Snodd av Snuffan Levinsson

Skriv ditt namn med lillfingret: daniella

Skriv ditt namn med armbågen: daniella

Skriv ditt namn med pannan: daqnhji843oopqa

Skriv ditt namn med foten: danielplas

Skriv ditt namn med näsan: daniella

Borta bra men hemma bäst!

Nu är vi hemma igen, skönt! Har varit en av dom bästa resorna ever vill jag lova. Har hänt så mycket kul, men varken orkar skriva ner dom eller kommer ihåg allt just nu :) Bilder finns på Emelies blogg (kolla länkar), eller bara en liten del eftersom vi tog typ 400 bilder. Hehe mer än hälften är väl på oss två , som vanligt :D
Sofie och Tom kom hem hit en stund förut, kul att träffa snuffan levinsson!!! Satt och snackade lite skit och sen när grabbsen (tom och jim) kom in i rummet vart vi super tysta och flinade lite, som småflickor. hahaha :P


Här kommer lite bilder på allt som jag har köpt (förutom en knallrosa/guld handduk).





Bild:
1. Marc Jacobs väska (beige och guld) med guld kedja
2. Gucci plånbok
3. Bronsfärgade Red Lips flippflopp
4. Aprikosfärgade örhängen
5. Chanel örhängen
5. Aprikost sommarlinne
6. Vit linne med bruna cirklar (typ)
7. Beige ballongkläning
8. Grön Miss sixty klänning
9. Röd/Svart/Beige kortkort klänning
10/11. Guly döskalle linne/ militärgröna knickers
12. Kuvert väska

You can stand under my umbrella

Hej och hå slå i en tå!


Tänkte bara skriva ett sista inlägg nu innan vi far till Bulgarien jag, jim emelie och henke. Gud va skönt det ska bli btw.

Igår: Kom pappa och Louise hem som jag skrev tidigare. Jag och Sanna gjorde värsta mys middagen och var nog en av världens bästa välkomskomité skulle jag tro ;) Dom var bruna som två skit korvar (vilket jag också ska bli) . Men sen var det insident som jag tycker är ganska viktig i det hela, eller den inkluderar bara mig men vatta häck. Jag satt på toan efter middagen, sen blev jag lite rastlös när jag satt där och...jaa klämde...så jag rotade lite i lådorna som finns. Som tur var hittade jag två vaxstrips och eftersom jag aldrig har vaxat bennen så tänkte jag så klart att det var as ballt att prova så jag klistrade på dom på högra låret- sen vågade jag inte dra bort dom så jag satte på mig byxorna och gick runt med dom på benet i typ två timmar. Sen kom jag hem till Jim igen och han fick hjälkpa mig att dra bort dom och nu har jag två kala fläckar på mitt högra lår. NICE!

Idag: har det varit en stressad dag, eller nja föresten. Började med att jag och jim åkte ned på stan och hämtade ut våra leva (bulgarien pengarna). Körde hem honom igen och sen åkte jag till emelie, var där i typ 30 minuter sen åkte vi till sjukan och plockade på Andrea, sen rejsade vi tre till ÖB för att Emelie skulle köpa schampoo och liknande till resan. Eftre det åkte vi och plockade upp Sofie som också såg ut som en bajskorv eftersom hon precis kom hem från Turklandet. Åkte därifrån till Tess där vi blev kvar och kollade på en film och skrattade lite. Hade super kul och trevligt för den delen. Efter några timmar körde vi hem andrea, och efetr det åkte jag, emelie och sofie ut till sofie och åt mackor och var lite trevliga mot varandra efetrsom vi åker utan henne (bbuuuaahh). Och efter det (hmm borde komma på någon synonym åt "efter det") körde jag hem emelie och åkte ner på stan till mamma. Åt super god Suschi som en liten farväl middag. herre gud det låter som vi ska vara borta i år och dar men men...Och nu sitter jag här, färdigpackad och nervös för morgondagen.

Imorgon: SUNNY BEACH HERE WE COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//Daniella

Bullen jao jao!

Heeeeeeeeeeej hallå :D Emelie här! moahaha. Får man göra såhär? Är det lagligt? äsch, vem bryr sig :D Hade ingen lust att skriva i min egna blogg så. Tänkte mest bara skriva att - ELLA, SNART ÅKER VI!!!!!! INATT!!! :D:D

I LOVE YOU.. *smack*

120859-74

Helgens bravader :)

Hej hej på er alla! Tänkte bara blogga en snabbis innan jag kryper till kojjs med min karl, som tydligen är sjuk. Hmm killar blir alltid så pjåkiga när dom blir "sjuka"....

Fredag: Måste nog ha varit den stressigaste dagen i hela mitt liv skulle jag tro...eller jaa iaf topp tre :P Jim och jag var uppe i stockholm runt elva, åt lunch och myste. Tog halv ett tåget hem till södertälje, gick på stan för att växla pengar, gå till apoteket och till banken för att fixa internettjänst åt Jim nu när han är 18 :) Sen efter tio minuter kom Jim på att han hade tappat bort sitt visa kort, så vi fick gå in till banken igen (fick samma tjej som hjälpte oss, lite pinigt) och beställde ett nytt kort. När vi kom hem så hittade Jim sitt "borttappade" kort. Klantarsel...Runt fyra tiden åkte jag och jim för att hämta mamma och sen plockade vi upp Emelie för att sedan åka raka spåret ut till Henke där vi grillade. Runt åtta tiden gick vi till MIcke, där det var big time party! Skit kul att träffa människor som man inte har sätt på år och dar! Andrea speciellt :) Super trevlig kväll, men jag vrickade foten runt elva så jag hoppade mig hemmåt runt tolv tiden kanske, lite trist men men....Snodde en cyckel, eller typ lånade av en kille som satt i ett dicke. Cyckeln var pajj och den tog sönder mina byxor, JIm och jag höll på att dö av garv :) Så det slutade med att vi fick gå endå :P

Lördag: Vaknade ganska tidigt för att vara mig själv, eller Jim väkte mig i och för sig. Vid ett tiden åkte jag och hämtade Sanna så vi kunde åka till Vagnhärad där vi har våran årliga brännboll med släkten. Sociala ett tag sen åkte vi hem. Mitt lag vann, helt sjukt med tanke på att jag hamnade i Gunillas lag och hennes lag har förlprat i sju år på raken, var nog troligen min insatts som gjorde oss till gold keepers. Som vanligt så vann Vera stövelkastininegn så det var bara att lägga sig, men hade trevligt ändå :)

Ojj nu vart det visst ett långt inlägg endå, men men, den som inte vill läsa behöver inte :P

//Daniella


Happy Birthday

Ojoj nu har jag varit så där seg igen på att skriva, men vatta häck.
Igår fyllde min älskling pälskling 18 år <3 På kvällen kom lite vänner och firade, massa bilder finns på http://ahlskog.blogg.se eller haha kanske mest bilder på henne och mig men så kan det vara om mann är bästisar och har fått i sig lite dricka. Super trevlig kväll iaf och fins pressenter också, öl glas, tröja, dricka och sist men inte minst en jordnöttsskål (as tuff). All inredningsgrejer passa super bra i vårat nya hus. Så tack från mig med ;) ! När alla hade dragit stannade Emelie och Henke kvar till typ två så snackade vi strunt och hade trevligt!
Idag fick Jim sin pressent av mig, en spa dag. Kom till spat runt tolv, åt lunch, badade bubbelpool och bastade ång bastu, fuck lite panik för det kändes som att jag var i en regn skog och inte kunde andas :/ Runt tre fick Jim sin första behandling, då kopplade jag av med en tidning och lite frukt. vid halv fyra fick vi båda coffé skrubben. Har redan gjort den en gång föut men den var super skön så jag slog till med den en gång till. Bra nu till vi ska åka till Sunny Beach på tisdag (LÄNGTAR!!!) så vi har fått bort alla döda hud celler och bli bruna som bajs! Ohh I like ;) (eller?)
Imorgon ska vi spendera ytterligare en kväll med emelie och henke, känns skit kul. och typ 100 andra människor. Big time party! Längtar massor! Gud va mycket jag längtar till nu för tiden, men dte är väl bara bra :) Så ska det vara på sommaren!

Grattis älskling, du är mitt allt och det kommer du alltid att vara! Det kommer alltid vara du och jag <3

//Daniella
image64

Sol, vind och vatten

Tjenixen!

Var det inte ett tg sen jag bloggade, eller känns det bara så? Nåväl här är jag ialla fall. Vet i kattsen vad jagf ska skriva, vad har hänt som är intressant? Jo just jaaa. har ÄNTLIGEN flyttat ut till vårat egna lilla hus jag och Jim, ojj nu låter det som att det var helt vårat :S Men icke- är en stuga (nybyggt) som ligger nära Jims föräldrars hus. Super mysigt. Höll på med de hela dagen igår och nu sitter jag här ute :) SKÖNT!
Idag har jag bara legat ute och solat, bränd daniella, bränd daniella! Fy va ont det gör, mina kinder ser ut som två tomater. Men det hindrar mig inte ifrån att pressa lika mycket imorgon. Kanske ska ut till någon strand eller bara ner till bryggorna vid pappa- får se.
På onsdag fyller Jim 18, ska bli super kul!!!! Först ska vi upp till stockholm hann och jag, äta lunch och bara strosa. Sitta på en ute servering och dricka lite vin låter väl inte helt fel :)Vid sju kommer släkten hem till Jim, jordgubbstårta! Sen vid åtta/nio kommer en drös med vänner till jim och mig så ska vi ha lite trevligt. Vällkommsdrink och hela balleten :D
Nej nu ska jag vara social med Emelie på msn

//Daniella

Grillpartaj

Som jag skrev i tidigare inlägg så kom det ju folk till mig igår och grillade/firade sommarlovet. Hade suuuuper kul! Haha jag, emelie och sofie slår nog alla. Ta en koll på bilderna, den när vi ligger på gruset var det bästa på hela kvällen, skrattade så vi trillade omkul och rulade omkring i typ 30 minuter :) haha! Hade super kul iaf!






Ojj jag har inte tid att sitta här och slöa. Dags att fixa sig och traska ner till pappa för ytterligare en grillning :)
//Daniella

SOMMARLOV!!!

Kom på att det var typ 427867386 år sen jag bloggade. Trots att det har hänt roliga saker så saknar jag både tid och lust för bloggen, plus att det är super väder så jag vill ligga ute och steka. Har iaf spenderat en hel del tid med Emelie och Henke, kul att träffas i nyktert tillstånd, känns som förut mer då. :) Sen har jag varit med farmor också, vi lyckades ta oss till stockholm för jag skulle på sjukan (inget allvarligt bara vanlig koll), hade super kul :) Ganska coolt att vi har samma sjukdom, inte så konstigt eftersom det brúkar komma varannan genration. Tur för Sanna som slapp och jag åkte dit, eller nja kanske inte tur för jag tar det med en klackspark och lever uit medans sanna kanske hade deppat ihop och tyckt synd om sig själv. Haha guud va olika man kan vara.
Jajaja nog med skiiit snacka. För vi har sommarlov! Gudars va skönt det är. Nu ska jag och Jim snart ner till pappa och sen kommer en drös av nära och kära för att grilla nere vid våra bryggor :) Super kul!
Juste kvällen outfit också.
Klänning(egentligen natt linne): Fått av farmor när jag var liten,  måste vara år och dar gammal.
Rött skärp: Lindex tror jag
Röda skor (ojj syns kanske inte): Skopunkten

image47

//Daniella

Come on and comfort me

Igår tog vi det bara lugnt kollade fotboll och tog det lugnt men sen vipps så ringde emelie, som var lite på kakaluuren, och frågade om jag kunde vara lite fylletaxi för dom hade missat tåget och självklart ställer man upp för nära och kära. Jag höll på att dö av garv när hon kom in i bilen och sofie och henke var nog lagom trötta på hennes "är det foooootboll eller?". Livade upp vardagen.
Nu sitter här och kollar på "Världens smartaste barn" man känner sig lagom blåst när dom som är 12år kan svaren på frågorna och jag inte har en sussning, men vissa kan jag faktiskt ;) Är iaf heeeelt ensam hemma hos mamma nu, J är ute och övningskör och jag bara väntar på att han ska komma hem och hålla mig sällskap. Har precis varit och handlat inför veckans alla middagar, blev inte så mycket eftersom vi ska äta på Grönan på torsdag och sen hemma hos J också, men liiite vuxen känner man sig när man stor handlar ensam (yeah vuxenpoäng). Har hunnit sola en stund idag också, man måste ju bara nämna vädret! Nu är det sommar nu är det sol - nu ör det ko skit i hagen, som jag brukade sjunga när jag var liten.
Imorgon är det en jäkla svenska lektion  som jag starkt övervägde att strunta i men sen kom jag på att Jello och jag har bokat tumba scen för ett genrep inför fredags avslutningen. Slutar skolan på fredag till skillnad från andra :) Efter det är de möte med avslutnings komitén så det visar sig bli en ganska lång dag imorgon trots allt, jaja bara att bita ihop!

Nu ska jag göra lite mysigt här innan J kommer hem ;)

//Daniella

Heja heja heja Sverige!

Jahapp nu har man blivit påtvingad en sverige tröja inför matchen, hur snygg känner man sig i det, mjukis byxor och knallrosa tofflor? Helt enkelt min innekvälls outfit. Jaja men eftersom familjen Tillberg är sport tokar så får väl jag göra en affort jag me, GO SVERIGE! Så nöjda? Nog med struntprat.
Igår kväll vart det inte alls någon bio, förvånar det någon vid det här laget? Jag, Jim, Emelie och Henke var hemma hos Emelie och hade det trevlans. Längtar som satiken till Bullen!!! Gud va kul vi ska ha! Och nu är det bara 18 dagar kvar, det går fort när man har kul. Party party och strunt snack på hög nivå, fan va roligt vi ska ha det!
Dagen har jag spenderat på följande sätt. Varit nervös, drukigt tee, varit nervös, drukit tee (det var min morgon), sjungit på kulturskolans dag, hmm det gick ju inte så bra men vatta häck jag hade lite fel inställning och får helt enkelt skylla mig själv, men det vart ju inte falska toner och det är ju trots allt bra :) Kul att emelie och compani var där också (cicci, henke, krille). Gud va jag tjatar om Emelie? Folk tror snart att jag är lebba(!!?), men så är inte fallet hon är bara min bästaste vän *tjitjing*. Efter det åkte mamma till småland så nu kommer vi vara själva igen och det betyder egen lägenhet och egen bil!!! Skönt! Dom kommer väl hem på lördag skulle jag tro, och då har vi redan slutat skolan för terminen. Nu är det inte länge kvar. Jag han till och med sola en stund på eftermiddagen idag också, känns helt overkligt men gudomligt. Skriver inte jag lite osammahängande för tillfällett? Tror jag har blivit liiiiite knäpp :S Nåväl det går väl att leva med.
Nej nu ska jag gå ut till sportfreakarna ute i soffa (jiiippi). Nej inte nedåtpuffar nu, bara uppåtpuffar!

//Daniella

p.s ojoj nu börjar dom med ge mig ett S, S, ge mig ett V, V osv...börjar bli lite orolig nu :)

Min kvälls outfit...
image46