Skolfoto

Woohhoo snart är det skolfoto :) Alla ska snart börja fixa och tixa, kul kul kul =)=)=)=) Sista bilden på mig som blondin sen blir det bajskorvsfärg som gäller. 

Juste Emelie jag är vääääldigt besviken på dig eftersom vi skulle på stan igår och köpa hårfärg och allt, men du svarade varken på sms eller när jag ringde, provade även att nå Henke, men aja :/ Och idag har jag inte kommit fram till dig heller så Jello får färga mitt hår - shyrre!!!!

Ikväll är der big time party! Efter skolan så åker jag, jim och jello (massa J), lämna jim, gå till nancys och köpa mat, färga hår och sen fixa sig, woohhoo :)

//Daniella 

En tråkig torsdag...

Gud va kiiiiss nödig jag är, det här teét rinner bara rakt igenom mig :O Okej kanske inte så super fräscht att sitta och skriva om att jag måste pinkulera, men det är bara att kryssa ner sidan om du inte vill läsa, skyll dig själv...

Jaja sluta tjata om massa strunt (guud känner mig lite schizoo när jag sitter här och "pratar" med mig själv) men det är typ inget skoj som händer, eller jooo för sjutton nu ploppade det upp en liten lampa ovanför mitt huvud sörrö. Efter skolan ska jag träffa Emelie, vi ska köpa hårfärg sen vill jag kolla om jag hittar något suoer fränt som jag kan ha på mig på fredag.

Fredag som jag längtat efter såååå himmla länge nu är äntligen här..eller typ!!!! Imorgon är det skit rolig lektion hela dagen, mediakomunikation B, sen ska vi ta skolfotto. Jag som sagt ska vara bimbo, sista bilden på mig som blond för sen försvinner blondahåret och jag ska bli brunhårig. Gud känns lite läskigt men jag kommer ändå alltid vara blond i hjärtat ;) Ohh deeep talk om hårfärg, vilken blajja...Sen på kvällen så ska jag, jello, ida och emma förfesta hemma hos jello. Killarna får förfesta hemma hos Nenne i stockholm, men tur som det är så kör mamma upp oss till stockholm också så vi slipper sitta tusen år på ett tåg och bli nyktra. Skönt!!! Gud va jag längtar, har aldrig varit med ida på fritiden, woohhoo var kul för hon mina vännner är en check tjej :)

// Daniella Claesson

Uppdateeeeeeeera

Igår blev jag väkt av att Emelie ringde mig 6827648 gånger och när hon väl gav upp så var det ändå dags för mig att börja piffa till mig för skolgång. Ringde upp slempan senare och det hela slutade med att jag vra hemma hos henne från 16.00-22.00. Käkade kiiina mat mm´mmm´mmmmmm, finns det nått bättre? Tror jag aldrig har sett Emelie äta så mycket i hela mitt liv och vi har ändå varit best frindes sen sexårs :O Kollade Idol och DH, snackade skiiit och drack kaffe. Mysigt. Tack <3

Vi sitter vid matbordet och diskuterar våra kroppar och våra ämnesomsättning
Jag: Asså du äter hela tiden, om jag åt så skulle jag vara fetare än jag redan är!
Emelie: Men asså min mat sätter sig ju på andra ställen, typ trötthet och sånt.
Jag: Men då är jag heldre smal och trött än tjock och fet.

( Okej jag märkte nu att det inte var så kul, ett sånt tillfälle som man måste vara där för att förstå antar jag!!)

Diskuterarde också min hårfärg och kom fram till att jag ska bli brunhårig. Men nu efter lite tid att fega ur så vet jag inte om jag vågar :/ Vad tycker ni? SNÄLLA HJÄLP! Det kommer ju vara värsta förändringen, jag brunhårig liksom, finns inte på kartan, men skulle vara lite kul att prova. Trött på bimbostämpeln!


Idag är jag hemma. Redan igår när jag åkte fråm Emelie så började min ena axel att lägga av, och idag när jag vaknade kunde jag inte änns röra armen. Försökte klä på mig, sminka mig, borsta håret men hela jag såg ut som ett spöke. Eftersom jim inte skulle till skolan så skulle jag köra med en arm hela vägen till tumba. Herre gud! Kände gråten i halsen och när jag satte mig i bilen kom jag ända till golfbanan innan jag förstod att det här kommer aldrig att funka, så jag svängde av och körde viksberg runt istället. Det var bara att gasa och hoppas på att det inte skulle skutta fram ett rådjur eller nått eftersom jag knappt kunde svänga. Lyckades iaf ta spruta med en hand, så nu är det bara hoppas att det går över tills på fredag för då är det big time partyyyyyy! Flera tjejer ska sammlas hemma hos Jello och grabbsen uppe i stockholm hos nenne. Jag, emma, jello, ida, leila, elishba kanske emelie, vilket gäng :) Säg till om ni vill haka på upp till Claras!!!

Juste har glömt uppdatera lite om min shopping också.
Höstjacka - H&M - 998 kr
Svart skin weekendbag - Wedins - 350 kr
Lösögonfransar - H&M - 50 kr

Undra vad jag ska ha på mig på fredag om jag blir brunhårig?

//Daniella


1½ år <3

Hallojsan allesammans!

Idag firar jag och jimpa1½ år!!! Värsta mysigt...Efter skolan ska vi ner till stan så ska jag köpa jacka och väska sen ska vi till maxi (grattis reklam) och handla massa god mat. Sen blir det hem och mysa och göra en tre rätters middag, Längtar!!!!

Juste har kommit på att jag inte har uppdaterat om helgen, dumma lilla mig :/ Men men...hmm i fredags tog vi det bara lugnt med film och mys. På lördgaen var det andra bullar! Fixade så vi hamnade på gästlistan till öppningen av Vanilla , en ny klubb på östermalm. Men när vi var hos nenne och förfestade så ångrade vi oss och gick till Claras istället, bra val tycker jag, inte så spänt där :) Återigen så var jag ensam tjej, men jag ska inte klaga för det var en toppen kväll! Tack Jim, Nenne, Henke, Jens, Rille, Adam, Tobbe, David och Marcus

Nej nu ska jag till skolan. bye bye


Pics från lördagen.



Juste sen kom det fram en kamerabrud och undra om hon fick ta kort på mig och två andra tjejer. Såklart :)

image406

Jag-bimbo???

Jaa som ni kankse märkte igår så struntade jag i VeckoRevyn grejen, kändes inte så himmla kul att stå och bli fottad i bara underkläder och nte riktigt vara nöjd med sin kropp, skulle ändå inte kunna slappna av så watta häck!

Idag har klassen äntligen kommit fram till ett foto tema och det blev mitt förslag, skiiit kul :) Fotografering nästa fredag, can´t wait! Vi ska vara personligheter och kommer säkert få massor av poäng i poängjakten eftersom ingen annan har haft det förut. Jag ska vara bimbo, hmm vet inte riktigt om jag håller med klassen men det är skit samma. Massa brunkröm, mycket läppglans och tupperat blonthår - det ska jag väl fixa va ;) Jim har inte riktigt bestämt sig än men jag tycker han och Adam ska vara typ B1 & B2 eftersom dom typ avslutar varandras meningar och alltid har nått hys för sig. Kul kul kul :) Nu ska vi klassa ut Emma och hennes Grafiker klass med deras fjuttiga Disney figurer, haha emma ska vara askungen. Gulligt :)
Snart kommer Sanna hit, värsta kul. Ska spendera eftermiddagen med henne idag igen, värsta mysigt :) Sen efter det blir det träning på world class igen för nu igår var det vila.
Juste idag komma Emma ner till Journalist våningen och hade med sig våran gammla dagbok som vi har skrivit i enda sen 95. as kul :) Har skrivit i den typ varje gång jag har sovit där ända fram till 2004. Och nu tog hon med den så jag uppdaterade den lite. Haha as kul att se första sidorna " Daniella har pusatt....." hahaha. "Idag har Emelie, jag och tom jagat varandra i seksårsgrupen" hahhaa :) Och ibland var det typ helt felvända j:n och massa skoj :)

Imorgon är det äntligen fredag, guuud va skönt :) Vet inte riktigt vad som händer i helgen, skulle igentligen ut på Klaras imorgon men det blev ändrat till lördag och då känns det inte så himmla kul att vara ensam tjej igen, varke emelie, emma eller jello är lediga då :( Men men...kanske blir bio med systerryster?

Dags att börja skriva lite till på reportaget...

Syskon kärlek <3

Halloj i höstmörkret!

Guuud nu känns det verkligen som höst ute, löven är alldeles röd-oranga och det ser så mycigt ut och det är nu man är super glad över att ha en pojkvän att gosa sig in i när det blir sådär riktigt ruggigt, Men med det positiva kommer ju självklart en gnutta neggo också, det är svin kallt och typ dubbelt så mörkt på kvällarna och morgnarna så man är trött enda fram till lunch. Men men kroppen vänjer sig säkert med det snart också.

Idag var det småföretagande prov på morgonen, har sagt det förut och säger det igen - det borde vara förbjudet med prov klockan åtta på morgonen!!! Gick väl hyffsat med tanke på hur lite jag hade pluggat ocg hur himmla trött jag var. Senare på dagen var det poäng jakten i skolan, alla treor ska göra massa dumma grejer ända fram till studenten som en liten tävling om vilken klass som ska få springa ut först, lite fiffigt men inte så många som är intresserade.

Efter skolan så ringde Emelie och Sofie och frågade om jag ville komma dit en stund - självklart t'nkte jag. Var väl där i två timmar med emelie, sofie och ida. Sen kom Jimmy en snabbis också. Vid fyra åkte jag hem till sanna så gick vi till waynes och fikade och myste, trevligt :) Sen var det middag hemma hos pappa. Seeeen runt nio åkte jag hem igen för att äntligen spendera lite tid med min loverboy ;) Ska träffa sanna imorgon också, kul kul kul :) Dessutom har hon bytt skola till Tumba så nu kommer vi kunna äta lunch varje dag! <3


Allt kommer lösa sig, jag lovar!

image394


VeckoRevyn model :)

Halloj måste bara göra en liten snabb bloggning innan jag hoppar in i duschen...

Som jag skrev i nedestående inlägg så skulle jim och jag iväg till skärholmen för att uppdatera min garderob lite. Det blev :
Klänning i guld (som jag ska ha på fredag)
Shampoo, balsam och hårinpackning för split ends.
Solpuder
Lösögonfransar (till fredag)
Brons / glansiga tights
Svarta underkläder

Sen när vi precis skulle hem så kommer det fram en tjej i ca 25 års åldern och frågar om vi vill vara med i VeckoRevyn imorgon där dom ska fota min i underkläder sen ska dom retuschera en kopia av dom så ska dom ge den till Jim så ska han försöka lista ut vad som är fixat och trixat på bilden. Kul :D Undra när det kommer i tidningen, vet inte om jag kommer våga köpa den och kolla på mig själv i underkläder. Men men den dagen den sorgen. Fick panik och sprang och shoppade underkläder också, blev vanliga svarta eftersom hon sa att dom ska vara vanliga. Sen efter det så skyndade vi oss till gymmet och körde massa sit-ups. Usch kunde hon inte ha hittat oss för en vecka sen så kunde jag ha slutat äta och sen sprungit till solariumet. Men men...

Nej nu ska jag kolla Idol och sen PLUGGA!

//Daniella

Med lite shopping läks alla sår

Hejhopp!

Usch idag är jag sjuk. Har gått på alvedon ända sen i lördags sen inatt vaknade jag och mådde illa, väkte jim och hela balletten, haha börjar fundera på om jag tog en överdos med alvedon eller nått :P Men ändå så vaknade jag med dunkade huvudvärk idag igen, tog två alvedon men det vill ändå inte försvinna. Gjorde mig en jätte god soppa som jag kom på i huvet.

Du behöver:

1 Morot
1/3 purjolök
5 dl vatten
1 tärning grönsaksbulljong
salt, peppar och örtaromat

Skiva moroten i tunna skivor, hacka purjolöken, smula sönder bulljongen och släng i allt i en kastrul med kokande vatten. Krydda med salt, peppar och örtaromat (kom ihåg att salt för fram smaken av alla ingridienser). Låt koka i ca 10-15 minuter. Servera gärna med en bit bröd.
Smaklig måltid.

Gud jag känner mig som Rachel Ray, hahaha!  Nåväl...Jim åkte iväg till skolan för ciruks en timme sen. Sen dess har jag pluggat, drukigt vatten och kollat lite på våra bästa år. Sen var jag såklart inne på gina tricots sida och fastnade för massa fina grejer, då slog det mig att jag borde nog dra med mig jimpa till skärholem så jag kan shoppa lite. Tänkte föra över sisådär 1000-2000 kr så jag kan unna mig byxor, t-shirts och en schal :) Sen ska jag leta efter lacktights också för sådana MÅSTE jag haaaa!!!

Får se om jag klarar av gymmet senare, har träningsvärk så in i helskotta sen igår. Nu har jag bokat upp med en personlig tränare och en coach som ska hjälpa mig till min målvikt 56-58 kg. Goood luck!!!

Nej dags att plugga...


Model house

Guud va stressad jag blev nu. Model house ringde Jim och fråga om vi kunde komma den 4 oktober (jaa mamma jag vet att du fyller år då - vi ska ändra datum) och ta bilder? Woohoo va kul det ska bli, tänk att ha riktigt snygga bilder ihop. Ska ta typ naken, eller nej inte naken utan bilder med fina underkläder så nu är det hårdträning so gäller en månad fram över så vänta er inte att se mig rännandes på krogen den snaraste tiden.

Nej nu ska jag äta fullkornspasta och sen sticka iväg till gymmet :)

// Daniella


p.s juste mamma ringde wiper room och talada om vad som hade hänt, han blev värsta upprörd och hade själv en sjukdom som gjorde att han inte kunde gå "normalt" så han skulle ta det med alla som jobbade den kvällen så ville han gärna att jag skulle ringa upp, skulle säkert få någon slags kompensation men jag bryr mig inte, orkar inte ringa...Skönt att dom tog det på alvar och han sa att det finns ingen ursäkt över vad som hänt bla bla bla...som att ett par smöriga ord skulle hjälpa - don´t think soo men det är ju en bra början..

Min darloooo

Så kär att det pirrar <3<3<3

image393

Wiper room

Godagens :)

Igår var det hockey som gällde , Sverige - Ryssland. Precis som jag trodde så vann ryssland med 6-3, men tur för Kenneth att han hade fixat bra platser åt oss. Det vra riktigt kul även fast det gick som det gick. Efter hockeyn så åkte vi hem till nenne på södermalm för att förfesta lite för sen var det utgång som gällde. Precis som vanligt så var jag ensam tjej, men watta häck hade riktigt kul ändå :) Det vra jag, jim, nenne, rille och nennes två poler jens och henke. Kul att gå ut i stockholm med nytt folk och det var många som dansade också :) Kul kul kul! Jim fick typ ragg på två stycken brudar som slet och drog i hans skjorta, hahaha jag satte mig ner för att iakta och fick mig ett gott skratt. Senare på kvällen fick nenne tag i någon brutta som typ såg rysk ut eller nått, haha kuuuul :) Trist att kvällen skulle sluta som den gjorde tack vare en cp vakt! Jag fick ont i fötterna för jag inte hade tagit min medicin plus att jag dansade som en galning så det var klart att jag skulle få ont, så jag tog av mig skorna och satte mig medans dom andra var kungar på dansgolvet. Men då kommer en vakt fram och frågar hur mycket jag har drukigt eftersom jag inte kunde gå "normalt" jag blir helt till mig och säger att jag bara har drukitg en cider där inne (vilket var sant). Men då säger han att jag är tvungen att gå för jag har drukigt för mycket och när Jim ska tala om att jag har en sjukdom som gör att jag inte kan gå så säger han att vi aldrig mer är välkomna där, asså att folk orkar hålla på! Jag blev skit ledsen, asså kul att bli utkastad på grund av min sjukdom liksom! Plus att det var andra gången den veckan här veckan som någon har trackat mig om de, och det har aldrig hänt förut! Nåväl ä'r väl sån skit man får ta...Mamma vart rosenrasande och ska ringa upp dom på måndag, och katta ville att jag skulle typ stämma dom för diskriminering, jag själv vill helst bara glömma det hela...Hur som helst var det en kul kväll i det stora hela :) Tack alla grabbsen!!!

Idag har jag och jimpa bara tagit det lugnt, ska snart in i duschen sen plugga som en tok eftersom det är matte prov imorgon, fyyy!!!

// Daniella



Pics från igår


Ännu en dag i journalisternas spår...

Idag är det som vilken vanlig torsdag som helst, mediadag. Sitter vid datorn och skriver artiklar som inte hamnar någonstans förutom i ens egna fil eller kanske i en pappersmapp någonstans. Men idag var det liiite anorlunda och liiite roligare. Idag var det jag och min redaktion som har webbtidningen så idag känns det som att jag har jobbat för något iaf. Men snabb som jag är så var jag klar före lunch, såklart! Har gått runt i skolan och tagit bilder och frågat lite frågor, jaa som ni vet att dom har i LT ungdoms tidningen eller äsch va fan snackar jag om? Jaja kul var det iaf, men det chkade mig att det inte var flera som ville vara med å bild, det är ju hur kul som helst!!! Nåväl det vart ju bra tillslut. 

Igår fikade jag och jim med soile som ni kanske läste i nedstående inlägg, en väldigt lyckad fika om jag får säga mitt. Sitter här och planerar lite om vad jag ska kunna skriva som min förta riktigta artikel eller krönika. Tror det blir en mode krönika så ni får gå in på plaskis som jag har länkat till down there...Firade med pizza och cola till middag, woohoo. 

Ja undra vad jag ska göra nu? Även om jag är klar vill läraren att jag ska sitta kvar till halv fem :O Kanske kan smöra lite och få gå tidigare ;) Let´s hope sooo!

Gud va jag skriver mycket idag, kan bara tyda på en sak - UTTRÅKAD!

// Daniella 



JOBB!!!

Woohhoo jag och Jim har precis fått vårat dröm jobb! Idag var vi och fikade med Soile som vi ska praktisera hos i 16 veckor. Webb tidningen plaskis. Och nu vill hon att vi ska börja där på en gång :) Gud va rolig! Jag får skriva om precis vad jag vill, typ mode eller krönikor  kan det bli bättre? Sen så är tidningen också ganska inriktad på film och musik så dirket när vi loggar in på sidan så kommer det finnas en evenemang sida där det står massa premiärer och konserter så är det bara att välja och vraka och tjinga de man vill gå på och skriva om sen, kommer gå på kändis premiärer och biografer där det bara är journalister med en as cool "press" skylt runt halsen :) Sen om jag typ vill skriva en artikel om mode så är det fashion week någonstans så ringer jag bara soile så fixar hon mig på gästlistan. Fan va nice!!!! Kul att jobba med något som man har pluggat till i 3 år! Och det bästa är att man jobbar hemifrån och har en deadline på 2 veckor typ, as länge!!! eller nej det är kankse inte det bästa, men det är bra!! Gud va kul det ska bli....Och jim har också fått jobb där eftersom vi går samma linnje. Och han kommer typ fixa en sport kategori och gå på alla bra matcher och intervjuva alla spelare...livet leker!

Nej nu ska jag plugga en massa, blää tillbaka till den trista vardagen!!

//Daniella

Dagens outfit

image375

Svart tröja - MQ
Grå klänning - MQ
Äpple halsband - Bulgarien

Deppig

image374
Idag är jag lite deppig eftersom det var en blarre jävel (ursäkta språket men jag är upprörd) som sa "haha titta på henne hon kan inte änns gå!" till sina kompisar och pekade på mig, hur fan kan man göra så? Omogna jävlar!!! Ofta man säger så till någon utan att veta anledingen, hade lust att bara gå fram till killen och säga "ursäkta? men jag har en sjukdom din jävel och


Helgen

Tjolahopp!

Jag vad har jag att säga? Nada typ..eller joo föresten nu ringde det en klocka.

Igår så var det fotboll/ inflyttningsfest hemma hos Jello och Daniel. Super mycisgt. Alla tjejer tog bilen till ica maxi och handlade middag medan boysen var kvar hemma hos drack öl och spela sanning eller konka :) Så rätt som det vra så fick emma ett sms "är du kåt?" av adam, hmm oroaväkande med tanke på att han har flickvän tänkte vi men sen när vi kom hem och det började med att rille kom och juckade mot våra ben så fattade vi att det var något lurt på G. En jätte lyckad kväll iaf som måste göras om snarast! Gud vilket bra gäng vi är <3<3<3 Och grattis Tobbe till körkortet som körde jello och mig till statoil när vi vart choklad sugna :)

Idag vaknade vi av alarmet klockan elva. Då var det bumms upp för vid halv tolv kom mamma och skulle köra oss till stockholm för nu var det teater dags. Linje Lusta hette den som jag, jim, mamma, sanna, olivia, conny, maria, carina och en drös till var och kollade på. Det var ingen höjdare men den dög :) Mycket tack vare Helena Bergstörm, gud vilken skådis!!! Sen kom det fram att mamma och sanna kanske ska flytta till stokcholm, självklart fick dom mitt godkännande eftersom jag rent ut sagt bor med Jim så vatta häck liksom - tusen gånger skönare för dom båda eftersom mamma jobbar där och sanna går skola så :) Senare på kvällen var det middag hos pappa och louise som gällde, super gott :) Pratade om allt mellan himmel och jord - älskar att vara där, känns så vuxet :) På lördag ska kanske jag, jim, pappa och louise åka till globen och kolla när kenneth och hans gammla nhl polers möter rysland eller nått, typ alla gamla käda hockey spelare som salming och allt :) Kul! Efter det ska vi ut och äta troligen. Ibland lönar det sig att vara polare med kenneth kenholt ;)

Nej nu ska vi kolla film, imorgon är det skola, bläää!!! Längatr efter studenten så jag kan bli vuen någon gång!! Vill bara börja leva...

// Daniella


Bilder fårn igår


Helg <3

Äntligen är det helg!

Igår var tom, sofie, krister och björn här hemma hos tillberg familjen. Åt middag och sen kollade jag, jim, kenta och katta på film - Turistas hette den, ganska bra faktiskt, se värd :) Spelade lite sims och mös, jag slocknade runt halv tolv och såklart så vaknade jag ganska tidigt idag.

Kom precis ur duschen, har ätit lunch och kollat lite på tv :) Har redan planerat in Top model repriserna så jag inte missar något eftersom det är idol samma tid på vardagarna. Sen runt fem ska vi åka härifrån och plocka upp adam sen ner till mammsen och sen till Jello och Daniela där vi ska tillbringa resten av kvällen med dom två och emma och linn. Kolla på fotbollen och dricka och äta. Tjejerna ska iväg och handla medans killarna sitter i lägenheter och gör va fan nu killar gör. Toppen kväll som jag har sett fram emot hela veckan!

Juste sen på onsdag ska jag ich jim träffa våran handledare som vi ska ha under praktiken. vi ska vara på plaskis.nu en webb tidning i 16 veckor, man jobbar hemifrån och har veckomöte en gång i veckan. Jim och jag kommer få jobba som ett team och gå på bio och skriva recentioner troligen. Gud va kul det ska bli!!! Nöjes reporter i 16 veckor - JA TACK!

Dags att föna håret // Daniella

image343

Lätt road?

Vi har precis börjat skriva ett typ tal för att öva på presentationsteknik typ. Ska snacka om mode, blogg och skor. Men sen försvann alla mina idéer så jag roade mig med datans fuktioner när det gäller foton :)

image335
image337
image338image339image340image341image342image343

Girls just wanna have fun

image334

Tjofaderitan

Känner att det kommer bli massa bloggande idag igen...Ännu en dag framför datan i skolan, och flitiga som jag och jello är så vart vi klara med allt arbete förra lektionen. Pluggisar? - JAA men gud va dom som inte jobbade förra lektionen ångrar sig nu, moahahaha!

Juste Jello har fixat blogg!, hon har äntligen blivit en av gänget. Skönt eftersom både Emelie och Sofie har tagit bort sina :( Juste Ida har också fixat blogg, gud va jag värvar folk i klassen :)

Nej nu ska jag tillbaka till att göra ingenting... :)

Tråkiiiiigt

Antar att det kommer bli en hel del bloggande idag eftersom det ända jag ka göra är att komma på vad jag vill skriva reportage om, deadline 29 september så det är dags att sätta igång att tänka...

Vill också pucsha lite extra för vår webbtidning som startar nu på torsdag och det kommer en ny upplaga varje torsdag hedan efter, läs och njut. Kommer upp på länkar senare idag...

Nej nu ska jag researcha lite...



Har jag inget bättre för mig?

5 skulle:

Skulle du vilja vara längre? Nja, det är gulligt att vraa kort (A)

Skulle du vilja väga mer? NO WAY!

Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut? Nej men ledsen :(

Skulle du vilja ha sex med en kändis? Marin Stenmark (dregel)

Skulle du vilja dricka dig full nu? Haha nej sitter i skolan, men det kanske skulle behövas för att klara denna dag?

 

10 kan:

Kan du röra på öronen? Haha provade just för Jim men jag klarade det inte :( klassrummet undrade varför jag höll på med grimacher, mongo!

Kan du slicka dig på näsan? Ja :)

Kan du kolla i kors med ögonen? Ja de är klart!

Kan dina föräldrar lita på dig? Jepp, I´m an angel (kolla bara på Jims vad)

Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Kanske om jag var helt ensam hemma och ingen ringde, eller njaa jag skulle sjung föresten..

Kan du vara på fest utan att dricka? Ja när jag förlorar sten-sax-påse och får köra...

Kan dina vänner lita på dig? Jag är en mycket bra vän så de är klart! 

Kan du tänka dig att pierca naveln? Haha neeej inte med mina "former"

Kan du suga? Klart ;)

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Nja, joo kanske om jag har jim med mig som drar mig ut ur affären och visar en bild på ett fattigt barn i afrika. 

 

15 har:

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Nej inte vad jag vet :/ Plus att mamma läser min blogg (A)

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja såklart :)

Har du ett syskon? Jepp en lillesyrra Sanna 16 barre. 

Har du varit full den här månaden? Jepp

Har du någonsin haft sex med någon? Jepp

Har dina föräldrar ljugit för dig? Hmm det vet jag inte, mamma du kan ju komentera :P

Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja faktikst, men har inget bättre för mig..

Har du borstat tänderna den senaste timmen? För dryga 4 timmar sen, efter frukost.

Har du pussat någon som är fyra år äldre? Hmm när man var liten pusade man väl pappa, och han definitift 4 år äldre.

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Nix

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nix

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Haha neej skulle aldrig falla mig in. Tattare - nej tack!

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? nja...

Har du haft sex med mer än tre personer? min ensak (A)

Har du ljugit på någon fråga än då? nepp, duktig flicka...

 

20 vem:

Vem är din bäste vän? Emelie, Emma och Jello

Vem älskar du? Jim

Vem hade du senast sex med? Hmm min pojkvän kanske?

Vem har du haft ditt längsta förhållande med? Jim <3

Vem vill du bli full med? Mina vänner

Vem är den bästa artisten? Carola! Kommer aldrig tröttna!

Vem pratade du senast i telefon med? Emelie, igår kväll...sedan dess bara sms!

Vem har du en liten crush i? Ingen för tillfället...Eller asså Jim men det är mer än "crush" efter 1och ett halvt år..

Vem är snyggast i världen? Jimpa Tillberguuuus <3 (A)

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Mamma..

Vem/vilka är snällast i världen? Vännerna

Vem vill du prata med? Marina eftersom jag ska ringa till henne om praktikplats..

Vem sov du med senast? Jimpa (guud han är med i typ vartannat svar)

Vem såg du full senast? Mina vänner och dom som var på TK i fredags :P

Vem vet allt om dig? Jim

Vem kysste du senast? Jim

Vem kramade du senast? Jim

Vem kan berätta allt för dig? Mina nära och kära.

Vem kan du berätta allt för? Emelie, Jim, Jello, Emma, Sanna, Mamma

Vem hatar du? Ingen (happy person)


Höstens första...

Är snart på g till höstens första sånglektion, usch orkar igentligen inte men lika bra för det kommer ju vara skoj när jag kommer dit...Funderar på om jag ska bjuda min darlo på mat idag, kina eller kebab?

Juste på Idol igår, var säkert fler än jag som kollade. Den första tjejen som sjöng Carola " främling" haha hon går i våran skola, har haft speech med henne. Hon vågade nog inte visa sig i skolan idag för alla pratade om det, kuuul!

Haha idag på historian så pratade vi om "dom tre stånden" bara runriken fick mig att börja tänka i helt fel banor och sen när ordet kom fem gånger i samma mening så sprack jag och började as garva så jag började gråta, larvigt jag vet - men såå kul!

ja juste sången var det ja, bye bye

image323
älskling <3

Daniella - Journalist 08

Halloj alla glada :)

Har varit seg med uppdateringen I know men det ska det bli ändring på. Hmm så säger jag ganska mycket nu på sistonde men men...

Veckan som har gott och liiite planering:

Måndag: Skola, dubbla träningspass (spinning + core) och sen en himla massa plugg.

Tisdag: Sovmorgon till tio i tolv, skööönt! Skola, mössprovning redan woohhoo den 29 maj gäller det - då är det student och jag har redan börjat räkna ner (patetiskt!). Beställde iaf en diamant mössa, det fanns tre olika: diamant: lyx och budget (tog den finaste till ett sånt tillfälle). Jätte fin med gul/guldig knapp eftersom det står för media och sen Daniella - Journalist 08, kul :D:D:D:D Värsta kasen när alla skulle komma fram till sin storlek och sen beställa allt, nåväl en storlek 56 blev de, same as Jello. Skulle igentligen ha tränat core idag men orkar inte hehe, får ta det imorgon. Ikväll börjar ÄNTLIGEN IDOL!!!! wwoohhhooo. så som jag har längtat!

Resten av veckan får vi se vad som händer, skola och träna skulle jag kunna tänka mig, sen en himla massa pluggande också. Fyyy fan nu har skola börjat på riktigt! Längtar till fredag - lördag.

Fredag: Bästa skoldagen älskar mediakommunikation och marknadsföring!!!! Sen på kvällen blir det bio "på smällen" och middag på Heron City.

Lördag: Middag, hockey och vin hemma hos Jello och Daniel. MYSPYS!!!

//Daniella



Åhh MÅSTE bara visa vilka hundar Jim och jag ska ha när vi flyttar hemifrån! Hahaha jaa jag vet att det är knäppt att bestämma sånt nu, men vad ska man annars göra när man ligger i sängen och precis ska somna och det pirrar i magen av att prata framtid... (okey kom inte med några förslag - kom på att det fans en anna grej man kan göra också hehe)



 En chihuahua och en Chow Chow såklart! Chihuahuan är namnlös men ska vara tjej (förslag?) och chow chown ska vara hane och heter Hamilton :) Gosisar!! Men den sistnämna blir ganska stor.

Fredagens bravader

Halloj :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag tror jag låter bilderna berätta mest, men en liten snabb uppdatering hinns väl alltid med...

Gårkvällen började hos Emelie och Henke i deras nya lägnhet (som är suuuuper mysig btw), sen var det TK som gällde. Super kul kväll, men lite dåligt drag på krogen om jag får säga mitt och det får jag ju eftersom det är min blogg moahahaha. Jaja över till bildbevisen :)

Tack för igår alla <3