Love


120859-11


I love you in the morning
I love you in the night
I love you in evening when the stars are shining bright <3

Jävla fan skit

usch va jag hatar körskolan, jaa jag vet att det lät anorlunda igår! Men fy sjutton för att vänta 8 veckor på en tid för teoriprovet! NEJ TACK! Jag som ville ha körortet efter en månad typ...Trist som satan! Det gick riktigt piss idag, inte körningen, utan teorin...BLÄ!

Gick på stan idag, shoppade lite. Försökte hitta något till pappa som fyller år idag, men inte det nej. Va i alla affärer på stan men hittade inte ett piss. Jobbigt, får gå igen imorgon. Ska ut och äta imorgon och fira pappa lite. Trevligt. Haha träffade Emelie, Sofie och Bengan på stan också, halleluliah va knäpp em är :O :P

Ikväll blir det bio. Jag var så snäll mot Jim så vi ska på Hanibal. Usch jag hatar dom filmerna, men ibland måste man vara lite snäll också, faktiskt jag som bjuder också. My ohh My!

//Claesson

Körskola

Nu är det äntligen lov, men de är inget jag kommer få uppleva inte. Idag började min första körlektion 08.20 sen hade jag min andra 13.45 mellan den tiden satt jag på körskolan och pluggade massor. Han klart alla små test och imorgon ska jag börja med alla del proven på datan. Så kommer det vara hela veckan! Två lektioner om dagen och sen ska jag plugga till teori slutprovet också, om jag fortsätter så här kan jag nog göra provet på fredag...

Nu ska jag och Jim ner på stan, fick massa pengar den här veckan :) wwoohhhooo shoppiloppi!

// Claesson

Tack!

Tack alla underbara vänner som firade mig i fredags på min födelsedag! Toppen kväll <3

Igår var jag och jim på maddes 18 års fest, trevlig så länge det varade :)

Nu är det kalas dags här. Öppet hus mellan tre till sex. Nice nice!


// Claesson

18 år!

213.64.217.180 = mongo! Seriöst sluta läs min blogg om det irriterar dig, get a life for fuck sake! Tönt som inte änns vågar skriva sitt namn! Men det här ska inte få förstöra MIN dag! :)

Kunde knappt somna i går, så pirrig inför idag! Vaknade halv nio då öppnade jag massa paket! Jätte fina grejer, skönt att jag aldrig behöver vara orolig över vad Jim köper för han är en höjdare på pressenter!

Nyss ringde det på dörren också, så stog det en man där och sträkte fram en buket rosa roser. Så stod det på kortet "Grattis på födelsedagen min sockertopp! Puss Jim" Åhh jag har aldrig fått blombud förut, helt lyrisk jag näsan skakar! :) Älskar dig min nallebjörn! <3<3<3<3<3<3

Nu ska jag hoppa ner i badet och göra mig lite fräsch ;)

// Claesson

Sakta men säkert

närmar sig min 18 års dag! Igår fick jag öppna dom pressenterna som var från Jims familj, och ett som var från Jim. Resten får jag på fredag och på söndag.
Jag har än så länge fått :
En svart klänning/långt linne med volanger på nedredelen :)
En tröja som är ljusgul och rutig med grå och vit
Nya leggings
Leopard pumps


Super nöjd :)

Nu kan man säga att jaghar lov, wooohhhooo! Va hemma idagb för vi skulle bara göra övningar på multimedian eftersom vi gjorde våran sista uppgift igår. Och imorgon har jag tagit ledigt eftersom jag måste dona och hålla på i lokalen. Gud jag börjar bli nervös nu! Drömde mardröm inatt om det hela. Alla kom dit vid sex och jag gick fortfarande i myskläder, sen var det två tjejer som inte stod på listan som försökte komma in, sen när dominte fick det så kastade dom ägg på hela lokalen och så fick jag massa ägg på mig. Herre gud va nojig jag är! Längtar som tusan till fredag. Vet inte om jag längtar mest till att det är min födelsedag eller till själva festen? Super kul kommer det att bli. Juste vill bara upprepa att om du inte är bjuden och står på listan så är du inte välkommen! Och jag släpper inte in folk där heller, och inte vill jagha dit "min kompis,kompis, kompis" heller. Nära och kära ska det vara när man fyller år!

Nu ska jag och Jim ut med hunden,

// Claesson

Helgen

Super skön helg! Har bara tagit det lugnt och myst! ( Laddar in för nästa hekg rättare sagt )

I fredags var jag och jim på bio. "En natt på museumet", Jim som ville se den så så blev de, men det visade sig vara en mycket givande kväll och filmen var ganska rolig förutom att det satte sig nått misfoster med världens konstigaste fripp framflör mig så jag inte såg texten, men snäll som jim var så spottade han i sin hand och droh ner killen framför mig ´s typ "tupp kam" och sa - Tänk på att vissa är kortare är din tuppkam så snälla lämna den hemma! Sen tröck han ner tuppkamen med spottet han hade i handen. Roligaste på hela kvällen :D Tack älskling <3

I lördags var vi nere hos pappa och käkade mumsig mat och kollade melodifestivalen. Pratade lite om våran resa i sommar, guuud va jag längtar!

Nu ska jag hem till mamma, skola imorgon. Tack gud för att jag är ledig på fredag, har ju en del att planera...

// Claesson


Alla <3 Dag

Suuuper mysigt hade jag det igår. Jim och jag hade bestämt oss för att inte köpa något åt varandra eftersom plånkan är lite tunn just nu. Men så vaknar jag av att han har plockat fram världens gulligaste nalle, super mjuk så står det "I love you" på magen på ett hjärta! Super gullig, redan då började jag få skuldkänslor över att jag inte hade köpt nått. Sen kommer vi till skolan och då säljer dom roser i kafeterian och då köper han 3 roser till mig där som jag stolt gick och visade upp för alla i skolan under dagen.  Jag fick roser av Jim därifrån förra året och då var vi inte änns tillsammans, hmm undra om han hade pirr känslor för mig redan då? det tåls att tänka på :) Och sen när vi kommer hem igen så kommer han fram med världens störst roser! Jätte fin bukett med tre enorma roser och ett jätte fint hjärta i <3. Nu kan ni ju förstå att jag skämdes en anning eftersom jag intehade köpt nått. Kände mig som ungarna i den där telia reklamen när dom inte hade köpt julklapp till pappan :/ Men jag tog mig kragen och gjorde världens mysigaste middag, så jag fick lite bättre samvete när jag såg hur mätt och belåten han blev. Sen var vi helt själva nere hos pappa, år gott, drack gott (hmm Jim söp nästan ner mig, liite bakis idag) och kollade film. Dessvärre var det filmen Feed så jag höll på att spy. Ett tips är att inte se den efter man har ätit, vi var tvugna att stänga av så jag inte skulle pjuuuka! Men tur som det är så hade vi varandra att roa oss med istället för film :)

Bästa alla hjärtans dag någonsin, tack Jim <3


Intensivkurs, Sunny Beach och 18 år

jaha så vecka 9 ska jag på intensivkurs för körkort. Lite nervös faktiskt! Men om jag inte tar tag i det så blir de väl aldrig av, eller ja om inte pappa tar tag i de. Jag skulle mycket häldre vilja ha hår förlängning än intensivkurs men jag måste väl prioritera :/ :)

Inatt hände nog det värsta som har hänt på länge (hmm lite konstigt formulerad mening). Jag trodde jag skulle svimma! Jag vaknade vid typ 4 på natten av att jag mådde hur illa som helst och vart tvungen att spy! Gick in på toan och Jim var så snäll och följde efter för att hålla upp mitt hår, men jag spydde aldrig. Falskt alarm! Men när jag reste mig upp så kändes det som att allt blod från huvudet ran ner till bennen och jag trodde att jag skulle svimma. Det hände sen igen typ vid halv sex! Helt kallsvettig och klibbig men det hindrade inte Jim från att hålla om mig natten lång. Gullegris!

Nu är det klart, Sunny Beach 07 here we come! Ska dit i år igen, fast nu ska vi bo på Viktoria eller Majestic, finaste hotelen :D Ska försöka boka så vi åker 15 juni. Woohhooo. Jag, Jim, Sanna, Pelle, Pappa och Louise. Men vi har såklart egna rum allihoppa! Va länge sen jag åkte med pappa, ska bli kul! Party al night long!

Ville bara till sist medela att nu är det nära mina vänner, jävligt nära! Snart fyller jag 18 år! :D

Längtar tills imorgon myyyys! <3<3<3<3

// Claesson

Kalas

kalas, kalas, kalas, kalas jaa det är det enda februari månad består av! Hela min släkt är född i februari. Förre helgen Lollo, nu Sanna, nästa helg Viggo, helgen efter det Jag ocg Pappa. Sen är det Stefan, farfar och en hel massa till som lyckas få plats i ferbruari också. Helt sjukt! Igår var det kalas för Sanna hemma hos mamma och ikväll är det kalas hemma hos pappa med den släkten för sanna. OMG va tårta, bullar och läsk man trycker i sig och jag som hade planerat att gå NER i vikt, inte UPP! Men dte är väl bara att stå emot fresetelserna och gå en extra runda på gymmet.

Nu är det dags att plugga ekonomi, har prov på fredag. Kommer inte gå bra! Hualigen!

// Claesson

Svettas som Svante

Satan i gatan va jag svettas! Kanske är det för febern eller så är jag bara allmänt ofräsch? (Välj vilket ni vill)Fortfarande inte frillefriskan, undra om jag alltid kommer vara sjuk? Blir hursom helst en väldigt lugn helg för min och Jims del eftersom jag har lyckats smitta han med min halsfluss så nu äter vi båda två pencilin, och vi alla vet ju att man inte får dricka när man tar pencilin iaf inte om man vill överleva natten! Så på den vägen är det och den vägen leder till en väldigt lugn helg! Lite skönt att inte behöva vara ensam hemma på dagarna nu när vi båda är sjuka, det finns alltid något positivt i det som händer minsann!

Snart är det alla <3 dag. Längtar typ 486428646 gånger mer än vad jag gjorde förra året, wonder why? Juste för nu har jag en pojkvän att fira med. Förra alla <3 dag var ganska sorglig, jag söp mg full med Emelie men hon lyckades ju iaf få en pojkvän den kvällen medans jag lämnades ensam och bakis dagen efter...Men nu har jag min underbara Jim att fira med, det knäpper vi för (knäpp, knäpp, knäpp = med fingrarna)

Nu ska jag in i duschen för att sedan krypa till kojjs med min ännu sjukare pojkvän, men han får ändå ta hand om mig. Jag tog hand om han pretty good last night, if you know what I mean ;) grr (obs to dirty!) Nåväl time to hit the shower!


// Claesson


Svettas som Svante

Satan i gatan va jag svettas! Kanske är det för febern eller så är jag bara allmänt ofräsch? (Välj vilket ni vill)Fortfarande inte frillefriskan, undra om jag alltid kommer vara sjuk? Blir hursom helst en väldigt lugn helg för min och Jims del eftersom jag har lyckats smitta han med min halsfluss så nu äter vi båda två pencilin, och vi alla vet ju att man inte får dricka när man tar pencilin iaf inte om man vill överleva natten! Så på den vägen är det och den vägen leder till en väldigt lugn helg! Lite skönt att inte behöva vara ensam hemma på dagarna nu när vi båda är sjuka, det finns alltid något positivt i det som händer minsann!

Snart är det alla <3 dag. Längtar typ 486428646 gånger mer än vad jag gjorde förra året, wonder why? Juste för nu har jag en pojkvän att fira med. Förra alla <3 dag var ganska sorglig, jag söp mg full med Emelie men hon lyckades ju iaf få en pojkvän den kvällen medans jag lämnades ensam och bakis dagen efter...Men nu har jag min underbara Jim att fira med, det knäpper vi för (knäpp, knäpp, knäpp = med fingrarna)

Nu ska jag in i duschen för att sedan krypa till kojjs med min ännu sjukare pojkvän, men han får ändå ta hand om mig. Jag tog hand om han pretty good last night, if you know what I mean ;) grr (obs to dirty!) Nåväl time to hit the shower!


// Claesson


Sjukling :/

usch kan det hela bara försvinna? Jag orkar inte vara hemma längre, missar massor i skolan!

Ska ner till stan nu och köpa skor, jätte fin. Typ röd/rutiga as tuffa. Lite "rockiga" som emelie skulle ha sagt.

Gratttis Sanna på 16 års dagen!

Nu ska jag möte min darling <3

Nåväl...Daniella Claesson

Sex and the city

äntligen har jag fått sex and the city boxen :) Har redan kollat en skiva, åhh va bra det är! Toppen nu när jag är sjuk, igen! Ska till läkaren idag vid halv tre, hoppas på någon medicin eller liknande..

Ska göra mig iordning snart för efter läkarbesäket ska jag på stan med Jim, åhh jag saknar han redan massor bara för att han är i skolan och inte jag :( LÄNGTAR EFTER DIG JUMJUM!!! Vi ska iaf köpa pressent  åt sanna, hon fyller år imorgon :) congrats!

Time to plugga ekonomi, blääää!

Nåväl...Daniella Claesson


Hej då rösten

jaha så har man tappat rösten också :/ Vaknade imorse och märkte att det inte kom en gnysa ord ur mig, hur mycket jag än ansträngde mig så kom det bara som små viskningar. Ringde pappa och sa att jag var dålig, det ända han gjorde var att skratta åt mig när han hörde dom små orden från andra sidan luren :/  :)

Skulle på bio ikväll, får se hur det blir med de. Kanske är lika bra att vara hemma och kurera sig!? Imorgon börjar schlagerfestivalen tror jag, kuuul! Älskar de!

Nu ska Jim köpa mat åt mig, mumsfillebabba!

Nåväl...Daniella Claesson

då-nu-förevigt
120859-8