Nancys all day long!

Tjena i galoschen!

Hade bara en lektion idag, matte, hualigen! Palrade sig upp halv sju för det, men vad gör man inte för lite kunskap? hmm....Efter lektionen körde jag hem Jim, jag och jello åkte till Nancys för att skriva vårat manus för eftermiddagen, Lite ute i sista sekunden men dte blev super bra iaf! Vi började med varsin kopp tee sen vart vi så hungiga så vi högg in på lunch också, och eftersom bantningen inför Bulgarien har börjat så blev det sallad och bubbelvatten. mmm mmm mmm´, inte klagar man på de inte? När vi var klara vid elva tiden satte vi oss i bilen för att bege oss mot skolan. Där var det fylle slag så dte stog härliga till, ganska skönt att vara konfracier åt dom för om man gör bort sig så glömmer dom ändå bort det tills imorgon :) Gick bra iaf, trots den lilla övningstiden. Blev en liten uppvärmning för våran avslutningn den 8:e.
Emelie och Henke hörde av sig för en stund sen (typ 2 timmar) och undrade om vi ville med på bio, skoj skoj. Har sagt att vi ska ta det lugnt i helgen så det är ju en bra början! Ska se perfect stragier eller vad det nu hette? Blir säkert toppen!

Nej nu ska jag in i duschen och sen bums ner i säng för att se en film :)

//Daniella

Jag har bara regn hos mig...

Gud vilket trist väder det är ute! Även fasst tempraturen ligger på 17 grader så är solen för dryg för att titta fram, illa moderjord! Slut klagat...Sov ut idag, typ. Jim väkte mig när han inte orkade ligga kvar i sängen längre, sen gick vi ner på stan. Hittade en super fin klänning som jag ska ha imorgon när jag och jello är konfrancierer på utspringet :) En gul med lite ringar (?) på. Super duper att ta med till Bullen, när man blir brun kommer den vara skiiit snygg! Men så brun hinner jag inte bli tills imorgon så får dra till med en panik visit i solariet och sen smeta på lite brun utan sol. Får duga. Suoer skönt att veta att det bara än en vecka kvar i skolan, guuudars va jag längtar!! Aja men nu skriver jag bara en massa skit, har intget att berätta så jag struntar nog i att skriva mera för tillfället. Eller juste jag klarade matte provet, skönt! Vill fortfarande bara puscha lite för lördag klockan 12.15 på Café Blå vid bibblan i södertälje, kulturskolans dag där massa ska uppträda, bland annat jag :)

Time to plugga matte! (det tar ALDRIG slut)

//Daniella

min klänning :)
image45

Lista lista liiiista

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K:
You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q:
You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V:
You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

D:
You like to drink.
A: You like to drink.
N: You can keep secrets.
I: You are great in bed
E: Damn good kisser.
L:
Everyone loves you.
L: Everyone loves you.
A: You like to drink.

C: You are really silly.
L: Everyone loves you.
A: You like to drink.
E: Damn good kisser.
S: Easy to fall in love with.
S: Easy to fall in love with.
O: Awesome kisser.
N: You can keep secrets.

Hmm stämmer det eller? Vad tycker ni?

Whats in it for me?

Hej hej hallå :)

Har ingen "dagens outfit" idag för ja har helt enkelt varit för lat för att tagit en bild. Dagen spenderade jag iaf på följande sätt: Försov oss (jag och jim), kom till andra lektionen. Ficke veta att jag hade fått G+ på alla delar på nationella i engelska B. Ganska stolt :) Slutade vid tolv, åkte ner på stan för att köpa pressent till Katta (Jims mamma) som fyller år, fråga mig inte hur mycket för jag har no idea. Blev ett par pilgrim örhängen, hårmask och ansiktsmask. Mamma hade köpt mat till oss från Nancys så hämtade den också. Åkte hem till Jim (mycket köra bil, höll för övrigt på att krocka på motorvägen!!!), åt lunch sen var det bums iväg till skolan igen för min del eftersom jag hade matte b prov klockan tre. Gjorde det - kändes ganska bra, men vågar inte hoppas på för mycket. Åkte till Emelie, hade super trevligt. Sofie kom, inte lika trevligt (SKOJA!), Snackade lite skiit och Emelie klippte till mitt hår också. Lägger upp en bild på det imorgon troligtvis. Åkte hem till Jim runt sex tiden, kalas, tårta och nu har vi precis kollat klart på en film som var jätte bra :) Ska väl snart lägga oss hoppas jag, ögonlocken känns ganska tunga nu. Juste jag har målat mina tånaglar samma färg som finger naglarna också, så du vet Sofie, så nu kan ingen klaga! 
Jaa som ni märker så har jag haft en häktisk dag. Yeah I know att jag skrev lite booring idag men vatta häck är man trött så är man. 

Sussilullan // Daniella

III WALLA!

image43
Lördagens outfit: Short från Vero Moda
Silver väska från Lindex
Långt linne från MQ
Väst från H&M (toffsen och brillsen också)

Jaha nu var det avklarat! Som ni kanske ser på bilden så har jag fixat hårförlängning :) Super nöjd! Eller asså det är Clips så jag kan ta ut dom när jag vill och dom räker i år och dagar (!)...
Igår var det tänkt att vi skulle på bio men eftersom jag vart bil lös och Cassie lockade mig till TK så var det just där vi hamnade. Förfest hos Cassie, kul folk också :) Julia och Alexandra var väl dom två "nya" ansikterna för mig, trevliga töser vill jag lova! Cassie har föresten två suuuuper söta chihuahuaor!! Mimmi och Tjorven tror jag dom hette, blev stört förälskad i dom små liven! Aja men nog om det, vid elva/halv tolv tiden tog vi oss i kragen och gick till TK träffade bla Lundis, Emma, Elin, Malin, Jossan och många fler! Inte så konstigt eftersom det är lönehelg :)
Jag gick upp klockan sju i morse (!!!!!) för att gå iväg och jobba, inte kul vill jag lova. Sov fyra timmar så jag lär ju sova ganska gott i natt iaf. Kul för Jim att jag deckar runt tio tiden typ :P Snart ska vi ta bilen ner till pappa (super lata, jag vet, tar typ 15 min att gå..eller okej 10) sen om jag får lust med ett glas vin så får vi väl gå upp i mörkret, usch! Ska grilla och ha lite gäster.
Imorgon ska jag till Emma runt tolv så ska hon hjälpa mig att plugga. Matte prov på måndag, hualigen! Men det är det sista provet på den här terminen så får väl ta dte lite positivt. Äta lunch i solen kan man passa på att göra då också :)
måndag (gudars vilken framförhållning jag har helt plötsligt) är dte skola som vanligt, sen sång lektion och sista och kanske minst i världen Emelie (va jag elak nu? Sorry gumman!). Hon ska vara så snäll och klippa till mitt hår så det blir fränt. Nästa stjärn frisören? Ja tror det jaaa!

Nej nu ska jag ta mitt pick och pack och dra. Jim är rastlös.

//Daniella          

Som-som-sommaren


image42
Dagen outfit : Tunika från MQ
Legings och hotpant från H&M
Svarta pumps från B yound

Dagen idag har varit otroligt onödig, igen. Eller iaf skol dagen, hade bara en matte lektion klockan åtta på morgonen. Tänkte skippa den men allt blir lite lättare och roligare när man har fått körkort så vi tig bilen till skolan så var dte ingen big deal längre. Var som sagt (skrivet) bara där en timme, sen köpte vi nybakad bröd, köpte en sallad till mig som jag skulle ha till lunch och så gick vi och hämtade mitt riktiga körkort sokm äntligen har kommit. Skönt nu slipper man oroa sig över att tappa bort den lilla lilla papperslappen som man får.
Igår var iaf Sofie här, trevligt. Kom in för att äta jordgubbar och kolla på Jerry Springer show (därför jag inte svarade dig Emelie på msn, sorry <3). Tror hos sov här, ingen större koll. Aja men Tom lurade mig iaf om att han inte skulle flytta jag höll typ på att börja tjura för att jag vart så arg, eller jaa besviken. Men efter typ en halvtimmes "Nej snälla säg att du skojar" så gav han med sig och började as garva.
Nu ska jag och Jim ner till pappa och grilla :) Mysigt i detta väder! Sitta ute på terasen och glassa, men hmm verkar bli lite blåsigt så kanske får sitta inne ändå, nävål. Fick låna jobbarbil så Jim och jag får en spännande rajjd ner vill jag lova. Sen ikväll är vi själva hemma hos Jim, mysigt. Tycker vi behöver det hjärtat<3
Har föresten fixat Jim pressent idag. LÄNGTAR! Sofie är det enda som vet, och mamma såklart ;)
Ska slå en plinga till Emelie imorgon också, och se hur det blir i helgen, hoppas vi hittar på nått <3

//Daniella

p.s vad tycker ni om min nya bloggstil? (vet inte vad som har hänt med min fejja på bilden:S)

I väntan på Våra Bästa År

kopierat den här listan från någon (x) Från Sofie Snuffan Levin
rökt en cigarett (x)
rökt en cigarr (x)
varit full (x)
hånglat med någon av samma kön (x)
varit kär (x)
blivit dumpad (x)
haft sex med någon av samma kön ( )
varit i knytnävsslagsmål ( )
rymt hemifrån ( )
haft känslor för någon som inte känt samma sak (x)
blivit arresterad ( )
hånglat med en främling (x)
gått på en blinddejt ( )
ljugit för en kompis (x)
varit kär i en lärare ( )
skolkat (x)
legat med en medarbetare ( )
sett någon död ( )
varit kär i en av mina internetkompisar ( )
varit i Thailand ( )
varit i Mexiko ( )
har flygit (x)
spytt i en bar ( ) (haha emma!)
sett en del av dig själv brinna ( )
ätit sushi (x) Världens godaste mat!
varit i ett våldsamt förhållande (x)
tagit smärtstillande (x)
älskar eller saknar någon just nu (x)
gått på sömntabletter ( )
gjort en snöängel (x)
haft ett te-party (x)
gjort något du inte velat (x)
hoppat i en lövhög (x)
fuskat när du spelat spel (x)
somnat i skolan/på jobbet ( )
använt ett falskt id ( )
varit med i en jordbävning ( )
haft en shot-tävling (x)
rört en orm (x)
sovit under stjärnorna (x)
blivit rånad ( )
jagat någon med ett vasst föremål ( )
blivit missförstådd (x)
vunnit en tävling (x)
gått mot rött (x)
blivit avstängd från skolan ( )
varit i en bilolycka (x)
räddat livet på någon ( )
känt dig som en utstött (x)
spridit rykten (x)
snott något (x)
ätit ett helt glasspaket på en natt ( )
dansat i månljus ( )
hatat ditt utseende (x)
varit vittne till ett brott ( )
ifrågasatt ditt hjärta (x)
fått ett/flera MVG:n (x)
varit besatt av post-it lappar ( )
gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna (x)
varit vilse (x)
känt som om du håller på att dö (x)
gråtit dig själv till sömns (x)
sjungt kareoke (x)
gjort något med dig själv som du inte borde gjort (x)
blivit sviken någon gång (x)
dansat i regn eller badat (x)
skrivit ett brev till tomten (x)
tittat på solnedgången med någon du bryr dig mkt om ( )
dömt någon efter utseendet (x)
gjort upp eld på en strand ( )
har varit Lucia (x)
förstört en fest ( )
fått en önskan uppfylld (x)
haft sex med en idiot (x)
burit pärlor (x)
hoppat från en bro ( ) Skulle jag sitta här då?
ätit hund/katt-mat (x)
sagt till en främling att du älskar honom/henne ( )
kysst en spegel (x)
sjungit i duschen (x)
burit en svart klänning (x)
drömt att du gift dig med någon (x)
limmat fast din hand/fingrar i något ( )
fastnat med tungan i metall (x)
skrikit så att du inte fått luft ( )
pratat i telefon i mer än sex timmar ( )
stannat uppe hela natten (x)
haft ett one night stand (x)
haft en träkoja (x)
varit rädd för att titta på skräckfilm ensam (x)
tror på spöken eller andra väsen (x)
blivit puttad i en pool med kläderna på (x)
blivit tillsagd av en främling att du är het (x)
brutit ett ben ( )
fångat en fisk och sen ätit den (x)
fångat en fjäril (x)
skrattat så mycket att du grät (x)
gråtit så mycket att du skrattade ( )
fuskat på ett prov (x)
ljugit på någon av frågorna på listan ( )

Dagen outfit

image40

Tycker det är så kul att läsa bloggar med både bild och text (så där har du svar på din fråga förut Andrea) så jag tänkte att jag skulle börja med dagen outfit, jaa iaf dom dagarna när man inte går runt osminkad och har myskläder på sig då :) Men hur faaan får man texten bredvid bilden? :O Fattar noll, varför skulle inte det funka? Eller så är det bara jag som är super seg´:S Tror nog på det sistnämnda om jag ska vara ärlig. Aja men skoldagen idag kändes ju heeelt onödig. Började tio, hade lite utvärdering av text B och filosofi, sen vid tolv hade jag och Jello möte med avslutningekomitén eftersom vi har ansvaret för 1&2 avslutningarna den 8:e. Har kommit riktigt långt och börjar få ihop ett program, men innehållet är fortfarande hemligt ;) Längtar till kvällen vill jag lova Grey´s anatomy eller Greys och Antany som en gammal "bekant" trodde att det hette så fiffigt, Illa, höll på att dö av garv. Nåväl nog om skiiit snack. Nu ska jag ta mig ett äpple eller hoppas på att katta kommer hem med jordgubbar :) Juste Emelie ringde lite oväntat idag också, trevligt trevligt! Ska försöka få till nått ikvällen med henne o co. Jaja jordgubbar var det ja!

//Daniella

I do what ever it takes to show you paradise ;)

Hej hej!

Kort dag i skolan idag, skööönt! Gjorde tt idrottsprov sen åkte Jim och Jag hem. Egentligen var man tvungen att gå fram och tillbaka till lida och det skulle ta typ tre timmar så nej tack. Och alla som känner mig vet hur mina fötter är så det var helt omöjligt för mig att ta den promenixen. Provet gick nog hyffsat ändå, jaa med tanka på att jag inte hade pluggat. Gud va jag märker att jag är skoltrött nu, bara 8 skoldagar kvar, resten är vi lediga eller har utflykt. Bara bita ihop. Aja men runt elva tiden så ringde jag mamma så åkte vi och handlade och jag köpte en silver klänning och en silver väska (eftersom silver tydligen blir det nya guld till sommaren). Kanske någonting att ha på sig på skolavslutningen? vem vet..Nej nu ska jag in i duschen.

//Daniella



Va tycks?
image39

List - bättre än inget alls.

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? 
Ja, det var ju Jim så lite underligt annars kanske ;)
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Hmm såna där brus vitaminer som man la i vatten typ citron och hallon smak.
Vad åt du senast?
Jordgubbar, smaskens
Har du fått någon komplimang idag?
Hmm nej, eller jo för mitt körande kanske :)
Har du varit med i en rättegång?
Nix, skulle vara lite spännande tror jag.
Är du polare med grannarna?
Det bor bara 60 åriga tanter där, men dom är säkert schysta
Vilka språk pratar din mamma?
Svenska
Vilka länder har du bott i?
Sverige :)
Senaste piercingen?
Räknas hål i öronen?
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Nyss, har varit och handlat med mammi lite granna
Gay?
Nej fy tusan. (oj lät som jag hade något emot det men icke)
Har du däckat/spytt för att du druckit?
Bara spytt
Har du något husdjur?
Två hundar, sen har Jim 4 katter, 1 hund och 1 ödla så dom är hälften mina eftersom jag bor där..
Har du täckt någons hus med toapapper?
Nej faktiskt inte.
Har du varit på stranden?
Ja?
Minns du dina/din musiklärares namn? 
Carina och Göran tror jag. Gått muisik klass så borde väl komma ihåg :P
Hur bra är din syn?
Halv taskig faktiskt
Har du varit på ett party?
You bet yaaah!
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Aldrig i livet!
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Då skulle jag bli väldigt förvånad med tanke på att jag inte har en brorsa.
Har du varit utomlands?
Ja. Men SB (Sunny beach, jag skulle försöka vara lite cool) kommer vara bäst i år! eller hur Emelie, Henke och Jim?
Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Pappa och Louise tror jag, det var roligt :)
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Inte skulle dom bli glada iaf, mest förvånade också. Haha Daniella slås´? Det gör Emelie åt mig :)
Var är dina syskon just nu?
Hos pelle eller i skolan tror jag.
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Inatt var det faktiskt. Jag drömde att Jim och jag fick tvillingar, en tjej och kille sen döpte vi dom typ till Estonia och Romeo eller nått konstigt?
Vem ringde dig senast?
Jello tror jag, eller neeej det var sms. Juste Jim ringde nyss och jävlades medans han satt bredvid mig och ringde från anonymt, sen asg han när jag svarade. Mysko kille det där :S
Vad ska du göra i helgen?
Ta det lugnt. Ska försöka göra det till skolavslutningen. Undra hur många gpnger jag har sagt det nu??
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Saknar dig älskling kom hem nu! Ska vi ha lite mys då? Jag har köpt jordgubbar ;)" Ni kan ju gissa från vem.
När var du riktigt sjuk senast?
När jag inte kunde gå och Jim fick bära mig till toan.
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Var nog Göran Persson på heron city tror jag :)
Vad finns i din bakficka?
Har ingen bakficka :/
Har du färglinser?
Nej, men jag vill ha bruuuna!
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sleeepadesovsten!
Vad är det första du gör på morgonen?
Tänder lampan och sätter på radion så att Jim ska vakna.
Vad ska du göra efter det här?
Hoppa in i duschen.

Grå trist jävla skit dag.

Usch jag känner mig som världens deppigaste person just nu. Hmm inte likt mig, vad har hänt? Sovit dåligt kanske eller nått :S Jobbigt iaf. Ni vet så där att man kan börja störttjura för allt och inget, typ pms Daniella fast utan snem (mens). Nåväl... Tog bilen till skolan imorse iaf, men sen när jag kom dit så fanns det inga parkeringar. Åkte runt i typ 15 minuter men allt som inte krävde tillstånd eller p-skiva var upptaget så vände om och åkte hem igen. Jaa jag vet slarvigt av mig menjag orkade verkligen inte. Får prestera super bra imorgon på idrottsdagen istället. Oftast dom dagarna fiolk brukar vara hemma på. Har prov vid nio och sen vid tio ska vi tydligen gå till Lida eller nått, funderar stark på att ta bilen fram och tillbaka istället för att gå i tre timmar eftersom bussen tydligen typ aldrig går därifrån. Tror ni man blir påkommen med bilen?

Hade sånglektione idag också kom jag på. Gick super. Träffade Amanda och Malin som hade haft dans :) Dom brukar tydligen stå och tjuv lyssna på mig på måndags eftermiddagarna. Känne iaf som låten och jag passar super för nästa lördag smäller det. Så för den som är i krokarna (vet inte om jag blandar ihop det med krockarna så ta inte illa upp Emelie) kan ju komma förbi Café Blå den 2 juni klockan 12.15, asså bibblans café på stan.

Oj nu har vänner börjat! Time to get happy....or not?

//Daniella

Love love love

Det är för oss solen går upp

image38

Fredagen

Hej hej hallå!

Super rolig dag och kväll igår, tjoohhoo. På dagen plockade jag upp emelie så var vi ute och cruisade, hade så kul att vi glömde bort tiden. Vart lite stressigt, fick fixa iordning sig på ca 30 min, snabb dusch mm. Känner inte för att skriva, är lite seg , men va fan annars kommer jag glömma bort allt roligt som hände igår. Tog iaf sex bussen till Tobbe där det var grillpartaj, roligt folk = rolig kväll! Massa bilder och en liten mer utförlig historia om kväll finns på emelies blogg (kolla länkar).

Emelie: Åh jag köper alltid för stora storlekar i kläderna. Asså carför tar jag small om jag vet att jag behöver mindre?
Jag och Sofie: Haha "för stor storlek, small" tänk om man kunde säga det.


Nej nu ska jag och jim rasta hunden :)


//Daniella

p.s Träffade en tjej igår på väg till bilen som sa att hon följer min blogg. Så kul att höra från främlingar :) Keep on reading.

Sa jag att jag hade fått körtkort?

Okej nu måste jag skärpa mig, men jag känner mig super cool när jag åker omkring i solbrillor och poppar hög musik :)

Igår var vi hos Henke. Trevlig kväll med trevligt folk. Emelie, henke, sofie, robin, emil och lina. Toppen kväll, tack för den gott folk :) 

Idag har jag jobbat. Lite segt att gå upp i morse men det var bara att bita ihop. Jävla manglaren krånglade hela tiden så jag fick panik, hmm. Lite stressad plockade jag upp Jim, åkte hem till honom och var lite sociala eftersom vi inte har varit där på ett tag nu när mamma och sanna är borta så lyxar man gärna hemma här ensamma. Aja vi var där ett tag sen åkte vi hem igen, duschade och nu sitter jag här redo för ett resturang besök. Pappa undrade om vi ville med till Barollo ikväll. Självklart sa vi, gratis god mat, why not? Ska tydligen bli ett gäng, blandat med oldies och ungisar, trevligt :) Ska vara nykter och lite taxi till pappa och lollan :P

Imorgon är det grillkväll som står på schemat. Slapp jobba så ska ligga i sängen och kolla film fram tills att vi ska göra oss iordning tror jag :) Tobbe är iaf ensam hemma så vi ska vara där några stycken och grilla och dricka lite granna. Trevligt :) Hoppas Emelie och co ville med!!!

Nej nu ska jag sätta på mig pumpsen och gå iväg och käka, smell you later // Daniella

KÖRKORT!

Ville bara säga till hela världen att jag precis har fått körkort, fan va cool jag är!


Ledigt

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Haha Jim när han hade tänt ljus, tapat upp ett bad och sen kletade in mig i tårta :)
Vad gjorde du kl 8 i morse?
Satt på tåget till skolan
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
Var och handlade körsbär,cola och jordgubbar till ikväll
Det sista du sa högt?
"Ja sätt på ugnen" (Gud va tråkig jag känner mig)
Vad har du druckit idag?
Jouice, vie, mjölk sen snodde jag några klunkar Red Bull av Jim :)
Vad var det senaste du åt?
Gamla chips :/
Vad var det senaste du köpte?
Jordgubbar, körbär och cola :)
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Trä/brun
Vad är det för väder hos dig just nu?
Soligt äntligen!
Godaste glass-smaken?
Daimglass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, jag föll pladask för Jim (ite opassande just då kanske men vatta häck)
Sover du tungt?
Nej jag vaknar så fort Jim fiser (okej han gör inte det med ett exempel)
Drömmer du mycket?
Ja en hel del.
Mardrömmar?
Nej eller inte på sista tiden iaf! SKÖNT!
Det första du tänker på en "bra" morgon?
Kollar på Jim och tänker "Gud vilken tur jag har"
Det första du tänker på en "dålig" morgon?
Jobbigt att gå upp?
Vilket ämne är roligast i skolan?
Musik var roligast men dte har jag inte längre :(
Trivs du med ditt jobb?
Ja då det duger :)
Favoritklädsel?
När man har klätt upp sig för en utekväll
Favoritlåt just nu?
Finland  bidrag till esc - Leave me alone
Vad ser du om du tittar åt höger?
Jim i en fotölj drickandes  ur sin red bull ( jag vill ha!!!)
Vad gör dig glad just nu?
När jag tänker på kvällen som står på schemat.
Vad ska du göra härnäst?
ÄTA!
Höger- eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu:
Glad men lite lat :)
Favoritgodis:
Lakrits o sura godisar.
Kläder just nu:
svarta jeans, svart långärmad och rött skärp.
Musik just nu:
Esc 2007
Sommarplaner:
Sunny Beach med Emelie och Henke, roooligaste!
Hur många kuddar sover du med:
en vanlig och en långkudde
Spelar du nåt instrument:
haha neeej så långt räcker inte min musikaliska begåvning :P
Morgon- eller nattmänniska:
Hmm, inte morgon iaf. Med trevligt sällskap och gott dricka så kan jag vara uppe all night long
Vem är viktigast för dig:
Jim, Emelie <3
Bio eller promenad:
Bio såklart!!!
Är du kittlig:
hehe liiiite ;)
Snarkar du:
Det rycktas om de....
Stjärntecken:
Fischiiii
Äckligaste insekten:
Dom flesta :O

Snodd av Emelie ;)

Speedy Gonsales

Halloj!

Jag fångade snabbt upp laptopen för att lämna ett litet speedy inlägg till er alla. Ska skynda mig nu medans Jim försöker kopla in dvdn, vilket kan ta ett tag om jag känner honom rätt. Det är inte det tekniskaste mannen jag har hitta vill jag lova, men det fullbordar han med annat som han är bra på :) Till exempel att fylla på ett bad åt mig. Eller det var han skyldig mig eftersom det var han som kletade prinsses tårta i hela mitt ansikte nyss. Jag kletade bara liiite grädde på hans arm, okej typ tre gånger, men då jäklar vakna hus i helvete. Haha där sprang jag det snabbaste jag kunde genom lägenheten med Jim bakom mig med tårtan i högsta hugg. Knäpp som jag var så trodde jag att jag kunde springa ifrån honom (yeah right) men han fick tag i mig och jag fick tårta i hela fejjan.

Har föresten bytt rum med Sanna idag också. Passade på nu när hon och morsmors är utomlands. Super mysigt blev de :)

//Daniella

Jag med tårta i ansiktet
image36


Helgens bravader

Kom på att det var ett tag seb jag skrev. Tänkte väl uppdatera men kommer inte på vad jag ska skriva om :/ Nåväl det flyter väl på som vanligt när man väl börjar.

Fredag: Firades Emma. Kom hem till henne vid åtta tiden, åt lite tårta och drack mycket vin. Runt tio tden kom Elin, Rebecca, Siri och Jello. Girl power! Satt och snackade skit och sen piffade vi till oss lite extra och vid kvart över elva bar det av till stan. Vi fick hela bussen att sjunga för Emma, men dte var nog några ganla pansisar som tröttnade på våra toner :) Men vad gör det. Gick vidare till TK där jag inte höll på att komma in för dom var osäkra på om det var jag på leget. IGEN! asså det är ju heeelt sjukt. Hur olik kan jag vara mig själv från förra sommaren? :O Men det gick bra efter att jag hade rablat upp min längd osv. Träffade många bekanta ansikten och det var en hej dundrans kväll!

Lördag: Behöver jag änns säga vad jag gjorde? ESC! Eurivision song contest!!! Men tror det var sista gången mitt öga skådar det programet. KATASTROF! Vad var det för jävla vaggvisa som vann? Seriöst och The Ark som kom typ på plats 17? :O Vad e det liksom? Aja herre gud, jag var grinig resten av kvällen men som tur var så piggade min Jim upp mig ;)

Söndag: Ja men det är ju idag, hmm vad har jag gjort? Mamma och Sanna har åkt till Lefkas och ska vara borta i en vecka vilket betyder att jag och jim or själva, Underbrt! Har varit och handlat mat för hela veckan, guud det känns så vuxet. Jag har precis fixat mina fötter och naglar, ett litet spa, medans Jim kollar på hockeyn (sverige är pinsamt dåliga). Ska snart äta och hyra en film. Lugn kväll. Den här veckan går vi bara i skolan på måndag och tidag. LYX LYX LYX!

//Daniella

Grattis Emma <3

Som jag skrev i nedstående (?) inlägg så fyller Emma år idag. Ska snart börja göra mig iordning för att vara hos henne vid åtta efter lite tjejförfest så ska vi till TK och där fortsätter vi shaka natten lång. Kenneth ska köra mig dit, asså han har en ny suuuper snygg bil. Helt otrolig. En posche (?) turbo. OLALA!!!  Nej nu är det bums in i duschen.

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha *tjitjing*

I belivie the grass is no greener on the outher side.

Tjohohooo!

Igår hade vi spelning på mösspåtagningen, gick väl hyfsat :) Guud va jag har saknat att stå på scen. 1 done 4 to go.

Fick tillbaka matte provet idag (vet inte änns om jag har nämnt det) och det gick bättre än jag trodde. Jag fick 5 poäng och inte 3 hahaha! Herre guud va svårt matte b är :O Mer än halva klassen fick IG den här gången också, alla kan inte vara så sega. Nått annat fel är de. Nåväl inget att hänga läpp över. Hade bara matte idag eftersom jag och jim satt uppe hela kvällen igår och skrev klart vår allra sista uppgift på journalistiken/filosofi(e). Åkte och köpa frukost frallor på pannes. Gjorde värsta frukosten, men efter det råkade jag somna så Jim va så söt och väkte mig vid ett för våra bästa år började :) Super skönt! Nu kommer vi vara lediga varje onsdag och torsdag ända fram till sommarlovet :) Bra för då kan man jobba ihop lite pengar!

Längtar massor till imorgon. Har som vanligt bara idrott och samhälle i skolan men det är inte det jag längtar efter (såklart). Utan det är kvällen! Min lilla Emma fyller 18 år <3 ska ner till pappa och göra mig iordning runt sex, sen vid åtta ska jag, jello, elin och någon mer tjej hem till emma och förfesta. Efter det blir det TK som gäller så passa er allihoppa here we come!

lördag är det, som dom flesta vet, eurovision song contest. LÄNGTAR! Asså jag låter som en 30 årig ensam schlager bög men det är typ höjdpunkten på hela året! Älskar alla slags musik (almost), ska bli super mysigt. Hoppas Tom ska bort så Jim och jag kan vara i hans hus! Juste hans flytt är framflyttad till månadsskiftet khgsjkagvchvhvSKLFIH så sur blev jag när jag hörde det. Åhh vi som har köpt massa möbler, men icke sa nicke. Aja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)

//Daniella

Me and my best friend <3

image35image33image34

One step forward - making two steps back

Hej på er glada (och ledsna)

Hektiskt dag idag. Först hade Jag och Jello möte med avslutningskomiten eftersom vi ska vara konfrencierer. Men det hela slutade i att vi också har fullt ansvar på 1 & 2 ornas avslutning. På Tumba så är det alltid ett stort jippo, band som spelar osv. Visade sig också att jag har en spelning till! Herre Gud! Ska tydligen sjunga på 3ornas avslutning. Kul Kul! Allt känns som att det går mycket fortare om man har saker att göra. Efter mötet gick vi till foto/grafiska för att fixa affischerna till avslutningen. Blev riktigt snygga, dom där grafiskformgivning kurserna lönade sig trors allt :) Vid elva så skulle det till att repas. Jag fixade så att Jello också är med i bandet. Kul! Imorgon smäller det :) Vi hade så mycket att göra att vi glömde äta lunch :S Men det gör inget. Hade matte b prov (vilket förstörde hela dagen). När jag var klar med det så räknade jag lite försiktigt hur mycket poäng jag kunde tänka mig att få, kom upp i tre typ, illa! Men det vare skiiit svårt verkligen, bara ta nya tag!

Nu ska jag mysa med min Jimpo <3

//Daniella

If you see us in the club we will be acting real nice

Vill bara pusha lite extra för mina nästkommande spelningar för folk som är intresserade :)
Onsdag 9 maj
- Tumba Scen 14.00
Lördagen 2 juni - Kulturskolansdag, Caffé Blå ca 14.00 (Den här får garanterat ALLA komma på)
Fredagen 8 juni - Tumba Scen (två shower, är även konfrancier)

Nu åter till vardagen.
Har haft frågesport på Oliver Twist, fasiken var skönt att jag vann! Eller ojj mitt lag vann, men det vara bara jag som ansträngde mig. Skönt att Jello var dommare ;) (en bra grej) Slutade vid kvart över elva, käkade lunch, repade tjugo i tolv och det gick skiiit bra! Har bestämt låtar nu också blev : Cardigans - Kiss me och Ana - We are som jag ska köra på onsdag, (två bra grejer) och efter det åkte vi hem till Jim, kollade Våra bästa år och sedan bar det av till sånglektionen som också gick skiiiiiit bra! Planerade in en spelning där med, Marie Lindblad - Trying to recall. (tre bra grejer!) Guuud vilken bra dag! Happy överdos!

Hoppas lyckan håller i sig för nu är det dags att plugga matte, har prov imorgon. Gode Gud gör så att det går bra. Jaha då har man gått och blivit kristen på gammla dar också?

//Daniella

Mina änglar <3


image30

Värsta av det värstaste!

Jag måste bara skriva av min ilska lite! Herreguuud jag har just varit med om det värsta i hela mitt liv (tror jag)! Jag skulle köpa snus på pressbyrån nyss och så börjar historien!

Jag : Hej jag vill ha jadijadijaa
Biträdet: Okej då måste jag se leg!
Jag slänger fram mitt pass och skäms lite över att jag inte har fixat vanligt leg.
Biträdet : Hmm det här är inte du! Jag känner den här tjejen.
Jag (knallröd i fejjan) : Joho du, det är jag!
Biträdet: Hmm säg ditt personnummer
Jag: 890223-xxxx
Biträdet: Nja, säg ditt namn
Jag (börjar tro jag är med i doldakameran): Karin Marie Daniella Claesson
Biträdet: Har du några fler kort på dig?
Jag börjar slänga upp mitt busskort, skolkort, sjukhuskort,jobb kort osv
Biträdet: Hur lång är du?
Jag (känner allas blickar på mig) : 1,61 - 1,62
Biträdet: Hmm aja okej!

Asså heeelt sjukt! Ska man inte kunna köpa ut med sitt egna legg? :O:O Hm så anorlunda kan jag väl inte se ut med uppsatt hår? Berättade allt för mamma hon flippade ur och typ "Nej nu går vi ner och skäller ut henne!!!" Lyckligtvis så hann jag stoppa henne. Men asså korsegisses!

Jaja, men iaf så kan jag berätta lite om hur jag och jim spenderade gårkvällen. Vi åkte hem till Emelie. Där var hon (såklart) och Henke, later kom Sofie. Vi skulle kolla på film men vi drack och hade skoj istället. Pratade lite om våran resa till Bullen den 19:e juni. Runt halv tolv (tror jag) åkte vi ner till stan. Käkade kebbab - fyllekäk! Sen efter det skildes vi åt och jim och jag gick till texas där vi träffade Niklas mfl. Åkte hem vid ett när det klappade igen och sonade sött (hmm).


Idag har jag varit och övningskört med pappa, börjar bli riktigt hajj på det nu. Och resterande av dagen har vi pluggat. Nu sitter vi hemma hos mamma och jag skriver blogg (som ni kanske fattar) och jim ligger bredvid och högläser ur Olive Twist som ska vara utläst imorgon och vi har ca 120 sidor kvar att läsa. Lite panik nu men det ska väl lösa sig det med :)


Nu börjar det lukta mat, mmmm mmm mmm.


//Daniella


Kom och ge mig mer!

Hej på ´re!

Först vill jag bara skriva guuud va skönt med helg! och sen tänkte jag uppdatera lite om vad som har försigått i mitt liv under dom närmsta dagarna...

Torsdag: va jag på stan med Propp, super kul att träffa henne igen! Jag köpte en brunguldig tröja/klänning, rouge (köpte fel färg förra gången så fick köpa ny) och en pressent till Jim eftersom jag har varit lite frånvarande på sistonde.

Fredag: Nationella prov i eng b. Gick bra tror jag, men jag är så kass på att stava! Men det löser sig väl det med. Efter det så repade jag med Richard. Usch jag har så många Richardar i huvet just nu så jag kommer blanda ihop dom. Aja men vid elva tiden åkte vi hem och in till brunnsäng för att handla lite. På eftermiddagen övningskörde jag med Louise, första gången med henne. Det gick skiit bra, tror inte jag har kört så bra på lääänge. Nåväl. På kvällen runt sju tiden åkte Jim och jag till Heron City för att spendera lite tid med bara varandra som vi inte har gjort på år och dar och för att se Mr.Bean såklart :) När vi står i kön till maten så träffar vi Matheus, hans bror Johan och hans flickvän. Så vi käkade med dom, lite stelt i början men sen flöt det på som lösmargarin. Vid halv nio började våran film, och då fick vi äntligen vara själva. Gud va osociala vi låter men jätte länge sen verkligen! Skrattade oss igenom hela filmen. Super bra kväll! <3

Lördag: Fick reda på att jobbet är stängt under helgen, skönt! Men vilket i sin tur troligen betyder att det blir mycket jobb i veckan, men jag ska inte klaga. Tror Sanna kommer förbi på eftermiddagen så ska vi gå en promis och prata lite skit, roligt :) Får se vad som händer ikväll. Tror vi ska ta de lugnt iaf eftersom Emma fyller nästa helg och då blir det party för fulla muggar!

Nu ska jag göra lite frulle åt min karl och mig!

//Daniella

Bom, krasch och badang

och poff så var mina planer för gårdagens eftermiddag borta eftersom jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba. Herre gud jag stog upp enda från halv tre till klockan tio. Shit pomesfrites!

Får gå på stan och shoppa idag istället. LÄNGTAR! Hoppas vi slutar tidigt så mamma kan plocka upp oss från skolan vid kvart över ett :)

//Daniella

Och han kyyyysser som en karl ska

Helloj på er!

Här sitter jag och gör absolut ingenting. Jag hatar när jag är klar med allt i skolan och får bara sitta och läsa massa bloggar. Yeah right hatar? Super skönt, Men känns som att jag skulle kunnat vara hemma och komma till skolan på eftermiddagen istället. Dålig planering från skolans sida, eller min..aja sluta babbla för sjutton gubbar!
När vi kom in i klassrummet idag kom våran mentor (Sari) in och undrade om jag och Jello ville vara konfransierer på skolavslutningen. JAAA! sa vi glatt och shoff så var det en rolig nyhet. I våran skola har vi alltid en liten avslutningsshow inför sommarlov eller jullov. Brukar alltid spela med Frida då, eller hon kompar på piano och jag sjunger. Men hon är dessvärre i USA och pluggar så nu blev det inget av de, men tjoho så var jag med igen. 

Efter skolan så ska jag och jim ner och shoppa! Känner att jag kan spendera lite pengar nu när jag har fått jobb och allt :) Skiiit bra lön också, 144 kr i timmen på helgerna, inte illa pinkat. Längtar till lönen. Nu ska jag äntligen göra hårförlägning också, eller ja typ i juni när vi kommer hem från Sunny beach så jag inte pajjar det där :) Fick veta nyss att Propp (min favvis i hels släkten, mammas kusin, som är lika gammla som mig) ska shoppa lite, Men i stockholm då, men hon skulle kanske komma förbi södertälje en snabbis och hälsa. HOPPAS! Super länge sen jag träffade henne, åh vilken bra dag det här kommer bli. 

Aja nu ska jag väl anstränga mig lite, i att fortsätta snoka runt i andras bloggar. Men har man en får man fan ta och skylla sig själv ;)

//Daniella

Valborg

Min dag igår då.

09.00-14.00: Jobba på nya jobbet.
14.35-15.20: Körlektion
15.30-16.15: Färga håret
16.15-17.15: Göra mig iordning
17.30-22.00: Middag hos Jello
22.00-22.30: Maren
22.30-23.30: Hemma hos mamma, byta kläder osv.
23.30-24.30: Efterfest.

Stressigt? JA DET KAN JAG LOVA!

//Daniella

Snodd från Ryckle

Vad heter du? Karin Marie Daniella Claesson
Vad är det för färg på byxorna du har på dig? Gråa mjukisbrallor (bakis kläder)
Vad lyssnar du på just nu? Rix-Fm såklart!
Vad gjorde du igår kväll? Grillade hos Jello-maren-mamma-Koski
Vad var det sista du åt? Lite godis tror jag :P
Hur är vädret hos dig just nu? grådaskigt typ :/
Den sista personen du talat i telefonen med? Emma eller mamma...
Det första du lägger märke till hos det motsatta könet? Om han är snygg eller inte såklart..
Gillar du personen som skickade detta till dig? Alexandra - superduper snäll (L)
Hur mår du idag? Inte så bra.
Vilken är din favoritdryck? Cola eller tee
Favorit-alkoholbaserad dryck? Vitt vin
Favoritsport? Shopping
Hårfärg? Barbie blond
Ögonfärg? Grönmelerade?
Soluppgång eller solnedgång? Nedgång.
Syskon och deras ålder? Lillasyster Sanna som är 16 år.
Favoritmånad? Juni-Juli-Augusti
Senaste filmen du såg? Little man
Favoritdag på veckan? Fredag och lördag såklart!
Favorithobby? Shoppa
Är du för blyg för att bjuda ut någon? Nej
Favoritlåt(ar)? Timberland, Timberlake och Nelly Furtado (?) - Give it to me. BÄSTA!
Sommar eller vinter? SOMMAR!!!!
Kramar eller kyssar? Kyssar ;)
Hur bor du? Mamma - lägenhet på stan, Pappa - Villa vid vattnet, Jim - Mysigt hus
Vad läser du för böcker? Räknas aftonbladets Klick?
Hur ser din musmatta ut? Min och min :/ Jims musmatta är blå. (den jag använder nu)
Favoritspel? Så det kan låta :D
Kan du nudda din näsa med tungan? Ibland när jag trycjer ner näsan lite :)
Är du romantisk? När jag vill så kan jag minsann.
Skulle du säga själv att du är lycklig? Ja, bästa tiden i mitt liv faktiskt. Jim-vänner-jobb-skola
Vad ska du göra imorgon? Gå i skolan, ha journalistik tror jag.
Vad är klockan när du svarar på detta? 15.10
Vem är bäst: Jim <3