På väg att bli sjuk igen?

Det blev inge möte för mig idag. Har så sjukt ont i magen, känns som en blandning av extrem mensvärk och magknip. AJAJA!!! Får prata med Lisen eller Adam senare och kolla vad som sas. Istället idag ska jag städa, har redan börjat och efter det ska jag träna Jum-Jum.

Helgen kommer vara toppen känns det som. Ikväll ska vi hem till pappa och louise för att äta middag. Ska även fira att han fyller år idag. Morgondagen kommer inte bli sämre den. Först jobbar jag på Accent och på kvällen kommer Emelie och Henke förbi för att kolla melodifestivalen. Vi ska även vara fylle taxi under natten men det stoppar inte mig från att dela en flarra vin med emelie under kvällens gång. Jim får helt enkelt dricka idag under middagen och jag köra och imorgon får jag dricka och han köra. Toppen deal =) Jag hade ändå aldrig vågat köra inne i stan på natten :O Han hittar ju nu liksom, självklart åker jag med som sällskap!

Nu ska jag städa. kuuul eller inte..hmmm.

Puss Daniella


myyyys

Verkar det för bra för att vara sant - är det oftast det också

Jaha såklart var det för bra för att vara sant. Att både Jimpa och jag ska ha fast inkomst verkar vara en ytopi. Som alla säkert har hört så brann  Willys ner inatt. Har setat i krismöte idag och ska göras det imorgon också. Får se vad som händer med personalen. Fattar självklart att sist in först ut gäller här med, tyvärr. Tacka gudarna för att jag har mitt underbara Accent. Det är ju trots allt där jag hör hemma. Det finns alltid något positivt i det som händer, även om det är svårt att se så på det nu.

Puss Daniella

Slipa sovsten

Idag tog jag och jum-jum en rejäl sovmorgon. Vakndade vid halvtolv av att Katta ringde, annars hade vi nog sovit en bra tag till. Dags att gå upp tyckte vi och gick ut på en liten promenad. Nu ska jag äta sallad och sedan börja fixa mig till jobbet. Jag är hela slut på kvällarna vill jag lova. Jag som bara är van att jobba mina helger jobbar nu varje dag än så länge. Idag sitter jag i kassan från fyra till stängning. Kaffe är mitt knep, annars skulle jag somna på jobbet tror jag, och det vill man ju inte. Efter våra jobb så ser det ut ungefär såhär att Jim går och lägger sig vid nio på kvällen och somnar på än gång, själv tvingar jag mig själv att hålla ögonen öppna. Antingen kollar jag tv eller läser min bok. Men somnar också relativt tidigt. Kul va? Äsch snart kommer vi in i vår rutin och får ha en sovtid som är senare än tio. Idag får Jim hålla sig vaken iaf eftersom han vid sju ska ta hand om Jum-Jums privatträning själv. Hoppas att han kommer ihåg vad Stina har lärt honom och kan säga det till mig ikväll när han hämtar mig efter jobbet.

Nu ska jag fixa och trixa lite här hemma och få liv i jum-jum. Han sover somnade på än gång igen efter att vi kom hem från promenixen. Men han ska få sova för han var sjuk igår och spydde massor. Stackars!

Puss Daniella
p.s kom precis på att det är löning idag.
Det kommer ju vara massor på jobbet :O

Pirrpirr

Jag har hittat världens bästa man. Min Jim är bäst i världen, så är de bara. Slut diskuterat! Den 24 mars firar vi 3 år tillsammans, varav 1 år och 3 månader förlovade, och jag är fortfarande lika pirrigt kär. När han ska hämta mig från jobbet så pirrar det en halv timme innan jag slutar för att jag vet att jag ska träffa honom snart. När han går till jobbet på morgonen så längtar jag efter den där mysiga puss i pannan han ger mig innan han smyger ut. Jag älskar att vi har som tradition att alltid säga "God natt, puss puss, älskar dig, syns imorgon" innan någon av oss kan somna. Jag älskar allt vi har, vårat liv och vår lilla familj. Jag längtar efter en lång framtid ihop med min underbara Jim. Åh va jag är kär <3



Någon gång ska vara den första för allt

Fan va häftig jag är. Nu har jag handlat på systemet för första gånge, nu är det slut med langar tiden. Ungefär så här gick det till i kassan
- Har du legitimation
-Jahahaaa du tänk för att jag har det =)
- (kollar datumet på sin klocka) Hehe jaa du jag förstod nästan de, då får man lov att gratulera då

Det vart iaf tre flaskor vin och två cider. Häftigt!!! Köpte även ett par skor, munsårs grejs och födelsedagspresent till pappa på stan. Lyckat! Pratet med Mia gick jätte bra också, tror inte att det finns en bättre chef på denna jord!

Nu ska jag snart till jobbet på willys. Hoppas att det går bra och att jag inte gör några större fel =)

Puss Daniella 20 år

Ja må jag leva ut i hundrade år!

Hela morgonen har beståt av en mobil telefon som inte slutar plinga, trevligt att veta att man har personer som tänker på en =) Tack alla för fina grattis sms, samtal osv.

Idag har jag massor att göra.
Så här kommer min dag se ut:
--> Stor handla på Apoteket
--> Göra bankärenden
--> Köpa pressent till pappa
--> Ska systemet
--> Prata med Mia pia vid två
--> 15.30 ska jag träffa Bea och skriva kontrakt och få schema.
--> 16.00 börjar mitt kassa pass. (skulle börja fem men behövdes tidigare, skönt!)


Fullproppad dag. Kul =) Haha nyss ringde sanna och anton och sjöng för mig. Anton gick verkligen in för det medans sanna var lite halvdan i bakgrunden, hehe sötnötar!

Puss Daniella


She is 19 going on 20.

I fredags var det jätte mysigt hemma hos mamma =) God mat och myket gott dricka. Hade riktigt kul med alla! Oxh ett plus i kanten var ju att boxaren åkte ut ur Let´s dance. Nu är det bara några kassa dansare kvar.

I lördags var jag och jim uppe med tuppen. Vi stor städade, handlade in det sista tills kalaset och gick promenix med jum-jum. Vid tre kom alla släktingar och senare på kvällen kom vännerna. Hade en tipptopp dag =) Tack alla!

Idag har jag jobbat, var riktigt kul att jobba på accent. Saknat det under veckan vill jag lova! Gick bra också, kul med trevliga kunder =)

Imorgon ska jag inviga Systembolaget, åka ner till jobbet för att tjittjatta med Mia och sätta in kontanter till mitt konto. Vid halv fem ska jag vara på Willys och jobba, hoppas det går bra! Och sist men inte minst så ska jag ha en riktigt bra födelsedag =)

Puss Daniella

Världens bästa idé =)

Ojojoj nu var det länge sen jag skrev känns det som! Nya jobbet går superbra, är bara väldigt förvånad över hur anorlunda kundkretsen är. PÅ Accent är alla kunder jätte trevligt, men på willys finns det vissa som är riktigt troll. Juste har förästen kommit på en super bra grej! Var 3:e vecka ligger mina 5 timmar på helgen MEN jag ska kolla om Bea kan fixa så dom ligger vid halv fem på kvällen och till stängning. Vet ni vad det betyder gott folk? JAG BEHÖVER INTE SLUTA PÅ ACCENT =)=)=)=)=)=) Vart så jäkla glad när jag kom på den här iden. Willys slänger ju liksom klockan nio och accent klockan fyra! Sen kommer jag ha inbokade dagar i veckan på Willys men dom dagarna jag är ledig är det först till kvarn. Smart va? Jag är så glad! På måndag ska jag komma till jobbet en halvtimme tidigare och skriva kontrakt och fixa och trixa med schemat. Så jäkla skönt för jag vill verkligen inte lämna mitt älsklingsjobb på accenten, åååhh va jag är glad =) Nu till något annat, eller nja annat och annat, fortfarande jobb tjaffs. Idag skulle jag sluta klockan 12, toppen tänkte jag för då hinner jag städa hemma tills imorgon när det är öppethus hos oss 15-18. Men icke sa nicke! Fick jobba över till halv fyra för att det var så mycket. Kul att jag behövs och alltid bra med extra pengar =)

Snart kommer Jimpa hem från jobbet. Då är det bums in i duschen för honom för sen ska vi åka raka vägen uipp till mamma där det ska ätas superb middag och drickas vin. Sanna och hennes kompis Johanna ska också vara där. Kul! Pax för att Jim får köra hem ;)

Hoppas ni får en toppen kväll för det ska jag ha!

Puss Daniella

090218

Yes min underbara mamma bjuder mig på lunch idag så snart hoppar jag in i rovern och åker till affären. Hoppas dom har sushi =)

Puss Daniella
p.s mimmi skrämmer mig.
Hon sitter på bordet bredvid datan och
 glor på mig med sina tefatsögon :O

090218

Nu börjar neverna göra sig bekanta i magen. Usch va jag är nervös inför morgondagen! Jag kommer stämpla in fel varor, ta för mycket betalt så det blir tjaffs och börja gråta i kassan. Eller kan det verkligen gå så dåligt? Jaa vi får väl se...fyanemej!

Nu har jag ialla fall hunnit med tre tvättar, tror att det bara är en kvar sen. Skönt! Nu har vi massor av ren tvätt hemma resten av veckan. Nu är det så illa att jag nästan har fått vända trosorna ut och in för att kunna använda dom två dagar i sträck. Okej, kanske inte riktigt så illa är det men jag har fått gräva fram dom berömda mormors trosorna som ligger längst in i garderoben. Sexiii.

Hörs senare
Daniella

090218

God morgon alla underbara läsare!

Undra om det här är det tidigaste blogginlägget jag någonsin har skrivit. Jag som är en riktig sömtuta har överträffat mig själv och är redan ute i viksberg. Det var riktigt mysigt att komma hit ut vill jag lova. Brasan var tänd så det är varmt och skönt sen har Katta skrivit små lappar som sitter överallt. Tex på tv dosan hur den funkar osv. Mysigt! Jag har redan fått i mig en brakfrukost och satt igång en maskin tvätt. Det här kommer bli en toppen dag känner jag. Vi hörs av senare mina vänner.

Puss Daniella

Toppen Tisdag

När jag tänker tillbaka på dagen så inser jag att det har varit en jäkligt bra dag! Var på en intervjuv på förmiddagen som gick super bra, ska som sagt jobba där torsdag, fredag och måndag och om jag trivs och känner att det är något jag vill jobba med så skriver vi kontrakt då. Men det är klart att det inte bara är roligt i det hela, jag måste ju sluta på accent då
:( Gud va sorgligt! Men jag måste se det ekonimiskt. Måste ha ett heltidsjobb! Kan ju alltid vara kul med nya utmaningar men korsejisses vad jag kommer sakna alla. Usch va jobbigt! Måste se det positiva i det här. Kul med nya människor och nya utmaningar. Jaja men efter att jag var klar på willys så åkte jag ut till viksberg och åt lunch och kollade våra bästa år. Efter det åkte jag och jum-jum hem och direkt när jag satt mig ner i soffan så frågade emelie om jag ville komma dit på fika. OFCOURSE! (stavas de så???) Så jag och jum-jum gick en långis promenad till henne och hade en super mysig eftermiddag. Vid fem kom Jim och hämtade oss för då kom ha hem från jobbet. Skönt att han slapp jobba över idag, då får vi mer tid till varandra =)  Helt enkelt har det varit sjuhelvetes bra dag!

Imorgon kommer det också vara skit kul! Jag ska vara ute i viksberg hela dagen, själv. Ska vara hundvakt. Kul =)

Puss Daniella

Arbetsintervjuv

Idag gick det jätte bra =) Ska provjobba torsdag, fredag och måndag. Men berättar mer om det ikväll för nu ska jag och jum-jum på fika hos emelie.

Puss Daniella

Boooring

Åh va jag har tråkigt! Jag har städat, gått långis med jum-jum, handlat kattmat och matat djuren. Nu då? Kan inte jimpa komma hem snart? Han skulle jobba över idag igen, trist! Längtar tills han kommer hem så vi kan äta middag och mysa och ta hand om varandra. Han måste lugna ner mig eftersom nu är jag nervös inför imorgon, vad ska jag ha på mig??? Pirrigt!!!!!!!! Jaja....Snart kommer tom och johanna och hämtar mig så jag kan vara ute i viksberg ett tag och slipper vara ensam. NIce nice!

Hörs senare
Puss Daniella

Ett steg i rätt riktning

Ska på arbetsintervjuv på Willys imorgon =)

20 årig hemmafru

Jaha nu är det början på ännu en ledig vecka. JAG VILL JOBBA!!!!! Jag älskar mitt jobb men ändå får jag sitta här hemma i soffan och kolla tv. Jo visst kan det låta super härligt att vara ledig, och dom två dagarna jag faktiskt jobbar i veckan får jag ju betalt som om jag jobbade fyra dagar i veckan, men jag lovar att när man verkligen trivs med sitt jobb så är det trist att bara sitta hemma och vänta på att få jobba. Jag vill ha fast, även om de är deltid! Ha ett permanent schema, veta hur mycket lönen blir. Kom igen nu mia, kirra 10 timmar till i veckan ;)

Snart är det lunch dags och efter det tror jag faktiskt att jag ska gå långis med Jum-Jum. Träna lite på det vi gjorde igår på privatcochingen med Stina (vår hundtränare). Det är ju mysigt det också, roligare om Jim hade varit hemma också, men nu är han ju frisk och åkte till jobbet. Sen ska jag väl städa lite till. KOrse jisses jag låter som en hemmafru. Hehe..Jaja nu nu ska jag kolla på reachel ray och jobba upp en aptit.

Kom just på att nu är det endast en vecka kvar tills jag är 20. Då ska jag valsa in på systemet och köpa vin flaskor till vårat fina, tomma, vinställ =) Åh va fint det ska bli!

Puss Daniella


i sommras hemma hos pappa innan studentskivan =)

Alla <3 dag

Idag har jag haft världens mysigaste budget alla hjärtans dag =) Jobbade först mellan 11-16.15 efter det åkte Jim och jag och handlade lite mys tills ikväll. Efter det har vi bara mysit, ätit tacos och kollat på melodifestivalen. Inga pressenter eller hotellnätter men korse jisses vad det inte behövs. Det viktigaste är att vi har varandra och att man spenderar dagen med någon man tycker om. Är man singel skulle jag rekomendera en tjejkväll eller en mysig vardagslkyx dag och bara ta hand om sig själv. Ett bubbelbad och ett glas vitt. Man behöver inte vara två för att ha en trevlig alla <3 dag.

Kom just på att jag snart fyller 20 år, wooohhhooo! Dessvärre är det på en måndag, nästa måndag för att vara mer exakt. Den 23:e februari. Men om en vecka, alltså lördag den 21:a så ska vi ha öppethus här hemma i mariekäll där släkt ska komma. Vänner får mer än gärna dyka upp. Kom hit mellan 15-18 på lördag. Det bjuds på paj, sallad och lite vin. Om vi lyckas bli ett litet vänn-gäng kan vi ju alltid kolla på melodifestivalen och sedan gå ut och ta ett glas. Men men vi får se om några dyker upp som sagt =)

Nu ska vi kolla klart på "Bruce den allsmäktige" och sedan blir det nig bums i säng. Jag jobbar imorgon =)

Ha en fortsatt trevlig kväll
Puss Daniella

Tipptopp

Yes det är färdig städat, fläskfilen ligger i marinad och nedräkningen till lets dance har börjat. Toppen kväll =)

Sjukling nummer två

Jaaa det blev ju inte så mycket mer med städningen idag och hundträningen är flyttad till söndagar istället, passa alldeles ypperligt. Under dagen har jag mest tagit hand om Jim som varit hemma sjuk. Vet inte vad som händer med killar när dom blir sjuka? Dom verkar tro att dom är döende och kan knappt borsta tänderna själva, så är jimpa iaf. Herregud säger jag bara, men lite sött är det ju ändå ;) ovch det är ju alltd kul att Jimpa är hemma när jag ör ledig, får vi spendera lite tid med varandra, myyyysss! Nej nu ska vi kolla klart på Knutby grejen på tv, hörs imorgon!

Puss Daniella

Morgondagen = bläääää

Idag har det varit en toppen dag, imorgon blir det andra bullar! Här ska storstädas och det är så otroligt jävla tråkigt...Det här är vad som ska göras:

Vardagsrum
--> Plocka
--> Damma
--> Byta ut alla stearinljus
--> Rolla av soffan
--> Dammsuga
--> Skura


Hall
--> Plocka
--> Ställa in alla skor
--> Rensa jackstället + hyllan
--> Byta alla stearinljus
--> Tvätta spegeln
--> Dammsuga
--> Skura


Toa
--> Plocka
--> Skura handfat + toa + badkar
--> Tömma kattlådan

--> Byta alla stearinljus
--> Byta ut alla handukar + badrumsmatta
--> Dammsuga
--> Skura


Sovrum
--> Plocka
--> Damma
--> Bädda rent
--> Byta stearinljus
--> Dammsuga
--> Skura


Kök
--> Plocka
--> Ladda diskmaskinen
--> Rensa kylskåpet
--> Damma
--> Byta stearinljus
--> Dammsuga
--> Skura


Jaa mina vänner jag förstår att det här inte är det roligaste att läsa men det hjälper mig att komma ihåg allt. Se imorgon när jag städar, efter våra bästa år, så kan jag stryka över det jag har gjort. Triiiiist men jaja det måste bli gjort. Jag och jim har alltid lagt upp det så att den som är hemma och inte jobbar under dagen städar och fixar i hemmet. När jag jobbar på helgerna så fixar han och när han jobbar så fixar jag. Perfekt! Dessutom blir det ju så himmla fint här hemma då =) Nej nu ska jag kolla på tv. hörs imorgon!


Puss Daniella
p.s kom just på att Jum-Jum´s
privatlektioner börjar imorgon =)


Uppdatering

Nu sitter jag här med en kopp varm chocklad. Mätt och belåten vill jag lova, åt hur mycket god mat som helst så nu tror jag att jag kommer spricka. Efter lunchen så gick vi en runda på stadens gator. Lyckades komma tillbaka till kontoret med en bok och en fin svart spetströja. Man tackar man tackar. Dessutom tänkte jag ta en runda på drottninggatan i eftermiddag och glutta runt lite. Plånboken strejkar men åååhhh va det finns så mycket fina nya vårsaker. Vi får väl se vad som följer med hem.

Nu till intervjuvn. Det gick jätte bra men det var tydligen massor med folk som har sökt. Tror det var 25 stycken till en och samma tjänst typ. Korse jisses! Känns som det viktigaste var att jag känner mig nöjd och inte kommer på massa saker i efterhand som jag borde ha sagt som jag glömt. Under vecka 9 får jag svar så nu ska jag gå runt och vara nervös inför de i två veckor. Puuuh!

Puss Daniella

TippTopp

Intervjuvn gick super bra, berättar mer sen.
Nu ska jag ut på stan och luncha med mamma =)
Sushi buffé, kan det bli bättre?

Snart är det onsdag =)

Nu börjar jag bli riktigt nervös inför imorgon. Jag vill så gärna ha det här jobbet. Jag vill ha det så mycket att det sprätter i kroppen! Hela dagen imorgon kommer vara rolig =) Pappa hämtar mig hemma i mariekäll vid kvart i tio typ. Han lämnar mig utanför Rizzo så jag garanerat kommer i tid. När jag är klar där promenixar jag till mammas jobb som inte alls är långt bort. Äter lunch med henne ute på stan och kanske lyckas jag flörta till mig lite shopping. Sen kommer jag spendera hela dagen uppe hos mamma på hennes jobb. Hon har fixat en data bredvid henne så jag kan sitta och blogga och roa mig underdagen. Längtar efter fruktskålarna och varm choklad från kaffemaskinen. När Jim slutar jobbet så kommer han och hämtar mig. Kan det bli bättre? Längtar =) Tur att jag börjar bli friskare så jag kan ge ett bra intryck imorgon, men vi har ett stort problem. Ett i-lands problem, men ändå ett stort problem! Vad ska jag ha på mig? HJÄLP!!!


Puss Daniella

lördag, söndag, måndag...

Måste bara börja med att tala om hur otroligt lyckat det var i lördags! Först champagne mingel hos pappa vid halv sex. Någon gång efter sju kom en stor taxi och hämtade oss och körde ner alla till La Cantina där vi bokat långbord. God mat, god dryck och väldigt gott sällskap.Efter det gick alla gick till eagles för att fortsätta dricka lite till, där var det jätte trevligt =) Gick väl till olearys vid tolv kanske. Där fortsatte festen tills stängning. Åh så trevligt det var =)

Söndagen var mindre rolig. Var absolut inte bakis men väldigt sjuk. Var kanske ett dumt val att gå ut när man har influensan men det var faktiskt sanna som fyllde år. Får ta slaget nu. Igår hade jag feber, tappade rösten (fick faktiskt skriva lappar till jim), ont i hals och snorig sen huxflux började jag spy och kunde inte behålla någon mat. Gjorde en chansning och bokade av min intervjuv som jag skulle ha idag med mimmi från rizzo. Tur att hon gick med på att ändra till onsdag. Vill känna att jag verkligen kan ge allt på intervjuvn, inte en halvdan daniella som går på alvedon. Så nu är det onsdag som gäller, håll tummarna ännu mer =)

Imorse när jim åkte till jobbet så tog han med sig jum-jum och lämnad honom ute i viksberg så jag skulle kunna krya mig under dagen. Tack älskling <3 Idag är det lite lite lite bättre men ska varva alvedon med tee. Nu är jag less på att vara sjuk och ska göra allt jag kan för att bli frisk. Jag vill träna, känna mig fräsch och träffa folk!

Hörs under dagen
Puss Daniella


Håll tummarna för två saker!

Nu ser jag ut som en tant. Behöver jag säga mer? Håller på att färga utväxten nu och sedan ska jag platta mitt nyklippta hår, håller tummarna för att det blir finare än vad det var när jag kom ut från frissan. Fy sjutton! Jaja inte mycket att göra.

Dom ringde från rizzo i sickla, ett nytt köpcentrum som ska öppnas där. Jag har sökt en tjänst där på Rizzo och på måndag ska jag på arbetsintervjuv. Hoppas hoppas hoppas! Det kommer vara långt att åka men det är bara att bita ihop.
Nej nu ska jag skölja ur färgen,
Puss Daniella

Told yaaah

Jag hade så rätt i det jag skrev sist. Jag har inte fått en blund inatt. Orkade inte mer vid halv två så då gick jag upp och tog två alvedon och en mucuagin (stavas?). Min hals är ett rent helvete. Känner mig pigg i övrigt men halsen och snoret - fy satan! Viste inte att man kunde ha så här ont i halsen. Om det inte är borta på måndag bokar jag en tid hos läkaren och ser om jag behlver pencilin. Nej nu måste jag pigga på mig lite, för nu ska jag klippa mig om 45 minuter. Väntar på att Katta ska komma och hämta mig och jum-jum.

Hörs senare
Puss Daniella

Va fasiken!

Nej nu vet jag snart inte vart jag ska ta vägen. Har så sjukt ont i halsen, halsmandlarna och dessutom blir näsan bara mer täppt för varje minut. Ingen nässpray har vi heller, otroligt dumt av mig att inte köpa det på rasten idag. Jag HATAR när det inte går att andas genom näsan. Nu kommer jag ligga och vrida och vända på mig hela natten tackvare den här jävla skiten. Har sagt det förr och säger det igen - Ush och fy och blää!

Snoriga sjuk pussar
Daniella

Planering

Äntligen fick jag tag i frissan, halleluja! Morgondagen kommer att vara full med trevligheter. Dessvärre tar det inte så lång tid så jag vet inte vad jag ska göra resten av dagen. Har lite panik eftersom jag inte har träat på HELA VECKAN men känner mig fortfarande sjuk så det är onödigt att utmana ödet eftersom jag vill vara frisk tills lördag. Vet inte vad jag har fått för bacil. Ena dagen har jag feber, huvudvärk, halsont osv. Nästa dag känner jag mig bara lite illamående och yr och idag är illamåendet borta men nu är det något fel på halsen. Har ont ända från bakom öronen, ner ängst käkbenet, över halsmandlarna och ner till halsgropen. Pricken över i:t är också att jag är snorigare än snorigast. Men detta stoppar mig inte från att åka till jobbet, ska bli jätte kul =)  Hoppas att jag mår bättre imorgon dock.

Att göra imorgon
-->Klippa mig
-->Anisktsmask
-->spraytan
-->plockaögonbryn
-->måla naglar
--> Färga håret
-->packa

Puss Daniella

Energi boost

Gud så skönt, nu mår jag bra igen. Huvudvärken och illamåendet är som bortblåst och kvar finns en liten frisk Daniella =) Har precis städat klart och diskat vår disk. Hatar att diska men eftersom våran diskmaskin är trasig så är jag ju så illa tvungen. Tur att pappa kommer och kollar på maskinen idag, hoppas han får igång den. Skönt att ha det fräscht här hemma, älskar den här lägenheten då. Så fina golv (har sånt där båtgolv om ni vet vad de är) i hela lägenheten förutom vardagsrummet där de är parket. Kom just på att jag inte har lagt upp några bilder på lägenheten men jag kan ju inte fotta så bra, det ser bara fult ut när jag gör de. Jag ritar upp den istället så får ni använda fantasin =)


Herregud!

Jag vet inte vad jag och jim gör för fel nör vi uppfostrar våra djur. Just nu har jum-jum bonat ner sig i en ikea kasse och somnat. Vet inte hur länge han har snurrat fram och tillbaka i denna kasse innan han har hittat en mysig position att somna i. En ikea kasse liksom!!! Sen kollar jag till katterna. Dom springer runt som huliganer i badkaret och jagar varandra. Ska inte katter vara rädda för badkar och liknande? Just nu springer dom där i och jagar varandra samtidigt som dom leker med proppen till badkaret (den som gör att vattnet inte rinner ut). Alla djuren gör så konstiga grejer här hemma. Dom sover konstigt. Sigge håller i jum-jums huvud med sina tassar det håradset han kan för att jum-jum inte ska smita när sigge tvättar hela hans ansikte och myser. Herre gud jag har så många historier, dock tror jag att man måste vara här och se det för att det ska vara lika roligt. Korsejisses säger jag bara...

Fortfarande sjuk...

Ligger här i soffan och är fortfarande sjuk. Men just nu är de mer illamående och yr i bollen som herjar i kroppen. Febern känns som att den är borta men huvudvärken är bestående. Ska jobba imorgon men det är super kort pass. 14-18 har jag fått för mig, petra skulle iväg på något stohej. Hoppas jag är piggare annars är det bara att bita ihop. Tror jag hänger mig om jag inte är frillefriskan till lördag!

Dags för en sovstundpå soffan med alla djuren.
Puss Daniella

Usch och fy och blä

Jaha då har det brutit ut. Hela natten har beståt av frossa och svettningar om vartannat. Vid tre tiden orkade jag inte mer så jag gick upp, drack massa vatten och tog alvedon. Den sömn jag gick miste om inatt har jag troligen tagit igen under dagen. Har sovit hela tiden nästan och var fjärde timme har jag tagit alvedon. Men varken febern, huvudvärken, halsont eller snoret har försvunnit. Usch va jag hatar att må såhär. Tack och lov kommer Jim hem snart och han skulle överaska med något gott och onyttigt till middag. Han är den bästa medecinen <3

Puss Daniella

Älskling

Åhhhh va jag är kär <3


Nu eller aldrig

I veckan ska jag göra det. Det stora klippet. Som jag har velat fram och tillbaka varje gång jag har satt mig i den där förbaskade stolen. "Nej men vi toppar bara" slinker alltid ur mig när jag fegar ur. Men nu är jag less på att inte ha någon frisyr alls. I veckan händer det. Troligen på fredag. Jag ska äntligen klippa page, kort, snyggt, fränt. Om emelie vågar så ska väl ändå jag våga också, jag har ju mycket kortare hår än vad hon hade. Jepp i veckan smäller de. Kul med förändring!


Sjuka charlie

Vaknade imorse av att petra ringde, ganska trevligt faktiskt =) Hin undrade om jag kunde jobba. Sa att jag var tvungen att kolla hundvakt. Fick tag i katta och det visade sig att dom var sjuka där hemma. Då började jag känna efter själv, vilken man aldrig ska göra för du hittar man bara fel, hade lite ont i halsen och igår kände jag mig super hängig efter jobbet. Hoppas att jag inte blir smittad. Gick upp ur sängen, kollade runt och det visade sig att charlie har spytt jätte mycket. Han började redan igår kväll och spydde säkert 4 gånger så inatt plockade jag bort maten åt honom och imorse när jim gick upp hade han inte spytt så han stälte ner maten. Så fort charlie hade ätit så började han spy igen. Har tappat räkningen nu så jag börjar bli lite orolig. Vill inte lämna honom nu om det är så att vi måste åka in med honom. Ska prova att ge honom lite fisk ikväll och se om det blir bättre. Hoppas!

Håller tummarna för Jim nu. Första dagen på nya jobbet idag =)

Puss Daniella

Ännu en rolig söndag =)

Gårdagen vart inte som planerat. Jim ville "bara vara hemma och mysa" så det vart inget viksberg, men jag kunde inte motstå när han kollade på mig med sina små ögon och sin pluttiga underläpp. Sötnöt! Vi hyrde film, åt god mat och kollade såklart på körslaget. Hanna vann =)

Idag vet jag inte vad som händer. Sitter på jobbet nu och öppnar om exakt 5 minuter...typ. Alltid kul att jobba söndagar, man har tid till alla kunder och kan göra det som inte har hunnits i veckan. Nästa söndag är jag dock ledig eftersom vi ska fira sanna på lördagen. Hoppas att det är mycket folk ute =) Är supernöjd över min klänning och min väska som jag ska ha. Tror det blir klockrent. Har planerat hela veckan så det ska bli så bra som helst och att jag ska känna mig så fin som helst. Träna, spraytana, ansiktsmask, plocka ögonbryn, färga hår m.m. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Tror att jag längtar mer än sanna till hennes födelsedag. Men det ska bli så mysigt =)


Nej nu är det dags att slå upp dörrarna.

Puss Daniella