Jim har somnat, grannarna bråkar och jag k...

foto1275 (MMS)

Jim har somnat, grannarna bråkar och jag kollar film. Allt är som vanligt med andra ord :) jag låg och mös med jim tills han somnade sen smög jag ut och hoppade in i duschen. Härligt med en lång dusch på kvällskvisten. Snart är det sängen för mig med och imorgon är det jobb som gäller :)


Äntligen är dom här!

foto1274 (MMS)

Äntligen är dom här!


Jim ringde och sa att han var på väg hem. ...

foto1270 (MMS)

Jim ringde och sa att han var på väg hem. Härligt :) nu blir det handling och även lite ärenden på stan.


This is sick! Det här är en del av min klä...

foto1269 (MMS)

This is sick! Det här är en del av min klänning garderob. Alla galjar är använda så jag får slänga in några klänningar i min vanliga garderob. Finns inget att slänga heller för jag har ju precis rensat. Vad kan jag säga? Jag älskar klänningar <3


Jag måste erkänna att det är lite creepy a...

foto1267 (MMS)

Jag måste erkänna att det är lite creepy att gå här nere i gångarna till tvättstugan själv. Tänker att det ska stå någon och lura bakom nästa krön. Usch!


31/5-10

God morgon!
Har varit ute med vovven en snabbis och hunnit ner till tvättstugan. Idag blir det till att fixa här hemma från gårdagen, dammsuga (behövs varje dag!) och skura. Planerar att vara klar tills solen når balkongen. Jimpa räknar med att vara hemma runt fyra idag och då blir det storhandling och sen några ärenden runt omkring =)

Nu är det sista arbetsveckan innan semestern. Jag jobbar tisdag, torsdag den här veckan och sen tar jag semester. Jim får ligga i hela veckan och sen får vi fira med en flaska vin på balkongen på fredag.

Vi hörs senare
Daniella

Jims tossingar ler åt mig. Trevligt tycker...

foto1266 (MMS)

Jims tossingar ler åt mig. Trevligt tycker jag, vad tycker ni? :)


Har fått morsdag present idag av charlie, ...

foto1265 (MMS)

Har fått morsdag present idag av charlie, sigge och jum-jum :) två perfekta bas klänningar. Dom kommer användas flitigt i sommar. Har en likadan i koral färg sen tidigare och jag älskar den. Tack mina små killar ;)


Nu har min prins precis hämtat mig från jo...

foto1263 (MMS)

Nu har min prins precis hämtat mig från jobbet. Nu blir det hem och förbreda middagen till våra mammor :)


Nu har det lilla yrvädret lugnat ner sig. ...

foto1260 (MMS)

Nu har det lilla yrvädret lugnat ner sig. Han är så himla söt och jum-jum är så smäll emot han. Radar par dom där två :)


Nu har jag en liten vovve som sover i min ...

foto1259 (MMS)

Nu har jag en liten vovve som sover i min famn. Gud va go han är! Imorgon är det jag och jim som är hundvakt åt lille Skorpan, mys <3


28/5-10

Nu är jag hemma efter en kortis pass på jobbet. Duktiga Jum-Jum var hemma heeelt själv, eller jaa han har ju haft sällskap av katterna =) Ska väl se till att börja städa. Usch va tråkigt! Det måste vara fint på söndag när våra mammor kommer hit på middag. Toppen sätt att fira morsdag på, bjuda dom på en brakmiddag.

Nej städa var det ja, vi hörs senare

Nu är jag på väg till jobbet, vart ingen l...

foto1254 (MMS)

Nu är jag på väg till jobbet, vart ingen ledig dag. Blir ett kort pass på Accent. Lika bra det för då kommer man igång på morgonen :) när jag kommer hem väntar städning och ikväll blir det födelsedagsmiddag i viksberg.


Idag kör jag på blomigt :) måste ju vara f...

foto1248 (MMS)

Idag kör jag på blomigt :) måste ju vara fin när det är klubbdag på jobbet! Alla som är medlemmar i Accent har idag 25% på hela sortimentet, kom in och handla vetja :)


26/5-10

Oj va trött jag är i kroppen efter en hel dags arbete. Jäklar va jag och Mia var duktiga idag. Hängde om massor så nu är det riktigt sommar fint i butiken. Nice =) Efter jobbet så var det shopping i skärholmen som gällde. Hittade massa fint! Längtar tills jag får använda det bara ;)

Imorgon är det jobb igen men sen är jag äntligen ledig fredag och lördag. Skönt! Hoppas att vädret är bra då så jag kan få sitta i solen en stund.

Nu är det snart dags att kryoa till kojs, Jimpa har redan somnat. Längtar efter att få krypa ner bredvid <3

"Solen i ögonen och spilld mjölk överallt"...

foto1242 (MMS)

"Solen i ögonen och spilld mjölk överallt", åh vart är lars när man behöver honom? Nog om det. Nu är vi på väg hem från skärholmen. Lyckad tripp vill jag lova! Nu ska vi handla lite mat sen är det raka vägen ut till viksberg för att hämta hem vår lill kille :)


På lunchen så hittade jag "någonting blått...

foto1240 (MMS)

På lunchen så hittade jag "någonting blått" ;)


Dags att röra sig till jobbet. Kom in och ...

foto1238 (MMS)

Dags att röra sig till jobbet. Kom in och säg hej om ni har vägarna förbi :)


26/5-10

Oj jag slocknade direkt efter DH igår, Jimpa med. Gud va mysigt det är att somna brevid den personen man älskar <3 Längtar till semestern (jävla tjat!) så vi kan få vakna upp tillsammans också. Nu går Jim upp flera timmar innan mig och jag får nöja mig med en liten puss i pannan innan han går till jobbet, missförstå mig inte det är mysigt det med. Men inte alls lika mysigt som att ligga och kela på morgonen i en halv timme eller så. Åhhhh myyyyys!

Idag blir det skärholmen för shopping sen ska vi ut till viksberg och hämta vår vovve och hälsa på deras nya lilla valp =) Åh finns inge sötare en valpar. En golden dessutom! Fin fin fin <3

Nu måste jag börja göra mig iordning för det är jobb som står på schemat idag. Skönt att vädret är med oss!

25/5-10

Oj vilken lång dag det har varit idag! Efter jobbet så åkte jag och jim ut till Viksberg för att kolla in katta och kentas nya valp. Ur söt!!! Lilla Skorpan =) Vi skulle egentligen till skärholmen idag för lite shopping men vi sköt upp det tills imorgon istället.

Nu sitter Jim vid sin dator och jobbar lite och jag sitter vid den här och snokar runt på olika bloggar, nu börjar DH också. Lycka!

Hörs imorgon
Daniella


AHHHH det flög in en fågel i våran fönster ruta nyss. Shit va rädd jag blev!

Charlie tycker att det är mycket godare at...

foto1236 (MMS)

Charlie tycker att det är mycket godare att dricka vatten direkt ur kranen än ur glas. Sötis <3


Samtidigt som jag borstade gaddarna så gic...

foto1234 (MMS)

Samtidigt som jag borstade gaddarna så gick jag ut i hallen för att kolla armband. Då kommer jum-jum och lägger sig på min fot. Ville inte röra på mig eftersom det såg så mysigt ut, men tillslut va jag tvungen att spotta ut all tandkräm skum.


24/5-10

Om en timme ska jag promenixa ner till jobbet. Tur att jag åt en stor frukost för då slipper jag proppa i mig lunch när jag inte ens är hungrig, får äta mellis efter jobbet istället =) Om ni har vägarna förbi underbara Accent så kika in och säg hej vetja!


24/5-10

Oj nu ringde Mia och ville att jag skulle hjälpa till i butiken mellan halv ett och halv fyra. Helt okej för mig =) Money money money...Vi hörs i eftermiddag!

24/5-10

God morgon, eller jag har varit vaken en stund iofs. Varit ute en vända med Jum-Jum och fått i mig frukost redan. Fasiken va glad jag blev när jag märkte att det var varmt som en bastu i sovrummet i morse. Det kunde bara betyda en grej, att det var sooool ute. Lycka! Jag som var inställd på regn och rusk. Det blåser en aning men det gör inget för himlen är klarblå och solen skiner.

Nu invänta jag våra bästa år sen kan vardagen starta ordentligt. Har bokningar att fixa med och planer som ska pusslas ihop. Älskar min vardag <3

Hörs senare
Daniella

Nu jäklar ska planeras :) vi har laddat up...

foto1233 (MMS)

Nu jäklar ska planeras :) vi har laddat upp med läsk och godis så hjärncellerna ska vara igång.


23/5-10

Jobbet idag gick hyffsat bra. Regn och rusk är väl det ingen som hade velat springa runt på stan och shoppat i? Inte jag iaf =) Imorgon är jag ledig igen sen är det jobb ända fram till fredag. Veckan kommer gå suoer fort och snart börjar alla roligheter! Sannas student är det första att se fram emot! Hoppas sommaren inte går allt för fort sen bara. Längtar så mycket efter att få hela dagar tillsammans med min darling <3

Vi hörs senare, nu är det dags för middag.
Daniella


22/5-10

Efter jobb, en vända på stan och lite handling så är jag äntligen hemma igen. Vi har köpt en ny grill som jag har setatt och skruvat ihop så den ska invigas ikväll =) Biff, grönsaksspett och potatis i ugn bjuds det på ikväll. Mums!

Imorgon är det jobb igen och sedan är nästan hela veckan fullbokad också. Kul för då går veckorna snabbare och då är det snart semester. Åh va jag längtar!

Vi hörs imorgon
Daniella


21/5-10


Snart kommer Jim hem och då åker vi raka vägen till Viksberg för grillning.
Synd att vädret inte höll i sig enda in på eftermiddagen, hoppas det vänder igen!
Vi hörs senare.


Kom precis in från balkongen. Kul att se a...

foto1231 (MMS)

Kom precis in från balkongen. Kul att se att katterna vet hur man roar sig.


Nu ska jag äta världens längsta isglass fö...

foto1230 (MMS)

Nu ska jag äta världens längsta isglass för att få i mig lite vätska, svettas som en gris i solen!


Sitter på balkongen och njuter av solen oc...

foto1225 (MMS)

Sitter på balkongen och njuter av solen och nya numret av klick :)


21/5-10

Jag är så otroligt stolt, nöjd och lycklig över mitt liv. Det finns inget jag skulle ändra på om jag fick chansen. Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på vilken tur jag har haft som har träffat mannen i mitt liv. En underbar kille som jag vill spendera resten av mitt liv med. En kille som får mig att skratta flera gånger om dagen och som älskar mig ovillkorligt. Hur många har den här känslan av nyförälskelse efter 4½ år tillsammans dag som natt? Det här ska jag ta vara på och njuta av varje minut tillsammans med Jim ♥


from here to eternity

Vad ska man äta till frukost då?

foto1224 (MMS)

Vad ska man äta till frukost då?


21/5-10

God morgon =)
Oh va varmt det var i sovrummet i morse när jag vaknade. Solen går upp precis utanför så det blir helt kvaft och dant där inne. Lite tur iaf för då missar man inte det fina vädret. Har redan förbrett med bikini under klänningen idag så jag bara kan slänga av mig dressen när solen når balkongen. Underbart!!!!

Tvättmaskinen är redan laddad. Det vart bara en maskin idag, skönt att hålla undan lite.

Vi hörs senare
Daniella

20/5-10

Jag har världens bästa pappa!!!!! <3


20/5-10

Känner att det är god tid att Jim och jag börjar planera semestern eftersom det inte alls är långt kvar nu. Jag håller på att kollar priser på massa olika roliga saker och än så länge har jag kommit så är långt.
Semester planer:
* Gröna Lund
* Skansen / Kolmården
* Trosa marknad
* B......
* Kryssning
* Mariefredsmys

Längtar massor!!!!!!! Eftersom jag vet att det inte bara är 5st som läser den här bloggen så får ni gärna komma med lite tips om vad vi kan hitta på ;)


20/5-10

Nu har jag precis kommit in efter en liten promenad med Jum-Jum. Gud vilket väder vi har, idag också =) Jag ska hinna städa och fixa här hemma innan solen når balkongen. Men först ska jag bara sitta och njuta av våra bästa år.

Längtar massor tills imorgon. Då ska vi ut till viksberg för en grillkväll med hela familjen tillberg + johanna. Mysigt att sitta ute och njuta av solen och grilllukten. Mums! Men det är imorgon det...idag får vi nöja oss med sol på balkongen och lukten av mat os från köket.

Vi hörs senare
Daniella

19/5-10

Åh jag som hade mobilbloggat under dagen men såg att det inte har kommit upp. Typiskt! Idag har jag iaf jobbat ett snabb pass och var hemma redan vid halv två =) Jimpa är hemma om 40 min så vi får se vad vi hittar på då. Önskar att lönen satt på kontot så man kunde roa sig med lite shopping, men icke sa nicke. Får gå ut och leka med Jum-Jum i det fina vädret istället.

Vi hörs senare
Daniella

Har precis tagit alvedon så tänkte lägga m...

foto1221 (MMS)

Har precis tagit alvedon så tänkte lägga mig en stund och hoppas på att den plötsliga huvudvärken försvinner.


18/5-10

God morgon!
Jag har varit på en liten promenad med Jum-Jum och nu ska jag få i mig lite frukost och invänta Våra bästa år. Idag blir det till att plocka lite här hemma och mest tar det lugnt eftersom jag ska ner och arbeta en mini pass på jobbet=) Synd att solen lyser med sin frånvaro idag, det hade varit skönt att sitta ute och få lite färg. Måste vara fräsch den 19:e Juni... ;)

Hörs senare
Daniella

17/5-10

My dear husband to be ringde nyss och sa att han åkte från jobbet. När han kommer hem, om ca 30 min, så ska vi åka ut till Viksberg för att förtsätta njuta av solen där =) Vilken dag det har varit. Känns skönt att allt är fixat här hemma. Har bara lite tvätt kvar som hänger och torkar i hallen så nu har vi rena kläder igen, hehe.

Vi hörs senare
Daniella

Nu har jag diskat all disk, tvättat all tv...

foto1220 (MMS)

Nu har jag diskat all disk, tvättat all tvätt och ätit en äcklig lunch så nu tycker jag mig förtjäna en stund i solen :) underbart! Hoppas det är fint hela veckan <3


Snart kastar jag ut den här förbaskade kat...

foto1219 (MMS)

Snart kastar jag ut den här förbaskade katten på balkongen och stänger dörren. I en halv timme nu har han hållt på att riva hela soffan. Kuddarna ligger huller om buller och katthårs tussar flyger överallt när han rejsar runt. Herregud!


Bilder från den senaste tiden =)


17/5-10

Har redan fått i mig frukost och börjat tvätta. Men tror ni inte att jag hade bokat fel tid igen? Haha fan va less jag blir på mig själv :) Men jag hade turen att dom som hade bokat tiden försov sig.

Idag är det en riktig hemmafru dag. Tvätta, städa och sedan ligga och sola. Skönt att få ordning på både hem och yttre ;)

Vi hörs senare
Daniella

Jim har somnat och ligger och snarkar i so...

foto1218 (MMS)

Jim har somnat och ligger och snarkar i sovrummet. Själv tittar jag på gran torino, ledsnar aldrig på den filmen :) charlie springer runt med en boll i munnen och morrar åt alla som försöker komma nära, haha :) trevlig kväll!


Mina killar ligger och kollar fotboll. Sjä...

foto1217 (MMS)

Mina killar ligger och kollar fotboll. Själv läser jag massa Bloggar :)


16/5-10

Oj vilken otroligt bra helg jag har haft =) Fredagen bjöd på kalas och grill, lördagen på varmt väder och massa sol dessutom god mat hos pappa med trevligt sällskap. Idag har jag jobbat, det gick också toppen! Trevliga kunder är aldrig fel. Nu håller Jim på i köket för att fixa middag till oss. Åh jag älskar den där killen <3

Imorgon är jag ledig och då är det tvättis som står på schemat. Får inte glömma!!!!

Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon
Daniella


from here to eternity<3


Nu sitter jag och jim ute på balkongen och...

foto1215 (MMS)

Nu sitter jag och jim ute på balkongen och avnjuter ett varsit glas rose i solen :) vid fem ska vi på middag hos pappa och louise, känns som att det terass premiär idag. Snälla tom och johanna har ställt upp som taxi ikväll :)


Nu går vi ner på stan en stund. Jag invige...

foto1213 (MMS)

Nu går vi ner på stan en stund. Jag inviger min nya klänning i det fina vädret :)


Nu är vi på väg ut till viksberg :) hörs s...

foto1210 (MMS)

Nu är vi på väg ut till viksberg :) hörs senare!


14/5-10


Äntligen är hår och smink klart. Nu ska jag bara vänta på att min fästman ska ringa och tala om att han är på väg hem. Hoppas att Tom och Johanna också är ute i Viksberg när vi kommer dit. Har inte träffats sedan förra helgen =)


Nu har jag städat klart. Kanske ta en dusc...

foto1208 (MMS)

Nu har jag städat klart. Kanske ta en dusch och byta kläder innan jag går på kalas? Haha :)


14/5-10

Nej nu har jag slappat tillräckligt. Dags att storstäda. Men det är ju sååååå tråkigt,men tiden går ju snabbare om jag gör något vettigt. Längtar massor tills Jim kommer hem för då ska vi ut till Viksberg och gratta Kenta som fyller år =) Efter det ska vi hem och grilla. Det som är toppen med en elgrill är att man inte behöver bry sig om vädret.

Nu måste jag verkligen diska. Usch va triiiist!

14/5-10

God morgon =)
Fy vilket tråkigt väder det är idag! Jimpa som pratade om att vara ledig åkte iväg och jobbade. Kanske kan spara den semesterdagen till finare väder. Nu är det bara några veckor kvar tills vi har semester. Ska bli helt underbart att få så mycket tid ihop <3

Idag ska jag passa på att storstäda här hemma så det är super fint till helgen. Men först ska jag kolla klart på våra bästa år som började nyss.

13/5-10

Nu håller Jim på med maten. Biff och potatis klyftor blir det. Mums =) Jimpa är alltid kocken här hemma och jag får sitta och mysa framför tv:n. Älskling <3

Ikväll blir det film mys för hela slanten, är trötta båda två. Imorgon ska Jim jobba igen så jag ska stor städa här hemma så vi har fint till helgen. Det lutar åt en middag hos pappa och louise på lördag också, hoppas vädret blir fint så vi kan sitta ute på terasen =)

Vi hörs senare
Daniella

Nu är vi på väg hem från mamma. Det har va...

foto1207 (MMS)

Nu är vi på väg hem från mamma. Det har varit en toppen dag än så länge :) trist att vädret verkar vända men det skulle bli fint på lördag igen, skönt!


12/5-10

Åhoj nu är jag propp mätt. Blev en sen middag för mig idag som bestod av grillad biff med vitlöks stekta champinjoner. Mums! Jag har hunnit med att klippa mig också. Jag har inte varit hos frissan på flera år men jag klipper mina toppar själv titt som tätt. Nu var det dock ett tag sen så det var behövligt. Ska klippa Jimpa snart igen också, hans hår växer som ogräs. Tänk om mitt hår kunde växa lika fort. Lycka!

Nu ska jag fortsätta kolla på Anna Ankas assisten och sedan böjar Greys =) Jimpa har glömt sin mobil hemma så vi får se när han dyker upp. Tror inte det blir så sent med tanke på att vi ska möta mamma imorgon för en lunch.

Hörs senare
Daniella

Funderar på att klippa mig idag så det är ...

foto1202 (MMS)

Funderar på att klippa mig idag så det är fint till sommaren. Har ju trots allt lite tid att döda :)


12/5-10

Sitter och kollar på Unga Mödrar på 5:an. Fy fan va äcklad och förbannad jag blir av morsor som röker när dom är gravida. Hur är man funtad då? Åh blir så sur...Dumma kossor!


Nu ska jag köra ut min fästman till viksbe...

foto1200 (MMS)

Nu ska jag köra ut min fästman till viksberg. Därifrån ska han få skjuts till niklas så ska dom ha grabb kväll :) söt!


Sigge kommer få nackspärr :)

foto1198 (MMS)

Sigge kommer få nackspärr :)


12/5-10

Jim kom hem nuuuuuuuuuuuu. Jag har tråkigt och missbrukar photoboth!



12/5-10

God morggon =)

Hade planerat att ta en riktigt lång sovmorgon idag, vilket jag också gjorde. Det känns som att Jim kommer hem snabbare då eftersom han bara jobbar halv dag =) Jag har precis varit ute med hunden och nu sitter jag och kollar på våra bästa år. När det är slut så ska jag börja fixa mig lite för när honey kommer hem så ska vi få i oss lunch och sedan åka ner på stan. Är så skönt väder ute så det vill man ju ta vara på. En långpromenad med hunden ska vi också klämma in såklart.

Vi hörs senare
Daniella

11/5-10


Ohh va underbart väder det är ute! Blir nog till att grilla ikväll =)


11/5-10

Snart når solen äntligen balkongen. Skönt att få lite soltimmar idag =) Ska få i mig lite lunch först och plocka undan lite här hemma sen jäklar ska det brännas.

Jim ska träna ikväll efter jobbet sen när han kommer hem ska vi åka och handla lite roliga och behövliga saker. Funny funny <3

Hörs senare
Daniella

11/5-10

Okej hur snurrig är jag inte om jag stressar upp ur sängen för att hinna med min tvätt tid innan någon annan har tagit den. När jag kommer ner till tvättis så blir jag förbannad när jag ser att någon liten morgonpigg jävel redan har tagit min tid, fan. För att sedan se att jag har mig själv att skylla eftersom min bokade tvätt tid var igår och inte idag. Inte ens en tvätt tid kan jag komma ihåg utan att kolla i almenackan. Nu fick jag en ny tid på måndag - PÅ MÅNDAG! Fatta hur mycket jag kommer behöva tvätta då. Typiskt! Skön start på dagen...

10/5-10


                                 Jag kan inte sova. Har allt för många tankar som snurrar i huvudet...

Nu har vi varit ute och gått i nästan en t...

foto1193 (MMS)

Nu har vi varit ute och gått i nästan en timme. Lill killen är trött och jag lika så. Trodde att friska luften skulle göra gott och ge mig ny energi men icke.


10/5-10

Usch jag håller på att somna i soffan. Vad är det med mig???? Lika bra att ta med sig hunden ut på en promenad i friska (kalla) luften så man piggnar till.


10/5-10

Nu är jag ledig igen =) Längtar till onsdag då Jim har halv dag och sedan är ledig torsdag, funderar även på om han ska ta semester fredag så vi får vara lediga ihop ännu längre. Vore ju super mysigt! Får se hur det blir med det. Idag ska jag städa här hemma och bara vila. Är super trött hela tiden vet inte vad det är med mig? Jaja det bästa är väl sömn i så fall.

Vi hörs lite senare
Daniella

Nu går vi över cider :)

foto1191 (MMS)

Nu går vi över cider :)


Jäklar va kul vi har :) 5 bilder så blev d...

foto1190 (MMS)

Jäklar va kul vi har :) 5 bilder så blev dom äntligen nöjda med vad dom presterade på fotot. Haha love <3


8/5-10

Nu har jag fått i mig lite lunch. Känns behövligt med tanke på vad som väntar ikväll, hehe. Jim får äran att agera fylletaxi så jag kommer hem säkert iaf =) Gud så jag har längtat efter den här dagen. Med tanke på att jag har världens bästa kollegor så kommer det bli en toppen kväll. Det ska bli god mat, god dryck och självklart ska vi hinna med ett bad i Petras utepool (uppvärmd!), sen var det något mer också...juste, möte ;)

Igår hade vi en trevlig kväll ute i Viksberg. Tom var en mästare på att grilla så maten blev huuuur god som helst. Vi pratade om allt och inget och spelade spel. Vi kunde sitta ute hela kvällen också tackvare deras uterum, toppen! Fasiken vilken lyckad helg =)

Vi hörs senare
Daniella

Nu ska jag åka ner till jobbet :) efter jo...

foto1186 (MMS)

Nu ska jag åka ner till jobbet :) efter jobbet är det äntligen "personal möte" hemma hos petra! Gud va kul det ska bli :)


Nu ska jag göra något som jag borde ha gjo...

foto1185 (MMS)

Nu ska jag göra något som jag borde ha gjort för länge sedan. Rensa min underklädes låda. Fy sjutton!


Det här är vad jag möts av när jag kliver ...

foto1184 (MMS)

Det här är vad jag möts av när jag kliver upp. Sigge har rivit ut jims garderob och har byggt bo där inne och ligger och sover. Helt oberörd och cool. Han är ju för söt ändå <3


6/5-10

Åhoj nu sitter jag på jobbet. Har sprungit runt en vända på stan och tror till och med att jag hinner en till med tanke på att jag inte börjar förens 16.00 =) Skönt att strosa runt när det är så fint väder! Efter jobbet ska vi iväg och handla allt tills imorgon. Det ska bli grill ute i Viksberg, skönt att träffa Tom och Johanna ensamma så man kan prata om allt och inget.

Vi hörs senare
Daniella

Nu är tvätten klar, det är dammsuget och a...

foto1183 (MMS)

Nu är tvätten klar, det är dammsuget och allt är diskat så nu unnar jag mig en timme i solen för att sedan röra mig ner på stan. Har några ärenden innan jobbet :)


God morgon! Har redan varit nere i tvättis...

foto1182 (MMS)

God morgon! Har redan varit nere i tvättis och laddat maskinen. Nu ska jag plocka lite här hemma så det är fint när jag och jim kommer hem ikväll när vi båda kommer hem från jobbet :) längtar tills solen når balkongen så jag kan sitta där ute och sola näsan!


5/5-10


Sitter och väntar på att Jim ska komma hem så vi kan ge oss av till Tom och Johanna =)
Myyyyyys <3


5/5-10

Natten har varit ett helvete. Det är något fel på magen min, det spänner och gör så fruktansvärt ont sen att allt jag stoppar i mig försvinner ur kroppen lika fort gör ju inte saken bättre. Måste vara medicinerna som krånglar igen =( Så idag tog jag en rejäl sovmorgon och nu sitter jag här och sippar på en kopp tee och har fått i mig en actimel. Hoppas att solen kommer till balkongen snart så jag kan sätta mig där ute i friska luften och förhoppningsvis få lite färg i ansiktet.

Ikväll ska vi på kalas hos Johanna och Tom. Johanna fyller hela 22 år och ska bjuda på massa gott enligt hennes blogg. Får se hur mycket jag vågar stoppa i mig och hur pigg jag är. Jim ska iväg och träna på kvällen så vi blir väl bara kvar en lite stund men trevligt ska det bli!

Vi hörs senare
Daniella

5/5-10


Grattis Johanna på 22års dagen =) Vi ses ikväll, längtar efter att smaka det du bakat, hehe!


4/5-10


Jim har precis åkt till fotbollen och jag har bänkat mig framför tvn för nu börjar alla bra program =)
Imorgon är det kalas för Johanna som står på schemat och på torsdag är det jobb som gäller, sen huxflux är det redan fredag! Underbart <3


4/5-10

Äntligen är allt färdig tvättat och hänger på tork nere i tvättis. Jag ska dammsuga av här hemma snart men först funderar jag på att göra mig en toast i vår nya taostmaskin. Mums! =) Har mått lite halvtaskigt dom senaste dagarna. Mått lite illa och haft ont i magen, hoppas det går över snart. Försöka äta snällt och ta det lite lugnt kanske?

Vi hörs senare
Daniella


Här är anledningen till att jag inte kan s...

foto1177 (MMS)

Här är anledningen till att jag inte kan somna om. Charlie är så jäkla jobbig som ska hålla på och tvätta mitt hår hela tiden och mojsa sig upp i ansiktet. Nej nu går jag ner i tvättis och lämnar zoot för en stund!


Nu har jag och jum-jum varit och slängt i ...

foto1173 (MMS)

Nu har jag och jum-jum varit och slängt i första maskinen tvätt och sedan varit ute på en liten kiss promenad. Får se om vi kan somna om ett tag eller om vi bara ligger och vilar :) god morgon på er iaf!


3/5-10

Nu har jag fått i mig lunch och hunnit slappa lite på soffan efter jobbet. Skönt =) Jim ringde och talade om att han inte orkade träna idag, great tänkte jag. Nu kan vi ta långpromenad tillsammans när han kommer hem, underbart! Nu ska jag plocka undan lite här hemma och kanske hinner dammsuga av lite också.

Vi hörs senare
Daniella

3/5-10


Ska snart åka ner till jobbet. Har ett kortpass på 3 timmar idag så i eftermiddag när jag kommer hem ska jag ut på långpromenad med Jum-Jum. Det är ju så fint väder ute så det måste vi ju ta vara på =)


Står och väntar på att jim ska komma och p...

foto1172 (MMS)

Står och väntar på att jim ska komma och plocka upp mig vid jobbet. Gud vilket underbart väder det är, nu ska grillas!


Titta jag fick sällskap :) sigge kom och s...

foto1170 (MMS)

Titta jag fick sällskap :) sigge kom och somnade på min mage.


Yes nu är det nydammsuget och allt är disk...

foto1169 (MMS)

Yes nu är det nydammsuget och allt är diskat. Perfekt för nu börjar filmen. Nice :)


1/5-10

Oj sorry för taskig uppdatering! Bröllopet igår var helt otroligt. Alla var så fina och vilken kyrka =) Lucia var jätte vacker i sin klänning och Garbriel fin i sin kostym. Efter bröllopet så åkte Jim och jag ut till Viksberg. Där stannade vi dock bara en liten stund eftersom vi var så trötta. När vi kom hem så kollade vi på film och sedan slocknade vi.

Nu är Jim uppe i stockholm för att kolla fotboll, han kommer väl hem runt sju tiden igen. Jag har varit modig och åkt hans jobbarbil helt ensam till affären. Den är så stor och läskig, bilen alltså inte affären. Fick med mig all handling till veckan och såklart lite gottis tills ikväll. Körslaget final (HEJA MARIE!) och sedan långfilm. Kan det bli bättre? Nixpix!

Nu ska jag plocka undan lite här hemma för snart börjar en bra film på canal+