30/4-09

Åh nu har jag ätit en god lunch. Köpte suschi för att mätta magen rejält, vill ju inte att kvällen ska sluta allt för tidigt ikväll på grund av fylla. Nej tack! Vilket toppen väder det är, hoppas att det är lika varmt ikväll =)

Nu ska jag snoka runt lite och vänta på att Emelie kommer in och hälsar på, hehe

Puss Daniella

30/4-09

Nehe, jag prvade att mobilblogga igår. Jello, jag gjorde precis sådär BLOGG och sen själva inlägget. men icke sa nicke. Får försöka igen senare....Bajs!

Vid halv elva ska jag traska ner till jobbet, kom in och hälsa på =) Ska försöka springa in till systemet också på lunchen, lär ju krylla med folk. Efter jobbet kommer Jim ner och hämtar mig och då åker vi raka vägen till Lasse och Lisen. Va roligt det ska bli! Kan vara kul att parta med gammlingarna någon kväll också ;)

Hörs senare
Daniella

29/4-09

Åh nu sitter jag här och håller på med mig nya mobil. Så fin och inte ett dugg svår. Ja, jag antar att ni förstår vad jag kommer göra resten av kvällen. Förutom när de är GREYS anatomy (nöjd em?) ;)

Jello, lär mig att mobil blogga. NU NU NU!!!!

Puss Daniella

29/4-09

Idag var jag less på träning men efter att jag hade pratat med mamma och sagt att det var tråkigt att promenera så fick jag dåligt samvete och gav mig av på en promenix. Tur det för det var ju helt underbart väder. Vi gick och gick och gick, super skönt! Nu har jag fått i mig lite lunch. Det blev stekta minimajs och en knäckemacka. Smaskens =) Till mellis senare blir det mango och till middag en grekisksallad. Jim kommer jobba över idag så jag har haffat pappa så vi ska åka och köpa en ny mobil till mig. Funderar på en rosa med tuch screen men är rädd att den ska vara för svår. Får se hur det blir.


29/4-09

Godmorgon!
Tänk att snart är de Maj, åh va underbart! Alltså nästan bara en månad tills vi åker till Bulgarien. Jag har ändrat kosten till enbart frukt och grönt. Ibland med lite protein men oftast utan. Hoppas att det funkar. Så till frukost idag vart de en morot och ett glas proviva =) Mums!


Saknar Jello <3 (letade upp den fulaste bilden på oss)

28/4-09

Sitter ute på balkongen nu och försöker få lite färg. Fy satan va blek jag är :O Jag viste att jag var blek, men så häääär blek. Det är fruktansvärt! Jag måste få lite färg innan bröllopet, hur kul är det att ha axelbandslös klänning utan att vara brun? Inte specielt kul om ni frågar mig..hum. Får skramla ihop lite små mynt och bege mig bort till solariet när det närmar sig.

Har laddat första maskinen med tvätt, eller först och först - den enda. Skönt =)

Smell you later
Daniella

28/4-09

Vilken mysig dag det var igår. Jag invigde balkongen, satt och solade, lyssnade på Winnerbäck och bara njöt. Underbart. Hoppas att solen tittar fram idag också. Vid halv tre tiden åkte jag och jum-jum ut till viksberg. Skönt att vara där när de är så fint väder. Vid fem tiden kom Jim och hämtade oss. Vi åkte hem och lämnade jum-jum sen promenerade vi ner till stan. Vi satte oss på Barollo och åt god mat och drack vin. Helt perfekt uteservering med kvällssol. Ångrar att vi gick därifrån så tidigt men Jim skulle ju upp och jobba och man ska ju alltid gå när det är som roligast. Där satt vi, piff och puff, och sjöng med till Blunt. Tror det var länge sen jag skrattade så mycket. Kan inte ens föreställa mig hur Bulgarien resan kommer bli. Menade för varandra <3

Idag väckte Jum-Jum mig på ett väldigt graciöst sätt - spydde upp tre fina högar i sovrummet. Man tackar! Bara till att torka upp och gå ut med honom. Han har springit runt och varit lika galen som vanligt så han är nog inte sjuk, men det blir inget annat än vanligt torrfoder idag. Nu ska jag förbreda för tvättis. Har nästan ingen tvätt men det kan va skönt att boka tider regelbundet så man inte får en stor hög sen.

Hörs senare Daniella
p.s har minskat 1 cm i midjan denna vecka, woohooo!


27/4-09

Nu är jag klar med dagens uppgifter, gud så skönt! Har dammsugit, plockat undan och ringt min sjuksköterska (proverna såg bra ut). Har till och med hunnit äta lunch. Det vart räkor och en morot, då har jag fått i mig protein så det räcker för dagen. Sallad till middag ikväll =) Tänkte göra bakpotatis men vet inte om jag ska skippa kolhydraterna helt tills resan. Får se hur det blir...

Daniella


mösspåtagning för nästan ett år sen, va tiden går fort!

27/4-09

Oj vilken sovmorgon det blev. Vaknade tjugo över elva skulle jag tro. Jum-Jum borde ha väkt mig tidigare men icke sa nicke. Dagsrytmen blev lite off så tror jag tar promenaden i eftermiddag istället för nu. Ikväll blir det träning också, cyckling och situpsmaskinen ska gå varma. Imorgon är det mätningsdag. Tror inte att det kommer synas något. Mamma hade förlorat 2 cm (hon mäter måndagar och jag tisdagar) så jäklar va jag måste ta i idag! Nu ska jag dra fram damsugaren, uschanemej!


Hörs senare
Daniella

26/4-09

Nu har jag nattat Jim, hehe. Men gud så mysigt vi har haft, har saknat honom massor. Känns som att han har varit borta betydligt längre än en dag.

Själv sitter jag här och funderar på vad jag ska göra med livet. Eller snarare vad jag ska jobba med och tjäna pengar på i livet. Det gör jag alltid efter att jag har pratat med pappa. Jag blir inspirerad av honom. Tänk att få bygga upp ett eget företag och verkligen lyckas, stort! Jag vill också bli framfångsrik på något som jag älskar att göra. Men vad? Jag vet att jag vill jobba med folk, kunder, administration och mycket mer. Tänk om Accent fick loss mer timmar, då hade det varit klappat och klart. Accent är ett sånt ställe jag vill jobba på hela livet, älskar de. Men om det nu inte går, vad ska jag göra då? Jag vill ha ett fast jobb, en regelbunden månadslön och en framtid. Men vem vill inte de? Kanske får jag starta ett eget företag, öppna en egen butik eller helt enkelt börja skriva barnböcker.

Godnatt Daniella

26/4-09

Åh snart kommer Jim hem =) Gud va jag har saknat honom. Helt sjukt hur mycket man kan sakna en person på 24 timmar.


Börjar längta så in i helskotta till Bulgarien nu!!!!!!

26/4-09

Att somna igår gick väl sisådär. Efter mycket vridande och vändande så slocknade jag tillslut. Morgonen var resultatet av en dålig natts sömn. Trots att klockan ringde 10.00 så var jag fortfarande dödstrött. Tur att man blir pigg av en promenad med Jum-Jum, dock ingen långis. Imorgon ska jag ta tag i långpromenader och träning igen efter en lugn helg. Känner mig lite piggare och förskylningen är nästan borta så nu kör vi igen. Kosten har jag hållt iaf =)

Nu sitter jag på jobbet och ska strax öppna. Ta på er solbrillorna och något somrigt och kom ner och unna er en ny väska vetja! Alltid trevligt med bekanta ansikten =)

Ikväll får jag träffa Jim, woohhooo. Längtar efter att se hans färdiga tatu. Grrrrrrrrrrr så sexigt ;)

Puss Daniella

24/4-09

1 - 2 - 3 - JIM ABSTINENS!


vill.bara.hålla.om

25/4-09

Ändrade planer - igen! Kände mig så trött efter jobbet idag så jag ställde in med mamma, vi tar det någon annan helg. Nu sitter jag i soffan med färgning i håret. Jag hade glömt hur mycket det kliar - fy tusan! Bara att bita ihop i 30 minuter till. Efter det tänkte jag lägga mig i badet med ansiktsmask. Mysigt =) Klockan åtta blir det Robinson och fruktsallad till middag. Mums!

Vi hörs senare
Daniella


25/4-09

Oj, ber om ursäkt över min lilla dampryck i förra inlägget. Helgen blir kanske inte så dålig ändå. Hade riktigt mysigt igår med Jimpa och ikväll ska jag vara med mamma =) Får se hur länge Sanna jobbar, kanske hinner jag träffa henne idag också. Hoppas!

Imorse när jag satt på toa och gjorde den traditionella morgonkissen så ser jag min tandborste stå där helt ensam i behållaren. Min rosa tandborste saknar sin trogne vän - den blå tandborsten. Sen går jag in i sovrummet igen och blickar ut över rummet. Ingen Jim ligger kvar i sängen och gosar sig. Faktat kommer som ett slag i ansiktet - jag är själv, ensam, alone, numbero uno.  Känslan känns jobbig, ger en knut i magen och sedan kommer funderingen "hur ska jag klara natten?". Under dessa tre år och två månader har vi sammanlagt sovit ifrån varandra max en vecka om man trycker ihop alla dagar. Vem ska spoona mig ikväll? Fy vilken obehaglig känsla...

Men nu måste jag komma på bättre tankar. Jim kommer ju ha jätte trevligt med Tom och Johanna, dessutom kommer han hem nytatuerad och snygg ;)

Hörs senare
Daniella

24/4-09

Jim sitter i bilkö och tror att han är hemma om 1½ timme.
 JÄVLA SKIT HELG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


24/4-09

Äntligen klar med tvätten =) Skönt! Nu kommer det vara fint här hela helgen. Tur det eftersom det visade sig att jag kommer vara hemma hela helgen. Blir inge middag hos mamma imorgon eftersom Sanna var tvungen att jobba till tio. Jag som hade sett fram emot de! Typiskt =( Får väl ta hand om mig själv imorgon istället. Ta ett långt bad, äta god mat, färga hår och kolla Robinson. Åh det känns inte ens kul längre...typiskt!

24/4-09

Ojojoj va jag har stått i. Nu är det finstädat här hemma, kommer inte ihåg när de va så här rent sist. Dessutom hade jag turen på min sida när de gällde tvätt tid. Jag hade bokat från klockan två men gick ner nyss och kollade och det visade sig att ingen hade bokat innan. Så nu är redan första maskinen igång. Skönt om allt kunde vara tort och rent innan Jim kom hem så man slapp tänka på de. Vi ska ju åka och handla då, åh av roligt!

Nu ska jag kolla in face =)
Daniella

Dags för tvätt tid?

24/4-09

Obs! Hann inte uppdatera igår, jag som brukar skriva typ tre gånger om dagen. Gissa om det kliade i fringrarna? Men sanningen är den att det fanns verkligen ingen tid till att sitta vid datorn över huvudtaget. På morgnen promenerade jag till sjukhuset och fick min morgonmotion. Var såklart jättenervös när jag var där, så det kändes skönt att det var Louise som tog prov på mig. Gick hur bra som helt! Klarade det på första sticket, inget gräva runt alls. Lättad gick jag därifrån och ner till jobbet. Gick bra där med. Dock var jag otroligt hängig under hela dagen, känner mig ännu sjukare idag, men det lät jag inte lysa ut till kunderna såklart =) Pratade med Jim vid sex tiden och då hade han fått åka iväg på ett jour jobb och inte kommit hem än. Han talade också om att han vill gå på matchen efter jobbet med Niklas (the boss) och självfallet höll jag med. Så jag efter jobbet kom Louise och hämtade mig. Vi åkte till Gabos, sanna och hon köpte pizza och själv tog jag en sallad. Sen spenderade jag hela kvällen men Sanna och Louise. Trevligt =) Vid elva tiden kom Jim och hämtade mig och Jum-Jum och efter det var det bums i säng.


Idag har jag inte hunnit med så mycket ännu. Frukosten står på bordet och bara väntar på att bli uppäten. Mums! Knäckemacka och tee. Saknar min proviva som är slut, men vi ska storhandla idag så då jäklar. Vaknade först vid åtta och gick ut en snabbis en jum-jum. Har ingen ork i hela kroppen, förskylningen är jävligare än någonsin. Så jag somnade om till halv elva. Då ringde jag mamma och frågade hur jag skulle göra men träningen idag. "Stanna hemma" va hennes svar. Skönt! Har sex veckor att ta igen de på. Vill bli frisk så fort som möjligt! Dock kommer det väl inte synnas så mycket på måttbandet på tisdag men åsch, jag vet att jag har varit duktig, det kommer väl senare. Det här är min fjärde dag, så här länge har jag aldrig hållt min diet förut =)


Nu ska jag äta frulle och sen börja plocka ordning här hemma. Vid två har jag tvättis och det vore underbart om det var städat här tills dess =)

Hörs senare
Daniella


22/4-09

Yeah Louise tar proverna på mig imorgon =) Skönt att slippa sitta i kö i väntrummet för att sedan vara orolig över själva sticket. Nej det här blir mycket bättre. Dessutom så får promenaden dit bli min morgon motion. Gud så skönt när allt är klart. Efter provtagningen blir det jobb. Skojsigt!

Juste har glömt säga att  det ska börja en ny tjej på jobbet som ska hänge med under sommaren för att avlasta för mig och lucia. Ska bli så kul =) Hon verkar jätte trevlig. Dessutom så är hon Johanns kusin, Toms Johanna alltså. Världen är allt bra liten. Jag ska lära henne allt jag kan under en söndag i slutet på maj. Åh va roligt =)

Nu ska jag kolla lite tv och invänta Geys anatomy...
Daniella

22/4-09

Blir ingen träning. Jim förbjöd mig när han hörde hur sjuk jag lät. Typiskt! Kanske är lik bra trots allt? Får ta en extra runda med jum-jum ikväll istället.

22/4-09

Min sjuksköterska ringde nyss och skällde på mig. Jag måste lämna prover så fort som möjligt. Fan, jag som har försökt smita från de där dumheterna. Blodprov ska tas varje månad, jag lämnade mitt senaste i juli förra året. Obs! Tydligen kan jag ha för höga levervärden som måste kollas. Struntprat! Jag mår ju bra nu så då lär det ju inte vara några fel. Jag är nog hatad på sjukhuset så som jag håller på. Det stod tydligen på deras sida i min journal att jag är svårstucken. Det är en underdrift. Jag håller på att svimma varje gång dom sätter nålen i mig. Förr var det inte så, vet inte vad som har hänt. Dom får gräva runt med den där jäkla nålen och sticka sex gånger i samma arm innan dom slutligen träffar rätt. Inte konstigt att jag struntar i att gå dit. Slog iväg ett sms till Louise och kollade om hon kunde ta proverna på mig på fredag så slipper jag köerna och så får jag ligga ner förhoppningsvis. Jaja får se hur de går...


22/4-09



Martin och jag hängde ihop ganska mycket förr. Sågs på helgerna, reste bort tillsammans osv. Riktigt trevligt faktiskt. Vi diskuterade varandras förhållanden och kom med råd.
 Dessvärre har vi glidit ifrån varandra, tror att det var den där Angelica som pajjade allt. Jävla kärring! Martin om du ser det här, vet att du läser min blogg every day, så kan du ju slå en pling så kan vi prata gammla goda minnen.
Tjingeling! (som vi alltid brukade säga)

22/4-09

Nu är jag mätt och belåten. Vart samma lunch som igår, kyckling och wookade grönsaker. Inte så värst kul men så är det när kylskåpet är fattigt på nyttig mat och jag inte har någon insperation. Är usel på att göra mat överhuvudtaget faktiskt. Mamma håller på med en kokbok till mig och jim som vi ska få =) Nu ska jag smälta maten ocn ta tag i städningen. Trist men det är sånt som måste göras.

Hörs senare
Daniella



22/4-09

Godmorgon!
Har redan varit på min promenad. Vart 6000 steg idag igen, gick dock lite långsammare eftersom förskylningen blir allt värre. Snoret rinner och har ett party i näsan på mig, äckligt. Har konstigt nog ingen träningsvärk från igår, det kommer väl när jag lägger mig på situps maskinen ikväll. Nu vankas frukost. Tvåknäckemackor med lowfat räkost och en kopp tee utan varken mjölk eller honung i. Mums =)

Hörs senare
Daniella

21/4-09

Nu är jag heeelt slut! Kompromisade lite med mamma och körde 30 minuter på cyckeln istället för tjugo eller fytriofem. Kommer ha ont både i bennen, rumpan och magen imorgon. Körde på situpsmaskinen efter motionen. Trots detta kommer jag vara uppe med tuppen imorgon och göra om allt igen. Det är ju ändå bara sex veckor, bara att bita ihop. Har även mätt midja, stuss, lår och byst får se om den här skiter ger något resultat innan resan. Låt oss hoppas på de.

Hörs imorgon =)
Daniella

21/4-09

Jaha då var det dags för akt två. Nu åker jag ut till viksberg för ett rejält träningspass! Skulle inte förvåna mig om mamma hör av sig och vill ha 5000 steg till ikväll. Då tror jag att jag tuppar! Jag måste ju orka med det här under sex veckors tid liksom...

Hörs senare
Daniella

21/4-09

Herregud om en halvtimme är det dags för mellanmål också tydligen. Jag kommer ju aldrig gå hungrig. Bra de =) Orkar inte göra något speciellt till middag så det bli nutrilett bar med grönsaker. Okej för dig mamma? ;)

Längtar tills Jim kommer hem för då blir det träning. Försöker få honom att åka ut till BoButiken i rönninge med mig innan sex. Vi måste ändra namnen på ytterdörren och de kan man bara göra därifrån. Mamma kom ihåg att adressändra åt mig!!!

Puss Daniella

21/4-09

Lunch


21/4-09

Vilken morgon!
Mamma ringde vid åtta tiden, jag ignorerade såklart telefonsamtalet eftersom jag var för trött för att svara. Jag ringde upp vid tio när jag var lagom pigg. "Nu sätter du på dig mjukiskläder, dricker ett glas proviva och går ut och går 8000 steg".  Först protesterade jag men jag lät mig övertalas. Perfekt tänkte jag då kan jag gå våran långis runda som jag och jim brukar ta med jum-jum på kvällarna. Den brukar vi gå på cirka 45 minuter så det borde väl gå ann. Mamma trodde att 8000 steg skulle vara lite mindre än en timme så det var klappat och klart. Jag gjorde som hon sa och tog jum-jum i högsta hugg. Fort gick jag, väldigt fort visade det sig. Våran 45 minuters runda hade jag gått på 20 minuter och hade bara kommit upp i 2000 steg. Jaha nu då tänkte? Så jag plusade på våran andra långis runda som är lite längre. Gick bort till högloft där vi bodde när jag var liten. Men inte hjälpte de. 50 minuters RASK promenad gav endast 6000 steg. Halvdöd och anfådd ringde jag mamma i panik. Vart ska jag gå nu då? Både jag och jum-jum var helt slut. "Men oj, den borde vara uppe i mer steg. Har du kollat så den fungerar?" Är detta ett skämt, har jag små sprungit i 50 minuter för att komma upp i 8000 steg så funkar inte stegräknaren. Hon var i alla fall nöjd med mitt resultat så jag fick order att promenera hem och äta två knäckemackor och dricka en kopp tee. Mamma hjälpte mig även med lunch tips som jag tydligen ska äta klockan ett. Wookade grönsaker tänkte jag men jag var tydligen tvungen att ha med protein. Får strimla i en kyckling. "Du kan gå ner 10 kg på sex veckor, KOM IGEN NU!" Peppade hon mig. Sen skulle jag vara lite mallig och sa att jag skulle cyckla i 20 minuter innan mitt situps träningspass ikväll. "Daniella, du måste cyckla 45 minuter för att de ska ge något" Jaha, okej bossen. Kommer vara helt slut, men det är de värt. Jag ska klara det denna gång. Nu har jag Mamma, Emelie och Jim som hjälper mig. Jag ska lyckas! Och med mamma, a.k.a mini hitler, som tränare och kostråd så kommer de gå fint. Den enda person som jag tveckar på är mig själv. Kom igen nu Daniella, kom igen!!!!!

Hörs senare
Daniella


p.s mamma sa så där i morse för att jag ringde och tjurade i örat på henne igår kväll och sa att jag inte ville vara tjock utan vara fin. Speciellt till bulgarien. Hon tjatade på om "du är redan fin daniella" (precis som emelie sa när jag pratade med henne igår kväll <3 ). Ville bara tilllägga det så ni inte trodde att min mamma tycker att jag är ett fetto som måste banta. Jag har bett om det här ;)


en trött Daniella efter träning. Fejjan får ni inte se!

20/4-09


BFF <3

20/4-09

Nu har jag bestämt mig, den här gången ska jag lyckas!

20/4-09

Nu är jag slut i hela kroppen. Man blir ju dubbelt så seg av att vara förskyld också, uschanemig! Jobbade ju bara ett kort pass idag så det var inge problem. Nu är jag ju ledig fram till torsdag så borde bli frisk. Ni får ursäkta men jag orkar inte skriva mer nu :) Vi hörs imorgon!


nostalgi tripp. Osminkad Daniella i SB =)

20/4-09

Åhhhhh jag är så kär <3

20/4-09

Vilken jobbig natt det har varit. Jag har vridit och vänt samt snytit mig hela tiden. Nu är jag helt röd under snocken och är fortfarande trött. Håller på med frukosten så hoppas jag blir pigg snart.

Nu börjar jag få riktigt resfeber. Längtar något så otroligt mycket. Kan inte fatta att vi åker snart. Åh av mysigt! Pirrar i hela kroppen =) Tänk att bara ha varandra och plusa på sol och värme till de = underbart!

Hörs senare
Daniella


Här ska vi sova siesta och kolla på utsikten =)


19/4-09

Oj, har totalt glömt bort er kära läsare. Sorry! Kan ju dock glädja er med att det inte har hänt något ovanligt efter det senaste inlägget. Hade en fullfart dag igår, tvättade, städade och slängde soppor. På kvällen var de Robinson, I love that show! Jimpa och jag sitter som fastklistrade framför tv:n när de visas. Efter det var det två filmer som visades. Mysigt =) Imorse när klockan ringde var jag heeelt slut. Men det var bara till att stiga upp oxh fixa iordning sig. Efter en stund väkte jag jim som så rart körde ner mig till jobbet. Tiden sprang iväg på jobbet och straxt var det dags att stänga. Jim hämtade mig sen åkte vi ut till Viksberg för en kopp kaffe. Hade tänkt att träna men var för trött. Håller på att bli förskyld också, inte kul. Går runt och nyser hela tiden, vilket är ganska kul iofs =) Tror inte det komer bli så mycket värre än de här så bara att bita ihop!

Imorgon är det jobb från klockan tre. Kul kul kul =) Petra ska på konsert så självfallet ställer jag upp, tackar aldrig nej till lite jobb. Och dessutom jobbar jag med mia, kan inte bli bättre - Min mentor i jobbet <3

Fick tänka om angående lördag. Sanna jobbade tydligen också så isytället för att vara här hemma på lördag kväll så åker jum-jum och jag upp till mamma =) Där blir det mysmiddag med sanna och mamma, färgning av hår och ansiktsmaska. Kul!!!!

Nu ska jag försöka övertyga Jim om att vi ska se film istället för fille och fredde ;)

Puss Daniella

18/4-09

Nu är jag strax klar med hela tvätten. Har plockat här hemma lite också, ibland går det undan. Ska dra ett varv med damsugaren n'är jag ändå är i farten. Snart kommer solen till balkongen också så det blir lunch där ute. Mysigt =)

Pratade med Jim nyss, han kommer hem innan fyra någongång. Himla lång jour men det är pengar de. Hoppas han får rycka ut i natt också, efter robinson och tacosen såklart! Vilken skön helg det är kommer jag på nu. Igår var det mysigt med film tittande och idag robinson. Skönt med en lugn helg, inte för att plånboken tillåter något annat men ändå :P

Sanna, vill du komma och bo här med mig lördag - söndag nästa helg? Jim ska till halmstad. Jag jobbar dock båda dagarna men då kan du får öva med jum-jum på dagarna och dessutom kanske vi kan ta ett glas vin eller två på olearys på lördagskvällen? Mysigt va??? Hör av dig när du ser detta. Love <3

Hörs senare
Daniella


18/4-09

Kul att man har fyra ögon på sig när man ska göra numer två...
 

Charlie håller koll från golvet


 


Sigge glor på mig via badkaret

18/4-09

Blir man inte lycklig av att vakna till fint väder? Jag måste bege mig ut på en promenad senare, när värmen har kommit, med jum-jum. Gud så skönt! Ojj, nu såg jag var klockan var. Tror aldrig att detta har hänt - ever! Det är lördag, min lediga lördag, och jag var uppe innan åtta. Har varit nere i tvättis också, satt igång en maskin. H'rligt att inte sova bort hela dagen.

Vi hörs senare =)
Daniella

17/4-09

Mums va gott det var med lunch. Nu är magen glad igen =) Får se hur länge det varar. Det är så typiskt mig att bli hungirg igen efter en timme, inte orkar jag gå och köpa frukt heller. LATMASK kallar jag de, jag som jobbar på stan och allt borde ju bara kunna promenixa till närmaste ICA och köpa en frukt, neeej men då sprarar jag mig och är svinhungirg vid middagen och äter dubbelt så mycket mot vad jag behöver. Hualigen! Nej, nu är det slut med sånt trams. Punkt slut!

Längtar tills klockan är sex för då kommer Jim och hämtar mig på jobbet. Gud va töntig jag är som blir pirrig efter 3 år så fort jag tänker på att jag ska träffa honom si och så många timmar. Innan jag lämnar jobbet brukar jag även bättra på läppglanset och fluffa till håret så jag ska vara fin. Geek ;) Men tror faktiskt att kärleken dör ut så fort man slutar anstränga sig eller tar varandra förgivet. Och det mina vänner, det ska inte hända vårat underbara förhållande <3

Nu ska jag snocka runt på folks bloggar och börja jobba igen om 15 minuter. Hörs senare ikväll =)

Puss Daniella

17/4-09

Hittade inte min locktång (fick senare reda på att det var Sanna som hade snott den) så provade att locka håret med en plattång. Resultatet blev sisådär. Jag har märkt att jag är inne i en mittbena period. Vet inte varför igentligen, eller om jag ens tycker att det är speciellt fint på mig. Skönt att få bort håret från fejjan och det ser ju trots allt lite somrigt ut =) Nu ska jag borsta gaddarna för snart kommer Katta och hämtar jum-jum samtidigt som hon kör ner mig till jobbet. Nice!

Puss Daniella


17/4-09

God morgon!
Jag som hade planerat en liten sovmorgon idag fick ju tänka om. Jum-Jum höll inte med alls. Klockan nio hade han redan ätit frukost och vi hade varit ute på en promenad. Men vad gör de? Jag är ju heldre vaken när de är så här fint väder än att jag ligger och vrider och vänder mig i sängen för att de är för varmt.  Jag har precis fått i mig en mumsig frukost så nu kommer jag hålla mig mätt längre. Till lunch blir det sushi, åh va jag längtar! Så salt och gott.

Ikväll blir det lugnt här hemma. Kolla på någon bra film och bara mysa. Jim måste ju vara redo när han har jour och ska kunna åka iväg så fort som möjligt. Spännande. Känns som att jag ligger hela nätterna och är pirrig för att telefonen ska ringa, hehe.

Nu ska jag fixa mig inför dagen. Funderar på lockigthår, mittbena och en fin vårklänning.

Puss Daniella

16/4-09

JAG VILL VARA SMAAAAAAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16/4-09

Jag hade rätt, dagen har svischat förbi! Emelie kom hit vid tolv tiden och jag var med henne tills fem. Klart tiden går fort då =) Har haft jjätte mysigt hela dagen <3 När Jimpa kom och hämtade mig så åkte vi direkt och mötte upp mamma för att handla. Nu är hela frysen och kylen full med mat. Skönt! Nu är jag heeelt slut efter full rulle idag. Ska sova tidigt eftersom det är jobb imorgon mellan tolv och sex. Åh jag ska äta sushi till lunch, mums!!!! Nej hörni vi hörs imorgon. God natt...

Daniella

16/4-09

Idag var jag uppe med tuppen. Gick en promenix med Jum-Jum och kollade på Oprah. Skön morgon vill jag lova =) Jag har till och med börjat äta frukost igen. Vet inte om jag håller med om att det är "de viktigaste målet på dagen" men jag kan tala om så mycket att man blir pigg fortare och inte sugen på lunch klockan elva. Mörkt bröd med färskost och ett glas Proviva (vettnmelon är godast) sen är magen glad.

Dagen kommer flyta på fort idag känns de som. Emelie kommer hit vid ett tiden för fika. Vet inte om jag har så mycket till fika här hemma, får bjuda på kaffe och ett glas cola hehe. Kul med sällskap, och speciellt av underbara Emelie - kan det bli bättre? Vid fem tiden, när jim komme hem, ska vi åka och handla med mamma. Antar att hon såg mitt inlägg igår med nudlarna. Tror jag har världens bästa föräldrar och svärföräldrar. Kalla oss bortskämda eller bara lyckligt lottade ;)

Hörs senare
Daniella

15/4-09

Gud va duktig jag har varit med städningen. Har bara hallen kvar. Dessvärre är det där som det är värst. Usch! Längtar tills Jim kommer hem så han får hjälpa mig =) Saknat honom massor idag <3

Hörs later
Daniella


världens finaste kille <3

15/4-09

Det är den tiden på månaden....



15/4-09

Oj va mycket klockan är! Jum-Jum och jag tog en rejäl sovmorgon idag. Behövligt för nu är huvudvärken nästan borta. Ska sitta ute i friska luften idag så kanske den försvinner mer och mer eftersom alvedon uppenbarligen inte hjälper. Ska även hinna med en städning också - behövligt det med! Får se vad vi ska göra ikväll, troligen bara vara hemma. Tycker att detvore skönt att åka ut till viksberg och grilla - får se vad resten säger. Juste idag börjar Jims jour vecka, hoppas han inte måste åka iväg inatt för jag vill gosa!

Hörs senare
Daniella

14/4-09

Morsning korsning!
Kändes det inte som en söndag igår? Kanske för att jag jobbade tidsmässigt som en söndag igår iofs. Gick undan på jobbet. Hängde om lite och fick trevligt sällskap. Matrina och Linn kom in en stund, alltid kul =) Håller tummarna för er nu tjejer!!! Trots denna sköna dag så fick jag en otrolig huvudvärk på eftermiddagen. Det värsta är att den hänger i fortfarande. Det är en sån där huvudvärk som inte hjälps av alvedon utan en skulle-behöva-ligga-i-ett-mörkt-rum-och-sova-hela-dagen typ av huvudvärk. Men trots det är jag på jobbet och kör ett långpass. Konstigt hur man prioriterar egentligen. Jag beöver fickpengar till resan så jag jobbar fast jag är sjuk, kan vila upp mig onsdag och torsdag när jag är ledig. Tror dock att dom flesta gör så. Nu ska jag klunka i mig ett stort glas med vatten och sedan öppna butiken. Kom in om ni har vägarna förbi vetja! Har en ypperlig rea just nu. Massa fina skinnväskor finns kvar till och med, blandannat min favvo.

Puss Daniella

13/4-09

Godmorgon allesammans!
Bara för att jag ska promenera ner till jobbet idag så är det tråkigt väder. Piss också! Jimpa åkte för en halvtimme sedan. Han var tvungen att åka på ett jour jobb. Toppen med extra pengar till resan, man tackar man tackar! Fick ju även pengar i påskägg av pappa och louise, bra det med. Behöver mer och mer till fickpengar. Har bestämt oss för att ta ut pengar och växla dom till leva (bulgarisk valör) på än gång så vi inte använder dom. Smart smart smart! Juste måste bara tala om att det var sjukt trevligt igår! Kul att träffa folk och göra något annat än att gå ut =) Fint väder vad det också. Sanna var mästerkock och fixade maten till både mig och jim. Mums! Nu ska jag fixa mig för att sedan traska ner till jobbet.


Puss Daniella


12/4-09

Gud vilket underbart väder! Hoppas det håller i sig tills ikväll så vi kan sitta ute på terassen och äta =) Tror jag ska låta dörrarna stå öppna idag till butiken. Dock brukar det bli lite kallt då, men det kommer in mer folk och det är ju alltid trevligt. Får agera inkastare så jag får njuta lite av solen under dagen, hehe. Tänk att jag alltid är så tidig på jobbet på söndagar. Har redan hunnit fixa och dona här och planerar att sätta på en kopp kaffe. Jaja gott folk vi hörs senare ikväll :)


Soliga hälsningar
Daniella

11/4-09

Har märkt att bloggen får lida så fort jag börjar jobba, men äsch det gör väl inte så himlasn mycket ;) Kör en snabb uppdatering nu istället.
Igår var Jim och jag på middag uppe hos mamma. Bjöds på plankstek, gud så gott! Åt oss proppmätta. Vi alla var relativt trötta så vi var på väg hem vid åtta tiden. Hörde av oss till vänner och bekanta för att samla ihop oss en liten stund för att spela kubb trots allt. Var trevligt så länge det varade. Kör på mer imorgon istället då det är grillpartaj ;) Eller hur emelie?
Idag har jag jobbat. Gick bra, var ganska lugnt på stan. Antar att många är iväg och firar påsk. Jello kom iaf in och hälsade på, trevligt =) Efter jobbet åkte hela familjen ner till pappa och louise för påskmiddag. Där var hela tjocka släkten. Kul att tröffa alla. Bjöds på himla god mat och gott sällskap.
Imorgon ska jag jobba igen. Kom gärna in och hälsa på om ni vill! Alltid trevligt med lite bekanta ansikten på jobbet. Imorgon kväll är de grillpartaj som jag nämnde tidigare. Ska bli jätte kul =)


Nu ska jag kolla film. Hörs imorgon!
Puss Daniella

10/4-09

Sol sol sol! Gud vilket fint väder det är ute idag =) Vaknade relativt tidigt och åkte direkt ut till Viksberg. Åt lunch och jordgubbar. Sen skulle Jimpa hjälpa Kenta med något sp jag tog jum-jum och promenixade ner till pappa. Jum-Jum sprang runt som en galning på tomten medans vi andra fikade. Skönt att vara ute en hel dag!

Nu är vi hemma. Ska snart fixa mig för ikväll är det middag uppe hos mamma. Trevligt =) Får se vad vi hittar på senare ikväll. Vore kul med en kubb kväll ute på gräsplanen här med vänner,men planerar in det någon annan helg.

Hörs senare
Daniella

9/4-09

Hejsan!
Var uppe tidigt idag, skönt. Klockan nio var jag, emelie och silas hos vetrinären för att vaccinera det lilla livet. Han va jätte duktig! Det som är så roligt nu är att han och Jum-Jum kan träffas. Och det tog vi vara på med än gång. Jag sprang upp och hämtade Jum-Jum sen var vi ute på gräsmattan en stund tillsammans. Funkade riktigt bra. Det som är lite läskigt är storleksskillnaden (vägde jum-jum igår och han vägen 27 kg, han är bara 8 månader!). Om jag hade varit emelie hade jag varit jätte rädd att Silas skulle mosas. Där står jag och säger "Åh va bra det går, det här är ju ingen fara" "Oj, hehe nu slog han nästan honom med tassen". Ofta det lugnar henne? haha. Tyckte iaf att båda hundarna förtjänar extra mycket godis idag. Silas var duktig hos vetrinären och Jum-Jum va duktig ute.

Nu ska jag fixa till mitt hår inför jobbet. Regn och rusk ute så det var ingen idé att platta det innan. Idag på lunchen ska jag kolla efter en fin bikini. Jim hatar alla som jag har hemma, och jag tackar ju inte nej till lite shopping ;)

Puss Daniella

8/4-09

Nu är det gjort =) Bulgarien here we come! 6 juni - 13 juni är vi i solen. Underbart!!!


8/4-09

Det visade sig att morgondagen kommer bli riktigt rolig. På morgonen ska jag följa med Emelie när hon vaccinerar lille Silas. Sen visar det sig att jag ska jobba från klockan tolv till stängning. Roligt =) Tur att Petra ville ha lite ledigt, bra med extra pengar för mig till resan. Nu längtar jag massor!


Puss Daniella

8/4-09

Nu börjar jag äntligen må lite bättre. Har fått i mig lite lunch och gått en långpromenad med hunden. Friskluft är nog det bästa när man mår illa. Om en stund ska väl jag börja städa, känns som att jag har skjutit upp det länge nog. En liiiiten stunds vila till bara, sen jäklar.

Puss Daniella

8/4-09

God morgon!
Idag är det ingen bra dag. Hatar onsdags förmiddagar. Eftersom jag tar massa mediciner på tisdagaskvällarna så kommer biefekterna under natten och dagen efter. Usch! Mår illa som fasiken. Hoppas det går över under dagen =(

Hör av mig senare
Daniella

7/4-09

Puuuhh nu sitter jag äntligen ny duschad i soffan. Har varit en håll i gång dag. Hann dessvärre inte ner på stan i tid för att fixa biljetter till Bulgarien. Får se vad som hinns med imorgon. Ska ut till viksberg och träna, där bjuds det även på mat. Jaaa, jag är väl medveten om att vi är där ute hela tiden men de är så mysigt att träna och sen komma ut i friska luften. Imorgon är det ju även storstäding om gäller här hemma och då är det skönt att avsluta ute på landet. För att orka dagen imorgon ska jum-jum och jag ta sovmorgon har vi bestämt =)

" Nu får ni absolut inte köpa något innan påsk, inte ens en blomma! Vi ska fixa påskägg till er" Ringde Katta och sa nyss, spännande. Inte ens en blomma? Vad kan de vara....

Puss Daniella


7/4-09

Oh va flitig jag är! Har precis lagt klart golvet ute på balkongen, trall. Blev jätte fint. Nu är det bara ett bord och tvp små stolar som ska ut sen är den redo att användas. Jum-Jum har lagt sig där ute med sällskap av Charlie och Sigge. Mysigt! Pratade precis med Jimpa som är hemma om ungefär en kvart. Då åker vi ner på stan och bokar resan sen raka vägen ut till Viksberg för grillning och efter de är det träningsdags. Hurtigt!




7/4-09

Jag har fuskat med städningen, det är ju så tråkigt! Funderar på att skuta upp det tills imorgon. Ja så får de nog bli. Har ju trots allt tvättat massor idag =)  Nyss lämnade jag och jum-jum den instängda lägenheten och gav oss ut på en liten promenad. Så himmla skönt väder ute! Längtar tills Jim kommer hem så vi kan åka ut till Viksberg och vara i friska luften.

Hörs sen
Daniella

Jum-Jum och hans rot. Den här bär han med sig varje promenad


7/4-09

Äntligen är jag klar i tvättis. Bokade en tid på fredag eftermiddag, skulle behöva bädda rent så kör sovgrejerna då =) Vilken planerare jag är! Nu är det snart dags för lunch. Det får bli vårrullar med oxkött och till de stekta champinjoner och minimajs i tariyaki sås. Mums! Nyttigt är det ju också, eller ahh, lite iaf. Ska iväg och träna idag igen, har lite träningsvärk från igår men det försvinner när man blir varm. Blir nog till att äta middag ute i viksberg också. Ett bra sätt att spara pengar och dessutom väldigt trevligt  ;) På fredag blir det middag hos mamma och på lördag hemma hos pappa, gud va ekonomiska vi är. hehe.

Ska troligen ner på stan idag och boka våran resa, åååhhh va jag längtar! Pappa och Louise ska också åka den 6 juni, men till kroatien, så vi kan samåka till arlanda och spendera lite tid tillsammans där innan avresan. Hoppas att flygtiderna passar bara =) Mysigt!. Nu har vi både peruk festen hos emelie, kenneths och helens bröllop och sen resan att se fram emot innan slitsommaren. Kul =)

Hörs senare
Daniella


festligheter

7/4-09

Ojojoj va klockan är lite. Jag har redan varit nere i tvättis och nu kör jag den andra maskinen. Ganska skönt att få det gjort på morgonen trots allt. Slippa sova bort dagen. Efter lunch har jag planerat in storstädning. Vilken hemmafru jag är, kul =)

Hörs senare
Daniella

6/4-09


Jag älskar oss. Det vi har. Det här är unikt.
Jim Tillberg <3

6/4-09

Korsejisses vilken bra dag det har varit =) Åkte ju ut till Viksberg vid halv två tiden och har spenderat hela dagen utomhus. Älskar våren! När Jim kom ut dit så åt vi middag och sen tränade vi. Beach 09 here we come! Om jag ens hinner tills dess? Ja något ska väl ske med kroppen tills dess. Den som lever får se...Imorgon är det jag som är uppe med tuppen. Har tvättis klockan sju. Hatar när det bara är morgontider lediga, men men. Jum-Jum kommer tro att jag är dum i huvudet som är uppe så tidigt, den sjusovaren. Nu ska jag snoka runt på face.

Puss Daniella

6/4-09

Nu är det bestämt! Det blir Bulgarien och Barcelo Royal i år igen =) Nu måste jimpa få ledigheten beviljad, jag har ju redan snackat med mia =) Ska slå iväg ett sms så hon vet vilka datum det är. Åh va kul det ska bli. I veckan måste vi ner till Ticket och boka eftersom vi har pressentkort på hela resan..typ.



6/4-09

Vilken toppen morgon det har varit. Solen skiner så jag tog Jum-Jum och gick en långpromenad. Finns det något skönare än att kickstarta en morgon på de viset? Skulle inte tro det va. Har till och med hunnit lägga trallen ute på balkongen, nu är det bara några kluriga plattor kvar som Kenta får ta och titta på och fixa till. Nu ska jag fortsätta dagen med att städa fram till ett ungefär för då kommer Katta och hämtar mig och jum-jum. Ska vara ute hela dagen sen, åh så skönt. Ska även hinna med ett träningspass idag men det får vänta tills Jim kommer hem. Roligare att träna tillsammans. Nu jäklar. All sol och värme har gett mig ny energi och den ska jag ta vara på.

Hörs senare
Daniella


Världens bästa vänner <3

5/4-09

Ligger och kollar på någon halv taskig film på trean samtidigt som jag letar efter dröm kärleksresan till mig och Jim. Jag är så inpräntad på Bulgarien, vill verkligen dit. Känns som att vi är en pansionerat par som har hittat favvo stället och åker dit varje år. Sorligt eller gulligt? Låter ju lite trist men jag trivs verkligen där och lyx spa hotellet som vi var på förra året har ju resor i år också. Får se hur det här slutar...

Puss Daniella


5/4-09

Obs! Dålig uppdatering, sorry!
Fredagen var så jäkla lyckad måste jag bara be att få tala om. Vid åtta kom de folk hem till mig och jim. Sanna, Emelie, Rille, Hanni, Jello, Coffe och Johanna hade jag äran att spendera kvällen med. Och jimpa såklart ;) Tror klockan var lite över elva när vi tog taxi ner till Olearys. Där var det sjukt lite folk men ack så trevligt jag hade. Åh älskade Emelie och Sanna vilka underbara vänner <3 Bättre får man leta efter! Har en hel del bilder men dom orkar jag inte ladda upp här just nu så kolla in face later.

Gårdagen spenderades utomhus. Korkad är man väl annars?! Var ute precis hela dagen, spelade basket, golf och promenarade med Jum-Jum. Var alltså ute i Viksberg. Grillade för första gången igår också, mums! På kvällen var det grönsaker med dip och Robinsson som stod på schemat. Kollade lite resor också, lutar fortfarande mot Grekland.

Nu ska jag öppna butiken alldelesstraxt. Om ni har svängarna förbi stan så tycker jag sbolut att ni ska droppa in och inhandla en fin vår väska eller kanske en snygg resväska till resan i sommar. Har super erbjudanden som är sista dagen idag. Bland annat på en knallrosa snygg Titan resväska. Ses hoppas jag.

Puss Daniella

3/4-09

God Morgon!
Vilket fint väder det är ute idag. Så skönt när solen tittar in genom fönstret när man vaknar. Det var dock inte det som väckte mig imorse. Det var Petra, den jäkeln ;) Ska börja tidigare på jobbet så det var ju bra att hon hörde av sig. Lite mer tider tackar man aldrig nej till. Idag ska Emelie och Silas kommer in på jobbet. Petra kommer tuppa av när hon ser Silas tror jag, han är så sööööööt =) Nu ska jag fixa mig, hörs på lunchrasten vetja!

Puss Daniella

2/4-09

Va kul det var att spendera lite tid med vänner på kvällen. Behövdes efter en dag full av städning och plock! Vi gick ner på stan och tog en fika, eller middag i mitt fall, och bara mös. Kul =) Kom precis hem. Har hunnit duscha, gud så skönt att bara stå i duschen lääänge. Nu kommer jag lukta gott imorgon, hehe ;) Längtar tills jim kommer hem, han är på hockey. Vill bara prata om dagen och bli kramad och pussad på. Pirrpirr känsla.

Får se vilka som kommer hit imorgon, hoppas det blir en kul litet gäng!=)

Puss Daniella


2/4-09

Äntligen är jag klar med storstädningen! Åhhhh va tråkigt det är att städa. Men nu går vi mot roligare tider. Ikväll ska jag träffa emelie och mea för en fika på stan, jag ska faktiskt äta middag eftersom jag inte vill äta ensam här hemma när jim är på hockey. Älskar att äta på fik, finns de någe mysigare? Nej nu ska jag fixa till mig lite.

Puss Daniella

2/4-09

Jag är redan helt slut efter att ha storstädat vardagsrummet. Nu är det fint och redo för vännerna tills imorgon. Ska bara sätta upp en hylla och tre tavlor. Nu har jag det värsta kvar, resten av lägenheten. Puh! Jag kommer somna sött inatt kan jag lova. Hör av mig senare nu måste jag fortsätta med detta helvetesgörat.

Daniella

1/4-09

Tjolahopp!
Ännu en rolig dag står på schemat. Om en halv timme ska jag ta en promenix ner till jobbet. Åh va mycket jag har jobbat den här veckan, det är så kul. Längtar tills i sommar när det blir ännu mera =) När Jim kommer oh hämtar mig ikväll så är det raka vägen hem för att tapetsera klart. Blir så fint! Jag vill bara ha alla möbler nu, nu, nu. Vill att det ska vara fint på fredag! Fpr se hur det ser ut då. Hoppas på det bästa. Nu ska jag äta min fisksoppa, vi hörs senare.

Puss Daniella