Dagsöversikt

Gud vilken lång dag det har varit och ännu är den inte slut. Dagen böjade med att jag mötte upp Sofie på stan klockan ett sen gick vi en vända och hör och häpna vi hittade kläder i första butiken vi gick in i :O Efter en stund på stadensgator gick vi och åt lunch på Nancys (mmm tacoplate) efter det gick vi en stund till på stan sen tog det hela en kraftig vändning. Sofie som hade fått kli på händerna hade utväcklats och nu kliade det på hela kroppen, såg ut som hon hade ramlat i en buske med brännäslor. Ansiktet och ryggen blommade upp och jag lyckades tjata till mig en vända till akuten. Så där satt vi två från klockan tre till sju. Korse jisses va lång tid det skla behöva ta! Stakars Sofie kliade mer och mer och tillslut kunde läkaren tala om att det var en allergichock, men vi  vet inte från vad. Hmm? Hoppas hon mår bättre nu när hon fått i sig tabletterna :)

Jag skulle igentligen åka hem till Ida ikväll med Emelie, Sofie och Henke men jag orkar verkligen inte. Känner mig hur död som helst! Så jag tog det beslutet att stanna hemma och kolla film, sova tidigt och ta nya tag imorgon då det är big time party!!! Körde Jimpa till Rille nyss också, får se vilken tid han kommer hem, hoppas han får en toppen kväll <3

Puss Daniella

Dagsplanering

Jimpa väckte mig vid kvart i elva och jag var heeeelt död, trodde att klockan var sju eller något. Undra hur det ska gå när skolan börjar på måndag? :O Har varit hemma nu sen i början på november, alltså längre än ett jäkla sommarlov! Men ursäkta att jag säger det, jag saknar skolan!!!! Ska bli så skönt att komma igång med allt, okej inte prov osv men med journalistiken, mediakomunikation och alla dom roliga ämnena :) Vegitarisk lunch (som jag slipper laga själv), träning direkt efter skolan och sedan komma hem och bara sooova tidigt. Träffa alla vänner, dom som man intehar träffat på tusen år för man inte är så bra vänner att m an hör av sig men endå kan sakna nu efter 15 veckor. Ska bli kul kul kul :)

Emelie ringde för en stund sen och sa att hon var dålig :( Vi som skulle gå på stan, men då ringde jag upp Sofie som också skulle med så nu jäklar blir det lunch på Nancys vid kvart i ett och sen en hel dag på stan för Sofie "måste hitta något att ha på mig tills på lördag, jag går inte därifrån innan jag gör det" och alla som känner Sofie vet att det kommer ta en hel dag innan hon hittar något som hon tycker någolunda om :) Hehe gulligt! För vad gör det, jag har ändå inget bättre fär mig och dessutom känns det som att det var 1254265 år sen vi sågs!

Ikväll kommer nog mamma in och äter middag med mig i södertälje istället, så slipper jag ta bilen till stockholm (har jag ens berättat att vi köpt ny bil? det har vi iaf. En röd volvo 850 så fiiin). Efter middagen ska jag åka upp till Emelie så ska jag spendera resten av kvällen där. Mysigt, hopppas hon inte smittar bara ;)

Nej nu ska jag platta min nya frisyr

Puss Daniella

Längtar...

image928

Fullrulle

Himmlarns vilken härlig dag det har varit idag, känns som jag har hunnit med massor! Hälften har jag ju redan skrivit om men watta häck!

Jag / Vi har:
* Storhandlat
*Solat
*Varit på en låååång promenad med Bamse
*Sålt våran gamla bil för otroligt mycket mer pengar den är värd
*Klippt mig

Fullrulle helt enkelt, hur skönt som helst att hinna med så mycket. Nu väntar jag på att en film ska börja på 6:an som jag hoppas är bra sen efter det är det dubbelavsnitt av Scrubs. Kan det bli bättre?

Puss Daniella


120859-917

Hard work work work

Åhhhh dom ringde nyss från skorna och undrade om jag kunde jobba hela nästa helg! Gud va kul med lite omväxling :D Plus att jag får 100% hela helgen också, det är ju inget man tackar nej till. Längtar!

sommar 07
120859-916

Fräknig som få...

Har precis varit och storhandlat på Ica Maxi, blev en hel del vill jag lova! Efter det åkte Jim och jag och solade för andra dagen på rad - börjar brännas nu men det vill jag inte tala om för Jim för då kommer de där "Va vad det jag sa?". Men va fasen jag vill ju vara snygg på lördag så då snappar jag bara tillbaka och säger "ska man vara fin får man lida pin". Gudars va mycket talesätt det kom med i bloggen idag då, jaja vad gör det.

Imorgon ska jag KÖRA upp till stockholm för första gången!!! Har inte vågat mig på än trots att jag har haft körkortet i snart ett år :O Jim ska iaf fira att Nenne klarade sitt körkort idag (CONGRATS) och jag ska käcka middag med mamma på Sannas jobb, efter det får vi se om jag åker hem eller om jag stannar kvar i stockholm tills jim vill hem - lutar nog åt det. Skulle vara mysigt med ett glas vin till middagen men då riskerar jag att det blir 5 glas vin och sen är jag inte minsta party sugen på lördag och det får ju bara inte hända - så jag håller mig till läsk imorgon :)

Nej nu ska jag ut med hunden...Puss Daniella


Rubrik?

Okej jag måste medge att jag är jävligt dålig på att uppdater, har till och med massa fina bilder från i fredags som jag bara är för lat för att lägga in. Men sanningen är den att jag faktiskt har mått piss denna vecka, men nu är jag på bättringsvägen efter att jag har fått tillbaka gamla mediciner och så ska jag börja med en ny medicin så nu är det bara att hålla tummarna! Tack alla nära och kära som finns där för mig när det är såhär <3

Nu blickar jag frammåt, det vill säga till helgen! På lördag blir det utgång på Olerays om jag får bestämma och det får jag =) Först blir det 45 års kalas sen krogen med Jims kusiner + Emelie :) Hoppas att Sofie är på också! Hoppas det är många ute för denna helg ska jag bli vild och galen. Inge jobb dagen efter och en kry Daniella - nu jäklar!

Kan inte Greys and Anthony börja snart? (internskämt)

Puss Daniella

<3

image930
Jag & Emelie i fredags

Så sant som det är sagt


Det
är inte lätt när det är svårt

Underbar dag...

Gudars vilken toppen dag det har varit gott folk! Dock lite segt var det att vakna upp i morse men det var ingen fara när jag väl kom igång med jobbet. Jobbade med Vivvi, hade hur kul som helst :) Hon är så gooo. Sen när runt ett tiden (?) kommer mamma in på jobbet med blommor och börjar sjunga ja må hon leva men kunderna började kolla väldigt skumt på henne så hon slutade efter en stunds sång. Seeen när jag kommer hem så säger Jim att han har köpt en grej till Hamilton "Fan nu har han köpt ett jävla klätterträd som tar upp hela rummet" tänkte jag men så öppnar jag dörren så  har han varit coh köpt malm sängen som jag så länge har tjatat om. Gullunge!!!! Gudars va glad jag blev, nu är det nästan helt fixat i vårat hus - SKÖNT!

Imorgon ska vi åka och kolla på våran nya bil :D Äntligen!!!!! Efter det är det kalas vid två tiden med smörgåstårta och lite gott till de :) Bara att komma färbi hemma hos pappa om ni vill. Och efter det ska jimpa och jag troligen till Ikea och köpa lite nya grejer, härligt härligt!!!!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på melodifestivalen!

Puss Daniella

p.s TACK FÖR ALLA GRATTIS SMS <3

19 barre

Sitter på jobbet, hur kul är det på en skala från 1-10? hmm cirka 7 kanske :) Hade varit tusen gånger roligare om det var så att jag är otroligt trött eftersom det var utgång igår och juste det faktum att det är min födelsedag just idag, men vad ska man göra? Klart man står till förfogande ;)

Tack alla som "firade" mig igår! Hade hur kul som helst, bilder kommer upp i eftermiddag eller imorgon. <3

Nej nu ska jag snart öppna portarna....Puss Daniella

My girl wants to party all the time

Lyckades bli övertalad av Emelie och Jim om att jag måste gå ut imorgon och fira min födelsedag. Hade tänkt en utgång på lördag men du kunde ingen men imorgon blir super. Det värsta är att jag jobbar på lördag, öppnar och stänger, men jobbar med Vivvi så det funkar nog toppen! Börjar trots allt inte förens 10.00 så.

Min födelsedagspressent från Jim ska blir morgondagens outfit. Ska ner på stan runt tio-elva och hitta något bra! Kul kul :) Gullunge älskling <3

Åh va kul det ska bli imorgon. Jag, Emelie, Sofie, Ida, Mickis och Jello <3

Puss Daniella



Va fan???

Fick just värsta paniken! I brevlådan kom ett brev från Ving. Jim började läsa " För att kunna genomföra en resa med charterflyg måste ett minimiantal resenärer vara anmälda. Tyvärr måste vi meddela att vi på sommarens första tisdagsavgångar inte har uppnått detta och är därför tvugna att ställa in er bokade resa till Bulgarien" Där slutade Jim läsa högt.... VA FAN? Jag som har längtat så mycket! Ett fem stjärnitt spalyxhotel mitt i centrum. Min dröm resa - kaputt!!! Sen fortsätter han läsa " Vi har däremot lyckats få ett antal stolar till vårat förfogande sopm flyger till Bulgarien på onsdagar. För att ni inte ska bli utan resa i sommar har vi därför med automatik bokat in er på onsdagsflyget som går dagen efter er ursprungliga resa" Tacka gudarna! Jag som trodde att hela min semster var borta med vinden! Så nu kommer vi bara hem en dag senare (11 juni). Skönt!!!!

Spysjukan

Herregud! Allt började igår natt när Jim klagade på att han hade ont i magen och må illa, sen var det kört! Jim, Katta och jag har legat i spysjuka hela gårdagen och hela natten. Igår åt jag endast lite fil på morgonen som kom upp igen efter några timmar. Tror jag slutade spy vid fem i natt eller något sånt, har iaf fått i mig lite frukost nu så får se om jag behåller den. Haha igår när Kenta kom hem från jobbet så ligger hela "familjen" och spyr och grämar, hehe men han var så snäll och gjorde allt vi bad om :)

Jim och jag har iaf sjukanmält oss hele vackan, sista veckan på praktiken nu. Skönt!!!! Ska bli härligt att komma tillbaka och få lite (åhh vad heter det? det där ordet när allt börjar bli som normalt igen? panik! Hatar när man glömmer bort vanilga ord.) någonting.  

Fick tid hos Animalen på torsdag för Hamiltons kastrering, snipp snipp så är dom borta! Det bästa med det hela är att katter brukar gå upp ungefär 1 kg efter kastreringen om inte mer, han som redan är så fet :O Söt kissemiss!

På fredag ska jag, jim och mamma åka upp till stockholm till sannas resturang för att äta och fira min födelsedag en dag förtidigt. Ska bli mysigt! Mitt kalas är på söndag klockan två hemma hos pappa, kommer släkten såklart men alla är hjärtligt välkommna :)

Nej nu måste jag få lite frisk luft - börjar må illa.....Puss Daniella

Helgen i samanfattning

Kom på att jag inte hade uppdaterat på ett tag så tänkte passa på nu medans Jim fixar kaffet.

Fredags: Tog jag det bara lugnt. Träffade Propp som jag inte sett på år och dar, hon var hemma hos Gunilla så jag passade på! Efter det så käkade jag middag med mamma på Barollo och sen gick vi hem och kollade vi på lets dance sen somnade hon så jag åkte upp till Tom där alla guysen var så körde jag ner dom till Olearys. Jag stannade kvar där ett tag och träffade Emelie och Sofie, sötnötarna nummer 1. "Du är så fin när du är så naturlig" klämde Emelie ur sig efter x antal red bull vodka :) haha gulligt! Vid halv tolv åkte jag hem och kollade tv, vid ett åkte jag ner och hämtade Jim och Rille, körde hem rille till norsborg sen var det bums i säng för mig och jimpa.

Lördags: Ännu en dag i lugnhetens tecken. Vi var helt ensamma hemma, kollade melodifestivalen. Jag vart förbannad över att Carola inte gick vidare till globen - herre gud!!!! Några jävla rödtottar (kläderna) som härmar mika och siccorsisters (hur nu det stavas) gick vidare - skandal! Nåväl inte mycket att göra, Carola kommer säkert soppa bannan med alla på andra chansen endå!

Söndag: Kalas för Jims minsting kusin Wilmer som fyllde 3 år. Barn överallt!!! :O Efter det åt vi middag, vi gillade inte maten så vi tog en raid till donken. Vi åt faktiskt där det brukar vi aldrig göra, satt och pratade huuuuur länge som helst- Helt underbart! Älskar när man bara kan öppna sig för en person och prata om allt, man känner att man klaffar. Man blir så sårbar - en otroligt mäktig känsla!


Nej nu ska jag ut med hunden. Puss Daniella


En väldigt lyckad alla hjärtans dag

Igår efter jag hade jobbat var Jim så himla gullig och plockade upp mig efter jobbet. Vi pkte vidare till Toms lägenhet som stod tom över natten. Käkade gott och drack gott, badade och bara rodde om varandra. Men vid elva (?) så kom vi på att vi saknade våran katt, våran säng och vårat hus så snälla Katta kom och hämtade oss så åkte vi hem och sov, sjävlklart tog vi med Bulten också. Fortsatte mysa här hemma :)

Igår på jobbet så började jag och Lena prata lite om sommaren och vad jag ville göra efter studenten. Jag vill absolut inte plugga vidare, jag vill inte skriva utan jag vill jobba i butik, helst vara kvar på Wedins. Jag började komma upp i varv eftersom jag har värsta paniken över sommaren och över hela min jobbkarriär. Jag vill kunna resa till SB och bara koppla av utan att tänka på vad jag ska göra när jag kommer hem, allt ska vara klart så jag kan slappna av med darloo. Då säger hon att jag inte behöver oroa mig, att dom vill ha kvar mig där minst under sommaren, när dom är på semester, så kan jag leta jobb under tiden. Sen tyckte hon att jag ska söka 1½ vikariatet som är på 20 h i veckan på skorna. Det ska jag göra! Förhoppningsvis behöver dom inte någon förns 12 juni då jag har kommit hem från SB så kan jag roffa åt mig den, men annars så söker flera Wedins ofta personal som bara kommer in på alla medarbetares sidor så ingen annan kan roffa åt sig dom. Gissa om jag kände mig lättad! Okej 20 h i veckan är inte så mycket, men jag jobbar heldre på ett ställe där jag verkligen trivs och jobbar lite mindre eller jobbar på ett ställe där jag får jobba arslet av mig och vantrivs. Nu längtar jag till mars-april då jag får allas semester scheman :D Ska prata med nya butikschefen också om vikariatet.

Nej nu ska jag sätta mig i soffan och längta efter Våra bästa år...

Puss Daniella

Alla <3 Dag

Fick sms av Petra igår där hon undrade om jag kunde jobba idag 09.45-18.00 , självfallet svarade jag! Så nu sitter jag här på jobbet, råkade komma lite tidigare, och väntar på att få öppna. Kassan är fixad och resten också, kunderna står lite i "kö" härutanför så jag smet in och satte mig på kontoret ett tag :) Kommer vara ensam här fram till tolv då Lena kommer, skoj skoj! Jag som inte trodde att jag skulle få någe mer jobb, allt är så struligt här nu, men så ringer dom. Alltid kul =) 

Längtar tills ikväll då det blir mys för hela slanten. Älskar dig Jim <3

Nu ska jag springa på toa...Puss Daniella 


Uppdate

Sitter här och dricker lite kaffe innan vi ska iväg till world class för 5:e gången denna vecka. Nu har jag börjat komma in i det hela och tycker dagen är skit trist om jag inte kommer iväg till gymmet. Dagen börjar alltid med att Jimpa väcker mig vid tio-halv elva, sen är det frukost, sen en låååång promenad med Bamse i skogen efter det är det skrivardags, sen lunch till våra bästa år och sedan tjoffs iväg till gymmet. Grymt skönt att komma dit till två-halv tre när det inte är en enda kotte där.

Jag har börjat längta oerhört mycket till SB, ska bli så skönt. Och även om vädret inte är så bra i början av juni där kanske så är det skönt att vi har en tvårumsvåning på SB´s lyxigaste spahotel iaf, så då kan man roa sig med massa massage och liknande :)

Fick sms av Jello igår där hon frågade hur planerna inför helgen såg ut men vi ska försöka vänta med att parta enda fram till studenten nu (lycka till!) för att spara extra pengar till resan sen ska vi köpa oss en ny bil också. Kommer troligen bli under dom närmsta veckorna vi köper en ny. Gud va skönt att slippa oroa sig över om bilen klarar resan fram till stan eller ej.

Imorgon är det alla <3 dag. Längtar så himla mycket! Men istället för att gå ut och käka eller bio mysa eller liknande så ska vi vara ensamma i Toms lägenhet och göra massa mysig mat och bara ro om varandra, ta en långt mysigt bad med lite oljor. Längtar! Budget dag kan också vara mysigt vill jag lova- det viktigaste är ju trots allt att vi har varandra <3


Grattis till Emelie och Henke som firar 2 år imorgon, hoppas ni hittar på något extra mysigt! All lycka till er och eran framtid <3

Puss Daniella

p.s
jag bokade tid för min tatuering igår, men fegade ur imorse och ringde och avbokade. Skulle göra ett litet hjärta vid fotvristen som är rosa men bara har konturer och ingen ifyllning. Fin fint!

Lucky Star

Sitter och käkar frulle nu, fil med skivad bannan. Mumma! Snart ska jag bege mig till Emma för att lösa våra matteuppgifter, tråkig grej men kul att träffas :) Ska äta lunch också, pastapesto med massa sallad. Gud va jag äter! Men det är ju relativt nyttiga grejer så vatta häck.

Igår firade Jim och jag Lollo, tillsammans med hela tjocka släkten, hon fyllde 40 så det var lite speciellt. Congrats! Hela februari och halva mars är det kalas för släkten varje helg. I veckan är det dubbel kalas för mig och sanna hos mamma, veckan därpå är det kalas för Viggo sen dubbelkalas för mig och pappa sen fortsätter det så. Kul :) Igår kollade vi även på melodifestivalen, kul att Any gick vidare trots att Velvets låt var bättre så hejade jag på henne, så söt!!! Längtar tills nästa helg då är Carola med :D:D:D. Fjortis varning på smiley gubbarna och käringvarning för Carola loveandet - vilsen själ, hehe.

Nej nu ska jag ta mitt pick och pack och röra på mig, om jag lyckas. Har världens träningsvärk sen gårdagen . kanske ska vänta tills imorgon med att gymma, men nu börjar jag tycka att det är kul så det kanske är lika bra att ligga i? Nåväl får se hur det blir med den saken.

Puss Daniella

Äntligen helg


Nu är även praktikbloggen uppdaterad!

Grattis Syrran


Sunny Beach - 08 here we come!




Uppdaterat ca 18.00

Videoblogg

Nu när jag har blivit så otroligt dålig på att uppdatera för jag tycker det är sjukt tråkigt att sitta och skriva en hel jävla livshistoria på en blogg så har jag efter lång tänkestid bestämt mig för att videoblogga. Whopidoo!
Idag blir det ingen "seriös" video utan mer Daniella the cat ladie skulle jag kunna formulera de. 
Två videosar på ingång. Enjoy!




Puss Daniella

Sick and tired

Ännu en dag kommer pasera precis som vilken jävla dag som helst. Känner mig deppig efter ett litet tjaffs med Jello, klarar verkligen inte av när folk är sura på mig då deppar jag ihop totalt. Har tröttnat på det här med praktikblogg - skriva i en blogg som igen jävel varken läser eller komenterar. Då blir det lätt så att man sover fram till tolv - fixar lunchen - kollar på våra bästa år och sen bestämmer man sig för att skita i att skriva en text idag igen. Mina händer ser ut som att dom har blivit stuckna av bin överallt, alltså håller jag på att hamna i ett stim igen där mina leder ger upp hoppet. Men inget man ska skriva här för folk sitter ändå bara och tänker "vadå lite ont i händerna har väl ingen dött av?" men shut up för ni vet inte vad ni snackar om! Äsch finns folk som har det värre.

Igår var det en bra dag i alla fall. Åkte till Sofie med en hemlig passagerare, käckade gott och hade hur kul som helst! Tack för det <3 På kvällen åkte vi med Jello och handlade, sen fikade vi och kollade film, också väldigt mysigt.

Nu ska jag fixa lite puttipanna med ÄGG OCH RÖDBETOR (Jello och Dannyboy äter pyttipanna med ketchup och bödbetor :O )

Puss Daniella

Kissikissi

Dags att byte lösen eller vad tycker du EMELIE :O hahah neeej då ;)

Längtar tills imorgon då blir det emelie, jag, sofie och massa kina mat mm´mm´mm.

Smell you later

O'learys

120859-920

Här är jag när jag var ute igår. Fan vad nice det var! Inte den bästa bilden kanske.. och synd att smuttan syns litegrann. Men jag menar vadå aZZå? Ragg fick jag ju en hel del utav. / Emelie

Carola makes me wanna faint!

Herre gud är jag så dålig på att uppdatera att Emelie måste ta över? :O hehe kul! Tack för den fräna designen.
Orkar inte berätta om helgen men kan sumera med Carola, Olearys och Sanna - vilket betyder toppen helg! Lördagen var väl lite värre men man mår ju alltid som man förtjänar antar jag.

Nu ska systeryster komma upp så ska vi spela SingStar, woohhooo!!!

Puss Daniella


p.s I veckan ska mattesnillet Sofie hjälpa mig med min bakläxa, schyrre byrre <3

The gardens tale

GRYM LÅT!

Det är fredagskväll
och jag sitter här och tycker lite synd om mig själv. (förresten, det är JAG, Emelie!) jag har så tråkigt så jag ångrar just i denna stund att jag tog bort min blogg :( men det är ju kanonbra, då kan jag skriva av mig lite här när jag känner att jag behöver. Jag har ju självklart Ella's lösenord, hi hi. Jag har gjort djävliga saker i mina dagar eftersom hon alltid har samma lösenord! Lite trög är hon nog.. Undra vad hon gör ikväll förresten? har inte hört av skanket! Eller jo just det, hon är på nån fånig Carola konsert :) (Hope you're having fun honey)

Inatt mådde jag inge vidare bra :/ Spytt som en gris (oj vad ovanligt att jag är sjuk!) ska ni inte säga det? Japp, precis innan jag kände att jag skulle spy så tog jag tag i mobilen o knappade fram mammas nr (hon var i rummet bredvid) men när man spyr kan man ju inte ropa på henne samtidigt? och inte innan heller för den delen, för tänk om det hade varit falskt alarm! Så iallafall, hon kom upp och gav mig vatten, sen sprang hon in på sitt rum igen! det är verkligen inte som på den gamla goda tiden då hon tog bort håret och höll en på pannan. Nejdu. (fly då kärring, fly) Henke erbjöd sig att hjälpa mig men kändes lite onödigt när han skulle upp och jobba om 2 timmar. (kl.5) Somnade vid halv 6, väcktes av systra mi vid 8 tiden igen, mådde sådär... Somnade igen.. Har inte spytt nå mer iallafall sen dess men är klen och jävlig! Va roligt, här kan man använda fula ord, eftersom att det inte är min blogg. YES! nåja.

Jag är så ensaaaam och eländig! Henke är ute med en kompis ikväll, men imorgon är det min tur! Middag & förfest hos syrran med a few other people. Ska bli jättetrevligt! Ser fram emot det... Jag lär ju må bra eftersom att jag mår bra nu? Behöver bara sömn...

Någon som är sugen på kassler? I know I am.. (kräks)

120859-915

Tack Ella för lånet av din fantastiskt dåliga blogg! :)