31/3-09

Fan va jobbigt det är när man har vänt på dygnet. Jag har lyckats halvt med det här. Jag har alltid varit en kvällsmänniska, älskar långa sovmorgnar och mysiga långa nätter. Men nu har det fan gått överstyr. Klockan är tolv snart och jag är inte de minsta trött. Och när jag väl går och lägger mig så vrider och vänder jag mig i minst en timme innan jag slumrar till. Jobbigt! Nej det här måste jag göra något åt. Det värsta är ju att Jimpa smnar vid halv tio tiden och då vill jag verkligen inte somna, alla bra tv program är ju då liksom. Om jag skulle lägga mig vid tio eller halv elva så har ju han redan somnat och jag får ändå vara vaken helt själv, då kan man ju lika gärna sitta uppe och glo på tv. Nej nu får jag komma på någon lösning...fort.

p.s passa er så ni inte blir lurade imorgon, första april!!


31/3-09

Goderkvällen!
Jag hade rätt. Det var en toppen dag =) Gick jätte bra på jobbet, var hur kul som helst. Energin försvann en stund på eftermiddagen men det fixade jag och mia med hjälp av kaffe och en tjuvstart i påskägget. Hehe. Det vart tyvär inge Emelie, hon skulle säga hej då till sara som skulle iväg och resa. Men men, vi ses ju på fredag. Får försöka klara mig ;) Juste allesammans, det är klockan åtta som ni får komma hem till oss. Åh va kul att spendera en kväll med nära och kära <3

Vi hörs imorgon
Daniella

31/3-09

Godmorgon!
Idag känner jag att det kommer bli en bra dag. Solen skiner, jag började med en hurtig promenad ner till jobbet och jag har ätit en stadig frukost. Till lunch blir de grönsakssoppa. Kommer sprudla av energi idag. Kunderna kommer tro att jag har drukigt för mycket kaffe =) Dagen kommer troligtvis bara svischa förbi och ikväll ska jag till Emelie. Ska bli skönt att skratta av sig lite, hehe. Vi hörs senare under min lunch.

Puss Daniella

30/3-09

Gissa vad? Jag vill till Bulgarien, IGEN! Tycker verkligen om de stället och dessutom hittade ju jag och jim de mysigaste hotell förra året vi var där. Älskling kan vi inte åka dit i år igen?

30/3-09

Vilken mysig kväll det har varit. Jim kom in på jobbet vid halv sju med en jättestor och fin blombuket i högsta hugg. Åh mitt hjärtegull <3 Sen åkte han iväg och hämtade jum-jum som var i viksberg och övveraskade med mat. Tajmade så när jag klev ut från jobbet vid kvart över sju så stod han där. Så söt =) Blir så glad över små överaskningar. Nu har vi ätit gott och kollat på film. Myspys.

Imorgon är det jobb som står på schemat. Efter de är det raka vägen hem för att få i sig en bit mat och sen kommer de roligaste, ska till emelie =)

Godnatt
Daniella

30/3-09

Tjohoo!
Hittade äntligen min kamerasladd imorse så nu ligger det nya bilder ute på facebook. Mamma du får ta och skaffa dig en så du kan kolla. Jag kan hjälpa dig ikväll ;)

Sitter på jobbet nu och har rast. Det är så kul att jobba när det är sol ute och massor av människor springer på stan. Stänger idag så jimpa får komma och hämta mig vid sju tiden. Tror inte vi ska hitta på något speciellt ikväll. Men imorgon allesammans då blir det tv kväll hemma hos Emelie. Åh va roligt =) Nu ska jag spana efter resor. Vill till värmen!

Puss Daniella

29/3-09

Godkväll allihoppa!
Åh va roligt det var igår. En helt perfekt kväll. High school musical var super bra, maten var jätte god och sällskapet var underbart. Har tagit massa roliga bilder men jag hittar inte kamerasladden nu så jag får ladda upp dom senare. Lägger upp dom på face, det tar sån otroligt lång tid att ladda upp bilder på blogg.se.

Var uppe med tuppen imorse. Kenta kom hit tidigt med frukost och började fixa och dona i vardagsrummet. Jag fick skjuts ner till jobbet av jimpa och när jag kom hem igen så var redan den första väggen tapetserad. Skönt =) Allt blir nog klart på onsdag skulle jag tro. Det kommer bli så fint! Mina vänner få se det på fredag vid åtta. Kul!! Nu ska jag och jimpa kolla film. Vi hörs imorgon på förmiddagen, jag jobbar från ett.

Puss Daniella



Mamma, det var den här bilden vi pratade om :)

28/3-09

Godmorgon alle sammans!
Är det inte en underbar dag idag? Vädret är väl lagom skit tråkigt men annars så är allt tipptopp. Jag ska jobba, se musikal och äta god mat och dricka massa gott vin. Ja det är en underbar dag. Ska försöka fota så mycket jag kan, har inte tagit bilder med sanna på länge. Nej nu ska jag klä på mig och bege mig ner till jobbet.

Juste blev bjuden på bröllop igår. Kenneth och Helene ska gifta sig ute på ekerö den 23 maj. Sen är det övernattning där. Pappa har bokat en stuga till mig och sanna och antar att dom har en stuga i närheten. Mysigt! Hur som helst ska jag jobba både lördag och söndag så ska försöka byta bort lördagen med Mia eller Petra och kolla med Lucia idag om hon kan ta söndag den 24 maj. Håller tummarna för att det löser sig! Inte varje dag man får gå på bröllop, och dessutom en känd hockey spelares bröllop ;)

Hörs senare, under lunch eller imorgonbitti.
Daniella

27/3-09

Usch jag har ont i huvudet, kan bero på att jag inte orkade fixa någon lunch idag. Ångrar mig nu vill jag lova, men jag var varken hungrig eller sugen på någonting. Beror på medicinerna. Ganska bra bantningsmetod men vore skönt att slippa huvudvärken på eftermiddagarna. Ska försöka slumra en stund så jag är pigg tills ikväll. Det bjuds på middag hemma hos pappa och louise. Åh va mysigt det ska bli. Jag ser alltid fram emot dom här kvällarna. God mat, massa fräsch sallad, snacks och vin. Kan de blir bättre? Har en riktig familje helg den här helgen. Imorgon är det ju high school musikal med sanna och efter det middag med mamma. Va kul de ska bli. I love my family <3


27/3-09

Oj det gick fort =) Nu ska jag bara försöka få ut dom snyggt, annars är det jag som beger mig ner till fotoaffären. Här är resultatet...


Charlie

Sigge

Jum-Jum

Dagens uppdrag

Mitt uppdrag idag: Få en bra bild på varje djur här hemma i svartvitt för att sedan printa ut ocvh ha i fotoramar. Good luck!

Dagens uppdrag

Mitt uppdrag idag: Få en bra bild på varje djur här hemma i svartvitt för att sedan printa ut ocvh ha i fotoramar. Good luck!

27/3-09

Oj vad det blåser ute idag! Det var en riktigt frisk morgonpromenad jag och jum-jum bjöds på. Vaknade till gjorde man i alla fall.

Vi har kollat lite mer på resor, de lutar mot Grekland. Någon som vet hur vädret brukar vara där i början av juni? Eller om ni har några andra tips på resemål som är varma vid den tiden på året? Det behöver absolut inte vara party party, vi vill bara koppla av.

Hörs senare
Daniella


ge mig sommar!!!!

Sommarplaner

Sitter och kollar på resor. Åh jag vill verkligen komma bort. Emelie som har väkt sommarfeelings i mig, med allt hennes snack om resor. Nu när jim och jag får tillbaka massor på skatten så har vi råd med både en och två resor. Vi har ju redan pressentkort så det räcker till självaste resan så nu behöver vi bara lägga ut fickpengar. Funderar på att åka någonstans i början av juni. Vet att jag ska jobba för Petra dom sista dagarna i maj så det får bli efter de. Lugn Mia jag ska inte åka iväg när alla andra vill ha semester ;) Men åååh så skönt det vore att komma iväg en vecka innan allt jobb under sommaren drar igång. Både jag och jim ska jobba musten ur oss i sommar så en veckan lugn och ro innan vore ju perfekt. Frågan är bara vart man ska resa. Vi båda är ju riktigt Bulgarien fan men de vore kul med något nytt. Någonstans där det är varmt och skönt. Grekland kanske? Där har vi inte varit tillsammans än. Jaja får se hur det blir. Nu ska jag sova =)

Godnatt
Daniella

Fy satan!

HAHAHAHAHHAHAHAHA gå in och kolla på den här bloggen!!! Vem är så här störd?? Sjukt kul iaf, har skrattat så jag får tårar i ögonen. Fy satan...Det här är Claesson humor på hög nivå!

26/3-09

Åh va glad jag är. Det gick så himla bra på träningen! Bättre än vad jag trodde på låååånga vägar. Sorgligt att det var sista gången med Stina. Tror nog att vi kommer ta någon mer kurs senare men ändå...Efter träningen var slut så gick jag och jum-jum till jobbet. Han charmade Petra och Mia medans jag handlade mina grejer =) Nu har jag en super fin ny väska, brillor och handskar. Jim fick ett par brills han också eftersom han har tappat bort sina. Vi tog bussen hem vid tio över två. Jag måste medge att jag var lit skraj över hur det skulle gå men det gick skiiit bra! Jum-Jum la sig ner vid mina fötter och kollade upp ibland när de paserade folk. Nu är vi äntligen hemma, jum-jum har somnat och jag är nog nästan lika trött som honom. Ska nog slumra en stund tror jag..skönt.

Hörs senare
Daniella

26/3-09

Ska snart bege mig mot konsum där vi ska möta upp Stina. Håller tummarna för att det går bra idag. Vi har ju iaf tur med vädret. Uppdaterar senare, puss

26/3-09

Det här kommer bli en bra dag. Det känner jag redan nu. Har precis kommit in från en långpromenad med Jum-Jum, tänkte trötta ut han lite inför city visiten. Hoppas att det går bra. Tror vi ska prova att åka buss hem sen, har gjort det förrut med honom men då var han betydligt mindre. Spännande! Jag hör av mig senare så får ni höra om dagen blev som jag hoppas =)

Daniella

Älskar känslan i magen...

Nu är vi äntligen hemma igen. Har varit och handlat, köpt soffa och hämtat ut min mobil. Soffan var jätte fin och jag tror verkligen att de kommer bli fint här inne. Imorgon kommer även Katta och Kenta upp hit efter jobbet och hjälper till att riva tapeter. Jag håller på hela dagarna men de är ju så tungt och jobbigt. Men men, ska det bli fint så måste man anstränga sig lite.

Nu har jim och jag avnjutit en jätte god middag, åh va mysigt det har varit! Hållit om varandra och bara fått vara. Härligt när de pirrar så fort jim rör vid mig. Efter tre år och de sitter fortfarande i. Mysigt <3

Godnatt
Daniella

Nöjd nu Sandra? ;)

Lovar du att vara ärlig? Yes box!

Du heter: Karin Marie Daniella Claesson

Smeknamn: Ella

Låt som när du är ledsen sörjer till? Ingen speciell faktiskt.

Beroende av?: Jimpa och socker

Vem behöver du mest just nu: Mina nära och kära

Vad tror folk om dig? Inget speciellt tror jag? Jag gör nog inte så mycket väsen av mig...

Stämmer det?  vetifasiken.

Vad säger du för att imponera på någon? Är för blyg för att försöka impa på folk

Hur imponerar man på dig? Var trevlig och rolig

Brukar du skratta för dig själv? Allt för ofta =)

Var bor du? Mariekäll

Trivs du där: Ja, bättre än vad jag tror.

Äger du några converse: Nix

Sprit, cider, vin eller öl: Vin!!!!!

Brukar du bli för full: Njaaaee....

Vad har du för mobil operatör: Tele 2

Är du allergisk i mot något: Exotiska frukter, men jag käkar dom ändå och får skäll av mamma.

Har du haft sex idag: Nej, tyvär

Hur svarar du i mobilen: "Hej de är Daniella"

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vanligt samtal med Jimpa, tror jag pratade om lönen.

Antal timmar sömn inatt: 9½ timme, sjuusovare

Sov du ensam: Nej, skulle aldrig klara av de längre!

Brukar du komma i tid: Ja =)

När blev du fotad senast: Igår av Idiot-Emelie

Hur känner du dig nu: Förväntansfull

Vanligaste färg på dina kläder: Jordnära färger till vardags och färgglada till fest

Vad tycker du om fötter: Inget speciellt, tror inte någon har snygga fötter. Jims är äckliga därimot.

Vad saknar du: Min syster

Favorit dryck på morgonen: Brukar varken äta eller dricka på morgonen. Tee i sånt fall

Rakar du benen: Nix, har faktiskt ingen hårväxt där.

När brukar du oftast gå och lägga dig: elva - tolv någongång.

Är du bortskämd: Ja

Vad är det värsta du vet? Pepparot och människor som tror dom är bättre än andra

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Kommer inte på någon.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, nu förtiden. Har eliminerat bort alla falska människor som jag mår dåligt av.

Vad använder du för shampoo? Naturelle - smultron

En speciell dag du minns: 24/3-06

Hur gammal är du: 20år

Tycker du om någon just nu:  Jahahaaa du

Om fem månader: Är det fint väder ute förhoppningsvis =)

Du samlar på: Djur uppenbarligen, hehe

Gröna eller röda äppeln: Jordgubbar

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jim eller Sanna

Gillar du golf: Har inte riktigt förståt charmen i att först skjuta iväg en liten boll, sen leta upp den för att skjuta iväg den igen.

Vilken tid gick du upp idag: 10.30 typ

Har du sovit i din egna säng inatt: Egna och egna. Tydligen tillhör den Jim och Jum-Jum också

Har du strumpor på dig nu: Nej, har mina dun tofflisar

Är det okej att gråta: Ja

När grät du senast: För en vecka sen kanske

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa

Bär du glasögon eller linser: Min optiker tycker det men jag håller inte riktigt med där...

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Runt tio kanske

Har du piercing: Hål i öronen, räknas de?

Vill du gifta dig: Ja, gärna. Tacka den som frågar

Vill du ha barn: Ja, ett

Solar du ofta: När ekonomin tillåter. Nu är jag kritvit tyvär...

Är du bra på att laga mat: hahaha neeej

Hur vig är du: Kan nästan få båda benen bakom huvudet.

Är du musikalisk? Ja

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller läsk. MMMMM cola!

Vilken är din favoritglass: Isglass =)

Tror du på ett liv efter döden: Vill tro men är osäker

Tycker du om sushi:  Världens godaste mat

Vad äter du helst när du ser på film: Smågodis

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: Som fan. Får tårar i ögonen och blir kallsvettig bara jag tänker på de. Usch!

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: Grölnmelerade

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Har jag säkert

Biter du på naglarna: Ja tyvär. Ful ovana

Röker du: Nej, jag försöker ibland men det slutar alltid med att folk skrattar åt mig för att jag inte kan.
Hur ofta tränar/motionerar du: Allt för sällan


Rolig vecka =)

Nu är det bara roliga grejer kvar den här veckan =) Ikväll ska vi åka och hämta soffan (ändrade planer igen) och köpa med god mat hem och fira oss här hemma. Mysmys! Vi ska även hämta min mobil idag som har blivit lagad för andra gången på någon månad, skit mobil. Jaja pajjar den en gång till så får jag ju en ny, bara hålla tummarna. På torsdag ska jag, jum-jum och stina (hundtränaren) gå ner på stan och träna bland folk. Jum-Jum blir lätt stissig när det är mycket folk i rörelse utomhus. Efter de ska vi gå in på jobbet och hälsa på, ska även köpa min väska + solbrillor (wayfraiers, model större) som jag har lagt undan. Fin fint! Sen är den äntligen fredag, då är de Let´s dance final och middag hos pappa. Sen är det äntligen lördag, den dagen som jag har längtat efter mest. Först jobbar jag till tre. Sen kommer pappa och sanna och hämtar mig så åker vi upp till stockholm. Där ska jag och sanna kolla på High School musical musikalen. Åh va kul de ska bli!!! Jag är så svag för musikaler överhuvudtaget så det här ska bli skit kul. Efter det är det helkväll med mamma. Resturang och drinkar. Jim får äran att hämta mig på kvällen/natten =) Gud vilken rolig vecka de kommer vara, och har varit. Happy!

Nu ska jag försöka ringa Bea igen, hon har stängt av mobilen efter mitt förra meddelande. Seriöst? hmm...

Hörs senare
Daniella
 


Så här glad känner jag mig nu =)

Visste de...

Jag visste de! fy fan vilka jävla svin. Jag har inte fått min lön från Willys. Tänk att jag till och med ringde och kollade med dom för länge sen att allt var i ordning. Det första jag gör imorgon är att ringa till Bea. Jävla skit fan!

Lyckad kväll =)

Nu kom jag precis hem från Emelie. Fy sjutton va kul jag har haft! Den rara lilla flickan bjöd på kinamat som vi moffade i oss och sedan kollade vi på bra tv, skrattade så vi nästan kissade på oss och tog fula bilder. Riktigt kul har jag haft =)

Jim bestämde att vi skiter i soffan imorgon och köper den någon annan dag så vi kan fira imorgon. Gullunge! Får se om det blir barollo eller om han har något annat i åtanke. Längtar <3 Åhhh jag är så kär!!!!

Nu är det snart dags för sängen. Imorgon ska jag gå loss på den andra väggen så vi blir klara här inne någongång.


God natt
Daniella

Glad :D

Åhhh idag ska jag till Emelie <3 Kul kul kul kul kul!!!!!!

Usch!

Jum-Jum har fisit. Stanken sprider sig sakta men säkert över hela vardagsrummet och tillslut slår den mig i ansiktet som en jävla käftsmäll. Fy satan, jag tror jag spyr.

Ändrade planer

Jim och jag ska hämta våran soffa imorgon så det blir inge Barollo :(  Vi får fira här hemma med skumpa och mysig mat istället när vi kommer hem. Det viktigaste är ju ändå att vi är med varandra <3


funderingar

Jag känner mig lite snurrig för tillfället gällande flytt eller inte flytt. Vi var ju i mariefred och kollade runt osv. Det som var så konstigt var att både jim och jag var helt inställda på att flytta och tyckte att det skulle bli sjukt kul. Men när vi promenerade runt där i "staden" så kändes det helt fel. Staden var död. Vet inte vad vi hade förväntat oss, kanske mer stad, mer affärer och mer folk. Vi bestämde oss snabbt för att det här var inte vi. Något måste ju vara fel om båda gör en sån totalomvändning. Det är absolut en fin sommarstad men vi ska bo där på vintern också. Nu när det har gått några dagar och Graflunds har hört av sig via mejl om flera lägenheter så börjar man ju fundera igen. Ska vi? Vill vi? Vågar vi? Jag måste komma ur den här bubblan, vi kom ju fram till att vi inte trivdes där. Vi har det ju sjukt bra här i södertälje också. Äsch vi stannar här, spar pengar och köper oss ett hus ute i viksberg. Jepp, så får det bli. Men tänk om....

Panik!

Jag får lite panik när dom på nyheterna hela tiden pratar om amf pansion. Vad händer med jims och mina pengar nu? Vi som är så duktiga och pansionssparar. Typiskt! Måste ringa mamma och kolla, hon kan sånt där...

3 years

Nu är jag helt slut. Har rivit tapeter ett bra tag nu och ändå har vi massor kvar. Allt måste vara klart den 3:e! Bara till att jobba på. Hualigen! Imorgon kväll får jag en paus iaf för då ska jag ner till emelie och kolla på rosing. Kul =) Jim och jag firar förövrigt 3 år imorgon men vi ska skjuta upp det till onsdag då det är löning. Då ska vi dricka skumpa och äta mysmiddag, jag håller tummarna för Barollo (mamma, bidrag är varmt välkommna!).

Nej nu ska jag fortsätta riva.
Daniella

Finner inga ord <3


Underbart

3:e April

Vi skippar middag från farmor´n och börjar riva tapeter i vardagsrummet istället. Vill ju ha nya soffan och nya tapeter tills den 3:e april så det är fint när vi bjuder hem folk =) Längtar som fasiken tills den dagen. Jobbar tills sju, ska dock kolla om någon vill byta så jag öppnar istället för stänger. På kvällen, runt åtta får det börja komma folk hem till oss och emelie ska stajla med sin drinkar och sen blir det dans och utgång. Fasiken va jag är peppad! Jag är ledig på lördagen också så det blir sovmorgon. Va kul att spendera tid med underbara vänner <3

Puss Daniella

Sanna Claesson

Det finns två personer i den här världen som jag kan prata om allt med. Den ena är Jim, såklart, och den andra är min underara syster. På senare dagar har vi kommit varandra så otroligt nära att jag sitter och tjurar till filmer som "I hennes skor" för att dom påminer så mycket om henne och mig. Världens bästa syskon kärlek! Älskar denna underbara flicka av hela mitt hjärta och ingen kommer någonsin komma lika nära mig som hon.


Äntligen riktig mat!

Gud va skönt det är när det är städat hemma och man inte känner panik det första man gör på måndagsmorgonen. Istället så åkte jag ut till viksberg vid ett tiden och nu är jag ensam ute i stugan =) Mysigt! Jimpa kommer och hämtar mig här efter jobbet och då blir det god middag. Hans farmor har lagat massa mat åt oss eftersom varken jag eller jim är kungar i köket. Tror det bjuds på kycklingryta med champinjoner ikväll - mums!

Talk too you later
Daniella

Lugn helg

Vilken lugn helg det har varit. Har varit hundvakt ute i viksberg både fredag och lördag. Jobbade igår och idag. Det fartfylldaste denna helg har bjudit på är i eftermiddags/kväll när vi samlades ett litet gäng för att äta middag och kolla matchen på olearys. Jag tyckte matchen va tråkig så jag tog bilen hem och här sitter jag nu =) Jaa det var väl en liten uppdatering...

Vi hörs senare
Daniella

Hem ljuva hem

Nu har vi varit ute i Mariefred och kollat - vi flyttar inte!

Hoppas dagen går fort....

Jim tatuerade sig inte igår. Tom hade packa ner grejerna längst bak i bilen i n kartong. Jävla lyckos för Jim eftersom han inte vågade bli klar. Men herregud han kan ju inte gå runt och låta det stå "Tillber" på ryggen för att han inte vågar fortsätta och sätta dit ett g. Dessutom är bara halva ifylld. Haha, lustigt när man tänker på de=)

Igår var det också sista gången vi träffar Tom på ett bra tag. Han tar ju sitt pick och pack och flyttar idag. Johanna hade städat och fixat i lägenheten igår så det går nog ändå ganska fort att komma i ordning där nere. Känner att det är dom två som har inperarat mig och jim lite till att leta lägenheter utanför den här skit stan. Ska hur som helst försöka åka ner till dom någongång under april månad innan alla semestrar drar igång på jobbet. Kul!

Nu vet jag inte vad jag ska göra mer idag. Jag har städat och gått långis med hunden. Jag längtar tills halv ett för då slutar emelie och då ska troligen hon och silas komma hit på fika. Mysigt! Vid tre slutar Jello, kanske hon och Julia också vill komma förbi här en stund då? Fullt hus - roligt! När Jim kommer hem ska vå åka ut till Mariefred och kolla in staden lite. Leta upp lägenheten så vi hittar rätt imorgon och promenera lite på stadensgator. Mysigt! Ikväll ska vi vara hundvakt ute i viksberg. Ska hålla Bamse sällskap eftersom katta jobbar och tom och kenta är i halmstad. Juste heter det Halmsta eller Halmstad??? Man säger ju halmsta men man skriver väl halmstad? Får ta reda på de ;)

Hörs senare
Daniella

Whopidoo

Jag är fortfarande uppe i varv vill jag lova. Har inte kunnat sitta still idag och det har djuren fått lidit av =) Först vart det långpromenad med Jum-Jum, han ligger däckad nu på jims morgonrock. Katterna har sprungit runt som tokiga eftersom jag har dammsugit och det gillar dom inte. Sen har jag plockat här hemma hela tiden. Snart är det dags för privatträning med Jum-Jum så då blir både han och jag av med extra energi. Efter det är det raka vägen ut till viksberg där vi ska spendera resten av kvällen eftersom Jim ska bli färdigtatuerad. Kul =)

Vi hörs senare.
Daniella

YES!

På lördags ska vi på visning på en 3:a på 75.5 kvm med loftsgång och bamse balkong i centrala Mariefred. Det här måste ju vara ödet! Det bästa av allt är att den bara kostar 300 kr mer i hyra än den 2:a på 60 kvm vi har nu. Kan det bli bättre? Tänk att få bo där i sommar! Åhh lycka =)


Kvällsöppet med Ekdal

Tror jag ska puffa lite för Jellos jobb. OM NÅGRA MINUTER BÖRJAR KVÄLLSÖPPET PÅ 4:AN. Undra vad det handlar om idag? Tycker man känner sig så klok efter man har kollat på såna program. Ett snepp mer almänbildning liksom. Gör som jag och kolla helt enkelt.

Nöjd

Nu är mitt liv precis så som jag vill att det ska vara. Jims och mitt liv är precis så som VI vill att det ska vara.

Jag älskar mitt jobb, jag kommer inte leta efter några andra jobb - oavsett va folk tycker osv. Folk får gärna tycka att jag är lat som jobbar helger och när det behövs eller att jag lever på Jim. Absolut, fine! Jag trivs jätte bra på mitt jobb och jag tycker det är det roligaste i världen att gå till jobbet. Aldrig att jag känner "nej, jag ska jobba imorgon!". Jag tänker inte byta det till något jag inte vill jobba med. Aldrig! Och arbetsmiljön och arbetskompisarna behöver vi inte ens gå in på - bästa ever! Kan man inte vara glad för andra människor? Kan man inte tycka att det är kul att dom har hittat sitt kall? Avundsjuka kallar jag de hela. Det värsta av allt är jag tar till mig allt som folk säger, tyvär.

En till sak som är så jäkla kul just nu (utöver att jag har mitt drömjobb) är att jag och jim äntligen har ställt oss i fem olika bostadsköer till Mariefred. Så länge som vi har pratat om att vi vill flytta dit och nu har vi fått arslet ur vagnen och sökt lägenheter. Världens mysigaste lilla sommarstad, funkar fortfarande att åka till båda jobben, vänner kan ta sig till och från relativt lätt och dessutom vågar man gå ute när det är mörkt. Håll tummarna nu!


Mina änglar

Girly girl

Vilken händelserik morgon. När jag vaknade gick jag och jum-jum ut i solskenet för en lång promenad. Nu börjar det äntligen bli vår och jag riktigt känner hur det spritter i hela kroppen. När vi kom hem så bäddade jag sängen och började fixa och dona lite och just då hörde jag hur diskmaskinen började låta väldigt skumt. Jag gick ut i köket och försökte få bukt på de men rätt som det var så bara sprutade det ut vatten ur den. Hela köksgolvet var fullt. Halvt panikslagen så ringer jag kenta ihop om lite hjälp och goda råd. Det visade sig att han och tom var nere på stan och jobbade så dom kom upp hit illakvikt. Skönt med snälla svärföräldrar som ställer upp i vått och tort, vått i det här fallet. Dom höll på ett tag och sen huxflux var den fixad. Vet inte riktigt vad som var fel men nu funkar den igen. Tänk om jag kunde vara sådär händig. Innerstinne är jag nog det men ibland är det skönt att få vara en riktig tjej som tycker att det är äckligt med diskvatten och inte vill få skrynkliga fingertoppar.

Daniella Claesson

17/3-09

Fy satan vilken äklig mat. Hittade en pastasås i skafriet och fixade och trixade lite och jag trodde verkligen att det skulle bli bra. Jag gjorde mycket också, jim ska ju äta när han kommer hem. Jag hällde upp på min tallrik, satte mig skönt i soffan och var redo att börja äta. Så fort pastan nuddade tungan viste jag att jag hade misslyckats. Jag slängde hela tallriken med mat och drack en stor mängd med vatten för att få bort smaken. Nu väntar jag på att jim ska komma hem. Självklart har jag inte talat om för honom om mitt stora misslyckande för jag vill inte missa hans min när han hugger in. HAHAHAHA! Jag skulle ju kunna ringa honom och be han att köpa med något hem till oss båda men de här vill jag inte missa. Kul =)

Daniella Claesson


17/3-09

Nu är jag äntligen klar med städningen. Har städat nästan non stop i tre timmar. Har kastat allt gammalt, grejer som tom inte ska ha eller vi vill ha kvar och dammsugigt och allt som har med städningen att göra. Jag är heeelt slut! På det här så ringde jim och sa att han måste jobba över. Han trodde han skulle vara hemma till åtta men jag orkar inte vänta med att äta tills så sent. Nu kommer bara frågan vad jag ska äta? Åh va jobbigt att laga mat, jag vill ha suschi men skulle aldrig orka gå ner på stan för att köpa det. Never!


Daniella Claesson

17/3-09

Jaha då var det dags att at tag i dagen kanske. Har än så länge bara legat och myst i soffan med katterna, varit på promenad hunden och ätit en utsökt fisksoppa till lunch. Nu är det dags att börja med det tråkiga - städa. Usch va trist. Jim kan vi inte vinna på lotto och anställa någon som kommer hem och storstädar två gånger i veckan? Dessutom vill jag utomlands nu nu nu, så en vinst skulle sitta bra. Hur mysigt vore det inte att fira 3 års dagen i värmen?

Jaja städa var de, vi hörs senare

vill utomlands!

Jag är svag

Allt tjat har lönat sig. Jag är svag för tjat. Vill vara som alla andra. Vill vara hipp. Så nu har jag gjort det. Jag, Daniella Claesson, har fallit för grupptrycket. Jag har skaffat facebook.


16/3-09

Nu är jag fit for fight efter en släng av vinterkräksjukan, som btw är den värsta influensan som finns! Känner att jag har massor av energi nu när jag bara har legat still i 4-5 dagar. Vaknade imorse av att Kenta ringde och talade om att dom skulle komma upp hit och hämta soffan. Jag flög upp ur sängen! Nu sitter jag på golvet och väntar på att dom ska komma hit igen med våran soffa. Nu börjar äntligen förändringen här hemma. Känns jätte kul =) Kollade in våra tapeter igår som har kommit också, kommer bli super fint! Längtar!!!!!!!!

Puss Daniella

Magsjuk

Det var nog inte biverkningar trots allt. Jag har spytt och sprungit på toa om varanat, inte trevligt. Idag har jag sovit nästan hela dagen, jum-jum också. Skönt som tusiken! Mår inte lika illa längre ,nu känner jag mig bara väldigt matt och yrslig, kroppen är väl helt tom. Har fått i mig lite dofilus fil och lite jordgubar idag och har även drukigt avslagen cola. Försöker få i mig lite av sånt som är bra för magen helt enkelt. Får se hur länge jag får behålla de. Tur att Jim kommer hem tidigt idag eftersom han har sista jobbet i brunnsäng. Jag hatar att vara själv när jag är sjuk och dessutom tar jim så bra hand om mig när jag är dålig. Guld värd <3

Nu ska jag kolla klar på oprah.
Puss Daniella

Biverkningar

Idag är det ingen bra dag. Biverkningar från medicinen jag tog en del av igår har satt igång. Mår så fruktansvärt illa och kan inte behålla någon mat. Kommer inte ihåg sist jag reagerade så här dåligt på den här medicinen. Hoppas att det inte börjar bli såhär varje vecka nu, det var därför jag slutade med dom tabletterna förra gången. Nej usch nu ska jag försöka sova en stund. Katta har varit här och hämtat jum-jum så han får vara med bamse idag och jag kan ta hand om mig.

Puss Daniella

Vardags schema

Kalla oss nubies men ibland måste man strukturera upp vardagslivet för att allt ska kommas ihåg och verkligen bli gjort. Mys med varandra behövs ju inte skrivas upp för det kommer automatiskt ;)

Måndag
* Kattlåda, Daniella
* Plocka ordning
* Långpromenad med Jum-Jum
* Gosa med katterna i minst 30 minuter
* Laga mat

Tisdag
* Storstäda
* Kattlåda, Jim
* Långpromenad med Jum-Jum
* Daniellas djurdag (klippa klor, borsta pälsen och träna hunden)
* Laga mat
* Gosa med katterna i minst 30 minuter

Onsdag
* Kattlåda, Daniella
* Plocka ordning
* Långpromenad med Jum-Jum
* Gosa med katterna i minst 30 minuter
* "Lill-lördags" mys
* Laga, godare, mat

Torsdag
* Storstäda
* Kattlåda, Jim
* Långpromenad med Jum-Jum
* Gosa med katterna i minst 30 minuter
* Laga mat

Fredag
* Kattlåda, Daniella
* Plocka ordning
* Långpromenad med Jum-Jum
* Gosa med katterna i minst 30 minuter
* Biff-fredag i Viksberg


Lördag
* SLAPPDAG
* Daniella, morgonpass med Jum-Jum

Söndag
* Storstäda
* Eventuell handling inför veckan
* Kattlåda, Jim
* Långpromenad med Jum-Jum
* Jim, morgonpass med Jum-Jum
* Göra en matlista inför kommande vecka
* Gosa med katterna i minst 30 minuter
* Laga mat


Det här kommer stå på vårat kylskåp tills vi har fått in en rutin med det hela. Vi ska köpa en sån där penna som man kan skriva grejer med på kylskåpet så vi kan bocka av allt som blir gjort samt ska vi skriva en matlist på frysen. Då håller vi månadsbudgeten också. Längtar =)


10/3-09

Korse jisses vilken morgon, hör den negativa klangen i det hela. Kunde inte somna om i morse efter att Jim hade åkt till jobbet, 06.00. Jag kände paniken haggla över mig, så mycket som måste göras. Känns inte som att vi har någon som helst fritid. När jag är ledig så storstädar jag, håller på med djuren och förbreder mat och ändå finns det grejer som man känner att man borde göra men varken hinner eller har energi till. Saker som att ta hand om sig själv, hinna gå långpromenader varje dag med hunden och bara ro om varandra existerar inte och det känner jag dåligt samvete över. Har vi tagit oss vatten över huvudet med alla djur? Borde vi bara satsa på oss själva istället? När jag är ledig vill jag spendera tid med vänner men det hinns inte med och det känns piss. När den här paniken tog över hela kroppen så ringde jag Jim med gråt i halsen. Stakars kille som försöker ta sig helskinnat till jobbet i ovädret och nu får han en panikslagen flickvän i örat klockan 06.15. Tur att jag ringde honom! Älskar hans sätt att lugna ner mig i dessa situationer. Efter 20 minuter i telefonen så har vi kommit på en lösning. Den får ni se snart....

Puss Daniella 


Adam 20 år

Lördagskvällen bestod av mycket roligt folk, ensamdans utan skor och en väldigt god kebabtallrik. Bilderna får berätta mer...


smink, hårspray och vin hemma hos mig och jim vid halv fem.


Ännu mer vin med sanna, rille och Jim <3

Hannes, Hampus och Tomas firade Adam

min kamera försvann en stund under kvällen, nu vet jag vilka som lånade den =)
David och Jonas.

Födelsedagsbarnets flickvän Angelica, Roberta och vinflaskan

Men det bästa på hela kvällen, Jim <3

Mysig väckning

Oj vilken bra morgon förmiddag jag har haft. Vid kvart i elva klev Jim innanför dörren och väckte mig med brunch. Han hade jobbat i brunnsäng och tänkte komma hem och överraska. Mysigt! Nu har vi ätit och varit på en lite promenad med Jum-Jum. Jimpa har precis åkt iväg igen för att fortsätta jobba och jag ligger i soffan och kollar på Reachel Ray. Hon är så skrikig, som mig på fyllan typ. Jobbigt! Jag ska ligga här hemma och slappa ett tag till för vid tre börjar jag jobba till stängning. Kul =)

Vi hörs senare
Puss Daniella

Trött Daniella

Nu är jag heeeelt slut! Jag har jobbat klart, sprungit massa ärenden och städat. Va skönt det är att bara lägga sig i soffan och coola ner efter en lång dag. Jim skulle sluta vid fyra men dom fick in ett jobb till så det vart övertid idag med. Vet inte när han behagas komma hem, men runt åtta trodde han. Jag är ändå inte hungrig så väntar med maten tills han kommer hem. Bra med övertid, det behöver vår ekonomi. Alltså ställde vi in med Emelie idag, dom skulle också bli sena från hundhämtningen så planerade att ses imorgon på dagen istället. Längtar =) Imorgon är det mycket som står på schemat också. Ska först ut till viksberg för att lämna Jum-Jum, sedan ner till målarboden och hitta fina tapeter. Och sen, äntligen, ska vi till emelie och henke och silas. Vid fyra tiden kommer sanna hem till oss och så ska vi fixa oss inför kvällen. Adam 20 år. Ska bli himmla skoj. Får se om vi orkar gå ut efter festen i lokalen, det är ändå där det brukar vara trevligast =)

Puss Daniella


Fullrulle

Nu är jag klar med alla ärenden, fort gick det också! Viste precis vad jag skulle ha så jag små joggade nästan runt hela stan, måste ha sätt ut som en stressad smurf. En knallblå jacka + en kort Daniella = smurf! Mindre lyckat =) När jag öppnade i morse så kom emelie och sara (?) in men hela dagistruppen. Dom skulle leka lite på stan och åka buss. Gud va man var lättroad när man var liten. Vi ska iaf ses ikväll och det ska bli så kul!!! Längtar efter att se hennes lilla vovve. Påtal om hundar så kom det in en jätte söt hund i butiken. Egentligen får man inte ha hundar inne i butiken men jag säger aldrig det till kunderna som har söta hundar, haha diskriminering mot fula hundar, men herregud. Dom små och söta får vara här inne för dom är en fröjd för ögat =) Åhh den va såååå fin. Lena satte sig ner och gullade med den, sött!

Vi hörs senare
Daniella

Uppe med tuppen!

Oj va tidigt jag var på jobbet idag :O Har redan hunnit städa, kollat in alla nya väskor öch växlat kassan. Skönt! Känns så onödigt att gå hemma och vänta när man är redan är klar. Ångrar att jag inte sov lite längre imorse, hehe. Nåväl. Gud va fort den här veckan har gått! Har gjort massa kul varje dag. Igår hann vi till och med att åka till Gina Tricot, så nu ska jag sluta tjata om det jäkla stället, bytte ut skjortan till en jätte fin klänning som jag ska ha på mig på lördag. Åkte även till systemet och fixade lite dricka till helgen, men orkade inte köpa allt så ska förbi en sväng idag också på lunchrasten. Och sist men inte minst så köpte vi en del av Adam pressent. Ska köpa resten idag på stan. Korse jisses va mycket jag ska hinna med under lunchen =) Idag efter jobbet så ska jim och jag åka till Emelie för att kolla in det nya lilla underverket. Åh va kul! Jag kommer bli kär. Men skaffa hundvalp i lägenhet kommer jag aldrig att göra igen, speciellt inte när vi bor högst upp. Gud va vi sprang i trapporna hela tiden för att få vårat lilla odjur rumsrent. Emelie har ju värsta lyxen som bor längst ner, vissa har tur =) Nej nu ska jag läsa igenom mejlen och spana in nästa veckan veckobrev.

Puss Daniella

Trött

Nu är jag riktigt trött efter dagen stohej! Var jätte kul hemma hos Jello =) Melvin var heeeelt tokig! Dom lekte konstant och sen när melvin åkte hem så somnade Jum-Jum bums av utmattning. Jag slumrade nog också till en stund i jellos mysiga soffa. Men sen började hon poppa musik för att bli pigg, schyst liksom - jag som sov. Hahaha! Hon gav sig iväg till 4:an och jag och jum-jum stannade kvar en stund tills jim kom och hämtade oss efter jobbet. Jim hade fuskat boch köpt med middag från donken, ganska skönt ändå för då slapp vi göra mat. Proppade i oss maten och sen fick vi springa iväg till hundträningen. Gud va bra det gick idag! Vilka framsteg mot förra veckan, helt otroligt. Jag blir så glad =) Sen pratade jag med Petra idag också och det visade sig att jag ska jobba imorgon 09.30-12.30 och sen heldag på fredag, sen har jag såklart min söndag. Kul kul kul kul kul =)

Hörs imorgon efter jobbet
Puss Daniella

Fullfart framåt

Idag är det en sån där rolig dag när man har mycket planerat. Började redan klockan sju när alarmet gick av på mobilen. Upp ur sängen och dra på sig lite kläder. Väkte Jum-Jum, gav honom frukost sen ut på en promenix. När vi kom hem igen sprang han in i sovrummet och la sig i sängen och kollade på mig som om att jag var dum i huvudet som hade väkt honom så här tidigt. Han somnade inom tre minuter typ. Jag tog bussen ner till jobbet för ett personalmöte och en himla god frukost. Var mysigt att bara sitta alla fyra och prata. Mötet gick iaf bra, pratade budget och timmar. Nu har jag kommit hem igen och hunnit vara ute på en till promenad med Jum-Jum. Det är inget som är sönderbitet här hemma och alla katter lever så jag antar att dom har sovit. Om en timme ska jag och Jum-Jum gå ner till Jello och äta lunch. Ska vara där vid halv ett så lika bra att gå i tid. Det negativa med hanhund är att han ska lukta överallt så det tar aölltid mycket längre tid att gå till saker med honom. Men det kommer försvinna när vi kastrerar honom så det är ju skönt. Jello är även hundvakt idag åt en liten terrier som heter Melvin och är åtta månader (bara en månad äldre än jum-jum). Jum-Jum som älskar andra hundar, och nu även någon som är lika gammal och inte så mycket mindre i storlek än honom. Det kan ju inte bli annat än lyckat. Skönt att ingen av dom är könsmogna ännu. Ska bli så kul. Efter det kommer det bli en skön och lugn eftermiddag, jumis kommer vara trött och jag kan slappa framför tv:n ett tag. Jim ska försöka sluta i tid, men vet ju hur det brukar bli. Bara han är hemma till klockan sju för då ska vi ha hundträning med Stina. Längtar =) Nu ska jag ta en kopp kaffe, drack inget till frukosten.

Puss Daniella

Mammas lilla duktiga kille milleeee

Åh just nu är jag en riktigt glad och stolt mamma! Var precis ute och tränade Jum-Jum, gud va duktig han är och man märker skillnad dag för dag. Igår var det en mindre bra dag när det gäller träning men det vägde upp dagens träning. Han gick så fint bredvid min vänstra sida och drog inte det minsta. Ska ut och köra lite till med honom senare för nu har han däckat i soffan. Åh va glad jag blir när man ser att all träning ger färdighet.

Kollade föresten runt lite utbildningar och har nog kommit fram till att jag inte är redo än. Får ta en funderare igen efter sommaren. Nu vill jag bara jobba jobba och jobba.

Längtar tills Jim kommer hem, han ska sluta i tid idag. Woohhooo! Vi ska åka till Skärholmen för att byta en skjorta på Gina Tricot (mamma den var för stor). Ska försöka byta till något jag kan ha på mig på lördag =)

Puss Daniella


Vad ska jag göra med mitt liv?

Under dom senaste veckorna har jag funderat väldigt mycket över vad jag vill göra i mitt liv. Vill jag gå runt och vänta på att det kommer mer timmar på Accent eller att någon, mot förmodan, slutar? Vill jag söka andra jobb som jag igentligen inte vill arbeta med bara för att öka inkomsten? Eller vill jag börja plugga? Dom senaste dagarna har jag kollat runt på olika högskolor för att få lite information om vad som verkligen finns där ut. Men är jag redo, mogen nog och kommer jag verkligen orka med att plugga? Om jag ger mig in i pluggstadiet så vill jag göra det hel hjärtat, inte ångra mig efter ett år och börja skolka och bara slappa. Det är bara idiotiskt. Ta platsen från någon annan som kanske vill det här dubbelt så mycket som jag vill så ska jag gå där och göra det halvdant. Gud så taskigt! Hatar dom som skolkar! Då kan man ge platsen till någon som verkligen vill plugga, verkligen vill bli något stort. När det gäller vad jag ska plugga till har jag två starka kandidater. Vetrinär eller mäklare. Usch va jobbigt att känna så här, ibland vill jag bara åka på en räkmacka genom livet men det är inte rätt. Nej jag måste nog fundera lite till och leta vidare efter info. Kom gärna med tips och råd, behöver er!

Puss Daniella

Inredning

Vi ska göra om här hemma. Tyvär saknar jag inspiration när det gäller färger och möbler just nu, brukar alltid ha en massa ideer men nu - nada. Ska kolla på massor av tapeter imorgon. Vi ska börja med vardagsrummet eftersom att Tom kommer riva ner sladdar och sånt  till flytten så kommer det se ut som ett helvete så det är lika bra att börja där inne. Vill ha ett roligt, häftigt vardagsrum men vill ändå inte tröttna på det för fort. Vi vill ha färg för just nu är det vitt överallt med en och annan fondvägg. Om jag känner oss rätt så lär vi ju välja tapeter till hela lägenheten imorgon, vi är så jäkla inpulsiva och vill ha allt klart nu nu nu! Hoppas vi kommer på några roliga lösningar imorgon. Jim vill göra en bar i vardagsrummet, vet inte vad jag känner för den idén igentligen. Kommer vi ens använda den? Tycker inte ens att vi dricker så mycket och nu huxflux ska vi göra en värsting bar i vardagsrummet. Nja får se om jag lyckas övertyga honom om att det är en dålig idé. Kanska kan mötas i mitten någonstans...får se hur det här slutar.

Puss Daniella

Snart är det fredag =)

Åh jag längtar till fredag då jag och jim ska åka till emelie och hälsa på det nya tillskottet i deras familj. Jag längras asa mycket och det är inte ens min hund liksom. I´m a geek - belive me! Emelie, chilla, jag lovar att vi inte ska ta med vårat monster till hund. Han skulle vilja leka med emelies lilla vovve (nu får hon faktiskt döpa honom för jag ska inte skriva emelies hund hela tiden, behöver ett namn!) massor, han är trots allt bara några månader älsdre än hennes hund men typ lika stor som 10 chihuahuor på rad. Dessutom har inte jum-jum fattat att han är hund än och härmar katterna hela tiden så han skulle slå emelies hund med tassarna så som katterna gör. Den lille skulle bli platt som en pankaka. Ja så Jum-Jum får helt enkelt stanna hemma, är säkrast så =) Åh jag längtar!!!!


Puss Daniella

haha det där är liksom matskålar till kattungar =)


Cirkus

Herre gud vilken cirkus det är här hemma. Jag har precis insett att jag har gjort ett stort mistag idag. Jag klippte klorna, badade och kammade alla djuren efter att jag hade storstädat. KORKAT! Får väl dra en extra runda med dammsugaren här igen sen. Vart chockad när jag höll på med djuren. Dom tycker om vatten alla tre. Jum-Jum hoppar i och ur badkaret själv, katterna kurrar när jag håller på med dom och kloklippningen gick toppen. Katterna är förstås inte lika förtjusta i vatten som jum-jum men det var inga som helst problem. Trodde jag skulle vara sönder riven och blöda överallt men icke sa nicke. Gick hur bra som helst. Så kul att fixa och dona med dom tre. Nu håller vi tummrna för att dom inte ska fälla lika mycket och hoppas att det nya shampoot fungerar. Just nu springer alla tre runt som galningar och halkar runt, ska försöka lugna ner jum-jum och få han att ligga still på en stor handduk tills han torkar.

Hörs senare
Puss Daniella

Underbar helg

Precis som jag trodde så vart det en toppen helg. I fredags var det födelsedagsmiddag hemma hos pappa när han fylde 43.Han vart jätte nöjd med pressenten, sa han i alla fall. En Ulf Lundell konstert dvd. Kändes klockren eftersom han avgudar Uffe, Sanna och jkag är till och med döpta efter hans låtar trots att pappa säger att "det bara blev så". Tro vad man vill om den saken. Nåväl, på middagen var även Sanna, Kenneth, Helene och Modde. Det var super kul. Jimpa ville köra så jag drack gladeligen vin. Sanna vart trött vid tio, den tönten, men resten av gänget höll igång till midnatt. Kom hem ganska skapligt ändå och somnade direkt. Var pigg och förväntansfull på lördagen då jag skulle jobba med Lena. Alltid lika kul =) Klädde mig i svart, var regler på de denna vecka eftersom vi firade 1 år på Accent och vi skulle matcha inredning och dom fina sjalarna vi fått att ha på oss (detta glömde jag toltalt bort idag, söndag, och klädde mig i nya kläder som jag shoppat dagen innan, suck!) Det gick hur bra som helst på lördagen. Det är sån skillnad på kunder och kunder måste jag säga. På Accent är alla jätte trevliga men på Willys var dessvärre större delen otrevliga, undra hur det kommer sig. Den första kunden jag fick när jag öppnade i lördags behövde hjälp med att ställa in sitt lås på sin resväska han köpt i veckan av oss (TSA-lås). Jag talade om och visade hur han skulle göra. Han tackade jätte mycket och talade om för mig hur otroligt duktig jag är på mtt jobb och att jag verkligen verkade påläst och kunnig. Det förgyller dagen vill jag lova! På lördags kvällen kom Emelie och Henke hem till mig och Jim. Vi kollade på melodifestivalen och skrattade så himmla mycket att jag nästan hade träningsverk i både kinder och mage dagen efter. Gud va roligt att dom ska bli med hund på fredag, älskar att vi har smittat av oss på dom. Hehe. Hur som helst var det en väldigt lyckad kväll. Danke =) Idag, söndag, var det dags att jobba igen. Gick väldigt bra idag med. Var på toppen humör och allt rullade på jätte fort. Jag tror inte att ni läsare förstår hur kul det är på mitt jobb. Jag har hittat rätt, mitt kall i livet. Jag har aldrig kännt en enda gång på 1 ½ år "gud va jobbigt, jag ska jobba idag". NEVER! Helt underbart. Jag längtar till och med till personalmötet på ondag morgon. Härligt att känna så. Juste jag har förståt meningen nu med att mitt andra jobb försvann. Viste att det skulle finnas en mening med de hela, det gör det alltid. Meningen är att jag ska vara hemma med Jum-Jum och träna honom stenhårt tills sommaren och i sommar jobba massor och dra in pengar. Efter det kommer jag ta tag i jobb sökandet igen och fundera ut om jag vill plugga vidare. Just nu ska jag ta hand om hus och familj och jobba med det jag älskar. Viste att det fanns där, någonstans. Nu ska jag kolla klart på Beck innan vi blir för djupa. Vi hörs imorgon =)

Puss Daniella