har precis...

3859fb8c0acd3bd1f9afdc370b2ad194.png

Kolla varifrån!

har precis varit och ätit en god middag på barollo :) nu har vi traskat vidare till olearys för att ta en cider och öl. Ska hem och kolla film senare, mys <3 ha en trevlig kväll allihop!


jag vart...

5be0b14111c39532ba311a087d882b51.png

Kolla varifrån!

jag vart så sugen på isglass så vi åkte till affären efter jobbet :) känns halv dumt att äta isis med vantar och pannband på, men va fasen ;) gott!


skulle precis...

0-4dc6f809ecc6233b15669895b99a580d.png

Kolla varifrån!

skulle precis stänga igen garderobs dörren till stället vi slänger vår smutstvätt. Tur att jag kollade ner för där har sigge lyckats bygga bo :) sötnöt!


I hate when noses make that beeping sound!

Det finns något som jag inte klarar av, något som irriterar mig så mycket att jag vill krypa ur min egna kropp. Det är när näsor gör det där tjuuuutande ljudet. På engelska-b i skolan fick vi tala om något om oss själva så läraren skulle komma ihåg oss bättre. Jag sa "My name is Daniella, and I hate when noses make that beeping sound!". Hela klassen, inklusive läraren skrattade. Men jag blev ihågkommen i alla fall. Nu har det hela börjat gå överstyr. Om jag kollar på ett tv program där någon blir intervjuvad och personens näsa piper, då lyssnar jag inte på intervjuvn utan jag kan vara koncentrera mig på pipandet. "Snörvla till din dumma jävel gör så pipandet försvinner", är det enda jag tänker. När jag går och lägger mig för att sova så ligger Jim oftas redan och sover eftersom han går upp tidigt. Om jag då hör att hans näsa piper så kan jag inte somna. Jag knuffar då på honom det hårdaste jag kan för jag tänker att om jag lyckas göra så han vänder sig om eller behöver ändra sovställning så kanska han snurvlar till så tjutet försvinner. Detta gör jag ett x-antal gånger, fungerar det inte så går det så långt att jag väcker honom så han får fixa till näsan. Detta hände igår kväll. Att tillägga är att Jim är sjuk och precis hade somnat, men jag kunde inte hålla mig så jag väckte honom. Snäll som han är så fixade han näsan eftersom han vet hur mycket jag irriterar mig på detta. Sen efter fem minuter somnar han om och då börjar näsa pipa igen. Jag väcker honom igen. Sen äntligen blir det bra och båda kan somna i frid och fröjd. Nu tänker jag att det måste finnas mer människor där ute som har något sånt här knäppt för sig. Någon? Hallå? Ingen? Nej?...


Shut up!


RosaBandet galan

Vilken mysig dag det har varit idag. Har spenderat mycket tid med Emelie, behöver jag nämna att vi har skratta (kraxat) ihjäl oss? Vi har sprungit på stan, shopping är väl alltid kul och så var jag inne på jobbet en snabbis och hälsade på. Känns super skönt att börja där igen på lördag. Kom in och hälsa om ni har vägarna förbi ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på RosaBandet galan. Efter det blir det ett mindre seriöst program, debatt där Kissie och Linda Rosing gästar. Kan ju inta missas!

Hörs imorgon, kram på er alla <3
Daniella


emelie försökte...

4f334faf5f7390f921b062a54b2e0b07.png

Kolla varifrån!

emelie försökte strippa på stången men det gick inte så bra. Hon fastnade och kom inte ner :) hahahaha


springer runt...

0-442d5a6302b64b64642f9c04178048e5.png

Kolla varifrån!

springer runt på stan med emelie :) snart ska vi upp till henne och äta bullar, mys!


29/10-09

Idag blev det en behövlig sovmorgon. Underbart! Inget borrande i lägenheterna idag, otroligt skönt för huvudet. Ska ta en långpromenad med hunden snart, var bra väder ute. Inte alls blåsigt. Ikväll ska vi försöka hinna med att åka till brukshundsklubben och träna agility med Jumis. Roligt =)

Kram på er, Daniella

En solig höst morgon

God morgon!
Har precis vaknat i Viksberg, ska vara här ute och tvätta samt köra Katta till och från sjukhuset. Ska försöka hinna med en långpromenad i skogen när jag ändå har så nära till naturen. Nej nu är det dags att åka, vi hörs senare.

Kram på er, Daniella

här ligger...

0-23a619048fa5e884f1ae9d88e65a71f0.png

Kolla varifrån!

här ligger vi och kollar varandra rakt in i ögonen och på något konstigt sätt känns det som att vi förstår varandra utan att behöva säga ett ord. Vilket underligt band mellan hund och människa ändå. Funderar över när jag blev så här, djur människa som älskar att vara i skogen och kasta boll. Vad hände med party daniella som drack alldeles för mycket och gick till jobbet bakfull? Konstigt nog saknar jag inte den personen jag en gång var. Jag är så lycklig och tillfreds med mitt liv. Nu ska vi ta en tupplur för snart ska vi ut och leka med zindra och matte anna.


här ligger...

0-23a619048fa5e884f1ae9d88e65a71f0.png

Kolla varifrån!

här ligger vi och kollar varandra rakt in i ögonen och på något konstigt sätt känns det som att vi förstår varandra utan att behöva säga ett ord. Vilket underligt band mellan hund och människa ändå. Funderar över när jag blev så här, djur människa som älskar att vara i skogen och kasta boll. Vad hände med party daniella som drack alldeles för mycket och gick till jobbet bakfull? Konstigt nog saknar jag inte den personen jag en gång var. Jag är så lycklig och tillfreds med mitt liv. Nu ska vi ta en tupplur för snart ska vi ut och leka med zindra och matte anna.


Dagmatte åt Zindra

Åh nu börjar jag bli trött på detta borrande! Hur länge ska dom hålla på idag egentligen? Trodde att byggarbetare brukade vara lata och sluta jobba vid luch och sen stå och små snacka. Men icke, inte dom byggnadsarbetarna som jobbar här inte. Kul för cheferna på SES rör iaf! Ni har flitiga arbetare ni. Fan också!

Måste tänka på något kul. Juste jag har glömt att berätta att jag ska vara dagmatte åt lille Zindra, eller lille och lille. Stor mastiff =) Hon är väl typ 8 månader och är redan större än Jumis. Ska gå ut med henne under dagarna när jag ändå är hemma. Kul! Hon och Jum-Jum kommer jätte bra överens men kommer inte ta med henne in i lägenheten, dom skulle riva allt! Hahaha. Kul ska det blir iaf! Om två veckor börjar jag. Roligt =)

Kram på er alla, Daniella
p.s jag vill ha en kattunge!



Jum-Jum och Zindra =)


sigge kom...

5176e415b8ea5ee6b9e313ca8fc180d9.png

Kolla varifrån!

sigge kom och ville gosa med mig. Självklart tänkte jag. Men när han började tvätta mina händer och kinder så ångrade jag mig. Fan för den där lilla sträva tungan! Men lite mysigt är det ju :)


Väckar klocka

God morgon!
Vakade drastiskt av att byggarbetarna började borra hos grannen. Nu ska det vara såhär i 6 veckor var det första som slog mig. Känns ändå ganska vettigt att gå upp vid nio iofs. Då slipper jag sova bort hela dagen. Nu ska jag äta frulle sen blir det en långpromenad med Jum-Jum tror jag =)

Vi hörs senare
Daniella


Höst eftermiddag

Nu har Sanna åkt hem igen. Har haft en riktigt trevlig dag med henne. Har ätit lunch och varit ute och lekt med Jum-Jum. Han verkar må mycket bättre, fast han ligger och sover som vanligt =) Jag ska också försöka få lite sömn för att kompencera från natten.

Vi hörs senare
Daniella

fy vilken...

4b5a2941ecb322e0cdc156f8cdbe5a51.png

Kolla varifrån!

fy vilken natt! Jum-jum är dålig i magen så i natt har jag sprungit upp och ner för trapporna med honom. Stackars liten! Nu är han helt matt, kan inte klandra honom. Idag får han leva på fiskbullar och vatten. Jag skulle ha träffat sanna på stan för lunch men istället får hon komma hit :) god morgon på er alla!


dags för...

0-580b02366eae9abc8246eb4a8d370ed5.png

Kolla varifrån!

dags för en sen middag. Idag bjuds det på enchiladas och majs :) jag och jim har varit jätte duktiga idag och gjort storkok så nu har vi mat för hela månaden. Juste, fick veta nu att dom ska göra stammbyte i vår lägenhet. Troligen efter jul. Då är det vi som flyttar ut till viksberg i sex veckor. Ska bli ganska mysigt faktiskt :) god kväll på er alla! Vi hörs imorgon.


Underbar lördag =)

Har haft en otroligt mysigt dag och kväll. Nu ligger jag i soffan och kollar på little miss sunshine. Den är så otroligt bra, lille Olive är så söt =) Jim blev hämtad av Adam, tror dom skulle spela tv-spel, tuffingar ;) hehe. Ha en trevlig kväll, vi hörs imorgon!

Kram på er, Daniella

kom precis...

20e1e01a80cfb018c2409790ee1cb743.png

Kolla varifrån!

kom precis hem efter en lek stund med jum-jum :) vi unnar oss en varsin corona med massa lime. Jag som inte gillar öl kände att jag var tvungen att ge det en chans. Efter några sånna här kanske jag lyckas övertala jim om en till hund ;)


vaccinet var...

0-4afc5110f79f1512d4fc48712f8e5d56.png

Kolla varifrån!

vaccinet var försenat och kommer in nästa vecka. Fan då ;) vi tog en sväng till pappa istället. Mysigt! Nu ska vi till viksberg och dricka kaffe. Ha en trevlig lördag!


ligger i...

4bb1ac864eaf8eae263b998dd9f5b1b1.png

Kolla varifrån!

ligger i soffan och kollar på tv. Jim fick åka på jour jobb och vet inte när han kommer hem. Hoppas han hinner hem till idol! Saknar min Darling <3


Play date

Nu är vi hemma igen efter en timmes lektid med Zindra och matte Anna. Gud va roligt det var att se dom två springa omkring i skogen, helt underbart att se hur kul dom har =) Ska träffas något nästa vecka också. Zindra höglöper och Jum-Jum brydde sig inte ens, fan va skönt med en kastrerad hund! Nu ligger han och sover i hallen och jag ska påbörja städningen tror jag.

Ha en trevlig eftermiddag, Daniella


Äntligen fredag

God förmiddag allesammans!
Vaknade för dryga timmen sen. Knappade på tvn och kollade på Malou, intervjuvn med Dan Ekborg blev riktigt bra. Tycker personligen att han är roligare än lillebrorsan. Men vad vet jag? ;)

Klockan ett ska jag och jum-jum träffa anna och hennes vovve zindra. Play date! Kul ska det bli. Skönt att kunna snacka hund hur mycket som helst utan att någon tröttnar, hehe.

Hörs senare. Ha en bra dag på er, Daniella


vill ha enliten valp igen <3

Svinis

Fan jag pratade nyss med Telgeakuten och dom sa att jag var i riskgruppen för svininfluensan och måste vaccineras så fort som möjligt. Lördag morgon får det bli. Usch läskigt med sprutor =O

På jobbet...

Sitter på jobbet och väntar på att publiken ska komma och att programmet ska dra igång. Axeln känns lite bättre idag, ska lägga mig i ett varmt bad när jag kommer hem så blir det nog bättre. Glöm inte att kolla på oss i Efter Tio =)

Kram på er, Daniella

På jobbet...

Sitter på jobbet och väntar på att publiken ska komma och att programmet ska dra igång. Axeln känns lite bättre idag, ska lägga mig i ett varmt bad när jag kommer hem så blir det nog bättre. Glöm inte att kolla på oss i Efter Tio =)

Kram på er, Daniella

sitter och...

68137549c8db2e27fa18fe05495e4e81.png

Kolla varifrån!

sitter och kollar på fråga olle dokumentären, borde egentligen hoppa i säng men känner mig inte trött. Dessutom har jag förjävla ont i axeln, blir livrädd så fort jag känner av reumatismen och tror att jag ska få ont i hela kroppen igen. Hoppas att det är borta imorgon, annars får jim sätta upp mitt här och angelica får hjälpa mig på jobbet. Allt löser sig alltid. Får ta lite extra medicin imorgon kväll om det inte blir bättre. Jaja, slut tjatat. God natt med er!


det här...

4bd44f33fe156525205cdacdc0780a15.png

Kolla varifrån!

det här fina trädet är min utsikt från vardagsrummet. Åh va vackert det är ute på hösten!


21/10-09

God morgon allesammans!
Det blir inge Viksberg idag. Jag mår inge bra och ville vara hemma och bara slappa idag. Måste ju vara pigg imorgon när jag jobbar. Nej, idag blir det till att ligga i soffan och ta promenader med Jum-Jum som gäller. Nu ska jag fortsätta kolla på Efter Tio, hoppas ni gör detsamma ;)

Kram på er, Daniella

barnvakt

Kom nyligen hem efter en trevlig middag hos grannen. På torsdag är det jim och jag som är barnvakt åt lille Alex, hoppas att allt går bra. Varken Jim eller jag är ju direkt vana med barn. Kul ska det bli i alla fall =) Snart är det dags för sängen, ska kolla på Christine först bara sen är det bums i säng. Blir ingen sovmorgon imorgon dock. Jim lämnar mig och Jum-Jum i Viksberg innan han åker till jobbet, ska iofs försöka fortsätta sova där. Men sedan väntar en dag med skogspromenad och sill lunch, trevligt. Måste komma ihåg att posta mina papper till TV4 också, fick hem kontrakten som jag skulle skriva på.

Jaja natt natt på er gott folk.
Daniella



Home again

Ohå nu är jag och Jum-Jum hemma igen efter en lång promenad. Vi åkte buss ner till stan, vilket gick jätte bra eftersom han var väldans lugn. Sen gick vi in på jobbet, åh är så glad att jag kan säga så igen, och pratade med Mia och Lena. Jum-Jum var lugn där inne också, men han var himmla sugen på Lenas lunch =) Efter det gick vi en riktig promenix hem, tog lite omvägar för att göra promenaden längre och mysigare att gå. Trist med alla trottoarer och bilvägar så man måste ha lite fantasi. Nu ligger hunden och sover och jag kan lägga mig i soffan med gott samvete. Behöver inte ens planera middagen eftersom vi ska till grannen och äta mat ikväll, kul!

Kram på er, Daniella

Snabb uppdatering

Ojojoj nu har det hänt mycket sedan sist. Vi fick huset, men sket i det. Funderade på hur mycket pengar vi kan spara på att bo kvar i lägenheten för att sedan köpa oss ett hus istället för att hyra. Billigare att äga ett hus med dagens räntor. Dessutom har jag slutat på NK. Det var inget för mig. To stiff. Idag ska jag gå ner till underbara Accent och prata med mia osv. Trodde att jag skulle börja där igen till helgen men det blir till november. Ledig helg denna helg och sen nästa söndag är det 1 november, får se om jag börjar jobba då. Känns ganska skönt att få vara ledig en stund och ladda om batterierna. Åh va jag saknar mitt underbara Accent <3

Jaja, nu ska jag fixa mig för snart ska Jum-Jum och jag ner till stan. Funderar på att social träna honom lite och åka buss med han, men tror jag går ner och tar buss hem. Skönt väder ute att promenera i. Nog om det, vi hörs senare =)

Kram på er, Daniella

jag försökte...

66b9157e4943795fa5a63ddcd26548c9.png

Kolla varifrån!

jag försökte förklara för jum-jum att det var dags att gå upp nu för efter tio började vilken sekund som helst. Jag gick upp, inte han. När jag kom in för att hämta honom ser jag att den lilla fulingen har kurat ihop sig i sängen och planerar inte alls att gå upp. Snart ska jag försöka igen, moahaha.


åh herregud...

0-6d07241806eacc8feaee88830ae44e90.png

Kolla varifrån!

åh herregud va jag är lycklig! Sista dagen på Nk idag och till helgen är det jag som börjar på accent igen. Jag saknar mia, petra och lena. Resväskor, handskas och alla trevliga kunder. Det funkar inte här uppe i stockholm, jag behöver få vara social inte stel och få ha håret utsläppt och inte i en stramknut. Längtar!


sitter på...

7a6929d36de3335f804fa91bffcf47c2.png

Kolla varifrån!

sitter på tåget på väg till jobbet. Känns mindre kul att åka hemifrån klockan tio för att sedan komma hem igen klockan åtta på en lördagskväll då jag egentligen bara vill vara med familjen, men men.


Hyra lägenhet?

Sitter på jobbet och inväntar publiken. Tror det kommer bli ett lyckat program idag, som vanligt ;)

Jag och Jim håller på att jaga någon som vill hyra vår lägenhet. Vi måste bli av med den, gärna så fort som möjligt då en flytt nästa vecka kan komma att bli aktuell. 60 kvm, 2:a, hyra 4800, ligger i Mariekäll. Maila mig om ni är intresserade: [email protected] TACK! Ni kommer att hyra i andrahand första året och efter enn år skrivs kontraktet över på er, Akelius regler tydligen.

Hörs senare
Daniella

utbildningen är...

134e1ce9225f989a9b5cee088762772a.png

Kolla varifrån!

utbildningen är slut och jag var för lat för att åka hem till södertälje så jag tog tunnelbanan till mamma istället. Har satt på en bra film och värmt mammas goda fisksoppa :) jim kommer och hämtar mig efter sitt jobb. Underbart! :)


ska snart...

0-36a528db92cd6db16027c7ff89589415.png

Kolla varifrån!

ska snart iväg till jobbet, känner mig lite trött men det är bara att bita ihop :) hörs senare!


God morgon!

Sovmorgon idag =) Jobbar bara i 3 timmar vid stängning för att lära mig allt nytt. Skönt att kunna ifall jag får ansvaret för det nästa gång. På onsdag ska jag på kurs också, med Isabelle, Liz och kanske Jonas. Kul med kurs. Ska sitta och lyssna i fyra timmar, mindre kul, men slutar efter det. Hem och städa efter de. Känns som både jim och jag måste vara väldigt effektiva nu med den lilla tiden vi har hemma. Är liksom bara ledig på fredag denna vecka! Kommer vara sjuuuuukt trött. Bara bita ihop och tänka på lönespecen. Dessutom är ju mina jobb skit roliga ;)

Hörs senare
Daniella

sitter och...

0-6cc391c253a4d4049c3bde10fb66aa6c.png

Kolla varifrån!

sitter och tar en kaffe efter lunchen på jobbet. Nu kör vi i tre timmar till sen slutar jag. Skönt med korta dagar :) hoppas ni har en trevlig eftermiddag!


Monday morning

God morgon!
Vaknade innan klockan idag, kan bero på att Jim och jag tog en rejäl sovmorgon i söndags så jag var utvilad. Nu på morgonen har jag fixat och trixat med hår, smink och frulle. Snart är det dags att gå till bussen för att åka till jobbet. Börjar komma in i hela buss-tåg prociduren nu till jobbet. Bara att försöka koppla av på vägen dit. Börjar ju inte förens halv tolv så jag ska försöka gå till vaktisarna för att fotta till mitt paserkort. Kul info va? Hehe.

Jaja nu ska jag borsta gaddarna, hörs senare
Daiella
p.s HOPPAS!!!! HÅLLER TUMMARNA ;)


det var...

0-3a558bb45ffeeb4ab10680e5a24e661e.png

Kolla varifrån!

det var inge kul med fotboll så jag åkte hem :) mycket mysigare att ligga i soffan, kolla körslaget och dricka läsk, Hehe. Hoppas att jim kommer hem snart bara, vill ha sällskap!


nu går...

3b720c23d50d856190515bd24aab6fb5.png

Kolla varifrån!

nu går jag och min underbara pojkvän ner till olearys för att möta upp adam and the gang. Hoppas det blir en sjuhelvetes match ikväll :)


nu är...

4b22cf2e04c319fd0f2ec45ef34d2ce1.png

Kolla varifrån!

nu är det höst och då åker pannbandet på :) dags att åka till jobbet, hörs senare.


Vill ha!

Så då var det bestämt. Vår nästa hund blir en Napolitansk Mastiff. Ge oss ett hus och fem veckors semester så fixar vi hunden - tack! En vacker dag så ska vi ha denna fina hund. Jag som var så inställd på en chihuahua men det är ju så häftigt med stora hundar. Jag får låna Silas om jag vill gosa med en liten vovve =) Nej en Neo blir nästa hund för oss...


ge mig!


Still sick

Goddagens!
Idag blev jag väckt av Jum-Jum vid nio. När jag väl kom upp ur sängen var han nöjd och gick och la sig och sov igen. Taskigt. Jag drog med honom ut på en lite promenad och gav honom frukost sen ville ha sova igen. Vilken tröttmössa! Jaha vad ska jag göra nu då? Febrig och dann så ska nog bara ligga i soffan och sova. Måste vara pigg tills imorgon, ska jobba. Är ju inte en sån lång dag så det är bara till att bita ihop. Jaja, vi hörs senare - nu ska jag forstätta kolla på Efter Tio.

Daniella

8/10-09


Idag fick Bamse somna in <3


på lördag...

4912061ac6202e50baeb28187ec2e655.png

Kolla varifrån!

på lördag får vi börja gå lång promenader med jum-jum igen. Tror att han längtar medans lata jag tänker njuta av dom sista dagarna i stillhetens tecken.


borde börja...

0-2583178604dc3ff0eddcb805d479b9ba.png

Kolla varifrån!

borde börja städa men jag orkar inte! Jim kom hem och ta hand om mig <3


eftersom att...

0-388b777f9d6e7ca18e43886671e79e58.png

Kolla varifrån!

eftersom att jag är sjuk så får jag äta vad jag vill till lunch. Jag bestämmer mig för chips som är sega eftersom dom varit öppnade under natten, och självklart gårdagens dipp och cola.


Sjukling

Det fungerade inte att jobba idag. Tror Elin tog publiken istället för mig, tackar! =) Lite synd att min farmor och hennes kusin Annika hade bokat in sig idag så vart jag sjuk. Får fixa platser åt dom någon annan dag också, hehe. Nu ska jag ligga och kurera, samt ringa och bråka med Telia eftersom att vårt bredband krånglar och dessutom höra av mig till Akelius om värmen i våran lägenhet - det är iskallt!

Hörs senare
Daniella

sitter på...

0-6802b0ba60ea3f64c40bf27bab3df2a7.png

Kolla varifrån!

sitter på tåget på väg hem. Mår så förbannat illa så jag klarade inte av mer jobb. Köpte en dricka för att jag trodde att det skulle lindra, men icke. Gotte grisen som sitter raden framför och äter polkagrisar så det både låter när luktar i hela vagnen underlättar inte heller. Vill bara att jim ska hämta mig nu så jag kommer hem någon gång! Håller tummarna att jag mår bättre imorgon då det är tv 4 jobb.


på lunchen...

7f6115ce1a511926536d0865e9ee9ffd.png

Kolla varifrån!

på lunchen hann jag med ett ärende på stadens gator. Äntligen hittade jag ett king size täcke som praslade! Längtar efter att krypa ner nyduschad med jim ikväll. Underbart <3


nu sitter...

5e2ff9e366a1351cc44ca0a90e0ea71f.png

Kolla varifrån!

nu sitter jag på tåget påväg hem. Fy satan va trött jag är! Hur trött?, jo så Jävla trött att jag till och med har fötterna så där som man absolut inte får ha dom, på sätet mitt emot. Fattas bara att det kommer fram en tant och säger till mig, då kommer jag falla ut i gråt! Vill bara hem nu, får inte missa DH!


Morgon trött

Oj, nu var det länge sedan jag skrev, sorry. Jag har haft fullt upp med det nya jobbet. Har varit så jäkla trött så jag inte har orkat skriva =) Allt går iaf jätte bra och jag trivs super. Börjar komma in i allt nu, vilka sko märken vi har osv. Det som inte hänger med det är morgonpiggheten (är det ens ett ord, hehe?). Spelar ingen roll vilken tid jag går och lägger mig, jag är ändå lika trött på morgonen. Igår skippade jag till och med Svenska Hollywoodfruar för att jag var så trött =O Vad har hänt? Men men, skönt att få lite rutin i vardagen. Det är värdelöst att somna klockan ett och sova fram till tolv på dagen för att sedan lägga sig i soffan och glo på tv hela dagen. Det här är så mycket bättre =) Nu måste jag sluta för min buss går 10.08.

Vi hörs senare
Daniella


nu ska...

7ba801b177e101b43150a98059299b50.png

Kolla varifrån!

nu ska jag snart till tåget. Dags för jobb. Skönt med en kort dag idag, är så trött :) men kul ska det bli, Hehe. Ha en bra dag!


pappa och...

5e105ee505a60617fece2ca82f83fbbb.png

Kolla varifrån!

pappa och louise kom förbi med varsin kanelbulle åt mig och jim. Vi kunde ju inte vara utan på kanelbullens dag :) man tackar!


Usch och fy och bläää

Usch Jim ringde nyss och sa att han snart var på väg hem. Han hade tydligen fått jätte ont i huvudet. Håller tummarna för att det inte är ännu ett migränanfall. Stackars darling <3

Jimpelimpen

Åh, vet inte vad jag ska hitta på. Sitter och kollar på hela veckans Superstars, mitt och jims program - men det suger att kolla på det när inte Jim är hemma. Känner mig som en halv person när jag inte är med honom =( Hoppas att det inte blir en allt för sen kväll, saknar min älskling <3


looong time ago

Hitt på nu då?

Nu kom jag precis hem från Ica maxi. Har köpt riktig Daniella mat idag, lika bra att passa på när Jim är borta med jobbet =) Sushi till lunch, rökta räkor, varmrökt lax och sallad till middag. Kan det bli bättre? Självklart har jag toppat med lite smågodis till filmen ikväll vid tio. Frågan är bara vad jag ska hitta på nu? Trist väder och inge bra på tv. Börjar sakna Jim redan, pissigt. Han kommer ju inte hem förns seeeent. Yeah yeah, hörs senare.

Daniella

Fy fan!

Människor alltså! Jag förstår mig inte på vissa människor ibland. Folk har så jävla svårt att ställa upp för andra, speciellt om det är någon medmänniska man inte känner. Jag och Jim åkte från Viksberg där vi hämtat Jum-Jum. På raksträckan ser vi en bil som kört av vägen och ligger i diket nästintill upp och ner vänd. Utanför bilen står tre stycken chokade killar, skulle tippa på att dom var i 18 års åldern och precis tagit körkort. Vi paserar bilen, tänker "varför stannade vi inte?" och vänder på närmsta ställe för att åka tillbaka och hjälpa killarna. När vi kommer dit har ytterligare en bil stannat, troligen en fotbolls tränare till killarna eller liknande - någon dom kände. Vi hjälps åt och försöker få upp bilen som ligger kvar i diket. Jag försöker kolla så killarna är okej osv eftersom jag inte kan bidra så mycket i styrka. Undertiden vi står där passerar ett trettiotal bilar, utan att stanna och kolla så allt är okej. Visst, dom ser att vi står där och hjälper till men en till hand hade ju inte skadat. Killarna talade om att det tog lång tid innan någon ens stannade, vi var dom första, många hade glott och åkt vidare. Tänk dig själv i den situationen. Du står där med din bil som ligger i diket och ingen stannar. Vafan asså, seriöst. Att folk har viktigare saker för sig är bara skit snack, lata är vad dom är. Tänk om dom var skadade när dom satt där i bilen? Halv döda? Och folk åker bara förbi för att Idol snart börjar på tv.

Nu har Jim och jag gjort dagens goda gärning. Ska göra MINST en god gärning varje dag! Tror man blir en bättre männsika.

NU ska jag kolla på Idol, efter att vi har hjälpt till!
Daniella

I väntan...

Sitter på jobbet och väntar in publiken. Dom borde komma om 40 min typ, får roa mig med folks bloggar så länge =) Tror att det kommer bli jätte bra program idag, morgondages program också. Kul! Nu ska jag snoka runt, hörs senare.

Daniella