Måndag 28/4

Jaa jag vet. Fy skäms på mig för min usla uppdatering men jag hinner verkligen inte med det här med bloggen just nu. Kanske kryper det fram att jag inte är en sann bloggerska trots allt, hehe. Jag skriver när jag har något intressant att berätta om det är något jag känner att ni får veta. Just nu så jobbar jag bara, pluggar massor och längtar enormt mycket till flytten. Det visade sig visst att Kenneth flyttar den 31 maj och inte den 1 maj, hörde lite fel i telefonen. Ska iaf ner och måla om huset här i veckan, kommer bli så fint när vi får bort dom bajsbruna kanterna. Imorgon är det sjukhuset som står på schemat, jippi eller vad man nu ska säga..hmm..

Längtar desutom till valborg. Vill bara ha en sån där super skön sommarkväll med lite vin och goda vänner. Mysigt men vad som händer återstår att se, men drömma kan man ju alltid göra =) Längtar massor till fredag också för då ska jag träffa Sofie så ska vi shoppa och äta lunch på nancys, måste hitta något fint att ha på mig på skivan den 8 maj! Woho! Nej nu är pausen slut, dags att återgå till psykologiarbetet....

Puss Daniella

image1024
ursäkta men va fan tror vi att vi är snuffan? :)

Onsdag 23/4

Tror Jim och jag har våran tur dag idag vill jag lova =) I morse var det np-provet som gällde, gick ganska bra tror jag men ingen uppgift var speciellt rolig att göra men det var bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Jag tog iaf uppgiften "Sagans underbara värld" för er som gjorde provet så vet ni vad den gick ut på. Efter skolan åkte vi till firman för att Jim skulle in och snacka lite fort med Tobbe (the boss). Jag väntade i bilen eftersom TumbaGolv killarna kan vara lite läskiga om man inte känner dom, hehe. Efter 15 minuter skuttade Jim ut med världens leende på läpparna. "Jag fick jobbet!". Gud va skönt! Är så stolt över min lilla darling som står på sig och nu huxflux så har han det jobbet han ville ha. Börjar från och med nästa torsdag och jobbar till att börja med en dag i veckan och efter våran utlandssemester är det hel tid som gäller. Grattis älskling <3 Vi åkte och mös till med lunch och firade lite. Jag åt bakadpotatis mm´mm´mmm finns det någe godare? Jo det gör det nog, men var otroligt sugen på det just idag! Efter det körde Jim ner mig till jobbet och nu sitter jag här och har en liten rast. Pratade med pappa för en stund sen och han talade om att vi kan börja renovera 1 maj, det är ju värsta snart!! Blir så glad att det pirrar i kroppen. Älskar såna här dagar när allt bara faller på plats. Fins väder är det också :)

Nu ska jag kolla runt på Ikeas hemsida och kolla hur mycket pengar vi kommer spendera på möbler, det ska bli så fint! Nu blir det till att fira midsommar på nya terassen men alla vänner <3

Puss Daniella

image1014
bara för att vi är så jävla snygga <3

Tisdag 22/4

Oj vad hände med förra inläggets typsnitt? Haha good luck med att läsa det där hörni :P

Tisdag 22/4

Förlåt, förlåt, förlåt och återigen förlåt för den usla uppdateringen! Om sanningen ska fram, och det ska den, så har jag absolut inte tid med bloggen nu eftersom jag jobbar non-stop och efter jobbet sätter jag igång med skolarbeten som måste in. Ni får lov att klara er helt enkelt. Helgen blir lugn för vet ni vad? Jag jobbar, hehe...

Lite planering
Måndag: Jobbar
Tisdag: Jobbar
Onsdag: NP.prov, jobbar
Torsdag: Jobbar
Fredag: Jobbar, blodprov, bio(?)
Lördag: Jobbar
Söndag: Jobbar
Måndag: Jobbar
Tisdag: Läkaren
Onsdag: Boksamtal

Alla dessa tider trots att jag inte fick jobbet, ganska skönt eftersom det är jag som vinner på det :) Fick min lönespes idag också, högsta lönen jag någonsin har fått och mer kommer det bli om mina veckor kommer se ut som denna...Tack Gud!

Puss Daniella


Lördag 19/4

Jaha jag som inte trodde jag var svag för grupptrycket, eller är det alkoholen jag är svag för? En superduper lugn helg resulterar i något helt annat! Sitter hemma hos pappa och väntar på att köttet på grillen ska vara klart snart, Älskar att vara här, det är så mysigt! Har fått i mig ett glas vin eller två...eller tre och nu är jag redo för utgång. Vad är klockan? åtta typ..då är det illa. Men ska som sagt äta snart och då blir det myckste bättre. Snälla Tom ställer upp och kör ner mig till Olearys när jag är redo. Där väntar Jim och Rille, kanske franco (?), nu jävlar ska rille firas. Jag som inte jobbar imorgon borde väl festa på som fasiken. Det är precis vad jag ska göra. Ses på Olles ikväll ;)

Dagen har varit toppen..eller äsch föresten orkar inte berätta om den nu, tar det imorgon!

Är hemma hos pappa så fick rota ur sannas garderob efter något som var lite "daniella" som jag kan ha på mig ikväll, får bli som det blir. Kommer ändå känna mig super snygg efter 1 rosa panterna ikväll känner jag, kan det bero på att jag knappt har ätit något :)

Puss Daniella

Fredag 18/4

Nej nu får det fan ta att räcka! Nu har jag varit sjuk i nästan tre dagar i rad och jag känner mig fortfarande inte bättre. Både igår och idag fick jag ringa in till jobbet och sjukskriva mig, förlorar ju hur mycket pengar som helst på den här jävla bacilen! Imorgon måste jag till jobbet. Vet inte om det smartare att vara hemma och kurera eller åka till jobbet, risken finns ju att febern ploppar fram och jag blir dubbelt så sjuk till nästa vecka då jag också har två dagar inbokade med jobb. What to do?

I helgen blir det iaf jäkligt lugnt, det kanske ni redan hade räknat ut vid det här laget. Skulle jätte gärna vilja följa med ut imorgon och fira Rille men jag är hängig. Alla vet att sjukdomar och alkohol inte går ihop! Får bli en superduper lugn helg och jag får agera fylletaxi antar jag. Men vad gör det om hundra år?

Nu ska jag försöka få med mig Jim och Katta ner till Jims och mitt lilla hus som vi ska flytta till i sommar. Katta har inte varit där än och jag vill så gärna visa hur det ser ut. Det kommer bli så himla fint när vi får in våra saker och alla nya grejer står på plats. Anledningen till att vi inte flyttar nu är såklart att vi inte har råd än och att herr Kennholt  (fan kenneth lägg på ett kol eller 785428) som bor där nu inte har flyttat ut sina grejer ännu. Men förhoppningsvis är allt klart till midsommar. Då ska vi fira midsommarafton där med stång och hela köret. Super mysigt ute på våran terass och kolla ut över mälaren. Gud va jag längtar! Den här fågel är redo att lämna boet!!!!

Puss Daniella



image1023



Torsdag 17/4

Jim och jag sitter och funderar lite, eller jag mest måste jag få lov att tala om. Vi var uppe på Ikea en stund och kollade ut soffa, matbord + stolar till den stora flytten i sommar. Jag började fundera lite över vad vi mer behöver till vårat hushåll. Jo en hund såklart!

Jim och jag är lite oense om vilken hundras vi är sugna på men här är dom två finalisterna. Jag vill den ena och Jim den andre. Vad tycker ni? (Pinsamt att ställa fårgor i bloggen eftersom folk är så kassa på att komentera men den risken får jag ta)

Fransk Bulldog
 image1021
Engelsk Bulldog
image1022


Onsdag 16/4

Är det tråkigt att jag använder såna här rubriker föresten? Men det är ett sätt för mig att komma ihåg vilket dataum det är, en dag närmare lön...en dag närmare lön. Ni får stå ut helt enkelt :)

Vill bara medela omvärlden att jag har varit himlans duktig idag. Klockan är inte ens två (jag har varit vaken i tre timmar) och jag har redan gjort klart min pressetik uppgift som Jim så snällt får ta med sig till skolan imorgon och lämna in till Sari, Min plan idag var att gå upp klockan åtta och sticka iväg till gymmet. Men till min stora (?) förvåning är jag totalt deckad, är så sjuk typ. På rösten låter det som att jag har druckigt 4372873 whiskey och rökt 71828 cigg. Illa sa pernilla! Ingen höjdare att sticka iväg då. Det var till och med så illa att jag tänkte ställa in kvällens bravader. Ska ju som sgat till Andrea´s student skiva på hamn ikväll. Men icke sa nicke, bara till att ligga hemma och krya fram tills klockan sju då det smäller hemma hos Adam då jag, jello, adam och tobbe ska börja kvällen. Kommer säkerligen bli asa kul och jag hade ångrat mig om jag hade ställt in det. Dock blir det lite lugnt eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Börjar klockan elva och är inne på skorna fram till klockan tre. Kom in vettja om ni är på stan!

Nu ska jag äta lunch, blir en vikt väktar lasagne. mm´mm´mmmmm

Puss Daniella

Tisdag 15/4

Grattis Rille-Pille 19 år!!!!

image1018

Tisdag 15/4

Vet inte vart den här dagen har tagit vägen? Har hunnit med massor så det kanske var fel ordspråk att använda. Har varit på sjukhuset och lämnat massa prover. Jimpa va snäll och följde med eftersom man kan bli lite grogy efter att ha lämnat massa blod så är det väl ingen toppen idé att köra bil. Vi har även varit en vända på stan för att kolla studentkläder till Jim. Världens snyggaste kostym på MQ! Gudars, hoppas han köper den för han kommer se ut som en Gud ;)

Funderar på att åka till gymmet men Jim är inte så sugen och jag HATAR att stå och trampa för mig själv. Annars får jag väl skjuta upp det till imorgon så kör jag ett tidigt pass då det är lite folk där. Måste ju känna mig snygg till kvällen då det ska firas Andrea´s studentskiva! Är super taggad vill jag lova. Kul att träffa Matilda and the gääääng :)

Nej nu ska jag snoka runt bland folks bloggar.

Puss Daniella

Måndag 14/4

Ber om ursäkt för den pissigt dåliga uppdateringen gott folk! Om sanningen ska fram så har jag jobbat arslet av mig och har därför varit så otroligt trött på kvällarna. Men jag klagar inte. Jag jobbar heldre än att orka blogga varje kväll - dagens sanning!

Har planerat träff med Andrea typ 5424654 gånger men det har aldrig blivit av men ikväll så jävlar. Tänkte att jag skulle springa på henne på WC men jag orkar inte träna. Skämmes ta me fan på mig själv! Får ringa henne senare och bestämma träff. Ska byta studentskive biljetter. Är jätte taggad inför onsdag då henne skiva är, dessvärre ska jag jobba dagen efter men får ta det så där lagom lugnt :)

Vad har jag mer glömmt att berätta? Juste i söndags åkte jag upp till mamma i stockholm, herre gud nu hittar jag hela vägen till söder med bilen - alldelles själv! Vi gick runt i city och hon köpte en jätte fin studentklänning till mig =) Jaaa jag vet att alla klänningar "måste" vara vita, men hur mycket Daniella vore det med en vit klänning, jag köpte naturligtvis en rosa! Kommer känna mig som en liten prinsessa i den, gud va jag längtar!

Nu ska jag ringa Jello och sen ska jag ringa Sofie, behöver min dagliga dos av bästavänner snacket känner jag. Saknar båda mina jentor otroligt mycket <3

Puss Daniella

image1014

Lördag 12/4

Hej hej hallå!

Fick utskällning igår när vi förfestade hemma hos Jello igår att jag uppdaterar alldeles för lite. Jaaa jag vet, men jag jobbar ju faktiskt :) Men här får ni lite bilder från kvällen igår som spenderades med nära och kära på Olearye efter en hejdundrans förfest med bara tjejerna hos Angelica. Tack nästan alla inblandade fär en toppen kväll <3
SOFIE DU ÄR EN ÄNGEL!!!!!!



image1017

Onsdag 9/4

Ursäkta för alla miljontals inlägg under dagen men det blir lätt så när jag sitter här och har tråkigt. Tänkte faktiskt bjuda på några bilder på min och jims käre lille kissekatt! Eller han är inte så liten längre, något kilo övervik men vad gör de. Han är mamma och pappas lilla älskling ändå :)

image1007
image1008
image1009
ursäkta mina 472685296 dubbelhakor!

Onsdag 9/4

Något positivt kommer utifrån den här dagen trots allt. Bokat biljetter till Andrea´s studentskiva med Jello. Kommer bli hur kul som helst :) Hon och Matilda ska köpa biljetter till våran också, hur nice är inte de? Börjar längta mer och mer nu. Snart är det nära!

Hör av er till mig om ni vill ha biljetter till min studentskiva som är den 8 maj på Café Umbra i stockholm, 100 kr st.
image1006
Matilda försöker du döda mig eller? ;)

Onsdag 9/4

Jävla fans historia skit jävel! Hatar historia och det kommer jag alltid att göra. LÄget blir ju inte bättre av att man har en lärare som har samma sice på hjärnan som en höna. Skit saker!!!!

Onsdag 9/4

Korse jisses idag var det första gången jag var i skolan på asa länge! Hade lite panik måste jag säga. Men skönt att få den muntliga delen gjort på np-provet, jag lämnade även in min matte uppgift och min efterlängtade mattebok till bibblan. Som dom har tjatat på mig om den där boken, helt sjukt! Vet inte hur många påminelser jag har fått av dom men nu jäklar håller dom snattran minsan :) Kul att träffa Jello igen, saknat min lille ängel <3

Jag har även gått runt och varit nervös hela dagen eftersom Wedins ska höra av sig den här veckan. Även fast jag är så himla inställd på att inte få tjänsten så är jag såklart nervig.

Bestämmde just lunchning med Sofie på fredag, längrtar! Känns som att det va år och dar sen vi träffades, eller i lördags men det var ju bara en snabbis så nu är det dags igen minsann! :) Kul kul kul. Hoppas att det blir lite party på kvällen också, men man vet aldrig. Men hoppas!!!!!

Nu ska jag glo runt i andras bloggar, och framför allt uppdatera mig på Blondinbella eftersom jag inte har läst den sen i måndgas tror jag. Yeah thats right, jag är team Blondinbella - älskar den tjejen! Så tuff!!!

Puss Daniella


Tisdag 8/4

Haha känner mig som värsta fjortisen just nu måste bara be att få tala om. Sitter hemma hos pappa vid datan och det gjorde jag senst förra sommaren. När jag loggade in på msn hette jag "Sunny Beach på tisdag" hahaha, fasiken vilken rolig resa det var :) Men år och dar sen, känns asa länge sen men den var otroligt lyckad. Emelie, Henke, jag och Jim. Måste kolla om jag hittar någe bilder, tror dock att  Emelie har alla på sin data. Too bad!

Ber om ursäkt över att jag har varit så himmla dålig på att uppdatera på sistonde men jag har jobbat, jobbat och åter jobbat. Inte för att jag klagar - snarare tvärtom! Älskar mitt jobb :) I måndags var jag inne på Accent och idag var det panik inne på Wedins så jag fick vara där, kul med lite ombyte.

Nej nu ska jag vänta på att pappa kommer hem så ska han få hjälpa mig med matten som jag ska lämna in imorgon. Imorgon är det även muntligt nationellt prov i svenska b som gäller, alltså kommer jag spendera några timmar i skolan imorgon, var nog över två veckor sen jag var där sist. Skönt! Efter svenskan blir det raka vägen hem och börja med historian, full proppad dag men vad gör det om hundra år? :)

Puss Daniella


Haha tillåt mig dö föe en stund!
image1004

Söndag 6/4

Kvällen igår var super lugn, skulle ju som sagt skrivet vara fylletaxi åt både Lasse & Lisen och Tom & Sofie. Roligast var nog att köra den sistnämnda gänget eftersom dom var utklädda och redo för maskerad. Måste medge att jag ångrade mig lite att vi tackade nej till den kvällens bravader, men men kan vara skönt med en hel lugn helg också. Sofie var nog den sötaste Pochahontas jag har sett, haha mittbena och hela kittet. Synd att jag glömde kameran!

När vi äntligen fick gå och lägga oss vid ett tiden då vi hade kört klart för natten så stängde vi av ljudet på mobilerna, lovade varandra att inte väcka den andre om man mot förmodan skulla vakna tidigt på söndagsmorgonen. Nej väckt blev jag väl inte ordagrant. Jim var smartare än så vill jag lova. Han började städa vårat sovrum och satte sig på sängkanten och började pussa mig i panna och smeka mitt hår tills jag absolut inte kunde somna om. Jo det låter supermysigt men vi lovade ju! Hehe gullunge;) Tur att jag har sovmorgon imorgon och inte börjar jobba förens 11.45, skönt!

Nu ska jag fortsätta repa mitt np-muntliga prov som jag ska ha på onsdag, good luck chuck!

Puss Daniella

image930
Jag på olearys :)

Lördag 5/4

Snart är det dags att slå upp dörrarna föe en ny dag på Accent. Längtar tills elva för då börjar Vivi :) Nu låter det läskigt borta vid kassan, typ sprakar men det är ingen där. Spöken? :O

Juste kvällen igår var helt otrolig! Drack ett glas vin (tog såklart det största, man är väl inte korkad?) och sjöng SingStar. Jag som trodde att vi skulle spela lost, tji fick jag! När jag närmade mig mitt och Jims hus så hör jag hur sötnöten sitter där inne och ylar för fulla muggar. Jag öppnar dörren och där sitter han i sängen och tror att han är självaste Elvis. "Jag får seriöst ryssningar, så bra låter det. Asså kolla mitt hår har fan rest sig" säger han om sin egen röst, hahaha trodde jag skulle kissa på mig av skratt. 

Nej nu är det dags att öppna butik, ha en bra dag för det ska jag minsann ha!

Puss Daniella

Fredag 4/4

Den här dagen har gått hur fort som helst. Skulle börja jobba 11.45 men fick sms av Petra vid halv nio tiden där hon undrade om jag kunde komma in till elva istället för hennes byxor hade börjar gå sönder och hon skulle stå och visa hela rumpan vid 11.45 om jag kom då, haha. Självfaller ställer jag upp, rar som jag är. Herregud tänkt att stå där och veta att snart snart snart visar jag hela arslet för nästa kunde. Så när jag klamapde in på jobbet så sprang hon snabbt iväg och köpte ett nytt par som höll dagen ut. Jag jobbade till 19.15 och efter det var det raka vägen hem där en god middag stod och väntade på bordet.

Kvällen har swichat förbi och nu ska jag och Jim ut och spela Lost på ps3 och dricka lite vin som han hade varit och köpt under dagen som en liten rolig överaskning. Det är nog helgens intag av alkohol eftersom vi ska vara fylletaxi imorgon åt Tom och Sofie och även Lasse och Lisen fick vi veta nu. Otroligt skönt med en lugn helg!

Juste höll nästan på att glömma dagens läskigaste händelse! Jag var med om min första stöld i butiken :O Jag stod och hjälpte en kunde, Sofie var också inne på accenten och hälsade på. Då helt plötsligt så piper det till i larmet vid dörren och en 40 årig dam med frissit hår (enligt mig, enligt sofie så var det en 19årig brunnet)  sprang som vinden därifrån. Det tog några sekunder innan jag fattade vad som hade hänt och det var redan försent att ropa på henne. Sofie därimot sprang till ingången och kolla ut men damen måste ha lagt bennen på ryggen för hon sågs inte till så långt ögat kunde nå. "Grattis" sa Mia när hon och Petra kom tillbaka efter shoppingrundan, haha. Hedan efter måste jag ha larnet på mig när jag står själv i butiken, känns säkert! En plånbopk av värde 499 kr fick damen med sig iaf så det tjänade hon på. Fräcka människa!

Puss Daniella

Torsdag 3/4

Look at this - my two best friends! (Citat från Joey)

image1002image1003
så fina <3

Torsdag 3/4

Äntligen är jag klar med projektarbetet. Jobbade ihop sista artikeln nyss och den blev riktigt bra faktiskt! Hoppas bara Sari tycker om den också eftersom det är hon som delar ut betygen :) Från början var det jag, jello, layla och alexander som var i mode & skönhetsgruppen men nu visar det sig att det bara är jag och jello kvar. Vi jobbara lltid så bra ihop och vi kommer ha super kul när vi sitter i entrehallen nästa torsdag vid vårat rosa bord och delar ut fina läppglans till alla snälla männsikor som stannar och läser. Längtar lite faktiskt, länge sen jag träffade Jello. Kul kul kul!

Puss Daniella

image905

Torsdag 3/4

Kom nyss hem från intervjuvn. Gick super bra! Nu ska jag bara sitta och vara nervös ända fram till ons-tor nästa vecka då jag får svar. Resten av dagen ska jag börja jobba med mitt projektarbete lite mer som ska redovisas på torsdag v15.

Jobbar
Fredag: 11.45-19.15
Lördag: 09.45-16.15
Kom in och hälsa på mig på Accent!

Uppdaterar senare // Daniella

Onsdag 2/4

Älsklingen <3
image958

image952
image974

Onsdag 2/4

Vaknade imorse och mådde så fruktansvärt illa. Ökade dosen igår igen men det är bara att bita ihop för nästa vecka ökar jag till maxdosen sen ska jag stanna kvar där. Inte många dagar till att må illa på hoppas jag! Hur som helst så tog jag mig i kragen och gick upp ur sängen vis tio tiden. Storstädade hos Jim och mig, bäddade rent och dammade. Nu luktar det super gott där inne och jag kan knappt bärha mig tills ikväll då jag får krypa ner i en renbäddad säng. Älskar det! Dessvärre kommer jag få krypa ner i min ensamhet eftersom Jim ska på Nennes studentskiva ikväll. Jag bangade eftersom jag har jobbintervjuv klockan tio imorgon bitti och inte vill jag komma dit och lukta alkohol inte. Nu när Jimpa är borta så ska jag ha en riktig tjejkväll. Färga håret, sätta dit lösnaglar, sola och använda ansiktsmask. Det bästa är ju att det är Greys Anatomy ikväll också - kan det bli bättre? Kommer känna mig tipptopp imorgon då jag möter Annakarin (inget bindesträck!). Hon kanske inte lägger märke till det men jag kommer känna mig fräschare och göra bättre ifrån mig. Dessutom stog det i ett veckobrev som vi fick för ett tag sen att ett bra tips är att fixa fina naglar. Det ser ju trevligt ut för kunden såklart. Så tänkte anstränga mig lite extra. En önskan vore ju att ha mamma eller Petras fantastiska naglar, men jag får nöja mig med att klistra på ett par fransk manikyrmålade feakisar.

Jag har även hunnit med att skriva mitt PM som ska vara klart nästa vecka inför nationellaproven i svenska, den muntliga delen. Har också tvättat två maskiner tvätt, torktumlat en och laddad en vända i diskmaskinen. Nu är det skinande rent när Jim kommer hem i eftermiddag.

Dags att springa ner och kolla på våra bästa år som verkar ha börjat efter pausen. Ha en fortsatt bra dag för det ska jag ha!

Puss Daniella

Jim o Jag <3
always and forever <3

Tisdag 1/4

Gud nu var det hur länge sen som helst sen jag bloggade och när jag skulle ta atg i det hela igår så visade det sig att bloggen inte funkade. Tydligen så uppgraderas hela blogg.se så det var ju bara att försöka på nytt idag. Håll i er nu för nu kommer en sumering av helgen. När skrev jag sist? Fredags? Tror det så kör en hel lördag,söndag,måndag och tisdag sumering då. Here we go!

Lördag: Vaknade väldans pigg. Längtade till jobbet eftersom det var en hel vecka sedan jag jobbade. Kom till jobbet och där stod Mia, jag som inte hade en aning om vem jag skulle jobba med blev positivt överaskad :) Dagen gick väldans fort. Den nya chefen kom in till Accent också och talade om att jag ska på jobbintervjuv nu på torsdag för det där jobbet ajg säkte. Ett steg närmare målet. Vid halv fyra var det dags för mig att åka hem och fixa mig inför kvällen. Nu stod det Olearys på schemat med STORA bokstäver! Klocklan sju var vi ett helt gäng hemma hos Tom (bilder kommer längre ner i detta inlägg) för att förfesta. Vi var ute i god tid nere på olearys, typ halv elva skulle jag tro. Vart en väldigt lyckad kväll vill jag lova. Tack alla inblandade!

Söndag: Dagen med stort D var här, min efterlängtade födelsedagspressent av mamma var äntligen kommen. Jag som trodde att jag skulle vara seg från kvällen/natten innan men icke sa nicke. Klockan tolv var jag i liljeholmen och mötte upp min kära mor. Vi åkte vidare in mot stockholm city för en hel dag med god mat och massa shopping. Poängen med den här dagen var att vi skulle gå en hel dag i stockholm, göra precis vad jag ville och mamma skulle betala och precis så vart det också. Började med att äta lunch buffe på en sushi/kinamat/mongolisk resturang. Fatta alla mina favvo rätter på ett och samma ställe och man fick äta så mycket man ville, trodde att jag drömde :) Efter det gick vi in på H&M trend där jag shoppade byxor och linne sen gick vi till Gina Tricot där jag hittade en fin kofta. Vi sprang även i massa olika butiker som har studentklänningar men vi bokade in en heldag fredag 25/4 då vi ska gå på jakt efter den perfekta klänningen i hela stockholm! Efter shoppingen så åkte vi hem till mamma på söder och då fick hon för sig att vi skulle gå på bio huxflux. Inte tackar man nej så vi sprang på södersgator fram till biografen och hann precis in till 27 dresses, en super bra film!!!!! Under filmens gång så kom vi på att vi var lite hungriga så efter filmen var det dags för middag på någon mysig liten resturang. Jag åt frutti de mare (skaldjurspasta), mumma! En hel dag helt enkelt, har nog aldrig haft så kul i stockholm som då. Tack för allt mamma <3 Juste har glömmt skriva en sak här i bloggen som är ganska viktig. För några dagar sedan skrev jag ett låååångt mejl till min lärare om hur dåligt jag mår just nu och att jag inte klarar av skolan på grund av min sjukdom och att jag har sökt den här tjänsten på wedins för jag känner att jag måste byta miljö för att klara av min sjukdom just nu. På kvällen i söndags så fick jag ett svars mejl där det stod att massa snälla saker och att jag inte skulle oroa mig. Hedan efter kommer jag att få jobba med skolarbeten hemma och bara komma in till skolan när det är prov och liknande. Vart så himla glad så nu kommer jag vara hemma ända tills studenten, och kunna jobba hela dagar mitt i veckorna på wedins och accent. Kom ihåg det nu Mia,Petra och Lena när ni läser det här!! Hehe :P Alltså vart söndagen ännu mera toppen!

Måndag: Sista dagen i den riktiga skolan kan man väl säga. Åkte in till 10.20 men det visade sig att läraren var sjuk så det var bara att vända. Pratade med Mia som behövde vabba,(?) vård av sjukt barn, halva dagen så jag fick åka in till jobbet 12.30-19.15. Jobbade med Lucia hela dagen och det gick toppen! Hon har också sökt den här tjänsten på skorna så det kommer bli tufft, tror nästan att jag tycker dom andra tjejerna förtjänar den mer men jag måste ju försöka åtmindstonde! :)

Tisdag: Ja nu sitter jag gär och bloggen funkar äntligen! Under dagen ska jag skriva klart en artikel till projektarbetet. MIn del handlar om skönhetsoperationer så jag funderar på att använda fakta ur Kvällsöppet med Ekdahl från i onsdags då det handlade om botox och massa roliga saker. Sen ska jag skriva en redovisning tills imorgon och efter det ska jag till sjukhuset och lämna massa prover. Längtar tills Jim kommer hem så jag får pussa på honom <3 Ha en trevlig dag allisammans för det ska jag minsan ha!

Puss Daniella