Måndag - Tisdag

Nu kommer en liten snabb uppdatering om gårdagen, Emelies dag, och den här dagen, bakisdagen!

Måndag:
Vaknade priiiiti örly, låg kvar och degade men tillslut poof så ringde mamma och påminde mig pm att jag skulle hjälpa henne att bona (?) golven eller vad det nu hetter. Lyfte ut alla möbler ur vardagsrummet och sen var det bara till att börja knäskura, asså vilket träningspass! Vid tre begede vi oss till bodastigen. Jag gick upp till emelie för att fira henne med blommor och blad. Pressenten får hon på lördag :) Där bjöds det på tårta och hela släkten var där. Riktigt kul! Efter det var det bara att åka hem till mamma och äta middag sen körde hon mig till J för då var det dags att börja göra sig redo för lvällens bravader. Firade Emelie hemma hos adam med en drös vänner. Riktigt trevligt!

Tisdag:
Mamma ringde vid tio och skulle komma och hämta mig för att vi skulle iväg och träna, men jag var alldeles för trött vill jag lova. Asså det går inte att sova när man har drukigt!!! Så jag sa att hon fick gå själv och jag somnade om nära min raring. <3 Nu har vi precis kollat på Våra Bästa År och ikväll ska vi nog bara hyra film och muuusa :) För imorgon är det party igen, herre gud jag tror min lever komer se ut som en kompost efter det här lovet. Hallelujah!

// Daniella



Bilder från gårdagen, dag - kväll. Mer kommer senare

Dagen



Kvällen


Mer bilder från kvällen kommer upp senare när Emelie har skickat dom :)


image193

Emelie 18 barre!

Grattis Emelie på 18 års dagen <3<3<3

image91

Snygging <3

image174

Jim strikes a posé inför avresan till Cicci :) 

Fredag - Lördag

Kör en liten snabb uppdatering nu innan jag ska börja fixa mig för kvällen bravader :)

Igår (Fredag) började allt med att mamma ringde vid typ elva (?) och ville åka till ikea, och eftersom jag har bilen så vart jag tvungen att följa med. Men när vi väl var där så ångrade vi oss eftersom det var typ 72654285435 andra som hade samma tanke som oss. Vi åkte till City Gross och käkade lunch osg traskade runt i affärer. Vid halv fem var det träning som gällde, en halvtimmes core på world class och efter det träffade jag emma på stan. Svettiga som vi båda var gick vi till Nancys och här började kvällen. Efter att ha ätit sig proppmätt åkte vi hem till emma och förfesten kan börja. Vif halv åtta kom jello så då bytte vi om till bikini och hoppade i bubbelpoolen som står utomhus, typ sån där tunna ni vet men den är nerbygd..super majsigt, drack lite vin och åt smågodis. Började fixa oss och vi elva tiden tog vi bussen ner till TK där vi träffade boysen och en hel del andra människor bla gaggo, tess,bella, emma forsis, amanda och en hel skara till. Bästa ute kvällen på länge men roligaste var nog förfesten.Tack <3

Idag har jag inte hunnit med så mycket än..åkte ner till stan för att träffa upp mamma som satt och fixade naglarna hos Rima. Sen efter det gick vi och lunchade. Nu ska jag snart äta middag med hela tillbergar familjen och en levin. Sen är det bara att börja fixa sig för sen bär det av till Cicci där hon, emelie, henke, jim och jag ska vara under kvällen. Kuligt!

//Daniella


Lite bilder från igår, kommer mer senare!



Lola-lalalala-lola

Ring ring...

Jag : " Hej, vilken tid ska vi träna?"
Mamma: " ohh jag orkar inte träna, kan vi inte gå ut och äta istället?"
Jag : " Jo okej!"

Så det vra bara att klä på sig och sticka


                                              image168

Onsdag - Torsdag

Lite sen med uppdatering från gårdagen men watta häck det funkar det med :)

Onsdag
Låg och degade i sängen på dagen. Kände att kroppen höll på att dö av rastlöshet så bestämde med Tom och Sofie att jag och Jim skulle dit på kvällen och spela gitarr spelet och dricka lite :) Kom dit runt sju tiden skulle jag tro. Hade trevligt och avslappnat. Sen vid nio tiden åkte jag och jim till emelie och henke, blev kvar där till en stund efetre midnatt. Jag och Fabbe har blivit värsta polers nu vill jag lova ;) Jaa alla blev väl lagom dragna och hade syyper nice kväll!

Torsdag
Vaknade vid halv nio av att en idiotgranne höll på att ta ner träd. Gaaahh! Vem gör sånt på morgonkvisten? :O nåväl efter mång om och men så somnade jag om, sen plinga linga så fick jag sms av mamma. Gud ville nog inte att jag skulle få sova, men jim låg där typ halvdöd - skönt för honom. Men sen somnade jag om igen, tack gud! Men vid halv elva tiden såg jag att solen sken och då fick jag dåligt samvete av att ligga inne och ruttna så jag väkta jim sen efter en dryga timme var vi på stranden med mamma. Hon hade köpt sallad mm´mmmm´mm!!!
Ikväll vet jag inte vad vi ska göra? Tror jag ska iväg och träna, men vi får väl se, jag brukar lyckas komma på någon anledning för att stå över ;)

Woohhooo imorgon är det krooogen!! // Daniella



Lite ego pics från gårdagen




Min underbara pojkvän <3

image167


Extreme-make-over


120859-162


Hej jag heter Emelie and I'm a fat girl


120859-161


Hej jag heter Daniella and I am a member of `the beatles´


HAHAHAHAHAHA, sorry Ella. Eller jag borde säga "sorry" till mig själv ;)

MVH/ Empaño!

Outfit problem!

Satt just och funderade på vad jag ska ha på mig på fredag, sen kom jag på att ni kankse kan hjälpa mig? Lägger ut ett förslag så skriv PRECIS vad ni tycker! Kom gärna med förslag, men kjolen har jag redan bestämt mig för men överdelen går att göra nått åt ;)



Tack på förhand!

Tisdag

Halloj alla läsare!! (inte för att ni är så många för tillf'llet men watta häck)

Idag sov jag och J ända till klockan ett! Korse jisses! Ändå har jag varit trött typ hela dagen, kan man sova så länge att kroppen tror att man ligger i koma kanske? hmm...Vi åt frulle, fruktsallad mm´mmmm´mm! Sen åkte vi ner på stan eftersom J har fått sin lön precis :) Jag hittade en super fin kläning på MQ, som han köpte åt mig <3 Sen hittade vi ett fint linné till honom, jaa än en gång BLÄÄ för linnén på killar men nej nej nej J är super fräsch i de..eller bara om dom är fina :)
kvällen, eller jaa runt sex åkte jag till Emelie, gosade med Fabbe. Gud vilken söt kanin!!!! Jag tror jag ska stoppa den innanför tröjan nästa gång jag är där och springa fort som fan! Var hur som helst super trevligt, inte träffat Emelie på jääääätte länge. Kanske ska träffa henne och Henke imorgon också, hoppas!!!

Idag har jag, jim, mamma, sanna, kenta,katta,tom,sofie,nettan och mange bokat kryssning med Cinderella, vi åker nästa torsdag woohhoo!!

Nu ska jag kolla film och äta pistage nötter, jammi!  //Daniella



Jag och Em, äkta vänskap kan aldrig gå i krasch <3

image156

Måndag

Idag hade jag planerat att sova ut men det såg emma till att den planen gick i krasch. Tack tack! Men jag och Jim låg kvar i sängen och myste. Gick in och fixade frukost, gick ut och kollade på våra bästa år och sedan tog vi oss i kragen och åkte till shärholmen för att shoppa lite.
kvällen, eller rättare sagt vid fem tiden så åkte jag ut till Emma för att äta middag, bada bubbel pool och för att snacka skit. Men vi fick något ryck och åkte till skopunkten precis innan det stängde. Jag hittade massa fina skor men eftersom plånboken inte är så stor som jag vill så struntade jag i de.
Jag kom nyss hem, sitter här i bikini för jag orkade inte byta om efter att vi hade badat. Ska in i duschen snart. Gud det hade ju varit lite kul om jag hade blivit stoppad av polisen när jag körde hem. "Hej konstapeln, jag har bikini, wanna have some sex?"

Nej duschen kallar / Daniella <3


Dagens shopping:




1-2. Gula och rosa linné shorts. Alltid bra och framför allt kul att ha lite färg.
3. Marilyn skjol som är hög i midjan och har en roset på sidan. Vit skimrande.
4. Troser och BH i leoprad mönster. Grr sexi ;)
5. Rosa fjortis/sommar bikini.




image155

Världens sötaste Tilda <3

Veckan som har gått

Nej nu blir jag så less på att inte ha uppdaterat min blogg eftersom då tror folk att jag inte har gjort ett piss. Men så är inte fallet mina damer och herrar :) Men nu har jag glömt vad jag har gjort vilken dag så det är skit samma så jag chansar lite...


Onsdags: Jag och Jim kom äntligen iväg på vår camping tur som vi har snackat om i år och dar! Och nu kom tältet till användning, för denna gång fegade jag inte ur som förra gången :) Klockan två bestämde vi oss för att åka till Farstanäs Camping som ligger typ i Järna. Var där till fem, och tältet var klart runt halv sju.  Efter lite vin och musik slog klockan sju och vi gick ner till Micke, Milla och Tilda (min morbror och hans "tjej" och deras dotter på 1 ½ år, dom är 24 år) och grillade och drack gott. Hade en super trevlig kväll men runt halv tolv tiden kände alla att det var dags att tacka för sig så vi återvände upp till vårat tält. Jag trode att jag aldrig skulle somna men tillslut lyckades jag...

Torsdag: Vaknade av att Jim kröp nära nära nära i ett fuktigt tält klockan halv åtta och sa att han inte kunde sova längre. Vi tog vårat pick och pack och åkte hem och fortsatte sova i en varm och MJUK säng ända fram till ett :) På kvällen kom Olle, Stina, Tom och Sofie hit då det var grillkväll hemma hos Tillberg. Åt massa gott och drack förmycket gott. Kvällen slutade halv tio för mig...mindre kul.

Fredag: bar det av till Pershagen för att äta middag hemma hos Levinarna :) Här bjöds det på dricka och mat i massor! Så mycket god mat hade jag nog inte sätt på länge (hmm kvällen innan kanske ;P ). Hade super trevligt med Nettispalettis (Sofies mamma), Mange-Bange, Nisse och Tom och Sofie såklart. Tck för en super kväll!

Lördag: Igår pustade vi äntligen ut efter allt drickande. Hyrde film och bara kelade kvällen lång. Men jag hann med en liten tur på stranden med morsmors på dagen :)

Söndag (Idag): Var ute vid Farstnäs runt hakv elva, åt frukost där med mamma. Sen låg vi och stekte fram till ett tiden då vi gick till Micke och Milla.. och Tilda såklart. Grattade Micke som fyllde 24, happy födelsedag! På kvällen idag har jag och Jim varit nere hos pappa och Louise och ätit middag och varit ett stycke sociala.

Imorgon: Ska jag och Jim ner till stan för att shoppa kläder till på fredag då det är krogen som gäller. Längtar som satan eftersom jag har lyckats skrapa ihop ett gäng som ska med, det är bara att hänga på vet jaa...På kvällen ska jag och Jim troligtvis träffa Emelie och Henke, får väl se vart vindarna bär :)

Sussilullan



Bilder från Jellos födelsedag :)



Istället för uppdatering....

1. dig själv som lyckligast


2. dig själv och dina närmaste

image63 
(Kanske lite svårt att se, men jag, emelie och sofie)
3. den du senast fick sms av
 (haha förlåt för bilden)
4. en människa du önskar var hos dig nu


5. ett ställe som du saknar


6. dig själv full


7. en kompis som är full


8. den fulaste bilden på dina mottagna filer
 Har inge bilder där :P

MIN MIN MIIIIIIIIN!!!

image136

Du är helt otroligt fin älskling <3

"Tältning"

Ja som ni kanske har läst så skulle jag och J kanota ut till en ö och tälta..allt började bra men.....


 

1. Vi har äntligen hittat våran tältplats. Jim och det uppfälda tältet är på plats.
2. Jag har bäddat och försökt få en liten sovrumms känsla.
3. Jag får panik när jag inser att det är HÄR vi ska spendera natten.
4. Men helt plötsligt ser jag den "fina" utsikten.
5. Ångesten kommer tillbaka och vi tar till drickan.
6. Efter några glas hamnar vi på rygg och lägger märke till utsikten uppåt.
7. Jag och J har bestämt att det här funkar inte, vi måste hem! J ser besviken ut medans...
8. ...jag är hur lycklig som helst att ÄNTLIGEN lämna tältet och komma hem till sängen!
9. HEMMA!!!

Får väl lov att försöka tälta någon annan gång ;)

Imorgon ska jag + tillberg familjen till Kolmården :D



Här är lite bilder från takfesten i lördags..Varsågod mamma!




Helgens bravader!

Gud det här har nog varit den roligaste helgen på länge tror jag. Och kolla ut nu, vädret är toppen! Kanske var det för att jag sa till moderjord på skarpen den här gången :)

Fredags var det ju äntligen dags för Jellos födelsedag! Hur kul som helst. Spenderade dagen hemma hos mamma med Sanna som jag plockade upp från arbetet. Sen vid sex rullade alla till Jello som hade hyrt lokal för middag och fika, världens godaste paj mmm´mmm´mm. Vid elva (?) drog dom som kunde och ville vidare till TK där vi spenderade resten av kväll. En otroligt lyckad dag och kväll må jag säga. Tack för det Jello :)

Lördagen började med baksmälla...ajajaj mitt huvud men efter lite frukost och alvedon så var den botad. J och jag åkte hem till vårar lilla hus för att göra oss iordning för takfesten som skulle vara på eftermiddagen. Kom dit igen vid tre och försökte få i mig lite potatis med massa sallad men magen ville inte riktigt. Vi var väl där med alla gammlingar. Asså det var typ hela huset där mamma bor på stan som hade "fest" på terassen, så det var mest oldies. Men det var trevligt, jag var nykter eftersom jag skulle köra hem igen. Men sen shoffs så bestämdes det att jag och J skulle ut till Sofie där hon (såklart), Tom, Emelie och Henke var. Så det var bara hem och byta om lite till bekvama kläder (såg ut som jag klev ur sängen) och röra på sig igen då. Var super kul. Hur länge sen som helst ajg träffade Emelie tror jag. Saknad <3...Efter vi hade varit där ett tag så tog vi vårat pick och pack, det vill säga drickan, och gick ner till Peder och Jens, tror att det bara var peder som var hemma, ser ingen skillnad på dom. Åkte väl hem vid tolv tiden då det var precis lagom (typ)..

Tack för en toppen helg alla medvärkande ;)

Idag så är jag helt ensam hemma hos J. Har lovat att vara hundvakt. Men inge problem ska lägga mig vid poolen och sola lite. Har ända inget bättre för mig i den här gudomliga värmen :) J ringde nyligen och sa att han inte kommer jobba någe mer den här veckan, woohhooo, sena kvällar och länga mornar här kommer vi! Ikväll ska vi grilla hos pappa och sen kanota ut till någon ö och tälta. Hur länge sen som helst jag har fått haft dig för mig själv efetrsom han somnar vid nio tiden annars!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Våra bästa år! Gudars va långt jag har skrivit, säger ju att man får insperation i det här rummet och med stor hjälp av det underbara tangentbordet :)

*Tjitjing*

I väntan på Jim...

tog jag lite foton för att få tiden att gååååå :)

 


1. Min blonda fripp tar över bilden
2. Leeee Daniella
3. MIn outfit idag (hmm går inte alls lika bra att ta bilden själv)
4. Mongo Me
5. Min försiktiga blick ;)

Sommaren är kort - Det mesta regnar bort!

Nej nu är jag så jäkla less på det här vädret. Tillåt mig att protestera please! Asså nu har det gått mer än en månad på lovet och hur många dagar har det varit sol? NADA! Serisöt så är jag lite less på morder jord, kommer vi och kissar i ditt hem eller? Nu får det vara nog!!! Knip igen kisstålen och släpp fram solskenet istället.

Jaja nu när det var klart ska jag väl ta mig i kragen (känns som jag använder det uttrycket ganska mycket :/ ) och skriva lite hur jag har spenderat mina dagar....Hmm har inte gjort ett piss tror jag. Känns inte som att det funkar med det här vädret. Igår skulle Jim och jag ut och kanota till en ö och grilla och mysa, men nej det gick inte för att det regnade - suprice! Så hade vi tänkt göra det ikväll, men nej det går inte - för det regnar! What to do, what to do?
Nästa vecka har i alla fall min kära mor semester så då ska vi ligga på stranden, rida islandshästar och förhoppningsvis åka till grönan och på kryssning. Känns som att sommarlovet kommer igång på riktigt då :) Juste ska campa med Sofie och co också, hoppas att Emelie och Henke ångrar sig och vill med dom också. Bara det hela blir av så blir jag lycklig. Men men det blir ju trots allt nästan aldrig som man har tänkt sig. Men hoppas kan man ju alltid göra :)
Imorgon som jag har tjata om förevigt nu känns det som, så fyller Jello år. Gud va jag längtar!!!! Hoppas att det blir bästa kvällen ever. Saknar henne så otroligt mycket, inte träffats sen skolavslutningen :( Men det ska det bli ändring på, sanna mina ord! Juste Jello vad blir det för mat? :) hahaha typiskt mig, matvraket själv!

Katta och Kenta har köpt en ny dator till sig eftersom att Jim och jag tog ut den andra till oss. Så nu har jag hakat mig in på den (okej, den stod redan på men jag ville bara vara lite cool) för att skriva, det är sånt där super skönt tangentbord så man kan skriva hur lääänge som helst. Här ska jag nog spendera mina arbetstimmar när skolan börjar, insperation - YES PLEASE!

Nej nu ska jag fixa iordning mig lite så Jim inte får en hjärtinfarkt när han kommer hem och ser att jag ser ut som mulle meck med pompelipossa frilla.

//Daniella


      18 år imorgon!          

image112

Carpe diem

God morgon!

Gudars va trött jag är, men nu måste jag sluta med att sova bort hela dagarna. Man får ju nästan lite skuldkänslor :O Dags att ta tag i sommarlovet helt enkelt....Med början just nu, flera ärenden att utträtta idag. Provtagning bland annat. Och imorgon blir det torpa och en sallad till lunch, Såg på http://smhi.se  att det ska vara sol imorgon så lika bra att passa på att åka till stranden då :)
Igår var Jim ledig, super skönt! Ligga och kela i sängen men sen tog vi oss i kragen och gick på stan istället. Jim köpte byxor och jag köpte ett super sexigt linne till honom. Jaa jag vet "killar i linne" uuaaahh FULT! Men det här var faktiskt skit syggt! Jag har bestämt att han ska ha på sig de på fredag när Jello fyller! Gud va jag längtar!!!! Så den som är bjuden, och ska ut på krogen får väl se min hottie ;) Jag vet inte vad jag ska ha på mig än. liiite panik! Men tror det blir en favorit i repris. Ingen från Jello "gänget" som såg mig hemma hos henke ändå :) Kan man göra så eller är det super trist? Vad tycker NI?

Nej juste ta tag i dagen var det, carpe diem..Ojj det betyde visst fånga dagen :) jaja men tack och adjö //Daniella

Min favorit i repris. Godkänd?
image98

Grattis Emma!

Nu har min lilla gumma lyckats ta körkort! Grattis <3<3<3<3




Firre Fjärt

Tjitjing!!



 

Som jag skrev igår så skulle jag, jim, sofie, tom, kenta, katta och mamma till stockholm. Jag körde ner drösen till stan och så satte vi oss på CP iväntan på tåget. Efter en varsin öl (blläää) så tog vi fem tåget upp för att möta mammsen. Det första vi gjorde när vi kom fram till Söder var at6t sätta på en kina resturang och käkade för jag höll på att tuppa av av hunger!! Jag och Snuffan delade på en vit vins kanna :) smarrigt. Sen gick vi vidare till gröna jägarn men jag tyckte dom var så fruktansvärt otrevliga (!!!). Vi var bara där i typ fem minuter, om ens de, sen gick vi vidare till något annat trevligt ställe där vi satt ett bra tag och hade trevligt. Tog taxi hem till Slödertälje och gick ut på Eagels. Trevlig kväll må jag säga, kul att Sofie vart lite på kakaluren. Måste göras om! Tack alla för en tip topp kväll!


Jag träffade på Emelie igår vid stationen så vi bestämmde att jag ska till henne idag :) Hälsa på Fabbe som alla säkert har läst så mycket om. Juste Emelie om du läser detta så tänkte jag komma runt tre? hahaha, eyyy nya msn? Ja så har jag tänk spendera min dag, ska köra mamma vid fem tror jag, no idéa. Och ikväll blir det lugna puckar för J och mig. Hyra film och muuuusa.


//Daniella




Stockholm stockholm stad i världen- stockholm stockholm världens stad

Hej och hå...

Igår som jag skrev så var jag och jim hos tom och sofie. Spfie färgade håret ¨på mig, hahah det vart typ heeelt vitt..men nu när det är tvättat och torkat ser de bättre ut :) Danke Snuffan!

Idag har jag bara legat och degat (rimmar!!!) i sängen, super skönt vill jag lova! Men jag tog mig i kragen och hoppade in i duschen och nu ska jag göra göra mig iordning. Vid tre kommer min älskling hem, gud va jag längtar! Och vid fem ska vi ta tåget upp till stockholm. Ska äta på resturang i gammla stan tror jag eller på söder. Nej gammla stan e mysigare :) Hoppas tom och sofie följer med, lät så på dom igår iaf!

Imorgon skulle hela gänget vara nere hos pappa och bada och sånt med eftersom vädret suger så blir det inte av :( Nåväl får flytta fram det och hitta på något annat att göra :)

Nu ska jag sminka mig och leta kläder inför kvällen // Daniella

image99

Sommar och sooool

Tjohooo i stugan!


Hmm vad har hänt senaste tiden? Inte mycket skulle jag tro.

Idag har jag varit nere hos pappa och solat och åkt massa gummi ring efter båten :) Juste har börjat lära mig köra nu så snart kan vi åka ut och roa oss själva med båt skrället. Härligt! Snart så ska jag och Jim till Tom och Sofie, färga hår och allt det där som jag skrev förut. Det har inte blivit av tidigare men nu jäklar ska man bli snygg i håret, hmm är det troligt? Får väl se ;)

Imorgon ska jag nog slå en plinga till Emma och kolla om hon vill bada och sånt, åka gummi ring ännu mera :D På kvällen ska vi upp till stockholm. Jag, Jim, Sofie, Tom, Katta, Kenta och mamma. Gå krog runda och äta i gammla stan, mysigt!

lördag är Jim äntligen leeedig! Längtar efter att gosa i sängen på morgonen. Sen på eftermiddagen (om det är bra väder) ska hela tillberg släktet + en levin komma ner till pappa så ska vi åka ring, vatten skidor och på kvällen ska vi grilla och dricka gott. Längtar :)


Nej nu ska jag kankse kleta på mig lite smink och lite onersvettade kläder för just nu lucktar jag anuuuus! (typ) 

Juste har fått inbjudan av Jello också till nästa lördag då hon fyller år :) Lökal fest och sen ut på krogen, kul kul kul!

//Daniella


Bunny-Lunny

Hej Hej!

Vill bara börja med att gratta min J som klarade teoriprovet idag :) Dukitg kille <3

Skulle vara med Sofie idag igentligen, men jag kände mig lite hängig (vilket jag gör fortfarande) så det sket sig. Sorry gumman ;) Får väl ta det imorgon nu när båda Tillbergarna jobbar. Pappa ska lära mig köra båten i veckan också, haha jag borde ha lärt mig de nu men icke sa nicke...Juste Tom undrade om jag och jim ville med dom ut och käka imorgon, kinafoooood mm´mmm´mm (känner mig som Homer med dreggel i munnen)
Sitter hemma hos mammi nu heeeelt ensam eftersom J är och spelar (säger man så?) paint boll. Han kommer se ut som en dalmatin när han kommer hem, fast istället för svarta fläcar kommer han ha stora blåmärken.

Jag och Jim kollar efter kanin nu också, det verkar bli det nya chiuhuahua eller det nya svart om man så vill. Alla skaffar kaniner, och det ska vi TROLIGEN också göra. Har hittat en suuuuper söt som jag ska överaska Jim med senare :P Någon som vet vad mat och allt sånt kostar?

//Daniella

image102

Uppdatering

Usch nu har jag blivit så där dålig på att skriv igen, fu skäms Daniella! Men det ska det bli ändring på eftersom det finns saker att skriva om jag är bara oerhört lat.

I fredags kväll var tom, sofie, jag, jim, kniven, emelie, henke och nå´gra fler av toms polers hemma hos honom. Runt elva fick vi för oss att gå ut på krogen /trots att emelie och sofie inte fyllt) så det misslyckades ju. Men de var inget att hänga läpp över för sen åkte vi och efterfestade hemma hos snuffan, roligaste ever tror jag :) Toppen kväll!!!

I lördags var det dags att fira Henke som hade fyllt 18 år när vi var nere i sunny beach. Det som skulle bli en grill kväll vart enbart party istället. En nykter kväll för mig eftersom jag bestömde mig för att vara en förnuftig kvinna och köra bilen hem istället. Rolig kväll och det besta var nog när jag, jim, tom och sofie åkte till donken. Salt-peppar-seveter och sugrör hahahahah! (intern skämt men roligt som fan) Trodde jag skulle kissa på mig! 

Igår när jag kom hem efter att ha varit ute och rejjsat med mamma var tom och sofie hemma också. Vi satt och snackade om allt och inget. Jag är sååå glad att Tom är tsm med någon av mina bästa vänner :D Vi planerade lite sommar planer, en hel del kul som vi ska göra i sommar blev det till slut. Längtar till augusti!!!! Och sen i veckan så ska sofie hjälpa mig att färga håret och klippa det lite. hoppas vi gör det till en hel kväll så kan boysen sitte och spela gitarr spelet :)

Ja det var väl de. Nu ska jag lägga mig ute och bättre på brännan / Daniella 

Bilder från i lördags :)