syster eller melodifestivalen?

Idag var jag uppe med tuppen kändes det som. 08.15 gick jag ut på en promenix med jum-jum (åhh va hans namn är jobbigt att skriva) och efter det var det bara till att piffa till sig och gå en rask promenad ner på stan till jobbet.

Efter jobbet idag kommer Jimpa och hämtar mig sen blir det raka vägen ut till viksberg där det bjuds på middag. Ska även kolla på Körslaget, final. Heja hanna...Tror jag.. Har inte följt det men är det final måste man ju bara kolla.

Juste vi har även stött på ett problem på sannas födelsedag. MELODIFESTIVALEN BÖRJAR!!!!!!!!!! Vet inte om jag någonsin har missat ett avsnitt av det i hela mitt liv, och nu ännu värre - premiär avsnittet. Hoppas det går i repris på söndag så jag kan mysa framför tv:n och vara bakis =) Måste kolla upp det där....

Åh just nu känner jag mig sådär super kär. Pirr pirr kär. Mysigt! Ville bara stanna kvar i sängen med jim i morse där han låg och gosade. Avis på Jum-Jum som snodde min sovplats istället.

Nej nu ska jag jobba. Hörs senare.
Puss Daniella

Trevlig fredag

Har haft en jätte bra dag idag, känns som att det har varit måmga sådana på senaste tiden så hoppas det håller i sig. Trevliga dagar är alltid kul =)

Vaknade  Blev väckt relativt tideigt idag av att det ligger tre djur och en jim och fnittrar i sängen. Ganska mysigt men jag var såååå trött. Well well det var bara upp och hoppa. Var på gymmet tjugo över tio och innan det hade vi redan hunnit tanka våran nya bil full och lämnat Jum-Jum ute i viksberg så han fick leka med bamse medans vi tränade. Gick jätte bra på gymmet och har inte lessnat det minsta än. Idag har vi även städa jätte fint här hemma, älskar att komma hem när det är fint och mysigt. Känns otroligt skönt att veta att det verkligen är vår lägenhet nu och att Tom inte kommer flytta tillbaka eftersom han movar till Halmstad med sin johanna. Åh längtar till sommaren då vi kan vara där och hälsa på. Jaja men nu lämnade jag ämnet en anning eller sjuttiofem. Vid fem tiden åkte vår lilla familj upp till stockholm för att avnjuta en otroligt god måltid hemma hos min mammi. Mums säger jag bara, var jätte gott med riktig mat =) (jag har nog inte klarat av att skriva ett enda inlägg utan smileys, beroende, så ha överseende) Kollade även på lets dance och firade Jims nya jobbsom börjar på måndag.

Jim är kvar uppe i stockholm eftersom han ville spendera lite tid med Nenne. Hoppas dom har trevligt, var jätte länge sedan dom sågs! Tror dom är kvar på malins 91:an på söder. Mysigt ställe de där =) Kenta hämtar honom i natt så jag är pigg och fräsch till jobbet imorgon. Schyrre. Nej nu ska jag bädda ner mig i soffan och zappa mellan kanalena tills det är natt natt.

Puss Daniella


världens bästa Claesson´s

lille hamilton

Gud va jag är avslappnad just nu. Ligger i soffan i viksberg och kollar på våra bästa år samtidigt som jag läser lite bloggar. Kan det bli bättre? Jo det kan det nog föresten. Vid tre ska vi åka och träna och efter det ska vi kolla på bilar och förhoppningsvis köpa en idag. Åh va kul, efter det kan det inte bli bättre =)

Smell you later
Puss Daniella

Världens bästa Jim

Nu känns det som att vi går emot bättre tider när det gäller min och jims eknomi. Skönt! Jag pratade juste med Bea från Willys och hon talade om att hon trodde att hon hade något åt mig och skulle höra av sig senare i veckan eller så fort någt dök upp. Bara hoppas på de bästa =) Sen fick vi en trevlig överaskning igår. Jimpa fick jobbet han sökte, ett vörsting jobb. Visste att du skulle klara det darling. Så stolt! Börjar på måndag, kul kul kul. Nu ska jag städa och längta efter att jim kommer hem från jobbet så vi kan träna. Ska köra jätte hårt idag =)

Puss Daniella


Grattis Tom 21 år =)

Jaha då har jag precis varit på lunchrast och gjort av med lite pengar. Har köpt pressent till Tom som fyller 21 idag och även en pressent till Sanna som fyller 18 den 7:e februari. Hoppas dom blir nöjda =) Unnade mig själv ett par rosa jeans från h&m, kostade ynka 200 kr så det passade plånboken ganska bra.

Ikväll plockar Jim upp mig efter jobbet och efter de bär det av till Viksberg där Tom ska firas. Ska äta tårta, mmm. Nu kan jag göra det utan att få dåligtsamvete för jag vet att jag tränar bort den imorgon på gymmet. Smart assssssss ;) Ska även kolla om han har fixat ner några bra filmer som jag och jimpa kan glo på ikväll. Åh det är så himmla mysigt hemma nu. Kliniskt rent, fint fruktfat och massa massa massa ljus. Älskar våran lägenhet och jag älskar min nya lilla familj. Jim, jum-jum, charlie och sigge. Lööööv. Uscanemej va jag känner mig känslomässigt laddad idag, på¨ett bra sätt. Känns som att jag skuttar runt på moln. Slår vad om att mitt hjärta kommer banka massor när Emelie tjippar förbi jobbet idag efter sin fika med mea och sara. Lycklig =)

Back to work.
Puss Daniella

Utmanad

Vart utmanad av Emma

4 av mina favoritprogram:

- Vänner
- Greys Anathomy
- DH
-Sex and the city

4 saker jag gjorde i går:
- Var i viksberg
- Åt rökta räkor + aioli
- Jobbade
- Mös med min Jim

4 saker jag ser fram emot:
- Att komma i form
- Tills lägenheten är jätte fint städad
- Att Tom flyttar till Halmstad med Johanna, då kan vi åka dit på weekend =)
- En bättre ekonomi

4 favoritrestauranger:
- Minako
- Eagles
- Barollo
- La cantina

4 saker på min önskelista:
- Ny mobil
- Spa weekend
- Resa
- Löshår

4 personer jag utmanar:
- Sanna
- Jello
- Johanna
- Emelie

Världens bästa gym

Än så länge har dagen varit hur skön som helst. Träningen imorse gick jättebra ochkorsejisses vilken toppenstart på dagen. Jim och jag var helt ensam på gymmet så vi hittade på massa roliga övningar. Kastade pilatesbollen, körde lite step up osv. Skönt när man känner att man kan köra gärnet utan att vara orolig över hur man ser ut när man tar i som tusan. Verkligen en ny start!

Nu är jimpa oh klipper sig. Han kör väl på den vanliga simpson frisyren som vi brukar kalla den. Ser lite rolig ut när den är klar i början men efter en vecka har håret växt ut perfekt. Får se om jag färgar hans hår också tills sannas dag? Ska vänta med att färga mitt tills dess. Får klara mig med den här otroligt snygga utväxten ett tag till.

Imorgon är det dags att jobba. På onsdag ska jag ringa Bea från willys igen och kolla hur det går. På torsdag är det middag hos mamma då kläderna som vi bställt förhoppningsvis har kommit. Sen är det äntligen fredag igen. Va fort veckorna går nu för tiden =) I helgen blir det bio också, får se om sanna vill med. Hoppas!

Puss Daniella

Super saturday

Måste bara börja med att säga att gårdagen var superlyckad =) Petra hade gjort massor av god mat, pluggat in drinkar och värmt upp poolen. Vi åt jätte gott, badade väldigt länge och drack sisådär lagom mycket. Synd att jag glömde kameran för det hade blivit roliga bilder. Nästa gång får jag komma ihåg det. Jim hämtade mig och mia vih halv ett (?) tiden, somnade nästan på än gång. Vaknade vid tio tiden imorse och mådde faktiskt superduper, trot eller ej. Gick ut med jum-jum, åy lunch och sedan bar det av till jobbet. Gick bra på jobbet, fixade och trixade lite. Imorgon är jag ledig och då är gymmet som gäller. Ska vara där klockan nio så det blir en toppen start på dagen, efter det ska jimpa klippa sig och sen blir det lång promenix med jum-jum. Längtar =)

Puss Daniella

Tipptopp dag =)

Gud vilken toppen dag måste jag säga. Träningen gick jätte bra, körde på som fan och det gick över förväntan måste jag säga. Jag kan bara föreställa mig vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon, hua! Träffade Emelie på stan vid halv två för lite lunch och shopping, väldigt trevligt. Saknat henne! 

Nu sitter jag och kollar på Let´s dance. Laila och Magnus är ju klart bäst. Sen är jag ju ett Isabella fann men hon är dessvärre lite stel i kroppen, men jag håller tummarna =) 

Imorgon är det äntligen lördag. Först ska jag jobba med mia, åhhh va roligt, sen blir det middag + bad hemma hos Petra, åååhhhh ännu roligare. Längtat massor efter imorgon och snart är den här. Jag har nog världens bästa jobbarkompisar, dom får mig verkligen att kännas som en i gänget. Inget skumt för att jag är 19 och endast extra. Kommer vara en sorglig dag då jag tvingas lämna dom. Usch får klump i magen bara jag tänker på de, men än är vi inte där så upp med humöret =)

Hoppas att mamma kommer in med nancys sallad till mig imorgon till lunch ;)

Puss Daniella 

p.s nu ska jag äta rökta räkor + aioli.



vill tillbaka till solen

Morgondagens schema

Dagen har varit lugn men imorgon är det andra bullar som gäller.
10.00 - viksberg, lämna Jum-Jum
10.30 - Instruktion på gymmet + snabb träning
11.45 - Viksberg för att duscha, socialisera m.m
13.30 - Träffa Emelie på stan för lunch + shopping. Trevligt!

Efter det ska det handlas, städas, fixas med middag och sedan avnjuta lets dance. Vilken toppen dag som väntar =)

Puss Daniella


Sigge goes wild

Vi har plockat ner julgranen och julgrejerna för länge sedan men vi har bara inte hunnit ner med dom till förrådet. Granen ligger ihopvikt i ett hörn. Sigge kryper under den och sover där. Nu tror han att han är en utekatt.



Undra vem som är den smarta systern?

Claesson säger:

visste du att om du har druckit och cyklar så kan du åka fast för rattfylleri?

Daniella säger:

hehe jaa, heter det inget annat än rattfylla? styr någonting

Claesson säger:

nej det heter rattfylleri

Daniella säger:

aha trodde att det skulle heta något med styr, eftersom man anväder ett styre istället för en ratt. Jooo men jag e nästab säker

Daniella säger:

styrfylla, jepp thats it

Claesson säger:

jag läser ju om det nu mongo

Daniella säger:

ja men jag är säker

Daniella säger:

STYRFYLLA

Daniella säger:

STYRFYLA

Daniella säger:

STYRFYLLA

Daniella säger:

STYRFYLLA

Claesson säger:

"om du har druckit och tar cykeln riskerar du att åka fast för rattfylleri. cykel räknas som ett fordon vilket beryder att det är olagligt att dricka och att cykla ute i trafiken"

Daniella säger:

eller nej föresten de kankse inte heter de...aja men jag hade nästan rätt

Claesson säger:

hahaha

  vs 

The best time of the year

Åh jag vill tillbaka, jag vill att det ska vara sommar och jag vill utomlands. NU NU NU!



Fasiken

Jaha mejlet som jag har väntat på  kom aldrig och drömmen om radhuset gick upp i rök. Kommer fler chanser säger Jim i ett försök att peppa mig. Yeah yeah, men det var ju så perfekt. Aja nästa gång kanske....

Idag ska jag ringa och boka tid för instruktion på gymmet åt mig och Jim. Ska dit på fredag. Super mysigt gym som jag hoppas att ingen får nys om. Skönt att vara själva. Hemlig destination. Där ska jag träna mig snygg inför sommaren. Tänkte peppa som satiken innan helgen eftersom jag ska vistas i bikini på lördag men jag gav upp rätt fort och sätter upp ett litet längre mål. Kändes bäst så, hehe. Håll tummarna!

Nej nu ska jag ta mig i kragen och uträtta dagens ärenden. Vi får höras senare helt enkelt.

Puss Daniella


Jum-Jum 1,5 kg

Jum-Jum 17,4 kg...tiden går fort

Sjukling, igen

Jaha bara för att jag är ledig nu så blir jag sjuk. Men hellre det än att sjukskriva sig rån jobbet dock. Igår fick jag en sådan otrolig huvudvärk. Jag var helt borta och Jimpa tvingade mig i säng klockan nio och där somnade jag bumms. Vaknade till vid halv tre och fattade inte vart jag var, jag hade drömt att det var inbrott på jobbet och massa grejer. Gick upp och hittade Jim i soffan där han satt helt outtröttlig. Tror han kom och la sig vid fyra.


Idag hade vi tänkt träna men vet inte om de är så smart. Har tagit alvedon, lagt mig i ett varmt bad så lederna skulle vakan till liv och tagit spruta. På det har jag även varit ute och promenerat med Jum-Jum så jag borde vara fit for fight. Får se hur huvudet känns lite senare.


Snälla mejl kom igen nu...

Puss Daniella

snart är du 18 =)


Härligt väder

Sitter här på jobbet, kom tidigare idag så har redan hunnit städa och fylla på. Skönt att inte stressa dom sista 5 minuterna. Känner mig ovanligt lugn och planerad just idag. Promenaden ner till jobbet var super skön. Perfekt att vara ute och gå nu när det inte är svinkallt men ändå så pass att man behöver mössa, vantar och en värmande halsduk.

Längtar fruktansvärt mycket till lördag. Middag hemma hos Petra. Va roligt det ska bli =) Hela jobbet samlas och bara har kul - kan det bli bättre? nixpix

Gudars va jobbigt det är när man bara väntar på det där perfekta mejlet. Hoppas det dimper ner i inkorgen snart....


Puss Daniella

Tack mammiiii!

Tror mamma läste mitt förra inlägg och tyckte synd om mig för nyss hörde hon av sig till mig och sa att jag fick shoppa på h&m ´s hemsida på hennes konto. Gud va snäll =) Köpte en klänning som jag ska ha på sannas födelsedag, sen köpte jag två toppar som jag kan ha på jobbet. Jim fick en suoer fin munktröja.

Alle sammans kom ihåg Sannas födelsedag den 7:e februari. Vi ska ut på olearys, troligen. Dessvärre kan vi inte förfesta ihop med dom som vill joina eftersom vi ska ut och äta med hela släkten först. Men dom som vill vara med och fira min lilla lillesyster är varmtvälkommna att göra oss sällskap ute på krogen. Jello, Johanna, Emma, Rille, vad sägs????

Nej nu ska jag väl börja fundera på vad det ska bli för middag. Ska försöka få liv i Jimpa som ligger och sover så sött på soffan. Gullunge <3

Puss Daniella




Panik

Jag vill flytta hem. Det suger att inte kunna göra dom grejerna man verkligen vill göra. Jag vill köpa gym kort, nej det funkar inte för det har vi inte pengra till. Jag vill kunna gå på bio, åka och simma, äta ute, kunna unna sig lite vardagslyx ibland - men nej det funkar inte för vi har inte råd. Åh det här suger! Jag vill bo i den lilla stugan i viksberg tills både jim och jag har fasta jobb då vill vi ta ett lån och köpa ett eget lite hus. Less på den här snåla skiten, usch!

Bröstsmärtor

Herregud vilken dag :O Tror jag har skrämt slag på alla idag. Det hela började imorse när jag vaknade. Jag hade bröstsmärtor och trode att jag skulle gå under. Ringde mamma och frågade vad jag skulle göra. Jimpa ville åka in till akuten men jag ringde och pratade med telgeakuten (min vårdcentral) och bokade tid där. Efter det skrämde jag upp dom på jobbet och Petra fick åka in och jobba i mitt ställe. Halv två hade jag tid på telgeakuten och fick göra ekg m.m. Skrämande att ligga där med alla sladdar måste jag säga. Efter mycket om och men visade det sig att jag har två inflamerade leder i bröstkorgen. Alltså är det remuatismen som spökar. Så nu är det bara att äta lite extra medicin och vila så är jag fit for fight när jag ska jobba på torsdag. Vart lite skraj, läskigt att det gjorde ont i hjärtat men skönt att veta vad det var för något. Jim va super söt hela tiden, åhhh min lilla älskling <3


Smell you later
Daniella

What too do?

Jaha då var man ledig igen efter en dags jobb, trist. Det, ursäkta ordvalalet, suger att jobba så lite när jag verkligen älskar mitt jobb. Dessutom går ekvationen "jobba två dagar i veckan + två katter, en hund och äventyrslystna sambos" inte riktigt ihop, tyvärr.  Idag ska jag städa lite, dammsuga och gå långis med Jum-Jum. Som vanligt....Men gud va jag klagar nu för tiden men jag vill ha mer av allt. Jobba mer, unna mig mer, upptäcka nya saker med jim, köpa hus. Ja, listan kan bli lång.

Vi hörs senare under dagen =)

Lets dance =)

Snart börjar let´s dance. Förväntansfull =)


Swisch

Gud  va dagarna går fort när man är ledig :O Idag känns det inte som att jag har hunnit med någonting fast att jag har massor att göra. Har städat, sköt upp det igår, men är ändå inte klar eftersom damsugarpåsarna tog slut. TYPISKT! Sen har jag sökt jobb också, vet ni något jobb som ni tror skulle passa mig så skrik till. Känns jätte sorgligt att behöva leta jobb när jag trivs så otroligt mycket på Accent men jag behöver ett fast jobb och inte bara extra. Tyvärr =(

Morgondagen är också fullspäckad. 07.30 ska katterna vara på animalen för att kastreras, har inte vågat tala om det för dom än. Vill ju inte skrämma upp dom små liven. Hehehe. Efter det ska jag vara på kvinno hälsan 10.40. Efter det hämta Jum-Jum så åker vi bumms ut till viksberg för långprommis i skogen och sen på eftermiddagen ska jag hämta katterna och invänta att Jim kommer hem från jobbet. Korse jisses hur skulle jag hinna med ett heltidsjobb? :)

Nu börjar filmen igen som jag glor på. Matte söker husse eller om det var tvärt om :P Nåväl vi hörs imorgon.

Puss Daniella

Ledig? Njaaaa

Vet inte om det känns som att jag är ledig ännu. Har massor att göra vill jag lova. Måste äta lunch, storstäda, söka jobb, kolla efter bostäder, ringa animalen och kvinnohälsan. Korse jisses! Tur att jag tycker allt sånt är roligt, eller inte städa men resten.

Igår gjorde jag och jim en otrolig grej. Vi gick från mariekäll till viksberg med Jum-Jum. Gud va trött jag var när vi kom fram. Tog ungefär 1 ½ timme men åhh så skönt det var. Helt underbart väder. På kvällen gick vi på bio, såg Eden Lake. Den var helt okej. I helgen vill jag se Twilight, Yes man eller Saw4. Mycket bra filmer på bio nu.

Nej nu ska jag äta viktväktarnas gulashsoppa, mums!

Puss Daniella

Ledighet

Äntligen får jag komma hem till en nystädad lägenhet, färdig lagad mat och en nyrastad hund. Kan det bli bättre? Nu när jag har fått i mig en bit mat och sitter här och smuttar på ett glas rött känner jag hur lugnet sprider sig i kroppen. Gud så skönt. Jag måste ha världens bästa pojkvän som har fixat och donat här hemma eftersom han bara jobbat halvdag. <3

Nu ska jag fortsätta dricka vin och medans jag inväntar filmen som börjar nio ska jag ringa min käre vän Angelica och checka läget med henne.

Puss Daniella

Jag har världens bästa syster, snart kan vi kroga tillsammans på riktigt <3

Pics of newyear




Tack för en toppen kväll: Jim, Sanna, Anton, Adam, Coffe och Tobbe.
Finns massa mer bilder att lägga upp men jag orkar inte =)

Dags för ledighet

Nej nu börjar kroppen säga ifrån. Senaste tiden har jag jobbat massor och imorgon är sista dagen att jobba sen är det hela 5 dagars ledigt för min del. Behövs verkligen. Kroppen känner säkert av att jag slappnar av så jag blir väl sjuk bara för att jävlas. Skulle inte förvåna mig det minsta faktiskt.

Nu ska jag hoppa ner i badet, gud så skönt! Bubbelbad och lite badkulor så blir det perfekt. Det är ju svin kallt ute så det behövs. Hörs imorgon mina vänner.

Puss Daniella

Lunch njutning...eller inte

Åt nyss brocoli och blomkålsgratäng. Va lika gott som det låter, uah! Kenta som tvingade på mig men nu kan jag iaf säga att jag har provat. Undra vad magen säger om det här?

Nu ska jag fortsätta jobba, slutar om ynka två timmar. Skönt att komma hem till Jim och bara myyyyysa =)

Puss Daniella

Hey hoe, lets goooo

Nej nu får jag fan ta tag i den här skiten. Göra min blogg till något kul. Vill få tillbaka blogg feelingen som är som bort blåst. Jag har ju faktiskt lovat att blogga mer så okej rååå.

Vad har hänt sen sist? OJ MASSOR! Julafton, nyår och lite strunt därimellan.
Julafton var super mysigt. Julfrukost hemma hos mig och jim för båda familjerna, kul att vi börjar hålla i några av traditionerna nu. Mammas ögon geggade ihop mot slutet på grund av våran bondgård hemma. Hur som helst fick jag super bra och roliga grejer. Jim och jag fick ihop pengar till en resa. Önsdae oss pressentkort på ticket så nu är det bara fickpengar som vi ska samla ihop. Alla bidrag är välkommna in på mitt konto *host* mamma *host* (skulle skriva pappa också om det var så att han någonsin läste min blogg)
Nyår var också super trevligt. Korse jisses va mycket det var att stå i. Jag och Jim arangerade en liten middag/fest hemma hos oss för nära och kära. Dessvärre kunde inte Jello, Johanna eller Hanni komma, än en gång på grund av vår bondgård här hemma. Hur som helst så var det trevligt, sjöng singstar kollade på raketer och både drack och åt gott. Anton och Sanna var kockar medans jag låg i badet med ett glas vitt, kan det bli bättre. Min underbara syster vet vad jag behöver =) Tolv slaget var nog det mysigaste tolvslaget som har existerat. Åh jag är så kääääär.

Sen har det såklart hänt massa andra saker också, både roliga och sorgliga. Men dom sorgliga känner jag på mig i magen att det kommer gå vägen! Hoppet är det sista som lämnar människan.

Nej nu ska jag snart öppna butiken, smell you later
Puss Daniella