Riktiga vänner är svårt att hitta men...

image466
Saknar min Jello så oerhört mycket <3

Dystra jävla hår

Nu är jag så jäkla less på att vara brunhårig!!! Har frågat den rödhåriga tjejen på H&M som typ är drottningen av hårfärg hur jag skulle gå till väga för att bli askblond och fixa fjortisblonda slingor. Till och med hon sa att det var omöjligt! Tror inte jag har pengar till att gå till frissan heller för att chansa om det blir bra, men jag vill verkligen bli blond igen! Har inte änns känns mig någolunda fin en endaste dag efter att jag blev brunnet. Hur som helst så la jag i guldiga slingor, eller emelie hjälpte mig snäll som hon var. Men vet inte om jag är nöjd. Någon som vet hur i helskotta jag kan bli blond igen? HJÄLP!

Dagen har jag som sagt spenderat med emelie. Har gått på stan, färgat hår och drukigt kaffe a la emelie. Ikväll blir det att kolla på Lost, har varit och köpt säsång 3, som jag har längtat! Juste i morse var jag och jimpa på core också, duktiga!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen. // Daniella


 Dagsöversikt


Bilder från helgen

Älskling

Åhh min Jim är den bästa <3
Kolla vad han har
gjort...

image506

Lov

Äntligen är det höstlov :) Och inte nog med det, jag har praktik efter lovet ända fram till 3:e mars! Som ett helt sommarlov, fast liiite längre! Det skönaste är att jag skriver texter hemifrån som publiceras på Plskis.se.
Imorgon är det bara frukost sen bums iväg till gymmet. Så kommer väl förhoppningsvis hela veckan se ut. 

Har inte så mycket kul att skriva tror jag, återkommer när jag har nått intressant.

Juste till helgen blir det troligen Haloween fest hos Ida :) Jag ska vara häxa och jimpa drakula, kuuul!

Nu ska jag krypa till kojjs. Smell you later aligator.

image468

Hemma hos

Känns som det var ett tag sen jag skrev nu, typ måndags :O Hmm låt mig tänka..nej ni har inte missat något speciellt kul och inga roliga outfits tror jag. Har bara varit i skolan, i onsdags tyckte jag att jag förtjänade en dag hemma så sjukanmälde mig, men hade faltislt rysligt ont i lederna så det var inte skolk. 

Idag har jag bara varit i skolan, skrivit för TumbaTimes inte lika kul längre, nu vill jag bara ut på praktik och imorgon är det sista dagen i skolan på huuur länge som helst. Börjar igen 3:e mars. Imorgoneftermiddag ska jag spendera med Emelie, har inte träffat henne på länge så ska bli kul :)

Har ingen rolig outfit bild till er idag heller men tänkte däremot bjuda på en liten "Hemma hos" tur i min och Jims enkla boning. Enjoy!


Älsklooo <3
image505

Idolhockey

Halloj :)

Har varit en helt vanlig dag i dag, inte mycket att skriva. Skola skola skola, prov, plugga inför morgondagens prov. Skönt att det är sista veckan, sen är det lov och efter det en 15 veckig praktik. Kommer jobba hemifrån också, himla skönt! Börjar skolan igen den 3 mars eller nått, härligt! Och efter det är det bara en massa studentskiovor, kickoff och massa kul.
Efter skolan åkte jimpa och jag till donken, köpta mat, sen hem, plugga liiite och sen iväg på hockeyn. Såg Idolerna :) As häftigt! Men matchen var sådär halv rolig så åkte hem till andra periodpausen.

Dagens outfit
image495
Beige "hockey tröja" - H&M
Jeans - H&M
Skärp med gulddetalj - Farmor´s old
Beiga pumps - Din sko

Gråa söndagen

Igår la jag ut nya länken till plaskis vilket jag fick lite skit för eftersom den sidan bara är till för redaktionen än så länge så ni andra får vänta i cirkus en vecka tills ni får gå in på nya sidan, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Dagen idag kan jag sammanfatt med ett enda ord SLÖHET. Har legat i sängen typ hela dagen, varit hos emma ett tag och "pluggat" men vi fattade inget så struntade i det och sen åkte jag till brnnsäng för att plocka upp pizzorna som familjen Tillberg hade gett mig i uppdrag. När jag väl stog där och skulle pröjsa så märker jag att jag inte har mitt kreditkort med mig, eller mitt körkort (har alltså kört både gårdagen och denna dag utan, ajajaj) men tur som det var så hade jag 150 kr i plonkan sen var killen i "kassan" så schyst så jag fick komma och lämna 20 kr senare när jag hade tid. Skönt!

Dagen till ära har jag bärt detta
image494
Lacktights - H&M
Tee med tryck - VeroModa

//Daniella

Dagens

image493
Halsband - Farmors gammla
Svart tröja - MQ
Svarta shorts - H&M
Brun/Röda overknee strumpor - H&M
Svarta skor - Skopunkten
Rosa bandet - Vila
(lägg märke till att jag har ansträngt mig med samma färg på naglar, strumpisar och halsband)

Torsdag

Halloj!
 
Snart är det äntligen fredag! Gud va skönt det ska bli med en lugn helg. Idol imorgon och hundvakt på lördag, jepp det var väl mina helgplaner i en kort sammanfattning.

Idag var jag i skolan, såklart!Har varit där varje dag denna vecka, brukar ofta vara någon dag man känner sig hängig men hmm jag har varit riktigt duktig den här terminen (som slutar nästa vecka), har bara 3 % frånvaro, toppa de niii...

Inatt väkte Jimpa mig 
J: Daniella jag mår dåligt
D: Men gå ut och ta frsk lugt. SPY INTE här inne! (hatar när folk spyr)
J: BUUUHHHHAAA (spyr rakt i en jävla plastpåse som ligger vid sängen..
jag håller för öronen och tänker mig bort, men lyckades klappa han lite på ryggen med armbågen...ÄKLIGT!!!

Idag jobbade jag asa bra i skolan, gjorde källkretiks grejen, renskrev mitt reportage och skrev min krönika. Plus att jag hjälpte redaktionen som hade TumbaTimes. Kanske var för att Jimpa var bort, who knows?

Föresten så var Ida hundvakt åt lilla vovven Sussie, som låg i mitt knä när jag skrev...

Dagens
image490
Svart tröja - MQ
Grå "hängsel känning" - MQ
Gråa overknee strumpisar - H&M
Till: Svarta stövlar så bara kanten av strumporna syntes, och en liten svart väska.

Vovven

Shopping

Halloj :)

Igår var Jimpa och jag på hockey, kul kul kul! Men innan de så parkade vi hos farmor och farfar och vilken tur det var att vi gick dit för farmot höll precis på att rensa garderoben. Samlade på mig ett tio tal skärp och en röd overall, men den vågar jag inte använda än :P Ska till henne någon gång i nästa väska så ska hon plocka fram massa skor och väskor också, billigare än att shoppa och roligare.
 
Hann faktiskt med en snabbis på stan idag innan jag och jimpa var och tränade. Vägde mig igår - NU börjar det nya livet! Korse gisses jag började gråta...Nåväl tillbaka till shoppingen. Kollade på vakna för någon dag sen så var elin kling där och tipsade om orangea grejer så det avgjorde saken! Jag köpte de där overknee strumporna i orange färg, vart ett par gråa också. Och lack tights, och smink, och nagellack...bilder längre ner..

Nu ska jag snart ner till pappa och äta fiskgryta mm´mmm´mmmm :D

p.s jag lägger inte upp en dagens outfit idag för jag har precis kommit ur duschen...

//Daniella

Bilder på det införskaffade


En dagens....

image473

Brun klänning - H&M
Svart skärp - taget från någon annan klänning

Helgen

Halloj allesammans!!!

Gårdagen började men att jag kände neej nu måste jag röra på mig och känna mig extra fin ikväll, så jag packade ihop och åkte ner till world class, stod på bandet i en timme typ och efter det gjorde jag lite ben övningar. Dukti kikka. Men det var ju nästan helt i onödan eftersom jag på hemvägen stannade och köpte pizza till mig och jimpa, men vatta häck. Det var förövrigt det enda jag åt igår.
    In i duschen, börja fixa sig. Vid halc sex fick vi skjuts upp till Nenne i stockholm och började förfesta. Vid sju kom jello, danne och ida. Hade riktigt kul. Vid nio tiden tog vi t-banan till centrum för utgång på Claras. Jag var super nervös för att inte komma in eftersom jag är brunhårig nu men blond på körkortet, så jag tog med mig passet försäkerhetens skull :) Dansade fram till två sen var det dags att åka hem. Haha hade asa kul med ida och jello på dansgolvet, gjorde narr av alla som stod och porrade sig mot varandra. MOAHAHAH! Ida började blöda näsblod inne på toan så jag jagade en tampong i tjejkön som vi stoppade upp i hennes näsa, haha alla tjejer inne på toan tog fram sin kamera och plåtade och asgaravade. KUL KUL KUL :) Jimpa var kung på dansgolvet också. Men som sagt (skrivet) två var det dags att börja tänka på refrengen. Tack Jim, Jello, Daniel, Rille, Nenne, Ida och Jens för en toppen kväll :)

Idag sov vi ända till ett, skööönt! Skulle igentligen på turinge marknad (?) med jello och daniel men är lite väl seg för de. Nästa år kanske :) Ska snart åka till mamma och äta suschi mm´mm´mmm..Jimpa får väl ta kebab eller nått :)

// Daniella

Bilder från gårdagen

Gårdagens outfit blev tillslut...
image443
Dödskalle linné - Sunny Beach
Svart skinkjol med högmidja - Vila (Cosmopolitan älskar)


Klädproblem!!!

Behöver lite hjälp med vad jag ska ha på mig imorgon. Kjolen är jag fast besluten av att använda men överdelen är jag lite fundersam över. HJÄLP!!



Ska ha utsläppt hår med lite lockar och luggen ska vara framme. Hmm lite svårt beslut, Tunika, boxarlinne eller guld dödskalle? Funtar på svarta pumps till...

// Daniella

Helg helg helg!!!

Skola som vanligt idag, har börjat marknadsföra TumbaTimes.
Ikväll blir det bara lugnan och ladda för morgondagen! (Claras here we come!) Ska kolla idol, äta godis och massa god mat. mm´mmm´mmmmm

Kör en dagens idag med (ursäkta fejjan)

image439

Vir/blå randig skjorta - Gina Tricot
Svarta jeans - H&M
Svart skärp med blomma - Sanna´s
Körde en liten teskedsgummanknut på det hela :)

Framtidsplaner...

Har invigt min nya kamera idag, haha det blev några bilder så orkar inte sortera :) Kolla och njuuuut, eller nått.
Vanlig skola idag, eller jaa en vanlig torsdag med massa journalistik och hela dagen gick åt att göra resursch med Jello. Haha guud va hon är med i min blogg nuförtiden men det är typ bara henne jag undgås med på grund av allt jävla skolarbete! Längtar till praktiken då jag kan bestämma arbetstiderna själv och bara skriva om saker jag är intresserad av. Kom gärna med förslag på tex krönikor eller liknande som ni skulle tycka vara kul att läsa om :)

Imorgon ska vi marknadsföra klassen webbtidning (som btw ligger uppe bland länkar). Läs och komentera! Kvällen blir bara lugn. Kolla idol och somna tidigt, guud va skönt det ska bli! Ska träna efter skolan också, har ju ett mål till studenten på ca 56-58 kg, fråga mig inte vad jag väger nu för det vet jag inte, slutade väga mig i somras blir för deprimerad annars, nåväl träning ska det bli iaf!

Lördagen kommer gå åt att plugga, då har det fan gått för långt när man måste plugga på en helg. Tack skolan! Men sen på kvällen ska vi ju trots allt ur i stockholm, Claras! Kul kul kul :) Jag, jim, emma, jello, daniel, adam (?), tobbe (?), rille, ida, nenne, henke och nennes andra kompis kommer inte ihåg :) Hoppas och tror att emelie och hennes henke också ska med :D

//Daniella

En dagens:
image419

Vit/ guldig tee - Cubus
Svart skin högmidjakjol - Vila


Bilder från dagen


Full fart mot helgen - som Jello brukar säga

Jaha imorgon är det äntligen torsdag och sen som ni säkert vet så är det fredag. Woohhoo nu är det bara båda mediadagarna kvar, journalistik imorgon och mediakritik på fredag :) Skönt skönt skönt! Har varit sjuuukt stressad hela veckan, prov måndag - tisdag och onsdag men nu kan man äntligen slappna av :)

Efter skolan var jag och Jello på elgiganten och köpte min kamera, vart den rosa :D Super söt är den. Så nu blir det mer outfitsbilder och lite latjo bilder från skolan. 10,1 megapixel, vad nu det betyder? Och ett SD minne på 1 gb, borde räcka för lite party bilder.
    Efter elgiganten gick vi på stan och kollade runt efter kläder att ha på sig på lördag, jag vill vara värsta partig känner jag! Asa länge sen jag var ute, förra helgen tog vi det bara lugnt, helgen innan det jaa då gick det som de gick och innan de lugnt. Gud va kul det ska bli :) Jag hittade iaf en super snygg högmidja kjolm i svart skinn, så köpte jag rosa bandet grej också, kul kul kul!
    Hoppas emelie och henke hänkar (hahaha typ samma som henke och hänkar) också, va så lääänge sen jag träffade dom..

Nu ska jag kolla på vänner och sen ska jag somna tidigt, eller ahh efter Greys såklart!

//Daniella

Min lilla pluggis innan klassfotot <3
image409

Kamera kollande

Åhh nu har jag hittat två super fina och tydligen super bra kameror! Men jag vet varken vad megapixel eller MB är så är lite rädd att bli lurad, men va fasiken.

Någon av dessa SKA bli mina idag efter skolan för ca 2000 kr



Vilken är finast?


Skooooltrött

Hade precis prov i Småföretagande. Hmm gick väl sådär, det där med varulager ville inte riktigt fasna i mitt huve, men aja G blir det iaf. Lite jobbigt för om jag skrev VG på det här provet så skulle jag få det i hela kursen,men får väl smöra lite när vi ska jag marknadföring för det är jag typ bäst på :) Det är ju den enda jag gör hela fredagarna i skolan så...
 
Gick till bibblan för att skriva min loggbok till historian men det visar sig att skrivaren inte funkar så jag skriver blogg istället. typ samma sak. Men jag känner mig som världens mobboffer när jag sitter här helt själv (därför jag bara skriver massa skit) för alla andra har lektion, jim och adam är på gym box spinn, jello på engelska c och emma är sjuk. hmm inte mycket att göra, äsch börjar om 501 minuter så jag kan ju kolla runt lite på folks bloggar och annat strunt. Men gud va jag snackar skiiit juste nu, inte alls intressant att läsa,men vatta häck :)

Måste köpa en ny kamera för denandra har pajjat, too bad! Jag vill lägga ut outfitsbilder och annats strunt som ska hända i helgen, får väl ta en rajd till elgiganten efter skolan kanske. Vad kostar en bra kamera föresten? Där ser man, ännu en grej jag kan kolla nu när jag sitter här som världens ensammaste människa.

Jaja nu får det räcka med struntprat. Smell you later // Daniella

Kärlek <3

Jag är så kär, finns inget bättre än att ha pojkvän nu när det börjar bli kylligt ute.
Älskar dig enormt mycket Jim Tillberg

image323

Helgen

Tänkte bara köra en liten snabb uppdatering om helgen nu eftersom jag sitter med hårfärg i huvet. Håller på att färga mitt löshår brunt och tänkte att då lägger jag i en liten färgklick i mitt riktiga också så det blir samma här, woohhoo smartyy smartyyy...

Jaja helgen var det ja.
Fredagen spenderades med jim och hans mamma katta efter en otroligt lång med rolig skoldag. Vi kollade på Idol och mitt i natten åkte jim och jag och hämtade systerryster sanna-panna som var på fest i Hudding :)

Lördagen började med att pappa skickade iväg mig och sanna på pedikyr (hmm det är väl fotvård) eftersom han tyckte att våra fötter var äkliga, hmm schyrre. Sanna och jag begav oss iaf till strängnäs och hamnade på ett jätte mysigt ställe som gav oss jätte mysiga fötter, tack för det pappa!!!
På kvällen var det bio som gällde. Jag, jim, sanna, rilla, adam, tobbe, jello och daniel åkte upp till heron city och käkade middag och kollade på "SuperSugen", den var väl hyffsad, lite sen i mitten bara,,,

Jepp det var min helg, dags att tvätta ur håret...

//Daniella

Ny fripp

Tänkte bara lägga in bilder på mig och min nya fripp :) Både färgat och klippt, Bad frisörskan att klippa bort det slitna och det blev en del, men men det växer ut och dessutom ska jag fixa hårförlängning nästa månad så vatta häck...
Har skrivit en super artikel på TumaTimes så gå in där och kolla, har skrvit den första som kommer upp, Värsta kul med undersökande och viktiga saker, har ringt runt massor och det lönade sig och Sari sa att mitt betyg har höjts betydligt tack vare den :) woohhoo!!!
Helgen blir jätte lugn, Idol idag och bio imorgon. Skönt!!!


Bilder på mig och Jello, vill bara påpeka att ALLA bilder är oseiösa!
bhjgvghjnjgNy frippimage411

Stop in the name of blogg!

Jag har blivit lite dålig att uppdatera men jag har varken tid eller lust. Har bara massa pluggande hela tiden och känns inte som att folk blir så roade över att läsa vad jag har haft för prov eller vad jag har pluggat under dagen. Skriver när jag har tid istället och ska lägga in en bild på min nya frilla, ska klippa mig imorgon. Lugg lugg lugg! Vat att jag har haft det förut, men tänkte att det kanske blir snyggt nu till vintern med brunt hår och en fin mössa...Juste jag var på coaching möte igår på world clas och så har jag ju bokat personlig tränare. Igår fick jag iaf ett papper där jag ska skriva vad jag äter under en vecka - GGAAAHH! Kommer inte åns våga äta för jag skäms ju för att skriva godis, läsk men sen äter jag ju bara vegitariskt resten av veckan, nåväl börjar på måndag med matschemat. På väg mot målvikten - Student 08 here a slim Daniella comes!

Smell you later aligator

image410