Glenna and the gitar

hej hej hallå!

Igår så var det finmiddag på schemat! Familjerna Claesson och Tillberg åt massa gott och hade trevligt :) Vid nio tiden åkte jag och Jim därifrån för att fara vidare till Glenn. Väl hemma hos Glenn satt Emelie, Henke och Mea..jaa och Glenn såklart. Smällde lite smällare, spelade gitarr och drack en anning för mycket. Jätte trevligt :)

Idag ska jag och mamma gå på stan, jag måste köpa större mineskort till mobilen, hämta mina byxer och köpa hårfärg..och såklart en pressent till Sofie. Ska på middag ikväll vid sju sedan efter det blir det party. Så kul! Länge sen jag träffade Sofie också! Hoppas det blir en rolig kväll..

Imorgon får man väl se till att ta det lite lugnt inför nyår, för då jäklar då smäller de :)

Nåväl...Daniella Claesson

Shopping

Jaa nu var det dags att handla upp pengar och presentkort man fått under julafton :) Gick på stan igår men hittade inget..Sen idag var jag och Jim ute i god tid, klockan 10.00 mötte vi hans mamma sen gick vi på stan hela dagen! :) Köpte en tröja,byxor och en väska... Jim köpte skjorta och byxer till nyår.Jag har redan min klänning som jag ska ha på mig :) Även fast nyår inte kommer bli som man tänkt sig så tror jag att det kommer bli rugigt roligt ändå!!!

Kom på att jag har glömmt skriva vad jag fick i julklapp (tror jag har glömt hälften redan)

Julklappar -06

* Leopard klänning
* Svart klänning
* Svarta pumps
* Biopresentkort (fick massa såna, kom upp i 500 kr bio:O )
* Mobil påfyllning (2st)
* Sexigt nattlinne
* Diamantörhängen och halsband
* Vanliga örhängen
* Pälsväst
* Randig tröja
* T-shirt
* Sminkkitt
* Underkläder (2 par)
* Rosa mobil (motorola V3r)
* Sänggrejer till kudde och täcke
* En förkylning
* Presentkort (MQ och "över hela stan")
* Skönhetsprodukter
* Tofflor
* Mysgrejer till badkaret (badsalt osv)

Nu kommer jag inte ihåg någe mera :) Men en bra jul har det varit, jag måste ha vart snäll i år!

Nåväl...Daniella Claesson

Julafton,Juldagen

GOD JUL!!!

Guuuud vilken bra jul det var igår :) Jim sov hos mig, han kunde inte hålla sig ifrån mig maby? HOPPAS! Sen vaknade vi rutn halv nio, vilket är onormalt eftersom jag brukar vakna vid fem på morgonen då det är julafton. Men så var inte fallet, vi låg kvar och mös lite, tände ljusstaken sen öppnade vi våra julklappar till varandra. Fick massa fint av Jim, men det finaste var nog en pälsväst :) Av Jims föräldrar fick jag också massor men det finaste var nog diamant örhängen och halsband. DANIELLA GOES BLING BLING!
Jim åkte hem vid nio och då började vi med jukfrukost hemma hos mamma, åt gröt (inte gott men de är ett måste på jul!) och öppnade julklapparna under granen :) Fick massa fint där med, min leopard klänning och mina svarta pumps var nog det bästa under den granen...
     Vid ett kom pappa och Louise och hämtade Sanna ocg mig så åkte vi till kyrkogården för att tända ljus år alla förfäder, orkar inte rabbla alla så jag skriver så! Klockn tre var dte Kalle Anka såklart, då var redan hela släkten där och pilrade i köket. Efter flera år av julmat så kom ÄNTLIGEN tomten, Viggo blev helt extas! Än en gång fick jag massa fina grejer, men min ROSA MOBIL var den bäst, woohhoo jag hoppade nästan när jag fick den :O:)  
     Vid åtta hämtade Tillbergs mi, dom hade firat i Salem. Åkte hem till Jim och drack lite vin och spelade TP :) Mysigt, trevligt att Malin kom!

Idag vaknade jag av att Jim spelade HÖG musik rakt i mitt öra, den skitstäveln ;) Men sen vaknade jag och slog han sen drog jag ner han i sängen så kelade vi ett tag. Gjorde oss iordning låååååååångsamt! Klockan fyra var vi på bio. Skulle hem till Malin på partaj vid tre, men bion är en tradition i den här familjen och det går ju inte att svika. Lite tråkigt att inte träffa alla, men mysigt med bio också :) Nu ska vi kolla Lost, tydligen! Själv längtar jag till Harry Potter som kommer ikväll!!

Jim Tillberg min drömprins <3

Nåväl...Daniella Claesson

Torsdag, Fredag

Hej hopp lingon snopp! Hmm undrar hur en såndan ser ut :/

Igår var det partaj hos Carolina, va trevligt ROLIGT FOLK! :) Åkte hem runt ett skulle jag tro, mös hela natten lång...Yeah right ;)

Vaknade vid tjugo i tio, klockan tio var jag nere på stan och köpte den sista julklappen till Jim. Jaaa Emelie jag vet att jag skulle ha ringt men jag trodde att du sov den tiden, så igentligen var jag bara snäll som struntade i att ringa :D Nu sitter jag här hemma hos Jim, vi har klätt deras graaaaan. Jätte fin, röd och guld! mmm-m-m (som emelie skulle utrycka de hela)

Ska beställa hem mat tror jag, sugen på spagetti bolones från pizzerian, mumsfillebabba :P Sen ska vi nog bara vara hemma och kolla på Grinshen (God only knows how it spels). Börjar få lite julkänsla nu, är väl på tiden? Vet inte om jag kan påstå att det är snö på backen men något vitt är det. Kankse mitt musklet? Hoppas!!! Pirr pirr (okey nu gick jag för långt)

Min Jumich är den bästa pojkvännen i hela världen och jag ska alltid ha honom vid min sida <3

Nåväl...Daniella  Claesson

p.s MAMMA KOM IHÅG ATT KÖPA BINGOLOTTER TILL IMORGON KVÄLL (UPPERSITTARKVÄLL) d.s

Jul avslutning

Guuuuuuud va skönt! Nu är det äntligen lov. Fram med julgran och klappar för snart är det julafton! Nu är det bara snön som saknas, kanske den också väljer att titta fram snart, hoppas!

Hade iaf avslutning idag, kollade på julshowen! Jag måste medje att när man satt där så ångrar jag lite att jag inte var med och sjöng, men Frida är ju i USA så jag får lov att vänta tills hon kommer tillbaka. Känns inge kul att köra med någon annan :/ Jag och Jim hade bakat massa goda muffins till idag, dom vart popis tror jag :) Nu sitter jag hemma hos mamma medans Jim är nere på stan med Adam och köper den sista julklappen åt mig. Jag har smöran dom sista 40 minuterna jag var med han så jag ska få någe extra fint!

Ikväll är det partajj hos Carro, kul det ska bli hoppas jag :) Hoppas Jello kommer, så gullig hon! Länge sen jag partade loss riktigt, Will this be my night?

Imorgon ska jag ner på stan och köpa den sista julklappen till Jim. Allt annat är klart bara en kvar. Vi bestämde att vi skulle köpa för 500-600 kr typ, men vad som var en femhundra lapp rkade genast gå upp till 2000 kr. Jag känner mig så generös, tror jag aldrig har köpt julklappar till bara en person för tvåtusen kronor!


Nu saknar jag min Jim, känner mig lite ensam när jag sitter här och lyssnar på "så vacker utan spakel" helt själv i lägenheten. Väntar bara på att ytterdörren ska öppnas med min pojkvän i öppningen med en stor kasse från någon fin affär och inuti en fin fin fin julklapp :)


Juste jag har glömmt berätta en rolig grej! När jag och Jim skulle gå till vidoerullen för någon anledning, tror vi var sugna på små godis men aja dethör inte till själva berättelsen. Vi gick iaf till videorullen sen på andra sidan gatan så springer en kille i 20 års ålderna sen snublar han på trotoar kanten när han skulle veja förbi några som kommer i möte. Han snublar ut på vägen och ramlar ihop. Jag börjar as garva och alla vänder sig för att glooo! Sen ser man hur han reser sig upp för att försöka fortsätta springa till tåget men han haltar som jag vet inte vad. Jag fortsätter min skrattatack! Sen ser man hur han hukar sig ner på knä och typ gråter man ser hur ont han har, och jag kan inte hålla mig för skratt för det här är nemligen det roligaste ivärlden enligt mig, när folk gör sig illa! Sen än en gång reser han sig upp för att halta iväg. Hoppas han hann med tåget iaf. Förgyllde min dag :)


Nåväl...Daniella Claesson


Julkonsert

så var det värsta över! Äntligen har jag uppträtt och allt gick bra :) Var jätte nervös men alla sa att jag var bra så jag får väl tro dom. Men det är så svårt att ta åt sig av allt...men men. Jim går till och med runt och kallar mig "Världens bästa sångerska" En anning eller 36455756286489 att ta i. Men det är nog den enda spelningen jag har den här vintern tror jag. Blir inget på torsdag för jag kände inte för de.

Kan man säga att vi har lov nu? Tror det jaaa! Imorgon ska vi ha genogång i ca 30 minuter sen slute eftersom många ska göra sina personporträtt redan då. Men jag kan inte göra mitt innan 8 januari så jag skulle bara ha slutat runt kvart i tio. Så Jim och jag råkar "missa bussen" imorgon. Sen på torsdag är det den riktiga avslutningen, guuuuuuud va skönt det ska bli med lov. Nu är det till och med snö ute :O kanske blir det en vit jul ändå?

Nu ska jag krypa ner under filten med Jim och kolla på Ugly Betty sen Greys anatomy. MYSIGT! Jim har klippt sig också, nu har han inte mycket hår kvar, bort med fluffet. Skit snyggt typ lite halv rakat på sidorna vid öronen,eller jag kan inte förklara men det är iaf skiiiit snyggt. Grr ;)

Nåväl...Daniella Claesson

Deppig...

Usch vet inte vad det är med mig? Lite ledsen, lite irriterad..Illa att vara så här inna Jul :/ Men men, finns folk som har det värre så ska inte klaga...Tur att jag har min Jim, han finns alltid där när jag behöver honom! Vi kan ha olika åsikter, men älskling vi löser alltid alting! Förlåt om jag är lite "påig" om du
-vet-vad men det är bara för att jag längtar så himla mycket. Du är mitt allt älskling och det vet du hoppas jag..

Jag älskar MIN Jim Tillberg förevigt, det är du och jag mot världen


Nåväl...Daniella Claesson

120859-3


Lördag, Söndag

Hello!

Gårdagens kväll började med att jag och Jim åkte till Rönninge på fest hemma hos Viktor :) Trevligt ett tag sen så åkte vi därifrån runt tio.
      Åkte hem till Gago och där sjöngs det kareoki. 

Jag: Åhh va fint Mea har du färgat om håret
Mea: Det ser ut som kiss i duschen
!

     Åkte ner till stan vid tolv kanske..Gick in på Kebab house, så klart! Träffade Fredrik med fyra tjejer i hällarna, go boy! haha..Sen kom Axelsson in med Sandras diadem, gulligt, hehe. Sen gick vi hem till mamma och mös natten lång :)

Nu ska jag och Sanna ner på stan och köpa något till Louise som har aklas idag. Jim åkte hem i morse, saknar han redan :( Men vi ses vid tre älskling! lääääääängtar!

Kort dag i skolan imorgon¨, skönt!

Nåväl...Daniella Claesson

Fredag, Lördag

Tjohooo!

Var bara hemma och mös igår kväll. Fans ingen fest att dra iväg på, trist men det var mysigt ändå. Tror alla gick ner till Texas, orkar inte prova att komma in där igen. Plus (som sagt) att jag snart fyller 18 :D

Åhh va jag längtar till jag fyller, håller på att leta efter lokal. Någon som vet någon bra lokal att hyra i närheten av Södertälje centrum/ Brunnsäng? Har bara kommit upp i 50 gäster, men det kanske är lagom, man vill ju bara ha dit dom som man känner eller bekanta när man fyller år. Några som man vet är roliga helt enkelt! :) Vill skicka inbjudning till alla på kort, men herre gud 250 kr till frikärken, och det är ju ganska jobbigt att leta reda på allas adress, så tror jag skickar iväg ett sms till alla istället. Jaa men herre gud det är ju långt dit, men jag LÄNGTAR nått så fruktansvärt!!!

Vad händer ikväll då? Något roligt hoppas jag. Vore så trevligt om någon är ensam hemma så man bara kan sitta några stycken och dricka lite och prata skit. Men verkar inte som att det är någon som är ensam, trist!

Nu ska jag och Jim iväg på Sannas match, hon möter Nykvarn tror jag. GO LISTON!

Nåväl...Daniella Claesson

P.S ingen Emelie ringde igår :(

Innerbandy tunnering...

woohhhoo det gick ju bra :)...Yeah right? :/ Jag var iaf över förväntan, dom få sekunderna jag var inne varje match! Men vi vann...en match....av tre! Men skit samma, roligt var det ju trots allt.
Samma lag nästa år, utan en viss person. BAJS!

Sitter här hemma hos Jim nu, väntar på att emslemplemklemjemtemhemilmii ska ringa...*Ring ring bara du slog en signal*

Får se vad som händer ikväll :/ Kunde inte följa med Tomas och Sandra, boring :(

Imogon fyller Louise år, Grattis i förskott...

aja nu har jag inge mer onödigt att skirva, har TRÖTTNAT! Hmm vem var den elakingen som sa att jag hade blivit sämre :/ aja...

Älskar min Jim, över allt annat. Till och men över världens högsta hus! Jepp och det är massor de! Jag har den bästaste bästaste pojkvännen i hela universum, to bad ladies HE IS MINE! moahaha...

Får väl sitta och planera min 18 års fest :) Har kommit upp i 50 gäster än så länge, och mer ska de bli...

Nåväl...Daniella Claesson


Dåligt med läsare...

Börjar snart deppa ihop :/ Ingen som läser min blogg längre. Det var en tag då jag var uppe i 150 lösare per dag, men inte nu längre. Har jag blivit så mycket sämre? Nu är det typ nere i 20 :O Kan ju lika gärna slut skriva...

Har börjat en radio kurs för typ två veckor sen och nu ska vi göra ett radioreportage. Jag ska göra om Titti Schultz :) Skrivit mejl till henne idag. Kul det ska bli :) Hade radio sändning idag också, gick bra. Jag körde veckans "Skvallerbytta" som vanligt. Riktigt roligt med radio, kanske ett framtida yrke om det skiter sig som Tv-hallåa?

Fredag imorgon, guuuuud va schönt! Innerbandy tunnering hela dagen lång! Ska bli så kul, inga lektioner. Hoppas vi vinner, håll tummarna för oss. Alla ska ha vita t-shirtar så ska vi skriva "Snöflingorna"  på magen och efternamnen på ryggen, lucia glitter i håret också. Toppen :)

Har börjar repa till julshowen som vi har på skolan två gånger om året, men det går inge bra så jag ska nog skita i att ställa upp nu till jul. Får köra till sommaren istället. då är Frida tillbaka också. Hon brukar kompa mig :)

Julkväll på Wendela Hebbe Gymnasiet på tisdag den 19/12. Jag ska sjung!! Det börjar 18.30. Om ni vill så kom förbi en sväng...

Har visst idrotsprov imorgon också, men tror jag har matcher när det är..Oppps synd ;)

Nu ska jag hoppa på Jumichii och gosa lite, sen dags för PLUGGANDE!

Nåväl...Daniella Claesson


Helgen...

Tänkte uppdatera alla läsare om min underbara helg :)

Fredag: Åt mysig middag hemma hos Jim. Skulle iväg på förfest hon Adam och sen till Tullinge på partaj. Var på förfesten. Sen fick Jim ont i huvet så vi struntade i Tullinge. Tror inte vi missade något, boring people anyway! Så vi mös och gosade hela natten, super mysigt <3

Lördag: Tog det lugnt på förmiddage. Jim väkte mig med nästa frukost på sängen. Han rablade upp allt som fans till frukost i mitt öra och viskade tills jag gav upp och drig ner honom i sängen och vi fumlade runt lite. Ibland tycker jag att vårat förhållande är som på film, en LYCKLIG film :) Sen hoppade vi in i duschen och gjorde oss iordning inför en middag hon Jims farmor och Krister.  Trevlig middag där, några kusiner som jag inte har träffat tidigare. Tror dom pratade skit om mig för dom körde viska-titta-skratta åt mig :/ hmm aja...Satt och drack lite vin med hans släkt och sen när vi åkte hem så släppte Katta och Kenta av oss hos Jims andra kusin som fylde 21, hon hade fest. Var där ett tag sen åkte vi till Texas för Mea sa att vi skulle komma dit. Adam too. Så pkte dit men när vi kom till dörren så var det vakt där, så vi kom såklart inte in eftersom vi inte har leg. Men inget att hänga läpp över, fyller snart 18 så jag kan vänta.

Söndag: Vaknade med en Jim närmare än närmast. MYSIGT! Vi började små chivas i sängen och sen tog vi oss i kragen och gick upp. Kycklingsallad till lunch, mumsigt. Sen hoppade vi in i duschen och gjorde oss i ordning inför kalas (igen), men den här gången var det Tilda som fyller år. Min minsta kusin. Åkte dit vid två tiden. Var där i 50 minuter, inte så rolig släkt så vi skyndade oss :) Hyrde film på hemvägen. När vi kom hem igen så har Katta och Kenta åkt, dom ska på kryssning så nu är vi helt ensamma, kuligt! Har kollat på lite film och nu ska vi bara kela hela kvällen, och natten ;) Är lediga imorgon eftersom vi är huindvakt till deras hund nu. Eller Jim är ledig, jag är "sjuk". Mysigt iaf....

Nu ska jag vara lite social med min pojkvän. Ha en trevlig kväll..

Nåväl...Daniella Claesson

Helgen är kommen....

Gudars va skönt det ska bli med helg. Den behövs vill jag lova, har inte haft en sån stressig vecka snare en slapp vecka ( men inte lika slapp som emelies mus). Men kan vara skönt att bara få sova länge på mornarna ändå!

Idag hade jag mitt slut tal på Speechen, det gick skit bra, kände mig avslappnad och så pratade jag i lagom tempo. Kul! Sen idag bestämdes det att jag och Henrik ska uppträda på årets Julshow. Får se om jag lär mig alla låtar. Har en jul konsret på wendela hebbe också, och vill inte köra samma låt.

Ikväll vet jag inte än vad som händer. Kanska ska till Tullinge, philips kompis hade tydligen fest där. Får se om vi drar ditt eller ej.

Imorgon ska vi, som sagt, på middag i Salem hos Jims farmor och hennes man. Coolt för då kommer det där tåget som är varje år, skinheads eller vad dom nu är med massa ljus och går skit långa till minne av någon kompis som dog för några år sen. Är inte så insat i sjävla orsken, men tror det kommer vara fint :) Sen senare på kvällen så har Jims kusin fest :) Kul kul! Hon fyller 21 tror jag. Nervös, jag har inte träffat henne så många gånger men det löser sig nog!

Såg Marielle i LT idag :) Skiiiiit fin bild, hoppas du vinner model grejen!

Ohhlala nu kom min älskling in med bara en handduk runt höften, grrr ;)

Nåväl...Daniella Claesson

Body pump...

OMG!!!! Jag är huuuuur trött som helst. Jag, Jim och pappa har varit på body pump. Nu börjar det nya hälsosamma livet igen fram till Jul, boring men det är det väl värt! Jag var nästa, men bara nästa, tvungen att gå upp till storlek 38 när jag skulle köpa julaftonsklänning, men jag klarade mig med en 36, och där ska jag stanna. Om inye mindre förstås ;)

Nu sitter jag hemma hos pappa. Jim sitter bakom mig och maserar min rygg, otroligt skönt! Kommer ha träningsvärk över hela kroppen så lite masage är inte fel just nu :)

Vad händer imorgon? Fredag kväll och allt! Någon som vet något? Emelie ring isåtn fall :) Hade ju så kul i lördags :)

lördag ska vi på middag hos Lena och Krister, Jims farmor och hennes man. Jätte snälla, ska bli mysigt :) Tror Krille har fyllt år, eller fyller år!

söndag ska vi på ett till kalas, men då fyller min kusin Tilda 1 år. Så otroligt söt, jätte stora ögon!

Nu ska jag fortsätta mysa här hemma. Tänt en brasa och krypa ner under en filt och fortsätta kolla på efterlyst! Åhh sen börjar Insider :)

Nåväl...Daniella Claesson


Generösare människor får man leta efter...

Imorse när vi klev på tåget till skolan så hade jag en väska och Jim en kasse med jeans, mitt smink , min plattång och Jims spel...sen när vi klev av tåget så hade jag en väska men Jim hade ingen påse, kom vi på när vi hade gått en bit. Då var allt borta och Jims mamma fick ringa SL för att försöka få tillbaka allt som vi hade glömmt där. Men SL var som dom flesta redan känner till, inte till mycket hjälp och förjävligt otrevliga så vi fick inte tillbaka våra grejer! Det handlar liksom om ca 3000 kr.

Så när vi slutade skolan så stod Katta (Jims mamma) utanför skolan för att köra in oss till stan så vi kunde handla upp allt som försvann. Hon betalade en ny plattång (500 kr) och ALLT nytt smink som jag hade tappat (800 kr). Jag försökte få dom att inte köpa grejerna men dom hävdade " Det är Jim som tappade bort dom, klart vi ska köpa nya". Så otroligt snälla så det finns inte! Men det kändes lite jobbigt att börja plocka nesesär, underlagskräm, solpuder, läpp glans, rouge, ögonskuggor, mascara, eyeliner, ögonbrynspenna, rouge borste och massa mer trams. Men det var inte mycket att göra, så det var ju bara att ta cka och ta emot. Men det kändes jobbig herre gud jag menar 1300 kr för att Jim hade råkat tappa bort en påse. Sen så köpte hon ju nytt spel till Jim och jeansen ska han få snart...SÅ SNÄLL! Ett hjärta av guld i den där kvinnan <3

Nu ska jag plugga matte inför nationella proven imorgon. Matte A ska jag väl klara, men matte B blir en annan visa.

Längtar tills jag ska sminka mig imorgon :)

Nåväl...Daniella Claesson

Sunrise Avenue - Fairytale gone bad

VÄRLDENS BÄSTA LÅT!!!  Ska se om jag vågar gå fram till Sebastian i våran skola, hanbhar typ "band" tror jag...Så kan jag få köra den med dom på Julavslutningen eftersom Frida bor i england det här året..Då måste jag ju hitta någon annan sommkan kompa! Vill så gärna köra den på avslutningen asså! Lite kort tid kvar men satsar man så funkar det ju alltid :) Hoppas hoppas hoppas!!!

Igår så bytte Jim och jag en present var, vi kunde inte hålla oss enda till julafton :) Jag fick skit sexiga underkläder (hmm undra vad han hade i tankarna ;) ) och jag hade köpt en röd Fred Perry mössa, nu är det massa med klappar kvar plus att jag ska köpa någe mer till min älskling! Satte en gräns på 500-600 kr men man får typ inget för de :/ så vi höjde till 900 kr , men det blir nog lite mer pengar än så ändå :)

Hängde undan en klänning som mamma ska få köpa till mig också, och ett par skor...hoppas hon hinner hämta ut dom innan dom stänger...Köpte julklappar till mamma, pappa och louise också FINT!

Nu ska vi hem till mammsen, har lovat Jim att han ska få instalera sitt spel på min tjotiliot på datan. Så har han något att göra när jag kollar på "Uggly Betty"  imorgon :)

Skulle ha gått på body pump idag också, men jag har åkt på nackspärr. Det gör så djävulskt ont! Kan inte titta åt vänster eller lute huvet bakåt! AJJ!

Nåväl...Daniella Claesson

Första advent

Mysigt, nu är det precis fyra veckor kvar till Jul :) Har nästan handlat klart alla jaulos så nu är det bara julaftons klänning och julaftons skor som saknas :) skrivit en önskelista också!

Igår så gick jag och mamma på stan i några timmar och handlade julklappar och jag fick peka ut lite som jag önskade mig :) Hittade jätte fina till Jim, men det är så svårt att hålla sig, jag vill ge dom nu nu nu!!

Sen på kvällen så hade vi hyrt film men det blev ändrade planer. Vi åkte u till Henke, där var det lite folk. Trevligt som tusan! Specielt kul att träffa Emelie igen, var eeeeeeeevigheter sen. Saknat henne som tusan! Trevlig kväll iaf, synd att vi åkte hem så tidigt :/

Idag är det bakdag :) ska göra lussekatter och pepparkakor, sen ikväll är det söndagsmiddag hemma hos pappa...

Saknar min Jim, han åkte hem för att plugga, boring utan honom. Nu ha jag fått bada helt ensam :( Saknar dig min spilevink!

Nåväl...Daniella Claesson

Är HAN den rätta?

(snott från Sandra  www.sandrahammar.bloggagratis.se )

Har jag hittat min prins?

[x] Han som visar och säger vad han känner.
[x] Han som skickar sms på kvällarna och säger "godnatt älskling, jag saknar dig" .
[x]Han som är en gentelman och som ser otroligt bra ut i dina ögon.
[x ]Han som tål ett nej utan en sur min.
[x]Han som vill visa upp dig för världen när du bara har mjukisbyxor och en skön tröja på dig.
[x]Han som ringer upp dig när du blivit sur och lagt på luren.
[x]Han som lever för dina kyssar,och som håller vad han lovar.
[x]Han som kan skriva Ditt namn på msn utan att bry sig om han förlorar 15 andra tjejer som vill ha honom.
[x]Han som vänder sig Mot sina vänner och säger "hon är min"

Joo jag antar att jag har hittat Mr. Perfekt! schööönt!!!
Älskar dig Jim Tillberg, mer än allt på denna jord <3<3<3

Nåväl...Daniella Claesson (MEA LÄR DIG FRÅGA FÖRST) ;)

Den stora dagen är kommen

Jaha så var vi här...

Idol finalen är nära och man bara längtar efter att kura ihop sig i soffan under en filt och höja ljudet till max när ens favorit träder upp på scenen. Det hela påminner mig om Big brother finlen när alla var emot mig när jag satt där och klappade händerna när Jessica klev ur huset som en vinnare av 1000000 kr. 
    
Fast den här gången tror jag alla är på samma sida, alla hejar på den mystiskt snygga Markus. Men är han vårat nästa stjärnskott eller bara en "idol" tre månader som alla andra som har vunnit juste den här titeln. "Årets Idol", kanske tjänar man på att komma två? Vi vet alla hur det har gått för Darin som kom två år 2004. Vem kommer äns ihåg ettan de året? Jag kommer ihåg ettan som en orangehårig skäggig kille, men inte kommer jag ihåg hans namn? Jo juste Daniel någonting,  jag kom ihåg hans namn efter många om-och-men, men ALLA vet vem Darin är. Så kanske tjänar man på att komma två? Isånt fall vill jag att Markus ska komma två för jag vill höra mer av hans härligt rosliga röst. 
    
Många kommer nog göra som mig och krypa ner i soffan med någon man tycker om och bara sitta och hålla tummarna för den man vill ska vinna. Trevlig Idol kväll allihoppa!

Nåväl...Daniella

p.s Jim jag älskar dig <3<3<3