NY BLOGG

Från och med nu kan ni följa mig på den här bloggen =)


18/6-10

Idag har vi fixat med dom allra sista detaljerna inför imorgon. Väskan är packad till hotelnatten och spa, kläderna är fram plockade och naglarna är dit satta. Nu njuter vi av ett glas rose och inväntar morgondagen. Ikväll ska vi äta middag med Coffe och Katta för att tänka på annatså nerverna lugnar ner sig lite. Känns skönt att det både åskar, blixtrar och regnar idag så det kan vara fint väder imorgon. Hoppas hoppas!

Nu ska jag mysa med min blivade man så hörs vi av senare. Tror inte det blir ikväll eller imorgon eftersom det är lite annat att tänka på, hehe. Lägger in min nya blogg senare ikväll så ni får följa mig där, kanske slänger in några smsbloggar från spat på söndag.


Jag (osminkad) just nu. Blev inte orange av spray tannen =)

Gratulationskorten bara väller in ;) tack ...

foto1385 (MMS)

Gratulationskorten bara väller in ;) tack anna, tony och zindra <3


H&M tjuv startar lite märker jag. Heter ju...

foto1384 (MMS)

H&M tjuv startar lite märker jag. Heter ju inte tillberg förens imorgon men det här är helt okej för mig :)


Jum-jum roar sig själv medans jag och jim ...

foto1383 (MMS)

Jum-jum roar sig själv medans jag och jim kollar på film. Idag har det varit en halvjobbig dag eftersom vi har varit på begravning. Bengt, mammas morfar, gick bort för några veckor sedan och idag var det dags att ta farväl. Usch! Tur att jim följde med och tog hand om mig <3 imorgon blir förhoppningsvis en lite roligare dag. Ha en trevlig kall allesammans!


Det damp ner ett fint brev idag som innehö...

foto1378 (MMS)

Det damp ner ett fint brev idag som innehöll detta fina kort samt ett presentkort på sydpoolen spa. Tack erik och annika för bröllopspresenten och den fina hälsningen <3


16/6-10

Efter ranchen så åkte vi ut till Viksberg för en sen lunch hemma hos Jims mamma. Känns som att vi ränner där var och varannan dag men det är ju så trist att sitta hemma i lägenheten när solen skiner. Dessutom är det ju alltid kul att få leka med lille Skorpan ;)

Vi har även hunnit med en vända till både systemet och Ica maxi för handling inför fredags grillen med Coffe och Katta och sen till brakfrukosten på lördag förmiddag. Vi tänkte passa på att gå tillfästingbussen (i år är det dags att fylle på vaccin) men det var en sån jäkla lång kö så vi struntade i de. Får kolla om dom kommer vara någon annan stans i stan under sommaren.

Nu har jag precis gett Jim en ny bröllopsfrisyr så nu är det bara att invänta Unga Mödrar på tv =) Ha en trevlig kväll allesammans!



Jag har världens snyggatse man <3


alla bilder från semestern förra sommaren...

Nu är vi på ranchen och slår. Fan va bra j...

foto1376 (MMS)

Nu är vi på ranchen och slår. Fan va bra jag är :)


Jag och jum-jum sitter och myser på golvet <3

foto1375 (MMS)

Jag och jum-jum sitter och myser på golvet <3


16/6-10

God morgon!
Skuttade ner till tvättis för att kolla om någon hade glömt sin tvättid och yes det hade dom. Perfekt! Jim och jag har sprungit upp och ner där några gånger nu. När jag skulle öppna vår ytterdörr för att traska ner så stod det en främande man på andra sidan. Han skulle precis ringa på vår dörr, så vi båda vart lika rädda när jag öppnade och gav ifrån mig ett litet tjut. Haha. Det visaded sig att han var där för att ändra namnet på vår ytterdörr och i trappen och ville bara dubbelkolla en grej med oss. Nu känns allt så verkligt helt plötsligt! Vi satte viserligen upp en liten lapp under brevlådan där det står Claesson på så posten ska komma rätt innan alla ändringar har klaffat. Men enligt dörren så heter jag redan Tillberg och det känns så coolt =)

Nu ska jag fortsätta kolla på våra bästa år, vi hörs senare

15/6-10

Åhoj va vi har flängt runt idag! Nu är jag hemma igen, Jim är kvar på golfbanan. Efter att jag var klar med Kattas hår såslängde vi i oss middag sen bestämde sig Jim för att det var dags för golf. Medans han gick ut med Tom, Kenta och Christer så var jag lite social med Jims mamma. Jag orkade dock inte vara kvar så länge så Jim får skjuts hem av sin pappa efter golfen.

Känns ganska skönt att ha dagarna fulla med planer nu innan bröllopet. Man kan ändå inte njuta av dagarna och tycka att det är skönt med semester. Nix. Jag går runt med fjärilar i magen och tänker bara på bröllopet på lördag. Vill att dagna ska gå fort nu så vi bara kan pusta ut efter och njuta av resten av semestern i lugn och ro.

Vi hörs imorgon
Daniella


15/6-10

Nu har vi flängt runt enda sedan imorse =) Fikat hos pappa vart lite halv stressat eftersom dom håller på att jobba på huset. Men en liten paus hann han med iaf. Efter det så passade vi på att svänga förbi Jims mamma i Viksberg eftersom det är fem minuter mellan. Där bjöds det på lunch och kaffe.

På vägen hem från Viksberg så gick vi in till djurmagasinet för att väga vårat odjur =) 33,3 kg väger han nu. Var inte alls länge sedan han vägde 28 kg. Han börjar bli stor nu! Ska fortsätta med den motionen vi ger han nu och samma mat så han får mer muskler.

Om en stund ska jag gå ner till Katta och hjälpa henne med hennes hår. Det ska bli färgning och slingning. Kul =)

Vi hörs senare
Daniella

Nu är vi på väg till pappa. Vi tänkte över...

foto1366 (MMS)

Nu är vi på väg till pappa. Vi tänkte överraska med lite fikabröd eftersom dom jobbar så hårt med huset. Skönt att solen är med oss idag, hoppas det håller i sig tills lördag :)


14/6-10

Jag har haft en helt underbar dag med min syster! Vädret var på våran sida också =) Kan inte förstå att nästa gång jag träffar henne så är det för att hon ska hjälpa mig inför bröllopet. Sjukt! Tack Sanna för en toppen dag och för all hjälp <3

Nu blir det mys framför tv:n!

Vi har lyckats slå sönder elva vinglas ino...

foto1363 (MMS)

Vi har lyckats slå sönder elva vinglas inom loppet av två år på nu äger vi bara ett enda. Jim får dricka bubbel ur ett vatten glas, haha. Bröllops present kanske?


Nu blir det rose, cider och lite tapas.

foto1361 (MMS)

Nu blir det rose, cider och lite tapas.


Nu börjar min och sannas dag på riktig. Vi...

foto1360 (MMS)

Nu börjar min och sannas dag på riktig. Vi har spenderat två timmar på hår och smink och nu blir fika med mackor och te. Sen står shopping och sen lunch på schemat. Mysigt <3


13/6-10

Nu är vi hemma efter en otroligt god middag i Viksberg. Grillat är aldrig fel, även om det regnar =) Jimpa fick ett par jätte fina golfskor som tydligen ska vara super bra. Passar perfekt eftersom han även har fått ett golfkort i present. Nu jäklar måste han ut och spela mycket!

Kvällen bjuder på film, Hairspray, sen blir det nog bums i säng. Sanna kommer hit tidigt imorgon för att prova frisyrer innan vi ska ner på stan för en lunch. Jag får passa på att springa in till jobbet imorgon när Sanna är hos tandläkaren så jag kan prata av mig lite =) Saknar alla redan och jag har bara haft semester en vecka.

Vi hörs imorgon
Daniella

Tummen upp för lyxfällan! Älskar det progr...

foto1358 (MMS)

Tummen upp för lyxfällan! Älskar det programmet. Kan inte förstå hur man kan sätta sig i sådana situationer. Nu funderar jag på att gå ner till granen där jim är och spelar tv-spel. Undra om katta har kommit hem ännu? Då har jag någon att vara social med iaf :)


Nu är vi på väg till affären. Storhandling...

foto1354 (MMS)

Nu är vi på väg till affären. Storhandling står på schemat :)


Grattis älskling <3


Idag blir min Jim 21 år!

Nu blir det film och jordgubbar. Mys <3

foto1348 (MMS)

Nu blir det film och jordgubbar. Mys <3


Håller på att färga håret och det kliar nå...

foto1346 (MMS)

Håller på att färga håret och det kliar något fruktansvärt! Tack gode gud för kamar.


12/6-10

Jag måste ha världens underbaraste lillasyster. Hon ringde för en stund sedan för att göra lite planer inför måndag. Hon ska komma hit på morgonen och hjälpa mig att testa olika brudfrisyrer. Eftersom det här är ett litet intimt bröllop har vi bestämt att vi ska göra allt själva och inte lägga massa pengar på håruppsättningar och sminkning. Sanna talde iaf om att eftersom jag promt har sagt nej till en möhippa så ville hon åtmindstonde ta mig ut på en mysig lunch med god mat och en flaska vin. Låter helt perfekt enligt mig! Så först blir jag fin i håret och sedan en mysig lunch på det. Vilken toppen måndag jag kommer ha =) Älskar dig <3

Tänk att om en vecka vid den här tiden är jag Daniella Tillberg. Pirr pirr....

Nu är vi på väg ut till viksberg, vi ska v...

foto1344 (MMS)

Nu är vi på väg ut till viksberg, vi ska vara hundvakt åt lille skorpan :)


Efter ett glas rose och samtal med en väld...

foto1340 (MMS)

Efter ett glas rose och samtal med en väldigt klok person så kan vi sammanfatta så här "du får göra precis vad du vill med ditt bröllop men ge fan i mitt". Älskar familjen tillberg och alla som nästan tillhör den <3


11/6-10

För en stund sedan åkte Jimpa till golfbanan för att spela med hans pappa och bror. Vet inte om det är så mysigt i det här vädret men dom har säkert trevligt ändå =) Själv har jag passat på att diska och förbreda middagen tills ikväll. Vi bestämmer ju middag varannan dag nu på semestern, hehe. Igår försökte Jim impa med oxfilé så jag kan lika gärna lägga mig men måste ju försöka göra något bra ändå. Tyvär så hade jag inte mer fantasi än tacos men jag tycker iaf att det är super gott =)

Vi hörs senare
Daniella


p.s jag tänker inte sitta och försvara vårat val av bröllop. Om någon har synpunkter så behåll dom för er själva eller ta det face to face istället. Tänk att man inte kan vara glad för någon annans skull, sorgligt!


Snart är det du och jag mot världen <3


11/6-10

Idag vart det en rejäl sovmorgon. Jimpa vaknade inte förens vid kvart över tio och då fick han upp mig också. Lämna sovrumsdörren öppen och sedan sätta på tv:n på hög nivå är ett säkert kort. Nu har vi varit nere i tvättstugan några omgånger och varit ute med Jum-Jum.

Till nästa vecka har jag en hel del inplanerat, eller det börjar redan på söndag. Då är det grill ute i Viksberg för att fira Jim som fyller år. Sen i veckan är det Cosmonova, Spray Tan, prövning av bröllopsfrisyrer, färga hår osv. Jag börjar bli riktigt nervös inför bröllopen nu. Det sprätter i kroppen när jag tänker på det. Äntligen ska jag få min underbara man <3


Idag köpte jag dom här produkterna för att...

foto1338 (MMS)

Idag köpte jag dom här produkterna för att förbreda min hud för en spray tan den 17:e. Håller tummarna för att det ska bli bra så jag inte blir orange. Herre gud tänk att jag heter daniella tillberg nästa lördag. Sjukt!


10/6-10

God morgon!

Jag sitter här och försöker fundera ut vad vi ska hitta på idag. Enda sedan semestern börjat (lördags) så har jag haft lite panik om vi inte hittar på något. Jag vill liksom att vi ska passa på nu medans vi är lediga. Idag är det ju så trist väder så något inomhus skulle inte sitta fel. Kanske bara borde sluta stressa och ta en lugn dag inne med en film? Får se hur det blir...

Vi har ett litet monster här.

foto1337 (MMS)

Vi har ett litet monster här.


Bokat! Nu blir jag fin i min vita klänning :)

foto1336 (MMS)

Bokat! Nu blir jag fin i min vita klänning :)


Nu är vi på väg ut till viksberg för en li...

foto1335 (MMS)

Nu är vi på väg ut till viksberg för en liten kaffe :) tror vi våldgästar tom och johanna en snabbis också för vi har köpt en liten present till lillkillen.


Nu står jag och väntar på jim som ska ploc...

foto1334 (MMS)

Nu står jag och väntar på jim som ska plocka upp mig :) bra gå på stan väder idag!


9/6-10

Nu klev Jim precis utanför dörren. Han ska hjälpa Sanna med hennes flytt upp till mamma, hela bilen är full med grejer. Skönt att det bara blir en vända för sen vill jag spendera lite tid med honom =) Idag ska vi ner på stan och fixa lite grejer, tänkta äta lunch på någon uteservering också. Härligt!

Sitter och kollar på sista minuten resor men känns som att jag får slå bort den tanken. Finns annat som kostar pengar den här sommaren. Kanske ska nöja oss med de, hehe.

Vi hörs senare
Daniella

8/6-10

Oj vilken dag det har varit idag. Inte en enda lugn stund! Nu får vi äntligen sitta och ta det lugnt, eller jag tar det lugnt medan Jim fixa middagen. Grillad fläskfilé blir det idag =) Imorgon är det jag som står för maten, ojojoj. Blir ett safe card med kycklingspett. Får se vad som bjuds till de...klyftisar och tzatsiki kanske?

Imorgon blir det bröllops shopping. Min klänning är ju redan inhandlad men Jim kanske ska ha något att sätta på sig också, hehe.

Nu ska jag njuta av ett glas rose (semester alkis?) och vänta tills middagen serveras. Vi hörs imorgon!


Idag är en riktig slitar dag. Nu är vi på ...

foto1328 (MMS)

Idag är en riktig slitar dag. Nu är vi på returen och dessutom har vi tvättstugan. Ingen vila idag inte.


Är ute och kastar boll med jum-jum. Eller ...

foto1327 (MMS)

Är ute och kastar boll med jum-jum. Eller jim kastar och jag står mest och kollar på :)


7/6-10

Bilder från Johannas babyshower som vi hade igår kommer här. Riktig lyckat! Johanna.J och Vanja hade varit så duktiga när dom planerade =) Kul att se Johannas reaktion när hon såg oss alla på verandan. Vilken överaskning!


Nu är vi ute på vår första tripp. Inget sp...

foto1324 (MMS)

Nu är vi ute på vår första tripp. Inget speciellt alls utan vi ska åka till ranchen och slå lite.


Kunde inte hålla mig tills imorgon att blo...

foto1322 (MMS)

Kunde inte hålla mig tills imorgon att blogga :) nu sitter vi ute på balkongen och pratar framtid över ett glas rose samtidigt som maten håller på att bli klar. Underbart med semester och sena middagar <3


6/6-10

Sorry för dålig uppdatering. Har haftt fullt upp dom senaste dagarna! Hör av mig imorgon, med bilder ;)

Vi sitter ute i solen och myser. Jum-jum o...

foto1316 (MMS)

Vi sitter ute i solen och myser. Jum-jum och skorpan lever sitt egna lilla liv.


4/6-10

Kvällen har bestått av grillning och ett glas vin. Har även varit ute i skogen med Jum-Jum. Han slutade äntligen blöda på eftermiddagen och nu är han som om inget har hänt. Pjuh! Jag har aldrig klippt i pulpan förut så jag blev lite skakis...

Nu har Jim gått och lagt sig medans jag sitter uppe och kollar på Cast away. Det kommer nog ta några dagar innan vi kommer in i samma dygnsrytm. Men vad gör de? Vi har en hel månad på oss =)

Imorgon ska vi upp tidigt för att vara hundvakt åt lille Skorpan. På eftermiddagen blir det till att fira Sanna som tog studenten idag. Är så himmla stolt över min syster. Trots alla motgångar så har hon varit så duktig och kämpat på. Älskar dig <3

Vi hörs imorgon
Daniella


Äntligen är jim hemma. Nu kan semestern bö...

foto1309 (MMS)

Äntligen är jim hemma. Nu kan semestern börja på riktigt. Dags för en vända till affären :)


Usch jag känner mig som världens elakaste ...

foto1307 (MMS)

Usch jag känner mig som världens elakaste matte! Klippte precis klorna på jum-jum. Och på sista klon rycker han till och jag råkar klippa i pulpan. Han som redan tycker det är lite lärskigt. Det var blod i hela lägenheten! Nu har jag tvättat rent hans tass och lindat in den med gasbinda. Dessutom fick han en strumpa så allt sitter kvar på plats. Stackars lilla jum-jum!


Jag ligger ute och solar på balkongen. Uta...

foto1306 (MMS)

Jag ligger ute och solar på balkongen. Utanför på vägen åker massor av bilar och tutar. Grattis alla glada studenter! Kan inte fatta att det var två år sen man stod på flaket och skrek. Känner mig gammal...


4/6-10

Haha jag gjorde en typisk Daniella och överanalyserade så klart det här med nycklarna. Fy va knäpp jag känner mig nu. Det var grannen som hade slängt in nycklarna imorse. Hon ringde nyss och undrade om vi kunde kolla till hennes katter i helgen. Lillan och Brorsan som dom tydligen heter. Dumma dumma Daniella, haha. Nu kan jag slappna av igen iaf =)

Snart når solen balkongen och då ska jag sätta mig där ute och njuta! Vi hörs senare

Va fasiken är det här? Det är inte roligt ...

foto1304 (MMS)

Va fasiken är det här? Det är inte roligt att gifta sig om man går på helspänn hela tiden... Usch jag börjar bli paranoid, tror att allt är en fälla. Det här, mina vänner, uppskattas INTE.


KÄRLEK


Nu mina vänner är det semester!

foto1302 (MMS)

Nu mina vänner är det semester!


Nu rör jag mig till jobbet. Fick hoppa in ...

foto1301 (MMS)

Nu rör jag mig till jobbet. Fick hoppa in några timmar tidigare. Vi hörs senare :)


3/6-10

God morgon!
Jag har redan varit första vändan i tvättis. Blev bara en maskin, as skönt. Nu när det blir semester så vill jag inte ha massa tvätt liggandes, värsta som finns. Jaja snart ska jag sluta tjata om den här jäkla semestern eftersom idag jobbar jag mina sista timmar och sen bara njuter jag med min Jim i en månad. Lycka <3

Nu ska jag promenixa ut med vovven innan vi får gå och hänga tvätten. Förövrigt så plockade jag första fästingen på jum-jum idag. Alltså inte för den här säsongen utan någonsin! Hunden har aldrig haft en fästing innan. Jag som trodde att han var en mirakel hund, men icke. Får han en till inom kort så är det frontline eller fästinghalsband som gäller. Vilket är bäst?

Vi hörs senare
Daniella


Sigge och jag ligger och kollar på celebri...

foto1295 (MMS)

Sigge och jag ligger och kollar på celebrity rehab. Efter det så är det sängen som gäller. Imorgon är det tvättis på morgonen och efter det jobb. Sen är det semester! Lycka <3


Nu är det dags för middag. Idag bjuds det ...

foto1294 (MMS)

Nu är det dags för middag. Idag bjuds det på kinesisk köttfärsröra i pitabröd och en liten chili sås till det. Hoppas det blir gott :)


Nu ska jag försöka mig på att färga mitt l...

foto1293 (MMS)

Nu ska jag försöka mig på att färga mitt löshår. Det måste bli lika ljust som mitt riktiga till den stora dagen ;)


2/6-10

Jag satt i 40 minuter i solen sen vart det för varmt, hehe. Nu ligger jag i soffan och kollar film. Vet inte hur många gånger jag har sett "Darling" nu, samma filmer går om och om igenpå canal +. Den är så sjukt deprimerande den här filmen. Funderar på att leta upp "jag och marley" i mina små gömmor så jag kan få mig ett gott skratt istället =)

Efter jobbet skulle Jim ut och slå på ranchen, får se om han får släppa mig i Viksberg så jag kan gosa med valpen under tiden. Tror att det får bli så =)

Vi hörs senare
Daniella

2/6-10

Jag älskar oss<3


2/6-10

Det vart lite mer än bara ett glas vin igår för mig. Fick feeling och skuttade ner till Coffe och Katta som ville gratta oss =) Gulle! Vi fick även fin fina blommor och en flaska bubbel. Man tackar man tackar!

Idag blir det lite städning här hemma och sedan solning på balkongen. Om solen vill skina så länge vill säga. Håller tummarna.

Vi hörs senare
Daniella

Nu blir det mys innan maten med lite snack...

foto1288 (MMS)

Nu blir det mys innan maten med lite snacks och ett glas vin, eller två ;)


1/6-10

Nu har jag ränt runt och fixat lite ärenden. Mycket att hålla reda på i mitt lilla huvud. Knäpp som jag är så köpte jag ju "någonting blått" utan att tänka på att klänningen är för kort så hela bandet syns. Jimpa tyckte att det var heeelt okej för att det var lite sexigt, enligt honom. Nu fick jag den kloka ideén att måla mina tånaglar i blått eftersom dom inte syns i skorna. Så nu har jag inhandlat de. Smarto =) Även hårfärg och olika alternativ till hårsmycke är kirrat. Kan inte den stora dagen bara vara här nu nu nu så man kan slappna av och bara njuta av varandra, from here to eternity liksom ;)

Hörs senare
Daniella

Tummen upp för ett jobb som bjuder på lunc...

foto1287 (MMS)

Tummen upp för ett jobb som bjuder på lunch! Man tackar :)