Hår och smink klart :)

foto1168 (MMS)

Hår och smink klart :)


Vilken perfekt början på valborg :) mamma ...

foto1165 (MMS)

Vilken perfekt början på valborg :) mamma och jag har så mysigt i solen!


Kom nu bussen!

foto1161 (MMS)

Kom nu bussen!


30/4-10


Sitter och väntar på att klockan ska bli halv tolv så jag får träffa min mami
och mysa på en uteservering med ett glas vitt =)


Åh dom är så söta ihop. Innan jum-jum börj...

foto1159 (MMS)

Åh dom är så söta ihop. Innan jum-jum börjar äta sin frukost så ska charlie fram och kolla vad det är för något. Sen kan dom stå bredvid varandra och jum-jum äter och charlie dricker vatten. Det här med att vakta på maten vet jumis inte vad det är :)


Nu har tom och johanna åkt härifrån. Trevl...

foto1158 (MMS)

Nu har tom och johanna åkt härifrån. Trevligt med en liten fika så här på kvällen :) nu blir det lyxfällan och sedan kallar sängen.


29/4-10


Sitter och väntar på att Jim ska komma hem. Blir matlåda till middag eftersom
Tom och Johanna kommer vid halv åtta...


Här sitter jag och njuter av en ansiktsmas...

foto1155 (MMS)

Här sitter jag och njuter av en ansiktsmask, vill ju ha fin lyster imorgon på bröllopet :) sen ska jag ta en lång dusch och använda hårinpackning, efter det ska jag måla naglarna i fräscha färgen hong kong :) underbart!


29/4-10

Så nu har jag äntligen städat klart här hemma. MMMMM va gott det lukat här hemma =) Hoppas nu bara att Tom och Johanna kommer hit på fika ikväll för jag har till och med varit flitig och köpt fikabröd. Annars blir det ju massa gott för mig och Jim ikväll hehe ;)

För övrigt så sitter jag här och längtar massor tills imorgon. Hela dagen kommer bli super rolig. Jum-Jum och jag ska sova ut ordentligt och sedan ta en lång promenad. Jim jobbar bara halvdag så han ska ta med mamma till södertälje när dom åker från stan. Sen ska jag, mamma, sanna och jim äta lunch på eagles, hoppas att solen är lika fint som just nu =) På kvällen så ska jag och jim på bröllop och efter vigseln åker vi ut till viksberg för att fortsätta "fira" valborg. Åh va roligt det ska bli!

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag luktar fräscht tills ikväll ;)

28/4-10

Nu är jag klar i tvättis. Underbart nu slipper jag det imorgon och kan städa lägenheten istället. Tom och Johanna kommer på fika imorgon kväll så då måste det vara fint här hemma =) Resten av eftermiddagen ska jag bara vila i soffan, har en aning huvudvärk. Jag väntar även på att Sanna ska komma hit och hålla mig lite sällskap. När Jim kommer hem ska vi åka och handla lita fort sen ska vi på middag hemma hos pappa och louise. Håller tummarna för grillning. Vädret ser ju lovande ut så det är ju inte helt uteslutet. Men en middag på deras terass känns lite långt borta.

Vi hörs senare
Daniella

28/4-10


 Dom jäklarna som hade bokat tvättis hade försovit sig. Då är jag där, snabb som en iller, och snor deras tvätttider. Skyll er själva latmaskar, skyll er själva. MOAHAHA!


27/4-10

Nu har jag fått i mig lite lunch. Det behövdes vill jag lova, kände att jag gick på sparlåga innan men nu jäklar energin spridas =) Var så duktig att jag åt matlåda idag. Ganska gott faktiskt! Brukar alltid köpa lunch när jag jobbar men det går ju inte när man ska spara pengar inte.

Idag jobbar jag heldag + lite till, hehe alltså tar jag både öppning och stängning. Kommer vara helt slut efter den här dagen. Skönt att man är ledig några dagar i sträck nu!

Vi hörs senare
Daniella

Jaha nu har jag städat butiken, kollat om ...

foto1150 (MMS)

Jaha nu har jag städat butiken, kollat om det har kommit några nya mail och förbrett kassan. Kan klockan vara tio snart så jag kan få öppna butiken? :)


Älskling kom hem snart, jag har börjat med...

foto1146 (MMS)

Älskling kom hem snart, jag har börjat med maten :)


Åh var helt inställd på att jag var ledig ...

foto1145 (MMS)

Åh var helt inställd på att jag var ledig imorgon och jobbade onsdag. Fan va konstigt när man bara glömmer bort saker haha :)


26/4-10

Nu är jag hemma igen efter en vända på stadens gator med Johanna. Vart en lunch på Nancys och sedan en titt i några affärer. Gud va mycket söta småkläder det finns överallt, dyrt är det inte heller. Om jag var gravid hade jag förköpt mig på allt smått som fanns. Tur att dom är förnuftigare än så =) Nu när jag är hemma igen så väntar städning och lite matlagning men först ska jag njuta av solen på balkongen.


Vart ändrade planer. Johanna hörde av sig ...

foto1144 (MMS)

Vart ändrade planer. Johanna hörde av sig och undrade om jag ville följa med en sväng på stan. Det slår ju både städning och promenad så varför inte? :)


26/4-10

Fasiken den som hade bokat tvättis hade inte försovit sig. Typiskt! Men jag har andra planer för dagen =) Ska städa av här hemma sen ska jum-jum och jag ut och gå i det fina vädret. Tror promenaden får bli innan lunch och städning efter. Jimpa kommer hem sent ikväll så jag tänkte ha middagen klar när han kommer innanför dörren, får se vad jag hittar på. Enchiladas tror jag att det får bli...eller pasta? Jaja något gott iaf! Senare på kvällen ska vi spendera lite tid med Tom och Johanna som har varit i Kalmar hela helgen. Hoppas det inte blir för sent bara så vi har hunnit bli trötta, fy fan vilka gammlingar vi är haha. Annars finns det ju många dagar kvar denna vecka =)

Nu börjar våra bästa år så vi hörs senare

God morgon! Vi är ute och promenerar i det...

foto1141 (MMS)

God morgon! Vi är ute och promenerar i det fina vädret. Hoppas solen stannar framme tills i eftermiddag så den hinnen komma till vår balkong :)


25/4-10

Nu har vi kollat på massa prison break avsnitt, tror inte man kan tröttna på den serien. Trist att vi inte har så många avsnitt kvar bara, sen är det ju slut filmen som måste ses. Den dagen den sorgen...

Nu är jag ledig i två dagar, underbart! Håller tummarna att den som har bokat tvättstugan imorgonbitti försover sig så jag kan sno tiden, haha. Om inte tvättstugan har börjat användas innan klockan åtta så får vem som helst ta den bokade tiden, det är där jag har tänkt att hoppa in.

Gjorde en liten fuling igår föresten. Mailade tandläkaren och avbokade min tid som jag har på torsdag. Ni vet väl vid det här laget att jag är livrädd för tandläkaren?  Sessutom så är jag långt ifrån nöjd med den tandläkaren jag har idag, så tänkte att det var lika bra att avboka. Jag behöver en snäll tandläkare eftersom jag är rädd, ingen som ber mig bita ihop i 30 sekunder tills det är över (och dessutom borrar längre än 30 sekunder!!!). Jag ska kolla upp en tandläkare som Lena, min kollega, går hos. Dom ska tydligen ha special rum med tvaparater i taket som endast är till för dom som är rädda. Dit ska jag gå. Inte hos någon läskig kille som är bitsk och irriterad för att det tar lite extra tid. Hur som helst är det skönt att slippa tiden på torsdag =)

Nu ska jag glo runt lite på folks bloggar så hörs vi imorgon
Daniella


Nu ska jag ut och kissa hunden. Är väldigt...

foto1140 (MMS)

Nu ska jag ut och kissa hunden. Är väldigt nöjd med min nya fleece jacka, perfekt för det här vädret. Och tillslut, ja, jag gillar rosa ;)


Nej men titta jag och mitt rose fick sälls...

foto1138 (MMS)

Nej men titta jag och mitt rose fick sällskap av jim och sin öl. Trevligt :)


Sitter och avnjuter ett glas rose ute på b...

foto1135 (MMS)

Sitter och avnjuter ett glas rose ute på balkongen. Visst är det underbart med sol och värme?


Nu är min arbetsdag över och vi är på väg ...

foto1134 (MMS)

Nu är min arbetsdag över och vi är på väg ut till viksberg för att hämta jum-jum. Kenta ville låna honom idag för en lång promenad och det tackar vi ju inte nej till :)


24/4-10

Halloj =)
Sitter och vilar lite i soffan och väntar på att klockan ska blir hlav tio så jim kan köra mig till jobbet. Kanske borde gå till garderoberna och kolla vad dom har att bjuda på idag? Äsch kan vänta ett liiitet tag till...

Idag vet jag inte vad som händer efter jobbet. Jim verkar bli piggare så det kommer väl säkerligen bli en lite senare kväll idag än igår. Undra om man kanske ska äta middag med pappa och louise ikväll, eller kanske kolla på prison break. Får se, är ju ett tag kvar ;)

Vi hörs senare
Daniella


23/4-10

God morgon igen =)
Vi råkade slumra till ett tag nu på eftermiddagen. Fattar alla som går upp vid sex varje vardag är trötta på dagen när dom kommer hem till jobbet. Älskar att jag tidigast börjar 9.30 på mitt jobb haha <3

Jim och jag har iaf varit och handlat inför veckans mat och även införskaffat en nu damsugare som jag redan har invigt. Man ska inte underskatta en billig damsugare för 299 från Jula ;) Efter vår lilla tur fick Jim åka hem och pusta ut, han är ju faktiskt sjuk, medans jag pkte vidare ner på stan för att köpa grejer till balkongen. Tack Siri för hjälpen att völja ut kuddar osv, det vart toppen!

Nu ska vi kolla Priston Break så vi hörs senare.

23/4-10

Har varit vaken sen kvart lver sex. Jimpa väkte mig och talade om att han blir hemma idag också. Sen gick det bara inte att somna om. Vi låg i sängen i över två timmar och bara pratade. Sen tog vi en promenad med jum-jum och gick förbi affären för att köpa nybakat bröd. Härligt väder att vara ute i idag. Resten av dagen blir bara lugn. När solen når balkongen så ska vi sätta oss där ute och njuta lite =) Ikväll blir det prison break och talang som gäller. Känner att det kommer bli en lugn och harmonisk dag and i like it :)

Hörs senare
Daniella


22/4-10

Halloj!
Här hemma verkar maginfluensan inte vara allt för långt bort. Jim och jag ligger och ojar oss här i soffan tillsammans. Tur att jag är ledig imorgon säger jag bara. Får se om Jim orkar pallra sig iväg till jobbet eller inte. Är man sjuk så är man...Hade ju tänkt att åka upp till Adam och spana på lägenheten men tror inte dom vill bli smittade ;)

Fick veta att mina semester dagar inte gick att ta ut som jag planerat. Så nu har jag fixat till det så Jim och jag kommer vara lång lediga ihop. Hade först tänkt att gå in och jobba mina helger på Accent under hela sommaren men nu vart det inte så. Känns ändå ganska skönt att kunna koppla bort jobbet helt under en hel månad =) Kommer ha semester från 5 juni - 5 juli. Underbart! Har kollat lite på gotland till sommaren och nu kan vi ju vara borta även helger. Känns som att det här blev bättre än vad som var planerat från början. Det blir inte alltid som man har tänkt sig men det är inte fy skam det heller. Nu har vi våran allra första vuxensemester ihop, härligt! Hehe...

Nu är middagen snart klar, duktiga Jim står i köket och lagar mat åt oss (som vanligt:P). Vi hörs senare eller imorgon!

Titta vad jag har fått av världens bästa c...

foto1132 (MMS)

Titta vad jag har fått av världens bästa chef :)


Nu har jag rast :) om man skulle gå en vän...

foto1127 (MMS)

Nu har jag rast :) om man skulle gå en vända på stan kanske? För ovanligthetens skull ;)


22/4-10

God morgon allesammans!
Sov ut idag för en gång skull. Har vaknat tidigt som en pansioner dom senaste veckorna men idag vaknade jag inte förens vid tio. Det var till och med Kenta som ringde och väckte mig, Undra hur länge jag hade sovit vidare annars. Jag har iaf hunnit springa en vända till tvättis för att slänga in en maskin. Lika bra att hålla undan tvätt så fort det finns tid där nere. Nu fick jag tid om en vecka - EN VECKA! Fatta hur mycket tvätt det kommer vara =O

Jimpa ringde nyss och sa att han var på väg hem. Trodde att han började bli magsjuk, uschabuscha! Jag har känt mig illamående och skum i magen i några dagar så hoppas det inte blommar ut i en madinfluensa. Han skulle iaf köpa med sig lunch hem, undra vad han hittar på för gott? =)

Vi hörs senare
Daniella


21/4-10

Nu sitter jag här framför datan och är heeeelt slut! Vi skulle ju ha åkt ut till elgiganten efter jobbet men vi struntade i det eftersom vi inte har lyckats leta fram kvittot ännu (får leta imorgon). Istället för en tripp till moraberg så åkte vi ut till viksberg, dels för att plcka upp vår kära hund som hade fått spendera dagen med sin dagmatte (jims mamma) och dels för att våldgästa tom och johanna. Jim fick i sig en kopp kaffe och sedan var vi iväg igen. Slängde i mig lite mat hemma, förövrigt var den betydligt godare än den såg ut på bilden. Sen gick jag och Jum-Jum ut för att träffa Anna och Zindra. Gud va dom sprang runt, jumis och zindra alltså :P Kändes skönt att få se honom leka med en annan hund ingen, var länge sedan. Dom funkade lika bra som vanligt trots det långa uppehållet. Underbart! Anna och Zindra följde med upp till lägenheten en stund också för att se hur Zindra reagerade på katterna, hon har blivit lite skrämd av en katt tidigare. Till en börjar så var det lite läskigt tyckte Zindra men sen gick det hur bra som helst. Så duktig så =) Bestämde att dom fick komma upp snart igen, då även Toni får följa med hehe. Kommer bli kul =)

Nu börjar äntligen mitt program på 5:an efter en låååång hockeymatch. Efter det blir det bums i säng. Känner hur ögonen är påväg ihop nu men vill inte somna riktigt ännu, har ju sovmorgon imorgon sedan jobb mellan 12.30-19.15. Efter jobbet imorgon ska vi gå hem till Adam och Angelica för att spana in deras nya lägenhet. Älskar att se hur folk bor =) Men nog om min dag, vi hörs imorgon istället!

God natt
Daniella

Kvällens glamorösa middag består av en låd...

foto1126 (MMS)

Kvällens glamorösa middag består av en låda Jansons frästelse. Hoppas det smakar godare än det ser ut haha :)


21/4-10

Fy vilket tråkigt väder det är fortfarande! Hade hoppats på solsken fram mot eftermiddagen men den önskan verkar gå åt pipsvängen. Tur är väl att jag får stå inne i butiken och jobba =) Efter jobbet får jag och jim ta oss till elgiganten eftersom våran damsugar huxflux gick sönder igår. Har dock inget kvitto men hoppas dom är snälla nog att låta oss reklamera den och få en ny. Här på Accent har vi iaf 3 års reklamationsrätt, även utan kvitto. Men vi kanske är för snälla, vad vet jag ;P

Vi hörs senare
Daniella

God morgon :) nu står jag och väntar på bu...

foto1123 (MMS)

God morgon :) nu står jag och väntar på bussen som ska ta mig ner till jobbet. Men va sjutton är det för väder vi har fått? Vart tog solen vägen? Trist!


20/4-10

Sorry för dålig uppdatering idag. Har spenderat hela dagen med min syster, hon har hjälpt till med hemma sysslor här så som tvättning, damsugning och skurning. Har märkt att det är betydligt roligare att städa på dagarna när man har lite sällskap :) Vi gjorde ordning ute på balkongen också, nu känns det vår fint och fräscht. Vi använde den på en gång och satt och snackade skit och solade näsan litegrann.

Nu har vi en hel tjejkväll framför oss (Jim är på fotboll). Sitter med hårfärg i huvudet nu medans sanna står i duschen och sköljer ut sina slingor. Spännande att se om jag lyckades fixa till hennes hår eller om hon blev helt orange hehe. Senare ska vi plocka ögonbryn och göra ansiktsmask. Skönt att bara få ta hand om sitt yttre ibland =) Till middag blir det lax med brieost och wahlnötter, till det blir det egna små klyftisar och senap/shalottenlök/vit vin sås. Till förätt blir det vitlöksmarinerade blåmusslor. MUMS!

Nu ska jag skölja ut mitt hår så vi hörs senare
Daniella

Jum-jum får stanna uppe i sängen tills gol...

foto1120 (MMS)

Jum-jum får stanna uppe i sängen tills golven har torkat. Vill inte ha små tassar överallt i den ny skurade lägenheten!


Jim kom med den briljanta idén att vi skul...

foto1118 (MMS)

Jim kom med den briljanta idén att vi skulle äta middag på barollo. Uteserverings premiär för i år <3


Sigge älskar den nya klöspelaren som vi kö...

foto1117 (MMS)

Sigge älskar den nya klöspelaren som vi köpt. Den är stor och ser ut som ett träd. Charlie däremot har inte riktigt förstått vad man ska göra ännu, men det kommer väl snart :) ja, jag är väl medveten om att det är mycket djur bloggning idag men jag ser ut som ett helvete och djuren är ju alltid så söta ;)


The black brothers ligger och tvättar vara...

foto1116 (MMS)

The black brothers ligger och tvättar varandra. Ser väldigt mysigt ut :)


Vill också kunna ligga hur som helst och b...

foto1114 (MMS)

Vill också kunna ligga hur som helst och bara slockna. Måste vara underbart! Medans jumis sover ska jag kolla på en film som börjar nu, efter det ska jag ta tag i städningen.


Jum-jum ser aningen missnöjd ut att det re...

foto1113 (MMS)

Jum-jum ser aningen missnöjd ut att det redan är morgon. Upp och hoppa slöfock det är ju superduper väder ute!


Är ute och kvällskissar jum-jum. Jim har s...

foto1111 (MMS)

Är ute och kvällskissar jum-jum. Jim har somnat sedan en timme tillbaka så ville inte väcka honom för sällskap. Har ju värsta kamphunden med mig om det skulle va något ;)


18/4-10

Den här dagen har gått riktigt riktigt fort. Jobbtimmarna bara svischade förbi och efter det hann jag med att vara lite social med Johanna och hennes mamma medans grabbarna höll på att gräva klart ute på deras tomt. Nu är allt fixat iaf, tror jag. Imorgon är jag ledig igen. Nu när både hälen börjar bli bättre och förskylningen är borta så ska jag äntligen börja få motionera igen. Om det är fint väder imorgon så får motionen bestå av långpromenad med Jum-Jum, är det mindre bra så får jag ta en vända på gymmet. Känns ganska tungt att komma igång igen men det är bara att bita ihop. Har en toppen fästman och en bra mamma som puschar på till tusen =)

Nu ska jag kolla på Ballar av stål. Vi hörs imorgon!

Nu ska jim få köra ner mig till jobbet :) ...

foto1108 (MMS)

Nu ska jim få köra ner mig till jobbet :) kom förbi och säg hej om ni är ute och promenerar på stan!


17/4-10



Sommar feeling just nu! Rosé, tändaljus och Lars Winnerbäck. Lycka <3


Älskar när köket är lika rent efter som de...

foto1107 (MMS)

Älskar när köket är lika rent efter som det var innan man började göra middag :) min Darling och jag är ett toppen team!


Gud va roligt jag har! Finns inge bättre ä...

foto1106 (MMS)

Gud va roligt jag har! Finns inge bättre än att ha tvättstugan...


17/4-10

God morgon allesammans =)
Vaknade iofs för ett bra tag sen, har kollat på "Hund pensionatet" på canal+. Mysig film! Jim åkte tidigt imorse för att hjälpa tom med grävningen. Jag bestämmde mig för att vara kvar här hemma och städa och tvätta istället. Då kommer det vara riktigt fint här ikväll när min darling kommer hem <3 Ikväll blir det bara en lugn kväll med prison break och god mat. Underbart!

Nu ska jag börjar fixa här hemma, vi hörs senare


Blogg nu är vi hemma igen :) känner att de...

foto1105 (MMS)

Blogg nu är vi hemma igen :) känner att det blir sovmorgon för mig imorgon så jim får åka ut själv till tom och johanna och gräva. Behövs göras grejer här hemma så kan ju fixa med det ;)


Fick prova Coffes hockeyhjälm :)

foto1102 (MMS)

Fick prova Coffes hockeyhjälm :)


Funderar på om min kära fästman och sambo ...

foto1101 (MMS)

Funderar på om min kära fästman och sambo försöker supa ner mig för att han vill get lucky tonight? Drick upp den här och öppna en till inom fem minuter sa han till mig med ett flörtigt flin ;)


16/4-10

Halloj!
Vart en sen lunch idag, tur att jag var så duktig och åt frukost i morse. Den här dagen började piss, kände mig ful och äcklig och till råga på allt så var hälsenan inte det minsta bättre. Har en otrolig fulperiod just nu. Inget sitter bra, spelar ingen roll om man sminkar sig för man ser ändå blek ut. Piss är det. Måste sola, färga utväxten och plocka mina ögonbryn. Men nu, huxflux, känns det som att dagen har vänt, underbart! Trevliga kunder, smörja till hälen är inhandlat och trevligt sällskap är inbokat tills ikväll och vips så har min misär vänt till lycka =) Jag låter Mia sluta tidigare så tar jag stängning istället. Win win situation. Hon får sluta tidigt och åka hem och mysa med sina barn och jag slutar lagom till att Jim kan plocka upp mig efter sin träning så jag slipper gå hem med den här hälen, dessutom blir det ju lite extra klirr i kassan till löning. Perfekt! Efter jobbet blir det till att åka och handla lite gottis tills ikväll för efter att vi har fått i oss middag så ska vi gå den långa vägen (två trappor ner) till Coffe och Katta. Grabbarna kan spela tvspel och vi girls kan sitta och dela på en flaska vin...eller två ;) Hon hade tydligen också en fulperiod (hatar dom perioderna!!) nu så vi båda behövde lite vin för att släppa loss och tycka att vi är riktigt snygga ;) Ledig imorgon också så det här kommer bli toppen! Lycka lycka lycka <3

Nu ska jag glo runt på allas bloggar och sedan ska jag gå ut till mina trevliga fredagskunder =) Hörs senare! Hoppas verkligen att mobilbloggningen kommer igång ikväll så jag kan visa lite bilder under kvällen ;)

15/4-10

Nu sitter jag här och väntar på att lyxfällan ska börja, älskar det programet. Har hunnit med en långdusch och en god sen middag. Efter jobbet så gick Jim och jag en vända på stan för att handla kläder till Lucia och Gabriels bröllop. Tror vi hittade riktigt bra grejer. Alla tjejer kommer väl se ut som prinsessor med glitter från topp till tå men jag tänkte mer fuktionellt och köpte något jag kan ha på mig fler än en gång. Bara man känner sig fin så =) Jim körde på en klasisk kostym och han köpte två skjortor så han får se vilken han väljer att använda. Kommer bli otroligt kul att få gå på ett syrianskt bröllop, vilken upplevelse. Gud va vi ska dansa så fötterna blöder (får använda ett par låg skor!), kommer ändå inte känna någon annan än brudparet så vi kan köra järnet ;) Roligt!

Nu börjar äntligen lyxfällan så vi hörs imorgon =)

15/4-10

Åh va less jag blir på att det inte fungerar att mobilblogga. Jag hatar bloggar utan bilder i och dessutom är ju mobilbloggning så jävla smidigt. Gud va argsint jag känner mig, troligen på grund av den jäkla hälsenan som inte vill bli bättre. Ikväll ska jag kladda på tigerbalsam och hoppas att inflamationen försvinner annars är det jag som åker till sjukan i början på nästa vecka. Typiskt!

Bloggningen har väl vrait lite sisådär dom senaste dagarna eftersom jag jobbat massor. Gör det både idag och imorgon också men sen på lördag kommer äntligen en välbehövd ledigdag! Då blir det till att vara ute i friskaluften hemma hos Tom och Johanna. Ska grilla korv och hjälpa till att gräva upp deras tomt. Jag kommer väl troligen sitta i solen och bara mysa men dom andra kan gräva ;) Läste att Johanna hade blivit superröd i solen så jag måste ju också bli lite röd så hon tycker att det är mindre pinsamt. Snäll Daniella =)

Nu ska jag straxt öppna butiken. Har haltat/hoppat fram på ett ben här ute i butiken när jag moppade av golvet. Hoppas inte några förbipasserande människor kollade in för då skulle dom få sig ett gott skratt minsann, hehe.

Vi hörs senare
Daniella

14/4-10

Varför går det inte att mobilblogga? Piss också!!!


13/4-10

Fick ett akut sug efter tacos så min raring springer in på affären efter sin träning och köper det som behövs. Tack älskling <3 Salladen blir ju ur bra till middag imorgon, eller hur ;)


13/4-10

Nu är jag ensam i lägenheten igen. Ska städa lite tänkte jag. Tom har ju hållt på här hela dagen och med sig hade han Johanna som en liten överaskning, skönt med sällskap =) Nu är allt klart här hemma, underbart! Äntligen kan man få slappna av och bara vara.

Jim kommer inte hem förens sent ikväll eftersom han ska träna efter jobbet. Jag tänkte förbreda cesarsallad till middag tills han kommer hem. Kycklingen är redan tinad så det här kommer gå fort. Smidigt med snabba middagar!

Imorgon är det jobb igen som står på schemat. Har jobbat mycket extra dom senaste veckorna vilket är väldans bra för då kommer mer pengar in på spar. I like!

Vi hörs senare
Daniella

13/4-10

Vaknade av att det ringde på dörren imorse. Jag flög upp ur sängen, livrädd. Sen kom jag på att elektrikern skulla komma förbi idag. Nu efter 1½timma så har vi en lampa i badrummet, lycka! Tom är här nu också för att fixa det sista i lägenheten. Gud va skönt det ska bli =) Dock fick jag inte min efterlängtade sovmorgon men kom på att jag började sent imorgon så jag kan sova ut då.

Vi hörs senare
Daniella


12/4-10

Nu ligger jag här i soffan och bara njuter. Gud va skönt det är att vara hemma. Vi har ätit en god middag, pratat igenom vår dag och har tänt massa ljus. Kan vardagen bli bättre? Underbart <3

Nu blir det håkans bar och sedan svenska hollywood fruar =)

12/4-10

Sitter på jobbet och känner att det ska bli huuur skönt som helst att vara ledig imogon. Trött i både kropp och sinne. Håller alla tummar jag har att målaren är hemma hos oss nu och målar badrummstaket så dom inte kommer inklampandes imorgon när jag vill sova länge!

Åh Lucia knackade just på dörren till kontoret. Jag och Jim har fått inbjudan till hennes och Gabriels bröllop den 30/4. Herre gud vilken inbjudan säger jag bara. Vi svenskar kan ju kasta oss i väggen!!! Ska bli så himmla kul att gå på ett syrianskt bröllop, va sjutton har man på sig och vad ger man i pressent? Mia och Johan är också bjudna så det är skönt att vi kommer känna någon där iaf =)

Nu fick jag lite ny energi känner jag så lika bra att springa ut i butiken och jobba ;)

11/4-10

Efter dagens jobb har jag bäddat ner mig i soffan och nu kommer Jim med chips, vilken bra tajming! Är nog inte riktigt frisk ännu för jag känner mig helt slut och huvudet bara värker. Stakars lilla mig! Vi hörs imorgon istället då kanske jag orkar blogga lite bättre, efter jobbet såklart.

Have a nice day!


Får hålla upp ögonlocken såhär för att hålla mig vaken!


10/4-10

Äntligen har vi fått flytta hem. Nu är det bara takmålning i badrummet som återstår och det känns ju okej att vara hemma under tiden dom gör de =) Vi har fått igång vårat nya internet också, verkar hur smidigt och bra som helst! Tog oss i kragen och sa upp vårat mobila bredband som inte har funkat som det ska på flera månader. Snart ska vi iväg och handla lite mat så kanske borde fixa till mig lite. Sen ska jag ta det lugnt heeela dagen och bara kolla Prison Break och äta massa gotta =) Imorgon är det dags för jobb igen så då gäller det att vara fit for fight. Tack Mia som jobbar åt mig idag <3

Vi hörs senare
Daniella


duktiga jim...

-cecfa4f768c4f8aa8bfbc15bec4abc2.png

Kolla varifrån!

duktiga jim vann veckans vinare på jobbet :)


hittade ett...

1f8a697b13d4ff2d8dbc6f3349487d43.png

Kolla varifrån!

hittade ett utryme som troligen var ett mellanrum mellan två bilar, men har man lite fantasi och en smartcar så kan man förvandla allt till en parkering ;)


9/4-10

Usch det känns som att febern är skyhög men jag är strax på väg ner till jobbet eftersom det inte fanns någon som kunde jobba mina timmar. Snälla Mia stänger ikväll iaf så jag får sluta halvsex, dessutom jobbar hon åt mig imorgon. Tackar <3 Har mycket jobb under hela veckan så lika bra att ta det lugnt i någon dag nu. Jim får fixa hela lägenheten så jag får ligga och vila. I like ;)

Nu ska jag ner till Sanna som väntar på stan, vi hörs senare!

nu ska...

0-367fd9750b897a8e422c3daad00b3ff6.png

Kolla varifrån!

nu ska jag åka och uträtta dom sista ärenden som behövs innan flytten. Skönt att ha allt klart så vi bara kan slappa framför tvn imorgon ;) men först måste solglajerna på för annars kommer jag köra av vägen!


8/4-10

God morgon!
I natt sov jag betydligt bättre. Anagligen eftersom jag deckade av förskylningen och huvudvärken. Har proppat i mig alvedon enda sen i går så  hoppas det släpper snart. Jim har åmat sig sedan skärtorsdagen om en jäkla förskylning och jag valde att tro att han hittade på för att få lite uppmärksamhet (ni vet hur killar blir när dom blir sjuka). Så nu vill jag bara passa på att be om ursäkt älskling för att jag hånade dig och din "förskylning". Detta är ett rent helvete! Så, bra, då var det gjort.

Nu kan jag fortsätta uppdatera er om lägenheten. Under 6 månader har Jim och jag handdiskat eftersom vår diskmaskin pajjade, ni kanske kommer ihåg den här händelsen? Vi bad pappa komma upp till lägenheten igår och titta på den för att kolla om han kan få liv i den. Han kollade rör och sedan kollade han på oss med ett litet flin och sa "man kanske ska sätta på vattnet om man vill att diskmaskinen ska fungera" så snurrade han på en grej och huxflux så fungerade den. Fan va dum man kände sig då, haha. Men skönt att den funkar igen! Idag ska förövrigt all inredning till toan in, dusch, toa sists osv. Så vi kommer flytta in på fredag efter jobbet. Så - jävla - skönt! På förmiddagen på fredag kommer en städfirma vara där och göra ordning så det kommer vara underbart att kliva innanför dörren.

Ikväll efter jobbet så ska vi åka upp till lägenheten och fixa precis allt. Kläderna ska in i garderoben, gardinstänger ska upp och sängen ska bäddas rent, allt ska vara klart. Gud va underbart! Ska se om vi även hinner åka och storhandla så vi kan fylla kylskåpet med massa god mat eftersom det är tomt där hemma nu.

Nu ska jag fixa iordning mig och sedan vila innan jag får skjuts ner till jobbet. Vi hörs senare =)

äntligen är...

37057d07104fdafaa0a2511feaa6d3c4.png

Kolla varifrån!

äntligen är vi framme på ikea :)


nu går...

419e91bf3bd4ab08285e9b20c830f9a5.png

Kolla varifrån!

nu går jag och mina rosa stövlar ner genom skogen till pappa för att hämta louise lilla smartcar :) den blir perfekt transport medel för mig och sanna till ikea. Åh va lycklig jag är att hon är hemma!


7/4-10

♥ Älskar att jag har en syster som sparkar mig i arslet när det behövs ♥


7/4-10

God morgon allesammans!
Natten som var var inte ett dugg bättre. Jag kan inte förmå mig till att somna på nätterna här längre. Snälla låt vår lägenhet vara klar till helgen! När jag vaknade imorse så kände jag mig inte alls utvilad vilket har lett till en sån där "jag vill bara ligga under täcket och inte visa mig bland folk idag" dag. Hatar att ha sådanna dagar så jag planerar att övervinna känslan. Har för det första tagit en lång morgondusch, satt på mig nya fina underkläder (man känner sig alltid finare med nya underkläder, eller hur!?) och sedan planerat in en sväng till Ikea, ska försöka få med mig Sanna. Sen får vi se om det blir av eller inte hehe ;)

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, vi hörs senare...
Daniella

6/4-10

Det vart visst ingen Ikea idag, vi åkte upp till lägenheten och fixade och donade lite istället. Nu är hyllor på plats och allt i sovrummet är som det ska, bara lite småplock kvar. Dom hade börjat med badrummet och väggarna ser super fina ut =) Tack Tom, hehe!

Nu ska jag fortsätta kolla på dating in the dark. Vi hörs imorgon...


6/4-10

Oj vad jag har hunnit med massor på min rast idag =) Struntade i att äta idag på rasten eftersom jag tog den så pass sent, lika bra att hålla sig till middagen då. Nu har jag köpt fonder hit och dit, hoppas Jim blir nöjd av resultatet. Dom går ju himmla bra nu, speciellt östeuropa och ryssland finderna, så det var lika bra att köpa lite till utöver månadssparandet. Handpenning till huset ;) Efter jobbet ska jim och jag till Ikea. Känns som att vi bor där numera men vi måste köpa ben till en av våra hyllgrejer som vi ska ha i vardagsrummet. Hade visst bara till en av dom hemma, hehe.

Nu ska jag glo runt lite på allas bloggar och sedan återgå till arbetet!


6/4-10

God morgon!
Vaknade iofs för ett bra tag sedan och har redan hunnit fixa iordning mig men har inte hunnit med att göra min dagliga koll på alla bloggar =) Somnade väldans sent igår och var lagom seg imorse när det var dags att stiga upp. Snart ska jag åka ner till jobbet men först måste jag slänga i mig lite frulle. Jimpa ringde och talade om att Tom hade börjat kakla vårat badrum så nu är det inte långt kvar. Skönt! Vi sa att han skulle hitta på något roligt i badrummet så får se hur det blir. Det brukar ju alltid vara standard grejer när man får välja till hyresrätter men det lönar sig när jims bror fixar badrummet, hehe. Tror det kommer bli super fint =)

Vi hörs senare hörni




jag ligger...

4fd72514099c734bc82b8923ffcc9403.png

Kolla varifrån!

jag ligger här ute i sängen och kan inte sova. Jim har slocknat sedan långt tillbaka och nu snarkar han friskt. Själv ligger jag och tänker på lite allt möjligt. Har ni sådana nätter ni med? Jag känner mig väldigt sprirtuell just nu och bara tänker på massa djupa saker. Som att gud (eller vad som nu finns "där uppe") bara ger en saker som han vet att man klarar av. Starka människor blir tilldelade svårare uppgifter i livet. Stämmer detta mån tro? Får fortsätta ligga och fundera en stund till för jag har sovmorgon imorgon. Kan vara skönt att vara ensam med sina tankar ibland.


nu ska...

212692dd7f0e2e8393216e859a3f0ad9.png

Kolla varifrån!

nu ska vi försvinna från omvärden och kolla på sista säsongen av prison break. Kollade den tredje säsongen på två dagar. Så-Jävla-bra!


4/4-10

Nu har alla åkt hem. Med alla menar jag mamma, sanna, tom och johanna. Katta har åkt till jobbet. Jim sitter och spelar sitt nya Prison Break spel och Kenta tittar på. Lugnt här "hemma" vill säga, skönt! Jag har tvättat mitt löshår och fått i mig några glas påskmust så nu är jag back on track. Fick i mig ett glas vin för mycket så var ganska skönt att middagen började tidigt och slutade likaså. Herre gud hela huvudet börjar snurra så fort jag får i mig ett glas vin, bir väl så när man dricker så sällan.

Snart ska jag hoppa in i duschen så jag kan bädda ner mig till ballar av stål =) Hörs imorgon. Efter jobbet ska vi upp till lägenheten och skruva ihop alla vardagsrumms möbler.

nu har...

-8e00936bac6daaa49fb7241466de41f.png

Kolla varifrån!

nu har vi haft påskmiddag ute i viksberg. Dricka någon kopp kaffe så är jag fit for fight imorgon ;)


4/4-10

Oj nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen! Det är alltid samma visa när jag jobbar =) Kan ju köra en liten snabb uppdatering för snart ska jag öppna butiken (lugn Mia jag har hunnit både damsugit och moppat golvet, hehe). Under den såkallade påskledigheten så har jag och jim hunnit med massa grejer. Bland annat två middagar med familj än så länge, kommer ytterliggare en till ikväll. Vi har varit på Ikea - igen, och som ni såg i nerstående inlägg även varit en sväng i skärholmen. Har dessutom gjort stan här hemma och tömt butiker på kläder. Hunnit med en mysig sen lunch på olearys och även druckigt drinkar på Eagles. Effektiva va? Haha. Ledig - my ass! Nu kommer vi nog spendera tid i lägenheten, måla sovrum osv så allt är klart till nästa helg. Hoppas verkligen att vi kan flytta in nästa helg.

Vi hörs senare
Daniella

nu är...

7980461459783e99bafcb78643a0f748.png

Kolla varifrån!

nu är vi på väg till skärholmen. Lars winnerbäck spelas högt och solen skiner, kan det bli bättre? Välkommen du underbara vår!


nu är...

584d89bf7c19b5931c162d71f7ee1a3b.png

Kolla varifrån!

nu är vi på g hem till mamma och sanna :) köpte nya, gigantiska, solbrillor idag. Blev inspererad av emelie och mea igår när dom kollade på solglasögon :)


en liten...

0-284b37ab5254ea333612bb4c3118a9ff.png

Kolla varifrån!

en liten påsk Isabella var här nyss. Titta vilket fint ägg med rosa hår jag fick i utbyte mot lite godis :)