Min alldeles egna laptop

Tro det eller ej men nu sitter jag här vid min (okej min och jims) nya laptop och bloggar. Gud va skönt! Nu gäller det bara att ladda ner msn, föra över gammla bilder och sedan är jag igång. Kommer väl sitta här hela natten nu. Kul!!!! Har förövrigt jobbat idag. Det kom in massa folk som jag kände idag, jätte skoj! Sofie och Martina kom in och var trevliga, sen kom Propp in och sist men inte minst Sanna.

Imorgon är det dags för smådjävlarna att vaccineras. Halv tio ska vi befinna oss på Animalen, sen blir det raka vägen hem för lunch och klockan två börjar jag jobba igen. Har fått ledigt på fredag så Jim och jag ska troligen åka till Öland eller liknande för en mysig  sommar weekend. Ställer in inflyttningsfesten eftersom att det var så få som kunde komma till slut och just för att det är enda långa helgen som jag är ledig fram till september typ. Så vi passar på att sticka iväg några dagar och skjuter fram festen till senare i sommar. Skönt =)

Nej nu ska jag latja runt lite, hörs imorgon!

Puss Daniella


p.s jag älskar mitt jobb, trivs så otroligt bra! Hoppas jag blir kvar förevigt.



Två av SB alla drinkar :)

Charlie och Sigge <3


Löning =)

Sitter här på jobbet och har min långa rast. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på eftersom jag åt lunch innan jag kom till jobbet och Jim har middagen klar när jag kommer hem så fanns det inte så mycket annat att göra än att sätta sig vid datorn och blogga, ska ge mig ut på stan en sväng också - löning idag! Pratade med pappa nyss, han ska beställa en laptop åt mig och jim som troligen kommer imorgon eller på fredag, skönt med egen data. Vi som inte skulle ha någon men jag ångrade mig så nu jäklar =) Ska lägga upp bilder på kissekatterna också, får se om jag gör det idag när jag är hemma hos Jims förlädrar, troligtvis.

Längtar tills fredag då jag ska träffa Sofie för lunch på stan, hur länge sen som helst nu sen jkag såg henne. Skriver jag det här i alla mina inlägg eller, haha :)

Nu ska jag snoka runt sen shoppa runt. Eller nej föresten ska hålla i pengarna lite.


Trött och seg

Sitter hemma och kollar på medans jim håller på med middagen :) Idag bjudes det på grillar rostbiff, pommes och rödvinsås mm´mmm´mmmmmmmmm. Konstigt nog är jag inte så hungrig än och klockan är typ mitt i natten?! :O

Vad har hänt idag då? Jag, jim och Katta har varit och handlat kattgrejer till våra smådjävlar Charlie och Sigge. Det inhandlades leksaker, ny kisslåda och lite mer. Efter det åkte vi till Maxi för att utföra veckans handling, snarare blev det nog månadens handling (hela kylskåpet är fyllt!!). Stötte på Jello där också, inte stötte som i "hej kommer du hit ofta" utan stötte på "hej, jaha jobbar du idag?". Hon sprang runt med rakhyvlar eller någe strunt :P Vi , jag och jim, har även hunnit städa av här hemma. Blir hur skitigt som helst med små kissisar runt springande här. Hoppas att Snuffan kommer förbi och kollar på dom snart? Inte träffat henne på hundra år tp :(

Nej nu ska jag glo lite på folks bloggar...

Puss Daniella

Jag lever...

Jaha då gott folk jag lever!!! Har haft fullt upp, har fortfarande fullt upp.

Jim och jag har
Varit i SB (tagit massa fina bilder men är troligen för lat för att ladda upp)
Flyttat till vårat hus
Köpt två nya kattungar (Charlie och Sigge heter dom och är två lurviga svarta brorsor)

Har tröttnat på att blogga, känns som att jag missar så mycket annat. Skriver här om jag kommer på något intressant =) På fredag blir det iaf midsommar firande hemma hos oss på nya altanen och på gräsmattan ska det resas en midsommarstång minsann!

Puss Daniella

Söndag 1/6

Är det redan 1:a juni? :O Gudars vad tiden går fort. På onsdag bär det av till SB. Ska bli en så otroligt skön och härlig kärlekssemester <3 Allt känns så underbart just nu. Jim och jag låg och pratade i flera timmar igår om allt och inget så nu finns det inga bekymmer i hela världen som kan stoppa oss från en toppen framtid vill jag lova. Ikväll ska vi ner till vårat hus och måla lite pappa ska även kolla igenom våran bil så allt är tipptopp på den eftersom det är besiktning imorgon vid 11.45. Hoppas allt går bra där och snabbt eftersom jag börjar jobba vid 13.00 på skorna. Ganska skönt att jobba alla dagar fram till resan för då går det mycket fortare och vi är snart på G :)

Juste Sofie ringde igår också, gullungen <3 Saknar henne massor och vi ses inte först om 1½ vecka typ :O Men sen jäklar blir det party hela sommaren!!!

Nu ska jag dammsuga hela accenten. Vi har mistery shopping människor som går omkring i butiken och ska kolla hur trevliga personalen är och sånt. Himmla skoj men väldigt nervöst också! Måste se till att både butiken och jag ser bra ut. Förra gången fick vi super bra procent och om jag inte minns helt fel så kom vi 2:a av sveriges alla wedins/accent butiker =) Är det inte toppen tjejer jag jobbar med så säg. Älskar mitt underbara jobb!!!....Nej dammsuga var det ja.

Puss Daniella