Inför Nyår

Idag bar det av till skärholmen igen. Jag, Jimpa, Sofie och Tom. Jag shoppade massa fina grejer, ressonerar så här att jag tar pengar från mitt "spar konto" och shoppar nu när det är rea sen för jag över pengar när m,in lön kommer till spar kontot istället för att shoppa då istället, men sen kom jag på att jag shoppade inga rea varor så mitt motto fungerade vist inte, aja fina grejer blev det iaf :) Väldigt nöjd med allt. Köpte en till nyårsklänning, skulle inte känna mig fin i den andra tror jag så lika bra att använda den någon annan gång :) Får lägga upp bilder någon annan dag, gud va lat jag har blivit. Orkar inte ens ta tag i kameran och fotta, illa sa pernilla.
Känner att jag har hunnit med massor idag, vart tvngen att rensa ut alla gammla kläder och in med de nya jag har köpt dom senaste dagarna, en helt ny garderob helt enkelt, man förtjärnar det ibland :P. Har även klippt och färgat Jimpas hår, snygging! Sen vart det stort kok med Tom och Sofie inför nyår. Eftersom vi har mest tid över av de som ska komma dit så tog vi på oss de. Notan slutade på 100 kr/person och då blir det varmrätt och efterätt, mm´mm´mm

Jag har packat en väska till jimpa som han inte får glömma imorgon eftersom jag jobbar så får han plocka upp mig vid halv fyra så åker vi till Pershagen och så fixar jag mig där. Tur att jag har planerat allt, gill och med förbrett. Sitter här med lösnaglar i guld så det är lite svårt att skriva, hälften rycker väl imorgon på jobbet skulle jag tro.

Nu ska jag äta rökta räkor med aioli, smarrigt!

Puss Daniella

Dagens outfit

image762
Vit tröja med knappar - Vero Moda
Skärp - H&M
Kjol - Åhléns
Skor - Din sko


" Play the fucking music"

Dagens outfit

image753
T-shirt - Gina Tricot
Jeans - H&M

Tänkte lägga upp bilde rpå mina fina t.-shortar som jag har köpt, och på dom söta örhängerna. Varsågoda enjoy!


Tänkte även lägga upp en bild på min nyårsklänning men den så förjävlig ut på bilderna så jag skiter i det helt enkelt. Nu ska jag, jimpa, sofie och tom iväg på bio. Saw får det bli idag, har ju en hel del pressentkort på sf som vi ska bränna upp :)

Puss Daniella

Firandet av Sofie

Kvällen blev inte riktigt som planerat men väldigt rolig ändå. Vid fyra kom Jello och Sofie hem till mig, vi gick ner på stan och köpte med oss middag upp, fixade oss och spelade bra musik. Klockan sex kom alla killar så började förfesten på riktigt. Hade hur kul som helst. Hoppas du inte är besviken gumman, vi tar igen allt på nyår! <3

Puss Daniella

Gårdagens outfit

image724
Klänning - MQ


Snuffan 18 barre

Congrats Snuffanbaluffan nu är du änligen 18år som dom stora tjejerna :)

image723

Världens bästa dag!

Jaa ni ser ju rubriken! Idag har det varit världens bästa dag skulle jag tro. Sov ut länge,  sedan började den roliga färden upp till skärholmen med Jello och Sofie. Först åkte vi käpp rätt åt helvete fel, asså vem hittar inte till skärholmen? VI! Vi hamnade mitt ut i helskotta så vi fick tinga jellos pappa så fick han guida oss rätt. Efter ca 1 timme var vi rätt från det att vi startat vår resa. Kom in i skärholmen centrum ocg gick direkt till myrorna, haha jag tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv, fy vilka kläder det finns. Jag skull verkligen vilja vara en av dom som hittar fynd, men jag tror jag bara går runt och kollar på alla otroligt fula saker som finns också.
Efter det kom jag på att jag skulle ringa Per, butikschefen på Wedins, och vet ni vad? Han förlänger mitt kontrakt! Nu ska jag jobba nyår och sen 3 januari, alltid en början!
Hela dagen gick vi runt och shoppade som galningar, alla hittade nyårs klänningar. Jag köpte en ljusrosa med svarta detaljer - sweet! Jag är för lat för att lägga upp bilder på allt. Köpte även massa örhängen, en 18 års pressent till Sofie och massa annat skoj! HUr som helst så var det den roligaste shoppingrundar ever, tack för en super dag tjejer <3

Imorgon är det utgång som står å schemat! Wiper eller Claras, tror det blir wiper :) Förfest hos mamma och sen bär det av till stockholm, längtar! Jag har köpt en jätte fin klänning som jag ska ha på mig. Woho!

Nu ska jag hoppa in i duschen och använda mitt nya super schampoo och balsam!

En lista på det jag har köpt dom senaste dagarna men inte orkat ladda upp bilder på:
* Underkläder två sett
* Två klänningar, en till nyår och en till imorgon
* Tre par örhängen
* Guld ögonskugga
* Tre t-shirts, as häftiga!
* Strumpisar
* Lipsyl i guld
* Schampoo och balsam från apoteket
* Garniers spray tan, as bra btw!


Puss Daniella

Hamnade på bild


Juldagen - Annandagen

Tjenixen!
Igår bestämde jag, jim, emma, jhon, rille och mathias oss för att gå ut - precis som hela södertälje också hade bestämt sig för såklart! Förfestade hemma hos mig på stan, sen bar det av till TK. Var så himmla kul att träffa hur mycket folk som helst som man kände och inte sett på länge :) Haha förlåt Mathilda för missförståndet, haha jag tror jag är knäpp i bollen ibland.
Sen vid tolv tiden så började jag bråka med en tjej som var helt störd och trodde att hon var snyggast i hela världen. Jimpa lyfte upp mig på "scenen" så skulle jag dansa men då kommer bruden fram och knuffar ner mig igen, sen hoppar Jimpa upp då tar hon typ sats och knufar ner honom också, fy satan vilken ragata! Då gick vi upp båda två och schakade assen sen började hon knuffas då tände jag till och armbågade henne i huvet och drog henne i håret, sen gick hon ner så vi vann :D You made my day hoe!
Jätte trevlig kväll och jätte kul att träffa Emma som jag inte har gjort på 462464562 år <3 Korkad som jag är så glömde jag såklart kameran hemma - to bad!

Idag har jag och jimpa varit en sväng på stadens gator. Köpte underkläder, lipsyl, ögonskugga, klänning till på fredag då Sofie ÄNTLIGEN fyller 18 barre. Lyckad shopping runda.
Ikväll ska jag och jimpa ut till nykvar för att spendera lite tid med emelie och henke. Kolla film och mysa. Längtar! See you soon!

Puss Daniella

GOD JUL

Hoppas att alla har haft en toppen jul för det har jag haft! Har varit så himmla mysigt med hela tjocka släkten. Jag har fått massa roligt, ni kanske inte är så intresserade av vad men jag gör en liten sammanfattning. Känns som man har blivit mogen nog att uppskatta samanhållningen mycket mera vilket jag tycker är super mysigt!

Jag har fått
* Pressent kort på både bio, kläder och fotvård
* Volym Master
* Två par skor
* Kläder i mängder
* Tofflor och annat myspys kläder bla sockor och sov sett
* Väska
* Massa smycken, och nytt smyckeskrin (tack gode gud!)
* Sminkbox
* Lotioner, krämer och massa skrub

Jag och Jim har fått
*OBH nordica brödrost i chilli serien (önskar oss både kaffe och vatten kokare till födelsedagar)
* Badlakarn rosa och blå sen två stycken kolsvarta sett

Ha en fortsatt bra Jul - Puss Daniella

Dan före dan före doppare dan!

Snart...snart...snart är det JULAFTON! Kom hem till en kläddgran och massa julgodis, mys jimpa. Fick julkapp från jobbet idag också, då känner man sig riktigt glad och uppskattad =) Fick jobba till stängning med Vivvi istället för till klockan fyra, bytte pass med Mia som ville hem och baka körrbullar, självfallet sa jag. Jobbar imorgon också, förhoppningsvis är det INTE sista dagen. Skulle hoppa av glädje om dom ringde in mig efter jul. Jaja nog om jobbsnacket, inte så kul för er läsare.
Imorgon på förmmiddagen ska jimpa och jag en snabbis på stan för att köra julaftonskläder till mig, tradition! Sen ska jag piiiip (jobba) sen efter piiipet ska jag upp till mamma och klä gran med sanna, mamma och gunilla. Göra julskinkan och spela bingolotto som det enbart är jag som längtar till men dom andra gör det för min skull - så rara! Sen efter uppesittarkvällen ska jag ut till jimpa igen och spendera natten och den tidiga morgonen här och dela ut julklappar till varandra. Vid nio ska jag vara hemma hos mamma igen - ofixad, och äta julfrukost med alla och öppna massa klappar, vid ett bär det av till kyrkogården där vi möter upp pappa och louise så tänder vi ljus för atta släktningar som inte är med oss idag, sen klockan tre kommer hela tjockla släkten ner till pappa och firar resten av kvällen, även mamma är med oss där i år :) Märks det att jag längtar? Jag är som ett litet barn - jim är precis likadan, vi kommer inte kunna sova och sen vid sju kommer vi inte orka ligga där ute hos oss löängre så då springer vi in och börjar med kaffe och mys. LÄNGTAR SÅ ENORMT MYCKET! Tycker nästan lite synd om alla som måste sitta och stå ut med oss när det bara är få timmar kvar till julaftonsmorgon. Hehe. Hur firar ni jul?

Nu ska jag kolla på Elf, har velat se den hela veckan lång.

Puss Daniella

Jul Lov

Sorry för den dåliga uppdateringen, har jobbat mycket och varit otroligt trött efter det så jag har helt enkelt varit för lat - men vad ska man göra :)
Det har inte hänt så mycket, blir en lugn helg. Skjuter upp utgången till annandagen då kommer jag längta!
Nu ska jag kolla film.
Juste efter närmare eftertanke har jag bestämt mig för att behålla min päls ändå.

Kram Daniella

Min lilla vintyriga Emelie

image718

Besvikelse

Har haft fullt upp hela dagen vilket jag tycker är toppen för ju fortare dagarna går desto fortare är det julafton. Morgonen började med att jimpa och jag åkte till Cosmonova för att göra ett jobb åt plaskis. V akul men filmen var urdålig! Sånt som händer, lite svårt att skriva resecention imorgon på en film man verkligen inte tyckte var intressant. Hur som helst det löser sig nog det med.
Eftermiddagen har jag spenderat på Wedins, jobbade bara tre timmar idag - skönt för fötterna! Har lite ont i fingrarna efter allt på larmande och alla inslagningar av julklappar men jag älskar det ändå. Emelie sa att hon skulle kika förbi någon dag - kul kul kul!

Fick föresten hem kläderna jag beställde från H&M, kjolen är super fräsch men är missnöjd med jackan tyvärr, får lov att skicka tillbaka den. Trist! Jag som hade planerat att ha den på lördag :( Jaja shit hapens - get over it!

Nu ska jag kolla dubbel avsnittet av Ugly Betty.

Kram Daniella

image717

Dagens outfit

image714
Halsband - Farmor´s gammla
T-shirt - MQ
Väst - H&M
Skärp - H&M
Jeans med hög midja - Vero Moda
Skor - Din Sko


Glada måndag

Känner mig pigg och glad idag. Direkt när jag vaknade (av att Hamilton jagade mina plajmosar på ryggen och försökte bita dom) hoppade jag in i duchen, skönt att vakna till. Gick ut till Jimpa, tände lampan och fick upp honom ur sängen. Bra jobbat!

Sket i frukosten, gick ut med hunden på en lååång promenad sen lunch. Mellan allt det här har vi funderat ut vårat fördjupningsprojekt som börja närma sig sitt slut. Det får bli en Battle grej mellan två fritidsgårdar så får vi se vilken av "gårdarna" som fick mest pluspoäng. Kommer bli super bra!

Snart ska jag iväg och jobba, börjar halv fem så det är bara att komma in och hälsa på om ni har vägarna förbi. Måste tipsa om en super snygg serie, finns plånbok, kuvertväska och en weekendbag med nitar - super snyggt! Juste sen vill jag bara säga till alla som tror att stan stänger klockan sju den här veckan också har fel, veckan innan jul är stan öppen till 20.00 och jag är kvar till stängning.

Jag längtar till
*Onsdag - träffa sanna och emelie, klippning
*Lördag - Utgång stockholm. Joina?
*Måndag - JULAFTON!

Jag längtar inte till
*Söndag - jobbar för sista gången :(

Smell you later // Daniella

Jag och Rillson
image713

Grattis Louise!

Gud va skänt det var att sova ut i morse....trodde jag ja! Katta kommer och knackar på dörren och säger att Hamilton har klättrat upp i fläderträdet IGEN och kommer inte ner, han har gjort så här dom tre senaste dagarna. Jimpa går ut - klätrar upp i trädet och plockar ner våran stakars lilla misse. Sen somnar både Hamilton och Jimpa sött medans jag ligger vaken. Som tur va vaknade Jimpa också till efter en stund så jag slapp vara ensam :)
Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt, kollat på Dexter som vi har lånat en hel box med. Kul! Jag älskar att ha en hel box med någon bra grej, tror jag ska byta ut min Sex and the city box mot Emelies OC, va tycks?
Snart ska jag, Jimpa och Hamilton åka ner till pappa och louise och gå på kalas. Trevligt nu när det är tredje advent och allt.
Ha en trevlig dag!

Puss Daniella

Play on, play on

obs har visst varit lite dålig med uppdateringen kom jag på, strunt samma ni har ändå inte missat något kul. Vi tog det lugnt igår, kollade film och mös.
Idag har jag jobbat, trivs super bra! Synd att jag inte kommer vara kvar efter jul :(
Ikväll ska vi bara ta det lugnt också, har ingen lust att gå ut eller liknande när inte jello och daniel kan joina! Ganska bra att ta det lugnt också eftersom vi ska upp och gratta Louise som fyller år imorgon.

Nej nu ska jag kolla på deal or no deal // Daniella


Sjukling

Usch precis som alla andra har jag också åkt på den hemska vinterförskylningen. Jimpa har den också, så vi kommer säkert må piss dubbelt så länge som alla andra eftersom bacillerna bara åker fram och tillbaka mellan oss vid varje puss.
Nu ska jag krypa ner i sängen och knapra alvedon.

Puss Daniella

Firande

Firade nya jobbet med att klicka hem dom här skönheterna.



Jaa mamma jag vet att du kommer ringa mig så fort du läst detta men vill bara påpeka att det är mina sparpengar och att man måste få unna sig saker någon gång i livet, trots att jag har gjort av med otroligt mycket pengar dom senaste månaderna (A)

Arbetande kvinna

Fick ett samtal från Per på Wedins för ett tag sen, det visade sig att dom behöver mig från och med imorgon klockan 12 fram till efter jul. Men hoppas att jag får fortsätta efter det om jag sköter mig riktigt bra :) Alltid en början. Ska bli så kul, kommer inte ihåg sist jag LÄNGTADE efter att få åka till jobbet. Jag kommer jobba på Wedins Accent, alltså den bredvid lindex med alla väskor kommer passa mig som handen i handsken, hoppas jag får jobba med Mia, hon är så rolig och pratglad! Woho, allt rullar på som det ska, jag har jobb och jimpa har garanterat jobb när vi tar studenten, hoppas bara på att jag får fortsätta! Skönt!


Vad har hänt mer idag? Jimpa och jag sjukanmälde oss eftersom vi båda känner oss hängiga och har gjort ett bra tag tillbaka. Ska börja praktiken igen på onsdag med filmpremiär av BEE movie, kan bli kul.

Nu kan jag skriva som alla andra "kom gärna förbi och säg hej till mig på jobbet imorgon!", tufft!!!!

Puss Daniella

image710


Sunny Sunday

Halloj!
Har spenderat denna dag med min käre mor. Har ätit lunch på stan och sedan shoppat julklappar till Jimpa och hans pappa :) Hittade massa saker som jag vill köpa när vi flyttar, bland annat kolsvarta glas och fina ljusstakar. Jag längtar så fruktansvärt mycket, ska bli så kul att inreda huset precis som vi jag vill. Det skönaste är att det kommer vara helt nyrenoverat, hoppas även att Kenneth hinner klart med terasen, annars är det inte så dyrt att fixa som tur är :) Jag måste noh sluta skriva om det, inte så intressant för läsarna kan jag tänka mig. Men ni vet hur det är när man verkligen längtar efter något eller har varit med om något man snackar om det stup i kvarten utan att ens tänka på de. Det är bara att sitta och lee och lyssna.

Juste är det någon som kan förklara hur man gör så man kan skriva BREDVID bilden så inte texten kommer under eller över? Ser att fera gör så men jag är så seg att jag inte fattar. Tack på förhand!

Puss Daniella

Helgen

Herre jesus va roligt det var igår! Det enda negativa var att Marie vann, hur fan kan det stämma? Hon låter som vilken jävla sångerska som helst medans Amanda är mer unik. Hmm, jag och jello deppade ihop rejält och sekunden efter fick jag sms av sofie "ha-ha marie vann!", visst strö salt i såret gör de! Nog om det för det hände ju så mycket annat roligt som vägde över det dåliga :) Kul med nytt folk, älskar att träffa nya människor! Och himlans va trevliga alla var, stor skilnad om man skulle försöka "komma in" i ett nytt gäng stockholmare och dom här männsikorna, cred till er! Kul att det kom fram en tjej som sa att hon brukar kolla på mig och jim på tåget, haha inte förstagången det händer heller :) 

Idag har jimpa och jag bara tagit det lugnt, unade oss en pizza vid ett tiden. Ikväll blir det bara slappkväll, kolla film och dega. I love it!


Puss Daniella

Gårdagens outfit
image670

Paljett klänning - H&M
Alla små aseccoarer - H&M



Äntligen fredag!

Ojojoj idag händer det mycket vill jag lova!
Hade nationella proven i matte B nyss, haha vilket skämt! "Motivera ditt svar= Jag chansade!" Jaja orkar inte bry mig om det nu för jag har klarat alla andra matte b prov så då blir jag iaf godkänd. Längtar till maj då man slipper den här skiten för gott! Yeah!
Ikväll ska vi till Linn som ÄNTLIGEN fyller 18 år! Ska äta middag, kolla idol final och sedan blir det att åka av! PARTY! Jag är värsta laddad, har köpt perfekta outfiten (lägger upp bild imorgon), perfekta drickat och dom perfekta pressenaterna! Kan det misslyckas? skulle inte tro de va!

Juste om ni har det lite tråkigt så kan ni alltid läsa alla artiklar som jimpa och jag har skrivir under tiden på praktiken här. Har visst blivit en del, och mer ska det bli!!!

Nu ska jag äta lunch och kolla på våra bästa år.

Puss Daniella


Chunuka!!!!

Tjoho!
Jag och Jimpa kom nyligen hem från julbord, ska snart sticka iväg igen för Soile vill att vi ska vara i kungsan och kolla när folk firar Chunuka (judisk jul). Känns inte så jätte lockande men hon är chefen :) Tillbaka till julbordet. Va sannas klass (?) som fixade, hon går resturang men hon jobbade inte själv vilket vra lite trist, men men. Hon hade talat om att man fick fyra tallrikar var och det skulle kosta 140 kr /person. Snäll som jag är bjöd jag jimpa eftersom jag vet att han inte käkar så mycket på ett julbord, eller över huvudtaget iofs! Men jag trodde stenhårt på att det skulle vara buffé och man fick hämta max 4 talrikar men när vi kommer dit så är det dukat med förrätt som innehåller sill, vilket jim inte äter. Sen var det skinka och massa olika pastejer, vilket varken jag eller jimpa äter, sen var det köttbullar, prinskorv osv. Jimpa fick mina prinskorvar och jag åt hans köttbullar, sen var det inge mer med de. 320 kr gick kalaset på för 4 köttbullar och 4 prinskorvar. Men efterätten var det buffé på så då käkade vi upp oss så det hela skulle vara värt pengarna. Hahaha...
Nu ska vi snart åka till tåget upp stockholm för att kolla in julen..woohoo (?) 

Puss Daniella

Dagens outfit
image669
Stickad kofta - Gammel mormor´s
Blommig klänning - QueenPeach
Weekendbag i skinn - Wedins

Lika som bär?

Haha såg nyss att jag fick en komentar av Nettis. Hon skrev att jag var lik Bridget i glamour, jasså tänkte jag som aldrig har sätt programet i hela mitt liv. Googlade och hittade en bild...hmmm.

 vs

Vet inte riktigt om jag håller med :P

Faderuttimutti

Känner mig super trött idag, seg som tusan! Förstår inte cad det är med mig? Idag har jag iaf varit på en utställning om Tiden typ, fick mig en liten tankeställare allt. Den va helt OK, men kanske inget "dagens ungdom" går på - synd tycker jag! Jag börjar låta som en gammal kärring...
Hann med en runda på stan och delade ut min CV till en del ställen, känns som att dom låter jätte positiva när man är där men sen hör som aldrig av sig ändå- jag måste verkligen ha ett jobb!!!!
Ska snart ner till pappa på middag, mysigt men jag hatar att äta så sent. Nåväl.
Åh kom på att det är lyxfällan och toppmodel idag :)

Puss Daniella

Dagens outfit
image667
Tunika - MQ
Jeans - H&M
Overknee strumpisar (nervikta) - H&M
Svart skinn stövlar - SkoPunkten

rubrik?

Kvällen har varit toppen. Vi ha ätit gott och drukigt gott. mm´mm´mm. Nu ska jag kolla på Ugly Betty och sedan DH och sen efter det Christine. Woho vilken höjdar kväll! 
Snart är det fredag, gud va jag längtar!

Puss Daniella

Dagens outfit
image661
Stickad klänning - Cubus
Svart stickad kofta - Gammel mormors
Oversize jacka - H&M
Skinn stövlar - Sko punkten
Weekend bag - Wedins          

                                                  

I like the way you move ;)

image613

Denna dag har varit super lugn! Va strömavbrott inatt så internet har inte funkat förns typ två tiden, skönt med lååång tråkigt! Nu ska jag iväg på tisdagstjejmiddag hos mamma, en ny väldigt trevlig tradition :)


Shopping

Sprang ut på stan en stund med Jimpa. Lyckades hitta alla grejer som jag skulle köpa - älskar när det är så! Har köpt outfiten till på fredag, pressenter till Linn och julklapp åt Sanna, superduper!

Örhängen och armdand i läder
Pannband med rosett
Glitter hårspray i färgen silver
Den berömda paljettklänningen.

Köpte även ett par strumpbyxor men trodde inte det var av intresse för läsarna :P


These words are my own

Tjenixen!
Har kommit på att jag är huuur seg som helst varje morgon, trots att jag somnat ganska skapligt varje kväll, ska nog kolla efter lite vitaminer eller något. Någon som vet vad jag behöver för att få lite energi? Jobbigt att gå runt och vara seg hela dagarna, och skriv inte promenader och träning för det står redan skrivet på mitt dagliga schema. Lång promenix med hunden och sen styrketräning på kvällen, "duktig kicka" som min farmor skulle ha sagt.
Idag har jag skrivit in en krönika som ni kan läsa här.
Nu ska jag och Jimpa ner på stadens gator och köpa julklappar och pressenter. Har kommit på en super pressent till Linn som fyller 18 år på fredag! Ska även kolla efter en paljett klänning som jag kan ha på mig, tror jag har hittat en snygg på H&M men får se. Jag har redan en paljett tee (som det nu heter) men den använder jag väldigt sällan, kanske ska ta mig en tankeställare.

Puss Daniella

Dagens outfit
hahaha ser ut som att jag har cameltoe!
image656
Blommig väst - Farmors gamla
Skärp - Farmors gamla
Jeans med hög midja - Vero Moda
Vit lång tee (under) - MQ

Första andvent

Nu var första advent kommen, nu är det bara ynka 22 dagar kvar till jul. Längtar så enormt mycket.

Idag har vi storhandlat inför en super god middag, hann även med en sväng till moraberg så nu har vi köpt skarvsladdar och julstjärnorna är uppe i fönstrena. Vi har alltså julfixat här hemma. Myyyysigt!
På kvällen gjorde vi en jätte god middag till katta och kenta, tänk om Sofie och Tom kunde ha kläckt ur sig tidigare att dom tänkte stanna så kunde vi ha gjort extra med mat =) Nästa advent kanske? Kom på i sista sekund att vi hade glömt vin så vi racade hem till mamma och hämtade upp två flaskor. Känns som jag skriver lite osamanhängande, men watta häck!

Imorgon är det ny vecka och nya tag som gäller, ska mejla gårdarna och kolla lite efter event inför veckan. På eftermiddagen blir det träning och sen shoppande! Måste köpra julklapp till sanna, sen köpa 18 pressent till Linn och en klänning :) Skulle även behöva ett par ljusa jeans och ett par svarta men känns inte så kul att ta från spar pengarna. Har hitills lyckast shoppa upp från 40.000 till 22.000, illa sa pernilla, men man måste väl få unna sig lite vardags lyx ibland?

Nej nu ska jag kolla på BD // Daniella

  image655
Dagens slappis
T-shirt mef tryck - Vero Moda
Jeans - H&M

Lördag

Hej hej hallå!

Igår var det mini-party hemma hos Tom och Sofie. Kollade på Idol ocg drack gott. Tacka gudarna att Amanda och Marie gick vidare :) Tack Jimpa, Rille, Tom, Sofie, Adam, Tobbe, Linn, Jesper, Emelie, Henke, Jello och Daniel för en super duper kväll! (bilder längre ner)

Idag var jag uppe med tuppen, Klockan 07.30 ringde klockan och då vra det bara att göra sig iordning och sen gav  mamma och jag av oss till Katrineholm för att hälsa på min gammelmormor och hennes karl :) Riktigt trevligt vill jag lova. Vi hann också med en runda på stadens gator där och köpte lite julklappar, hittade dessvärre inget till Jimpa så får lov att smita ner på stan här och köpa lite fina klappar.
Kom hem nyss, har ätit ännu mera! Ska nog iväg på bio ikväll, vore mysigt. Men det är så himla läskigt att köra bil när det är ruggugg väder ute...nåväl.

Nu ska jag boka biljetter // Daniella

Dagens outfit
image646
Blommig klänning med spets upptill - Queen Peach
Strumpisar - H&M


Bilder från gårdagen (oj råkade visst bara bli på tjejligan)