Photoshop

Här är min Djävul vs Ängel bild som jag gjorde idag i skolan :)

120859-10

Ont ryggen..

Efter att ha setat en hel dag framför datan så har jag värk längst nacken ända ner till ryggslutet. Blir alltid så, don´t know why :/ men men...Tur att Jim får massera mig när vi kommer hem!

Har inte skrivit på ett tag, men orkar inte längre..har ändå inge kul att skriva tror jag!

Idag har vi haft multimedia HELA DAGEN! Har gjort photoshop bilder och gjort en bannier. En typ "reklam" som ofta är på sidorna av tex Lunarstorm och andra communitys!

Nu slutar vi snart, Katta kommer och hämta mig och Jim i skolan, SKÖNT!

Nåväl...Daniella Claesson


OMG!

Någon mer än jag som tycker att killen (bli sed, hörd och läst) på startsidan är superhet? :O olala I like old gyes med häng pung!!!

Okej ett skämt!!! Jag är så uttråkad! Ska väl snart börja göra mig iordnng inför kvällen...Det som vore ett stort PLUS skulle vara om det kiom någon mer tjej ikväll...ensam Daniella bland massa killar, booooooooring!

Nåväl...Daniella Claesson


10 månader

Idag har jag och min Jim varit tillsammans i 10 månader. Tycket det är helt underbart så jag firar med att skriva med den snygga kursiva typsnittet :)

Fortfarande sjuk :( Får se om det blir skola imorgon eller inte. Mamma kom med förslaget att vara hemma och ta igen allt i helgen. Känner att jag måste vara helt frille friskan innan jag går tillbaka till skolan för annars kommer allt bara att blomma ut igen och det vill vi ju inte!

Ska vara jätte snäll mot Jim idag, fast han får ta hand om mig, och göra som han vill..eller nästan iaf ;) Det har varit 10 helt underbara månader vill jag lova och många mer ska det bli! Längtar sin tusiken till våran 1 års dag!!!! Hoppas du överaskar mig då älskling <3

Nåväl...Daniella Claesson

120859-9

Sjukling

Korse jisses, jag orkar inte må dåligt! Har varit sjuk i två dagar nu :( Men tur att jag har smittat Jim (eller tvärt om) så vi är hemma tillsammans...Ska försöka pallra mig iväg till skolan imorgon iaf!

Ensama hemma ikväll, mysigt! Kolla på Ugly Betty, Greys anatomy och äta suschi..MYSPYS!

Multimedia börjar imorgon, men jag vet inte vilken tid, får väl slå en plinga linga till Jello...

nu ska jag äta lunch, smaskens!

Nåväl...Daniella Claesson

En dag sänd av Djävulen!

fort fort fort, jag måste skriva fort eftersom jag kollar på Oprah och de e paus! Janet Jacksson är ju där! lordiii lord!

Vaknade vid halv åtta men oarkade inte gå upp så stälde om klockan till tio i åtta. Hade otroligt svårt att somna om eftersom en viss sanna höll på att tappa kryckor över allt! När jag väl pallrade mig upp ur sängen så var sanna och pelle inne i duschen, så jag gick in till Jim igen för att gräma mig lite eftersom vi bara hade 30 minuter på oss att göra oss iordning! Men jag klädde på mig och gick ut igen, då står dom fortfarande kvar i duschen och gjorde det i alla dom där 30 minuterna så vi kunde inte komma in i badrummet :O Sminkade mig i mörkret och vi kunde inte änns borsta tänderna! Brist på mognad, jo tack jag vet! Så från och med nu kommer jag aldrig mer sova hemma när sanna är där, punkt slut! Men vi skyndade oss iväg till tåget och när vi väl var där så var två tåg inställda och sen var dom försenade så kom försent till skolan! Sen efter engelskan åkte vi hem eftersom vi är sjuka :( Blir väl att man smittar varandra skulle jag tro! Men vi var iaf i skolan ett tag och provade om det gick över, good for us! Tror jag ska vara hemma imorgon också, får se hur jag mår :/

Nu ska jag skynda mig tillbaka till tv:n!!

Nåväl...Daniella Claesson

X-tra situps, bästa samvetsstärkaren!

Jahap klockan halv tolv var man på gymmet och körde för fullt! Ibland förvånar jag faktiskt mig själv, men jag har en månads hårdträning framför mig eftersom jag vill vara lite slimad till 23 februari! Plus att jag hade lite dåligt samvete för att ajg hade ätt godis igårkväll, körde några extra sit-ups nere vid styrketränings grejerna så försvan skuldkänslorna illa kvickt!

Vad händer ikväll då? Vill bara ta det lugnt hemma hos någon, spela spel och dricka vin. Trevligt det skulle vara! Som ni kanske förstår så har min plan om att vara nykter till min 18 års dag gått åt pipsvängen! Men shit happens - get over it! Man lever bara en gång så varför inte unna sig den lilla vardagslyxen? I know I will!!

18.18 önska er något!

Nej nu ska jag gå och gosa lite med min nallebjörn Jumich <3

Nåväl...Daniella Claesson


Kärleken kommer, kärleken går...

men min kärlek till dig består... Haha nu vart ni oroliga va ;)

Nu känns allt tipptopp! Kanske behöver man hamna i en liten svacka för att nå upp till toppen igen! Guud va jag har mått dåluigt dom senaste dagarna men nu tror jag att allt blir bättre...

Jag älskar dig Jim och det kommer jag alltid att göra, vad som än händer! Du har så otroligt många bra sidor som skulle vara outhärdligt att lämna. Du och jag älskling, idag - imorgon - föralltid


Sjuk :/

Har kännt mig hängig hela veckan och idag är det inte ett dugg bättre? Kanske är det något annat än en konstig förkylning som spökar?

Pappa hämtar mig snart så ska vi iväg till gymet eftersom vissa inte har fixat kort än (JIM)...Sen ska det bli mys middag, men jim ska inte vara där :( jaja ska sova utan varandra så kanske vissa saker löser sig, no idéa orkar inte bry mig för det känns inte som att det kommer ske någon ändring eftersom vi inte gör något seriöstförsök i att få det bättre? ojj här sitter jag och skriver hela mitt liv, jaja så får det väl vara för denna gång!

Hade sista live sändningen idag, hatar radio!! Eller nej inte hatar jag orkade nog bara inte göra något bra idag...

Nåväl...Daniella Claesson


????

Emelie fixade min blogg igår, såg nu att jag hade fått en liten hälsning på köpet Gullunge! <3

Allt känns upp - och - ner! Ena sekunden är allt tipptopp och jag kan inte önska mig mer just nu, men sen PANG så blir vi som ett sår som bara svider och jag vet inte om det kommer läka? Jaa jag skriver lite konstigt jag vet, men strunt samma! Kanske funkar det om man låter såret vila en stund och få frisk luft så läks det med tiden? aja får se vart allt leder....

Skulle ha tränat idag men mår inge bra, har inte gjort det på hela veckan :/ Vet inte vad som är fel, huvudvärk och deppig. Känner att jag skulle kuna börja tjura över minst lilla skit sak. Tror jag behöver någon att prata med...NEJ ingen psykolog utan en vän, en riktigt vän.

Nåväl...Daniella Claesson

Puss;)

Hihi, Hej hej Emelie här. Snygg blogg Ella har va ;) ? Tyckte det var lite "Ella" över det hela :D Jag personligen skulle spytt om jag hade den!!!!!!!! Moahaha, nej jag skoja bara! :D

Puss på dig Ellobello ;)

Håltimme :/

Vem fan var det som kom på den idiotiska idén med hålltimmar? :O Har haft hål i typ 2 timmar snart okej om man gick i en skola som det fanns lite kul folk i, meeen nej då Daniella har valt att gå på Tumba gymnasium och det DÖTT här! Förutom några få människor förstås :) men det är ytterst få! Tur att jag har min Jim i skolan iaf...<3

Idag skicka pappa iväg mina inbjudningar till festen wooohhooo vad jag längtar!!!!

Efter skolan så hämtar Katta mig och Jim , ska handla lite tror jag och sen ska jag träna :) Schööönt!

Nåväl...Daniella Claesson

Gårkvällen var great!

Går kvällen var great! Jag, Jim, Emelie, Henke och Sofie var hemma hos Emelie och drack gott och hade trevligt. Jag fick i mig lite för mycket vin tror jag och kom med förslaget att vi skulle leka sanning eller konka :) Skiiiit kul! Trevligaste kvällen på länge tror jag...

Åhh kom på att det skulle vara skit kul att köra några låtar på min 18 års dag, fy skam att Frida är i USA bara :( Annars hade det varit en rolig idé...tycker jag iaf och det är väl det som räknas eftersom att de är min dag :)

Snart kommer mamma och hämtar mig och jim så ska vi köpa skräp mat och kolla film. Ja jag vet att det inte riktigt går in i "tallriksmodellen" eftersom jag ska vara nyttig nu. Men jag har iaf gått ner 1 kg på en vecka. CONGRATS! Tänk om man kunde vara super sexig till 23 februari. Fan va jag tjatar om min 18 års dag :O SHUT UP DANIELLA! (skitzo) men jag längtar nått så fruktansvärt mycket!

Jaja nu ska jag städa lite tror jag, det är ju trots allt bara mina kläder som ligger på golvet i Jims rum...wonder why?

Nåväl...Daniella Claesson


ÄNTLIGEN.....

HELG HELG HELG HELG!!!!! gudars var schööööönt med helg!

Igår gick jag, Emma, Emelie och Sofie och käkade på Nancys sen gick vi på bio. "The Holiday".  Den var hur bra som helst :) jag kan rekomendera den starkt. Va bara vi tjejer, jag kan ju säga att jag saknade Jim efter filmen, Jag blir så kär efter jag har sätt romatiska filmer :) Myspys!

Ikväll vet har jag nadda aning om vad som händer? Några förslag? Annars blir det väl och hyra film och ha lugn kväll...Känns inte som om det spelar någon roll vilket. Tycker nog att det är skönare att bara vara hemma om det inte är någon stor grej som händer eller om man ska på middag och träffa lite vänner. Men orka gå till en fest som man tror man komer in på, man har ingen aning om vad det är för folk och man  går bara för att dricka och blir full! NEJ TACK! Då kurar jag heldre ihop mig under en filt och myser istället!

Nåväl...Daniella Claesson

"Vita rapparen"

HAHAHAHA Jim satte på väääääärsta negerdunket så sa jag

Jag - Hey jag heter Borat
Jim- Meeen nej Daniella han heter Fat Joe
Jag- Jaha som om det vore bättre :S
Jim - Men han var den enda vita raparen som fanns när jag gick i skolan så det var han jag försökte härma med hängbyxor och blibg bling

HAHAHAHAHA

Cykling...

Finns det någe tråkigare träningsmetod än motionscykel? Skulle inte tro det va! Jag klarar att sitta på den i 30 minuter sen somnar man av uttråkning plus att sadeln gör för jävla ont på rumpan! Trots att den är fyllig och fin så blir det nästan som små blåmärken längst stussen. Har provat att tejpa fast en kudde på sadeln men det hjälper inte ett dugg ska jag be och få tala om. Men ska man vara fin får man lida piiiiin!!!

Kort dag i skolan imorgon, sovmorgon till 11.50 schönt värre! Bara idrot, mentor och sammhälle. Sen efter skolan ska jag träna (booooring att träna själv) och blir hurtig sen göra mig lite frän för vid halv sex ska jag träffa girlsen så ska vi äta ut (Donken alltså) sen på bio. The Holiday. Mysigt och trevligt! Efter det får vi se vad som händer, alla kanske rör sig vidare hem till sina pojkvänner. Får se vart vindarna bär!

Nu ska jag upp till Jim som sitter på cykeln och ligga bredvid och traka med hjälp av situps! Beatchen -07 here I come! Ute i god tid så jag kan fuska med healty ätandet ibland..som imorgon! Men jag ska iaf vara nykter fram till min födelsedag (Good luck missy alcoholic)

Nåväl...Daniella Claesson

Disktrasa

Jaa det var ett tag sen jag skrev. Wonder why? Jag har väl antagligen inget intressant att skriva I gues, men men bara massa nonsens kan vara kul att läsa ändå....

Idag började jag klockan nio och slutade typ kvart över tio...Jag ska förbreda min radio intervjuv. Ska intervjuva Sanna om typ "Tonårsliv" hon lär ju passa bra eftersom hon är en liten rebell :P

Tror jag ska sova utan min Jim nu inatt :( Uscha buscha inte kul!

Haha det roligaste var när jag och Jim låg i sängen igår så var han lite elak sen typ 10 sekunder senare ramlar min lampa ner i hans huvud! "Somliga straffat Gud med desamma" haha!

Har börjat planera min 18 års fest nu. Ska skicka iväg alla inbjudningar i helgen tror jag, bara några adresser som är lite svåra att få tag i men det fixar sig nog. Har kommit upp i 52 pers tror jag. Men sen får man ju självfallet ta med sig pojk och flickvänner också. Men om man inte står på listan så behöver man inte anstränga sig och försöka komma in heller! Vissa vill man ju helt enkelt inte ha dit :)

Nu ska jag göra lite ljud grejer...längtar tills kursen är över!!!

Nåväl...Daniella Claesson

Kärlek

Du är det bästa som har hänt mig. Det går inte förklara för någon på något sätt hur du får mig att känna inombords! Pirr och myspys vem förstår de? Kanske bara jag? Men det är så otrolig känsla när du sätter din hand bakom mitt huvud öch för mig nära dig och sendan ger du mig en liten puss i pannan så som bara du kan. Du får mig att känna mig så trygg. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra.
Jim Tillberg det är alltid du och jag <3


Sluta smöra

Emelie och Mea...era komentarer är typ exakt likadana! hahaha! aja...gulligt iaf (L)

Ikväll ska jag och Jim ut och käka på Barollo, för er som inte vet vad de e så kan jag medela att det är en supermysig italiensk resturang! MUMSFILLEBABA! Bara så att jag ska kunna äta gott där så har jag levt på räkor, avokado och keso idag till frukost/ lunch så nu kan jag förstjäna en Frutti de mare (Skaldjurs pasta).

Har varit ute och kört en stund idag också, jag börjar få in snitsen nu..det svåraste är bara att komma iväg i början från 1:ans växel...hard! Men det ordnar sig det med såsmåningom! Vi åkte förbi Stefan också (han jobbar på bil grej) så visade pappa sin nya bil så kunde jag pecka ut vilken bil jhag önskade mig i 18 års pressent (yeah Daniella dream on) men hoppas kan man ju göra ;)

Aja nu ska jag göra mig lite sceeezzig för min man!

Nåväl...Daniella Claesson

Jaha

så var det de där jävla nyårslöftet man ska ta tag i nu då! Har börjar cyckla, situps och äta nyttigt!
Jag: Meen åhh jag lägger av, det händer ju ändå inget!
Jim: Men lillagumman du har bara tränat i en dag :O

Men hur lång tid ska det ta att träna av sig 4-5 kg? Pllar inte, sööööt sugen! Beroende, I think soo!

Aja jag har iaf ätit sallad till lunch och bakpotatis och kött till middag, inte så onyttigt va? Skippade läsken och godiset till filmen. Framsteg! Dagen har väl varit bra förutom vid 3 tiden då sötsuget komm igång och humöret sjönk till 0...Vart irriterad över att jag inte hittade aftonbladet och för att det inte var vatten i flaskan när jag skulle cyckla. Stakars Jim som ska stå ut med mig nu tills jag har gått ner mina kilon!

HUR LÅNG TID TAR DET ATT GÅ NER FRÅN 64 KG TILL 59-60????? OCH HUR SKA JAG GÅ TILL VÄGA! skriv i "kommentarer" jag blir tacksam för all hjälp i världen. Och ni som tyckte att jag vägde mycket kan jag fösvara mig genom att säga att jag har tjock benstome (yeah ringht :/ ) hahaha! nåväl, HJÄLP MIG!

Jag ocg Jim har hyrt tre filmer så nu ska vi gloo på dom hela kvällen! Kanske är dags att börja snart eftersom klockan är halv sju...Ska hoppa in i duschen först bara, jag luktar sverre!

Pussigull på Jim (skuldkänslor för att jag var grinig förut)

Nåväl...Daniella Claesson


Gott nytt år!

Igår var det nyår, som det inte går att gå miste om! Super rolig kväll! Dagen började med att jag klockan tio på morgonen stälde mig och steckte tacos köttfärs till kvällen. Köttfärs till ca 20 pers är ingen lek, dte ska gudarna veta! Men men, senare gjorde jag mig fin och vid halv sex kom gästerna! Jag, Jim, Nenne, Emelie,Henke, Sofie, Mea, David, Johnny, Mikaela, Amanda, Camilla, Tom, Niklas, Malin, Kattis mfl! Kommer inte ihåg resten :) Jättre trevlig middag och alla var lagom högljuda! Party kväll som man sent kommer att glömma. Vid halv tolv förflyttade sig alla ner till stan, förutom dom som hade åkt lite tidigare. Kolade på fyrverkerierna nere vid Maren, huuuur fint som helst! Men sen finns det ju dom där satans idioterna som tänder smällare mitt i folksammalingar! Herre gud trodde jag skulle sprängas upp ett flertal gånger. Men trevligt var det och ingen kom till skada som tur var :)

Det var det trevliga med nyår, sen har man ju dom mindre trevliga som städning efter partajet men det finns en grej som är snäppet värre NYÅRSLÖFTET! Man bestämmer en ny grej varje år även fast man vet att man inte kommer kunna hålla den,men det här året , jaa det här året då ska jag lyckas! Fast jag har fuskat lite och har valt två nyårslöften så jag är graderad i fall det ena skiter sig :) Smarthead! Så lycka till till alla er som har ett nyårslöfte och hoppas ni kan hålla det :)

Aningen segt idag så det blir bara att ligga i soffan och kolla på Lost. Jag och Jim har snart kämpat oss igenom dom två första säsångerna. Men nu kan man ju inte vänta på den tredje så snälla du som filmar serien. SKYNDA PÅ!

Nåväl...Daniella Claesson