Fredag

Är äntligen klar med dagens text om brandgrejs som ni kan läsa här. Det var det som jimpa och jag var på igår.
Snart ska jag iväg och hämta Sanna, hon ska ha skjuts till jobbet. Gud hur deprimerande är det inte när lillesyrran har jobb men inte jag, tji fick jag som valde mediabranchen. Efter det ska jag krypa ner i ett välbehövt bad, känner att jag behöver slappna av i kroppen eftersom jag har en sjuhelvetes träningsvärk sedan igår och förrgår.
Klockan sju ska girlsen träffas på pizzerian och sen är det bara raka vägen hem till tom och sofie. men bara sofie är hemma såklart. Kolla idol, dricka vin och snacka enormt mycket skit och berätta snuskiga historier, woohho. Tyvärr blir det inge krogen, eller tyvärr vet jag inte så omformulerar mig nog. Skönt nog blir det inge krogen eftersom både Sofie och Linn lyckades klämmas ut i december.

Har hittat en toppen outfit till ikväll, tror jag. Ni får se på bilder imorgon :)

Tjohej // Daniella

Hahaha Jimpa skuttade i korridoren på kryssningen efter x antal öl
image645

Torsdag

Vaknade i morse med en väldans träningsvärk, ajajaj! Verkar som att träningen igår bet tag riktigt i musklerna, men hur som helst så är det ju skönt att vet aatt man har gjort något bra :)
Runt tolv tiden tog jimpa och jag tåget upp till stockholm för att gå på brandförsvaret grjen. Var ganksa kul där :) Traskade runt och gjorde intervjuver och kollade när folk släckte bränder.
Efter det åkte vi och tränade, ännu hårdare idag. Trodde jag skulle kola när jag gjorde extra situps men jag klarade mig!

Snart ska jag bege mig till stan för att träffa Jello, ska välja en hprfärg åt henne :) Kul!!!

Längtar tills imorgon då det blir tjejmiddag, har inte riktig koll på vilka som kommer så hör av dig om du vill joina!

Nu är det OC // Daniella


Dagens outfit
image644
A-klänning - Åhlens

Onsdag

Äntligen är det full fart mot helgen som käre Jello skulle ha sagt, gud va hon är poppis i min blogg föresten. Troligen för att hon är världens bästa vän <3

Idag har det hänt en hel del. Klockan nio var jag och jimpa på plats i skolan för att tidningen Mitt i skulle göra ett reportage om våran skoltidning TumbaTimes. Gick super bra, det roligaste var nog fotograferingen :) Kommer troligen ut om två veckor tror jag hon sa.
Efter det åkte vi ner till stan för att fixa dubbletter på våran bilnyckel, köpte även lite lunch. Mums! Träffade Tom och Kenta som jobbade och stog i. Som jag sa i förra inlägget så har jag äntligen blivit blond igen, och det är stor skilnad från förra hårfärgen som var världens skummaste färg. Tom säger " Åh har du klippt dig?" Jag kollar på han som ett frågetecken "Nej jag har BLONDERAT mig!!" hahah blindstyre :P
Jaja efter det vra dte bara racka vägen hem och börja jobba och leta upp olika event inför veckan och nästa vecka. Imorgon ska vi bla till kungsan och lära oss släcka enn vardagsrum, alltid bra att kunna så här till advent.
Senare på eftermiddagen åkte vi till Ica Maxi och jag invigde mitt nya Ica kort. Mamma och pappa sätter in ca 1000 kr i månaden så jag kan köpa egna grejer och inte behöver sno av Kattas shampoo osv :) Köpte blond schampoo, balsam och hårinpackning, jag lyxade även till med lite rökta räkor och aioli till middag. Dom fick jag inte ha för mig själv eftersom vi har en galen katt som äter allt! Okej räkor är väl ganska vanligt, men han äter verkligen allt mellan himmel och jord!

Nu sitter jag bara och längtar efter Greys Anatomy, hur i helskotta kan det redan vara säsongsavslutning??? :O Nåväl tror nog att jag ska överleva, DH går ju fortfarande!

Puss Daniella


Nya frippen


Tisdag

Ännu en dag närmare helgen! Idag har jag mejlat några av föreståndarna på alla fritidsgårdar som vi håller på att göra en undersökning om. Har inte fått några som helst svar än men det kommer nog in snart :) Tyvärr så blir det ingen teater idag :( Får leta reda på andra saker att göra istället. Vad har jag mer gjort idag? Juste jag har varit hos frissan i två timmar och nu är jag ÄNTLIGEN blond igen! Guuud va skönt! Det vart inte den där fjortis blonda som jag var förut, utan nu är det mer askblond, mer naturligt. Härligt :)
Jimpa och jag har även adventsstädat här hemma också, Hamilton fick vara hos sin farmor sålänge eftersom han är livrädd för dammsugaren! För alla läsare som bara droppar in på min blogg så är Hamilton vår lilla kattunge och INTE ett barn som det kan låta som ibland. Har fått upp julstjärna i fönstret, måste bara fundera ut hur vi ska göra med sladdar och skit, så otroligt fullt när dom hänger ner vid sidan av fönstret. I nästa hus kanske det är smart att investera i kontakter uppe vid gardinstången? Taget!
Snart ska jag iväg till mammsen, vi ska äta massa god mat. Tydligen har dom fått nått nytt på Ica i kringlan där man kan plocka massa läkerheter, mumms fillebaba!

Nu på tal om ingenting alls så tror jag att jag har blivit beroende av Tradera. Jag skaffade ett konto där för jätte länge sen men jag har alltid varit för feg för att buda och inte riktigt fattat hur det går till. Men sen igår gjorde jag mitt första klipp, nu har jag redan budat på 4 klänningar till. Tror att jag vinner en av dess dock, men det kanske är det plånboken tillåter ändå. Allt är så smidigt, klick klick klick så har man fått enn super snyggt plagg för en billig peng. Att jag inte har provat förut! Tänkte att det var lika bra att köpa på stan så man kan prova grejerna (call me oldfashion) men nu har jag gått över till nätshopping, mycket smidigare och mycket roligare!


Gud va långt det blev, en hel jävla livshistoria! "Hej jag heter Daniella och det är någon som har ringt till min mobil, jag bor på....." (internskämt!!)

Ha en bra eftermiddag // Daniella

Dagens outfit (konstig bild men det bjuder jag på!)
image640

Svart t-shirt med djup urigning i ryggen - H&M
Puffkjol - Gina Tricot
Smalt skärp - Farmor´s gammla
Lacktights - H&M

Vunnet på Tradera

image639
Otroligt bra affär måste jag säga, för endast 76 pix (+ frakt 29 kr) blev denna skapelse min för bara några minuter sedan :)

Måndag

Ny dag - nya tag! Nu var första dagen på denna vecka aviklarad då. Skönt! Det är alltid måndagarna som brukar vara tyngst men icke. Har skrivit klart reportaget om Gröna Lund Jul grejen, kolla in på plaskis.se. Nu har äntligen mitt nya abonemang börjat funka, skönt det med! Samma nummer men ny telefon. Varför skriver jag ens det här? hahaha aja har inget bättre för mig :P Juste jag har också bokat tid hos frissan imorgon, hoppas att det blir blont denna gång. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!
Imorgon ska vi kanske på teater "Sitta kvar" tror jag den hette, hoppas den är bra :)

// Daniella

Söndag

Idag har det varit en fartfylld dag! Kul att ha olika ärenden för då känns det som att dagen går fortare. Har till att börja med varit på Elgiganten (igen) för denna gång skulle Jimpa köpa ny mobil, även han bytte till abonemang Player. Jag borde snart få rabbat där, värvar folk och är stammkund :)
Efter det var det Ica Maxi som gällde. Köpte kattmat, kattborste, kattsand och sen en tårta till Daniel som fyller 23 idag! Congrats! Efter Maxi åkte jag och jimpa upp till Jello och Daniel och överaskade födelsedagsbarnet. God tårta och trevligt sällskap :)
Åkte och handlade blommor och mat sen var det bara hem och försöka få i sig lite mat efter den massiva tårtan, men det gick det också.

Nu är det film time // Daniella

Grattis Daniel 23 år!!!
image638

Fredag & Lördag

Obs dålig uppdatering men nu jäklar!

Igår var det julmarknaden på Gröna Lund som stod på schemat. Var där vid klockan fyra efter många tåg förseningar och trasiga bussar, tur att vi tog tider med mycket marginal. Stod på listan med all press, nemasproblemas att komma in. Man är alltid nervös när man ska in med pressen eftersom alla andra är mycket äldre och man tror att man ska bli nekad, men det har inte hänt än. Bara att tala om att vi är från Plaskis.se så är det ingen fara :) Var smockat med kändisar! As tufft! Synd att plaskis inte är kändis tidning så vi intervjuvade inte dom eftersom de inte tillhör målgruppen. Jaja mycket kul och mycket nöje! Kolla in "Jim och Daniella tipsar" på måndag så borde det komma upp där..kanske är något för er?
kvällen var det Idol hemma hos Tom och Sofie som gällde, Jello och Daniel kom också över en sväng. Fy tusan va orolig jag blev när Daniel och Amanda hängde löst! Seriöst Andreas borde inte få vara kvar! Bli så less när folk inte röstar (okey jag är en av dom). Hur som helst så skrek jag högt av glädje när Amanda fick vara kvar! Nu vinner hon hela fadderulan!!


Idag vaknade vi (jag, jim och hamilton) runt halv ett. Skönt med sovmorgon! Skickade iväg ett mess till pappa och bestämde tid på elgiganten vid två. Bara att hoppa in i duschen och rusa iväg. Köpte en ny mobil eftersom min andra åkte i golvet. En as häftig mobil/mp3. 1GB minne ( typ 350 låtar för den som inte fattar sånt, precis som jag!). Än så lämge verkar den super bra och knall orange! NÖJD med andra ord!
Under kvällen har jag, jim, sofie, tom, katta, kenta och katterna kollat på film och ätit massa gott :)

Nu ska jag kolla på "A som i Akeelah" // Daniella

image637


Dagen outfit

image636
Svart t-shirt med djup urigning i ryggen - H&M
Jeans med hög midja - Vero Moda

Torsdag

Märkte att en del blev aningen chokade igår när jag och jimpa "kom ut", via sms och komentarer. Haha kul :) Tänkte att jag skulle ge er lite detaljer om hur det hela gick till. Igentligen var det planerat att vi skulle förlova oss på julafton eftersom 24 är vårat datum, alltså då vi blev tillsammans. Men så gick jag och hämtade ut ringarna igår, som föresten är av titan och min han en liten diamant i sig och dom är rubusta och matta. Jaja åter till historian, jag hämtade ut dom igår så skulle vi bara prova dom och kolla så dom passade inför dagen med stort D, emn när vi väl hade satt på oss dom så ville vi inte ta av oss dom igen, allt kändes så bra! Så det var ingen mysig middag med tända ljus eller något som vi hade planerat igentligen, men det här känns också mysigt, att bara känna att allt klaffar ihop och inte vilja vänta i en månad till. Vi öppnade trots allt en flaska vitt och delade på med lite jordgubbar, okej så lite mys blev det med tända ljus :)

Jaja åter till denna dag, onsdag! Har skrivit in artikeln om torekällberget till plaskis.se. Vi kom också på den ultimata idén att vi kunde få en egen kategorin som heter "Jim och Daniella tipsar" där vi kommer gå på små event som ungdomar kan göra till helgen, som man kanske inte ens tänker på. Kul Kul Kul!! Imorgon ska vi till grönan, woohhoo! Älskar julmarknader!

Snart ska vi ner till pappa på förlovningsmiddag. Det blir pannkaka och ärtsoppa eftersom det inte hinns med något mer avancerat. Ska föresten också försöka hinna fixa ny mobil idag eftersom att min fästman råkade tappa min i golvet igår, så nu är vi kvitt :)

// Daniella Claesson

image635


Förlovad

image634

Onsdag

Nu har halva veckan gått. SKÖNT!!!! Längtar efter helgen vill jag lova, jag ska sova huuur länge som helst :) Jajaja men nog om det , det är ju självaste onsdagen vi ska tala om inte något annat. Denna dag har varit riktigt kul måste jag säga. På förmiddagen har jim och jag hunnit med en runda prata och mata djuren på torekällberget och sen har vi lyssnat på lunch musik. (kommer upp texter på plaskis.se under morgondagen) Vi trodde att det var ett Caffé vi skulle till men sen visade det sig att vi hamnade på i en församlingslokal för old people som hade till motto "du kan leva lyckligt utan alkohol och andra droger", där satt vi fast i ett rum med 60 åringar och en minst lika gammal musikant (som förövrigt hette Caffé i efternamn, därav missförståndet) som flörtade med damerna på sörsta raden, grupies? Dom flina lite och så höll det på i 45 minuter, trodde vi men sen visade det sig att ingen hade brottom därifrån så han körde på med extra låtar. Kuuuul (?) Nåväl det är sånt man får stå ut med ibland, en erfarenhet rikare som Katta skulle ha sagt :)

Snart ska jag iväg till mamma, ska shoppa lite och sen ska vi äta på Nancys. mm´mm´mmm

Hemma hos pappa för två sommrar sen :)
image633

Tisdag

Ännu en dag har gått och imorgon är det redan onsdag, "full fart mot helgen" som min käre vän Jello skulle ha sagt :) Idag har jag jobbat på riktigt bra och har hittat tre evenemang som vi ska gå på i veckan. Imorgon blir det först torekällberget där vi ska på en djur-runda efter det ska vi till ett lunch fik och lyssna på en kille som sjunger och spelar, sen på fredag ska vi till Grönan för då slår dom upp dörrarna för sin julmarknad. Skoj skoj skoj :) Resten av den här dagen har jag spenderat med Sofie, Corona, Hamilton ocb Emelie. Har varit på animalen, haha Hamilton bet vetrinären och klöste henne när han skulle få sin spruta.

Nu är det dags att återvända till DH, sen är det Christine!


HAHAHAH kolla våra frillor! Blondiepower! Jimpa ser ut som Molle
image632

Måndag

Idag har jag jobbat riktigt flitigt vill jag lova. Gjort resurch och lyckats få fram alla nummer och mejladresser till ungdomsgårdarna som vi har tänkt att göra en fördjupningsartikel om sen har jag och Jimpa tagit fram dom vitigaste frågorna som vi ska ställa till både personal och besökare, jaa gjort en skiss alltså! Sen har jag storstädat, uppdaterat mitt CV, kollat möbler till vårat hus (som vi förövrigt var och kollade på och planerade in i minsta detalj igår). Sen har jag försäkrat Hamilton och bokat ett möte på Animalen imorgon för hans första vaccination vid halv tre. Får jobba på mcyekt under förmiddagen imorgon och försöka få tag i alla ansvariga för fritidsgårdarna så gör det säkert inget om jag och Jim smiter hemifrån vid två tiden för att plocka upp Sofie och Corona som har vaccinationstid dirket efter oss.

Tur att det man skriver sparas eftersom Hamilton har lyckats hitta någon kanpp som trycker ner hela sidan och han har en enorm förmåga att tryck på den cirka tre gånger varje bloggskrivning. Jag har sagt det förr och jag säger det igen "Tur att han är så söt", man kan bara inte bli sur :)

// Daniella

Jag och Emma på Andreas 18 årsdag!
image631
Har börjat bläddra lite i bildarkivet som ni kanske märker :)

Lillgammal?

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 16.1

 

Din ålder borde vara 29.4 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Haha är jag lilgammal eller?


Gråa söndag...

Är så otroligt seg idag, trots att jag bara tog det lugnt igår (Forsis hoppas du hittade någon annan att gå ut med!!) kollade film och åt annans :) Dagen har jag spenderat i Pershagen med Sofie, hamilton och Corona, sen Sofies mamma Nettis såklart! Men Hamilton verkade lite seg och sen rätt som det var spydde han världens hög på deras vita matta! Pinsamt - men som tur var gick fläcken bort. Kanske berodde det på att han hade käkat av Fias hundmat innan? Strunt samma, äntligen fick Corona ge honom ett rejält kock styrk eftersom han alltid brukar spöa upp henne :) Undra om jag börjar bli en riktig kattkärrning som bara pratar katter? Hmm tror nog de. Skit samma! Planerade in fredagen också. Längtar!

Nu ska jag och jimpa ner och äta middag hos pappa och louise, kanske kolla hur långt kenneth har kommit med huset också. Smell you later!

image630

Fredagens bravader

Igår var det party biiig time! Var inte så på från början men sen jäklar :) Både Andrea och Jello puschade så vatta häck :) Emma kom och kollade på Hamilton, sen var Tom och Sofie här också och lekte med Corona. Sofie hjälpte mig lite med kläder också, schyrre byrre!
Förfestade iaf hemma hos jello och daniel med jimpa, rille och johanna. Kollade på Idol sen var det utgång på TK som gällde! Träffade massa roligt folk. Bla Andrea (såklart!!), Tamara, Tima, Tess och Emma.
Dansade ända till stängning typ. Rolig kväll! Tack alla inblandade <3
Idag blir det lugna gatan. Kolla film och så vill Jimpa kolla fotbollen så åker väl med på en hörna där också. Nåväl :)

// Daniella


Sega lilla mammsen

Juste glömde skriva en rolig grej igår!

Jag och mamma satt och kollade på Vänner. Joey sökte en ny rumskompis. Han intervjuvade en tjej och skulle se vad hontänkte på när han sa ett ord.
Joey- Pillow?
Hon - Fight!
Joey - G?
Hon - String!
Joey - Doggy?
Hon - Kittens!
Han blir besviken och jag börjar as garva.
Jag - HAHAHA va kul!
Mamma - Men vad skulle det vara för ord då?
Jag - Style. Doggystyle mamma..
Mamma - Jaha? Men vad är det då? Något snuskigt?
Jag (kollar på henne som att hon vore världens segaste människa) - Skämtar du? Doggy style!
Mamma - Är det en sexställning?
Jag - Jaa!!!
Mamma - Hur då?
Jag - Men hur gör hundarna det?
Mamma - Bakifrån!!!!!
Jag - Precis
Mamma - Jaha men varför sa dom inte det från första början? Måste man komplicera till allt!

Hahaha va söt :)

Gymnasiemässan

Tjenixen!
Idag har det varit en bra dag. Punk slut! Har varit på super kul uppdrag från Soile, kolla in gymnasiemässan. Det tuffaste var att vi fick press grejer runt halsen så vi fick vara inne på VIP platser och fick fika och gratis garderob. Sen ville såklart de flesta gymnasierna att vi skulle skriva nått om dom, grattis marknadsföring såklart! Vi tog bara dom som stack ut och såg mest intressanta ut, intervjuvade också en del 9:or som står inför det stora valet. Trodde faktiskt att TumbaTimes skulle vara där och köra lite live uppdatering men icke, men x-enter var där och övriga TGY. Intervjuvade Sofie också som var där för Nackademin. Träffade Mea också som också var på journalist uppdrag :) Var väl hemma runt fyra skulle jag tro. Tog det lugnt ett tag, ska börja skriva imorgon så Plaskis uppdateras säkert under morgondagen på eftermiddagen. Kolla gärna runt efter andra grejer jag har skrivit, har en del krönikor där som ligger ute.
Har precis ätit kina mat, mm´mm´mm. Jimpa och jag körde ner på stan eftersom jag har varit sugen på det typ hela veckan. Oj det är redan fredag imorgon, antar att det lir lugnt då. Idol och mys, men lite sugen på utgång på lördag. Någon som vill me så hör av er :) Ska slå en plinga till Jello också, sen Emelie också. Sugen på Claras eller Wiper room. (Om jag glömmer ringa så ring mig!!)

Nu ska jag se till så Hamilton inte dödar Corona


Dagens outfit (ursäkta fejjan)
image598
Hängselklänning - MQ
Lack tights - H&M
Overknee strumisar - H&M (nerrullade)


Jimpa och jag hade lite tråkigt på tåget så då kom kameran fram



Låttips
Silvia Night - Congratulations
Jessy - Dancing in the dark

Mina älsklingar

image597
Grabbarna spelar X-box

Onsdag

Har visst varit lite dålig på att uppdatera på sistonde, sorry. Vet inte om det har hänt så himmla mycket? Igår skulle jag och jimpa ha ett möte med soile, vår handledare, men bilne pajjade på motorvägen så vi fick stå i väggrenen i ca 45 minuter. Kul kul kul! Flyttade mötet till idag vid ett. Som tur va funkade bilen bättre nu :) Har planerat lite om vad vi ska skriva. Imorgon är det gymnasiemässan som gäller. Coola som vi är har vi fått presskort som vi måste ha på oss, tyfft. På fredag ska vi skriva om de, kommer säkert upp under dagen då kan jag tänka mig. Måndag ska vi börja med en lite fördjupningsgrej. Ska kolla lite på ungdomsgårdar och tipsa lite om dom bästa ställena för ungdomar att vara på kvällar och helger så dom inte är ute och ränner. Roligt det med!

Nu ska jag till mamma och äta fisksoppa mm´mm´mm.


//Daniella

Farsdag 11/11

Precis som nästan alla andra har jag likaså firat min pappa på farsdag. Klockan halv tre började Sanna och jag rucha på IcaMaxi för att köpa matvaror till superduper middagen som skulle tillagas dage till ära. Fixade Ica kort också som kan vara bra att ha nu när jag bor hemma hos Jimpa väldigt på riktigt, har till och med ändrat adress dit nu :)
Klockan fem kom farmor och farfar hem till pappa och Louise. Somtur va så hade Sanna och jag planerat skita bra så all mat var redo att serveras.
Förrätt = Fetaost röra med mynta doppat i vittbröd.
Varmrätt = Färskpasta med rocula sallad, plommon tomater, bacon, permasan och ostsås
Efterrätt = Citron tårta (men den orkade jag inte änns äta, proooop mätt!)

Har varit inne hos Kenneth och kollat hur han inreder och fixa i huset där Jimpa och jag ska bo sen när han flyttar ut. Super fräscht! Han har byggt ny ingång, farstubro full med garderober (hoppas att han väljer spegel dörrar) Sen har han renoverat köket sovrummet och fixat med duschen. Nu håller han också på att slå fram tegel så det blir en sån där mysig tegelvägg i ett litet hörn. Langtar!

Nu ska jag snart upp hem igen, saknar Jimpa och Hamilton


Latjooo

Känns inte som jag hinner med att blogga längre, har typ ingen lust fast när jag väl sätter mig här så blir det hur kul som helst :) I helgen har inte så mycket hänt. Känns inte så kul att lämna lille Hamilton ensam hemma nu i början, inte så schyst heller. Jag och Jim har varit en del hos Tom och Sofie så katterna har kunnat leka med varandra, coolt att dom känner igen varandra.
Igår (fredag) så var det fullrulle här hemma. Först hade byggarbetarna asfalterat hela vägen utanför så vi kom ingenstans med bilen. Pappa, louise och sanna kom hit för att kolla på kissemissen. Senare på eftermidagen kom Tom, Sofie och Corona ut så dom latjade. Tom drog senare och Sofie var kvar och kollade Idol men kunde knappt koncentrera sig eftersom det var fajt mellan katterna som senare deckade dödströtta. Jello, Daniel, Adam, Tobbe och Angelica kom också ut för att kolla på Idol. Skönt att folk har körkort och kan komma ut på egenhand :)
Ikväll ska vi kolla film hemma, juste kom just på att jag måste ringa sanna och säga att det inte blir bio. Idag har jag bara varit med mamma och sanna.

Nu smörar Jimpa så han ska få ha datan och spela sina spel :P Geeeek

Dagens
image593
Oversize kofta - Mamma´s
Lack tights - H&M
Manchester och läder skärp - Farmor´s


Jimpa fångade mig och Hamilton på bild när vi powernapar
image595image596

Kattägare

Idag fick Jimpa och jag som vi ville :D Har varit och hämtat vår alldeles egna kattunge! En liten grå parvel med vita tassar och en haka som är beige och vit. Vår lilla älskling heter Hamilton och är syskon med Tom och Sofies nya kisse Corona. Just nu är det fullrulle på de lilla livet och jag har en känsla av att det inte blir någon sömn inatt, men det är han värd :) En sån tuff kisse har jag aldrig sett tror jag, det första han gjorde var att börja bråka med sina nya leksaker och han har inte slutat än. Jimpa och Hamilton har redan blivit bästa polers, han sov i Jimpas knä hela långa vägen hem från gamla hemmet. Åh jag är så lycklig! Världens bästa pojkvän och världens sötaste kisse <3

// Daniella


Historiska museet

Idag har jag och jimpa varit på pressinvigning på en ny avdelning på Historiska Museet i Stockholm, intressantare än väntat faktiskt :) Så imorgon ska vi vara kattvakt åt tom och sofies nya kisse som är huuur söt som helst och huuur liten som helst, samtidigt som vi skriver ett reporatge om museet. Ser fram emot det :) Övar lite och försöker få lite känsla på hur det skulle vara att ha en egen kissemiss. Har hittat en långhårig vit kattunge som vi skulle döpa till Snö, nu krävs bara en liten övertalning av Katta så är missen min och jimpas :) Hoppas kan man alltid göra.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på DH // Daniella

Praktik

Så var den första dagen på den lååånga praktiken över. Har varit både kul och skönt. Idag har jag skrivit den här modekrönikan. Enjoy! Har även hunnit med ett hårt träningspass på World Clas och ska snart iväg gratta Farmor som fyller år, hur mycket har jag ingen aning om :)

Imorgon ska jag och jimpa på en pressvisning av Historiska museet som öppnar en ny avdelning. Kul att det bara kommer vara press där, cool jag kommer känna mig!

// Daniella

Dagens outfit
image588
T-shirt - Cubus
Svart lackskärp - Farmor´s gammla
Jeans kjol - VeroModa
Lack tights - H&M


Helgen

Helgen har varit hyffsat lugnt trots Halloween.

Fredagen bestod av Idol och god mat :)
Lördag var det big time party hos Ida och Kim. Fullt hus med massa folk, kände väl 2-3 stycken men alltid kul med nytt folk såklart! Dom flesta var super seriösa med utklädningen, vilket var hur kul som helst! Där fanns allt från Roy och Roger till änglar. Lägger upp bilder så ni inte missar något. Tack för en toppen kväll alla inblandade!
Idag (söndag) vaknade vi halv ett och sekunden efter får jag sms av Jello, bara göra sig iordning för att träffa henne till lunch på nancys. Åt en tacoplate mm´mm´mmm. Sen så fick jag jobb där också :) Luncher mellan 11-15 varje vardag men självklart så skulle praktikplatsen vilja ha kontakt med mig mellan 9-15 varje dag och jag måste vara bred att åka iväg på intervjuver så det sket sig! Satan! Men men, praktiken måste gå före. Jag som skulle börja imorgon :( Nåväl..kanske kan försöka få eftermiddagar istället?

Nu ska jag och Jimpa kolla på massa filmer, med avbrott till TopModel reprisen såklart  // Daniella



 image551
Häxhatt - Maxi
Spindelnät - Maxi
Svart A-klänning - Gina tricot
Rött läpglans - H&M
Rött smalt skärp - Lindex


Älsklar <3

image586

Dagens

image548
image549
Stickad klänning - Cubus
Lack tights - H&M
Overknee strumpisar - H&M
Skin stövlar - SkoPunkten
Oversize jacka med stora fikor - H&M

Har varit en stund på stadensgator idag, kollat runt :) Köpte hem kiiina mat, mm´mm´mm. Ikväll blir det bara lugnt med Idol. Laddad som satiken inför morgondagen! Halloween here I come.

Foto-orgie


Torsdag

image531
Dagens
Svart t-shirt - Emelie
Militärgrön jeans kjol - Vila
Lack tights - H&M

Även denna dag har spenderats med Emelie. Har tillbringat typ två timmar hos frissan eftersom jag inte ville se ut som en tigerkaka i håret som igår. Håret blev rockigt guldblont. Ganska nöjd, men kommer säkert att gå dit igen om ett tag. Antar att det blir tusen gånger fräschare när det har lagt sig lite och man har sminkat sig lite coolt.

hej det är jim. (Hmm jimpa ville lämna ett litet meddelande antar jag),

Nu ska jag fortsätta kolla på Lost och längtar redan efter mprgondagen :) Träna, stan, tippen, Idol!

// Daniella

Bästa? Åhh jag vill bli blond!
 -  -  -