Krogbråk...

Hej hopp gummi snopp (Emelies svarta dildo)

Igår var det tjejmiddag som stod på schemat. Jag kom till Emma runt sex tiden så bytte vi om och hoppade ner i bubbelpoolen, som står ute!!!! Skiiiit mysigt! Sen runt halv sju kom Emelie, fast hon ville inte bada. Så satt vi där och snackade skit och skrattade som häxor, njja en av oss iaf! :P

Till middag bjöds det på Pastapesto och tomarsallad, mumms!

Kollade på Idol och gjorde oss fina. Såg inte vem som åkte ut med hoppas till Gud att det var Sbäckan, tål inte den långhåriga golv moppen!

Vi pallrade oss iväg till Jimmy så vi var där runt tio :)  drack lite öl och hade skoj sen gick vi igen vid halv elva. Vi ville ju faktiskt ner till våra pojkvänner på Texas!

Så kom vi till Texas men så står det någon jäkla cp vakt där och ska kolla leg på oss tre även fasst han inte har gjort det på några andra så vi börjar tjaffsa med honom.. sen kom iaf Jim och Henke ut och sen så började vakten och Jim tjaffsa om något, vakten puttade och kallade Jim för typ " Jävla svenska åsna" osv...hela omgivningen stod och glodde på, liiite kul faktiskt jag var bara orolig över att dom skulle hoppa på varandra och börja slås :/ men vi stog vårat pick och pack och gick. Så himmla irreterande eftersom dom serverar alkolohol till 90:er..sååå surt!!!

Aja bara lägga det bakom sig, ska ha skiiiit kul hos Angelica ikväll...räknat att dte kommer bli typ 35 pers..wwooohhhooo! Skit kul :D party time!

Nu ska jag gå ner till pappa, ska övningsköra och leta efter en outfit till ikväll :)..ska slå en pling till Emma på vägen ner...

Jim Tillberg du är min hjälte :)

120859-3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback