28/2-10

Nu har jag varit nere på jobbet ett bra tag. Åkte från Viksberg lite för tidigt visst. Har hunnit städa och fixa här så nu tänkte jag att jag kunde unna mig en bloggstund =)

Efter jobbet är det träningen som gäller! Skulle ha kört ett hårdpass med Emma idag så hon fick lära mig ett och annat men hon trodde inte att hon skulle hinna ner så vi tar det någon annan dag istället. Får göra så gott jag kan själv istället, ska väl gå bra det också! Känner att jag har börjat ta hand om mig själv lite bättre nu. Skönt efter allt ståhej som har varit med mig den senaste tiden (internt).


Hörs senare
Daniella

kom precis...

0-5103cf04de43b9d734fb160342fe4699.png

Kolla varifrån!

kom precis in till jobbet. Ser ni hur Jävla trött jag är? Sov bara fyra timmar i natt, fy sjutton asså.


nu är...

0-2360eb232de8f6293fd8f54260b8a3ca.png

Kolla varifrån!

nu är jag helt ensam här ute i viksberg. Jim är på galej och katta och kenta är på bio. Jag har dukat upp med laxbakelse, rökta räkor, aioli och en bit olivbröd. Ikväll ska jag bara njuta av ensamheten och kolla på lets dance :)


26/2-10

Det var en väldans lyckad kväll igår. Det första vi ser när vi går in på Barollo är Jellos och Johannas nyllen, samt ett helt Maxi gäng. Tjittjattade lite med dom och sedan gick vi till vårat bord för att beställa in mat och dryck. Jag åt såklart skaldjurspastan, det äter jag där varje gång. Den är så fruktansvärt god! Kom hem vid halv elva tiden och la oss och pratade och myste. Tack för en super trevlig kväll darling <3

Nu ligger jag i sängen och väntar på att håret ska torka. Hatar att ha blött hår men gillar inte att föna heller. Jim håller på med några styrke maskiner. Om en timme ska vi åka och hämta ut Jims nya bil och hans mobil. Sen blir det raka vägen ner på stan för att shoppa lite och strosa runt tills jag börjar jobba vid fyra tiden.

Vi hörs senare ikväll
Daniella

25/2-10

Ligger ute i lill-huset och läser Sofis mode och bara väntar på att kvällen ska sätta igång. Har redan målat naglarna, förbrett löshåret och lagt fram klänningen jag ska ha på mig. Nu är det bara att fixa håret, bättra på sminket och sedan fixa och trixa lite till sen är jag redo. Tycker att den här väntan är ganska skön. När man längtar efter något och har förbrett och funderat hela dagen sen huxflux är det några timmar kvar. Skön väntan helt enkelt...



25/2-10

Åhoj va Katta och jag har flängt runt nu på eftermiddagen. Maxi, Djurmagasinet och sen Ellbe. Nästan så man ska lägga sig i soffan och vila en stund, läsa Sofis mode kanske. Underbart! Måste ju ha energi ikväll när Jim och jag ska ut. Längtar <3

Har även bokat in en vin kväll med Emelie, Mea och Bella på lördag. Kul att träffa hela gänget =)

Nu är det dags för att slappa, vi hörs senare.

25/2-10

Nu har mormor precis åkt härifrån. Sockerkakan var lyckad och kaffet vart gott =) Nu funderar jag över om jag ska ta mig ner till gymmet eller om jag ska försöka få med mig Katta till djurmagasinet. Tror jag röstar på det sistnämnda ;)

Ikväll ska jag och Jim ut och fira min födelsedag. Haha måste passa på nu när lönen har kommit! Dessutom måste det firas att det var Jims sista dag på Mälarsanering, för på måndag börjar han som ansvarig fuktgrejsimojs hos pappa på Dry-It. Gud va min älskling är bäst på sitt jobb <3 Är så stolt över honom som har slitit och verkligen blivit otroligt duktig på sitt jobb, nu belönas han med sitt drömjobb!

Nu ska jag kolla på mannen som talar med hundar, smell you later ;)


me today...


nu har...

02ee6220b62583a8ab65537ca8e08479.png

Kolla varifrån!

nu har jag bakat sockerkaka tills mormor kommer hit på fika imorgon. Den ser lite lustig ut men luktar väldans gott :)


HJÄLP!!!!

Hur gör jag så min profil bild blir större? Fattar nada!


24/2-10

God morgon!

Det blev en riktig sovmorgon idag märkte jag. Jag har börjat sova hur mycket som helst, men det är säkert kroppens sätt att återhämta sig så det är väl bara att sova på. Nu börjar ändringen av medicinen visa lite positiva sidor iaf. Hoppas att det kommer bli bra.

Går kvällen var super mysig. Emelie var tvungen att jobba så jag spenderade hela kvällen med Jim. Vi köpte hem massa god mat och gott bubbel att dricka. Vi låg i sängen och pratade om allt mellan himmel och jord. Super mysigt <3 På torsdag ska vi ju fira mig på riktigt. Jim har planerat in en mysig middag på någon resturang där vi ska sitta hela kvällen och bara njuta av varandras sällskap. Åh blir helt pirr pirr kär när jag tänker på det!

Nu ska jag put some makeup on så jag inte går runt och ser ut som en levande zombie.





jum-jum och...

4b17fba202a984ef8c4fc677fe430b24.png

Kolla varifrån!

jum-jum och jag delar på en födelsedagsklubba :) Mums!


spenderar min...

412ea45a415c8c38439e4f9d54c8488b.png

Kolla varifrån!

spenderar min dag med lilla syster sanna :) vi mäter våra ansikten och nu ska vi äta lunch. Hörs senare!


22/2-10

Oj nu är jag trött i kroppen vill jag lova. Igår körde jag lite motioncykel och idag vart det en vända på gymmet. Vart så sjukt trött i benen att dom bara började skaka så fort jag slappnade av. Det har jag aldrig varit med om förut, tufft. Så nu är jag lagom mör i kroppen. Kommer somna tidigt idag tror jag, men vill se finalen i tjejernas sprint och sedan är det spanglish på 5:an tror jag. Om jag orkar vara uppe så länge vill säga.

Åh måste bara tala om hur mycket jag längtar tills imorgon! Ska träffa Emelie för en middag på Minako. Var så länge sedan vi sågs <3

Nu ska jag snoka runt på folks bloggar, moahaha!

21/2-10

Vet inte riktigt om jag är nöjd med hur medicinering fungerar riktigt. Visst, magen är väl lite bättre men nu börjar lederna bråka istället. Vilket är bäst? Får se om det blir bättre efter sprutan idag annars blir det till att slå en plingis till farbror doktorn. I övrigt tror jag att det kommer bli en toppen vecka =) Tisdag ska jag troligen äta födelsedags middag med Emelie på Minako, mysigt. Jim har planerat min födelsedagspressent på torsdag då vi båda är lediga på fredag (eller jag börjar jobba vid fyra). Längtar <3

Nu ska jag sätta mig på motionscykeln för det är mätning imorgon, hualigen!


nu är...

0-4e907cbc40baa19cf3c137f1e89de9fa.png

Kolla varifrån!

nu är jag redo för kalas :)


18/2-10

Nu har jag äntligen fått prata med min läkare och allt slutade med att jag får lägga om min medicinering. Hoppas att det är det som är kruxet med magen, vore skönt att slippa åka till vårdcentralen. Vi ger det en vecka eller två och ser om det blir någon skillnad.

Träningen har gått åt pipsvängen den hör veckan, pågrund av överstående, men ska försöka komma iväg i helgen iaf. Vore skönt att köra ett pass till denna vecka. Men än så länge får jag nöja mig med promenaderna med Jum-Jum, och det är ju inte illa pinkat det heller.

Nu börjar snart Top Model, hörs senare!
Daniella

17/2-10

Nej jag mår inge bra. Huvudvärk (troligen på grund av vätsebrist) och otrolig magont. Det här med att behålla maten går sisådär. Återkommer när jag är pigg igen. Less på det här nu.

16/2-10

Idag är jag super trött i kroppen. Trodde inte att träningen skulle ge något igår eftersom det gick så segt, men joho då. Idag blir det en lång promenad med Jum-Jum i skogen istället för träningsmaskiner och hög musik på gymmet. Skönt att variera lite.

I eftermiddag ska jag till Emelie på en kopp kaffe och lite tjejsnack. Längtar! Det lyckas alltid komma något ivägen när vi försöker planera in att träffas. Att något så enkelt och viktigt ska vara så svårt att få till. Är väl så när man är "vuxen" och har massa annat i huvudet...Men idag ska inget stoppa detta. Jag håller tummarna =)

Nu är det våra bästa år, vi hörs senare
Daniella
 


sigge ligger...

65804125318fa48925d647dc35dcbd5a.png

Kolla varifrån!

sigge ligger jag kollar på när kalla vinner guldmedalj. Ser ni lyckan i hans ögon?


jag vart...

5862f5c04340700b91cf5c6d45298793.png

Kolla varifrån!

jag vart så otroligt sugen på grilladkorv och vad gör min älskling då? Jo han ställer sig ute i minusgrader och grillar korv åt mig, såklart. Underbar är han, min jim!


15/2-10

Känner mig fortfarande inte helt hundra men började bli lite tokig av att sita still så jagåkte till gymmet en snabbis. Lite crosstrainer och lite maskiner. Har precis fått i mig lite mat och känner redan hur magen arbetar. Hoppas att det får stanna där också...

Nu ska jag vila i soffan och glo lite tv, hörs senare =)

15/2-10

Godmorgon!
Gud va jag jag har börjat vakna tidigt. Säkert den här friska luften som gör det. Tycker det är en sån skillnad när jag och jim bor hemma hos oss, då kan jag vara vaken hur sent som helst på kvällarna men här ute börjar ögonlocken dimpa ner vid tio tiden. Ganska skönt att ha en normal dygnsrytm faktiskt =)

Nu hör jag hur Jum-Jum springer runt ute på tomten som en galning, kanske ska ge mig ut på en promenad med byrackar´n.

Hörs senare, Daniella


alla <3 dag

Nu är det lite bättre iaf. Har behållt all mat idag men det liksom drar i magen ibland, svårt att förklara. Nu har jag hela veckan på mig att kurera, jobbar inte förens fredag =) Denna vecka har varit lite dålig med träning, komande vecka ska jag försöka träna MINST 4 gånger. Ska jag väl se få till.

Nu blir det film och mys <3

Usch jag...

652fdf58353f31aeb97b870415676ca1.png

Kolla varifrån!

Usch jag kan inte behålla någon mat :(


dagens lunch...

6b542afc97d4a6fddd32095b3b0f707b.png

Kolla varifrån!

dagens lunch består av gårdagens grönsaker som blev över från tacosen. Mums! Efter jobbet ska vi nog få till ett träningspass också ska ni se ;)


12/2-10

Ojojoj jag har visst råkat tugga av en tand. Överväger att gå till tandis men vet inte om jag varken har mod eller pengar till det. Måste kanske prioriteras. Bangade ju förra gången så jag har ju två grejer som måste fixas =/ Usch!


dags för...

0-3b81df22f18f51e9cc72ed3a1aa53bc8.png

Kolla varifrån!

dags för lunch. Idag blir det keso och senapssill på knäckebröd ;)


12/2-10

Nu börjar vi komma lite till ro här ute. Känns fortfarande väldigt ovant att inte bo ensam med Jim. Men ge det några dagar till så har vi väl vant oss. Vi har ju iaf vårat egna lilla hus som vi bor i. Ikväll kommer Tom och Johanna hit på middag. Det bjuds på tacos och let´s dance, hehe. Toppen fredag om ni frågar mig ;) Men innan det ska jag jobba. Katta ska köra ner mig om någon timme så ska jag bara köra ett snabbt jobb pass. Blir dock ingen träning idag. Känns som att många människor vill träna på fredgar så dom känner sig super fina när dom går ut på krogen på kvällen, och jag som helst vill träna i lugn och ro och slippa vänta på min tur får träna lördag och söndag istället. Blir lika bra det. Har hunnit med en lång promenix med Jum-Jum på förmiddagen så jag ligger inte på latsidan iaf. 2 cm hade försvunnit på min midja under den första veckan, hoppas på med denna vecka, men det får vi se på måndag.

Nu ska jag kolla på våra bästa år, hörs senare!
Daniella


nu har...

1b132334cfee90748e6f8e827245e0ab.png

Kolla varifrån!

nu har vi kommit i ordning. Eller så bra det kan bli på arton kvadrat. Vi ligger i jims gamla 1.20 säng och allt känns som när vi var sexton år igen :)


9/2-10

Aj nu börjar jag verkligen känna av träningsvärken! Insida lår och längst sidorna av magen är värst. Fy sjutton! Ska försöka hinna med lite träning imorgonkväll efter att vi flyttat ut till Viksberg. Vill bara att allt sånt ska vara klart nu så dom kan börja jobba här hemma. Kommer nog bli mycket tjat om det här nu framöver men bit ihop ;)

Nu ska jag kolla film <3

sigge ligger...

47379190d6b1b6854c60d7008aaa1c4d.png

Kolla varifrån!

sigge ligger lyckligt ovetande och vilar på resväskorna. Han skulle bara veta vad som väntar honom och brorsan charlie. Ett flertal månader ute i viksberg med fyra andra katter. Moahaha!


kan en...

0-599fa4489523e133e32a19601792a176.png

Kolla varifrån!

kan en sån här söt liten vovve vara en rapmaskin? Svar ja! Jum-jum slängde i sig lite mat alldeles för fort och nu ligger han här och rapar massor. Trevlig kille ;)


9/2-10

Jaha så då var det snart dags att flytta. Om en halvtimme kommer Ses rör killarna hit för att hämta vår nyckel, dom börjar troligen nu i veckan redan. Nu kan jag inte röra mig någonstans eftersom jag inte kan låsa dörren, piss också! Kalaset kan jag ju hälsa hejdå eftersom vi inte har någon lägenhet att vara i då, hehe. Jaja, bara allt går fort så det blir fräscht här hemma. Vad ska jag ens packa med mig för kläder till Viksberg? Får fylla min rosa resväska med allt nödvändigt. Vi lär ju bo där i några månader eftersom badrummet kommer ta lång tid. Jobbigt =/

Vi hörs senare, Daniella

nu ligger...

0-17384cc8322a819ceb5aeca70ca6f25e.png

Kolla varifrån!

nu ligger både jim och jag helt utslagna i soffan. Kollar priston break, nu är vi inne på andra säsongen, vill inte att det ska ta slut! Juste, i veckan verkar det som att dom ska borra upp hela väggen här hemma mellan vardagsrummet och toan. Så nu blir det till att flytta ut till viksberg under en period tills allt är fixat här hemma. Troligen får vi ett helt nytt badrum också, det vore ju guld! Jaja, nu ska vi fortsätta glo på tv.


jim skulle...

0b2f8db592b3476b76fc16d213c13001.png

Kolla varifrån!

jim skulle iväg och träna så jag kände mig lite peppad så han fick lämna mig på mitt gym :) har ett ärende på stan också så det passar perfekt!


8/2-10

God förmiddag allesammns!
Känner mig lagom trött i kroppen efter träningen igår, men ska nog hinna med ett litet pass idag också ska ni se. Jim kommer hem redan vid två eftersom hyresvärden kommer hit och ska kolla fuktskadan hemma hos oss. Skönt att Jim jobbar med sånt så han får fixa allt och se så allt blir bra gjort. Mitt jobb idag blir att städa ordnng här hemma så vi slipper skämas inför Heiki, men det ska väl inte blir något problem.

Hoppas att alla har haft en bra helg föresten. Min har varit toppen! I fredags kom Sanna och pappa hit på middag. Vi spelade wii och drack bubbel. Jätte trevligt. Vi passade även på att gratta Sanna som fyllde 19 år igår. I lördags så gick vi ner till Coffe och Katta, Jims kusin som har flyttat in i samma hus, och kollade på Melodifestivalen. Är aningen besviken på alla bidrag, hoppas nästa vecka blir vassare.

Nu ska jag kolla på våra bästa år =)

nu har...

0-5824b5526a09f1d1ec869cafd306bcce.png

Kolla varifrån!

nu har jag jobbat färdigt så nu väntar ett intensivt konditionspass :) efter det middag ute i viksberg och sedan en snabb tur ut till tom och johanna. Låter som en effektiv söndag tycker jag :)


nu åkte...

0-6bddb14e66ed75b4d559efb0fdca0f5b.png

Kolla varifrån!

nu åkte precis jim iväg för att träna, jag hade också planerat in det men har fortfarande en sån fruktansvärd träningsvärk. Istället har jag satt på en film och lagt mig i soffan :) ikväll ska vi iväg till tom och johanna, kul!


kom precis...

0-449750efeae57254ec18e4a39098ff1b.png

Kolla varifrån!

kom precis hem ifrån katta och coffe. Vi satt där och pratade och delade på en flaska vin. Hade super trevligt :) ska dit på lördag och kolla melodifestivalen. Mys!


Playing whit my webcam







3/2-10

Oj jag hade verkligen rätt om träningsvärken. Kan knappt gå, har så sjukt ont i benen. Idag får kroppen vila men imorgon är det gymmet igen som gäller. Jim får äran att köra ner mig =) Åh så skönt att han är ledig imorgon och på fredag, vi får en lång helg ihop.

I eftermiddag kommer Emelie hit. Va sjukt länge sedan vi sågs så det ska blir superkul =) Funderar på att bjuda på fruktsallad, hoppas det finns fräsch frukt på affären bara annars får jag tänka om. Åh va mysigt det ska bli <3

Hörs senare, Daniella

badet är...

51ca9c9d719beb841ca4f29b4ebf5f58.png

Kolla varifrån!

badet är klart, ansiktsmasken på och radion på högst volym :)


2/2-10

Ojojoj nu är jag heeelt slut i mina ben. Först körde jag kondition på crosstrainern och sedan körde jag alla ben maskiner. Fy satan! Tror inte jag kommer kunna gå imorgon, haha. Tur att Emelie kanske ska komma hit så jag slipper röra mig ut fläcken. Eller kanske får gå till affären för att fixa något åt oss att fika med =) Hoppas att hon kan komma förbi iaf. Imorgon är det även Jims sista jobbdag denna vecka. Sötnosen har tagiot ledigt resten av veckan så vi ska hinna göra massa grejer. Eller vem försöker jag lura? Vi ska bara mysa och plöja pristonbreak, en sväng till Ikea ska vi väl hinna med också.

Nu är Jim på hockey, så jag hinner ha lite Daniella tid. Ska bada, ha en ansiktsmask och plocka ögonbryn. Borde färga håret också men vill vänta liiiite till.

Vi hörs senare, Daniella

dagens lunch,...

0-1bd64a016b25106b4c2199c82fff3dc8.png

Kolla varifrån!

dagens lunch, sill och ägg macka :) Mums!


åh va...

12bca113a3471e585562d58ca7c6fa3a.png

Kolla varifrån!

åh va mysigt att solen tittar fram :)


vaknade nyss,...

0-4e6cdfb6dc4441fe657ddbe16b3a1dd1.png

Kolla varifrån!

vaknade nyss, trodde klockan var minst elva men den var ju inte alls mycket. Pratade med jim som talade om att han har tagit ledigt torsdag och fredag, mysigt! Nu ska jag gå ner till tvättis, ju snabbare jag är klar dessto snabbare kan jag gå ner till gymet :)


ville bara...

0a175d582851c1e556c09135ec419725.png

Kolla varifrån!

ville bara påpeka att charlie just spyde upp lite mat för att sedan äta upp det. Mums?


1/2-10

Oj nu känner jag att all energi i kroppen bara sprätter. Imorgon blir det konditionsträning på dagen. Här ska svettas! Jim kom hem och var super trött efter sitt träningspass så då vart jag lite inspirerad =)

Längtar massor till fredag. Då ska pappa och sanna komma hit på middag. Mysigt! Louise ska till torekällbärget och skaka loss så pappa får roa sig med oss i mariekäll. Funderar på att ta hem wii och spöa alla i bowling. Jimpa blir en tuff nöt att knäcka, men ska göra mitt bästa.

Nu ska jag glo film och sedan kolla på paradise hotel.

jag skulle...

0-26b0e851f1770c09b1d672be46d9462a.png

Kolla varifrån!

jag skulle precis börja städa toan, och vem möter jag på där? Jo lille charlie som mös i handfatet :)


1/2-10

Tar en paus i städningen för ett dubbelavsnitt av Sex and the city. Kan man tröttna på den serien? Har hela boxen, har kollat på filmen x antal gånger och varje gång den visas på canal+ så är jag bänkad. Lycka!

Vi hörs senare, Daniella

1/2-10

Der hade tydligen blivit lite ändringar i worldclass schema så jag skippade spin+core och åker ner senare och kör kondition själv istället. Ska nog gå bra =) Nu har jag gjort en tabell med alla mina mått (ohhhh lord!!!) som sträcker sig fram till sista maj, så första juni ska jag vara nöjd innan jag åker utomlands...Något måste ju hinna hända? Jaja vi får se. Håll tummarna!
Nu ska jag få i mig en actimel och snart ge mig av till gymmet.

Vi hörs senare.
Daniella

Update: Skippar gymmet idag. Blir städning och en rejäl promenix med Jum-Jum istället. Vädret var mycket bättre idag ute så lika bra att ta vara på det =)