Tisdag

Tjabba tjena hallå, vi säger så!

Känner mig som Emma hon kan alla dom där barnprograms visorna :) Mille och Molle, Pello och Kolle, och vad alla nu heter :P

Idag sov jag läääääääänge sen kom en Jumich och pussade mig i nacken (pinsmat om jag stavar fel, inte naken, tror jag fixar de) tills jag vaknade till liv, myyys!

Längtar tills min jacka kommer :) En ljusblå fjallisrävis :) Måste lixom ha storlek xxxs, ikänner mig värsta skinny, ignorerar det fakta att dom är värsta stora i storleken!

Nu ska jag kolla på DH ( = Desperat housewifes, vet inte hur det stavas så jag skriver DH :P )

ÄLSKAR MIN JIM JIM JIM JIM JIM!!! <3<3<3<3

Hektig helg :)
Fredag: 18 års fest med tjejmiddag innan :)
Lördag: Halloween fest :D

Nåväl...Daniella Claesson


Måndag

Hello!

Första dagen på lovet har varit toppen, än så länge :)
Åkte ner på stan vid elva-halv tolv, shoppade kläder tills på fredag :) Jätte fiiin guldväska också!!!

Sen åkte vi till frisören och såg till att Jim bleb brunhårig, det vart grymt snyggt!
Roligaste var  när frisören fönade upp hans hår så han såg ut som en mikrofon (ni som känner Jim vet att han redan har fluff hår då kan ni ju tänka hur han såg ut efter en föniong) OMG!
'Det blir skit snyggt!" Sa frissar när hon fönade och jag fick sitta där och hålla mig för skratt :D Roligt var det iaf :)

Sämsta idag är att jackan som jag ville ha inte fanns i brun så jag fick ta tråk ljusblå, men men det kanske blir bra det med :/ :)

Kollade på Djävulen bär Prada igår, hehe Jim hänkade med endå. Den var väl sådär.
Årets ytligaste film pris går till:  Djävulen Bär Prada!!!!

Nåväl...Daniella Claesson

Älskar min ponke <3

Hej hallå tjena tjillevippen tjohooo tjaba! (yeah yeah shut up!)

Ikväll ska jag på bioooo :) " Djävulen bär prada" , med pappa, sanna och Louise..kommer saknar jim, well well!

Det enda mysiga är med att vara ifrån varandra är att när man ska träffas igen så är man hypernervös! *pirr pirr*

Igår så fick jag en tröja av Katta, jätte fin :) lite pinigt men vafan den var ju fin så det är bara att tacka och ta emot :)

Imorgon ska Jim blir brunhårig :) Tror han blir skiiit snygg, grr ;) Sen ska vi ner på stan och shoppa LÄNGTAR!!!

Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra.

Nåväl...Daniella Claesson

120859-9

HUR FAN KUNDE LINDA ÅKA UT UR IDOL?? :O

ÅHHHHHHHHH! Jag hade skrivit värsta långt så råkade jag trycka på en knapp så poff så försvann allt! jobbigt, aja får väl samanfatta allt då :/

LOV LOV LOV! fy farao va skönt (nu skulle Lotta på bråkmakargatan´s mamma skälla ut mig" måste du säga så där hela tiden?, fy farao" ) Fast vet inte om man kan kalla det  lov direkt, har massa plugg till veckan efter lovet, så elakt av lärarna! men men skönt att få sova ut iaf, om man inte har en Jim bredvid sig som är uppe med tuppen och sätter på datan för att jag ska vakna till! :P lite gulligt iaf!

Igår hade jag och Jim världens myskväll! Var ensama hemma hos pappa, tände massa ljus, lagade jätte god mat och kollade på Idol och film , eller jaaa kollade och kollade ;) HUR FAN KUNDE LINDA ÅKA UT? :O seriöst hon var nästan bäst igår, eller jaa det fanns ju andra som var mycket sämre i alla fall! jaja...

Idag ska vi kanske åka ska åka till skärholmen, måste hitta nått fint tills på fredag :) Plus att jag och Jim måste köpa nått till födelsedagsbarnet Beatrice 18 år :) haha!

Nu ska jag göra mig iordning jim är inte nöjd med att jag luktar apa och sitter i mjukisbyxor, wonder why? :S hehe!

Nåväl...Daniella Claesson

120859-4


Ensam :(

Här sitter jag, helt ensam...eller jaa jag ligger i min säng, helt ensam!!!!! Kollar på Sex and the City för att bota min ensamhet! Saknar min Jim så otroooligt mycket! Fasiken att vi börjar olika tider imorgon och inte kan sova med varandra :(

Älskar dig Jim Tillberg <3

120859-8

24/3-06

Jaa nu ska jag vara lite fjortis/tönt/ jättekär!!!!!!!!

Jim Tillberg: Idag har vi varit tillsammans i 7 månader på pricken. Kommer ihåg den där pirriga känslan i magen när vi "bestämde" att vi skulle bli ett par offentligt! Jag vart så glad, så nervös. Jag kommer ihåg första gången jag pussade på dig i skolan, jag tog mod till mig och pussade dig på din bringa. Vilka blickar! Ibörjan av alla förhållanden så pratar man nonstopp om sina nya förälskelser, men grejen är den att det gör jag fortfarande! Varenda sekund jag är utan dig, vilket inte är många, pratar jag om dig, jag är fortfarande så där nykär så den där sköna pirriga känslan i magen kommer när jag har varit ifrån dig en eftermiddag. När jag har varit med mamma och handlat i en timme har jag säkerligen nämnt ditt namn cirka 100 gånger utan att änns tänka på de och bara på den lilla stunden hinner jag sakna dig nått så otroligt mycket! Jag förstår att alla som aldrig har varit / är  lika kära som jag är i dig kan bli för jäkla trötta på mitt snack hela tiden "Vet du vad Jim gjorde igår, asså så hiiiiimmla söt..." Yeah I know, men snälla stå ut, jag lovar att när ni är lika kära som jag är ska jag sitta uppe hela nätterna och lyssna på ditt ,jaa, helt obetydliga babbel om din nya drömprins. Jaja shut up nu Daniella, det jag vill säga är helt enkelt JAG ÄLSKAR DIG JIM <3<3<3

En hälsning från Chippen "xcfbn ncvf<a" (Jims katt skrev på tangentbordet så trodde han ville vara med i min blogg )

woohhoo bjuden på 18 års fest :) Kul att ÄNTLIGEN få lite kompisar i klassen :)

Nåväl...Daniella Claesson

VG

wooohhhooo jag fick VG på mitt svenska prov som jag hade förra veckan :) Det gårså himlans mycket bättre för mig i skolan nu, VG på matteprovet också :) imorgon får vi tillbaka samhällsprovet också, där är jag glad så länge jag klarat G linjen. Engelska B prov imorgon, och Engelska A redovisning :/ hoppas att det går bra, sen på fredag är det Speech prov. Jag fattar inte varför alla lärare ska vara så kassa på att planera, alla proven hamnar alltid 2-1 vecka ifrån höstlovet. Blir så less!

Idag har jag haft sånglektion, Jim fick följa med, jaa till och med följa med in i sångrummet och det har ingen fått med den här nya läraren, be proud!

Imorgon börjar vi 10.10 schööönt med lite sovmorgon för en gångsskull ska bli så skönt med lov, himmla skoltrött vid det här laget! Vill bara sova sova sova! Därför kändes det great med en lugn helg, kanske blir en till lugn helg den här helgen, är lite trött på att vara ute och ränna på nätterna. Men om jag känner mig själv så är det bara temurärt, om någon helg igen vill jag säkert inget heldre än att vara ute och partajjja!

Imorgon firar jag och Jim 7 månader, känns som mycket längre! Känner dig utan och innan redan! Vi kommer ha ett bra liv tillsammans du och jag (obs jag låter som en spåkvinna, "jag kan se min hokuspokus kula att vårat liv kommer bli bra") ÄLSKAR DIG!!! <3<3<3<3

Imorgon kommer Nenne :)

Nåväl...Daniella Claesson
120859-6

Stockholm...

Hej hej!

Idag var jag och Sanna i stockholm för att kolla jacka :) HIttade en jääääätte fin brun fjällräven! Sanna ville också ha en sån fast en grön. Sa det till pappa så han får se till att fixa det, danke på förhand ;) Dom var så mysiga och varma! (Emelie jag vet att du spyr på dom jackorna moahahaha!)
Stötte på världens skummaste människor idag :O En jätte nervig killa på tåget som hade knallgul skjorta, tror han hade fått nått i rumpan för han pillade sig hela tiden "där bak" kunde knappt sitta still och höll på med sna papper helöa tiden, stakars lilla närvvrak! Sen såg vi en killa komma ut från Åhlens city med lila cyckelhjälm med glitter, (en sån som man hade när man var liten som man kunde klistra på klistermärken) han hade inte änns en cykel :/ ahaja! Och sen en massa mer men orkar inte skriva mer om dom :) Det finns gott om konstigt folk i den här lilla världen!

Är hemma hos Jim nu, ska vara ensama här ikväll :) myyys! Eller ja, hans bror ska väl vara hemma också men han får vara ute i sitt hus, eller om Jim och jag lånar det och kollar på hans enooorma tv där ute :) mysigt iaf! :D

Katta (Jims mamma ): Vem tyckte du var bäst på Idol igår då?
Jag: Jag vet inte, Cissi var ganska bra.
Katta: Jag såg inte så mycket, men himmla tur att den där Räkan åkte ut!!
Jag: Han heter väl Snäckan ? :)
Katta: HAHAHA jaa juste, det var det jag menade, hmm vad fick jag Räkan ifrån :)
 så gullig :)

Nåväl...Daniella Claesson

Jim o Jag <3

Fredag...

ÄNTLIGEN!!!

Det har varit världens jobbigaste dag idag, OMG! Hade samhällsprov, får lov att be till Gud att jag blir godkänd ( och neeej gott folk jag är inte kristen, men en liten bön hit och dit kan man väl dra till med)

Fredag: Ska bara ta det lugnt :)  schöönt! Kolla på Idol och mysa ;) kommer slockna framför tv:n klockan 22.00 skulle jag kunna tro, Jim får väl skaka liv i mig om han vill ha lite pussy ;) ( jaa lite vulgär kanman väl få vara så här på fredagskvisten)

Lördag: SOFTA LÄÄÄN! ohh noo jag har blivit smittad av alla "piiip" på min skola, Tumbaliska ska jag nog kalla de! Har 5 timmar film framför oss att ta igenom. Wallander - brandvägg och World trade center.    MYS MYS MYS!!!!

Så ser min helg ut, ganska skönt faktiskt, bra med lugn helg ibland :)

Nu ska jag slänga mig på min boyfriend och smitta ner hela han med mitt munsår <3 neeej då älskling, don´t worrrrrrrrrrrry! Det är snart borta, skönt!

Jim Tillberg : Du är mitt allt, jag älskar dig idag, imorgon och föraltid<3<3<3<3<3<3<3<3

Nåväl....Daniella Claesson

120859-4


Dagen då allt gick fel...

Hej hej! Det här har varit en dag från helvetet.

1. Vaknade och hade fått munsår, så hel min underläpp hade svullnat upp. OHH YES!
2. Hade tappat bort min tröja, jäkla skiit så jag fick sätta på mig mjukiskläder.
3. Trodde vi (jag o jim) hade försovit oss, men så visar det sig att vi började visst den tiden vi kom till skolan FAN! ( jaa jag vet försova sif är negatift, men inte när man har den läraren som vi hade hela dagen, DÅ VILL HAN FÖRSOVA SIG!)

Nu har jag och Jim setat och pluggat, dukitga! Usch för prov på fredag...

Har varit deppig hela dagen, don´t know why! :S Kanske bara saknat Jims berörign. Jag ska sova så nära dig inatt älskling!

Ska vara borta från skolan imorgon. fick skolka för mamma :) men det är faktiskt så att jag måste plugga samhälle så det är inte så illa som det låter! Jag har världens bästa mamma!

Jim Tillberg jag älskar dig något så otroligt mycket, du är min värld! Du och jag föralltid!

Nåväl...Daniella Claesson
120859-3

to bad for you missy

Du är bara avis... Sorgligt är vad de e :/

VARNING!!!

Äntligen slut på skoldagen :) eller vi slutade iof vid elva typ typ...Hade svenska prov idag, gick bra tror jag. Man skulle skriva ett referat. Åkte ner på stan så bjöd Jim min på lunch, mysigt!

Skulle gå och träna med kom ihåg att vi hade massa att plugga till provet på fredag :/ boooooooring!

Ska åka med pappa idag och kolla på en jacka, kanske kan passa på att övningsköra, men vet inte omjag vågar köra enda upp till stockholm, men ifall att jag får köra:  VARNING ALLA PÅ VÄGARNA E4 DANIELLA ÄR UTE OCH KÖR!! så nu har jag varnat omvärlden iaf :)

Sång lektion idag, roligt men så jobbigt att ta sig dit, Lat? yeah belive me I know :)

älskar dig jim

nåväl...Daniella Claesson

Ferre :)

Halloj!

Igår var det fest hos Angelica. Tyckte det var skit kul, synd bara att det finns sånna idioter som ska komma fast att dom inte änns är bjudna. Skaffa egna kompisar att festa hos iatället. GEEKS!

Förfest hemma hos mig, ganska trevligt :)

Pratade med Angelica, tydligen har folk snott mobil, kamera, pajjat kylskåpet och snott hemtelefonen, seriöst det är bara så patetiskt!!!! Förbannad man blir!

Rolig kväll och trevligt folk :) Synd att Emma drog så tidigt, men är man osocial så är man :/ hehe skoja...eller?

Emelie du är världens bästa kompis, utan dig igår hade jag dött. Tack för att du ställer upp NO MATER WHAT!   Love you <3<3<3


Massa med skolan denna vecka :O Svenska prov, Sammhälls prov och så ska jag hålla ett 5 minuters långt argumenterande tal. Svenskan och talet kommer gå bra, men inte sammhälle så jäkla svårt asså!!!

Jim Tillberg : Du och jag kommer stötta på små incidenter men det är så otroligt skönt att veta att vi alltid kan lösa våra "problem". Du är helt underbar, one of a kind! Det kommer alltid att vara du och jag. ÄLSKAR DIG!

På tal om prov, dags att plugga, booooooooring!


Nåväl...Daniella Claesson

120859-7Jag och Emelie forever <3120859-3Jag och Jim, obeskrivlig kärlek!!

Krogbråk...

Hej hopp gummi snopp (Emelies svarta dildo)

Igår var det tjejmiddag som stod på schemat. Jag kom till Emma runt sex tiden så bytte vi om och hoppade ner i bubbelpoolen, som står ute!!!! Skiiiit mysigt! Sen runt halv sju kom Emelie, fast hon ville inte bada. Så satt vi där och snackade skit och skrattade som häxor, njja en av oss iaf! :P

Till middag bjöds det på Pastapesto och tomarsallad, mumms!

Kollade på Idol och gjorde oss fina. Såg inte vem som åkte ut med hoppas till Gud att det var Sbäckan, tål inte den långhåriga golv moppen!

Vi pallrade oss iväg till Jimmy så vi var där runt tio :)  drack lite öl och hade skoj sen gick vi igen vid halv elva. Vi ville ju faktiskt ner till våra pojkvänner på Texas!

Så kom vi till Texas men så står det någon jäkla cp vakt där och ska kolla leg på oss tre även fasst han inte har gjort det på några andra så vi börjar tjaffsa med honom.. sen kom iaf Jim och Henke ut och sen så började vakten och Jim tjaffsa om något, vakten puttade och kallade Jim för typ " Jävla svenska åsna" osv...hela omgivningen stod och glodde på, liiite kul faktiskt jag var bara orolig över att dom skulle hoppa på varandra och börja slås :/ men vi stog vårat pick och pack och gick. Så himmla irreterande eftersom dom serverar alkolohol till 90:er..sååå surt!!!

Aja bara lägga det bakom sig, ska ha skiiiit kul hos Angelica ikväll...räknat att dte kommer bli typ 35 pers..wwooohhhooo! Skit kul :D party time!

Nu ska jag gå ner till pappa, ska övningsköra och leta efter en outfit till ikväll :)..ska slå en pling till Emma på vägen ner...

Jim Tillberg du är min hjälte :)

120859-3


sprukna byxor..

åhhh hade skrivit värst massor sen förvann det :/ jäkla skiiiit!!! aja får väl ta och börja om, men i kortare berättelse :)

Ska börja Taekwondo idag :) Lite nervig men känner ju redan några där bla Jim, Nenne, Johnny, Mikaela och Cheri plus att jag ska börja med Sanna som är lika usel som mig... Men jag e fasiken ganska vig, kan uppdatera er imorgon om hur det gick :)


Idag när vi låg i sängen och kelade lite så ville Jim kela lite "extra mycket" men jag sa tvärt NEJ eftersom jag har urinvägsinfektion så det kändes inte så lockande just för tillfället. Men sen , rätt som det var, så sprack mina byxer precis vid muffen. Då tar Jim tillfället i akt -Daniella kolla, det måste ju vara ett tecken!!!
RARIIIING <3<3<3

Längtar tills imorgon :) Tjejkväll hos Emma, sen på lördag är det fest hon Angelica, woohhhooo!

nåväl....Daniella Claesson

Saknar min Emelie Ahlskog, kul det ska bli i helgen <3

OMG!

har fått en ny lärare,sitter i skolan nu...hon är helt beng(an)!!!!! hon tror seriöst att vi kommer orka sitta vid datorn från 09.00-15.45 yeeeah right! good luck missy! 
Tur att vi bara ska ha henne i 4 veckor, men va fan det är två HELA dagar i veckan...åtta HELA dagar med den här nöten! Hon har tix (förlåt alla som har det, men det är såååå störande) ryker till och gör någon grimars rätt osm det är, höll på att kissa på mig av skratt! Sen så säger hon inte negativt utan néééégativt! kommer tuppa snart!


" Jag tänker hoppa ner från eiffeltornet!!!"



Morgondagen...

Åhh jag har fastnat för färgen marinblåååå så otroligt frän färg :)

Imorgon:
 --> Övningsköra till skolan
-->Taekwondo träning

Nu är det mat, mumsfillibabba...

Daniella Claesson

blåa jackan

läääääääääängtar tills min nya jacka kommer....åhh så vacker :D





120859-5
jaaa jag vet, men jag var bara tvungen att vissa hur emelie och jag beter oss när vi är fulla :) och ja fuuula!

Orientering...

boooooring as hell!!!! men men, det gick skapligt iaf. Jag, Linn och Erco tog väl sisådär 13 stycken "märken"...  haha jag och Linn var typ som dom där tjejerna på telia reklamen. Vi stod nedanför bergen och Erco fick klättra upp och springa och leta :) roligt!

Jaha hur är det med min öroninflamation då? inte så himmlas mycket bätter. Provade att sova med vitlök i örat, nej jag e inte sån där hokuspokus, det funkar faktiskt! Men tydligen inte på mina öron :/ resultatet blev vara en hel del vitlökslukt :)

Slutade vid kvart över tio idag, skönt! :) Nu ligger juuuumich och sover i soffan. Usch det är dö trista "Våra bästa år" på tv, så jag satt mig här och skrev en anning eller två...
 Fattar fortfarande inte rikitgt hur man lägger in bilder och sånt, men det löser sig nog :)

Lääääängtar till helgen :D Fedag är det tjejmys hemma hos emma med bubbelbad och tacos och idol :) sen ska vi möta alla boysen på stan så ska vi till Texas :) Lördag så är det "klassfest" hos Angelica, hoppas det blir skoj, tycker att det bara går konstiga människor i min klass, men men...ska ju släpa med mig Emelie så det blir nog kul endå :D

Nåväl....Daniella Claesson

Jim o Jag <3

Alltid vi två älskling <3

urin...

" Hej mitt namn är Daniella och nu är det så att någon har ringt min mobil, eller asså inte min mobil utan min bästa kompis Emelies mobil, jaa i alla fall så har någon ringt...."

Jaaa så lät det första gången jag ringa nummerupplyssningen åt emelie, vi var väl sisådär 10 år skulle jag kunna slå till med :) piiiinigt, tror inte att det stakars killen som svarade ville veta hela min livshistoria! :P

Något riktigt roligt/äkligt hände i fredags när jag och Jim skulle duscha...Nej den här gången puttade jag inte honom i badkaret så han höll på och dö, den här gången hände det något mycket mycket mycket värre vill jag lova! Hujedanemeeej! Nåväl, vi stod där i duschen, det var typ jummet vatten eftersom att tvättmaskinen var på samtidigt så räker inte varmvattnet, sen helt plötligt när vi står där inne i duschen och trängs så kommer varmvattnet, trodde jag iaf, så säger jag " Gud va varmt det blev nu, var skönt!" så ser jag hur Jim står och små flinar, så kollar jag ner då ser jag att Jim atår och kissar på mig :O:O:O:O:O snubboooo! så säger han till sitt försvar "Jag ville bara markera mitt revir" och då kunde jag inte vara sur längre, liiiite gulligt iaf :) haha mitt lilla hjärtegull<3

Nåväl nog om fredagen, på lördagen så skulle vi bara vara hemma och hyra film, äta skräpmat och vräka i oss chirre och dirrre...jaa allt det gjorde vi, sen ringde Jim mobil, när vi skulle krypa ner i sängen och kolla på sista skräkiiisen efter att vi hade badat med tända ljus och bubblor, jaa tydligen så var det full rulle nere på Texas så vi drog dit :) skönt när man bor på stan :) Gick dit och var sociala i ungefär någon timme sen gick vi upp och la oss igen :) och möööös natten lång!

Nu ska jag plugga, bajs bajs bajs bajs va trist det är! Slönt att jag kan plugga med Jiiiimch!

nåväl....Daniella Claesson