Snorig

Känner mig hängig och dann. Uschabuscha! Ställer in med mamma ikväll, får träffa henne på lördag. Nu gäller det att krya ända till fredag då det är jobb som står på schemat. Katta ringde och väkte oss för en timme sedan, skulle kunna ha sovit i två timmar till. Blev ganska sent igår.

Nu är det krig mellan katterna här hemma. Sedan Svea blev en Sigge igen så är det någon reval grej som har uppståt här hemma. Får väl hålla på i 1½ månad till sedan är det snipp snipp som gäller. Kastrering. Kisset kommer inte att lukta, katten går upp ca 1 kg och dom kommer inte att bråka. Dessvärre kommer dom kanske bli lite latare men jag ska se till att dom leker för fullt =)

Nej nu ska jag kolla in mitt bankkonto. Har jag berättat att World Clas har dragit månadavgift på mig dom två senaste månaderna fast att min kontrakt är slut och jag har fått besked om att sista dragningen skulle ske i juli. Tur att jag kollade upp det. Skulle iaf få tillbaka för två månader, skönt!

Puss Daniella

Family foto


Vi tre <3 Mamma, jag och sanna

Helg firande

Jaha nu blir det sådär konstigt igen. Jim och jag firar helg en måndag eftersom jag har jobbat. Det har väl sin charm trots allt. Han sitter och spelar nhl på vårat ps3 medans jag sitter här och är sociala med er. Han lyckades nyss kläcka ur sig att han ville ha spel kväll enda fram till klockan två inatt. Pff, jag ska snart knäppa över till scrubs hade jag tänkt. Föresten så har det redan börjat så nu spelar han på övertid. Gud va snäll jag är, så svårt att säga nej till en sån söt liten grabb. Nej nu börjar jag bli orolig, detta sa han nyss.
J - Jag är nog ganska lik den där killen som Jennifer Aniston va tillsammans med.
D - Brad Pitt? (någon har bra självförtroende tänker jag här)
J - Nej den där andra. Han tjocka fula.
D - Vince Vaughn?
J - Ja på alla sätt och vis.
Ibland förstår jag inte hur han tänker, min fästman...


Hard work work work

Gudars vad det känns som att jag har använt den där rubriken många gånger, men den stämer ju faktiskt varje gång! Nu har jag jobbar fredag, lördag, söndag och idag. År ledig fram till fredag igen om dom inte ringer tidigare. Åh det är så kul! Alla kunder är så glada och trevligt. Speciellt kul är det när dom frågar om råd osv. Alltid kul att hjälpa till =)

Kanske ska uppdatera er lite om helgen föresten. Vi tar en snabbis....obs!
Fredag: Efter jobber kom Jim och hämtade mig, körde mig till Jello. Där var det massa tevligt brudar och kvällen bjöd på skvaller, god mat och dryck. Gick ner till Olearys där jag inte blev långvarig. Var hemma vid kvart över tolv - halv ett. Skönt!
Lördag: Jobbade med Lena, stängde klockan fyra. Jimpa kom och hämtade mig sen åkte vi ut till Viksberg (har spenderat mycket tid där nu, kul kul kul). Åt god mat och sen huxflux fick Jim för sig att träffa Rille. Han åkte och jag var kvar med Katta under hela kvällen, riktigt trevlligt om jag får säga det själv. Kom hem vid elva tiden. Kollade llite på tv sen kom jimpa hem vid två sen var det natt natt för oss båda.
Söndag: Vaknade uppo super pigg! Det är så roligt att jobba söndagar. Det är en tävling mot budgeten som jag oftast brukar vinna. Jag fixade i butiken och öppna klockan tolv. Efter jobbet plockade jim upp mig sen återigen ut till viksberg. Åt massa god mat sen skulle vi hem. Åkte och hyrde filmer i salem men fick för oss att åka ut och kolla på dom med Katta så vi spenderade hela kvällen där hemma. Tror vi var hemma i sängen vid halv ett.

Jepp det var min helg i kortadrag. Helt underbart! Imorgon ska jag upp till mamma vid fyra tiden. Äta på någon bra sushi resturang och sedan mysa. Ska faktiskt sova där eftersom hennes soffa kommer på onsdag förmiddag måste jag vara där och ta emot den. Hur ska jag klara mig utan Jim? :O

Puss Daniella
p.s Sanna och jag har köpt en asabra födelsedags pressent till mamma =)

Nakenhet

Jag tror jag ska börja gå runt mer naken här hemma. Då kanske jag börjar acceptera min kropp och kanske till och men börja gilla den precis som den är. Det vill säga lite pluffsig här och där. Kanske ska jag sluta försöka så himla mycket och bara börja njuta av mina former, om man nu vill kalla dom de. Det känns som att det är dags med de för hur kul är det egentligen om alla ska sträva efter samma sjuka ideal. Jag skulle absolut inte ha något emot att se ut som en pinne med bröst (om ens dom skulle excistera då) men alla kan inte se likadana ut. Jag måste sluta sträva efter något som jag aldrig kommer att uppnå, jag blir bara besviken på mig själv.  Visserligen är det svårt att känna sig snygg när man inte är nöjd men kanske är det här en bit på vägen. Daniella goes nude. Fast bara hemma ofcourse ;) Det är dags att inse fakta och dags att jag börjar gilla det jag har. God´s gift too me.

Måste sluta fundera så mycket...
Daniella


Några av de normal formade Dove tjejerna.

Bajsfan!

Usch jag har bara fula äkel kläder i garderoben! Finns inget att ta på sig. Åhhh jag blir så sur! Dessutom har jag världens fulaste blogg och jag fattar inte hur man ändrar layouten. Usch usch usch!!!

Catwoman släng dig i väggen

Äntligen är vi hemma hos katterna igen! Man märker verkligen att dom blir glada när man kommer hem. Sätter sig vid fötterna och skriker sen när man lyfter upp dom kurrar dom som tusan. Gulligull! Nyss följde små grabbarna med mig in på toa. Känns lite halv kul att ha två katter stirandes på en när man sitter och försöker göra nummer två, ack ack! Sen skuttade dom glatt ner i badkaret och lekte med en boll. Tror jag har förvandlats till en catwoman!

Pratade med Jello tidigare idag. Fan va jag längtar tills imorgon. Problemet är bara vad jag ska ha på mig :O Tycker inte jag har någe fint hemma. Kanske åker ner till stan lite tidigare imorgon så jag kan springa en vända på stan innan jobbet. Låter toppen!

Snart börjar Idol, åhhh va roligt =)


Puss Daniella


Äntligen!

Heta debatter, aktuella ämnen och politiska frågor som blandas med lättsamma inslag.

-Låter det intressant?



Äntligen är Kvällsöppet tillbaka!

Kvällsöppet är ett spännande debattprogram som leds av Lennart Ekdal. Programmet sänds på onsdagskvällar 22.45 till 23.45 mellan den 15 oktober och 17 december.


 Nu har Du chansen att få vara på plats under en direktsändning. Vi bjuder nämligen in Dig till att vara publik!

Skicka din anmälan till: [email protected]

Eller ring 08-459 4100 och fråga efter Angelica Carsfeldt

Som publik ska du vara på Tv4, Tegeluddsvägen 5, senast klockan 22.10. Ta tunnelbanan till Gärdet (röd linje mot Ropsten). Vi bjuder på lättare tilltugg och en timme förstklassig underhållning!

Vi tar även en rundvandring i Tv4-huset. Se vad som händer bakom kulisserna!

Obs! Platserna är begränsade- Först till kvarn gäller!

                                                                         Vi ses!


Hejdundrans liv här hemma

Känns som att vi har hunnit med en hel del idag redan. Katta ringde och väkte oss vid elva tiden då var det bara att hoppa in i bilen och åka iväg till Viksberg för att säga hej då till Tom och Kenta som ska till Magaluf med jobbet. Snacka om att jag är avis - vill också utomlands! Var iaf där ute i någon timme sen åkte vi till donken och köpte lunch - mmm cescar sallad! Den är så grymt god där, köper nästan alltid den. Nu är vi hemma hos oss igen och är lite sociala med katterna eftersom vi ska vara borta hela kvällen. Charlie och Svea Sigge leker för fulla muggar. Haha nu hoppade dom på lampan så att den tändes. Kanske är mina små pojkar genier? Eller nej skulle inte tro det för nu sprang Charlie rakt in i balkongdörren utan att stanna. Herre gud! Jaja vi hörds lite senare så får jag uppdatera er. Tror att jag plockar med mig datan. Dessvärre kommer det inte att bli några nya bilder efter helgen och så vidare för nu är min kamera ute och reser med TumbaGolv, undra om jag kommer få ångra att jag lånade ut den? =)

Hörs senare
Daniella

Sigge is back

Men seriöst! Va är det för inkompetenta vetrinärer på animalen igentligen? Nu visar det sig att min lilla flicka katt är en kille - IGEN! Jaha, vad ska han hete nu då? Gå tillbaka till Sigge antagligen. Åhhh än en gång har korv maffian vunnit hemma hos oss. Nu måste jag väl ändå få en egen liten kissemiss? En tjej.

Ikväll blir det bio på heron city och mysmiddag där också. Ett ganska soft firande för mig och Jim. Ska se Patrik 1,5. Har läst så mycket bra om den så det är bara att hålla tummarna =)

Puss Daniella

Ja må vi leva ut i hundrade år...

Idag fyller jag och Jim 2½ år <3 Undra hur detta ska firas? Jag har inte planerat något, hoppas min älskling har några ess i rockärmen. Tänk att det har gått 2½ år, det har gått så himla fort! Jag ärfortfarande helt nykär, pirr pirr i hela kroppen när jag ser min käresta. Jag ser fram emot våran framtid tillsammans.

Jag älskar dig Jim - mer än något på denna jord.
då-nu-förevigt


Under stjärnhimmeln

Hockeyn slutade 3-3, hmm inte så värst bra men det var jätte roligt att kolla =) Fy satan va man skrattar åt dom som står i klacken. Jo, men det går säkert bättre för laget om 14-20 + åringar står och hoppar "telge hopp" i en kvart. Pinigt! Känns ändå som att dom bara är ute efter bråk. Jo, visst är man en riktig suporter om man klappar på bortalagets fans efter matchen bara för att deras lag spelade en bättre match. Väx upp! Sen menar jag inte att alla som står i klacken är samhällets största nollor, vissa gillar ju bara att höja sina förbannade ssk halsdukar över hjärtat och sjunga "du gammla du fria", och de mina vänner känns ju hur moget och tufft som helst.....hmm. Jaja hur som helst så kom Jimpa och jag hem vid tio tiden, hann precis se sista minutrarna på "vem kan slå filip och fredrik?" (vårat nya favvo program). Tufft att det är en tjej som ska försöka slå mästarna denna vecka - good luck! Efter det knäppte vi över till en superbra film på svt1. Skönt att slippa reklampauserna vill jag bara påpeka. Efter det fick jag ett akut mysryck och plockade ut vår bäddmadras, täcken och kuddar ut på balkongen. Jimpa undrade var sjutton jag höll på med men när vi låg där under bar himmel och kollade upp mot stjärnorna så förstod han att det inte var en sån pjåkig ide trots allt. Låg och bara mös och pratade i en timme. Katterna va såklart med ute och fick värsta ruset av den friska luften. Nu springer dom här inne som små skitungar höga på socker. Ojojoj....

God natt puss
Daniella



 


Heja heja heja Telge!

Alldelles strax ska jag och Jim iväg på hockey. Äntligen har de dragit igång igen! Hoppas att ssk vinner denna match också eftersom det har gott så bra dom senaste två matcherna. Skönt att vi får biljetter av TumbaGolv =)

Imorse ringde Katta och väkte oss klockan elva, sen kom hon och plockade upp oss här hemma. Alltså har dagen spenderats ute i viksberg. Plockat svamp och varit ute i skogen. Mysigt. Blir samma sak hela veckan skulle jag tro, härligt!

Hahaha för en stund sen hoppas Svea rakt in i spegeln och trodde att det var ett rum på andra sidan, fy satan va jag garvade.

Puss Daniella


mina små darlings <3

Dear friends and family








Underbara vänner <3 Plus emma såklart, men hon ställer aldrig upp på bild =)

Jim Tillberg

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Jag måsta ha världens bästa pojkvän. Dom flesta tjejerna tycker säkert det om sina pojkvänner, annars borde man kanske  inte vara tillsammans? Klart man tror att man har hittat den bästa. Men herre gud tror och tror, tror gör man i kyrkan, Jag vet att jag har hittat den bästa. Han har fixat och donat hela dagen. Köpt två skvaler tidningar till mig, fixat en supergod middag, städat, köpt "gotta" och inte nog med de utan han gick hemifrån oss för att hämta mig på jobbet för att det är farligt att gå själv hem nu när det börjar bli mörkt. Alltså har ahn sprungit ner och hämtat upp mig. Åh han gör så det pirrar i hela kroppen. Känner mig som en fnitrig liten flicka som är nervös inför sina första "killbaciller". Fatta att det är såhär efter 2 ½ år. Åh pirr pirr pirr.


I had to have this talk whit you, my happines depends on you.

Har precis kollat klart på I ditt ansikte. Vi missade det förra veckan, men jag hade faktiskt förväntat mig mera. Magnus Betner är ju världens roligaste människa typ men programet var sisådär. Jaja nåväl. Nu ska jag läsa igenom min dagliga dos av bloggar. Börjar med vänner och bekanta sen går jag över till kändis bloggar. Roligt =)

Puss Daniella

Helg mys

Äntligen är jag hemma efter en otroligt tuff men rolig dag på jobbet! Fick hur mycket varor som helst så dom har jag kämpat mig igenom. Kul att jobba med mia =) Jim kom och mötte mig när jag slutade så gick vi och handlade lite till middagen. När jag öppnade dörren hit hem möttes jag av en nystaädad lägenhet och massa nya grejer i kylskåpet och frysen. Storhandlat och storstädat, finns det någon bättre pojkvän där ute? Skulle inte tro de va ;) Ikväll ska vi fira att det är "helg". Eftersom jag alltid jobbar under helgen så blir våra veckor lite snestälda så idag var det sista arbetsdagen fram till fredag, om dom inte ringer, så därför firar vi myshelg idag istället på fredagar som andra människor. Härligt!

Har redan lite planer inför nästa, riktigt, helg. På fredag ska jag hem till Jello. Måste spana in nya lyan och drick vin och äta god mat. Härligt! Slutar jobbet klockan kvart över sju så efter det blir det raka vägen upp till henne! Börjar inte jobba förens elva på lördagen heller om jag inte missminner mig. Kul kul kul!!!!

Nu ropar Jim att min mat är klar. Gott!!!

Puss Daniella


Världens bästa och snyggaste pöjk!

Underbar helg, underbar pojkvän, underbart jobb!

Sitter på jobbet och väntar på att få öppna. Coolt att vi har bytt till 12.00. Folk står utanför och kollar in =) Åh va roligt det ska bli att jobba, är på riktigt bra humör idag så hoppas att det påverkar försäljningen positivt. Brukar gå riktigt bra! Måste bara skryta lite om våran accent butik, södertälje butiken är den bästa accent butiken i hela sverige. Bästa försäljningen, gud så stolt jag blir! Jag har lärt mig av dom bästa ;)

Helgen har föresten varit helt otroligt toppen! I fredags var det middag hemma hos pappa. Jim hämtade mig klockan 19.15 på jobbet. När vi kommer in står farmor och farfar där också. Börjar med massa champagne som farmor hade köpt med sig. Grillad god mat och massa trevligt prat. En riktigt toppen kväll! Så skönt att komma hem till pappa och louise, man känner sig så vuxen =) I lördags morse ringde klockan 10.00. Dags att fixa mig lite fort för kvart i elva kom sanna och pappa och hämtade mig och körde till tåget. Sanna och jag mötte upp mamma runt klockan tolv på medborgarplatsen. Gick till söderhallarna och köpte massa goda saker som vi skulle ha till sen lunch / tidig middag. Innan hann vi köpa en liten brunch som vi tog på Söder cafet eller vad det nu heter. Efter en vända på söder så åkte vi hem till mamma. Gud vilken mysig lägenhet! Alla gjorde mat, eller mest mamma och sanna, haha. Vi drack vin och cider och skrattade ihjäl oss. En superkvällen till helt enkelt! Jim hämtade sanna och mig i tumba vid tåget klockan sex så droppade vi sanna hos pappa och åkte sedan hem till oss och hade lite myspys. Och idag ska jag jobba. Jim var och jobbade i morse men han kom hem precis när jag skulle åka till jobbet så fick skjuts ner av Kenta och Tom som precis hade lämnat av jim. "Fan va snygg du var" brast han ut huxflux. "Aja men sluta, jag vet att du inte gillar när jag har lockigt hår!", svarade jag. "jo as fint! Du ser typ ut som Peyton!" hahahha, herre gud sötnöt! Ikväll blir det iaf middag i viksberg, åh så mysigt!

Nu ska jag värma på mig mat och kolla igenom butiken innan öppning. Vill bara påpeka att vi har fått in sjukt snygga väskor :O Kom förbi och checka!

Puss Daniella

p.s Kul att komma till jobbet så sitter det små lappar överallt med roliga hälsningar från Mia =)

Tipptopp helg

Längtar tills helgen vill jag lova. Klockan 19.15 kommer Jim och plockar upp mig utanför jobbet idag. Raka vägen hem till pappa där vi ska ha mysmiddag. Jag, Jim, sanna, pappa och louise. Myspys! Jimpa får köra så kan jag bjudas på vin :) Låter toppen! Imorgon ska jag och sanna upp till mamma, jim jobbar. Vi ska mötas på söder och sedan promenera runt och sen åka hem till mamma i hamarbyhöjden och äta lunch/middag + dricka vin och cider. Gud så härligt! Ska bli så kul att se nya lägenheten för första gången. Låter inte det här som en toppen helg eller vad?

Back to work
Daniella


Nyförälskad

Sitter på jobbet och har precis ätit lunch. Lasagne. Nu är jag proppmätt och väntar på att det ska utvecklas någon form av energi i min kropp så jag kan gå ut och göra ett jävligt bra jobb. Gick skitbra imorse efter en kopp kaffe klockan tio. Åh det är så kul att jobba :) <3

Efter jobber idag kommer Jimpa och hämtar mig, klockan sex. Hem och äta någon god middag sen bänka oss framför tv:n. Först Idol och sedan  Vem kan slå filip och fredrik. Finns det bättre program på tv nu? Skulle inte tro de va :) Emelie kanske kommer förbi en stund också :)

Back to work
Daniella

Hösten närmar sig

Jag brukar alltid lyckas plantera någon slags panikångest i mig när vi närmar oss mot hösten och mörkret. Men just detta år längtar jag faktiskt lite till höst och vinter, fråga mig inte vad som är skilnaden från förgående år men så är det i alla fall. Hux flux! Så mysigt att sitta här hemma, lyssna på Lars Winnerbäcks lugna låtar, tända massa ljus, dricka tee, ha Jim bredvid sig i soffan som kliar mig på ryggen och på golvet leker våra små kattungar. Dessutom är det ett plus att det blir mörkt ute redan vid sju tiden, ännu en anledning till att tända ljus. Vi använder oss aldrig av element utan kör på massa tända ljus istället, gud så ekonomiskt. Nej jag riktigt känner hur jag längtar efter att få börja använda mina nyinköpta stövlar. Ta fram min nya rosa halsduk, vantar och min mössa. Dessvärre har jag en skit ful jacka att ha till vintern men vad gör de om hundra år? Fjäll räven är ju varma i alla fall, får tänka så. Nej nu ska jag tappa upp ett bad och läsa Sofis mode och bara njuta av livet. Gud va jag känner mig fulländad just i detta tillfälle - kan vi stanna här?

Puss Daniella

Tom fucking Cruise

Sitter hemma i Viksberg och har precis kollat klart på Oprah. Tydligen så har Tom Cruise varit med i branschen i 25 år. Jag vet inte vad det är med denna man men jag klarar inte av honom. Han sitter i oprahs soffa och förklarar att allt med Katie är ett missförstånd och att han inte alls "insolrear" henne. Bull shit säger jag! Han beter sig som världens kristnaste människa, ja en manlig Carola om så vill. Jag kan inte ens komma på att jag har sett honom i någon film. Hur som helst så tycker jag att han är en skum kille. End of story!

Kanske ska fixa lunch snart, kom på att jag endast har ätit en macka idag. Badminton ikväll också förhoppningsvis :D Gud va jag har saknat de! Nu ska jag spring ut till Jimpa som sitter ute hos Tom och spelat NHL. Gud så mycket han har tjatat om det spelet, får vänta ett tag.

Puss Daniella



Tog bilder på Bulten, han är så söt =)

Mammas stora kille

Kom på att jag inte har lagt in bilder på ett tag på lille Hamilton. Eller han är väl inte så liten längre. Ett år, stor kille!



Hamilton läser tidningen.

Hamilton posar i svart vitt.

Ville bara visa hur otroligt stor lillkissen är. Han ligger bredvid en STOR
trådlös hemtelefon :)

Något positivt

Åhhh fick svar av min läkare idag som talade om att mina prover såg jätte bra ut och att jag kan trappa ner på mina kortison tabletter. ½ tablett varje morgon i en måndas tid sen kan jag sluta helt och hållet - skönt! Nu är det bara methrotextat, folacin och mina embrell sprutor kvar. På väg till en friskare tid, känns skönt!

När jag lunchade med farmor i torsdags kom vår gemensamma sjukdom på tal.
Jag - Farmor tänk när vi måste sitta i rullstol
Farmor - Meeen Daniella, usch säg inte så
Jag - Men det blir ju kul, då kan vi köra chicken race :D
Haha man måste alltid se något positivt i det som händer!



Min ska vara rosa!

Konstiga människor finns de gått om

Korse jisses vilken dag! Har setat hela kvällen och eftermiddagen och bara mejlat massor av folk angående jobb. Då gäller det inte mig själv eftersom jag har fått dom timmarna jag behöver och vill ha, nej nu gällde det hela Jimpa. Han har sagt upp sig eftersom hans chef måste ha fått en hjärnblödning och blivit helt sjuk i huvudet de sista två veckorna. Säger att Jim inte sköter sina timmar och jobbar för lite, vill bara påpeka att Jimpa jobbat minst 6 dagar i veckan sedan han fick jobbet. Helt stört! Dessutom har chefen gått och spridit små rykten om jim till alla andra på hotellet som han jobbat på. Asså seriöst, att det finns sånna människor? Kan inte förstå hur det är möjligt. Men nu är det nya tag och bara att blicka framåt som gäller. Han har sökt minst fyra jobb ikväll och skrivit mejl till sin chefs chef för att förklara hur allt igentligen ligger till. Korse jisses! Vi har föresten också hyrt film, varg. Den var super dålig men ändå var jag tvungen att se klar hela. Fattade knappt vad den handlade om och hörde inte vad dom sa med den där konstiga dialekten.

Nu ska jag glo runt lite på folksbloggar och hålla mig uppdaterad =)

Puss Daniella


I wont let you fall <3

Monday morning

Ojojoj va länge sen det var jag skrev :O Har haft fullt upp men nu jäklar har jag tid för er kära läsare. Är ledig ända till torsdag, skönt! Me hoppas att jobbet ringer tidigare ändå, hehe. Jag får inte nog!

Vad har hänt sedan sist? I fredags var det utgång som stod på schemat. Skulle egentligen ha gått ut på lördagen men både jim och jag skulle jobba på söndagen så vi tog vårat förnuft till fånga och va ordningssamma. På lördagen var jag dålig. Nej inte för att  jag hade drukigt för mycket för så var det verkligen inte. Tror jag slutade dricka vid typ elva tiden så var helt lugn när jag kom hem. Men tyvär gjorde jag det mistaget och köpte "fylle käk" på sibylla, kebab. Usch det tyckte inte min mage om. Spydde och sprang på toa hela lördagen. Tom hade tydligen också bvlivit dålig av kebaben där typ förra helgen, så varning varning varning för sibylla kebaben! Tack iaf alla inblandade i fredags, träffade massa roligt folk ute också =)

Idag ska jag städa riktigt fint och ha middagen klar när jim kommer hem. Håller tummarna för bio ikväll. Patrik 1,5 - verkar nte den hur bra som helst?

Puss Daniella


Tanya och Svea myser

Happy happy happy

Tanya and Rillson

Mathias ville vara med också

Darling och chocolate-bear :)

Godmorning beautiful, how was your night?

Sorry för dålig uppdatering. Har kännt mig lite blaha men nu känns det bättre =)  Man ska inte vara omkring människor som är negativa och gnälliga för då blir man likadan själv. Skönt att klippa alla band! Pratade med Petra igår och det hjälpte mycket, även Lucia och Vivi var stora stöd under gårdagen <3

Idag är jag ledig, gudars va skönt. Längtar efter det nya schemat, undra hur många timmar jag får? Tänk om det är så bra att jag klarar mig på endast Accent timmarna, att verkligen få jobba med något man känner att man är bra på och trivs med. Hur guld verkar inte de? Håller tummarna. Idag ska jag även åka ut till Viksberg, socialicera med Katta. Måste kolla hur det är med Mimi, hon blev biten rakt igenom örat igår av någon elak katt. Usch stakars gammelkisse.

Kanske ska slå en pling till jobbet senare och kolla hur mötet gick i morse. Får se om jag kommer ihåg annars hör dom av sig  om det var något viktigt =)

Puss Daniella

Världens bästa mamma

Ja om det fanns ett pris för världens bästa mamma så skulle min mamma vinna det med bravu! Hon förstår mig alltid och oavsett om hon tycker att jag gör rätt eller fel så står hon alltid vid min sida och stöttar mig till tusen. Känns som att vi är så otroligt lika både sinnet och sättet. Jag är så stolt över att vara hennes dotter. Min mamma är bäst <3

Blahaaa

Home sweet home! Usch jag känner mig helt loj. Men det är inget vi ska prata om här eftersom vissa läser som inte borde läsa. Känner att jag ska prata lite med Petra imorgon på jobbet, hon är hajj på sånt här. Får se om jag vågar ta upp de bara. Jaja usch snart börjar jag tjura som en jävla barnunge igen. Tur att jag har såna bra vänner och en otroligt bra pojkvän <3 Ska nog läggamig i badet snart och bara kura ihop mig. Kanske ska ringa mamma?

Imorse innan jag gick till jobbet så kröp både Charlie och Svea ner i min skokartong. Dom gillar det - precis som bror sin. Hamilton älskar sko kartonger och sover alltid i dom så fort han får chansen. Men nu börjar han bli lite för stor för kartongerna så kanterna brukar spricka. Men katter ska ju vara lite pluffsiga så det är mysigt =)

Nu ska jag kolla på "Vem kan slå fredrik och filip?"

Puss Daniella


Charlie (v) och Svea (h) myser i min skokartong

Mina nya stövlar som kartongen innehöll :)

Work work work

Jaha då var det snart dags att gå iväg till jobbet då. Skojigt! Jobbar till klocken sex så efter det blir de middag i viksberg. Åh jag älskar att vara där. Blir ingen badminton idag, får ringa och avboka. Både jag och jim har sån himla träningsvärk, inte så konstigt eftersom vi tränat varje dag :P Kul är det, som sjutton.

Imorgon ska jag luncha med farmor. Jobbar heldag men smiter iväg en timme vid tolv. Kul =)

Idag åker föresten mina nya stövlar fram, känns som det är höst väder. Bilder på dom kommmer upp ikväll för nu har jag en del grejer att uträtta på mejlen.

Puss Daniella

Fredde och fille-pille

Jag slutar aldrig förvånas över Filip och Fredrik - jag älskar dom! Har precis kollat klart på premiär avsnittet av vem kan slå filip och fredrik. Antar att hela tanken är att man ska heja på motståndaren, men det gör varken jag eller jim. Fan club!

Har förövrigt planerat inför helgen. Ledig på fredag också så då tänkte jag kolla om jag kan spendera dagen ute i viksberg, jag saknar skogen. Sen plocka upp Jimpa efter jobbet och kanske äta middag där ute med hela familjen Tillberg. Mysigt =) Upp tidigt på lördag för att åka hem till mamma och spana in nya lyan. Åker upp samtidigt som Jimpa så jag får sällis på tåget. Kommer nog vara hos mamma vid halv nio tiden, somna om ett tag kanske och sen vakna igen av en super god frukost. Det är så mysigt att komma hem till mamma, man blir så omhändertagen och hon planerar allt i tipp topp. Lovar att hon kommer ha köpt gott tee med massa goda frukost mackor. Efter det ska vi nog tapetsera hemma hos henne, hur det nu kommer gå. Lägger upp bilder på de senare, antar att det kommer se himla roligt ut =) Sen blir det lunch på 91:an hos Malin där vi ska dricka vin och mysa. Efter de antar jag att det blir shopping i city, kanske hittar jag något att ha på mig på kvällen? Vill antingen ha spetsklänning i svart eller någon snygg frans klänning - såg en super fin på H&M för inte så länge sedan. Nåja får väl se vad som händer. Roligt ska det blir iaf.

Nu ska jag glutta runt på folks bloggar och invänta sex and the city. Längtar tills imorgon då det blir badminton igen. Kul kul kul!

God natt Daniella

Jag efter en kräftskiva hos Johannas kompis. På väg till Olearys =)

Dagens

Dagens mat
Lunch: Spenat lasagne
Middag: Kyckling med svamp

Ikväll blir det nog en liten frukttallrik skulle jag tro =)

Svamp plock

Förlåt för sen uppdatering idag, men jag lär ju lyckas skriva tre inlägg till under kvällen om jag känner mig själv rätt. Dagen började med badminton klockan tolv, gick super bra! Efter det var det viksberg som stod på schemat. Både Jim och jag var lediga så vi åkte ut och var lite sociala med hans mamma, trevligt. Vi bestämde oss för att gå ut i skogen alla tre + bamse och leta svamp. Skönt med frisk luft, att plocka svamp är så rogivande. Jag är superdålig på att hitta svamparna men Katta var motsattsen. Vart en hel del svamp som vi fick med oss hem. Kom väl hem för några timmar sedan. Har precis ätit middag så nu är jag proppmätt. Nu känns det verkligen som att vi har kommit in det hela bo själva grejen. Laga mat, damsuga och plocka undan. Ganska skönt men det finns dagar då man önskar att någon annan kunde göra en super god middag åt en och bara plocka upp alla kläder som ligger utslängda i vardagsrummet. Men någon gång ska man bli vuxen också och vi är på god väg.

Fick precis ett sms av annika där hon frågade om jag kunde jobba för henne imorgon inne på skorna. Jag som har planerat lunch med Tanya på stan och allt men jag kände att jag var tvungen att prioritera jobbet eftersom jag fortfarande går som extra så är det lika bra att ta varje liten chans man får. Kollade med Tanya och Jello om dom vill ut på lördag istället eftersom jag heller inte ska till Hällefors längre. Trist! Hoppas på en toppen helg här hemma istället, min lediga helg =)


Puss Daniella


Mina svampar =)

Charlie ville också vara med

Sen kom syrran Svea också fram för att hjälpa till och rensa


I give up!

Jaha det här slutade precis som alla andra dieter som jag har försökt mig på. Barnmatsdieten, nutrilett , buljongvatten osv. You name it - I have tried it! Orkar inte detoxa mer. Inte för att jag är hungig, heller inte för att det är äkligt. Utan av den enkla anledningen att jag kommer vilja ha fisk, spenatlasagne och grönsakssoppa. När ska jag förstå att sånt här trams inte funkar på mig? Gud så pinsamt, men vafasiken älskar man mat så gör man ;) Jag lovar mig själv att inte äta onyttigt, men endå god mat. Jag tycker ju om nyttig mat så det är bara att hålla sig till de. Måste ju vara fräsch till Maldiverna som jag och jim förhoppningsvis ska till nästa höst om vi lyckas spara pengar =) Då ska jag springa runt där på stranden och spexa med min nya kropp.

Badmintonen gick sisådär idag. Svettig som fasiken blev jag men kändes inte som att jag kom in i de hela. Troligtvs blir det badminton imorgon på dagen eftersom både jag och jim är lediga. Åh längtar till onsdag då jag ska träffa Tanya :D Kom på det nu en liten snilleblixt!

Nu ska jag duscha och invänta sex and the city.
Puss Daniella

Ångrade mig

Jag ångrade mig angående badmintonen så har bokat bana till klockan åtta ikväll. Kan det blir bättre? =) Åh va roligt!



älskade sport


Träning och middag avklarad =)

Är nyss klar med mitt core pass. Korse jisses jag viste inte att drt kunde vara så tungt att köra core hemma :O Har ju  som sagt fått en core på dvd som jag ville prova. Helt perfekt men saknar badmintonen nu efter bara en dag. Innan de åt jag middag, blev en grön sallad. Ganska gott men var inte så hungrig. Tack vare methrotextatet så känner jag knappt någon hungerkänsla. Ganska bra i sådana här tillfällen =)


Består av: Körsbärstomater, avokado, gurka, räddisor, majs, alfalfa groddar, ruccola sallad och söt ärtor

Puss Daniella

Vilken start på morgonen!

Vaknade klockan sju imorse av att klockan ringde. Fy sjutton va tidigt! Det blev inge varmt vatten med citron eftersom jag var så himla nervös inför sjukhusbesöket att jag inte fick i mig något alls. Väl på sjukan så börjades det med blodprov, gick relativt bra eftersom sjuksköterskan bara behövde gräva runt i min arm typ tre minuter innan blodet ville börja sipra ut. Skönt, 1 del avklarad av 3. Efter det var det bara att vända rumpan till så hon fick sticka mig - trodde jag ja! Nej men då ska hon ta sprutan i höft/ryggslutet för där sitter den största muskeln. Hjärtat börade klappa dubbelt så fort. Sticket var inte så farligt men fy satan va ont det gjorde när hon börjar spruta i grejset som var i sprutan. Inte riktigt lika illa som kortison spruta. Ingen människa som inte har tagit kortison spruta rakt i en led kan någonsin föreställa sig hur fruktansvärt ont det gör när hela skiten expanderar ut i lederna. Efter fem minuter så var sprutan klar i allafall. Jim som satt och höll mig i handen under hela prociduren viska efter en stund - Du blödde massor när hon tog ut sprutan, gud va duktig du är! Nu var den delen också avklarad. 2 av 3! Sen var det bara att traska ut till väntrummet och vänta i 30 minuter för sen var det dags för ännu ett prov. Det är så roligt att vara på reumatolog avdelningar för det är alltid jag, 19 år, och alla tanter, 60+. Jag har lyckats dra på mig en riktig gammling sjukdom. Tänk när jag blir äldre och får sitta i rullstol, Jimpa kommer ha så kul med mig, skrämmas och köra fort i nedförsbackar. Jag kommer vara mest skraj för att han ska råka tappa mig =) Måste tänka positivt, sjukdomen försvinner inte för att jag deppar ihop. Nåja nog om de. Sista blodprovet var nog det värsta. Stakars sköterska som stack mig typ tre gånger i varje arm utan att få ut en droppe blod så tillslut gav hon upp och tillkallade någon annan sköterska som lyckades på sitt andra försök. Inte konstigt att jag är rädd för sånt här! Tillslut lyckades allt och alla delar var klara. Yes 3 av 3!

På vägen hem sa Jimpa att han skulle belöna mig genom en god frukost på donken. - Men hallå jag detoxar ju! Så han köpte frulle till sig själv den enda nöjet jag fick ut av de hela var att plocka bort saltgurkan ur hans cheesburgare. Men inte klagar jag för det för vid ett tiden var det dags för min lunch, första målet denna dag. En fruktsallad och ett glas vatten =) Mums! Glömde desvärre att fota som njag lovade med alla vet ju hur en fruktsallad ser ut så va fasiken skiter i de. Ikväll blir det sallad till middag + ett core pass. Skönt!


Puss Daniella



Haha gillar emelies mun när jag "pussar" henne =)

New world record?

Ni kan inte gissa vad jag och jim har haft för oss den senste timmen! Vi hade tråkigt så tappade upp ett bad så hoppade Jim ner för nu ska det slås rekord i hålla andan under vattnet i vårat badkar. Fy sjutton va kul de var. Tror det bara är vi som får för oss såna knäppa grejer, men va fan det är ju kul :) Självklart är allt dokumenterat med digitalkameran!

- Om vi gör det här varje kväll kanske jag kan ta världrekord! , sa Jim just med entusiasm i rösten. Haha sötnöt <3


Jim laddar inför första doppet

 Mitt rekord vart typ 27 sekunder så jag bestämde mig för att ta tid istället. Ready - steady - GO!

Jim kämpar!

Efter många dopp i badet vart det här dagens rekord. 2 min, 43,9 sek.

Charlie ville också vara med =)



Nog om det, nu ska jag snart krypa till kojjs.
Puss Daniella

Wish me good luck!

Kom precis hem från träningen. Körde badminton i hallunda idag eftersom det var fullt här i södertälje. Har även handlat inför min detox som börjar imorgon. Skulle kanske ha ätit kina mat med emelie ikväll men antar att hon redan har ätit nu när klockan är halv nio =)

Jag längtar tills imorgon för då ska jag börj rena kroppen. Gud va härligt. Varje morgon startar med ett stprt glas varmt vatten med pressad citron i. Sätter igång kroppen och de ska göra så jag förhoppnigsvis håller mig fri från förskylningar såhär innan hösten drar igång rejält. Sedan blir det sallad - utan dressing och utan kyckling. Alltså kommer min kost bara inehålla grönsaker, frukt och vatten. Massor med vatten! Det här funkar eftersom det bara är en kort period, tänker man långsiktigt så kan man även lägga till qinoa, oliv olja och inäger, kaffe (utan mjölk!) och även fisk och kyckling. Men jag kör ju bara måndag till torsdag. Självklart håller jag er uppdaterade med både bilder på min mat och text om hur jag mår. Spännande!

Jag längtar inte till imorgon eftersom jag ska till sjukhuset då. Usch jag är verkligen livrädd. Tror inge kan fatta hur gärna jag vill att den här skiten ska vara över. I wish i never got this cp jävla skit sjukdom.

Undra om Jello har kommit hem än? Saknar henne redan :( Håller tummrna för att hon har haft en super rolig tid i Spanien.

Puss Daniella

Jag ska börja leva efter "Carpe Diem"

Jag vill bli en sån person som tar vara på varje dag. Vakna klockan nio när det är helg, åka till badmintonbanan och sedan äta en sund lunch på stan efter de. Hur mysigt låter inte de? Jag vill inte sova till tolv på mina lediga dagar, parkera mig framför tv:n fram till fyra och sedan göra något av resterade timmar av dagen. Nixpix! Ändring! Carpe diem. Känns sunt och bra.

Veckans planering
Mån: Sjukhus 08.00. Må dåligt. Städa. Core
Tis: Äta frukt. Ha Daniella tid. Badminton
Ons: Luncha med Tanya på stan 12.30. Badminton.
Tors: Jobba + luncha med farmor. Core
Fre: Hällefors
Lör: Hällefors
Sön:Hällefors

Låter som en bra vecka!
Puss Daniella

nervös Daniella!

Usch och fy och blä vad jag mår illa. Inte för att jag har ätit för mycket, heller inte för att jag har fått i mig något gammalt eller dåligt utan för att jag är rädd inför måndag. Sjukhusbesök! Jag skrev ju tidigare i ett inlägg att jag intehade fått tag i min sjuksköterska men nu har jag pratat med henne och hon verkar vara super trevlig. Jag talade om att jag är livrädd för att folk ska ta spruta på mig osv. Det är helt okej när jag tar spruta på mig själv eftersom jag är van och gör det varje vecka men när någon annan ska sticka i mig - nej tack! Hur som helst så berättade hon om besöket och det hela ska börja med ett blodprov. På senare tid har jag blivit så himmla svår stucken, antagligen för att jag tar prover så himla ofta så att det bildas ärr på mina blodkärl. Efter blodprovet ska jag få en spruta - I RUMPAN - in i muskeln. Aj! Efter det ska jag vänta en halv timme och sedan tar hon ett blodprov igen för att se om min kropp har börjar producera kortison av sig självt igen så jag kan sluta med de i tablett form. Usch va rädd jag är, kommer svimma, spy och gråta på samma gång. Jag borde vara van eftersom jag har varit stammis på sjukhus i tio år snart, men icke sa nicke! Usch jag vill inte.Mår så dåligt att jag faktiskt överväger att ställa in hela skiten och sedan sluta med mina tabletter ändå och se vad som händer. Kan ju funka?

Puss Daniella

Detox nästa vecka!

Nu är jag helt slut vill jag lova. Tror aldrig jag har kört så hårt som denna gång. Redbull innan varje pass? Ja tack! Nästa vecka ska jag detoxa kroppen så den är laddad inför hösten. Ska få ur mig alla gifter och slaggprodukter. Grönsaker, frukter och massa vatten. Frukt tallrik till middag och god sallad till lunch. Mumms :P Vatten att dricka är väl mindre gott, usch hatar vatten, tacka gudarna för soda stream!

Denna helg blir super lugn, min jobb helg. Nästa helg när jag är ledig tar jag mitt pick och pack och åker till Hällefors oh hälsar på syrran som pluggar och står i. Är så stolt över henne som orkar och som har tagit sig igenom så tuffa saker. Hon är min förebild <3 Längtar massor till nästa helg, hinner inte träffa henne den här helgen så nästa helg då jäklar!

Nu ska jag krypa till kojjs med min bok om jag inte somnar på vägen in till sovrummet. Då får Jim konka mig resten av vägen, skönt =)

Puss Daniella


Lunch i veckan Tanyis? Tisdag eller onsdag. På Nancys såklart, jag detoxar ;)

Unnardag =)

Halloj! Ringde till bollhallen men det var fullt på alla banor ikväll. To bad! Bokade imorgon klockan åtta istället. Skönt, saknade faktiskt badmintonen idag. Vet inte om det är så mycket till träning men svettig blir jag och får träningsvärk. Nej gott folk jag står inte och fjoll slår bollarna utan jag tar i för kung och fosterland när jag smachar. Inte blir det lugnare av en tävlingsinriktad Jim som motståndare. Jaja nog om badminton, gammling sport ;)

Håller på att bli osams med rematologavdelningen igen. Fsiken att dom ska vara så svåra att få tag i! Ska sjukvården vara så här jävla kass? Ringer man så är det väl för att det är brottom, nej då har dom bara telefontid mellan åtta och nio på morgonen annars får man tala in ett jävla medelande men dom kan inte garantera att dom kan ringa upp. Asså shit det här är helt värdelöst. Tänk om det vore så simpelt att jag kunde bojkotta min sjukdom, men nix sån tur har man inte. Tyvärr :/

Puss Daniella

p.s Träffade Johanna idag, antar att det är sista gången tills jul :(

Badminton is the shit

Ja ni ser ju rubriken. "Träningen" håller i sig. Har kört badminton två gånger den här veckan och idag blir det en tredje, sen efter de blir det ett core pass hemma framför tv:n. Som jag sa tidigare så ska jag och jim få ett träningsprogram på dvd, superduper ju! Vad har hänt mer sedan sist? Jag har jobbat och ståt i. Det gör jag idag också och fortsättningsvis den här veckan. Efter jobbet idag blir det middag i viksberg efter de snor vi bilen så vi hinner ut till bollhallen. Är lata med bil idag men förra gången gick vi faktiskt från träningen hem till mariekäll. Det är fasiken långt :O Hurtbullar!

Nu ska jag soppa av golvet =)
Puss Daniella


Bild maraton

Kom på att jag inte har berättat något om tjejmiddagen typ. I fredags klockan halv åtta anlände Sanna, Emma, Johanna, Jello och Tanya hem till mig och vi började våran kväll =) Jag tyckte jag fottade massor men alla bilder vart asa dåliga så lägger bara in en väldigt liten del. Vi snackade skit, sjöng singstar och åt och drack. Det slutade med att jag, tanya och jello ville ut på krogen och resterande var lagom möra efter veckans arbete eller skola så dom begav sig hem. Tack för en himla mysig kväll tjejer. Hoppas vi kan göra om de. Dock blir det ju utan Johanna som tar sitt pick och pack på fredag och flyttar till Milano :(


Älskade pojkvän <3

Gud va jag älskar min underbara pojkvän <3 Våran lilla familj är helt perfekt. We are meant too be.


Äntligen måndag

Nu är det äntligen måndag =) Skönt att komma tillbaka till jobbet efter en veckas sjukdom. Jobbar med Lucia också, akn det blir bättre? Va kul! Ny måndag, ny vecka, nya tag!

Igår gjorde jag och jim något som jag har längtat efter så himla länge. Vi åkte och spelade badminton. Fasiken var kul det var! Idag vaknade jag med träningsvärk men det är de värt. Ska spela imorgon också, och hämta hem träningscykeln och försöka få tag i mitt och jims core videoband. Nu jäklar =) Äntligen har jag hittat något som jag tycker är kul - badminton!

Nu ska jag äta och sedan röra mig ner till jobbet. Hörs senare. Jag måste lägga upp bilder ifrån fredags också =)


Puss Daniella