Fredag 28/3

Kom på att jag har varit dålig på att uppdatera på sistonde. Vad har hänt sen sist? Sanna och jag var i strängnäs i torsdags på fotvård, satan vilken spa vecka det här har varit förövrigt. Var på det här stället. Super mysigt nyöppnat ställe mitt i strängnäs. Otroligt bra priser och jätte sköna behandlingar, Daniella tipsar ;) Denna dag har jag spenderat med Sofie, gick på stan och åt lunch på Nancys som vanligt. Himla trevlig dag vill jag lova! Imorgon är det jobb fram till 14.30 som står på schemat, sen är det raka vägen hem och börja fixa sig. Utgång på Olearys med ett helt gäng imorgon kväll. Ses där!

Nu ska jag göra som Rille och kolla på Let´s dance finalen!

Puss Daniella

Åhh kommer ihåg när jag, mamma och sanna poppade till den här låten sommaren -02. Tror vi var deras enda fan!


Onsdag 26/3

Vet inte hur jag ska beskriva gårdagen på annat sätt än underbar, fantastisk och otroligt mysig? Vi kom till Skogshöjd vid tolv tiden och chekade in i våran svit. Jimpa hade köpt blommor och vin till mig så innan lunchen så delade vi på en flaska vin och åt lite godis. Eftersom jag inte hade ätit något ännu så blev jag lite på kukaluren, men vad gör det? Vi var ju där för att fira. Efter vinet så gick vi ner till resturangen och åt lunch. Oxfile, rödvinsås, kroketer och ännu mera alkohol. Efter den underbara lunchen så gick vi till spa avdelningen och kurade ihop oss i våra morgonrockar. Vi badade i bubbelpool, satt i ångbastung och drack cider och öl. Jag rundade av med en cola också för att vara på den säkra sidan :) Klockan 14.15 var det dags för våran duokur. Vi gick in till en mysigt rum där det fans ett aromabadkar och en ligggrej. Jag hoppade ner i badet och jimpa började med skrub, skalpmasage och inpackning. Efter ca 30 minuter så bytte vi plats. Gud det var så skönt och så avkoplande! Efter allt det här så gick vi ut till badet igen och läste lite tidningar och bara mös.

Vid fem tiden var vi uppe på rummet igen och började göra oss iordning och öppnade champangen. Hela dagen bara flöt på i ett underbart avslapnat tempo och vid sju tiden var vi nere och åt våran tre rätters middag. Mysigt! Åh jag längtar tillbaka nu när jag sitter här och berättar om de hela! Nåväl efter maten så gick vi till Olgas som ligger i samma byggnad. Där drack vi massa roliga drinkar och shotar. Blandannat en shot som hette aphjärna, låter inte så fräscht men den var faktiskt ganska god =) Vi dansade för oss själva och spelade massa biljard!  Vid elva (?) tiden var vi ganska slut körda efter dagens bravader och bestämde oss för att gå upp toll rummet där vi tappade upp ett bad och satt och pratade.

Klockan 09.00 ringde väckarklockan imorse och det var dags efter det vi båda hade längtat efter så otroligt mycket. Hotel frukosten! Här bjöds det på äggröra, bacon, nybakat bröd, varm chockald och mycket mycket mycket mera! Vid tio tiden kom Kenta och hämtade oss eftersom Jim skulle iväg till jobbet men ångrade sig sedan så nu är hela dagen kvar.

Ikväll ska jag träffa Sofie, skojigt! Känns som det var länge sedan? Haha i lördags iofs men det är ett låmgt mellanrum från hur ofta vi brukar träffas nu för tiden. =)

Nu ska jag lägga mig och sova och sedan försöka få i mig lite lunch kanske.

Puss Daniella


Tisdag 25/3

Nu försvinner jag från civilisationen och återkommer imorgon eftermiddag. SPA SPA SPA here we come!
image967
image969
image970

Söndag 23/3

Kan ju börja med att tala om att kvällen igår var super lyckad! Bild bevis utlovas lite längre ner i detta inlägg. Kvällen började klockan fem när Sofie och Mange kom och hämtade upp mig, Jim och Sanna i Viksberg så begav vi oss av till Söder dit Rille kom senare. Förfestade hemma hos mamma och Malin tills nio tiden och därefter drog vi till Viper room. Vid tio tiden kom Mathias och Tanja dit. Dansade hela natten lång, eller jaaa tills dess att fötterna gav upp.

Vaknade runt tolv idag. Så himla skönt att sova ut och jag mådde jätte bra och var inte det minsta bakis. SKÖNT! Jag och Jimpa låg och mös i sängen ett tag sen tog vi en låmg promenad med hunden och efter det var det dags att fixa till sig lite för nu var det dags för påskmiddag =) Har spenderat hela kvällen hemma ho Jims farmor och Krister. Super mysigt vill jag lova. Vart hur mätt som helst av all den goda maten.

Mysig dag och morgondagen blir ännu mysigare för då firar jag och Jim 2 år <3 Vi ska ju vänta med att fira tills på tisdag då vi åker iväg på en romantisk spa weekend men vi tjuv startar imorgon med bio och middag ute. Älskar dig Jim och det kommer jag alltid att göra. Förstår inte att vi bara har varit tillsammans i 2 år, det känns som vi har k'nt varandra hel livet. Du är det bästa som någonsin kunnat hända mig. Tack för att du alltid finns vid min sida oavset hur jag mår. Älskar dig och det kommer jag slltid att göra <3

Puss Daniella

image955
Body - Gina Tricot
Kjol - Gina Tricot


Lördag 22/3

Har just fått i mig en pizza. Pizza känns som ett säkert kort när man ska gå ut på kvällen, man blir äkligt mätt för stunden och blir inte för full inpå småtimmarna.

Dagen på jobbet flöt på otroligt bra. Jobbade med Vivi och det är alltid kul =) Kollade så vi kommer jobba flera helger ihop nu enda fram till mitten av april. Hoppas Petra lämnar över flera helger till lille mig!

Kom på att jag tog lite bilder i torsdags som jag har glömt lägga in, så enjoy! Nu ska jag göra mig snygg inför kvällen. grrr sexy mama! Juste och jag lovar att kameran kommer blixtra massor ikväll och ni får en hel del bilder att skratta åt imorgon eftermiddag!

Puss Daniella


image953
hehe ni får nöja er med en bild.
Örhängen : Glitter
Svart fodral med djup u-ringning i ryggen: Gina tricot

Lördag 22/3

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska slå tio så jag kan öppna. Sofie som är på stan lovade att komma förbi en sväng med sin mamma. Älskar när vänner kommer på besök, tiden går så fort när man kan stå och prata lite :)

Efter jobbet blir det raka vägen hem och bums in i duschen för klockan fem kommer Sofie och Mange och hämtar upp oss så åker vi upp till mamma i stockholm och förfestar. Vi ses väl på Viper room ikväll? Hoppas det  blir kul, det tror jag. Har köpt nya kläder att ha på mig så kommer känna mig super fin. Kvällen till ära kommer jag att bära en peach färgad body och till de en höööög vit midje kjol. Super duper vårigt vilket behövs nu när det är snö ute.

Nej nu ska jag snart slå upp portarna för ytterligare en dag på Accent.

Puss Daniella

Fredag 21/3

Nu har jag sökt tjänsten. Hoppas på det bästa!

Torsdag 20/3

Tror just jag har fått ett tecken från herrn där uppe! Min tjänst som jag så gärna vill ha ligger ute på nätet nu men dock med tillträde omgående, undra om man kan filura ut något så jag på något konstigt men otroligt bra sätt kan fortsätta med både skolan och ändå få ihop timmarna på skorna. Mamma tycker jag ska söka och fråga om det går att lösa. Att hon är på min sida värmer otroligt mycket. Direkt efter jag har lagt på luren med mamma får jag sms av pappa där det står att Kenneth flyttar från huset i mitten av sommaren och att jag ocg jim kan flytta dit då. Vet inte om det skulle kännas så eget men en otroligt liten hyra på ett nyrenoverat litet hus med sjötomt tackar man väl inte nej till?

Vad ska jag göra, snälla hjälp mig!!!!!

Onsdag 19/3

Idag har jag varit med en hemlig person på ett hemligt ställe.. Nu blev ni nyfikna va? Hade iaf super trevligt. Tack för dagen din lille hemlige filur <3

Jello sa till mig för några dagar sen att min blogg var tråkig för att den inte inehöl några bilder så nu jäklarns blir det foton. Igår när jim och jag var ute med hunden så plockade jag med kameran och fotade den fina snön. Vilket är det enda positiva med det här jävla vädret föresten!

Jag efter solningen igår, ville bara visa min fräknar som bara blir allt fler. Men om dom skulle försvinna tror jag faktiskt att jag skulle sakna dom...


image949
Vi bor mitt i skogen, jaaa jag vet
image950
kröp under ett träd och fottade uppåt, måste ju vara lite upfiningsrik ibland :)
image951
ser ut som att jag sitter och skiter, men vatta häck?
image952
älsklingen själv <3

Tisdag 18/3

Halloj allihoppa!

Jag hann aldrig berätta om gårdagen igår så får väl köra en liten sumering här och nu. Åkte ju till sjukhuset som ni alla vet. Att hitta dit var nog det svåraste jag någonsin har varit med om. Allt var så sjukt stort och jag som ändå är van vid AstridLindgrens sjukhus som är relativt stort vart helt förvånad när jag såg det här. Inne i självaste sjukhuset fans det pressbyråer och frisörer, varför då? Helt knäppt. Jaja efter många om och men så lyckades jag hitta upp till reumatikermottagningen. Jim satt och väntade på mig. Min sjuksköterska snackade om biverkningar (som jag lider av just idag faktiskt) och tog prover. Hon stack och stack och stack! Känner mig helt sönder stucken. Efter jag lämnade sjukhuset så var det raka vägen hem för att få i mig något att äta efter att ha lämnat massa blod. Vid halv sex tiden kände jag mig någolunda pigg igen så jag åkte hem till Emelie där hon och Sofie var. Hade riktigt terevligt. Kollade på gamla bilder - fy satan så man har sett ut asså! Illa illa illa!

Nog om gårdagen. Idag vaknade jag först vid halv sju och kände att jag mådde illa som satan. Inte idag igen var det första som ploppade upp i mitt huvud. Försökte somna om och klockan 08.50 ringde väckarklockan och jag mådde inte ett dugg bättre. Så jag blev hemma idag, får se hur jag mår imorgon. Ska som sagt öka dosen ikväll till 5 tabletter så finns väl en risk att det är värre imorgon bitti igen. Sitter och funderar över om jag ska pausa tabletterna, men jag vill verkligen inte göra det än. Det kan ju ta n¨gra veckor innan kroppen vänjer sig vid tabletterna och sen går illamåendet över. Nej jag fortsätter som planerat!

Måste be om ursäkt för att min blogg har blivit typ sjukhuset själv men jag är inne i en sån period där jag bara måste få skriva av mig om allt det här så stå ut för snart blir det ändring förhoppningsvis!

Puss Daniella

Är så glad för din skull gumman, all lycka till er <3


Måndag 17/3

Då var den första dagen på denna korta vecka över. Hade ju som sagt arbetsmiljö prov imorse vid 10.20. Gick väl hyffsat hoppas jag. Fick ett trevligt sms av Sofie där Emelie bjöd in oss två på fika i eftermiddag, inget man tackar nej till =) Så efter sjukhuset halv tre blir det raka vägen till emelie och sofie, trevligt! Diskuterade lördagen med Jello också. Bara hålla tummarna att hon inte jobbar på lördag men annars blir det du och jag sofie som partar hela natten lång. Eller guysen åker väl upp också men du och jag som shakar ass :)

Juste boka in fotvård åt Sanna och mig måndag den 24:e och Jim och jag åker på spa den 25:e istället eftersom skogshöjd hade stängt under påsk. Lite trist men vi kommer ha massa mys under tisdagen och onsdagen. Gudars vilken spa vecka jag kommer ha under lovet. Längtar!

Nu ska jag vänta på att våra bästa år börjar, hoppas Marlena dör. Moahahaha

Puss Daniella

Söndag 16/3

Nu har snart en hel helg gått. Satan va fort det har gått ändå vard et sista skoldagen i torsdags liksom, men men imorgon är det nya tag som gäller :) Har bara en lektion och på den är det prov. Så idag blir det inget gym utan stannar hemma och pluggar.

Veckans träning ser ut såhär:
Måndag: BodyPump 16.45
Tisdag: Boty 17.20 + Core 17.55
Onsdag: Step Effect 19.05 + Core 19.35 
Torsdag: Jobbar :(
Fredag: BodyPump 11.30
Lördag: Jobbar:(
Söndag: BodyPump 16.10

Idag har jag bokat in en spa weekend till mig och Jim den 24/3, då vi firar 2 år tillsammans =)

Romantisk weekend:
Överraska den kära med en helg i romantikens tecken! På rummet väntar mouserande vin och röda rosor. På spa väntar en skön duokurbehandling som ni upplever tillsammans.
Duokurbehandling: Upplev en härlig spabehandling tillsammans med en god vän. Kuren bjuder på kroppspeeling, aromabad, en skönt värmande inpackning, skalpmassage samt avslutande bodylotion
Detta ingår i paketet: Duokurbehandling, mousserande vin och röda rosor på rummet, lunch, tre rätters supé samt logi en natt med frukostbuffé..

Gud va jag längtar!!!!!

image947
Älskar dig förevigt <3

Lördag 15/3

Jag måste bara få det ur mitt system "RÄTT LÅT VANN!" Fan va bra hon är, Sveriges egna lilla partypinga Charlotte Perelli. Lyssna och njut!



Lördag 15/3

Korse jisses vilken rolig kväll det var igår, tyvär så får man ju känna av det idag men strunt samma. Kvällen började vid sju hemma hos Sophie där det var ett helt gäng med tjejer. Sofie, Sofie, Sophie (3st!!!!), mathilda, mathilda, michell, emelie och jag. Vid kvart över tio tog vi bussen ner till staden för en utgång. Hade himla skoj måste jag säga! Tack alla inblandade <3 Juste i sista sekunden ångrade jag mitt klädval och drog på mig den svarta klänningen med en fläschig bh under som syntes.

Idag är det som sagt inte lika kul, får bli en otroligt seg dag med melodifestival ikväll. Nej nu ska jag försöka få i mig lite mat tror jag.

Puss Daniella


Fredag 14/3

Ojojoj va kass uppdatering det har varit, får köra en liten snabb update här tror jag =)

Igår träffade jag Sofie på stan vid fyra tiden. Vi shoppade kläder som vi ska ha på oss idag, så till eran besvikelse blir det varken den svarat eller den blåa klänningen men tack för alla komentarer! Istället köpte jag ett par beiga (?) byxor men lagomhög midja, tror dom heter chinos eller något sånt. Strunt samma super snygg längd och vårig färg. Till de köpte jag en grön silkes t-shirt med jätte fina detaljer vid armarna, låvar att lägga ut bilder imorgon där ni får se kläderna. Vi köpte även en pressent till Lundis och åt middag på Nancys, haha det är  vårat ställe nu =) När jag kom hem var det bara att byta om och åka ner till worldclass för att gå på poweryoga. Det är så skönt men jag har kommit fram till att jag varken har balans eller leder för att klara av alla ställningar, men övning ger färdighet!

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del till min förvåning. Vaknade vid halv elva. Skönt med sovmorgon och en ledig dag från skolan! Fick knappt i mig någon frukost men åkte iväg och körde bodypump endå, fick äntöigen med mig jimpa också! Nu kommer jag känna mig ännu fräschare ikväll när man är nytränad, skönt! Kom hem för ett tag sen, har fåt i min lite nudlar och grönsaker men inget att hurra för. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen över att jag har tappat matlusten? Super bra och inte behöva anstränga sig för att "banta" men känns även som jag behöver energin för att orka träna...jaja inte så viktigt just nu kanske, får se hur det är när jag har dubblat dosen av tabletter.

Ikväll är det kvällen med stort K! Kvällen som jag har tjatat om i en vecka typ. Ska bli så kul att träffa massa tjejer och sedan dra ut =) Vi ses väl på Olearys?

Puss Daniella

Onsdag 12/3

Fy skäms Daniella!!!! Det blev ingen träning idag :( Mina lår är så jäkla döda så det finns inte. Tänkte att det kanske var bästa att vänta tills imorgon och låta dom vila idag. Imorgon blir det PowerYoga i alla fall, efter en runda på stan med Sofie såklart!

Puss Daniella


Onsdag 12/3

Sitter här och funderar på fredag. Asså jag kan inte få ut fredagen ur mitt huvud, det kanske är det som är värst. Jag förväntar mig alltid otroligt mycket! Varje gång jag längtar efter något såhär mycket så slutar det alltid med katastrof. Jag lyckas få i mig för mycket dricka eller så blir det någe småtjaffs. Äsch det är väl trots allt roligare att längta efter något och komma dit med ett gott humör än att komma dit och vara orolig att något ska gå snett.

Nu är den stora frågan "Vad ska jag ha på mig?" Funderar på en favorit i reprise. Min blåa klänning med genomskinliga ärmar eller min svarta klänning med enorm v-ringning.

image898


vs

image838

Vad tycker ni? Hjälp mig!!!!

Onsdag 12/3

Sitter i skolans bibbla och inväntar nästa lektion. Dags för hemsk historia, det värsta är att vi har dubbellektion idag också. En innan lunch och en efter.

Känner att jag mår riktigt illa idag. Känns som att jag klagar en hel del men vet inte vart jag ska ta vägen? Vill verkligen att den här medicinen ska funka så då får jag vänja mig vid att må illa dag ut och dag in. Ökade dosen igår också, nu är jag på 4 tabletter och jag ska upp till 8 tabletter, ökar med en tablett varje vecka. Om jag mår illa nu hur kommer jag då att må om en månad?

Nej nu ska jag läsa lite bloggar för att bedriva tiden. Ikväll blir det träning!

Puss Daniella

Tisdag 11/3

Säger samma sak som jag alltid säger "Fy satan vilken träningsvärk jag har!". Jag lyckades trots allt klara av dubbelpaset idag. Bootyn var asrolig och coren är samma gamla vanliga, men den är solig den med =) Nu är det bumms in i duschen för att sedan krypa till kojs och plugga lite arbetsmiljö inför provet på måndag.

Puss Daniella


Tisdag 11/3

Nu när jag väl är hemma sitter jag här och börjar nästan fega ur från dagens träning, eller iaf booty träningen. Har en sån jäkla träningsvärk i låren plus att jag aldrig har varit på den och är lite skraj för att gå själv om det är så att jag stårknar efter halva passet. Nej så får jag inte tänka! Om jag skulle få med mig jim så skulle det vara lättare att sluta anstränga sig, om jag är ensam så måste jag ju stanna kvar och hålla ut. Ja helt enkelt lika bra att pallra mig dit till båda passen!

Dagens måltider
Frukost: Dofilus fil och ett glas jouice
Lunch: Soja kyckling (veg grej som smakar kyckling) med ris och en himla massa sallad (talriksmodellen)
Middag: Keldas tomatsoppa med endast 3% fet och en salladstallrik till de

Dagens pass:
17.20-17.50: Booty express
17.55-18.25: Core express

Pratar med Lundis nu om fredagen, helt sjukt va jag är taggad!!! Bra att jag inte drack förra helgen och super bra att jag inte jobbar den här helgen för då kan jag slappna av ännu mera. Längtar längtar längtar! Grattis på födelsedagen idag - 19 barre <3

Juste nu när Carola åkte ut ur melodifestivalen (jävlafansskitballegrej) så måste jag ju fundera ut nya favoriter. Här är mina två alternativ till vinnare : Sanna Nielsen - Empty room eller Sibel - That is were I´ll go

Puss Daniella

Tisdag 11/3

Sitter i skolan för tillfället. Har svenska lektion men Rille är inte här så jag har lite svårt att arbeta eftersom vi har sparat all vår fakta på hans server, nåväl vad gör det? Jag tar det gärna lugnt så här på morgonkvisten.

Vaknade idag med en lätt träningsvärk, eller lätt var väl en underdrift. Känner mig som en robot när jag trippar fram. Dock hindrar det mig inte från att gå på ett dubbelpass ikväll med booty och core, längtar faktiskt!

Nej nu längtar jag efter lunchen, hoppas det är något gott =)

Puss Daniella

Måndag 10/3

Tror jag har bestämt mig för att träna järnet! Fil till frulle, veg till lunch och nutrilett kaka till middag med en frukt.

Träningsschemat ser ut så här denna vecka:

Måndag: Bodypump 16.45
Tisdag: Booty express 17.20 + Core express 17.55
Onsdag: Power Pilates 16.45
Torsdag: Poweryoga 19.35
Fredag: Bodypump 11.30
Lördag: Gym
Söndag: Gym

Och ja, jag vet! Det är INTE bra att träna varje dag för kroppen måste vila men så funkar det inte om jag har en tidsram på 3 månader att gå ner sisådär 10 kg (GOOOOD LUCK!) Hoppas jag lyckas!

Måndag 10/3

Vaknade imorse och mådde pyton! Jim som kom in med frukost på söngen vart nog lite besviken när jag knappt fick i mig någon mat. Antar att medicinernas biverkningar börjar ta ut sin rätt. Nu börjar det, fysatan! Och imorgon ska jag till och med öka dosen av den ena tabletten, shit kommer inte ihåg när jag gick på så här himla mycket tabletter sist. Jaja bara dom hjälper så är det ju bra, och om jag mår illa och tappar matlusten som förra gången jag åt dom här (1999) så är ju det bara ett stort plus nu till sommaren, hehe. Det hela slutade iaf med att jag stannade hemma idag och sov ut, nu har jag fått i mig lite pasta och sallad trots allt.

Jim kommer nog hem snart. Saknar honom massor!!!! Hmm efter typ 5 timmar och jag känner mig helt ensam utan honom, då är det illa. Eller bara jävligt bra =) Har faktiskt jobbat hela helgen ju så vi har knappt träffats, eller bara på kvällarna när jag har kommit hem. Bytte med Vivvi den här helgen så jobbade på Accent, så himla skönt för där kan jag det mesta, på skorna känner jag mig ganska vilsen ibland.

Hoppas den här veckan går fort. På torsdag är det världens roligaste skoldag, journalistik hela dagen lång. Sen efter det ska jag och Sofie gå på stan och köpa pressent till Sophie, hoppas vi hitta någe asbra! Synd att Emelie inte ska komma på fredag när vi firar henne, hoppas hon ångrar sig =) Torsdag är också våran sista skoldag för veckan,inte förns efter påsk kommer vi gå i skolan på fredagar, och då är det endå jätte rolig dag som väntar endå så det gör inget det heller!

Nej nu ska jag kolla runt lite efter en studentklänning på nätet. Har länge funderat på att ha ett AA fodral, vitt såklart, men vet inte hur det kommer se ut på mig. Tycker att det är världens finaste klänningar, i alla färger också! Men eftersom jag har väldigt mycket kurvor (valkar?) så tror jag att det kommer se konstigt ut, eller så kommer jag åtmindstonde inte känna mig lika fin som jag skulle vilja. Kanske ska ge upp den tanken trots allt? Eller så använder jag det som motivation och tränar arslet av mig dom här tre månaderna, Får se...

Puss Daniella

Söndag 9/3

Är ensam på jobbet idag. Än så länge har det bara varit en enda kund här :O Herregud vad ska jag göra här helt själv? Igår jobbade jag med Petra och då flöt allt på för då har man någon att prata med hela tiden men idag är jag totaly alone.

Jaja ska plocka fram damsugaren och dra ett varv tror jag...

Puss Daniella

Lördag 8/3

Va fan är det med Sverige? :O Hur kan inte Carola gå vidare, utan Nordman med sin lilla kompis som hoppar runt och tror att dom är trollkarlar eller nått? Seriöst!!!!!! Blir så sur

Fredag 7/3

Känns som att den här dagen kommer bli toppen :) Ska ner på stan snart och luncha med Sofie, frågade både Jello och Emelie om dom ville joina men Jello var på 4:an och Emelie svarar inte :/ men tror vi klarar oss endå :) Efter lunchen ska jag jobba ända fram till stängning. Första gången jag stänger på skorna, allt är lite mer komplicerat där, men det är ju alltid bra att kunna så det kommer nog gå jätte bra!

Ikväll vet jag inte vad som händer. På något sätt måste vi gratta Adam som fyller 19 imorgon men jag som ska vara nykter får väl vara fylletaxi och den tysta tråkiga i hörnet. Men vad gör de? Kommer vara trevligt endå! Får se om det blir ikväll eller imorgon :)

Nej nu måste jag rusa...

Puss Daniella

image858

Torsdag 6/3

Har kommit hem från skolan nyss, skön och lugn dag måste jag säga! Jello kom tillbaka runt tio och glad över att ha klarat halkbanan. You go girl!!! Nu är det bara uppkörningen kavr så har du lappen sen. Hmm funderar på om jag ska boka in en tid åt henne i smyg?

Fick reda på att vi inte kommer ha några lektioner på fredagar fram tills efter påsklovet. Skönt! Vilket betyder helg redan idag :) Skorna hörde av sig också och undrade om jag kunde jobba 13.00-19.00, självfallet! Sen jobbar jag hela helgen ut, både lördag och söndag. Då vet ni vart ni finner mig iaf :)

Nej nu är det middag....

Puss Daniella

Torsdag 6/3

Blev nyss klar med ena uppgiften som ska vara klar den här terminen. One down two to go! Men nu ska jag börja leta lite efter fakta om skönhetsoperationer och liknande - det är vad mitt projektarbete handlar om. Hur kommer det sig att många opererar sig? Vilka är komplicationerna? Vad kostar det? osv...

Kom på att Jello är och gör halkbanan nu ju. Hur kunde jag glömma? Det var ju till och med jag som såg till att hon bokade den. Lycka till nu gumman <3

Puss Daniella

Torsdag 6/3

Gudars va skumt det känns att sitta i skolan igen, eller skumt att sitta i journalistsalen igen. Men det är faktiskt ganska skönt. Det är dom här dagarna jag har längtat efter. Sista delen av kursen verkar vara hur skön som helst. Tre uppgifter och resten planerar man projektarbetet på. Juste vill bara tala om att på dom här datorerna så har till och med internet rättstavningsprogram. Så nu när jag sitter vid bloggen så blir det ett rött sträck under det jag stavar fel på. Gooood!

Igår var det ju "Kvälls öppet" som gällde. Var faktiskt ganska intressant. Jello placerade mig och Jim precis framför kameran, haha lite skumt att se sig själv i bild. Måste kolla när reprisen är. Kul att träffa Snoffiloffi också, synd att Emelie bangade när jag frågade henne tidigare i veckan annars hade hela treon varit i farten!

Nej nu ska jag börja arbeta lite kanske :) Juste vart är Jello? :O Hon drog med oss till 4:an igår så vi kom hem mitt i natten och nu är hon inte ens här själv, fy satan!

Puss Daniella

Onsdag 5/3

Herregud jag vet inte vart jag ska ta vägen??? Jag kan knappt gå, stå eller sätta mig ner och nu börjar träningsvärken sprida sig till biceps och rumpan. Jag vill inte ens fundera över hur morgondagen kommer att kännas! Man säger ju alltid att träningsvärken är som värst två dagar efter själva passet....ohh no!

Snart ska jag, jim,tom, sofie, adam, tobbe,rille och daniel åkta till jellos jobb för att kolla in en inspelning till kvällens "Kvälls öppet". Vrckans program ska tydligen handla om heders mord/heders våld vilket kan vara ganska intressant. Jello hade lite problem med att skrapa ihop publik så klart man ställer upp. Det värsta är att jag missar Greys Anathomy :( Nåväl får väl spana in reprisen!

Så himla skönt att det redan är torsdag imorgon. Nu är det bara dom roliga dagarna kvar i skolan =) Journalistik hela dagen imorgon och mediakomunikation hela fredagen. Sen är det äntligen helg! Ska bli kul att jobba.

Nej om man ska ta och göra sig en liten fruktsallad kanske?

Puss Daniella


Tisdag 4/3

Herregud jag kommer inte kunna gå på en vecka känns det som!!!! Kom precis hem från WorldClass och nu blir det bumms i säng, efter en välbehövd dusch såklart! Gud va jag har varit aktiv här under dagen =)

God natt alla läsare och dröm sött

Tisdag 4/3

Man blir heeeelt död av att gå i skolan. Jim håller på att somna och jag håller mig vaken med nöd och näppe. Snart, snart, snart ska vi till gymmet. Klockan 19.00 börjar bodypumpen. Varför kan skolan inte planera in så våran praktik skulle ha börjat nu istället för i oktober? Skulle mycket heldre varit "hemma" dom 15 sista veckorna innan studenten och bara slappat och längtat än att kämpa sig upp varje morgon, anstränga sig för att komma ihåg vad vi sist gick igenom på svenskan och gå tillbaka till korkade lärare. Fy bubblan säger jag bara!

Nähä nu ska jag byta om...

Puss Daniella

Tisdag 4/3

Fick ett trevligt sms av mamma imorse "Godmorgon mina flickor. Nu har jag satt in lite pengar på era konton. Kramis" Hon skickade till Sanna också så ni inte tror hon kallar Jim en flicka också, haha..eller joo ibaldn så Gay-Lord Focker..nej stakars älskling ;) Hur som helst så var ju de en trevlig och behövlig överaskning. Danke danke! Efter ett tag fick jag ett sms av Jello "Kommer inte till skolan idag. Har huvudvärk typ" Skicka tillbaka "Visst du är bara lat" konstigtnog har jag inte fått någe svar hmm...hehe. Jello det är inte läge till att deppa ihop nu, bara en liten stund kvar i skolan. Måste medge att även jag håller på att ruttna, men vad ska man göra? Bara att bita ihop och hoppas att dagarna går fort fram. Jag har redan lyckats bråka med min historia lärare - JAG HATAR HENNE! Det finns inget vett i den människans huvud vill jag lova! Korse jisses.

Ikväll blir det bodypump vid sju. Alltså kommer jag inte kunna stå upp på hela veckan sen, men det är ju alltid kul =)

Puss Daniella

image899

Första skoldagen---

Kommer till skolan och vad tror ni händer? INGEN ANGELICA :O Sen kommer vi in i klassrummet och vad h'nder då? Då ska vi inte ha någon historia, kul kul kul! Då hade vi ingen lektion för läraren hade inte tid med oss på morgonen :S Kan man säga så ens? Så nu kunde vi ha sovit en extra timma imorse istället.

Nu är det bara att vänta på att nästa lektion ska börja och sen bara längtar jag efter att Jello kommer hit, den lilla tösen är på tv 4 och jobbar. Fast jag hade också häldre jobbat än att sitta här så jag klandrar henne inte...

Puss Daniella


helgens bravader

hmm känns som det är en ganska populär rubrik i min blogg? :)

Igår var det ju som sagt (skrivet) utgång som stod på schemat. Kvällen började med att jag och familjen Tillberg åkte till Conny på stan som firade sin 45 års dag. Åt tacopaj och drack gott men vid halv niio tiden så drog jag vidare till Emelie där alla girlsen var :) Älskar att förfesta bara tjejerna, pratat om allt och inget och bara njuta! Vid halv elva tog vi taxi ner (tack Sofie som bjöd!!!) till stan så var det raka vägen till Olearys. Träffade massa kul folk. Daniel och Jello ploppade upp som små överaskningar och även Emma var där :) Otroligt rolig kväll, tack alla inblandade <3

Idag är det dags för middag hos pappa. Daniella kom ihåg att inte rapa (interskämt)!!! Jag och jim har även hunnit med en vända till solaruimet idag också, gudars va fräknar jag har nu :O jaja sånt man får leva med, tur att dom flesta tycker att det är charmigt :)

Imorgon händer något hemskt!!!! Skolan börjar!! Har panik, gud tänk att börja med historian igen :O Orkar inte - vill inte!

Puss Daniella