snart jul

Ojojoj vilken kass uppdatering jag har haft under helgen. Har varit fullt upp! Julklappshandling, kläningsköp (till den 12:e) osv. Dessutom har vi julpyntat här hemma. Jag är tokig i julen och varje rum ska ha en gnutta jul i sig =)

Idag har jag städat lite här hemma. Måste göras varje dag när man har djur! Imorgon ska jag ut till Viksberg för att tvätta. Det är så dåligt med tvättider här i huset så kan lika gärna göra det där ute så jum-jum kan få springa ute, hehe.

Nu väntar jag bara på att Jim ska komma hem så vi kan åka ner till stan för att hämta hem vår digitalbox, äntligen ska vi få mer kanaler här hemma. Canal+ paketet tog vi. Hoppas det blir bra =)

Hörs senare, Daniella

första advent...

31578a9112b29c60576311df5c41bba0.png

Kolla varifrån!

första advent :)


Gårdagen

åh hoj!
Sitter på jobbet nu och avnjuter en kopp kaffe. Bra när man ska ladda om baterierna lite. Har sprungit runt på stan och kollat klänningar. Nu har jag fler alternativ att visa Jim imorgon när vi ska strosa runt =)

Tänkte passa på att berätta lite om gårdagen. Vid halv sex tiden så började vi spela laserdoom (stavas?) som var skiiiit kul! Dettta måste ni prova gott folk. Jag kände mig som värsta krigaren där inne, stod och gömde mig bakom små väggar för att sedan hoppa fram och skjuta på alla som sprang förbi. Angelica vart så seriös att hon kastade sig på golvet och råkade då skrapa upp armen, haha. Otroligt roligt! Måste göras fler gånger. Efter det åkte vi hem till Malou i bromma. Super mysigt hus! Stora fina yter och vackert inrett. Där hade en cateringfirma lämnat mat. Buffé med kyckling, lax och massa gott. Vi drack champagne för att fira säsongen och till maten blev det vin. Jag som skulle vara pigg idag tog det lugnt och redan vid tio tiden så åkte jag hem. Alla var på party party humör medans jag nästan höll på att somna, hehe. Tom fick hämta mig eftersom Jim hade åkt på ett jour jobb. Tack snälla Tom! Vaknade på natten av att Jim kom och kröp ner i sängen. Mys <3

Ikväll blir det till att hyra film. Harry Potter har kommit ut!!!! Jag är ett äkta Harry fan. Läser inte bäckerna men älskar filmerna <3

Hörs senare, Daniella


nu är...

15ee8e52d30ae4f29a783fba8e046da5.png

Kolla varifrån!

nu är det bara att borsta gaddarna och traska ner till jobbet. Kom in och hälsa på :)


när jim...

0-2dc0925ebbb6a39462f08695f5aa6b30.png

Kolla varifrån!

när jim kom hem igår natt från jobbet så hade han köpt med en cesar sallad från donken som jag kunde äta till lunch idag innan jobbet. Gulle <3


jag kom...

-8c00e00a891d2d6a7b9aefd1b340632.png

Kolla varifrån!

jag kom hem för en timme sedan, tom var så snäll som hämtade mig hos Malou. Jim har fått åka iväg på en akutskada och kommer väl hem i natt någon gång. Tur att jag har världens sötaste hund som håller mig sällskap :) god natt folket!


Done!

Ojojoj nu har jag städat här hemma. Spot less! Trivs så bra här hemma när det är så fint =) Vill nästan inte sätta upp jul grejerna, hehe. Dom får åka upp på lördag så det är juligt tills första advent. Granen får vänta tills dagen innan julafton - såklart! Den ska sättas upp samtidigt som vi kollar på bingolotto och dricker julmust. Mys <3

Om två timmar kommer Jim hem, då ska vi iväg och storhandla. Älskar att storhandla. Jag måste sätta mig och skriva handlingslista, annars blir det för mycket skräp i vagnen ;)

Hörs senare, Daniella

tänk att...

0-5bb4c253b4fbb851687ac5e8115c9985.png

Kolla varifrån!

tänk att det kan vara så roligt med rinnande vatten :) nu har the black brothers lekt ett tag men det är tydligen fortfarande lika kul, sötisar!


klar :)...

0-335f8bf1a8cb8d078170f6067c03c31d.png

Kolla varifrån!

klar :)


dags för...

0-1417e0240d6add0d52f13b005029645d.png

Kolla varifrån!

dags för en brottningsmatch med katterna.


Om en månad är det JULAFTON!

Åh va jag längtar tills imorgon - LÖN! Ska åka och storhandla, fixa lite jul grejer till första advent på söndag och dessutom handla julklappar =) På lördag när Jim och jag är lediga tillsammans så ska vi iväg och leta efter kläder som jag ska ha på mig den 12:e. Börjar bli nervös! Måste ju vara snygg när man ska träffa pojkvännens jobbarkompisar för första gången, tror att det är en tjej sak att tänka så. Haha =) Tror jag har hittat en bra klänning men måste prova lite fler först. Roligt!

Ska ni göra något speciellt för lönen? Juste, ska ju sätta undan lite pengar i våra nya fonder också! Inte att förglömma.

Hörs senare, Daniella

nu sitter...

1e6487406562c49806b90c7e2867d1e2.png

Kolla varifrån!

nu sitter vi och kollar på hockey, hann iväg ganska fort från jobbet :)


nu ska...

1799598f88dacd5493988e2bfd29d8f1.png

Kolla varifrån!

nu ska jag slänga i mig lite lunch sen är det bara till att traska ner till jobbet. Känner mig laddad! :)


Efter Tio

Juste jag har totalt glömmt bort att berätta att Malou vill att jag ska fortsätta nästa säsong också på tv4. Vart så göad eftersom jag vet att det är ganska svårt att komma in i den gruppen. Alla är som en familj och måste vara ett tight gäng för att programmet ska bli så bra som möjligt. Åh är så glad att jag blev förfrågad att vara kvar =) Självklart sa jag ja! Dessutom är jag bjuden på avslutningsfesten nästa torsdag. Vi har säsingsavsltuning på torsdag och efter den ska vi sitta kvar på redaktionen och dricka lite champagne och efter det åker vi taxi hem till Malou där vi fixar oss och äter middag. Någon skulle ta med sig champagne så det räcker hela kvällen, toppen =) Efter middagen vet jag inte vad som händer, spännande. Ska få mer detaljer om kvällen senare. Roligt! Jim har lovat att hämta mig och angelica på natten. Wohoo! Jag jobbar fredag på accent så får ta det relativt lugnt ;)

Hörs senare, Daniella

Toppen!

Wohoo den hemska dagen verkar ha förvandlats till en toppen dag! Mia ringde och frågade om jag kunde jobba, självklart sa jag. Och nu kommer det bästa - jag var tvungen att avböka tandläkaren. Är det inte underbart? Är så lättad över att jag slipper gå dit =) Tror inte någon förstår hur rädd jag är för tandis. Eftersom jag stänger idag på jobbet så blir det raka vägen till hockeyn, missar väl första 20 minuterna kanske men får springa in och sätta oss =) Nu måste jag fixa mig, kan ju inte stå på jobbet i mjukisar och osminkad. Det är ju min ledighets look ;)

Kram på er, Daniella


kolla vad...

0-1f5826c53278b9f4f62203b04395767f.png

Kolla varifrån!

kolla vad jag får snacksa på när det är några få dagar kvar till lön. Nöden har ingen lag, är man sugen på något så får man helt enkelt ta det man har hemma. Mini majs är ju inte helt fel ;) kan vara bra att äta något utan socker dagen innan jag ska till tandläkaren, är livrädd. Jim har fixat så vi ska på hockey imorgon kväll eftersom jag förhoppningsvis har varit duktig hos tandis. Nu ska jag invänta film på tv och fortsätta tugga i mig mina majs. Juste vi åt ju middag hos pappa idag och då hjälpte han oss att börja spara i fonder. Kan inget om det där men pappa är ju bra på sånt så nu ska vi nog kunna tjäna en slant. Va duktiga vi är som fond sparar och pensionssparar! Nej juste, filmen var det. Vi hörs imorgon! God natt :)


är ute...

66482b30f733d80f4cc8000eebae98cd.png

Kolla varifrån!

är ute i viksberg, tänkte att frisk luft var bra för yrseln. Känner mig fortfarande dåsig så det var nog tur att jag stannade hemma från jobbet idag. Kvällen blir lugn. Hade verkligen sätt fram mot en kväll med emelie och gänget men eftersom jag inte känner mig helt kry så är det nog lika bra att stanna hemma. Ska ju trots allt jobba imorgon och vill vara bättre tills dess. Ha en trevlig helg!


det har...

0-74349d3a969896ef79c6985d282b4ab5.png

Kolla varifrån!

det har länge varit ett tjaffs om hur lång jag är, ja ni läste rätt-lång inte kort. Jag har sagt att jag minst är 1.62 m och jim trottsar på att jag är under 1.60 m, mest för att jävlas faktiskt. Idag tog vi tag i saken och tog fram tumstoken och mätte mig. Till min chock hade faktiskt jim rätt! Jag är ynka 1.59! Jag sprang och tog fram passet där det stod 1.61, alla vet ju att det är det som står i passet som gäller. Måste vara något fel på tumstoken;)


sitter i...

0-3310d484af7992d3f03b16db9ff11916.png

Kolla varifrån!

sitter i bilen påväg ut till viksberg. Usch det här är inte kul :(


Biverkning...

Usch nu har biverkningen från vaccinet kommit! Jag kan knappt stå på benen. Är så yr, skakar i hela kroppen och tappar nästan balansen om jag blundar. Läskigt =( Försöer få tag i någon som kan jobba, men dock utan lycka än så länge. Hoppas Mia ringer upp snart! Vill hem och lägga mig ner, men vågar inte vara ensam. Ska se om jag kan få åka ut till Viksberg...

Hörs senare, Daniella

god morgon!...

0-69e13df3b335ca48bc1bbda2a95ab856.png

Kolla varifrån!

god morgon! Nu ska jag klä på mig pälsen och gå ner till jobbet. Kul :)


nu har...

5f0e3ed9eafdbfaedd11db9eec339940.png

Kolla varifrån!

nu har vi varit barnvakt, eller är väl fortfarande. Både lille alex och jim har somnat. Alex fick jag läsa saga för och jim fick jag klia i hårbotten :) nu väntar vi bara på att mamma Catarina ska komma hem så vi kan få gå hem till oss och duscha och hoppa i säng. Jum-jum sover ute i viksberg så vi slipper kvälls kissa honom iaf. Imorgon är det jobb som står på schemat och efter det bär det av till viksberg för biff-fredag, mys! God natt allesammans, hörs imorgon :)


nu är...

0-3229243fc331583315dafdf1229bd0f7.png

Kolla varifrån!

nu är jag helt slut! Snart kommer jim och hämtar mig från jobbet, men tro inte att det blir till att komma hem och pusta ut. Icke sa nicke! Vi ska nämligen vara barnvakt. Känns inte så jätte roligt men det blir säkert bra när vi väl är där. Hoppas ni får en trevlig kväll!


Efter tio

Ojojoj vilken natt. Svettig och frusen om vartannat. Dessutom går det inte att ligga på min högra arm. Men imorse när jag vaknade så kändes det bättre, armen gör lika ont dock. Kommer nog vara så här ett tag. Är glad att jag inte går baklänges eller har tappat talförmågan än ;)

Snart kommer publiken och vi ska traska in till studion om dryga timmen, roligt!

Hörs senare, Daniella

nu sitter...

51aa20c7331407d9253b4ab9863521bd.png

Kolla varifrån!

nu sitter jag och kollar på greys anatomy, skit bra! Har föresten fått sprutan nu, gjorde inte alls ont. Kände mig jätte trött efter en timme och somnade nästan på soffan, nu börjar jag få ont i armen, men annars är allt toppen :)


nu ska...

1d94d231284fc2daef44be198c4a3a53.png

Kolla varifrån!

nu ska jag försöka få i mig något att äta, annars svimmar jag väl av sprutan :) vi hörs senare!


18/11-09

God morgon!
Nähä nu blev det inte alls Tallhöjden, dom fick tydligen inget vaccin. Underligt att dom sa ja igår när vi pratade med dom. Hur många gånger har jag hållt på såhär nu? Kan inte bara ge mig en spruta? Luna vårdcentral verkar vara dom enda som har vaccin så där ska jag stå i kö klockan två idag. Håll tummarna att det finns kvar en liten spruta till mig.

Hörs senare, Daniella

jim är...

7485d9fffc8947f141dc5f5b3d21349c.png

Kolla varifrån!

jim är på väg hem så jag har börjat med middagen. Blir till att äta rätt sent ikväll, men det gör väl inget ;) idag bjuds det på kyckling wook med nudlar, hoppas det bli gott!


Tallis it is

Jaha då är det Tallhöjden imorgon klockan ett som gäller då. Känns lite dummt att ta sprutan en dag innan jag ska jobba på 4:an eftersom man kan bli dålig i 24 timmar efter, men jag kommer ju aldrig att kunna ta den annars så det är lika bra att chansa.

Vill att Jim ska komma hem nuuu, men han ska spela badminton med några killar från jobbet efter arbetsdagen så han kommer hem sent. Buhu =(

Vi hörs senare, Daniella

nu har...

0-4f55eb603db0a8d387c65fe952407163.png

Kolla varifrån!

nu har jag varit ute med zindra, hon är så duktig så :) roligt att vara dagmatte! Nu ska jag hem och gå ut med min lilla skrutt.


Vaccin jakt

God morgon!
Idag jagar jag runt på vaccin, Lina har inget, Telge Akuten har inget och nu väntar jag svar från Tallhöjden om dom har en spruta åt mig. Håller tummarna! Annars idag är det promenixer med Jum-Jum och även en promenad med Zindra som står på schemat, en sväng till Viksberg för att tvätta likaså. Sen blir det nog till att ta det lugnt och städa undan lite. Nu ska jag fortsätta kolla på Efter Tio och äta frukost.

Hörs senare, Daniella

nu tycker...

0-51bb0497122157df4245ae4059d7675c.png

Kolla varifrån!

nu tycker jag att jag är värd ett varmt bad, underbart! Jim får ta hand om hunden resten av kvällen ;) vi hörs imorgon allesammans, då ska jag förhoppningsvis bli vaccinerad också! Kram på er


jim några...

0-56112079717cd02691172651f19841ec.png

Kolla varifrån!

jim några godis bitar råkade visst hoppa in i min mun. Vi börjar träningen imorgon istället ;)


Dagmatte

Kom hem för en halvtimme sedan. Har varit dagmatte åt "lille" Zindra för första gången idag. Allt gick jätte bra och hon var super duktig. Nu ska jag snart ut med min egna vovve på en lite promenad sen blir det lunch, har totalt glömmt bort att äta. Har alldeles för mycket i huvudet. Roliga saker, försöker förtränga tandläkaren! Vi hörs senare.

Kram på er, Daniella

tror ni...

099cb87728e343a3144dc5782d4a2806.png

Kolla varifrån!

tror ni inte att det har Jävla pappret damp ner i brevlådan idag! Fan. Inte konstigt att jag inte kunde somna igår. Usch nu kommer inte jag kunna slappna av på en vecka, tack folktandvården!


ligger i...

6edfe6820056a3fe9411c2b34e072703.png

Kolla varifrån!

ligger i sängen och kan inte sova. Har försökt väcka jim, men utan resultat. Ligger här och tänker på allt mellan himmel och jord, det är troligen boven till att jag inte kan slumra in. Tänker på den 12:e december, då jag ska träffa alla från jims jobb, blir nervös över det. Sen tänker jag på tandläkaren, att jag borde gå dit och boka tid, men vågar inte. Då blir jag nervös över det. Tänker på att jag till vara smal, jävligt smal. Tänker på att jag vill ha barn, men det är fult att vara gravid om man är tjock redan innan. Tänker på villa, vovve, volvo, känns konstigt att det är mitt mål, något jag verkligen ser fram emot och längtar efter. Tänker på att jag är otroligt lill-gammal, men älskar det. Tänker på att jag tänker för mycket och att jag verkligen borde försöka sova nu.


KÄRLEK


Nu är jag sådär larvigt kär igen. Pirrar i hela magen när jag tänker på Dig 
och jag blir generad så fort jag möter Din blick. Underbart <3


nu är...

0-5a3dd53e82d7e724a383dbc839b3d1de.png

Kolla varifrån!

nu är vi på väg ut till viksberg. Tror vi ska åka förbi tom och johannas nya hus så jim kan mäta fukten där inne. Kul :) ikväll blir det lugnt med god mat och bra tv, igår var vi ju hos mamma på en super middag. Gott som tusan! Ha en trevlig helg allesammans :)


jum-jum vart...

0-24113e2c3f6e6e8bb012aa93b296dd.png

Kolla varifrån!

jum-jum vart väldigt glad när jag inte orkade all mat :) sötnöt!


Mumms fiskbullar...

01d40725618b4d8c3535ab29a658a8c6.png

Kolla varifrån!

Mumms fiskbullar och potatismos!


Fredag den 13:e

God förmiddag allesammans!
Har varit ute en liten runda med Jum-Jum och fått i mig frukost. Bra start än så länge. Resten av dagen består av städning och sånt tråk. Ikväll ska vi, katta och kenta åka till mamma oh sanna för att äta middag och kolla på Idol. Mysigt! Får se hur länge hon klarar av Jum-Jum innan hon börjar nysa, hehe.

Ville också uttrycka att jag tycker att det är grymt idiotiskt av Alexandra (Kissie) att inte dyka upp i Efter Tio. Varken vi eller hennes manager fick tag i henne. Taskig stil. Hoppas hon förstår att ingen tv kommmer att vilja jobba med henne eftersom det nu är andra gången hon väljer att inte dyka upp (gjorde likadant i Debatt här om veckan). Ville också passa på att tacka Kenza, Foki och Calle Shulman som gjorde ett otroligt bra jobb och var supertrevliga =) Sändningen vart toppen!

Juste, en sak till. Måste gratta Tom och Johanna som har blivit med hus! Är så otroligt glada för eran skull, och avis ;) Ni kommer passa som handen i handsken i den fina lilla stugan. Kul =)

Hörs senare, Daniella

Nervig

Nu har jag haft 2 st rundvandringar, snart redo för den 3:e. Kom på mig själv att bli riktigt nervös inför den andra rundvandringen i huset. Det var en skolklass som skulle gå runt och vips så kändes det som att jag var tillbaka i skolan igen. Uscha Buscha! Snart ska jag ta ett äldre gäng och då är jag på banan igen. Skönt! Efter jobbet ska jag åka och ta vaccinet, hoppas att det finns kvar.
Hej så länge, Daniella


På jobbet

Nu sitter jag på jobbet och väntar på dagens första publik. Kommer bli ett grymt kul program idag! Blogg vecka så nu är det ett ämne som jag hänger med i. Idag gästas vi av bla Calle Schulman, Kissie, Foki och Kenza. Jag kommer sitta klistrad inne i studion under hela sändningen =)

Kolla på programet som börjar efter tio ;)

Kram på er, Daniella

Härlig dag

Hela dagen har spenderats med Sanna. Skönt att kunna vara med någon och bara slappa, det behöver inte hända grejer utan det känns helt okej att ligga i soffan och prata och kolla tv. Underbart <3 Dessutom har Jum-Jum fått sig en promenad eftersom vi gik ner på stan så jag kunde skriva av julschemat från jobbet. Åh va jag längtar till julrushen =)

Snart kommer Jim och hämtar mig. Då bär det av till viksberg där det bjuds på taco middag, ska se om jag pallar med ett träningpass också. Har grym träningsvärk från igår!

Hörs senare, Daniella

sanna har...

278830ab6d027013ce6f92d5dd464a5c.png

Kolla varifrån!

sanna har hållt i jum-jum hela vägen från stan, nu när vi kommer hem så klagar hon på att hon har ont i handen. Håller man kopplet så här så får man fan skylla sig själv!


charlie och...

48cc4fcd31f39b1317e349f7afbeee13.png

Kolla varifrån!

charlie och jag ligger och kollar på christine :) mysigt!


Full rulle

Nu sitter jag äntligen i soffan efter en dag av tvättis, promenader, träningspass, lek med Zindra och matte Anna, storstädning (minus dammsugning) samt en behövlig dusch. Nu känner jag mig otroligt avslappnad i hela kroppen, allt är klart och nu kan man bara njuta och kolla på DH. Blir tidigt i säng idag för imorgon ska jag spendera hela dagen med Sanna =)

Hörs imorgon, kram Daniella

nu jävlar...

7e4bfd70e8ebdd7a71f9e5e84bf0978f.png

Kolla varifrån!

nu jävlar ska jag träna! Snygg jag ska vara den 12:e december ;)


Fy faaaan...

Ojojoj vilken helvetes dag! Skulle ha skippat det sista glaset med vin igårkväll. Tror jag ska bli nykterist? Eller lite i alla fall. Dricka ytterst sällan, vid speciella tillfällen osv. Får se hur det går med de. Nu ska jag snart sova. Ni får höra mer av mig imorgon då jag ska ut till viksberg för att tvätta och njuta av naturen. Hörs imorgon!

Kram, Daniella

testing testing!...

-465157790c6609ef6ddaccb7cf522b4.png

Kolla varifrån!

testing testing! Kan jag behålla lunchen bättre än frukosten?


Farsdag

Det vart en lugn kväll igår. Tänkte sätta oss på Barollo och dela på en flaska vin men det blev inte av. Hyrde filmer istället och körde en hel filmkväll, skönt. Jim fick öppna sina farsdag pressenter en dag förtidigt, att jag aldrig ska kunna hålla mig. Charlie, Sigge och Jum-Jum hade köpt handskar, halsduk och en grej som man har för ögonen så det blir mörkt (bra när Jim får migrän osv). Flitiga dom hade varit minsann ;)

Efter jobbet ska jag hem till pappa där det blir middag med trevligt sällskap. Jim ska vidare till sin familj och fira farsdag. Pappa lovade att det skulle bli fisk eftersom jag aldrig äter det hemma (jim hatar allt som har bott i vatten). Toppen, då får man i sig lite nyttigheter!

Imorgon börjar vårat nya liv. Ingen alkohol, ingen läsk, inga onyttigheter och bara nyttig mat. Håller tummarna för oss! Träning ska viu försöka få till några gånger i veckan också. Har ju ett helt gym ute i Viksberg så det är bara lathet om vi inte åker dit, hehe.

Hörs senare, kram
Daniella

Lördags jobb

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att få öppna butiken. Känner mig väldigt utvilad och laddad. Inte konstigt med tanke på att jag gick och la mig innan Idol ens var slut. Slocknade på en gång, det gjorde jimpa med. Får se om jag orkar hålla mig vaken lite längre ikväll =)

Såg nyss att vi hade fått in fin fina nyheter, kom in och kolla om ni har vägarna förbi!

Kram, Daniella

ligger i...

0-26f448a85b8e950c44533c40f755f739.png

Kolla varifrån!

ligger i soffan och vilar. Känns som att jag har varit ute hela dagen idag, där av den dåliga uppdateringen. Jum-jum har lekt med zindra, vi har varit på promenad med angelica och dessutom har jag hunnit med att träffa grannen anna :)fullt upp! Nu blir det lite vila för snart kommer jim hem. Ikväll blir det idol och god mat. Mys <3


Vart är energin?

Nu har jag fått i mig en lunch. Eller lunch och lunch, en gorbys. Snart ska jag iväg och hämta grupp nummer två för en rundvandring i huset. Klockan två drar vi igång inspelning nummer två. Jag känner att jag tappar energi men tror nog att publiken kan vända mitt humör =) Tagga till helt enkelt.

Vi hörs ikväll, Daniella


Glöm inte kolla på Efter Tio

Nu har jag varit på jobbet i två timmar och jag har fortfarande inte vaknat till. Vad är detta? Jag är super trött hela tiden, slumrar till i soffan och går och gäspar under dagarna. Kan det bero på vädret? Troligen. Om 45 minuter ska jag gå ut och träffa dagens publik, då kommer energin tillbaka - garanterat!

Vi hörs senare, Daniella

Svinis

Okej, nu börjar paniken krypa sig på mig. Har bokat svinis vaccination flera dagar i rad men varje gång jag ska åka iväg så får jag veta att vaccinet är slut eller inte har kommit in. Nu har jag ringt runt till fler vårdcentraler och ingen har något vaccin kvar. När jag frågar vart jag, som är i riskgruppen, ska vända mig om jag inte har hunnit få min spruta än svarar dom bara att dom inte har någon aning. Några tips? Jag är rädd för att få svinis i lederna. Alltså om jag blir sjuk så är det stor risk att det sätter sig på mina leder, vilket i sin tur gör så jag kan hamna i ett skov som kan vara svårt att komma ur utan rätt medicin. Vill verkligen inte bli dålig nu när jag ska jobba på accent igen! Får väl åka dit i rullstol...

Nej, happy tankar nu! Nu ska jag träffa Anna och Zindra så Jum-Jum får leka lite, hörs senare.


alltid när...

0-4ae539be14b8734d9d4c7b924a8165dd.png

Kolla varifrån!

alltid när det är djur på tv stannar jum-jum upp och tittar. Det är alltid roligt när man kollar på funniest pets and people, då sitter han som klistrad framför tvn :)


jum-jum ligger...

1dcfb81d2104c5e981d530549c415eeb.png

Kolla varifrån!

jum-jum ligger precis nedanför soffan och fiser. Jag säger till honom att sluta eftersom jag ligger och försöker vila, det går inte om det luktar urban i hela vardagsrummet. Bryr han sig om detta? Nej, såklart inte. Han ligger still och försatte fisa för glatta livet. Jag ger upp och går ut i köket för att fixa lunch istället.


Home again

Nu är jag hemma igen efter ett givande möte. Satan i gatan va peppad jag är, fasiken va vi ska sälja! Kom precis in efter en liten promenad med Jum-Jum. Gud va tyst det är ute. Inte en kotte såg jag på gatorna, ingen som står och väntar på bussen - nada. Då slog det mig, nu är det verkligen höst. Det faller små hagel från himmlen och överallt ligger det höstlöv i roliga färger. Jag personligen tycker att det är mysigt. Ska ta mig en längra promenad med hunden senare i eftermiddag. Skönt med frisk luft!

Vi hörs senare, Daniella

idag gjorde...

7c654326c79bb625a3b631aaa4ccfe41.png

Kolla varifrån!

idag gjorde jag det förbjudna, jag tog fram min fjäll räven. Usch den är så in i helvetes ful och satan va jag skämdes när jag gick med den till morgonmötet. Men det är ju så kallt ute så jag tror att jag hade fryst ihjäl annars. Nu är jag snart framme och får hänga av mig den har pinsamt knallblåa is björnen, skönt!


fick en...

65457870cfed4b240ce5bd1a87dfdee6.png

Kolla varifrån!

fick en sommar känsla i kroppen så jim och jag for till systemet och köpte rose. Sen inhandlade vi lite jordgubbar och brieost, vardags mys <3


Fullt upp idag

Kom nyss hem från jobbet. Fick springa ner och jobba i tre timmar istället för Mia. Tom och Johanna var supersnälla och tog hand om Jum-Jum under tiden. Tackar! Nu har jag fått i mig en sen lunch och snart ska jag börja städa. Känns som att man får massor gjort idag. Imorgon är det morgonmöte som gäller klockan åtta. Är det konstigt att jag längtar? Tycker att det ska bli mysigt att alla ska vara samlade och äta frukost =) Okej, lite knäpp är jag nog, hehe.

Vi hörs senare, Daniella


Träning och lek

Kom precis in efter en timmes lek och träning stund med Jum-Jum. Bestämde träff med Zindra + matte Anna. Fy sjutton vad dom har sprungit runt =) Riktigt kul att se. Nu har Jumis slocknat i hallen och jag la mig i soffan för att kolla på The Terminal som börjar nu. Tror inte att jag har sett den faktiskt, hoppas den är bra =) Jim ligger i sängen och lyssnar på MJ och läser tidningen. Gullunge <3

God natt allesammans!
Daniela

Tvättis

Sitter ute i Viksberg och väntar på att Jim ska komma och hämta mig. Har precis tvättat klart tre maskiner. Skönt, nu slipper jag gå omkring i mormorstrosor och trasiga leggings i veckan =) Ikväll tror jag att det blir tacos till middag. Underbart, craving just nu! I veckan blir det mer träning med Jum-Jum, morgon möte på accent och jobb på 4:an på torsdag. Längtar nästan lite till morgon bil resan med Angelica på torsdag, hehe.

Hörs senare
Daniella

fan va...

0-7148a2af28b1ca080e431c4746bef8a4.png

Kolla varifrån!

fan va ont det gjorde idag! Brukar kännas mindre men idag gjorde det piss ont! Usch :(


Training

Kom precis in efter ett träningspass med Jum-Jum. Han är duktig min lilla prins =) Varje gång jag går ut med honom ska jag träna konstans, efter kisseriet såklart. Roligt!

Nu: dags för lunch och senare blir det storstädning.

Hörs senare, Daniella

Härlig dag

God förmiddag allesammans!
Har redan hunnit vara ute en sväng med Jum-Jum. Nu sitter jag här i soffan och äter frukost sa,mtidigt som jag kollar på "Våra Bästa År". Kan det bli bättre? Jo, om Jim va här såklart men vatta häck ;)

Idag ska jag ut i friska luften och träna Jum-Jum massor. Hela veckan ska jag vara en pain in the ass för ahn har börjat bli lite bångstyrig igen. Nu jäklar ska det tränas. Tur att både han och jag tycker att det är roligt.

Vi hörs senare, kramar!
Daniella

Happy happy happy

Nu har jag jobbat min första helg på Accent efter en månad på NK. Gud va roligt att vara tillbaka! Känns helt pirrigt i magen bara jag tänker på att jag får jobba där igen. Så lycklig <3 Det var bara det jag ville säga, nu ska jag kolla på film, hörs imorgon=)

Kram Daniella