The boss

Anki ringde nyss, NK chefen. På fredag börjar jag där =) Är peppad till tusen, börjar känna att det kommer bli jättebra. 10-19 jobbar jag på fredag och efter det är det middag med mamma och sanna som står på schemat. Hade tänkt äta hemma i södertälje men det blir så himmla sent så vi struntade i de. Jimpa får hämta mig på kvällen =) Åh, vilken bra dag det har varit idag! Känner mig alldeles nipprig. Stackars Jim, hans öron kommer börja blöda av allt mitt snack ikväll. Moahahaha!

Hörs senare
Daniella

nu har...

56198ed5bb78b018be8a89011346c781.png

Kolla varifrån!

nu har jag hämtat hem min ny kastrerade hund. Groggy ligger jum-jum och piper i sin säng. Stackars liten <3


Vart är Jum-Jum?

Trodde att det var ett skämt när klockan ringde imorse. Men det var bara att pallra sig upp eftersom vi skulle åka till Farsta med Jum-Jum. Nu är jag hemma igen och sitter och äter frukost. Kan inte riktigt sluta tänka på Jum-Jum, undra vad dom gör med honom nu? Har han ont? Är han rädd? Usch va jobbigt att vara utan honom. Vi är ju med varandra varje dag hela tiden, när inte jobbet kallar. Lika bra att vänja sig av lite gran eftersom jag börjar jobba på nya jobbet nästa vecka, förhoppningsvis. Då kommer vi ju inte spendera tid med varandra på dagarna. Tänk att man kan bli så fäst vid ett djur? Otroligt. Klockan två får jag hämta hem min lilla kille igen. För att hålla tankarna på annat under dagen ska jag träffa Emelie på stan. Äta lite lunch och strosa runt. Vardags mys helt enkelt <3

Hörs senare
Daniella


Mattes lilla monster <3


Sista dagen

Idag var det min sista dag på Accent. Kändes jobbigt men ändå kul att blicka frammåt. Tror allt kommer bli super bra bara jag kommer igång med allt. Vänjer mig vid att åka pendel varje dag, innan bil är inköpt osv. Men på söndag ska Jim och jag kolla på ett hus i Nacka, hoppas att det når våra förväntingar.

Nu ska vi åka iväg en snabbis, Jim är rastlös.
Daniella

God natt

Usch nu börjar jag bli riktigt trött. Har kollat runt på boende närmare stan, men vet inte om jag vill bo inne i smeten? Skulle helst av allt vilja köpa ett hus ute i Viksberg. Lånelöfte nästa? Får boka tid med en bankman för att förstå alla svåra ord om räntorna hit och dit. Vill köpa en bil också, en Smart. Älskar Louise bil, men skulle vilja ha en med lite mer färg, inte en svart/vit. Sansa sig lite med pengarna kanske? =) Nej, nu är det dags för sängen. Ögonlocken faller snart ihop. Hörs imorgon!

Daniella

kände mig...

7e2753b7e93a65897bd0c86e81878e7b.png

Kolla varifrån!

kände mig lite små hungrig så jag gjorde mig en liten sill talrik med inlaggd gurka och lite knäcke. Smarigt! Nu har jag energi till shopping.


Flitiga Lisa

Idag har jag varit riktigt flitig, och mer ska jag hinna med. Klockan tio ringde jag Rizzo och tackade ja till tjänsten. Dom var två man kort idag så vi hann inte gå in på alla detaljer men Anki skulle ringa idag eller imorgon så vi får prata om allt. Vid elva var jag nere på stan för att prata med Mia. Usch imorgon är det min sista dag på Accent =( Eller, jag jobbar bara i tre timmar. Kommer kännas så konstigt, men nu börjar jag längta och se fram emot va komma skall. Tror det kommer att bli riktigt bra. Men jag vill bara få schema och komma igång nu nu nu! När jag var på stan hittade jag även en jättefin födelsedagspressent åt mamma =) Sanna och jag är mäktigt nöjda. Känns som att det här passar henne perfekt - åh jag vill också haaa! Ska "fira" mamma på fredag med middag och vin på La cantina. Mysigt <3 Vad har jag mer hunnit med idag? Jo jag har lämnat in två par byxor för insyning i benen (kan man säga så?) och sen har jag och Jum-Jum varit ute hos farmor och farfar för en lunch. Super mysigt! Farfar vart rastlös så han åkte till landet och farmor och jag tog en lång promenix med hunden. Skönt. Men jag blir helt tokig på Jum-Jum när vi är ute. Han blir helt knäpp i huvudet så fort han känner doftej av en löptik. Han har börjat rymma i Viksberg så fort det går förbi en tik på gatan (han hoppar över ett hööögt staket) och han tjuter konstant. Så nu har vi bestämmt oss för att kastera honom. Det här funkar inte längre! På onsdag sker de, skönt att vi fick en snabb tid. Är övetygad om att det är rätt val - vet att många har åsikter om kastrering men här finns det inget snack om saken. Ska vi ha hunden i tio år till så funkar inte detta. På ondsdag blir det snipp snipp.

Oj va långt inlägg det blev. Måste springa ner till tvättis nu också. Ja, jag tvättar idag också - fan va effektiv jag är! Och idag ska Jim och jag ner på stan och köpa en heeelt ny garderob åt mig. Kan visa alla kläder sen. Va kul det ska bli =)

Hörs senare
Daniella

nu sitter...

3ab1690a21d8239fbd69357b5a0f81f6.png

Kolla varifrån!

nu sitter jag i bilen med en sjungande jim :) vi är påväg till hans farmor för födelsedags middag. Skönt att slippa laga mat ikväll ;)


mixed feelings

Oj, nu var det länge sen jag uppdaterade, sorry! Har haft fullt upp. Jobbat på 4:an i torsdags, åkte upp till stokcholm igår på "möte" - som egentligen var en arbetsintervjuv på NK. Fick provjobba fram till sex, hux flux och efter dagen fick jag veta att jag fick jobbet. Måste medge att det är blandade känslor inför detta. Allt hade varit så mycket lättare om jag inte älskade mitt nuvarandra jobb men grejen är ju den att jag måste komma upp i mer timmar och det är ju alltid kul att prova på något nytt. Självklart skulle jag inte tacka ja till det här jobbet om jag inte ville ha det - det kommer vara skitkul när jag kommer in i det hela. Jag ska ringa Rizzo på måndag och tacka ja till tjänsten. På måndag eftermiddag är det jag och Jim som gör stan här i södertälje. Jag måste köpa en ny garderob! Inga lacktights, oversize tröjor eller jeans här inte. Nu är det uppsatt hår, pärlörhången, kjolar, klänningar, blusar och kavajer som gäller. Killarna jobbar i skjorta och kostymbyxor liksom. Kommer känna mig så fin =) Anki (chefen på Rizzo) sa att hon kunde lämna torsdagarna öppna åt mig så jag fortfarande kan vara kvar på 4:an. Snällt! Men herregud va jag kommer sakna alla på Accent <3

Bara tänka på det Sanna sa "Förändring ska inte vara något tråkigt och ångestfyllt, det ska vara roligt och spännande".

Hörs senare
Daniella


sitter i...

41dd062ffe47726241b9f15d1b14031c.png

Kolla varifrån!

sitter i bilen med angelica och är på väg hem från jobbet. Hux flux börjar det super hagla. Mysigt men lite läskigt :)


Efter Tio bloggen

Läs här och kommentera gärna! Ni glömmer väl inte bort att kolla klockan 10.00 när vi kör igång?


ah martin...

7a4fa8abe727688a5e02a78a5e9ae894.png

Kolla varifrån!

ah martin stenmark kommer idag!


lyckades med...

0-77e4aa968dfc0aec7521a4cdbcd85979.png

Kolla varifrån!

lyckades med en toppen middag nyss. Köttbullar och potatismos, till det en liten sallad. Gott :) (jag var så sjukt ful idag, därför bara tummen fick va med på bild)


Lalalala

Oj va allt rullar på nu! Känns helt sjukt, men otroligt kul =) Imorgon är det jobb på fyran och på fredag ska jag in till Stockholm på förmiddagen för ett möte. Längtar ;)

Duktig flicka...

Nu har jag varit duktig och fått lite jobb gjort. Skönt! Känner mig inte riktigt hundra på rundvandringen imorgon men herregud det är ju bara första gången jag gör de. Kommer med all säkerhet att släppa lite efter ett tag. Bara jag inte går vilse =)

Hörs senare
Daniella

här är...

0-21f058ddd17f9383e3ccf0b5055e761a.png

Kolla varifrån!

här är min glamorösa lunch: ravioli på burk. Har jag sagt att jag längtar till lön?


snaaaaart lön

God morgon!
Va fasiken ska man göra idag då? Sitter här i soffan och kollar på Efter tio, självklart, samtidigt som jag äter min favvo frukost - blodgrapefrukt. Sprang ner till tvättis för att se om det fanns någon tid, men icke sa nicke. Fick boka in en tid på måndag nästa vecka. Hur ska man jag kunna vänta så länge? Mormors trosorna och dom trasiga tröjorna kommer krypa fram snart känner jag.

Dags för min dagliga ritual - läsa alla bra bloggar =)


sitter ute...

0-3c16b75e35d0cd466c547f342060486c.png

Kolla varifrån!

sitter ute i viksberg och kollar tv. Skönt att slappa efter en hektisk dag. Åkt bil hela tiden och en snabbvisit på jobbet har jag hunnit med. Jum-jum har även fått springa av sig med Zindra, grannhunden. Oj, va dom kutade runt. Lämnade honom innan jag åkte ut hit. Skulle vilja handla men lönen är helt slut. Längtar till fredag!


What to do?

Sitter här och funderar på hur jag ska ta mig till jobbet imorgon. Smidigare att ta egen bil eller samåka med Jello? Ska ju bara vara där ett tag och prata lite med Malou och Jello ska lära mig rundvandringen som jag ska lyckas göra på torsdag mellan programen. Känns lite onödigt att sitta på redaktionen från sju till fyra =) Men herregud hur ska jag hitta dit? Får nog sno pappas gps eftersom Jim behöver sin. Tåls att tänka på.

Hörs senare
Daniella


oj herregud!...

0-76d1a063aa200daa3e6f835240433989.png

Kolla varifrån!

oj herregud! Fick munsår igår, men nu vet jag inte vad som har hänt? Hoppas för gud skull att det är borta tills torsdag då det är dags för jobb igen. Kan ju inte gå runt och se ut som jag har förstorat underläppen och något gick snett med hela prosiduren. Fan, kom nyss på att martin stenmark kommer till fyran på torsdag. Vad är oddsen? Jag som blir nipprig bara av att höra namnet. Hoppas läppen har fixat till sig. Har ni några tips? Hjälp!


så här...

6709549470cca8df79ccf350b07ec225.png

Kolla varifrån!

så här pigg var jag imorse efter en blöt utekväll. Nu mår jag äntligen bättre men det blir tidigt i säng idag!


nu är...

261ad068d17ad7e6efc5bf83afdb742e.png

Kolla varifrån!

nu är vi redo för 550 ;)


WOOHOOO!

Angelica hörde precis av sig. Malou var jätte nöjd med mig så JAG FICK JOBBET! Så hedan efter är jag på tv4 varje torsdag =) Ikväll ska vi fira!!!!

Tack underbara Angelica som frågade mig <3

Äntligen fredag =)

God morgon allesammans!
Nu är jag nere på jobbet igen. Korse jisses vad jag jobbar nuförtiden - kul! Ringde och väkte sanna på väg ner till jobbet eftersom det är tråkigt att gå själv. Hehe! Lyckat. Vilken bra start på dagen hon måste ha fått när hon vaknar till min vackra stämma ;)

Kom på att jag inte hann berätta för er hur det gick igår på 4:an. Jag känner mig jätte nöjd och det var huuuur kul som helst! Tror dock inte att jag får jobbet eftersom det nu är två till andra tjejer som också provjobbar för samma tjänst. Men man vet aldrig ;) HOPPAS! Hur som helst så känns det skönt att jag är nöjd och inte går runt och tänker att jag skulle ha gjort si och så. Jag körde på bara. Håll tummarna för mig!

Kan inte beskriva hur kul jag tycker att det ska bli ikväll! Girls night out. Tror och hoppas att vi kommer vara en hel drös med tjejer. Roligt! Men nog om det för snart ska jag öppna butiken.

Kom förbi =)
Daniella

man borde...

13e37bae4f3dd5f583e83f24c6dd2cc3.png

Kolla varifrån!

man borde inte få utsättas för så här höga doser av nervositet!


God morgon!

Oj, satan va trött jag är! Ska snart iväg till jobbet, får skjuts idag - LYX! Skönt att jag jobbar idag för dom har börjat borra hos grannen igen så jag hade endå aldrig pallat att sitta här hemma. Ikväll och imorgon blir det sängen tidigt. Ska upp kvart över fem på torsdag och klockan åtta på fredag. Kommer vara dö trött på kvällen på fredag, men då är det ju utgång.

Nu ska jag borsta gaddarna och gå ut med hunden. Hörs senare.

Daniella


ligger i...

470d264f57c1ebcc2c0a876632f79dbd.png

Kolla varifrån!

ligger i soffan och kollar vänner reprisen. Tog paus i städningen för jag börjar känna mig hängig. Får inte bli sjuk nu! Ska jobbar onsdag, torsdag, fredag och söndag. C-vitamin och vitlök får det bli!


dags för...

3a6713703e4205e276f2a86871b9e909.png

Kolla varifrån!

dags för dagens lunch: en mango och en grape frukt! Borde kanske göra denna Blogg till en "följ mig när jag försöker nå min målvikt och misslyckas"? Hehe


jum-jum är...

0-6a3d1efd1cb382a64ef92b8f21977bd4.png

Kolla varifrån!

jum-jum är fortfarande trött sen promenaden. Men det stoppar inte oss. Nu ska vi ut till viksberg och träna :) jim gubben slutade tidigt! Mys <3


Fixa och trixa

Håhåjaja vad jag har varit duktig! Har börjat storstäda. Kör ett litet städa ett rum-gör något roligt upplägg. Funkar toppen. Bara jag inte fastar framför datorn allt för länge. Funderar på att fixa till bloggen?! Har ledsnat lite på det rosa. Men det är ju så gulligt...får se vad jag gör. Skulle vilja ha höstfärger men har ingen aning om hur jag fixar sånt. Jag använder mig alltid av färdiga stilmallar så det bara är att klippa och klistra =)

Vet att jag är hur töntig som helst nu men gudars va jag längtar till fredag. Sanna kommer hem från Hällefors och har med sig en tjekompis därifrån. Tillsammans med dom, emelie, carro och olivia ska jag ut! Hoppas att det blir superkul. Brukar ju inte vara så mycket folk ute på fredagar, vilket är ganska skönt. Tror dom skulle köra något trubadur stohej på 550, värt att kolla in. Längtar!

Nu ska jag fortsätta städa....snart
Daniella


parteeey

god morgon!...

0-228d562ee9eedf19d15a36b475513e9b.png

Kolla varifrån!

god morgon! Nu mina vänner börjar det nya livet. Dags för dagens frukost, grape och ett glas brämhults. Och efter detta väntas en lång promenad med jum-jum. Underbart! Nu kör vi. Ny vecka-nya tag!


Sunday morning

God morgon!
Är som vanligt lite tidig på jobbet så har redan hunnit moppa av golvet och fixat och donat. Älskar när det känns fräscht när man öppnar. Undra om kunderna också lägger märke till de eller om det bara är personalen som tänker på sådant? Nåväl, fint blir det ju i alla fall.

Går kvällen blev väldans lugn för min del. Först va Jim och jag på middag hos mamma. Men efter sisådär två timmar så pallade hon inte med oss längre pågrund av Jum-Jum. Hon är super allergisk och hennes ögon svullnade upp och började rinna, en riktig puma med andra ord ;) hehe.

När vi kom hem så kollade vi på en Wallander (stavas?) film, "Kuriren" hette den. Ingen jag rekomenderar jätte starkt utan då är "Tjuven" bättre. Efter den filmen så hade vi ytterligare en film kvar hemma. En tjejfilm =) Jim tackade för sig och undrade om det var lugnt att han gick till David en stund. Självfallet svarade jag! Så där bäddade jag ner mig i soffan med en uppskuren mango och en helt okej tjej film. "17 again", hette den. Hämtade Jim vid ett tiden och sen vart det bums ner i sängen.

Nu är jag somsagt på jobbet och efter det bär det ut till Viksberg. Middag =)

Hörs senare
Daniella




nu är...

0-71426487efb555e98376edecf568a03a.png

Kolla varifrån!

nu är jag redo för att öppna butiken. Kom ner och köp er en ny höst väska, har massa fina nu :)


kvällens middag...

0-3466037a26a1298d3b91c240a23f4cdc.png

Kolla varifrån!

kvällens middag består av jordgubbar, mango, annanas när brie ost :)


är ute...

0584ce0e510e3f6dbcd6fb45ecfce5c9.png

Kolla varifrån!

är ute och åker bil. Allt är frid och fröjd men sen ska dessa förbannade köer pajja allt! Hatar att dom bygger om klaffbron. Tur att radio finns och att jim är kass på att sjunga, jävligt underhållande!


jum-jum tror...

0-1ad118223936dc8fc37977dc0d644460.png

Kolla varifrån!

jum-jum tror att han är en knä hund. Vet inte om jag håller med? Just nu sitter jag med en 30 kgs hund i famnen. Tror vi får ta oss ett snack om detta...


Snart helg

Fan vilken seg dag! Jag vill bara att Jim ska komma hem så helgen kan börja. Ikväll blir det till att hyra filmer och äta någon god middag. Imorgon ska jag jobba och efter det åker vi till mamma för en middag. Härligt att slippa laga mat själv :)

Usch börjar bli less på att träningen inte ger något resultat. Har kanske inte lagt ner så mycket tid på skiten men det är ju sååååå tråkigt. Kanske ska ta hunden och gå en riktig lång promenad? Om jag nu får jobbet på 4:an så ska jag lätt köpa träningskort på gymmet där! Då kan jag åka in med Jello som börjar två timmar innan mig och träna där. Skönt =) Håll tummarna allihoppa!

Nej, jag ska nog ta den där promenade nu iaf
Hörs senare
Daniella


Jello och jag är ett bra team =)


nu är...

6b65814e24db2a6899b8fba87cb82cfd.png

Kolla varifrån!

nu är det snart dags för sängen. Jag är helt förstörd! Förstår inte att folk jobbar så här hela veckorna. Nej, imorgon blir det sovmorgon! Sigge har redan deckat, som ni ser.


nu har...

0-5e61e46c522af629ca3c03e43ca34927.png

Kolla varifrån!

nu har jag bytt om till mjukis kläder och lagt mig i soffan. Gud så skönt! Att gå upp tidigt borde vara förbjudet. Nu ska jag försöka slumra en stund innan jim kommer hem med middag, men det bli sent eftersom han ska spela golf. God natt!


nu är...

20bdbfaba1b5884fce7b085b4a0cbf86.png

Kolla varifrån!

nu är vi påväg hem från 4an. Allt har gått jätte bra :) om jag var nervös idag så är det inget om vad jag kommer vara nästa vecka då jag ska ha min första publik :) känns skönt att jobba med samma program som angelica iaf.


nu får...

0-78181a5c62922c2f86f6eed01aab0ded.png

Kolla varifrån!

nu får Jello komma, jag är redo :) tv4 here i come!


är detta...

-f8b449cc143399bca8cbd7d11a537b7.png

Kolla varifrån!

är detta ett skämt? Kan man vara såhär trött?


en nervös...

4c1b58fc3fbf2bc1643862db695b98ec.png

Kolla varifrån!

en nervös daniella laddar inför morgondagen :) idol, sofis mode, mörk choklad och loka borde stilla nerverna.


Väntar på samtalet...

Snart dags för jobb, eller om en timme iofs. Ska bli kul att ha något att göra om dagen =) Ska ta en promenad med Jum-Jum innan bara sen får han prova på att vara ensam tills Jim kommer hem runt halv fem. Ikväll blir det onsdagsmiddag hemma hos Pappa och Louise. Himla mysigt! Var länge sen vi var där och jag tror att jag ska unna mig ett glas vitt faktiskt.

Vi hörs senare =)
Daniella


Vill förstora mina läppar. NU NU NU!!!!!


har börjat...

0-6bb19a98498475b47616daa6cc1e08f1.png

Kolla varifrån!

har börjat få illamående på kvällarna. Vad kan detta vara för skit? Pallar inte.


Systrarna Claesson


<3


Idol 2009!!!!

Nu är jag färdig tränad och ny duschad. Gud så skönt =) Funderar på att ta med mig Jum-Jum ut i skogen och kolla efter svamp. Mitt nya beroende! Champiojoner, kantareller osv. Så himmla gott att vitlöksfräsa och servera med en köttbit =) Mums!

Ikväll börjar äntligen Idol. Klockan åtta på 4:an. Suveränt! Som jag har längtat. Ska bara mysa framför tv:n med Jimpa och skratta ihjäl mig när det kommer in sånna som är mindre bra =)

Hoppas att Jello hör av sig snaaaart
Daniella Claesson

nu har...

0-4497faa89dd8617ef6b80018686f6995.png

Kolla varifrån!

nu har jag äntligen kommit fram till viksberg. Ska vara hundvakt idag :) skönt för jum-jum och vara ute hela dagen. Vad ska man hitta på nu då? Kolla tv och glo runt på datan, låter perfekt.


Lång helgen är över =(

Puh nu är ja helt slut! Har haft en typiskt söndag (fast att det är måndag) idag. Handlat lite, tränat lite, städat ur Jims jobbarbil osv. Fullt upp! Imorgon är det back to basic. Jim börjar jobba igen och jag börjar med en storstädning hemma. Jiho! Eller inte? Har varit himmla skönt att ha en lång helg tillsammans. Har hunnit med massa skoj.

Lördags kvällen spenderade jag dock inte med Jim utan med girlsen. Va länge sen jag garvade så mycket och vi allihopa lät som häxor. Vi gav grannarna över en riktig skrik match. Men tror nog att dom vann tillslut efter lite fullt spel som innehöll både kiss och spya på fönsterkarmen. Nog om det, ingen annan förstår vad jag snackar om =) Danke för en super lördag Emelie, Sophie, Sofie, Mea, Bella och Sara <3

Nu ska jag åka heeem
Daniella


nu är...

56408f3eefce306b9bb46bd9d88ab9dc.png

Kolla varifrån!

nu är vi snart hemma. Skönt! Hem resan gick jätte fort. Gäller tummarna för lite kina mat och en bra film nu när vi kommer hem. Underbart!


Hällefors

Nu är vi äntligen framme =) Det luktar jätte gott från köket och snart äta maten klar. Blir väl en sen lunch. Magen kurrar för jag har inte ätit än, dumma Daniella! Det är himmla mysigt här. Förväntade mig någpt helt annat men det är en riktig lägenhet som ligger i ett ganska så stort område. Jag hade en bild av stugor ute på landet.

Nu ska jag vara social, vi höres senare
Daniella


hällefors here...

-d92b89c9a76895a5794a835cb018c97.png

Kolla varifrån!

hällefors here we come!


nu är...

0-28c79815e0483b28d99754d9b7ef26e2.png

Kolla varifrån!

nu är det natt natt hälsar jum-jum, aka rynk ansiktet. Imorgon har vi en stor dag framför oss. Lång bil tur tills vi äntligen får träffa sanna i hällefors :)


nu är...

2f66f4ad7db15539ff72f3ebaf695755.png

Kolla varifrån!

nu är vi på väg till skärholmen :) igår va det stockholm och imorgon hällefors. Full proppat schema den här helgen, kul! Hoppas ni har en lika bra helg :)


dom här...

0-243f879fd9c510b46e6ca3a9043c6944.png

Kolla varifrån!

dom här mys killarna vaknar jag bredvid. Jum-jum tyckte att det var dags att vakna och hoppade upp i sängen och tog mer plats än vad jag gör. Gulle <3


Good night

Nej nu är det dags för sängen. Ska bara borsta gaddarna (jaa, jag säger alltid gaddarna när det gäller tandborstning) och ta medicinus.

God natt
Daniella


Fetto onsdag

Snart kommer min underbara Jim hem. Då ska vi direkt åka till Salem för att hyra film (hyr nästan alltid där, tre filmer, 100 kr och man får ha dom i en vecka) dessutom har dom det godaste godiset där också ;) Vi ska ha en riktigt tjockis onsdag! Tror vi stannar till och köper pizza på vägen hem också. Härligt! Ska bara ligga och jäsa i soffan och låta gårdagens träning gå till spillo. Men vad gör de? Kan ju träna extra hårt imorgon ;)


Tycker att Jim är så otroligt fin på den här bilden <3


nu har...

1dd38557b6535e486816481af423bbd3.png

Kolla varifrån!

nu har jag haft brottningsmatch med charlie. Har klippt honom och borstat. Nu är han fin igen :)


God morgon!

Jag försov mig. Jag som hade tvättstugan klockan sju, det sket sig ju totalt! Glömde ställa klockan och grannarna har inte börjat borra. Jum-Jum och jag fick en behövlig sovmorgon iaf =) Bokade om tvättis tills på lördag så det fixar sig ju alltid. Men vad ska jag göra hela dagen nu då? Jim kommer ju inte hem förens fem tiden. Booooring!

Hörs senare
Daniella


kom nyss...

6f8f8b6a7b5ee026fc940ec40bbff471.png

Kolla varifrån!

kom nyss hem från träningen. Körde kondition varvat med mage. Skönt :) nu ska vi hoppa in i duschen, sen ska vi kolla film. Perfekt kväll!


hoppas att...

616a5ed6a30b2f05e223eecdfcb2d8e1.png

Kolla varifrån!

hoppas att det smakar så gott att jim säger ja till en liten vovve ;)


ska börja...

0-55671874950b94a0aefaa35762feb52e.png

Kolla varifrån!

ska börja förbereda kvällen middag. Idag bjuds det på fransk potatissallad med grillat kött. Hoppas det blir gott :)


Vill ha en pytte liten vovve!!!!

Nu har dårfinkarna gått. Mea kom förbi en sväng också. Kul med sällskap =) Jimpa kommer väl hem om sisådär två timmar. Ska åka direkt till posten och hämta ut min pälsjacka som har kommit. Hoppas den är fin. Fick en superfin sjal igår av Mia som jag tror kommer passa perfekt till. Fick dessutom blommor också, har jag världens bästa chef eller vad?

Nu ska jag kolla om det finns några söta små hundar ute i Sverige som vill flytta hem till mig och Jim. Han kanske säger ja om han förstår hur gulliga småhundar är! Hoppas =)


Hörs senare
Daniella


nu är...

0-429d60c56e68cb2c65207168411d04e9.png

Kolla varifrån!

nu är emelie och Silas på besök :) kul med sällskap i det har mullret, kan inte ens prata normalt. Vi får kolla på varandra och le.


vaknade med...

0-292fdf172c2b74f666fcbf0eb127e2fe.png

Kolla varifrån!

vaknade med ett ryck. Dom fixar badrummen i andra lägenheterna bredvid oss. Låter ungefär som att dom borrar precis vid min huvudkudde. Så här ska det vara hela veckan. Jag som är skit trött och ledig! Fan. God morgon för i helvete!