Love me, love me - say that you love me!

Hade det himla trevligt igår vill jag lova =) Vart en tidig kväll eftersom jag inte mår så bra och jimpa skulle upp vid halv sex tiden. Promenixade upp till mariekäll vid halv tolv tiden. Bor där numera, as skönt att slippa ta bilen till jobbet. Dessutom letar vi lägenhet på stan så om ni hör något säg mer än gärna till.

Under hela dagen har jag bara legat och degat, ont i kroppen så jag fick ledigt idag. Så snälla så. Skulle vilja vara hemma imorgon också så kroppen blir bra igen men orkar inte ringa och fråga. Får skylla mig själv om jag slarvara med medicinen.

Nu ska jag vänta på att Jim kommer hem så ska vi åka till viksberg där det bjuds på middag. Efter det blir det storhandling på ica maxi och sen om jag orkar märts jag färga mitt hår.

Puss Daniella

Congrats Em´

Här ska firas med bomber och brak. Lille Em har blivit stor =) Vi ska ut och fira på en uteservering. Börjar nog på Hebbe-villan och sen vidare någonstans. Skoj skoj skepp och hoj.

Tänk om alla (tre) bara kunde komma överens, va skönt det skulla vara. Eller vad tycker ni? <3

Smell you later
Daniella

Sunny days

Hade det himla trevligt igår med god mat, god dryck och trevligt sällskap. Man tackar sällskapet varmt =) Idag ringde klockan hlav nio, då var det dags att åka till Animalen med kissemissarna så dom ksulle få sin sista vaccination. Kul att jag hade bokat tid så himla tidigt på min enda lediga dag, men wäta häck. Kom hem vid halv tio och då var det bara att somna om till klockan var typ tolv, skönt! Vid ett tiden var jag och jim nere på stan och käkade lunch på Eagles uteservering, mysigt! Gick en sväng på stan och lyckades fynda lite grejer på rean. Köpte även Buzz till vårat ps3, nu blir det lite spelkväll. Efter en vända på stan var jag tvungen att gå till optikern som kostaterade att jag skulle bli ett brillmiffo. På torsdag ska jag och pappa ner på stan och hitta några bra bågar åt mig. Vill ha rosa plats bågar. Somrigt och fint.

Nu ska jag spöa Jimpa på Buzz.
Puss Daniella

Myggbettet

Många säger att jag är positiv och glad, ack så fel vissa kan ha. Det finns få saker som irriterar mig rejält, här är min lista =)

* När människors näsor piper (en snorkråka retas)
* När kunder kommer tillbaka med en vara som dom märkt har gått ner på ½ reapriset dagen efter och ska ha pengar tillbaka
* När "vissa människor" ska tala om hur jag ska leva mitt liv och tala om vilka jag ska och inte ska umgås med.
*När folk ljuger mig rakt upp i ansiktet och tror att sanningen aldrig kommer fram
* Att jag alltid kommer på fel saker för sent


Smell you later.
Puss Daniella


skit på dig.


Inge dans igår heller, det är nog inte meant to be liksom!

Igår var det en toppen kväll vill jag lova! =) Slutade jobba 17.30 eftersom det var så himmla lugnt med folk + att vi sparar in timmar till hösten då också, och det är ju alltid bra. Jaja som om att ni är intresserade av att läsa om de, hehe. Iaf så hämtade Jimpa mig vid jobbet så åkte vi till donken och köpte sallad, älskar sallade där så jäkla god! Åkte ut en vända till viksberg och käkade upp maten och för att hälsa på Tom som kommit hem från sin långa semester. Gud va brun :O Runt halv sju var vi hemma hos oss och då var det bumms in i duschen, fixa sig och välja kläder för halv åtta åkte vi till Johanna där Jello och hon var. Vi började där sen kom david, sebastian, Josefine och Hanni. Slutade med att vi var uppe hos Hanni  till elva för att sedan bege oss mot Olearys där det äntligen skulle bli dans! Jag som aldrig har lyckats vara på olles när dansgolvet var öppet var helt överväldigad =) Jag gick först in till "vanliga" olearys sen efter ett tag kom jag på att jag skulle ju vara på andra sidan där det vankades dans. Gick in dit och möttes upp utan emelie som en trevlig överaskning. Fort in på tjejtoan där vi spenderade en timme för att prata om ALLT!, nu känns allt som vanligt igen - så skönt <3 Efter en timme (kändes som 5 minuter) så kom vakten och sa att dom skulle stänga dansgolvet nu så alla skulle in till vanliga olles, fasiken jag hann inte dansa. Emelie du är skyldig mig en dans på olles - just so you know! Hade iaf en jätte trevlig kväll och träffade fullt med folk som jag inte sätt på länge. Bla Mea, kul kul kul =) 

Vaknade idag vid tjugo i elva, började inte jobba förens tolv, så kelade lite med Jimpa, pratade med emelie och gjorde mig iordning. Jim körde mig till jobbet och nu sitter jag här och har rast. Har fått lite rea listor som jag tar tag i imorgon så jag har något att göra =) Ikväll blir det grillning med mamma, katta, kenta, jim, rille och tom. Gott med mat! Och imorgon blir det grillning med emelie och henke. Dom har ju inte träffat våra kissemissar och inte sätty hur vi bor. Fan nu måste jag städa :O Jävla skit!

Hoppas alla hade det bra igår både på land och till sjös (sofie och martina :P ). Nu ska jag fortsätta jobba.

Puss Daniella

p.s bilder kommer upp imorgon eller ikväll.

Äntligen fredag

Ikväll smäller det =) Olearys "privat" fest. Gud va kul det ska bli! Jag, Jim, Jello, Johanna (gudars va mycket j:n), Nenne och David. Kul att dom bara har hyrt självaste dans avdelningen med baren där inne. Jag har aldrig varit på olles när det är dansgolv, förväntar mig mycket hehe. Dessvärre jobbar jag imorgon, men jag har sovmorgon till elva. Annacarin sa att jag kunde komma vid tolv, men måste dubbelkolla med Vivi. Hoppas det går bra :) Nu till en tråkigare sak. Bilen pajjade igår IGEN. Typ 4532435 gången den här månaden. Nu lägger vi inte en krona på bil helvetet. Känns så tungt att allt ska komma på en och samma gång, kan man ha en värre första månad när man har flyttat hemifrån? Skulle inte tro de va. Bröt ihop igår men idag känns det bättre. Lönen har kommit men vill ändå inte kosta på mig något på bilen. Jaja får se hur det blir med den här saken.

Nu ska jag jobba. Hoppas Sofie och Nettis-palettis kommer in en sväng =)

Puss Daniella

1 dag kvar till lön, tack gud!

Igår kom hema tjejskaran in på besök här på jobbet - Sofie, Martina, Linn och Emelie. Lisa och Jessica är i utlandet =) Dom snackade om grillkväll på CP och det är klart man är på. Kom ner dit runt nio tiden(?) då gänget redan var samlat. Hade mycket trevligt, kul att träffa folk! Nu när Jim går och lägger sig klockan nio varje kväll för att gå upp vid fem så kan jag roa mig på kvällarna med andra istället för att störa honom hela tiden. Hade som sagt väldigt kul, åkte hem vid halv tolv kanske - jag var duktig och körde minsann eftersom jag öppnar idag, är på jobbet nu.

Ikväll blir det middag i viksberg efter det ska vi hem till oss och städa. Juste gott folk vi har ångrat oss - ska inte flytta hem. Gud va vi är veliga :P Men bor kvar i vårat lilla hus tills vi hittar en toppen lägenhet på stan.

Nu ska jag ladda kaffekokaren (tack mia för det beroendet :P ) sen ska jag öppna därrarna på Accent. Gud va kul det är att jobba =)

Puss Daniella


Bye bye wedins :(

Sitter här hemma och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Känner att allt känns så trist. Wedins kommer läggas ner, 1 september kommer euro sko att ta över 59 butiker. Fasta anställda kommer att få följe med i flytten, men vad händer med extra? Accent kommer finnas kvar som vanligt, och det är ju skönt eftersom det är där jag har schema. Men jag kommer inte långt på varannan helg? Jag har ju alltid jobbat extra på skorna, men vad händer nu? Jag vill verkligen inte jobba någon annanstans, trivs så jäkla bra. Aja jag ska inte klaga eller gråma mig, finns dom som har värre men just nu känns allt piss. Sanne trodde att det kommer behövas precis lika mycket extra när dom byter, eftersom att det är samma personal så vet jag ju att det är mig dom ringer, men tänk om det skiter sig. Usch varför ska det bli såhär när allt kändes så tipp topp för några dagar sedan? Skönt att jim har ett nytt, välbetalt, jobb.

Jello kom in på jobbet idag. Hon ska också på olles på fredag, kul kul =) Tydligen har vi fått lite olika info om vad det är som ska "firas" eller säga adjös av, men kul kommer det säkert bli! Någon mer som ska dit?

Puss Daniella

Blaha...

Idag känner jag mig bara så himla blaha! Inte bra med andra ord. Idag när jag kom till jobbet fick jag en väldigt tråkig nyhet, tyvärr kan jag inte nämna något här än eftersom jag antar att media ska hållas borta. Jobbigt och trist iaf! Hur blir det nu?

Ska försöka bre på ett leende för snart är min rast slut och jag ska ut till kunderna. Älskar mitt jobb!

Puss Daniella


tröttmössa

Nu är det bestämt. Vi flyttar hem i veckan. Idag har vi förnyat alla våra uppgifter på telge bostäder och akelius och jim ska prata med jean phillip mer i veckan om lägenhet på stan. Nu börjar allt rulla på känns det som. Det är så skönt när man äntligen har bestämt sig för något. Nu ska vi spara pengar, leva livet och bara njuta! På torsdag är det sista dagen i mariekäll och förhoppningsvis är vi hemflyttade då igen.

Denna vecka är jag ledig på tisdag. Då ska jag upp till mamma som har semester. Ska väl gå ut och äta lunch + att jag vill hitta något att ha på mig på fredag då vi ska på privat fest på Olearys (jims kompis som har hyrt  stället). Vid halv två ska jag vara på sjukhuset för att träffa min läkare för första gången. Det är helt sjukt hur segt det där sjukhuset är. Jag hade  min första tid i november men har inte träffat min läkare än för att det blir inställt hela tiden, jag blir chockad om det inte kommer ett brev imorgon som säger att tiden är inställd. Är det så sjukhus ska vara?

Nu ska jag hoppa in i duschen, ta spruta, medicin och sedan sova för natten för imorgon är det jobb igen =)
Puss Daniella

Ljuva lugna söndag

Jag ska bara säga som det är, rakt ut. Vi har börjat fundera på att flytta hem igen. Spara pengar, resa och vänta på att vi får lägenhet mitt på stan. Känns som ett smart drag. Bo hemma tills vi hittar den perfekt lägenheten mitt i stan så vi kan sälja bilen och inreda med dom pengarna =) Vill ut och resa i september-oktober också, om jag får ledigt en vecka. Får fundera lite till, men just nu känns det helt rätt. Bara att få leva på dom pengarna man äntligen tjänar, shoppa loss och gå på spa osv. Låter toppen.

Nu ska jag öppna butik.
Puss Daniella


Vilka hemska människor det finns därute

Måste bara berätta lite om min dag. Jobbade med Vivi, känns super roligt att det är vi två helt ensamma i butiken. Lär sig massor med nya grejer. Idag ringde jag min första flygskada =) Allt är så toppen. Nu känns det som att vi har kommit igång igen. Jim trivs super bra på sitt  nya jobb och med sin nya chef, innan Jim kom ner på stan idag för att möte upp mig hade han och Jean Phillip spelat x-box hemma hos honom, känns så skönt, är så stolt över min älskling <3

Något hemskt hände idag dock. Idag vid halv sju (slutade sex men stannade ett tag på jobbet) kom det in en liten kille, max tio år gammal som ställde sin cyckel mot väskorna. Vivi ropade på mig så jag skulle flyta på den. När jag går ner mot dörrarna så gömmer sig den lilla killen men efter ett tag tar han sig mod till och gick fram till kassan där jag och vivi väntade. Han brast ut i tårar och talade om att en kille hade cycklat efter honom och börjat bråka med honom så nu vågade han inte gå hem. Han bodde på stan så det var inte så att en slarvig mamma hade låtit sin ensamme son åka till stan själv, han var bara ute och lekte. Vi frågade honom om han kunde sitt hem nummer men det kunde han inte så vi bestämde oss för att larma på vakterna som kom efter en stund. Mattias tog hand om pojken och det visade sig när han pratade med lillkillen att den äldra mannen som "jagat" honom hade sagt åt honom att följe med honom hem och då hade han blivit rädd och sprungit in till oss. Vilken äckel gubbe som ska lura hem en liten pojke. Tur att han var så modig och kom in till oss. Mattias ringde iaf polisen som efter en stund kom och körde hem honom och sen såg vi polisbilar åka runt i stan för att hitta honom. Vivi kunde ge ett litet signaliment på gubben. Hemskt iaf, men känns skönt att vi gjorde en god gärning. Vilka hemska människor det finns där ute!

Nu ska jag lugna ner mig innan jag brister och börjar skrika, ska lägga mig i badet.
Puss Daniella

p.s Älskling jag vill till maldiverna. Tre veckor där på vår bröllopsresa?


Älskling <3


Du är den bästa och finaste som finns <3

Vagnhärad

Igår va jag och Sofie som sagt i Vagnhärad. Var super kul tills mitten på kvällen då en person förvandlades till en idiot så jag och sofie bestämde oss för att ta vårat pick och pack och röra oss hem mot Södertälje. Jimpa kom och hämtade oss, gullig som han är, han droppade oss vid Stanleys. Jag vet inte vad jag har emot det stället? Vi hade skit kul och dansade men jag bestämde mig för att åka hem ganska tidigt endå. Skrev ett sms " Sover du än? Vill hem och det är faktiskt farligt att gå själv (A)" Efter tre minuter ringde han "jag sitter i bilen, är där snart =)" Sötnöt! När jag vaknade imorse hade jag fått ett gulle sms som plingade. Älsklooo <3  Har jag kommit ifrån ämnet nu? haha. Hur som helst hade jag det super trevligt igår, och speciellt tack till Sofie som är världens bästa vän och som alltid ställer upp <3


Vischan here we come

Ikväll ska Sofie och jag till vischan. Vi ska socialisera med folk som har gått lantbrukgymnasium med inriktning jägare...eller nått i den stilen. Behöver jag säga mera? Det här kommer bli en sjuhelvetes rolig kväll med mycket vin, och vem vet, vi kanske till och med lär oss flå ett rådjur eller nått. Eller nja, hoppas inte. Hur som helst ska vi till Vagnhärad till min kära vän och släkting Sofia, a.k.a Propp. Längtar!

Nu ska jag äta suschi och sedan promenera ner till jobbet.
Puss Daniella


ikväll ska vi röja <3

Barnmatsdieten gick åt helvete

Okej det gick åt pipsvängen med barnmaten. Sitter här och är proppmätt, har precis smällt i mig en pizza. Haha raka motsatsen. Men ikväll blir det ett riktigt farväl till skitmaten och imorgon börjar det relativt nyttiga livet, suschi, sallad, soppor m.m Mat som man blit mätt av och så får jag promenera till jobbet som min lilla mini motion. Sofie har nog rätt trots allt =) Undra om hon känner mig, hehe =)

Imorgon blir det jobb, men har sovmorgon till 12.15, skönt! Desvärre stänger jag så blir ganska stressigt eftersom jag ska till Propp imorgon kväll. Jim är supergullig som kör mig till vagnhärad efter jobbet sen hämtar han mig på natten när jag är lagom drunken efter för många glas vin med min undebara släkting =) Längtar!!!

Nu ska vi kolla film.
Puss Daniella

Daniella tries do go skinny

Först och främst vill jag tacka Jello, Julia, Jim, Daniel, Rille, Adam och Tobbe för en toppen lördagkväll =) Hade hur mysigt som helst. Vart alldelles lagom mycket vin, lagom sent vilket resulterade i att jag mådde prima redan klockan sex på morgonen på söndagen när jag vaknade huxflux för tidigt. Tack allesammans!

Nu till huvudproblemet. Igårkväll tog jag ett snabbt hårinpackning-ansiktsmask-sofis mode-raka bennen- bad innan sex and the city började. Sådanna bad brukar göra att man känner sig pigg och fräsch men icke sa nicke. Det ända jag kunde tänka på när jag låg där var att jag och kände mig som en uppsvälld säl i ett förlitet utrymme samtidigt som jag tackade gudarna över att jag jobbade hela sommaren så jag slipper skutta runt på stranden och göra folk blinda. Sen kom jag på mig själv och fick tänka om. Varje månad sitter jag och klagar över min vikt och kropp utan att göra något åt det. Jag älskar mat och hatar motion och den ekvationen går inte riktigt ihop om man inte har mirakel gener och en sjuhelvetes förbränning. Det är dags att göra något drastiskt om jag någonsin ska uppnå min ideal vikt på 58 kg, det är alltså MINST 10 kg som ska bort från min kropp. MINST!!! (-herre gud väger hon såååå mycket sitter alla spinkiga lyckostar hemma och tänker. Ja, kära ni, jag väger MINST så mycket). Istället för att sitta och klaga måste jag ta tag i det hela. Hedanefter (?) ska jag köra barnmatsmetoden, blandat med varmakoppen. Om det funkar för Jennifer Aniston måste jag ändå göra ett försök innan jag ger upp drömmen om den snygga kroppen. Jag ska endast dricka vatten och kaffe. Endast äta barnmat (en burk ersätter en måltid) allternativt byta ut barnmaten mot en varmakoppen påse. Låter som ett lyckat koncept tycker jag. Och om jag blir hungrig får jag väl ta ett äpple eller något i den stilen. Jepp så får det bli. Det här har jag inte tänkt igenom noga alls, men så brukar det vara, lika bra att kasta sig in i det hela utan små tjaffs. Jag börjar efter lunch eftersom jag har med mig en jätte smarrig fiskgratäng i matlåda =) Wish me good luck - det behöver jag!


Nu ska jag fixa kaffe och sedan öppna butiken, om 8 minuter.
Puss Daniella

Party all the time

Insåg för en stund sedan att jag var världens tråkigaste människa som hade tänkt att vara nykter på min käre väns födelsedagsfirande. Skärpning Daniella! Idag blir det vin och massa trevligheter. Får stå mitt kasst imorgon =)

Underbara lördagar

Kom ner till jobbet för en stund sedan. Har redan hunnit fixa och trixa med kassan, förbrett dörrarna, soppat golvet och satt på kaffe. Nu är det bara till att sitta vid datorn och invänta att klockan slår tio. Ni kommer inte att tro era ögon men jag gick till jobbet idag. Okej visserligen bor jag och Jim hemma hos Tom nu när han är bortrest i två veckor eftersom det blir närmare för båda till jobbet och vi slipper använda bilen så mycket. Men om man bortser från allt detta och faktiskt tänker på att jag, "lilla" lata Daniella, gick till jobbet och faktiskt insåg att det var väldans skönt. Nu blommar det on the fucking carpets gott folk det vill jag lova.

Ikväll ska Jello firas eftersom hennes födelsedag närmar sig. Jag har bestämmt mig för att köra under kvällen eftersom jag jobbar imorgon och desutom står ensam i butiken eftersom det är söndag. Känns lite trist och jaa aksnke till och med taskigt mot Jello men jag tror hon förstår =) Känner mig trots allt riktigt mogen....Okej vem försöker jag lura? Jag kommer ångra mig när jag ser alla andra dra upp sina vinpavor och jag sitter där med en läskedryck. Trist! Men jag ska hålla gnistan uppe ändå! Orkar inte med en bakis dag på jobbet, usch nej! Och även om jag säger att jag inte ska dricka någe på krogen och bara innan så funkar det aldrig. Ni som känner mig väl vet att det inte existerar i mitt huvud, sorgligt nog.


Ha en toppen dag och kväll för det ska jag ha.
Puss Daniella

None
ikväll ska det firas min lille tös <3

To good too be true

Juste nu sitter jag "hemma" i viksberg. Har precis ätit lunch och ska snart gå ut med Bamse. När Jim och jag kom upp hit så kom vi på att vi hade glömt nyckeln så då var det bara för mig att klättra upp på taket och krypa in genom det minimala fönstret ovanför Katta och Kentas säng, vill bara påpeka att det här sovrummet är på övervåningen så det var en bit ner. Med en duns ramlade jag ner, åtmindstonde mjukt, och nedanför stod Bamse och skällde på mig som om jag var en inbrottstjuv. Tillslut kom vi in i huset iallafall och här sitter jag nu. Vilken syn det måste ha varit för grannarna med mina ben dinglandes ut genom fönstret =)

Jag längtar något så fruktansvärt mycket till ikväll. Pratade med Mia på dagen och då bestämdes det att vi fyra (jag, mia, lena och petra) skulle träffas inne på Accent innan vi ska ut och äta. Ses väl där kvart i sju, stänger butiken vid sju och sedan blir det mys ute i köket för att senare röra oss vidare till Barollo. Jag har bett Jim köra ner mig så jag kan unna mig något glas vin till maten. Gud va jag längtar och jag är så himla glad över att jag får följa med <3

Nu ska jag ut med jycken.
Puss Daniella


We all stay skinny couse we just wont eat

God morgon!

Varför är det så att all skit ska komma på samma gång hela tiden? I fredags pajjade bilen, då var det bara att pröjsa 2000 kr för bärgning (blev dyrt eftersom vi bra har trafikförsäkring). Igår vart bilen klar och det går på 1700. Och igår märkte vi att lille Charlie var jäkligt loj och att han haltar sig fram sakta men säkert, känns som att vi måste åka in och kolla honom eftersom han har bråck (inge farligt) så det inte har hänt något med bakbennen. Usch jag inbillar mig massa sorgsna grejer. Hur som helst är det massa pengar att lägga ut när vi precis har flyttat hemifrån, pengar som vi kunde ha gjort mycket roligare saker för. Men men, allt är ju värt det i slutändan, vi byter mot en bättre bil och kissekatten blir frisk.

Igår på jobbet var det sjuuukt mycket att göra. Nya realistor och en hel del nya varor. Skulle egentligen ha haft 1 timms lunch men fick nöja mig med en kvart. Tyckte det var toppen eftersom det är trist med långa raster och jag står mytcket heldre ute i butiken och håller på =) När jag började vid 12.15 igår så var det första jag möttes av en trevlig lapp. Där stod det att Accenten skulle ut och äta på Barollo på torsdag, även Daniella. Gissa om jag blev förvånad - och glad! Extra brukar ju aldrig få följa med på såna här grejer, gud va jag längtar =)

Nej nu ska jag leta reda på Challe och kolla hur hans ben mår.

Puss Daniella


Lisas förskottsfirande av födelsedag =)

Gudars va kul jag hade det igår. Vart verkligen så kul som jag hade hoppats! Kvällen började med att vi var ett gäng hemma hos Lisa. Kanske tio pers eller något. Drack och hade det skoj. Jag och Sofie skapade oss ett eget dansgolv också, haha. Vid elva tiden åkte vi ner på stan, skulle igentligen till Hamn men vi hamnade på Olearys trots allt och tur var väl det för där var massa roligt folk som jag inte träffat på länge. Det vart dans bredvid baren och ett hejdundrans liv. En riktigt lyckad kväll iaf, enligt mig =) Tack alla inblandade och speciellt tack till Lisa som bjöd hem oss.


I lands problem

Nu sitter jag här och har världens töntigaste problem, men ändå det största problemet alla tjejer har dagligen. Vad ska jag ha på mig ikväll? Vill ha något snyggt, som jag ser smalare ut i, och som har några fina färger. Har hittat en brun klänning/tunika i sannas garderob men vet i kattsen om den är för kort...Nåväl får väl kolla igenom garderoben ännu en gång..Allt måste vara perfekt ikväll.


Öland, Kalmar och Västevik på 24 timmar

Halloj alla trogna läsare!

Det vart en kort visit på Öland vill jag lova. Vi kom dit i torsdags (åkte en dag tidigare eftersom båda var lediga) var nere vid två tiden ungefär. Hade världens roligaste bil resa ner vill jag lova. Poppade massa bra musik och skrattade så jag höl på att kissa på mig. Väl i Borgholm hittade vi en mysig Camping. Dessvärre var det 25 års gräns men dom gjorde ett undantag så vi fick komma in. Man tackar :) Fälde upp tältet och kände redan då hur paniken kröp sakta men säkert inpå. Alla som känner mig och Jim vet att vi absolut inte är tält och camping människor men vi skulle lyckas. Vid sex tiden gick vi till en mysig resturang och åt gott. Efter det spelade vi minigolf, jag vann (enligt mig). Sen gick vi till Campingen igen och bestämde oss för att fiska eftersom fatt det nappar bättre på natten. Dessvärre hade vi inte tålamodet med oss och gick och la oss efter kanske en halv timmes fiske. hehe. Men somna fanns inte med på kartan, det var små läten och massa kryp överallt så tror att jag samanlagt som typ tre timmar den natten. När vi vaknade klockan nio på nästkommande dag så vaknade jag av skrik från Jim " öppna! Jag dör, jag får inte upp dragkedjan! Det är vaaaarmt!" hahaha sötnöten hade panik och kom inte ut ut tältet så jag fick komma till undsättning och släppa ut den stakaren, men en sak hade han rätt i och det var att det var sjukt varmt där inne. Vi hade såklart hittat den soligaste platsen också så det var som en bastu. Hur som helst så bestämde vi oss för att röra oss vidare i sommarSverige för att se så mycket som helst. Vi åkte in till Kalmar för att strosa runt, rikgit fin stad precis som Borgholm.Sen fick vi nys om en camping inne i västervik som tydligen skulle vara super mysig. Tänkte ge det här med campinglivet en andra chans, fast hyra stuga och skippa tältet. När vi paserar Kalmar börjar bilen krångla och rätt som det är stannar caren. Vi startar om bilen och då går det skit bra, vi rör oss in till närmsta verkstad för att kolla upp vad som var fel. Emissionssystemet eller liknande är det krångel i, fråga mig inte vad det betyder för det har jag ingen aning om. På verkstan sa han att han aldrig varit med om något liknande och att vi skulle klara oss hem till Södertälje utan problem (vi bestämde oss för att åka hem eftersom det inte är kul om vi fastnar i västervik och bilen dör). Vi åkte hem, bilen höll i två timmar sen dog den på motorvägen någonstans innan nyköping, Trafikplats Jönåker stod det på en skylt på andra sidan vägen. Det var bara för oss två att sätta oss i diket vid motorvägen ocg invänta bärgare som kom relativt fort, efter en timme. En trevlig bärgargubbe var det iaf som körde oss och bilen in till nyköpingsservice center. Så där står bilen och väntar på att bli lagad. Får förhoppningsvis hämta den på onsdag, får tyvärr ta moppen till jobbet på måndag. What to do liksom? Farmor och farfar kom iaf och hämtade oss i nyköping och körde hem oss och packningen. Så var det med den resan. Men mycket har vi varit med om =)

Ikväll blir det till att fira Lisa som fyller 21 på måndag, Congrats! Kul det ska bli att träffa alla tjejer ikväll <3

Nu ska jag leta kläder till kvällen.
Puss Daniella

Härlig sommar kväll

Har för en stund sen kommit hem efter en mycket lyckad och trevlig kväll hemma hos Pappa och Louise där det bjöds på vin och mat. Otroligt gott med "riktig" mat, Jim och jag är inte så himlans duktiga i köket men vi når väl dit så småningom. Tills dess får vi njuta av middagarna då vi blir bortbjudna.

När vi kom hem började vi packa lite till vår avfärd mot destination Öland (om vi hittar dit) imorgon. Vi har även hunnit kolla på dubbel avsnitten på Sex and the city, grymt bra men det känns lite sorgligt nu när jag har sett filmen och man vet att det aldrig kommer bli någe mer avsnitt. Nåväl...

Ville bara säga farväl så hörs vi när vi kommer hem igen på söndag. Funderar på att ta med datan men jag kommer förmodligen att sumpa den någonstans när vi står och fiskar eller liknande. Och hur campingliv är det att springa runt med en laptop under armen och resa tältet med den andra? Nej jag ska gå in för det här hel hjärtat. Önska mig lycka till så får ni se resultatet i bilder i början av nästa vecka.


Puss & God natt
Daniella

Sol, vind och vatten

Gud va jag är stolt över min lille Jim. Nu har han äntligen fått sitt drömjobb. Hoppas han börjar om några veckor så han får en liten semester nu under sommaren. Älskar dig gubben <3

Idag har jag hunnit med en hel del känns det som. Varit i stockholm underdagen, ätit lunch på söder och haft trevligt med Sanna, Olivia och Jim. Nu när vi äntligen är hemma så har vi klippt gräset och hängt upp vår fina hängmatta. Ikväll blir det mys middag hemma hos pappa, här ska firas Jims nya jobb!

Får se om Jim och jag åker till Öland redan imorgon, hoppas =) Jag längtar mer till bilresan än till tältet tror jag.

Puss Daniella

Första fästingen

Har varit nere vid hos Sanna nu ett tag. Skulle precis börja göra lunch när jag fick den otroligt smarta iden att Sanna är super bra på att laga mat och att jag slipper diska om jag äter med henne. Rena rama lyxen så jag gick ner och väckte henne så fick hon göra lunch till oss =) Vart supergod pasta med bacon och permasan ost. mm´mm´mmm. Efter det gick vi upp hit så vipps så märkte jag att Sigge Svea hade en fästing. Fattar inte hur den kan ha hamnat där? :O Dom är ju inne hela tiden, förutom dom korta rundorna på terasen. Den måste ha hoppat på honom henne från blommorna. Skrek som tusan gjorde hon iaf när vi drog bort den. Efter det fick hon kitties (kattgodis), då blev hon glad igen!

Nej nu ska jag ta mig i kragen och åka till jobbet. Känner mig trött men det ska bli skönt att komma till jobbet så jag slipper skuldkänslorna över att sitta inne hela dagen, hehe.

Over and out
Daniella


andra kvällen i SB

Sigge blev en Svea

Har precis kommit hem från vetrinären med smådjävlarna. Både var super duktiga vill jag lova. Men en oväntad sak hände. Sigge blev en Svea. Det visade sig att våran lilla homosexuella Sigge var en liten tjej. Så nu är jag stolt mamma till en söt flicka och pojke. Charlie och Svea låter ju hyffsat bra ihop iaf =) Gulligt.

När jag kom hem från Animalen så var Jimpa hemma, han hade lunch och bestämde sig för att åka hem. Älskar att se honom i jobbar kläder, så snygg ;) grrrrrr. Nu ligger han här bredvid mig, jag sitter vid datan och han spelar fifa på ps3, haha vilket radarpar. Dessutom har vi hittat våran camping som vi ska till på fredag. Tror vi åker runt 05.00 på fredags moronen för att slippa all semester trafik och om jag känner oss rätt så behöver vi all tid i världen för att äns hitta ut ur stockholmslän. Road trip!!

Nej nu ska jag kolla om oprah börjar snart och tror jag ska göra blodpudding till lunch

Puss Daniella


SB -08

Och nu då?

Jaha vad ska jag göra nu då? Sitter här brevid Jim i sängen, han sover och jag roar mig med det nya tillskottet i familjen, datan. Har gjort den jätte fin nu =) Rosa fält, mysig bild på han och mig som bakgrund och söta såpbubblor som skärmsläckare, fin fint.

Kissekatterna, eller smådjävlarna som vi brukar kalla dom, ligger och sover. Inge tjo och tjim här inte. Tystare än i graven. Undra vad Sofie gör? Ska kolla med henne om hon vill hitta på något på torsdag, fika på stan. Om du läser det här Snuffan så kan du ju svara i komentar fältet för jag antar att jag kommer sitta här imorgon också =) Måste ta igen den långa månaden som vi har varit ifrån varandra ju....

Nej nu ska jag uppdatera mig på blondinbellas hemsida...

Godnatt
Daniella