Jul feeling

Idag har jag fått lite julkänsla minsann. Ska snart iväg till jobbet och efter de ska jag och jim iväg och handla. Ska köpa pepparkaksdeg, lussekatts grejer och på lunchen ska jag gå och köpa en julgransstjärna och jätte fina röda kulro till granen som har små lampor i sig. På söndag är det äntligen första advent och då ska gardiner fram, det ska bakas och drickas glögg. Mysigt!

Nej nu ska jag borsta gaddarna och sen är det raka vägen till jobbet.

Puss Daniella


1 dag till lön 1 månad till jul

Jaha då var man mätt och belåten. Har precis tryckt i mig en kyckling/bulgur sallad från Ica. Riktigt gott faktiskt. Och nu när jag har 15  minuter kvar på min 1 timmes långa rast så tänkte jag ängna dom åt er. Snällt va? =)

Blir jobb imorgon också, mia har åkt på en ruggig förskylning som inte vill försvinna. Tur för mig och synd för henne =) Håller tummarna att hon är pigg till onsdag så vi slipper ställa in middagen.

Sitter förövrigt och funderar över första advent. Ska baka pepparkakor, lussekatter, tända adventsljus, byta gardenier och plocka fram julstjärnor. Gud så mysigt! Jag jobbar fram till 16.15 så Jim får storstäda innan jag kommer hem så är det bara det roliga kvar sen. Smart! Men hur är det nu? Får man börja äta onyttigt från och med 1 advent fram till julafton och sen hård banta tills nyår. Eller ska man banta hela december, leva på grönt, frukt och vatten och unna sig under självaste julafton sen tillbaka till banting tills nyår. Tålls att tänka på...Vi alla vet nog vilket av dom två alternativen jag kommer välja. Det första. Men men sen står man där smällfet och får ångra sig själv, undra om det är värt de?

Puss Daniella

Pigg och fräsch idag =)

Idag känner jag mig riktigt pigg och fräsch. Promenaden ner till jobbet var riktigt frisk, dock borde jag ha tagit på mig en mössa. Nu ahr jag så där ont i öronen så det känns som att dom skulle behöva knäckas av en kiropraktor, hehe. Sista dagen på en bra vecka och första dagen på ännu en toppen vecka. Ska jobba heldag imorgon, öppnar och stänger. På onsdag är det personalmöte och efter det bjuder företaget på middag eftersom vi är så himmla duktiga här i södertälje. Barollo och skaldjurspasta står på schemat =) Sen är nästa roliga stopp på torsdag, valpkurs och sen är höjdpunkten söndag igen. Första advent, jobb, julrusch och amy dimond på scenen här utanför jobbet. Riktigt kul att jobba mitt i centrum nu vid jul för det är massa stohej =)

Nej nu ska jag öppna butiken.
Daniella

Lillgammal?

Gud va jag och jim är duktiga. Idag har vi börjat pensions spara på amf =)

Uschane mig!

Jag tror att jag har upplevt den värsta natten i hela mitt liv - typ. Somnade väldans tidigt efter det vaknade jag varannan timme av frossa, feber och illamående. Fy sjutton! Låg typ och skakade i ena sekunden och svettades ihjäl i den andra. Proppade in mig alvedon och var duktig och gick till jobbet imorse. Som tur är har det gått över - thank you lord!

Slutar vid sex och då kommer Jim och jum-jum förhoppningsvis och hämtar mig. Jag är sugen på att åka ut till viksberg, vill att Jim ska tatuera sig ännu mera ;) Grrrrr! Han är uppe i 4 stycken nu, skit snygga! Nej jag kna inte tänka på honom nu för då tappar jag koncentrationen och det går ju inte för sig för nu är min rast snart slut och jag måste börja jobba. Åh pirr pirr i hela kroppen när jag tänker på Jim, mysigt!


Back to work
Daniella

Tiden bara går och går

Kände att det var dags att skriva ett inlägg här. Var trots allt evigheter sedan. Typ en vecka eller nått. Kommer inte ens ihåg vad jag har gjort under dom här dagarna, allt går så fort. Vet att jag har jobbat, varit med propp, fixat klart allt här hemma, varit på valpkurs och kollat på Idol. Så man kan säga att allt flyter på som vanligt och det är skönt tycker jag.

Jum-Jum har blivit så enormt stor! Det är helt sjukt. Han snublar på sina ben, jagar katterna och är olydig. Jag fasar inför 6 månaders åldern som är känd för att vara värst. Har lite mer än 2 månader på mig att förbreda. Ska nog gå bra!

Nu ska jag städa, smell you later
Daniella

Propp-infall

Har nyss bokat en förmiddag med värdens bästa släkting och vän, Sofia Propp Melin. Ibland får jag bara akut behov av att träffa denna underbara människa. Just idag fick jag ett sådant infall så på fredag ska jag vara hemma hos henne vid elva tiden =) Nu kommer jag vara helt nipprig hela veckan för att jag längtar så.

Fick sms av Mia att december schemat är klart. Kul! Måste åka ner antingen idag eller imorgon och skriva av det. Det är så roligt att jobba i december. Fart och flläkt, inslagningar hit och dit. Längtar!

Nej nu ska jag väcka Jimpa och sedan gå långis med Jum-Jum.

Puss Daniella

Snabbis

Ojojoj va kass jag är på att uppdatera men jag har verkligen inte tid! Vad har hänt senaste veckan?
* Vi har målat om h ela lägenheten, skönt nu är den äntligen våran!
* Valpkurs med Jum-Jum
*Jobbat
*Firat farmors 65 års dag.

och ikväll blir det middag i viksberg sen iväg till Jello där jag ska kolla film med henne och Johanna som äntligen är hemma igen =)

Nej nu ska jag snart öppna butiken. Smell you later.

Puss Daniella