Done

Äntligen har jag städat hela lägenheten, gjort klar maten och nu ska jag springa iväg och köpa hem en pizza åt jim som kommer hem snart. Sen kan jag äntligen hoppa ner i badet och bara ha Daniella tid. Gud så skönt!

Hujedanmej

Fy sjutton va jag mår pissigare än pissigast just nu! Har knappt sovit inatt eftersom jag varje minut måsta snyta mig. När jag väl lyckas slumra till vaknar jag av att det inte går att andas genom näsan och jag måste ta massa nässpray. Finns det någe värre än att behöva andas genom munnen? :O Skulle inte tro det va...

Vaknade vid halv ett i morse och kände att det nog var dags att ta tag i dagen. Började storstäda så nu kan flickorna komma hit ikväll utan att jag skäms.  Blir helt varm så fort jag rörde på mig men vågar inte ta några alvedon idag eftersom jag ska dricka lite vin ikväll. Är hur skraj som helst när det gäller att blanda alkohol med medicin. Men det är väl bra de.

Nu börjar det lukta kyckling i hela lägenheten. Håller på att fixa med maten tills ikväll. Blir cesar sallad. mm´mm´mmm. Eftersom jag tycker att det är godast när kycklingen är kall till en sallad så gör jag den nu så slipper jag dona med allt senare.

Over and out
Daniella

Sjukling

God morgon =)

Jag är fortfarande sjuk, fy tusan va snoret bara rinner! Nyser gör jag också stup i kvarten men det är både kul och skönt att nysa, enligt mig själv. hehe skum? Ringde till läkaren igår och frågade om jag skulle komma in för pencilin koll men det behvdes inte eftersom jag inte har fått feber än. Jag skulle bara vara hemma och kura och ta det lugnt. Känns skönt att slippa ha en läkare sticka ner dom där långa träpinnarna bak till halsmandlarna, tror jag ska spy varje gång! Yeah yeah nog om de. Imorgon är det ju planerat en tjejmiddag. Får se om jag är hemma under dagen imorgon också så jag blir pigg till kvällen och inför nästa vecka då jag ska jobba massor igen.

Nu ska jag snart åka till djurmagasinet och köpa en bauta stor klösgrej till kissekatterna. Gud så glada dom kommer bli =)


Puss Daniella


p.s Tjejer jag handlar hem till en superstor sallad som vi kan ha till middag imorgon så är det bara att vi splitar på notan imorgon kväll. Smidigt va? ;)


Jävla hals jävel

Nej nu ska jag ringa och boka tid hos min läkare imorgon. Måste kolla om jag ska få pencilin eller om jag ska kurera bort det. Känns som att det är lika bra att kolla upp för annars kommer det bara gå i cirklar. Först blir jim sjuk - smittar mig - han blir frisk - jag sjuk - smittar honom - jag blir frisk och sen flkyter det bara på så. Kommer ihåg en gång i tvåan då vi gick runt så här i flera månader utan att kolla upp de, så nu ska jag ta mig i kragen och ringa Telgeakuten på en gång.

Smell you later
Daniella

Tack Jimpa!

Jaha det är väl bara att tacka och ta emot (NOT!) - han har gett mig sin förskylning som han har gått och bärt på i två veckor typ, schyst! Som tur va skulle jag bara jobba mellan 13-16 så de gick för sig att jag stannade hemma och kryade. Jag ska jobba långdag imorgon så det är bara att hålla tumarna!

Jag har glömt berätta om våran otroligt mysiga måndagskväll. Klockan kvart över sju mötte jag upp Jim på stan efter jobbet. Sen gick vi till Barollo och åt en supermysig middag med god dryck =) Satt där hur länge som helst och bara pratade och mös i varandras sällskap. Åh det är så häftigt att vara så kär när det snart har gått två ½ år, så mycket minnen <3 Älskar dig jimpa, du får mig att leva.

Puss Daniella



p.s längtar till fredag =) Än så länge blir det : Jag, Jello, Johanna, Emma, Sandra, Sanna och Tanya.

I love you baby

Alldelles strax är det dags att röra sig ner till jobbet. Ännu en dag med väskor och trevliga människor, kan det bli bättre?  Har fått i mig lite av Toms goda Paella, han gjorde middag till hela familjen igår och jag hängde såklart med på ett hörn, efter 2½ år tror jag att jag anses som familj, hehe. Jimpa som är kräsen när det gäller mat åt såklart yttepytte lite så vi fick åka till Donken efter så han fick i sig blite mat. Just nu sitter katterna i soffan ocg äter upp mina rester på tallriken, jäkla gamar - dom äter allt! Juste idag ska jag försöka få hem Hamilton =)

Juste tjejer angående fredag och tjejmiddag får vi skjuta upp det från klockan 18.00 till 19.30, fick veta att jag behövs på jobbet och slutar vid 18.00. Åh va jag längtar =)

Nej nu sticker jag ner på stan.
Puss Daniella

Löning imorgon

Sitter här med dunkande huvudvärk, vet inte vad som har hänt. För mycket jobb och för lite sömn känns som en rimlig förklaring. Kanske är dumt att sitta vid datan då? Yeah yeah får skylla mig själv.

Gårkvällen blev allt annat än lugn. Klockan halvåtta anlände jag till Jello där vi började förfesta loite för att senare åka iväg på en kräftis till Johannas kompis. Riktigt trevliga och roliga människor träffade jag där, alltid kul med nytt folk. Men eftersom jag var relativt nykter hela kvällen så kände jag mig liten och blyg (vilket inte händer så ofta) och bjöd inte så mycket på mig själv som jag brukar göra. Sad but true. Nåväl för väl göra ett bättre intryck nästa gång. Vi tog taxi ner till stan, hejdundrans vilken taxi resa. Johanna stälde sig upp och dansade i den (vi åkte alltså stor taxi) och taxichaffisen började typ sjunga på syrianska och klappa händerna. Haha riktigt kul var det =) Träffade även mycket folk nere på Olearys, men vid tolv tiden höll jag på att somna eftersom jag varken hade alkohol eller ork i kroppen. Tog mig en promenix hem (fy Daniella, inte gå själv i mörkret) eftersom jag inte ville känna mig som världens tråkigaste flickvän så fick Jimpa såklart vara kvar. Han gick dock hem typ en kvart efter mig endå, hehe. Tack alla igår för en rolig kväll, förlåt om jag var lite tråkig men är suuuuper trött just nu. Dags att ändra livstil? Äta bättre och börja spela badminton? Ja så får det nog bli....om jag orkar.

Idag efter jobbet plockade Jim upp mig så åkte vi till elgiganten så jag fick köpa mig en ny mobil. Den är super fin och lila =) Jim köpte en ny igår och nu var det min tur. Åh va nöjd jag är!

Nu ska jag vänta på att ett super bra program på 5:an ska börja (typ elva elller nått). Får läsa bloggar sålänge.

Puss Daniella

Funderar på att klippa page, vad tycker ni? Har velat ha det så himla länge, ska kanske ta mig i kragen och göra det i veckan.


I need that love

Kom hem från jobbet för en stund sen. Är helt slut i hela kroppen. Jobbat från tolv till stängning - utan rast. Det är helt sjukt hur mycket det är att göra, springer typ ett maraton varje dag känns det som. Planerar att lägga mg tidigt efter ett långt bad, ska krypa ner i sängen och läsa min otroligt braiga bok "Att älska som en porrstjärna". Ja emelie du ska få låna den när jag är klar men det lär typ ta t37546 år eftersom jag är lite av en slowreader =)

Förövrigt saknar jag min rara syster som har flyttat till Hällefors för att plugga. Konstigt det där med saknad. Om hon hade bott här så hade jag inte ens funderat över när jag skulle träffa henne nästa gång eftersom hon finns så nära men nu när hon är asa långt bort så känns det värsta sorgligt att inte kunna ses. Hon kommer hem i helgen iaf så då måste vi klämma in någonting <3


Puss Daniella

Planering

Tjejer boka in följande:

Fredag 29 augusti förfest + middag hemma hos mig i mariekäll klockan 18.00. Sen ska vi ut och parta massor för jag ska fira att jag inte jobbar. Jaa jag vet att det är typ hundra år dit men Emma brukar vara så svår att planera med så lika bra att säga det nu =) Emma, Jello, Linn, Emelie, Ida, Mickis, Julia och Jalla - Johanna. Någon mer? Åh va kul! Synd att Sofie ska på kräftis och antar att Martian är med där :P too bad :(

Dog lover

Korse jisses jag tror att jag skulle kunna ha hur många djur som helst - jag bara älskar dom. Som ni vet så har jag och jim redan tre katter, varav två bor med oss och är små. Jag försöker tjata mig till att vi ska ta hem Hamilton så han kan få vara med sina syskon, men icke sa nicke det funkar inte. Någon dag då jäklar. Kissarna heter iaf Hamilton, Svea och Charlie =) Tycker vi har lyckats bra med namnen hehe. Men inte nog med de, nu vill jag skaffa hund. Nu går mamma i taket när hon läser det här men andas uuuuut morsan! Vill inte skaffa hund just just just nu men iaf så snart att  man kan börja se sig om efter raser osv. Vi har lyckats komma fram till the final four trots allt. Här är de:

 chow chow
 engelsk bulldog
 shar pei
 grand danois

Jag är helt inne på en Shar pei, har älskat dom sen barnsben men Herrn på hörnet vill ha en engelskbulldog. Åh alla är så fiiiina =) Vilken gillar ni bäst?

Fixat

Hehe jag fixade det =) Msn alltså. Gud så skönt att ha kntakt med omvärlden.

Juste idag var jag och Jim och storhandlade på Maxi. Älskar att handla. Man känner sig så vuxen. Föresten såg jag Jello i kassan, typ fem gånger tror jag jag gick förbi och försökte få ögonkontakt med henne me nej då. Jag var tvungen att sluta när hennes kunder la märke till mig och verkade tro att jag stirrade på dom. Yeah yeah får ta och prata med henne snart, höra hur det går med den planerade flytten osv :) Saknad <3

Nu vill jag kolla på Forest Gump, finns det en bättre film?

Jag blir gaaaalen

Åh jag blir fly förbannad när det inte går som jag vill med tekniken!!! Har hålt på i två dagar nu för att få igång msn men icke sa nicke. Det kommer upp en felkod som säger att vi saknar ip adress och kan därför inte använda msn. Va fa är problemet liksom? Har inte alla jävla datorer en jävla ip adressjävel? ååååååhhhhhhhhhhhhhhh

Nu till något mer positivt :) Jag jobbar inte nästa helg...asså den här helgen som kommer jobbar jag, men efter det, Alltså lönehelg, eller kan man säga så när det är lön på måndag och helgen är efter det så är jag ledig. Ja det kan man väl =) Då iaf så vill jag gå ut. Vilka vill joina? ALLA är välkommna. Åh va kul!

Veckans planering
Måndag: Jobba
Tisdag: Jobba
Onsdag: Jobba
Torsdag: Jobba
Fredag: Jobba
Lördag: Jobba
Söndag: Jobba

Tur att jag trivs på jobbet ;)


Puss Daniella

Nu jäklar blir allt som vanligt igen

ÄNTLIGEN!! Idag damp det ner ett brev i posten där det stod att vårat mobilabredband har kommit. FINALY! Nu kan jag uppdatera som vanligt och hålla mig uppdaterad på andras bloggar. Gud så skönt =)

Vet inte om det har hänt så himla mycket den senaste tiden? Har jobbat - som vanligt och vi har blivit klara med allt i lägenheten. Vi har inte gjort om något men vi har fixat klart med alla kartonger, tömt stugan och nu kan vi bara njuta av livet. Underbart. Något som har uppenbarat sig för mig dom senaste dagarna är tanken på att slippa skolan nu när alla andra börjar. Jag går till jobbet på morgonen, har kul på jobbet, går på stan på lunchen och sen hem för att äta middag med min perfekta pojkvän. Och vet ni vad? Det kommer inte bli någon ändring på det hela, ingen sista arbetsdag för skolan börjar, inget läxförhör att tänka på efter skolan och absolut ingen idiot Birgitta i historia. Livet leker helt enkelt! Så himla skönt och underbart. Kan det bli bättre? Är så nöjd med allt just nu =)


Nu ska jag snoka runt på lite bloggar så jag vet vad som försigår.
Puss Daniella

None

Strömmisavbrottis

Imorse när jag kom till jobbet var det kolsvart - då menar jag inte ute utan i självaste butik. Elfel! Strämmen har inte börjar funka än och jourfirman verkar inte så elerta direkt. Undra när vi kan öppna?

Hur lång tid tar det innan det mobilabredbandet kommer? :O

Puss Daniella


Dröm jackan är funnen!

Tro inte att jag har glömmt bort er, mina kära läsare. Det är så att vårat mobilabredband är på g så snart kommer bloggen att vara tillbaka med regelbundna inlägg - håll ut. (ursäkta men beter jag mig som sveriges kändaste bloggerska eller vad? haha piiiinigt) Det har hänt tre roliga saker som jag totalt har missat att berätta, två saker hände igår och en idag.

* Igår runt elva kom en av vakterna in för att kolla läget. Han klagar på mig eftersom jag inte har larmet på mig utan låter det ligga vid kassan. Jag sätter på mig larmet - sluttjatat. Tiden går och runt tolv tiden kommer hela patrullen med vakter inrusande i butiken. "Du har larmat" säger dom i kör. Jag står där och ser ut som en frågetecken och alla kunder i butiken kollar oroligt omkring sig om det finns en brottsling bland dom. Men icke sa nicke jag har inte larmat. Jag har råkat gå emot en kartong som står på golvet och tryckt på akutlarmet. "Får jag ta av mig larnet nu?", säger jag genant. "Nej ha kvar det nu vet vi ju att det funkar, hehe"..."Okej men va bredda på att få springa in hit tre gånger till under dagen =) ". Vid tre kommer vakt nr 1 in igen och då ligger larmet på sin vanliga plats vid datan. Fy skäms Daniella!

* Igår ringde Jim mig och undrade vart jag va. Jobbar svarade jag men att jag var och la i pengar till parkering. När jag kommer nerför trappen står min undeerbara älskling där med blommor och presentkort. Gud så söt! När jag frågade varför jag fick dom svarade han bara "För att jag älksar dig massor" som om det var vardagsmat. Sötnöt <3

* Sist men inte minst. Idag på rasten sprang jag över till h&m, där jag fick presentkort av jim. Och hittade min drömjacka! Gissa om jag blev glad? Så himla söt och underbart fin. Blommig och dann. Den ska jag strosa runt i i höst - fast det är kanske en mer vårjacka men vad gör det om hundra år? Lycklig!

Nu ska jag arbeta..
Puss Daniella


Snuvig och sänkt

Gud jag vet inte vad det är med mig. Känner mig heeeelt sänkt. Måste vara vädret? Nåväl...Som vanligt jobbar jag och står i. Nästa vecka (?) jobbar jag med mia någon dag, ska bli super roligt =) Sen efter det är det bara att hålla tummarna att dom ringer mig så fort det behövs som vanligt. Vill verkligen inte byta jobb - känns piss! Jaja folk har det värre, man ska inte klaga. Det kunde faktiskt ha varit så att man hade ett år till i skolan - då hade det känts piss! Fy sjutton! Aldrig mer skolbänken.

Ikväll ska jag bara gos framför tv:n och somna tidigt. Gud så skönt! Imorgon ska jag och jim förbi emelie och henke på kvällen och spana in nya lyan. skoj skoj =)

Puss Daniella

Pffff

Har kollat upp nummret...mycket riktigt - väldigt pinsamt!

Lets make love all night

Vaknade i natt av ett lustigt sms "Hej Snygging. Vad har du på dig? / Sofie" men inte alls från Sofies nummer....hmmm. Kände inte igen nummret alls och har inte kollat upp det än. Hörde med Sofie idag på dagen om hon hade smsatt mig (såg framför mig en glad sofie på olearys som ska vara lustig mitt i natten) men icke det har hon inte hon som hade skrivit. Undra sa flundran vem det är som jävlas med oss. Ska kolla upp nummret och se vem filuren är. Någon som vill göra Jimpa svartis kanske :P  Pinigt att använda sofies namn och skriva något sånt. Spännande ;)

Puss Daniella

Hard work - work - work!

Ojojoj dålig uppdatering! Kan bero på att jag jobbar massa, så himla roligt! Känns lite sorgligt att det är min och vivis sista dag nästa vecka. Sen kommer jag knappt jobba med henne någe mer för allt går tillbaka som vanligt. Har haft en himla rolig jobbarsommar vill jag lova! Nu menar jag inte att jag inte har saknat mia och girlsen, för det har jag, men jag och vivi kommer så bra överens och butiken funkar så himla bra =) Kul kul kul!

Här om kvällen, fredags, så bjöd vi hem lite folk men skickade hem alla vid elva tiden för Jim fick massa feber. Hualigen! Hade iaf trevligt så¨länge det varade =) Nu är Jim friskare och vi ska flytta ikväll treligen. Skönt att kunna sälja bilen och promenera till jobber varje dag. Men mest hoppas jag på att vi får lägenheten vid skogshöjd. Jaja mer om det senare nu ska jag öppna butiken.

Puss Daniella