Lördag 31/5

Jag ska bara insolera mig från omvärlden och ro om min pojkvän och vårat förhållande.
Det blir nog bäst så.
Längtar tills resan. Ny start - nya tag!

image1090

Fredag 30/5

Toppen dag igår vill jag lova.
Började med champagne frukost hemma hos pappa sen var det raka vägen till skolan för "klass foto" efter det lunch, sista klass träffen och sen till aulan för att vid två tiden springa ut som lyckluga studenter. Hoppade på flaket med emma och deras klass (MPO5G mfl stod det, jag, jello och alexander var väl med fler antar jag :P ). Vid fem tiden var det motagning med släkten och senare lite fest hemma hos Jim.  Lika bra att lädda upp bilden för en bild säger mer än 100 ord, är det inte så det heter? Tack alla medverkande <3

Puss Daniella
p.s jag börjar sakna min Snuffa riktigt mycket nu <3



Onsdag 28/5

Sitter här och är helt tjo och tjimig. Imorgon är det äntligen studenten =D Var på "sista måltiden" igår med alla treor. Lägger upp lite bilder.

Nej nu ska jim och jag färga hår och dricka skumpa (tjuv start) för nu är det nära <3


Puss Daniella

image1073
image1074


Tisdag 27/5

Nu är det otroligt nära! Snart är det torsdag =) Konstigt att dagarna bara swichar förbi, jag som trodde det skulle gå såååå långsamt. Igår var det lunch med tjejerna, telefon möte med min läkare (nu är alla piller och sprutor okej inför resan till SB) och sen jobba 14.30-18.00.  Hade så kul på stan. Känns som att jag har känt både Lisa och Martina i flera år redan :) Sen när alla skulle skiljas åt tog jag ett stort farväl till Sofie som ska åka utomlands idag. Hon kommer hem på onsdag och jag åker till sb på onsdag så vi kommer inte ses på 2 hela veckor :( Hur ska jag klara mig? :O

Den här dagen kommer också att gå skit fort. Har massor att göra! Åka ner till stan för att hämta ut medicin, hämta våra pengar till resan. Efter det är det raka vägen upp till Accent i Huddinge för att hämta mina elisabeth arden kräm grej och mitt läppstift från make up store (super fin färg kan visa sen (!). Efter det ska jag till sjukhuset för att ta massa prover sen tillbaka till södertälje för att sola, sen hem och börja fixa mig inför kvällen. Klockan sex ska jag hämta jello och emma för att åka till skolan på en sista måltid med alla treor :) Full rulle hela dagen. I like!!!

Puss Daniella

Måndag 26/5

Jag måste ha världens bästa pojkvän som orkar med mig och mina "krav" hela tiden. Men ibland är det så att man måste ta nästa steg i förhållandet trots att det är ett stort steg - vi är redo älskling! Tack för att du förstår och alltid finns där vid min sida när det behövs <3 Du och jag föralltid!

Nu måste jag snart hoppa in i bilen och bege mig till stan där jag ska träffa upp Sofie, Lisa, Linn och Martina för en mysigt lunch. Klockan tre måste jag börja jobba men så länge ska vi väl inte moffa i oss mat =)

Puss Daniella


29 maj - STUDENTEN
4 juni - SUNNY BEACH
** juni - FLYTT

Söndag 25/5

Gudars vad jag har hunnit med massor idag vill jag lova!
11.00-16.00 Jobba
16.00-17.45 Bjöd mamma på middag på Barollo (morsdag!!)
19.00-22.00 Mys hemma hos Lisa med henne och Sofie

Nu är det bara att hoppa in i duschen, bädda ner sig och kolla på en super bra film =) Imorgon är det planerat lunch med hela tjej gänget. Måste träffa Sofie så mycket som möjligt innan hon åker på tisdag. Vi kommer vara ifrån varandra i 2 hela veckor! När hon kommer hem åker jag och jimpa till SB. Kommer sakna henne massor <3

Puss Daniella

Lördag 24/5

Hur snygga är vi tillsammans egentligen? Hahaha...

image1072

Lördag 24/5

Tråkmåns eller mogen det är frågan. Sitter här och inväntar ESC men börjar sakta men säkert drömma mig bort till Sofie, Lisa och Linn och vilka andra tjejer som just nu förar för utgång på Olearsy. Känner mig otroligt tråkig som sitter hemma bara för att jag ska jobba imorgon. Men å andra sidan så orkar jag inte med ännu en bakis dag på jobbet. Man måste mogna till sig någon gång. Slut med fjortisfasoner och dags att tänka vuxet. Vet att jag kommer tacka mig själv imorgon när klockan ringer och det är dags för ännu en dag på Wedins (yeah that´s right, imorgon är det skorna som gäller).

Puss Daniella

....men tänk att få dansa sig in i dimman...


Lördag 24/5

Kom nyss hem från jobbet, Mötte upp Katta i brunnsäng så solade vi i sisådär 20 minuter. Måste bättra på brännan till studenten! Skulle ju till olearys ikväll och dansa arslet av mig men jag tog mitt förnuft till fånga och sparar mig till studenten. Ska jobba imorgon också fick jag reda på igår. Vem byter ut en söndag? :O 100% ju, inte mig emot ;) Kul att jobba med Vivi igen, hehe.

Nu ska jag läsa igenom lite bloggar sen blir det till att grilla och bänka sig framför tv:n för ikväll gott folk är det dagen D. Årets höjdpunkt är en underdrift! Ikväll smäller det - eurovision song contest here we come!

Puss Daniella

image988

Onsdag 21/5

Längtar till lördag.

Melodifestivalen - Tjejgäng - Olearys - Dansgolv och en massa vin! Behöver jag säga mer?

image1069

Onsdag 21/5

Nu bränns det i ansiktet vill jag lova. Jag har solat tre dagar i rad men har ändå inte lyckats få någon färg (enligt mig) men nu börjar det brännas som fan och det känns som att läpparna är fyllda med botox. Seschigt?

Har jobbat idag med, men imorgon och på fredag är jag ledigt så ser det ut nu iaf men man vet ju aldrig om dom ringer i sista sekunden och då är det klart att man ställer upp. Hoppas dom ringer =)

Har kört ner Jimpa till Olerays. Han, rille, mathias och adam skulle tydligen se på fotbollen och jag vände hem eftersom det är Greys anathomy på tv.

Nej nu ska jag läsa min dagliga dos av bloggar.
Puss Daniella

image973

Tisdag 20/5

Va är det sant? Det är redan 20:e maj! Fy satan vad dagarna går fort! Om 3 dagar är det lön om 9 dagar är det student och om 15 dagar är det Bulgarien med älsklingen och efter det är det flytt som står på schemat! Kan det bli bättre? Massa roliga saker på en gång, älskar när det är så!!!!!! Men självfallet finns det pissiga saker nu också, allt kan ju inte vara en dans på roser heller. Men faktiskt innerst inne så tror jag att allt är skita bra just nu. SKÖNT! Längtar tills på tisdag då det är mys middag i skolan. Skolan bjuder alla 3:or på en "sista måltid". Jim har bannlyst stället så det blir jag, emma och jello. Förhoppningsvis får vi med oss Linn också =) Hoppas kan man alltid göra!

När Jimpa kommer hem ska jag dra med honom till stan för att hämta nycklar till jobbet imorgon. Har inte hunnit innan och jag öppnar imorgon så det är typ absolut sista chansen :) Efter det bäer det nog av till Jula där vi har hittat jätte fina utemöbler och en grill (så skönt att vi ska flyttar till ett hus och inte en lägenhet nu på sommaren och allt!) efter det blir det väl till att lägga sig och grilla i solariumet, blev ingen färg alls igår :/

Juste jag skulle ha varit i skolan idag, eller om 40 min rättare sagt, men jag skippar sista provet eftersom jag ändå inte kommer få MVG på det, har pluggat för lite. Så jag får "nöja" mig med ett VG i arbetsmiljö helt enkelt.


Puss Daniella

image1071
<3

Måndag 19/5

Hej hej hallå!

Kom precis hem från solariumet. Kände mig så himmla frusen och äkligt blek så la mig i 20 minuter. Får se om jag är bränd imorgon eller om det blev lyckat. Måste sola ända fram till studenten så klänningen ser snyggare ut, om det nu är möjligt =) Älskar min klänning <3 Plus att jag måste förbreda tills jag och jimpa åker till bulgarien 4 juni. Bästa studentpressenten ever!

Vad har hänt mer idag? Jag har jobbat i huddinge, på lördag är sista gången där. Sen är det bara södertälje som gäller. Mycket skönare att slippa åka långt på morgonen och att det är en betydligt större butik. Men det har varit himla skoj att få jobba med Sandra, trevlig tjej det där =)

Nej nu ska jag krypa till kojjs!
Puss Daniella


Söndag 18/5

Sitter och kollar på bilder från gårdagen. Måste lägga upp några godingar. Det värsta är att jag inte ens har minne från vissa bilder, då är det jävligt illa. Usch jag måste lära mig att dricka måtligt! Fy skäms Daniella.

image1070

Söndag18/5

Det råkade visst bli utgång igår. Gudars vad jag ångrar mig idag. Inte för att jag hade träkigt - tvärtom! Men att stå på jobbet i 5 timmar och vara trevlig mot kunderna är något man vill slippa när man är bakis. Dessutom är jag själv hela dagen så jag har ingen som kan täcka upp för mig om jag skulle hålla på att somna. Tur att jag tycker att jobbet är så sjukt kul så jag lär ju lee så fort första kunden kommer in.

Nog snackat om jobb! Kvällen igår är betydligt intressantare för er läsare. Började hos Sofie, jag och hon och massa vin = asa kul! Var väl hos henne vid halv åtta (?) fram till halv elva kanske. Skit kul!!!! Åkte ner till Olles (som alla hippa människor nu kallar det), träffade mycket kul folk =) Toppen kväll helt enkelt med trevligt sällskap kvällen ut. Jag skulle kunnat vara kvar huuuur länge som helst men det är ju en dag imorgon också tänkte jag och begav mig hem vid ett, halv två kanske.

Nej nu är det dags att öppna butiken. Kom förbi om ni inte har någe bättre för er :)

Lördag 17/5

Dagarna  bara svichar förbi, redan den 17:e liksom! Om 12 dagar är det studenten =)

Jag sitter här på jobbet och väntar på att få öppna dörrarna. Imorse var det riktigt segt att gå upp, känner mig lite som en zombi idag faktiskt. Äsch bara att klunka i sig kaffet som snart är klart och på med smilet. Kommer bli kul att jobba med Vivi idag - var evigheter sen sist!




Hoppas alla får en bra dag för det ska jag ha!
Puss Daniella

Fredag 16/5

Jag är så förälskad och underbart kär <3
image1060

Tisdag 13/5

Nu äntligen är jag klar med både mediekommunikationen och historian. Nu har jag bara ett enda prov och en grej till att lämna in till skolan sen är det finito! Arbetsmiljöprovet nästa tisdag och ett religionsarbete om koranen om jag inte minns fel. Får ta tag i det senare denna vecka för idag orkar jag inte. Ska kolla på DH men först och främst Du är vad du äter. Mysigt!

Puss Daniella


p.s nu kom jim in och undrade om vi ska ha stor städning ute hos oss - usch jag orkar inte!

Tisdag 13/5

Idag vart det varken sovmorgon, lugn dag och sol heller inte en jobbig skoldag eller en tuff arbetsdag. Nixpix. Istället vaknade jag av att klockan ringde 08.30 och då var det bara att få i sig en snabb frukost och fixa sig en aning för att sedan åka till skolan, lämna papper i lärarens fack och sedan åka upp till stockholm med Sanna som hade gjort ett np-prov. Gick faktiskt ganska smidigt upp med bilen, försökte leta parkering på gullmarsplan men hittade ingen så vi åkte in på söder och parkerade där mamma och sanna bor. Buss in till centrum för att möta upp våran kära mor som bjöd oss på lunch, mmm sushi buffé. Efter det var det sommar shopping som stod på schemat. Hittade massa fina saker. Orkar inte visa vad det är men snyggt och sommrigt i alla fall. Bland annat bikini, solhatt, kläning, blus och mycket mer. Hittade även fina handdukar, badrumsmatta och tvål och tandborst grejer tills jim och jag flyttar. Kommer bli super duper! Siktar på att vara inne till midsommar, säkert inge problem om vi börjar renovera lite när vi kommer hem från bulgarien den 11 juni. Dit längtra jag också otroligt mycket. Måste vara den perfekta början på det vuxna livet, inte sant?  Nej nu ska jag återgå till historia boken, det här bli sista gången jag slår upp den här skit högen på 600 sidor vill jag lova!

Puss Daniella

image1028
tagen nerifrån bryggorna hos pappa.

Måndag 12/5

Idag har jag jobbat och ståt i hela dagen lång. I morgon är min enda lediga dag sen jobbar jag 8 dagar i sträck igen, men det lönar sig i slutändan trots allt. Farmor och Farfar kom in på jobbet idag och köpte en jätte stor rosa resväska av mig, till mig. Ska få den i studentpressent eftersom jag inte äger en egen resväska och jag ska åka utomlands den 4 juni så var ju det väldigt passande, färgen är ett stort plus. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, om jag f¨år tråkigt kanske jag svänger förbi skolan en snabbis på svenska lektionen, eller så sover jag bort hela dagen, går runt i mjukiskläder och kollar allt bra på tv och läser massa blogger. Lutar nog åt det sistnämnda. Håller tummarna på fint väder så kan jag ju ligga ute och plugga arbetsmiljö som jag har prov i nästa tisdag. Fick mejl av läraren idag som sa att om jag struntar i provet får jag VG i slutbetyg men omj ag gör det har jag chans på MVG eftersom jag skrev det på det andra provet, självklart hoppas jag på MVG så ska göra mitt bästa :) Kom på att det vore ändå lite kul att åka in till skolan imorgon och träffa jello, saknar henne...och sofie....får kanske fixa någon slags tjejmiddag på barollo snart? Vore väl mysigt? Får se hur det slutar :)

Nu ska jag göra ett litet historia arbete, fick mejl från den läraren idag (gud va alla lärare mejlar mig) och jag kommer troligen på VG i slutbetyg i historia om jag gör det här arbetet/läxförhöret, haha vilket skämt! Jag som inte ens vet vilket år Hitler dog. pfff....

Puss Daniella

image1033
jag och sannas kim i bakgrunden :)

Söndag 11/5

Sitter här i min ensamhet och längtar efter min underbara pojkvän som igentligen bara är fåtal meter bort men jag kände ett så enormt bloggsug så jag vart bara tvungen att skriva ett litet inlägg. Sitter här och tänker på det Mikaela sa igår hos Emma.
Mikaela - Hur länge har ni varit tillsammans?
Jag - Hmmm, 2 år och typ 3 månader tror jag.
Mikaela - Och ni verkar fortfarande vara så nykära!

Känns så kul när folk kan förstå hur man känner. Det där pirret i magen som fortfarande finns kvar trots att jim och jag verkligen har spenderat varenda dag och natt med varandra i snart 2 år och 3 månader. Samma klass ock allt. Det känns som att om vi har klarat det här klara vi allt och lite till. I början var det ju verkligen så att "nu måste vi vara tillsammans tills skolan slutar för annars blir det jävligt jobbigt, eller vi måste åtminstonde göra slut precis innan ett sommarlov så man har en sommar att läka dom värsta såren på". Men aldrig har det varit minsta lilla problem, trots allas komentarer och förutfattade meningar. Det har verkligen inte varit jobbigt att spendera så mycket tid med den människan man älskar. Och precis som tjejgänget diskuterade igår måste jag bara hålla med, kärlek ska man inte behöva kämpa för, inte när man är 19 år, då ska det bara flyta på och man ska vara hur lycklig som helst. Har vi klarat det här älskling så klarar vi vad som helst! Du och jag mot framtiden <3

image1058

Söndag 11/5

Kass uppdatering, I know , men det har varit full rulle de senaste 3 dagarna :)
Torsdag: Studentskiva
Fredag: Mösspåtaging
Lördag: Fira Emma och Siri

Låter bilderna förtela mera ;)


Torsdag (vart vist inge bilder inne på Cafe Umbra, hehe)


Fredag


Lördag

Torsdag 8/5

Nu är det nära, jävligt nära! Ikväll smäller det! Kommer bli så jävla roligt, är så laddad! Ikväll är det studentskiva som gäller, och inte vilken som helst utan min alldeles egan studentskiva, eller jag delar ju med media såklart :) Kommer bli så kul! Men först måste ju heeeela dagen gå. Som tur är är den planerad in i minsta detalj så allt kommer flyta på himlans fort.
13.00 - Träffa Snnofie på stan för lunch + shopping
15.00 - Sminkning på MakeUpStore
17.00 - Middag+ Förfest hos pappa med massa folk
20.00 - Tåget upp till Cafe Umbra
21.00 - ÄNTLIGEN FRAMME!

Längtar efter att få sätta på mig min super snygga klänning, ni får se massa bilder imorgon för ikväll ska det blixtra!


Puss Daniella

Måndag 5/5

Sitter här på jobbet och har precis ätit min lunch. Det jag ville medela hela bloggvärlden var att jag faktiskt lyckades, jag cyklade till jobbet idag och nu sitter jag här och bara längtar till gymmet! Idag blir det hårdträning från 19.15-20.30, vad jag ska göra vet jag inte ännu men det blir väl ännu mera kondition och massa styrketräning. Jag måste komma i min studentklänning! Jaaaa, jag vet att jag inte ens har provat om den är för liten men tänk om...lika bra att kämpa på och ha i bakhuvudet att den är förliten, mer motivation!

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sedan fortsätta dagens arbete...Jag som inte trodde att jag skulle jobba något den här veckan har snabbt fått äta upp mina felvalda ord. Jobbar idag, imorgon och på lördag.

Puss Daniella

Söndag 4/5

Dagarna bara svävar förbi! I fredags var jag ju med Snuffan på stan. Vi satt och drack vin och åt en god lunch men sen när vi skulle dra en vända på stan så hittade vi inget, nada liksom! Så jag ringde upp min lille underbara älskling som så snällt ställde upp på att köra oss till skärholmen. Jimpa fick bita ihop och gå med oss där en stund. Jag hittade en asa fin klänning på gina som jag ska ha på mig på torsdag då det är studentskiva, wooohhooo! Jimpa hittade två tröjor och sofie hittade inte ett jota! Hon som brukar hitta grejer, hmm. Får gå med henne på stan i veckan igen så ska du se att vi hittar det perfekta till dig också gumman <3 Vad har hänt mer? Juste jag jobbade igår på dagen med Petra, var kul eftersom jag inte har jobbat med henne på jätte länge =) Kul att vara inne på Accent också, känns som att det är här jag hör hemma! Dagen flöt på och jag tror vi fick ganska bra siffror i kassan. Efter jobbet så hade jag planerat att gå och träna men tror ni inte att WorldClass stängde klockan 16.00 då eller? Fy satiken! Jaja får ta det imorgon, måndag. På kvällen blev det utgång. Än en gång kunde jag inte stå emot. Vart en lyckad kväll. Kul att Sofie kunde fixa sig så himla fort så hon joinade =) Jello kom också till olearys efter lite om och men. Gud vilken bra kväll! Vart så där alldelles lagom eftersom jag idag, återigen, ska jobba. Sitter på jobbet nu faktiskt och väntar på att få slå upp dörrarna för ännu en dag på Accent. Kul  kul kul! Jag jobbar här imorgon också. Funderar faktiskt på att cykla till jobbet, undra hur lång tid det tar? Har börjat få lita panik att jag inte kommer komma i min studentklänning, vågar inte prova ens. Aja blir till att cykla till jobbet, äta otroligt nyttigt, träna och sola (sola gör jag för att då känner man sig, iaf jag, mycket snyggare och då gör det inget att jag bär runt på 426423132 extra kilon). Inget ska förstöra min stora dag den 29 maj! Längtar!!!!

Nej nu ska jag jobba, Puss Daniella

Fredag 2/5

Sitter här helt redo för en dag på stan! Klockan 11.30 ringde wedins från skärholmen och undrade om jag kunde komma in några timmar. Jag tackade nej. Korkat tycker säkerligen vissa eftersom det var en chans att få "in en fot " där också, men äsch säger jag eftersom jag har jobbat 423428547 dagar i sträck känns det som och dessutom ska jobba hela helgen. Längtar så inerligt efter snuffan, haha fan va vi ska prata idag. Längtar!

Smell you later

Torsdag 1/5

Längtar så in i norden tills imorgon då jag äntligen får träffa min underbara vän Sofie igen! Känns som tusen år sedan sist. Ska sitta på Eagles, äta god lunch och dela på en flarra vitt mitt på ljusa dagen. Sen ska vi snacka en himla massa skit också, iaf jag. Folk beter sig som idioter på sista tiden och jag måste få spy galla över dessa människor till en viss liten bästa vän som tål att höra allt. <3

Föresten så är det bara 28 dagar kvar till studenten, woho!

image1025
du gör mig starkare än vad jag är <3