dagen har...

265977bb543827bbc553e9d9b699e88d.png

Kolla varifrån!

dagen har varit helt underbar! Berättar mer imorgon. Nu är det dags för högläsning, jim har köpt en ny bok åt oss :) god natt!


på väg...

47a7eee42f0cefac81406539f46a1c11.png

Kolla varifrån!

på väg ner till jobbet, pigg och fräsch trots den oväntade natt gästen. Känner mig redo för en ny arbetsdag, tror jag aldrig kommer lessna :)


29/5-09

Äntligen hemma efter en lång dag!
* Full fart på jobbet
* Viksberg, hem, byt om, ner på stan
* Hem till Emelie, där även Mea, Sara och Bella var
* Nu soffan med täcke och data.
* Strax en snarkande Daniella som längtar efter Jim


Hörs imorgon ;)


29/5-09

Godmorgon!
Vid 08.15 ringde klockan, snoozade till 08.30. Helt otroligt att man kan vara dödstrött vid den tiden. Måste försöka ändra dygnsrytm en aning tror jag. Nu sitter jag i alla fall på jobbet och väntar på att få öppna. Ska snart sätta på lite kaffe så jag vaknar till ordentligt. Jobbar med Lucia idag, himla skoj för det känns som evigheter sedan! Både Petra och Lena är utomlands och Mia är ledig så då är det vi kvar. Inget att klaga över, tvärtom!


Ikväll ska jag och Jim på inflyttningsfest (?) hos David. Har försökt få med mig Jello och Johanna men tror dom hade funderat på bio. Får se hur det blir. Känner mig inte pepp än, önskar att känslan kommer snart. Känner mig sjukt tråkig som har lessnat på drickandet och utgång. Lill gammal. Äsch, jag kör ikväll och gör det bästa av situationen. Ska jobba imorgon, tidigt, och jag får en sjuhelvetes huvudvärk om jag dricker mer än två glas vin. Då kan man lika gärna skita i det. Dricker för att bli full - inte för att det är gott. Har inte kommit så långt i utvecklingen än =) Tror jag sparar mig till Bulgarien.


Ha en bra dag =)

Daniella


28/5-09

Det haglar ute =O

28/5-09

Nu kommer det gå jätte fort innan resan. Ursäkta att jag snackar så mycket om det men det ska bli så roligt =)

Fullt upp innan resan
Torsdag: först jobba. efter det ska jag beställa pengar sen kommer Jim och hämtar mig
Fredag: Jobba, på kvällen ska vi till David som har inflyttningsfest.
Lördag: Jobba, på kvällen ska vi ut till Viksberg och fira Katta
Söndag: Jobba, sen åka till mamma och färga hår, äta sushi och ha himmla mysigt på morsdag
Måndag: jobba, bedminton?
Tisdag: Jobba
Onsdag: Ledig, tvätta allt innan resan, skriva lista över det som ska packas
Torsdag: Ledig, packa
Fredag: Jobba, efter det ska vi ut till Viksberg för grill och 20 års firande av Jim. (Han fyller när vi är i bulgarien). Försöka sova några timmar
Lördag: 04.00 på morgonen åker vi till Arlanda =)

jag och...

0-4380c2143d3c352d37974a8b85486a27.png

Kolla varifrån!

jag och killarna har mys kväll. Vi ska kolla på greys anatomy och dricka cola :)


27/5-09

Puh nu är snart tvätten klar. Allt är tvättat och hänger i torkrummet. Skönt! Snart är det dags att börja med maten. Jim skulle nog jobba över så får börja med den när han ringer och sger att han är på väg hem. Har varken orkat eller hunnit damsuga idag så det får jim göra när han kommer hem, hehe =) Funderade på att åka ut till viksberg en sväng men vill nog helst bara vara hemma och mysa. Kolla Greys anatomy och ta det lugnt.


"Thats whats for dinner tonight"
som Rachel Ray skulle ha sagt ;)

27/5-09

Ojojoj nu är det mycket att göra. Såg att jag bara var ledig två dagar till innan resan. Det ska växlas pengar, köpas duschgrejer, insmorningar och tvättas. Tur att jag har bokat tvättis idag, har den enda fram till halv åtta ikväll så borde hinna allt. Får boka en tid till innan vi åker också så vi har massa fina kläder där nere =) Ska springa in till x-change imorgon innan jobbet och be dom beställa hem leva, bulgariska valutan har dom sällan hemma. Åh nu kommer alla dagar innan resan gå jätte fort. Va kul!

Nu ska jag äta min lunch, blir mango idag igen. MUMS!
Daniella Claesson


26/5-09

Vilken mysig eftermiddag och kväll. Jim och jag har strosat på stan i solskenet (dock började det regna en skvätt). Nu har jag börjat längta massor till bulgarien. Bara ta det lugnt, gå på masage och äta gott. Mysigt <3

Vi hörs imorgon
Daniella


26/5-09

Ligger ute på balkongen och solar. Kommer på att jag vill blogga så jag sätter mig upp, kollar runt omkring. Oh noo på andra balkongen sitter grannen och solar och jag som har legat ner och sjungit högt till womanizer. Kul att man kan roa någon =)

dags för...

14ad64086c9bf6513fc0f3524b9b8a9f.png

Kolla varifrån!

dags för lunch: hackad mango :)


26/5-09

Oj va mycket jag har hunnit med denna morgon =) Eller nja kanske inte. Har börjat sova länge, jobbigt. Känns som att jag ligger och vrider och vänder på mig i flera timmar innan jag somnar på kvällarna så det är väl därför jag sover länge på morgonen. Har iaf hunnit plocka lite här hemma, gått promenad med Jum-Jum och bokat tvättis imorgon. Nu ska jag kolla på Våra bästa år så vi hörs senare

Daniella Claesson
p.s -7cm i midjan =)


25/5-09

Nu har pappa satt igång hela köpa hus grejen för mig och Jim. Så nu sitter vi här och drömmer oss bort. Har hittat ett hus i Viksberg som jag tror skulle passa bra. Men jag vill ha ett hus med två sovrum, jim ett hus med tre. Får se hur de här går...

25/5-09

Nu är det väl ändå sommar! 23 grader ute så självfallet sitter jag på balkongen. under-fucking-bart! Livet leker känner jag =) Är ledig enda tills fredag så jag ska sitta ute hela dagarna tills dess, det har löst sig med semester ersättingen så om några dagar rammlar ytterligare ett flertal tusenlappar in på kontot, hus ute i Viksberg är troligen snart aktuelt och jag har världens bästa pojkvän <3 Det blir inte bättre än så här kära vänner. Jim kommer nog hem vid fem tiden idag och då ska vi shoppa. I löööve it!

Hörs senare mina tossingar

25/5-09

I love Spotify

25/5-09

God morgon!
Väntar på att det ska bli riktigt varmt ute så jag kan lägga mig och steka. Är ju bara två veckor kvar till Bulgarien och då vill jag inte vara krit vit. Undra om jag kan lägga mig på gräsmattan på baksidan? Får ta med mig Jum-Jum =)

Hörs senare
Daniella

nu är...

0-1855b8ee43b414d942be2b2709ab34a9.png

Kolla varifrån!

nu är vikseln avklarad. Nu väntar party :) föresten ser ni hur otroligt lång sanna är?


nu är...

0-1855b8ee43b414d942be2b2709ab34a9.png

Kolla varifrån!

nu är vikseln avklarad. Nu väntar party :) föresten ser ni hur otroligt lång sanna är?


nu börjar...

5bf224b30bcb050e3b884f513f2b6b24.png

Kolla varifrån!

nu börjar kvällen med varsin cider och lite chips. Gud va mysigt det ska bli :)


nu börjar...

5bf224b30bcb050e3b884f513f2b6b24.png

Kolla varifrån!

nu börjar kvällen med varsin cider och lite chips. Gud va mysigt det ska bli :)


22/5-09

Nu är jag färdig packad. Har dock fortfarande lite panik för att hålla talet imorgon, men det kommer gå bra. Känner på mig att jag kommer börja tjura, känns ändå lite skönt att det är en av dom få tillställningarna då det faktiskt är okej att fälla en tår eller två. Himmla mysigt ska det bli att bo på hotell och mysa. Klockan tolv kommer sanna och louise och hämtar mig och sen brassar vi iväg till Skytteholm för att checka in. Pappa som är bestman åker med Kenneth. Dom ska tydligen fixa iordning sig tillsammans och åka värsting bil upp. Trevligt =) Ska bli kul att få en hel dag med sanna också! Saknad <3

Nu ska jag vänta på att Jim kommer hem från ett jour jobb sen ska vi kolla film. Mysigt <3

Hörs imorgon
Daniella

22/5-09


vill ha sommar och sol

har precis...

5bfc4f7aab07f1a06965b0ad26c09b6f.png

Kolla varifrån!

har precis borstat charlie. Man får nästan ut en till katt varje gång, mycket päls på den lilla kroppen!


har precis...

5bfc4f7aab07f1a06965b0ad26c09b6f.png

Kolla varifrån!

har precis borstat charlie. Man får nästan ut en till katt varje gång, mycket päls på den lilla kroppen!


22/5-09

Fan va less jag blir! Tre-fyra gånger har både jag och Mia pratat med lönetjejen på kontoret angående min semester ersättning (mina och jims fickpengar ill bulgarien). Men trots allt så ser jag nu på min lönegrej att jag inte får någon semesterersättning - dumma jävla kossa! Tack gode gud för att jag har världens bästa chef som ringer upp dom på måndag morgon <3 Usch klarar inte av sånt här nu, börjar tjura så fort inget går som de ska (mens vecka). JÄVLA SKIT!!!

22/5-09

God morgon!
Imorse var jag och jum-jum uppe vid åtta tiden men efter en promenad så bestämde vi oss för att ta en rejäl sovmorgon så vi gick och la oss igen. Vaknade av alla samtal och klev såsmåningom upp.
På dagens agenda står det: städning och middag i viksberg. Skönt att inte ha massa grejer planerade en fredag. Måste ju vara pigg tills imorgon. Då är det äntligen bröllop. Älskar att gå på bröllop, älskar inte att stå och hålla tal - men men vad gör man inte för gammla goda vänners skull ;) Ska försöka fotta så mycket som möjligt och bli inte förvånade om det kommer upp ett och annat mobilinlägg.

Hörs senare
Daniella
p.s Det är ytterligare en person som
har rivit vårat nummer i Viksberg,
undra bara när folk börjar ringa.

21/5-09

Oj dålig uppdatering! Har haft en riktig mysig dag idag. Sov ut länge och när vi hade vaknat så låg vi bara och mös ännu längre. Känns som att det var evigheter vi var lediga samtidigt. Vi fick ett ryck och åkte ut till Viksberg utan att ringa först. Vilket vi självklart skulle få ångra. Katta och Kenta var inte hemma, detta har hänt oss en gång förut så vi visste vad som stod näst på schemat. Jag skulle klättra upp på taket och använda Chippens (katten) lilla stege som sitter fast på taket för att sedan häva mig in genom det minimala fönstret. Det gick ju bra förra gången så det var väl inge problem denna gpng tänkte vi. Jo tjena! När jag stog där uppe på taket och skulle klättra upp för den lilla stegen till fönstret så brakar stegen och jag blir hängande. Överkroppen på insidan och ryggen, rumpan och benen hängde ut på andra sidan fönstret. Hörde hur Jim började asgarva nere på gräsmattan och då kunde ju inte jag hålla mig längre. Där satt jag fast och skrattade så tårarna började rinna. Tillslut lyckades jag dra mig in genom rutan. Undra vad grannarna tyckte om den synen igentligen ;) Roligt var det iaf. Vi tränade lite, körde bedminton och gick en liten promenix med jum-jum. Hann spendera lite tid med svärföräldrarna också. Nu på kvällen har vi kollat film som vi hyrde och bara legat i soffan och degat. Underbart! Jim fick dessvärre åka på jour vid nio men han är nog hemma när som helst så vi kan fortsätta kolla klart på en film.

Vi hörs imorgon, god natt
Daniella Claesson

ligger kvar...

2147e6871a98791b23ca61cc67b62fa4.png

Kolla varifrån!

ligger kvar i sängen och myser. Vi ligger och lyssnar på när grannen sjunger i duschen, roligt :) älskar att det är lyhört!


ligger kvar...

2147e6871a98791b23ca61cc67b62fa4.png

Kolla varifrån!

ligger kvar i sängen och myser. Vi ligger och lyssnar på när grannen sjunger i duschen, roligt :) älskar att det är lyhört!


20/5-09

Jaha då var man ensam då =( Äsch så farligt är de inte, jim kommer hem två gången i natt. Han har jour nu och sen ska han iväg klockan tre i natt också tydligen. Någon ner brunnen skola som han skulle patrulera i. Han får väl några timmars sömn iaf. Sovmorgon imorgon längtar jag till, mm´mmm´mmm.

Hörs senare
Daniella

20/5-09

Imorse mådde man väl sisådär men efter frukost i Viksberg så var allt tipptopp =) Hela förmiddagen spenderades med mamma. Vi var på plantagen, lunchade på stan och kollade lite i butik. Perfekt dag enligt mig! Började jobba vid ett och nu har jag rast. Längtar tills Jim hämtar mig klockan sju, pirrpirr. Då ska vi ut och handla lite och sen ska vi mysa hela kvällen. Han har lovat att hålla sig vaken länge idag eftersom han är ledig imorgon. Trevligt kommer det bli. Hoppas eran dag har varit och kommer bli minst lika rolig som min =)


Vi hörs senare
Daniella

dags för...

0b066549b30f83d7d9b961bb1faf41f1.png

Kolla varifrån!

dags för middag :)


nu börjar...

0-71ff97b64831f23ca1c623a435f85ff0.png

Kolla varifrån!

nu börjar kvällen. Åh va mysigt vi ska ha :)


19/5-09

Haha mina kära arbetskamrater är för roliga dom =) Fick nyss ett röstmedelande där Mia sa att dom var oroliga att jag hade glömt mötet och middagen ikväll eftersom jag inte hade skrivit om de i bloggen. Haha! Ringde upp och sa att det gjorde jag vist, i dagens första inlägg. Dom är för söta <3 LÄNGTAR MASSOR TILLS IKVÄLL, woohooo!

Har förövrigt varit ute med stavarna. Det var ju mycket roligare än att ge sig ut och bara promenera. Men korsejisses vad jag gick rujnt och skrattade för mig själv =) Nu ska jag äta lite mellis, kiwi och en macka sen ska jag lägga mig i badet.

Mobil bloggar ikväll =)
Daniella

19/5-09

Har precis kommit hem från en rask långis med jum-jum. Vi promenerade bort till Annette för att hämta hem mammas gångstavar. Som jag förövrigt ska ut och testa under eftermiddagen. Mamma skulle ut på lunchen och kolla om hon hittade några prisvärda stavar så jag kunde få dom som jag hämtade. Hoppas! Nu är det dags för lunch =)


give me this bodyyyyyyyyyyy

19/5-09

Det här kommer vara en bra dag, förutom vädret som hade kunnat vara bättre. Vaknade av Jum-Jum imorse, skönt att han säger till när han är hungirg eller behlver gå ut. Det första jag gjorde var att mäta mig (efter den obligatoriska morgonkissen).
Samanlagt har jag gått ner:
Mage: -5 cm
Byst: - 3 cm (yeah yeah yeah!!!!!)
Rumpa: - 6 cm.

Nu är det bara 2½ vecka kvar, jag ska svälta mig, träna ihjäl mig och stavgånga som jag aldrig gjort förr. KOM IGEN!!!  Ska träna massor idag för ikväll blir det partaj med jobbet. Eller partaj och partaj - först ska vi ha möte och dricka vin och snacksa sen blir det middag, vet inte vart än, men känner jag oss rätt så blir det nog mycket tjo och tjim =) I like it!


Hörs senare
Daniella


har om...

0-60bab8e98896e3a0d0181e0400e7b177.png

Kolla varifrån!

har om känsla av att mamma vinner centimeter kampen imorgon, illa daniella! Nu ska jag kolla klart på filmen och sedan krypa ner i sängen med min älskling &lt;3


18/5-09

Åh va gott det skulle vara med mörk chocklad och en iskall Crush dry-lime cider samtidigt som jag badar. Cravings!


18/5-09

Jim var hemma nyss och vände nästan direkt i dörren. Nej inte riktigt så illa var det, han hann äta middag innan han stack igen. Tydligen så har Mälarsanering hyrt en idrottsal och ska spela innerbandy ikväll. Vilket inte kunde passa bättre för då kan jag ha en riktig tjej kväll. Ska kolla vänner, lägga mig i badet efter de och vid nio är de Pretty woman på tv. Perfekt!

Smell you later
Daniella


18/5-09

Fan, jag hade bokat tvättis på morgonen och inte på eftermiddagen. Fasiken!

18/5-09

Yeah, färdigstädat =) Perfekt tajming för tvättis som jag har om fem mnuter. Har totalt glömt bort att äta lunch, äsch är ändå inge hungrig!

Hörs senare
Daniella

18/5-09

Yes, nu är jag äntligen klar med min del av talet som vi ska hålla på Kenneth och Helenes bröllop =) Va mysigt det ska bli!

Nu ska jag ut med hunden...

18/5-09

Oj, vi kan ju stryka nedanstående inlägg. Ska inte flytta, va och kolla på stugan ytterligare en gång igår och bestämde oss snabbt att det här fungerar inte. Men vi såg faktiskt att det var någon annan som hade rivit av våra nummer från lapparna vi har satt upp över hela Viksberg. Håller tummarna för att dom hör av sig och att det är bättre standard i den stugan =)

Ringde mamma så fort jag vaknade imorse. Måste ju veta hur många cm jag ska slå imorgon när jag mäter mig. "Oj, jag glömde att mäta imorse" har hon mage att svara i andra sidan luren. GLÖMDE ATT MÄTA??? VA? Det här är ju vårat liv liksom, hahaha. Ska nog ut och springa och dessutom köra mitt situps pass senare =) Får roa mig med sånt när de är tråkigt väder ute...

Hörs senare
Daniella

17/5-09

Det här kanske kommer som en chock för er MEN - vi flyttar nog ändå =) Haha hej hej velpellar! Ute dasset var inte så pjåkigt, kaklat i mörktblått och ett stort plus är att vi inte behöver tömma den eftersom de är mulltoa (hahahaha kan inte förstå att vi överväger detta) och blir jord. På sommaren finns ju vatten och dusch men på vintern inte. Men eftersom vi tränar ute i viksberg var och varannan dag så tar vi bara en dusch där efter träningen. Det går om man vill sa min mamma till mig och självklart gör det de! Lets do it =)

Hörs senare
Daniella
p.s RÄTT LÅT VANN!!!

någon mer...

792e9c326bd35d0e31cd2ce63f111f6a.png

Kolla varifrån!

någon mer än jag som tyckte att marlena var medijocker?


mysmiddag hemma...

7be6e16ca1db21f77512d9ebaa79fe4c.png

Kolla varifrån!

mysmiddag hemma hos pappa med familj och släkt :) hela sällskapet kommer sitta som klistrade framför tv:n när eurovison kör igång! Toppen kväll enligt mig :)


så här...

0-657008551a4cc22184586527912e1008.png

Kolla varifrån!

så här surig blev jag när vi upptäckte hur kass stugan var. Inge vatten på sommaren, ute das och äckliga möbler. Bättre lycka nästa gång :)


så här...

0-2a7f9e9cd2cd0e22b25b0652ddfffee6.png

Kolla varifrån!

så här glad är jag nu! Jim och jag har fått erbjudande om att hyra en stuga i viksberg året runt :) efter jobbet är det vi som åker på visning! Åh va bra allt är


15/5-09

Usch snart har jag ledsnat på att sitta på balkongen. Men vad ska man göra om man vill få lite färg men inte har pengar till solarium? Bar bita ihop helt enkelt. Snart ska jag iaf ut med Jum-Jum på en promenix och efter det ska jag hoppa in i duschen. Kan ju inte gå runt och lukta svett heller =) Ska ju faktiskt till svärföräldrarna på middag.

Juste jag har klippt mig själv, hehe. Toppade lite bara - inget som syns. Vaså himla slitet så jag grabbade tag i saxen och fixade lite. Nu slipper jag gå till frissan, dom klipper alltid för mycket ändå.

Hörs senare
Daniella

ligger ute...

17ed110758c4051f1fc3ffba17d543ac.png

Kolla varifrån!

ligger ute på balkongen och solar - underbart!


15/5-09

Sorry för tråkig läsning men listor är så kul att göra =) Read if you want too!

JAG
[/] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[x] Ibland är jag osäker över mitt utseende.
[] Jag har haft/har tandställning
[] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[] Jag är mammaledig
[] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[/] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

RESANDE
[] Jag har kört (åkt) mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[] Jag har varit vid Haldefjäll.
[x] Jag har varit i spanien.
[] Jag har varit i Norge
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Kanada.
[] Jag har varit i Finland.
[] Jag har varit i England.
[x] Jag har varit i Danmark.
[] Jag har varit i Tyskland.
[x] Jag har varit i Grekland

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan
[] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har åkt skidor.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon. '
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[/] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[] Jag har smygit ut utan lov.
[] Jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar.
[] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN '
[] Jag är rädd för att dö.
[/] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

RANDOM
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[/] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag har sovit under stjärnorna.
[/] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[/] Jag vet hur man skjuter.
[/] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag är bra på matematik.
[/] Jag tror på spöken.
[] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[/] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag har blivit kittlad.
[x] Jag har fått kramp.
[x] Jag har fångat en snöflinga på tungan
[/] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel. :P
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[] Jag är bra på att minnas namn.
[] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


ny tränings...

0-65d10a3de4762201fd77fe93fda0028a.png

Kolla varifrån!

ny tränings metod: i varje reklam paus under ett tv program gör du sit ups på en pall. Du sitter alltså med rumpan precis på pall kanten och benen utsträckta åt ena hållet och överkroppen utsträckt åt det andra. Sen drar du ihop kroppen till en liten boll, nästan foster ställning fast på rygg liksom :) Kombinerat med raska promenader borde det göra susen. Eller hur?


15/5-09

Någon som vet vart man kan göra hårförlängning och vad det kostar? Vill inte fläta in utan limma in slingor. Sitter här och funderar på om jag ska köra clips ändå, då kan man ju ångra sig, det är flera tusenlappar billigare och sliter inte lika mycket på håret. MEN det blir inte lika snyggt...Tufft val..Hjälp tack!


I miss my long hair!

15/5-09

Godmorgon!
Usch det känns som att jag håller på att vända på dygnet. Klockan tio är i och för sig inte så mycket men skulle heldre vara uppe vid halv nio tiden. Harbörjar lägga mig tidigare i alla fall. Lägger mig när Jim gör det och sen har vi högläsning ur en bra bok i 40 minuter ungefär. Känns roligare än att han lägger sig tidigt och jag sitter och kollar på dåliga tv program tills mitt i natten. Dessutom är det mysigt. Älskar hans läsarröst <3

Snart ska jag och jum-jum ut och promenera. Funderar på att gå ner till stan senare och hälsa på jobbet =) Vore mysigt!

Hörs senare
Daniellla

dom här...

358d63f4cf0f2780c44c276d7310a485.png

Kolla varifrån!

dom här läpparna ska jag kyssa ikväll ;)


nu är...

0-152086451e36ced3b516cc8882be0f4f.png

Kolla varifrån!

nu är det natt-natt efter en lång dag. Känner mig riktigt trött, troligen av all frisk luft. Konstigt nog blir man trött av att vara ute i friska luften en hel dag. <br> <br> Imorgon är det mys kväll med grillning ute i viksberg, på lördag middag hos pappa med eurovison och på söndag middag hos mamma. Bra planerat av mig och jim eftersom plånboken är tom :) <br> <br> god natt nu gott folk, vi hörs imorgon. Puss


det vankas...

41453f13a40e36c0c535bfd9c7036bd2.png

Kolla varifrån!

det vankas kalas! Mysigt :)


14/5-09

Nu är vi hemma efter en underbar förmiddag =) Jum-Jum, sanna och jag gick runt och kolla på djuren och mös. Hälsade såklart på Emelie i kiosken, Silas va med också. Sötnötter <3

Nu ska jag snart ut till viksberg för att gratta Kenta som fyller 45 idag. Party party!

Hörs senare
Daniella


systra miiiii

nu står...

07d2445eed39664bc6d45c95dff34caa.png

Kolla varifrån!

nu står vi här och sällskapar med emelie. Har varit en vända vid djuren också, bilder kommer på face senare :)


Inte konstigt...

0-79afa425fa3c0795556fba712481ce6a.png

Kolla varifrån!

Inte konstigt att man vaknar! Charlie och sigge jagar jum-jums svans samtidigt som han ligger och tvättar mig i öronen. God morgon från zoot.


nu börjar...

69fdaca1dbeb31cce175581bc46c8122.png

Kolla varifrån!

nu börjar den underbara tv kvällen :) blir alltid sugen på söt saker när man sitter och myser så här och istället för godis så köpte jim och jag hem jordgubbar och vattenmelon :) åh gott!


älskar denna...

3896892be0b0978f02c167eaa7ac3f49.png

Kolla varifrån!

älskar denna karl &lt;3


Haffade jum-jum...

4c475cf37394c0e66a54560d3652e58e.png

Kolla varifrån!

Haffade jum-jum med en sko igen! Han har tuggat sönder tre av mina vår skor förra veckan. Jävla hund! Det enda positiva är att jim lovade mig fem nya par om han fick ett par, okej deal enligt mig :) längtar till lön!


Mäster kocken...

0-26bbe161cb1985c309fc05f57bec1a89.png

Kolla varifrån!

Mäster kocken är på g ;) till lunch bjuds grekisk sallad. Mums!


12/5-09

YES!!! Det funkade =) Nu kommer jag uppdatera non stop känns de som. KUL KUL KUL!!!!


nu ligger...

5d20071fef5d8b4af9c12b4090b1ed9f.png

Kolla varifrån!

nu ligger jum-jum och tar igen sig, stackars hund. Lika bra att han vilar för snart bär det av till berget i rask takt :)


12/5-09

Fan va less jag blir på att det inte går att mobilblogga! Jag gör allt rätt. Börjar bildmedelandet / MMS med BLOGG och sen skriver jag själva inlägget, skickar till de där nummret men nej då det funkar inte. Fan va trist!!! Jag har till och med provat att använda mig av " tecken eftersom dom har använts i beskrivningen av hur man ska göra, även om dom bara är där för att man ska fatta att här skriver du. Men nej inte ens då. TRÅKIGA JÄVLA SKIT BLOGG. och jaaaa, jag har aktiverat mitt mobilnummer också!

12/5-09

I eftermiddag ska jag och jum-jum till torekällberget och hälsa på Emelie =) Mysigt!


12/5-09

Precis som jag trodde så var det plus, minus noll på måttbandet imorse. Typiskt, men äsch det viktigaste är ju ändå att det inte plusat på ett flertal cm. Hur som helst så gav jag mig ut på en jogging tur. Tog med mig Jum-Jum vilket var en upplevelse för sig. Herregud, inte nog med att jag inte kunde andas så skulle jag kontrolera hunden som trodde att vi lekte. I slutet på rundan så gick det riktigt bra för honom (inte för mig) och han fattade att han skulle springa bredvid mig. När vi kom hem igen lunkade vi båda in till köket och drack massa vatten. Nu sover han och jag ligger i soffan och är heeelt slut. Ska man göra det här varje morgon nu? Lika bra....

Hörs senare
Daniella

ses på onsdag <3

11/5-09

Satt och drack ett glas vatten. När vattnet var slut och jag öppnade ögonen såg jag det här. Gissa hur svårt det var att inte sprutna ner Jum-Jum med dom sista klunkarna jag hade i munnen. Han är för rolig...



11/5-09

Woho äntligen är det färdig städat här hemma och om 40 minuter har jag tvättis. Är inte så mycket kläder att tvätta, mest handdukar och överkast. Ganska skönt =)

Nu ska jag ut och springa, tror jag, kanske, eller, njaaa...vi får se

Daniella

11/5-09

Håller på att leta hus/stuga att hyra under längre tid (tillsvidare) i Viksberg. Skrik till om ni vet något. Kanske någon som vill byta till en 2:a i Mariekäll på 60 kvm?

Maila:
[email protected]

11/5-09

Grattis på födelsedagen gumman <3


10/5-09

Jaha, gårdagen vart ju inte som planerat. Men vad gjorde de, den blev ju super trevlig =) Jim och jag grillade ute i Viksberg (känns inte som att det kommer synas något positivt på mätningen på tisdag, har fuskat för mycket denna vecka) och mös. Vis sju tiden åkte vi hem till oss och delade på en flaska vin. Efter det kom Adam och Tobbe och hämtade oss. Dom lämnade mig vid Emelie där även Marre var. Drack en kopp med vin, hehe och hade det almänt trevligt. Kul att träffa girlsen <3 Vid elva (?) skulle dom dra vidare för att sedan gå ut men då tog jag mitt pick och pack och tog en taxi hem istället. Måste ju vara taggad idag på jobbet =) Tack för en super kväll tjejer!!!

Kom ner och hälsa på om ni har vägarna förbi!
Daniella

9/5-09

Vilken underbar helg det är! Redan igår började myset. Vaknade vid elva efter en lååång sovmorgon. Då skuttade jag ut till Sanna som låg och sov i soffan. Vi morgonpromenixade med Jum-Jum och fixade iordning oss efter de. Sen satt vi bara och latade oss fram till halv tre då vi mötte upp Carro och gick ner till stan. Jag började jobba vid tre och dom gick iväg och fikade. Dom få timmarna jag jobbade gick hur långsamt som helst. Både Lena och jag började kolla på klockan redan vid fyra, vilket mistag. Tiden går bara ännu långsammare om man börjar glo på klockan. Hur som helst så hämtade Jim och Sanna upp mig efter jobbet. Vi åkte och lämnade Sanna hos pappa och sen åkte vi raka vägen ut till Viksberg. Vi är hund och hus vakt där ute hela helgen. Riktigt skönt att komma ut på "landet" efter en vecka i lägenheten. Efter sommaren ska Jim och jag börja spara till ett eget hus, vi är inga lägenhetsmänniskor.

Nu sitter jag på jobbet och har precis ätit lunch. Det vart faktiskt "riktig mat" nu eftersom jag vill hålla glöden uppe under jobbtimmarna. Ikväll ska vi grilla ute i Viksberg och dela på en flaska Asti tror jag. Och inte att förglömma - Robinson! Mysigt =)

Hörs senare
Daniella

7/5-09

Åh snart kommer Sanna =) Pyjamasparty, hehe! Undra om det är så här Jello kände när hon skulle ta hand om lille Alexandra för en kväll. Tror nog de. Jello gjorde allt för att Alex skulle vara nöjd, och samma är de här. Sanna vill ha mys ikväll så vipps så har jim och jag handlat hem chips, cola och dipp - inte vilken dipp som helst heller, vitlök som jag rekomenderade funkade tydligen inte, nej det ska vara Taco dipp. Nymoderniteter. Hade tur på maxi, det fanns en enda taco dipp kvar. Fick gräva fram den. Sen frågar sanna om hon har en tandborste här, nej säger jag och en djup suck hördes i bakgrunden. Hela samtalet slutade med att jag får låna ut min tandborste till henne. Säkert paxar hon också för att få borsta först. Jag kommer få använda en begagnad tandborste som fortfarande är blöt efter föregåendes saliv. Jepp de här kommer vara en toppen kväll, hua. Love you sis <3


7/5-09

Dagen har bara swischat förbi. Snart kommer jim hem och då blir det sallad med stekt hallumi ost. Åh va gott =) Senare ikväll kommer Sanna hit. Hon ska sova här och imorgon förmiddag ska vi bara ängna åt varandra. Kul! Jobbar mellan tre och sex så kom gärna förbi.

Pratade med Jim angående wilys, han tykte inte att jag skulle jobba där igen. Han är världs bäst <3 Han förstår det där med att prioritera det man mår bra av och ta bort det dåliga. Underbart!

Puss Daniella

7/5-09

Vilken piss natt! Kunde inte somna först vid tre tiden. Det här händer inte ofta gott folk men när det väl gör de - fy satan va jobbigt! Man ligger och vrider och vänder på sig, tänker att det är för varmt, ligger och lyssnar när katterna leker under sängen och sen huxlfux börjar det klia på ryggen precis så långt ner och in så man inte når själv. Typiskt!

Fick just ett samtal från Willys Hamnen. Dom undrade om dom fick använda mig som extra personal och så undrade hon hur jag jobbade på Accent. Varje helg och när det behövs i veckorna sa jag =) Vill ju igentligen inte jobba på willys, får magknip och halvpanik när jag tänker på de. Kunderna är otrevliga och jobbet är inte alls fritt. Vill inte, vill inte, vill inte men måste väl för pengarnas skull. Men jag funderar på att bli dagmatte efter sommaren. Till en eller kanske två hundar. Någon som behöver? Det viktiga är isånt fall att pengarna jag får in på de fyller ut det jag skulle mista från Accent i veckorna. Får lista ut det där på något sätt. Hualigen....

Hörs senare
Daniella

6/5-09...eller neeej föresten 7/5-09

Time to go to bed. Hoppas jag slumrar fort. Jum-Jum om du läser detta vill jag bara påpeka att du inte får väcka mig imorgon, jag vill ha sovmorgon!

Tack och hej från en tjock tjej


hej Richard

äre bra Richard?

hej då Richard!

6/5-09

Kan inte sova, jag som alltid brukar kunna sova. Konstigt! Får roa mig här en stund och sen försöka igen, trist!

6/5-09

Vilken toppendag gott folk! Vid tolv tiden kom Emelie hit, jag tok städade innan så hon inte skulle se vilken svinstia vi bor i. Hehe. Skönt för nu är det fint tills sanna kommer hit imorgon, slippa höra hennes tjat :P Men emelie skitade typ ner lika mycket igen så får ändå gå en vända imorgon. TACK SÅ MYCKET!!!! =D

Nu ska jag glo på Greys anatomy och snacka lite med Tanya.


Pussis

6/5-09

ÄNTLIGEN!!! Nu fungerar datan som den ska. Skönt. Det har kliat i mina fingrar, vet inte ens när jag skrev sist. Har hur som helst jobbat hela helgen och även igår. Vi inventerade, roligt va det också =) I love my job!

Med träningen och nyttiga maten går det fin fint, -4 cm i midjan på två veckor. Hoppas det håller i sig.
Kosten ser ut så här:
Frukost: en morot + ett glas proviva
Lunch: En mango
Middag: Sallad, om jag behover lite extra energi äter jag lite kyckling eller liknande till.

Träning: Långpromenad med hund eller Jim.

Åh idag när jum-jum och jag varute på morgon promenad så mötte vi en liten amstaff tik som var tio veckor, helt underbar! Kommer ihåg när jum-jum var så där liten. Mysigt!

Hörs senare
Daniella

3/5-09

Jaha nu har datan lagt av där hemma. Laddaren har fått tuppjuck så nu är datan död. Tack Jim ;) Tur att det finns data på jobbet så jag kan få kvitt min bloggabstinens. Laddaren ska bytas imorgon så på kvällen får jag uppdatera er. Synd att det inte funkade att mobilblogga...

Både igår och idag har jag jobbat. Riktigt kul igår och tror att det blir minst likla kul idag. Undra om mina kära arbetskamrater tycker att jag är knäpp som älskar att jobba söndag? Skulle tro de va. Helt ensam, men då känns det som att jag tar för mig mer med kunderna. Allt hänger verkligen på mig, ansvar det gillar jag! Taggad som ni kanske förstår.

Håller tummarna för att det blir fint väder imorgon så jag kan bättra på brännan (som inte existerar än) genom att sitta på balkongen. Hoppas, hoppas, hoppas!

Puss Daniella

1/5-09

Min eftermiddag i bilder


Fin fint väder =)

1-2-3-fräknar

Trevligt sällskap

Bra läsning, mobil som spelar musik och solbrillor är allt man behöver.

burn baby burn

my-my-my-my-myggan

1/5-09

Hade riktigt trevligt igår =) Jimpa hämtade mig från jobbet sen åkte vi ut och grillade i viksberg. Efter de gick vi till Lasse och Lisen och fortsatte partajet. Kul att umgås med vuxna människor ibland också, men jag vet inte vilka som är mognast ;) hehe. Hur som helst var de riktigt kul. Idag var det sovmorgon till elva tiden. Efter det gick jim, jag och jum-jum på en promenad till affären och köpte hem lite lunch. Mums! Nyss fick han ett jour jobb så nu huxflux är jag ensam, men pengar är pengar. Han trodde det skulle gå ganska fort ändå, skönt =) Härligt att ha en hel dag tillsammans <3

Hörs senare
Daniella