liten har blivit stor


...

God jul och gott nytt år.
Återkommer efter årsskiftet...


2:a advent

Hade en riktigt toppen kväll igår =) Klocka sju ringde Jello och talade om att hon och Linn skulle ta det lugnt hemma hos Hanni (a.k.a Nancys tjejen, haha) så jag fixade och trixade lite och sedan tog jag bilen dit. Gud så trevligt! Kul och skönt att träffa Jello igen =) Där satt vi och pratade och hade skoj. Senare på kvällen kom Tom, Tobbe och Jim ner till oss och vi var kvar hos Hanni ett tag sen var det raka vägen till Olearys. Hade faktiskt riktigt kul, var år och dar sen jag var där. Trots att jag var nykter, körde bil och var trött så var det en riktigt lyckad kväll. Tack alla =)

Nu sitter jag här på jobbet. Ska sätta på kaffe tror jag, är så kall så det skulle värma skönt i kistan som Balou hade sagt. Efter jobbet ska jag, jim och mamma åka och storhandla. Tur att man har så snälla föräldrar ;) Nej nu ska jag slå upp dörrarna för en ny dag. Kika gärna förbi!


Puss Daniella

p.s Herre gud det är redan andra advent! Gud så mysigt =)

Alice till final!

Halloj gott folk=)

Planer inför nyår?
Emma + gäst (fredde?)
Jello
Johanna
Rille
Adam + Angelica
Tanya + Mathias
Sanna + Anton

Varmt välkomna på nyårs middag + partaj hos oss =)  Även om ni vill iväg någon annan stans senare så vore det ju mysigt att äta ihop osv ;) Vi dukar långbord i vardagsrummet!

Puss Daniella


Slipa sovsten

Dags för sängen snart kanske. Skulle nog tro de va. Är hur trött som helst men jag har kommit på min julklapp till Jim och kan knappt bärga mig. Älskling det här kan du aldrig toppa! (Jello skvallra inte, hehe). Imorgon är det jobb som står på schemat. Lena har fortfarande ont i ryggen så hoppar in istället för henne. Typiskt att middagen blir inställd denna vecka också, men men vad ska man göra? Det viktigaste är ändå att alla krya och mår bra när julhysterin börjar.

Nej nu ska jag gå sista rundan med Jum-Jum och sedan ska jag krypa ner med min darling som redan sover.

Godnatt
Daniella


förra nyåret. Vad ska vi hitta på i år?

1:a december

Korse jisses nu är det bara 24 dagar kvar till jul. Gud va jag längtar! Jag är sådär löjligt förtjust i julen. Jag är en sån person som inte kan sova dagen förre doppar da´n och skakar på alla julklappar, kryoer under granen för att se vilka som är mina. Jag kommer nog aldrig att växa ifårn det riktigt. Det är strikta traditioner från morgonen 23:e december till kvällen den 24:e. Åh va jag längtar. Igår bjöd jim och jag upp nästan hela släkten på 1 adventfika. Jätte mysigt. Får lov att bli en ny tradiotion tycker jag =)

Fick just förfrågan om jag vill bli ansvarig för kundklubben i vår butik. Gud va roligt =) Klart jag vill de. Så det första jag ska göra nu är att skicka iväg en hel hög med ansökningar från kunder. Kul kul kul!

Nu ska jag jobba
Puss Daniella