PMS

fast ingen mens, är det möjligt? Om det är det så är det just det jag har nu...

Började ljud- radio kursen idag. Ska bli kul faktiskt :) Har spelat in en krönika om polisen precis, hmm vart inte så bra..men men..kanske kan fixa till den imorgon när jag redigerar!

Har också gjort ett lag till innebandy tuneringen iad också. "Kan Daniella spela innebandy?" tänker ni nu, och kära läsare jag kan INTE spela innebandy, vet inte ens om jag kan stava till de :/ Men Jim ville ha med mig bara för att det stod att en tjej var tvungen att vara på planen hela tiden. Men jag skaffade snabbt lag kompisar, tjejer!
Laget består av (tänk att det är någon som ropar ty : Daniellaaaaaaaaaaa Claesson)
Spelare 1: Daniella Claesson (lag kapten)
Spelare 2: Jim Tillberg
Spelare 3: Adam Lindquist
Spelare 4: Sandra Hammar
Spelare 5: Angelica Carsfeldth
Matrialare: Saad Gourada
Go Snöflingorna!

Undra vad som har flugit in i Jim, han kan inte få nog av mig idag :O Gulligt <3<3<3<3


Nåväl...Daniella Claesson

Ny klippt och nära döden upplevese!

Halloj!

Jaa idag har det varit en händelsrik dag ska gudarna veta! Först när jag kom till skolan så skulle vi ha oförbrett prov, gick nog ganska bra hoppas jag! Sen hade vi Svenska där vi började med ett nytt projektarbete soms ka vara klart efter jul. Skönt att man har lite tid på sig iaf! Sen slutade vi skolan och tog 12.22 tåget hem.
        Jag och Jim käkade lunch på stan sen shoppade jag en skjorta till honom, skiiit fin! Gud va generös jag känner mig:) Köpte också Brun utan Sol som Emelie rekomendetade, har provat lite nu får se hur den funkar, gott lukatr den iaf! Sen köpte jag mig en scarf också!
       Sen efter det skulle jag ta bussen upp till Wendel Hebbe eftersom jag har min sånglektion där. Och nu kommer nära döden upplevesen! Jag klev av bussen vid torekällberget och skulle gå igenom skogen för att skynda mig lite. Klockan var asså 14.10 då så det var inte mörkt ute än, det var därför jag änns vågade gå genom skogen. Så efter 10 meter in i skogen så märker jag att det går någon bakom mig, jag vänder mig om och ser att det går en stor "mörkhyad" kille bakom mig. Jag ökar farten lite, och neeej allihoppa jag var inte rädd eftersom det inte var en svensk kille utan jag är rädd för sånt i största almänhet. Då ropar han på mig - Hej! Jag hälsar tillbaka och sen fortsätter jag gå, sen frågar han - Vad heter du då? ja Daniella svarade jag tillbaka och nu börjar min puls nå upp i 180 skulle jag kunna tro. Jag menar jag går helt ensam i skogen och är förföljd. Jag vågar inte ta upp mobilen för antingen skulle han sno den eller så skulle han ha dödat mig eftersom jag var så otrevlig och ringde just när han försökte föra en konversation med mig. Sen frågar han hur gammal jag är och om jag var gift. Hmm gift vid 17 års ålder,skulle inte tro det! Men hur som helst så fortsätter han fråga mig massa saker och jag tror hela tiden att det här är det sista jag ser i livet, nu är det kört! Sen kommer vi bakom en stor container och då tänker jag "Jaha nu var det slut, nu skjuter han mig bakom containern så att ingen ser" Men icke sa nicke han bara fortsatte prata och när vi kom fram till skolan så sa han - Hej då! och gick in i någon bygnad, och jag levde fortfarande! Guud vad fördomsfull jag kände mig, men det är väl klart att man blir skraj!! aja lever gör jag ju fortfarande iaf!

När min sång var slut så skulle jag gå hem igen men då stod Katta där och plockade upp mig snäll som hon är. Så vi hämtade Jim sen åkte vi till frissan och jag blev nyfriserad! Kändes som att dom skulle klippa av hema mitt hår. Juste kom på nu att det var en annan tjej där samtidigt som helt plötsligt började må illa sen spydde hon i hårsalongen. Stakars henne! Vinterkräksjukan?? Aja men jag blev iaf stört nöjd med håret :)

Dags att börja läsa engelska nu, har 75 sidor som ska vara lästa och förstådda tills imorgon. Memories of a Geisha. Skiiiit bra är den iaf!

Nåväl...Daniella Claesson

Helgen

God morgon!

Jag tänkte sammanfatta min helg en anning eller två, och för er som inte är intresserade TACK OCH HEJ!

Fredag: Jim och jag firade 8 månader med att gå på bio. Vi såg  "Them", gå inte och kolla på den. Världens sämsta film! Den var läskig och bra dom första 15 minuterna sen skönk den till botten var nådd.
Vi åkte hem och möööös! Ville ut, men icke sa nicke (det kommer vissa få sota för!) Kollade film och mös resten av kvällen. Johan åkte ut ur Idol också, tacka gudarna för de! Spännande nästa fredag, Erik har blivit skit bra nu på sista tiden så det spelar nog faktiskt ingen roll vem som vinner. Vad tycker ni? (kommentera)

Lördag: Jim och jag (haha varje nytt stycke börjar så, Jim och jag) var ensamma hemma hos min mamma på stan så vi hyrde film, gjorde mumsig mat och drack lite vin. Sen kände vi oss lite utanför och mobbade så vi bjöd hem lite folk och det blev en riktigt lyckad kväll. Grattade Emelie vid tolvslaget också. :)  Kvällen slutade inte som jag hoppats men men....Tack : Mea, Gago, Bella, Emelie, Jessica, Mikko, Dani, Adam, Tobbe, Johan, Hella, Christian (?) för en kul kväll (förlåt om jag glömde någons namn)

Söndag: Vaknade upp hemma hos Jim runt tolv. Hoppade in i duschen och gjorde mig halft iordning. Nu sitter jag här medans Jim ligger utslagen i sängen, Ska nog ta och krypa ner under täcket jag me ;) GRATTIS EMELIE 17 ÅR IDAG! Ska plugga engelska snart, måste göra klart våran film!

Jaa det var nog min helg tror jag...Hmmm vad ska jag göra nu då? Mysa en anning tror jag :)

Nåväl...Daniella Claesson

Drunkis

hahaha! Jim går runt och sjunger. "Everybody need a little time away!" "amasing grace" hahaha herre gud, hmm ska jag bli orolig föresten, everybod need a little time away, obs illa!!!!

Sitter här hemma och har en liten gratis konsert med Jim. Dricker lite vin och väntar på att nästa film ska börja.
HAHAHAHA nu låsas han att han gör en reklam av vinet "Delicius, it will make you laught" :D

Puss i nacken! (L)

"krrr, cp, taskigt (dricker vin) AHHH., "its not anuchual" Daniella kan inte du göra Carlton dansen?"
Jag dansade..
"Åhh nu ångrar jag att jag frågade :/ ..AJA KAN DU SLUTA SKRIVA ALLT JAG SÄGER OCH GÖR??"
moahaha neeeeeeeeeej!

Kanske inte ska ta en klunk vin till...eller jo föresten VARÖR INTE? hahaha!

Nu har jag nog en blodigel å¨halsen, eller nej föresten det var JIm som har slippat sig fast!

Längtar tills imorgon, då ska jag träffa Emelie, Sofie och Malin :) tjejfika time...TREVLIGT!!!

Nåväl...Daniella Claesson

p.s Jag tror Jim just kissade i mitt handfat :/

8 underbara månader <3

Nu står vi här, fortfarande hand i hand. Vi har varit med om så otroligt mycket tillsammans, många oväder men också många solskensdagar har rest igenom vårat förhållande. Men trotts att det har varit körigt ibland så står vi här. Hand i hand. Och det har varit dom 8 bästa månaderna i mitt liv.

Fick veta att jag har fått VG på nationella engeska muntliga delen :) Känns skönt, sen klarade jag samhället också. Nu är det bara att släppa hela skolan för bara en kväll, en underbar kväll som jag har framför mig! Har blivit ändrade planer, men om jag ska vara ärlig så spelar inte det mig någon större roll. Ska iväg till Heron City om 1 ½ timme, äta middag - kolla film - mysa! Bara du och jag, ingen annan att tänka på förutom oss två. GUD VA SKÖNT! Sen när vi kommer hem så får vi se om vi kryoer ner under en filt i soffan och kurar ihop oss eller om vi går ut och är sociala en stund istället. Mysigt ska vi ha iaf!

Jag älskar dig min Jim Tillberg <3

Nåväl...Daniella Claesson

120859-8

Förändring

G O D A G E N S ! ! !

Hade ju utvecklings samtal idag, gick väl bra. Som vanligt så älskar lärarna mig  :)
Nu är Jim iväg på sitt samtal, hoppas att det går bra för honom också! Sitter här ensam, hmm nu ska man ju passa på att springa runt naken i hela huset. Eller varför skulle jag vilja de?? ;P

Imorgon är det fredag och då har Jim och jag varit tillsammans i 8 månader! Guuud va lite det låter, men det känns som mycket längre! Asså inte booooring länge utan att det känns som att vi känner varandra så himmla bra,och de bara efter 8 månader. Ser fram emot en framtid med dig min kiiiis <3
    Vi skjuter upp firandet och myset tills på lördag för imorgon är vi medbjudna på fest av Johnny och Mickaela, ska bli så skoj! Länge sen jag träffade henne :) BTW rösta på henne som lucia kandidat, ni som bor i södertälje, eller har LT, rösta rösta! :) 
   
På lördag som sagt (skrivet) så ska jag och Jim mysa och bara ro om varandra, känns som att vi behöver det efter förra helgen, inte den roliagste :/ Jaja mysigt som tusan ska det bli iaf.

Ikväll har vi öppet hus i skolan, så ni som är intresserade att börja Tumba Gymnasium till nästa år kan ju komma och kolla ikväll. Ska stå där och prata om Journalist linjen och massa strunt.

Nu återstår det största problemet till imorgon kväll, neeej inte vad vi ska dricka, utan vad jag ska ha på mig?!?!?! Tycker ajg har rotat igenom hela min låda och garderob med kläder med hittar nada. Känner mig så pluffsig på sistonde. Och nej jag ska inte börja klaga på "kurviga tjejer" men det känns som "kurvorna" har blivit lite för kurviga den senaste månaden, så känner mig inte så fräsch i mina kläder. Men det ör bara börja träna igen, för jag tänker inte köpa kläder i större storlek nu när jag ÄNTLIGEN har kommit ner till 36! Bara börja röra på sig och inte dricka läsk (yeah som om det skulle vara så lätt). Längtar tills mina nya kläder som jag har beställt ska komma, hoppas dom kommer till imorgon! :)

Ska klippa mig också, har bestämt mig!! Plus att Alexandras kommentar fick mig att bestämma mig :) Är så less på att vakna varje morgon med ett skatbo i bakhuvet! Klippa bort allt slitet och börja använda hårinpackning varannan dag!

Nåväl...Daniella Claesson


Värre...

Inte har fotem blivit bättre, snarare tvärtom :( Har skiiit ont och kan fortfarande knappt gå, stackars Jim som får gå och kångka på mig hela tiden. Aja hoppas att det blir bättre till helgen. Juste på tal om helgen så har jag och Jim 8 månader på fredag :D mysigt! Vad händer annars i helgen?

Funderar på att klippa mig. MItt hår är så himmla slitet! Skule behöva klippa av det en bra bit, typ till axlarna så man blev av med allt rusk. Vad tycker ni?

Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal, tycker det är ganska roligt eftersom dom alltid bara kommer med massa bra saker att säga :) Dessvärre har jag det klockan 09.00 :/

Nåväl...Daniella Claesson

Hatar Apoteket!!!

Hello!

Har varit ledig i två dagar nu :) skööönt! Nu är jag ledig onsdag och torsdag också, så mysigt att ligga och dryga sig i sängen med Jim också! Härligt...

Usch i morse när jag vaknade kunde jag knappt gå :( Fick staka mig fram till apoteket, dom hade inte min medicin inne i lördags så jag var tvungen att beställa till idag, men sen när jag kom dit så fanns den inte där. Sen ringde mamma till apoteket så sa dom att dom hade gjort ett misstag och att jag kunde komma ner igen så skulle hon leta fram medicinen. Då lackade mammaur och skrek " Komme ner och komme ner?! Min dotter har så ont att hon inte änns kan gå bara för att ni inte hade hennes medicin inne" osv..sen fick Katta gå ovh kolla för jag kunde inte röra mig, men då hade dom inte tagit fram medicinen så hon fick bråka med dom där nere tills dom letade fram den. Blir så less på apoteket :/

Ikväll är jag och Jim ensama hemma, mysigt! Har varit och hyrt film och massa mys! Imorgon ska vi gå en sväng på stan också, om jag nu kan gå :/ Men det ska vi väl kunna ordna. Annars får väl Jim köra mig i rullstol :)

Nåväl...Daniella Claesson

Helgen...

Jaa det är ju inte direkt en lugn helg om man säger så!!! Jobbig som fan, har inte kunnat slappna av pga flera olika anledningar som jag inte behöver skriva här.

Jims pappa ringde skolan och förklarade läget så vi har fått ledigt måndag och tisdag för att ta igen helgen. SKÖNT!  Behövs vekligen, har mycket att plugga sen, som sagt, så ska vi ta igen helgen och bara ta det lugnt!

I lördags jobbade jag med Emma och helt plötsligt Fredrik också. Hmm lite dålig still när jag innan hade frågat om Jim och fredrik skulle vara med så skulle dom inte de, men sen rätt som det var så kunde Fredrik vara där med inte Jim :/ illa....

Nu ska jag kolla efter en kattunge åt mig och Jim. Jag försöker tjata till mig en liten svart långhårig liten krake, får väl se hur det går :)

Är lediga onsdag och torsdag också kom jag på nu :) Eller jag har utveklingssamtal klockan 09.00 på torsdag, men annars helt lediga!  Härlig vecka :D

Nåväl...Daniella Claesson

120859-9

Människobajs...

Hello!

Hade NP prov i engelska idag, jag skrev om våran julgran :) Sen åkte jag och Jim hem för jag var ledsen och han tog hand om mig, snäll som han är <3

Mitt under provet så kände jag att jag fick min mens så jag kutade till toan när jag var klar, la min NYA jacka på min väska så att den inte skulle nudda äkelgolvet! Så k´äner jag att dte börjar lukta mysko, men inte tänker jag på de, jag sitter fy fan på en toa så det ska väl inte lukta blommor. Sen går jag ut för att kolla om Jim är klar så känner jag hur lukten förföljer mig, sen ser jag att jag har fått nått på armen så jag luktade så var det BAJS!!! Någon hade lagt bajs på toa golvet där min jacka låg :O SNUBBO! Vem sätter sig på golvet och skiter liksom? :S

Ikväll ska vi hyra 4862454 stycken filmer och hålla om varandra, så Jim får ta hand om mig i kväll igen :)

Älskar min Jim nått så fruktansvärt mycket <3<3<3<3<3<3<3

Nåväl...Daniella Claesson

Jim o Jag <3

Bara för Emelies skull ;)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
" Satsu came too sometimes, wearing a scratchy bathing dress she´d made from our father´s old fishing clothes" Memories of a Geisha /sjuuuukt jävla bra! READ FÖR GUDS SKULL READ!
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Kan inte höder och vänster men jag chansar. Träffar Ludde rakt på nosen.
3. Vad var det senaste du såg på tv?
City Akuten
4. Utan att titta! Gissa vad klockan är.
19.10...nära 19.14, almost!
5. Bortsett från datorn, vad gör du just nu?
Lyssnar på Martin Stenmark! (grr he is hot hot hot)
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Gick till bussen
7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Emelies förjävligt tråkiga blogg ;)
8. Vad har du på dig?
Grån byxor och ett brunt linne med ett skärp i midjan.(okej vilket skärp räker runt hennes midja tänker många just nu)
9. Drömde du något i natt?
Tror jag drömde att den elaka katten Chippen typ dödade mig :/
10. När skrattade du senast?
Nyss, Jim är helt störd! haha
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
hmm en nattlampa? :S
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Var och simmade idag, och belive me I saw some scary shit! :O
13. Vad tycker du om den här utmaningen
Det är så otroligt krångligt att stava rätt, STOR uttmaning (jaa jag vet att det stavas UTmaning, jag försökte bara vara lite rolig!)
14. Vilken var den senaste film du såg?
Irresistible, skiiit bra!
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Everything!
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag måste se till att Jim är på sitt rum med HÖG musik innan jag ska gå på toa!
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Göra mig smal, ohh lord pleace!!!!
18. Tycker du om att dansa?
Jag dansar hällre än bra
19. George Bush?
USA:s pressident! Right? :/
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Hmm rädd att någon ska sno mina/våra namn, men okej. Flicka: Ängla.  Kille: Romeo (Jims förslag på killnamn,jag vill att den ska heta Hugo)
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja om jag har tid och pengar.
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Hmm jag tror inte du kommer in här, eller joo försök att hålla in magen och klämma dig förbi Sante Per och mig"
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Don´t know, don´t care! :)

Stakars Jim :(

NNEEEEEEEJJJJ!!!! Jag trodde att klockan var halv tre och att jag slutade om en timme, men så fan heller! Då har dom glömmt att ställa om klockan så den är bara halv två! 

Hela dagen har jag ståt ut utan Jim, eftersom att han är sjuk. Jag var så duktig och gick iväg till skolan ändå. Började dagen med att simma 1000 m. STOLT! 
     Imorgon är det bara halvdag så det är bara att stå ut, men åhhh kunde den inte ha varit halv tre istället så jag kunde ha fått träffa min beby snart!!! 


Nåväl...Daniella Claesson

HERREGUD!!!

OMG!!!

Jag måste bara berätta att det är en tjej, som är sååå patetisk, som hittar på att hon är förlovad med Jim. MIN JIM!!! Heter typ på msn " JIM SEAN TILLBERG DU ÄR MIN(L) " gud jag vet inte vart jag ska ta vägen! Plus att hon har skickat bilder på sig i bara underkläder. PINSAMT för henne! Stakars arma flicka. Dom känner inte änns varandra hon bor typ i malmö! aja var bara tvungen att av reagera mig lite granna! Jga ber till gud att du läser det här och förstår hur konstig du är! Bara för att ni pratar med varandra på msn så betyder väl inte det att han är kär, hurkan man bli kär i någon man inte änns har träffat på riktigt??? Du ska bara veta att han visar mig bilderna, berättar vad du har skrivit och att vi skrattar åt dig! POOR GIRL!

Jim Tillberg du är min, MIN MIN MIN!!! (moahaha, häxskratt!)


ledig...

Idag har jag varit ledig, så jäkla skönt! Vaknade vid tio och då hade Jim redan gjort frulle till mig :) Runt elva fick vi ut och började film, roligt roligt, skulle kunna göra det hela dagen men det var så djävulens kallt ute! Höll på att förfrysa mina fingertoppar när jag filmade Jim, men guuud va vi skrattade! Skönt att man kan ha kul när man pluggar i alla fall. Massa plugg hela veckan!!!!

Iväg till sånglektionen nu, woohhoo!

Nåväl...Daniella Claesson

Hundavkt?

Hej hej halloj!

Igår var jag och Jim hundvakt, eller ja till klockan halv tio då min mobil plingelingar. Så var det Gago, happy suprice, som undrade om jag och Jim ska med han, Mea, Ryckle, Siri, Mikko,Rico och Dani till pershagen. Sitter där i soffa med mjukisbyxor, men va fan vi hade varit unte med hundarna och dom sov som små björnar under ide tiden :) Så vi tog vårat pick och pack och åkte hem till Jim och fixade oss lite sen bar det av! :)
        Väl framme i pershagen så var det oturligt nog samma kille som hade fest som förra gången jag var där. Så jävla vidrigt hem! Rutten frukt, fimpar över allt och kiss på hela toa golvet! Fy fan det var helt sjuuukt, Meastog och skrek om det gula handfatet och Siri höll på att spy, medans jag och Gago stod och as garvade åt skolfotona. Gago fastnade för ett specielt och han var inte villig att släppa det, jaa ni som var med förstår vad jag menar ;) Synde att Emelie och Henke inte ville svara i telen när jag ringde :/ ? "OHH NO DET ÄR ELLA, SVARA INTE!" Jaa typ så kan jag tänka att dom låg i soffan och tänkte! :P Ryckle träffade jag inte förns vid bussen precis innan alla skulle hem, guuuuuuuuud vad jag har saknat henne!!!!

Somnade inte förns vid tre skulle jag tro, jag och Jimlåg och pratade nästintill hela natten, sååå mysigt!

Nu är det fardag och jag ska snart iväg på fika hos farmor och farfar!

Lediga imorgon, schööönt! Ska ut och filma lite till engelskan :)

I love my baby <3

Nåväl...Daniella Claesson

Fulle på beden!

God morgon allesammans!

Underbar dag, Is´n it? Vaknade i morse runt elva av att Jim kom in med frukost på sängen, min lilla gullegris! Guuuud va jag har längtat efter denna dag! Hundvakt, jaa mindre roligt, och sushi och godis och film. MYSPYS! plus att det är så jäkla gott med sushi, min favvo mat :P

Nu ska jag ut och ävningsköra så alla på vägarna "SE UPP!"

Nåväl...Daniella Claesson

Peter Jöback - December natt

Äntligen är det fredag och en sjuhelvetes vecka är över. Nästa vecka kommer vara apskön :) Ledig måndag, då ska vi filma lite till Engelska B filmen. Tisadag nationella prov i Engelska A. Onsdag simmning, jäklarns att man har sakkat efter lite med träningen eller jaa okej jag ska vara ärlig jag har väl inte riktigt ansträngt mig med träningen på typ 2 månader ( but don´t tell anyone) Torsdag ska vi få våra betyg i Mediekommunikation, fan ta annika om jag inte får VG. På tal om VG, jag fick det i mitt speech prov och kommer få det i slutbetyg :D, tur att man har lätt för att prata framför folk! Sen vipps så är det fredag igen! schööönt!

Sitter och övar mig låt till Jul konserten i Wendela Hebbe, stakars familjen när jag sitter här inne och galer som en tupp :/ aja dom får stå ut!! "Öving ger färdighet!" (härmar singstar reklamen)

Ojj jag har någonting på halsen, jaha det var visst en Jim som kysser mig längst nacken!

Daniella " Jim min hud är typ jätte torr i ansiktet, jag har provat ock smörja in den!"
Jim " Men du får äl prova att smörja in den med något fetare som typ....pizza?"
Gullig :)

Fredag: HÄNDER DTE INGET KUL??? får väl kolla på Idol, klagar inte ;) men Jim gör!
Lördag: HUndvakt + Suschi!!!! mums :P

Nåväl...Daniella Claesson

Cancer

Min hund har precis fått cancer :(

Surkart :/

Hello!

Vet inte vad som har flugit in i mig, en ond ande eller två! Är grinig konstant, eller jaa nästintill hela tiden i alla fall, så fort någonting inte blir som jag vill då jäklar vaknar oraklet innut i mig och jag blir världens HÄXA! :O konstant pms eller? Finns de?

Haha in stakars Jim är sjuk, eller ja "sjuuuuk". Varför blir killar så? Så fort dom har lite ont i halsen så går hela världen under och man ska uppvakta dom konstant. Bara Gudarna vet hur dom skulle reagera om dom skulle åka på mensvärk i en vecka. Men snäll som jag är så tar jag hand om min man endå *tjitjing* <3

Har snart lumch rast. Jim ska bjuda mig på lunch :) (Jag lyckades dra med han till skolan trots hans "obotliga sjukdom" ) mysigt!

Nåväl...Daniella Claesson



Sista dagen på lovet

Har varit ett skiiiit skönt lov! Sovit, gosat och shoppat! Det blev inte av att träffa så mycket vänner, eller joo i fredags men inte alla andra. Har pluggat som en tok det här lovet också, jaja sluta klaga!

Ska snart gå ner till pappa. Sanna ska hämta mig så ska vi på kalas, farmor fyller år :) Pappa och Louise kommer senare dom har varit i lägenheten i Norge den här helgen. Schööönt för dom :) Hoppas dom har köpt nått fint till "lilla" Daniella!!!!

Skola imorgon, guuuuuuuuud va trött jag kommer vara!

Haha stakars Emma ringde mig igår och ville prata för hon var ute och gick i mörkret på väg till Siri. Men jag kollade på film så kunde inte prata, kunde ju ha hänt vad som helst. Halloween och kålsvart ute! Kanske ska slå en plinga linga och se om hon lever?

Åhhh jag kollade på Idol reprisen idag, HUR KUNDE DANNY ÅKA???? Jävla nötter som tror att alla andra ringer och röstar på han så sitter dom och slappar, men icke sa nicke ingen ringde på han. ILLA!¨

Nu ska jag ta en promenad ner till pappsen, bäcksvart ute så ska ta med mig min "modige" pojkvän till sällskap! Han slapp ju faktiskt följa med på kalaset.

Nåväl...Daniella Claesson  

Lördag

G O D   K V Ä L L ! ! !

Var på tjejmiddag igår, som jag redan har skrivit där nedan. Grattade Beatrice :) Riktigt trevligt, kul med nya tjejkompisar! Skiiiit god mat också, både varmrätt och efterätt! Hade kul så länge det varade!

Jim, tacka gudarna för dig!!! Vad skulle jag göra utan dig? DÖ!!! Nej kanske inte, men jag skulle ha ett fy sjutton mycket booooringare liv utan dig! Älskar att ha dig i min närhet, älskar din beröring, dina kyssar och dina händer när dom myser in i min hårbotten och masserar! OMG! Du är mitt allt älskaling, tack för att du finns. Nu har vi varit lyckliga i 7 månader och ser bara fram emot ett helt liv med dig!
Idag - Imorgon - Föralltid <3<3<3

Nåväl...Daniella Claesson


Fredag

Ä N T L I G E N ! ! !

Dagen jag har längtat efter nått så fruktansvärt mycket. Lite kasst att man längtar till slutet av lovet, men strunt samma. Ikväll ska jag på tjejmiddag hos Bea 18.00, jag kommer vara så jäkla nervös. Känner ju inte en ändå kotte där! Ska jag sitta där och vara trevlig och glad? Jepp, vill man ha kompisar i skolan och klassen så får man bjuda till lite, så de så! Sen vid 20.30 kommer alla killar och då är PARTY som står på schemat! Längtar, nu vill man bara börja göra sig iordning. Gud jag låter som en femåring som ska på sitt första kill och tjej kalas(blandade tjej och kill basiler) ! Men så kul ska det faktiskt bli :D Trist bara att jag missar Simpas fest :/ men får träffa Emelie och resten någon annan dag, sanna vänner har man kvar forever!

Sitter och lyssnar på Larsa nu, tänker på sommar konserten! Gud va roligt det var! "Jag kan inte hjälpa dig upp,kan inte lysa upp den väg du springer, jag kan inte vagga dig varm och lugn"

Jahapp så snön ligger kvar ute det trodde jag aldrig! Trodde att det skulle vara slask på stadens gator! men icke sa ,hmm, Daniella :)

Jim du är världens bästa. Det går att prata med dig om allt, det är nästan läskigt hur lika vi är varandra. Vi avslutar varandras menningar, känner varandra utan och innan. Och allt det här på bara 7 månader tillsamman! OMG! Förstå hur vi kommer vara när vi är 70 år, då kommer bara en av oss prata eftersom vi ändå skulle säga samma saker, lääängtar! Älskar dig, du är mitt allt, och liiite till <3<3<3

Orup - Måndag, Fredag. "För jag har matat katterna, jag har rastat alla hundarna!"

Nåväl...Daniella Claesson

Pumpa...

Okej ångrar liiite det jag skrev tidigare, om att det var bajs med vinter..eller jag använde inte dom exakta orden men jag antydde de! YEAH YEAH SHUT UP!  Det är ju supermysigt! Och när man är ute i snörusket kan man bara be pojkvännen hålla om än om man fryser arslet av sig ;)

Det luktar ny rostade pumpanötter. Jag, Jim och Katta har gjort världens läbbigaste (inte lesbiskaste, utan läskigaste) pumpa!! Slår vad om att ni skulle tuppa om ni kom gående utan för familjen Tillberg + Daniella ´s hus nu :) Kollar ut genom fönstret, så fint när snön har landat på fönsterbläcket, det ända som saknas där är små kråkfötter märken. Varmt och skönt är det inne också, elden brinner i höga lågor inne i braskaminen (om det nu heter så) Tänt massa ljus, smaskigt med varm choklad till :)

Bamse kom in för en stund sen, heeeeeeeelt nersnöad han hade rullat sig utanför dörren, gulligt :)

Jaa jag tycker om vintern helt klart :) Man blir så pirri pirri kär också!!!!!

Nåväl...Daniella Claesson

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

det var väl roligt HURRA!
- Mjja roligt och roligt, bättre om man hade haft en varm vinterjacka och krypa in i , men mysigt iaf!

Ska iväg till Hallunda snart, vet inte vad vi ska göra där :/ men det är väl lite roligare än att bara sitta hemma...Måste läsa min engelska B bok också..booooooooring!

Jag och Jim låg och pratade lite igår, och då kom jag fram till en fråga...
Vilket är finast?
Smal - Kurvig - Stor
kommentera gärna!

En stor PUSS på Jim <3<3 Han behöver det...

Nåväl...Daniella Claesson