31/3-10

Oj va trött jag är nu! Körde hårt på gymmet 1½ timme. Först gick jag på bandet i 20 minuter sen vart det dubbelpass av step up och core. Nu är jag riktigt mör vill jag lova. Ska bara ta det lugnt och kolla reprisen va Joey och Vänner. Eftermiddagen och kvällen ska jag spendera med Emelie och Mea =)

Vi hörs senare
Daniella

glömde visa...

0-19d3a8fdbc8fb3870bf79245b1fad8ec.png

Kolla varifrån!

glömde visa mina nya stövlar som jag köpte igår :) jätte fina rosa stövlar som är perfekta för skogspromenader med jum-jum.


31/3-10

God morgon!

Snart ska jag smita iväg till gymmet. Måste bara vänta på att tvättmaskinen är klar, vågar inte lämna den på ifall den skulle börja brinna. Tror det är min mamma som har satt griller i huvudet på mig där! På gymmet ska jag köra styrka, alá Johannas vis, så ska vi se om det ger resultat. Hon talade om ett väldigt effektivt träningssätt som jag ska prova på idag, hoppas det ger resultat =)

I eftermiddag ska jag träffa Emelie. Strosa lite på stan och sen köpa med oss sushi hem till henne för att jag ska få se den nya lilla valpen. Åh Elis, hoppas han gillar mig!

Vi hörs senare
Daniella

30/3-10

Tror ni inte att jag glömmer plånboken hemma? Precis när jag hade parkerat bilen och skulle plocka upp den för att betala p-platsen så kommer jag på att jag har plånkan i min gymväska. Typiskt! Det var bara att åka ut till Viksberg igen. Orkade inte åka ner till stan igen utan jag väntar på Jim så åker vi ner tillsammans innan kalaset. Nu har Jum-Jum fått roa mig iställer. Kommer nämligen precis in efter en långpromenad med den lilla byrakarn ;)

Vi hörs senare
Daniella

30/3-10

Halloj!
Idag har jag varit riktigt effektiv. Var på gymmet i förmiddags och körde gärnet. Sen var det bara att hoppa in i duschen för efter det äkte jag ner till Johanna. Tycker det är otroligt roligt att ha någon att spendera mina dagar ihop med =) haha. Vi drack chai tee och strosade runt på deras tomt. Underbart väder ute och det var skönt att se att nästan all snö är borta hos dom. Älskar deras etage tomt, där kommer det solas i sommar! Nu ska jag åka ner på stan igen för ikväll är det kalas för lilla Disa och hon måste ju få en liten pressent. Tror det får bli en fin vårklänning till den lilla stumpan :)

Hörs senare
Daniella


29/3-10

Nu sitter jag i soffan igen efter att ha flängt runt lite överallt med Jim. Har hunnit med en vända i moraberg och en snabbfika hemma hos Tom och Johanna. Dom visade sin nya Baby Björn som dom köpt. Haha vi lyckades få på mig den där och skulle stoppa ner en katt i den men Lillemor hade hunnit smita iväg och Benny är för stor för den lilla Baby Björnen. Får helt enkelt vänta till juli då lille Elliot får inviga den, haha. Om jag vore katt hade jag också kutat därifrån. Daniella + BabyBjörn= Livsfara! Dom bjöd iaf på otroligt gott Chai tee, mums! Måste hitta ett sånt jag me.

Nu börjar snart Håkans bar, måste förbreda lite och hoppa in i duschen om jag hinner. Vi hörs imorgon =)


29/3-10

Nu är vi "hemma" igen. Åkte till djurmagasinet och köpte nytt halsband åt Jum-Jum och även en ny nosgrimma. Passade på att väga honom när vi var där och hela 4kg har han gått upp efter kastreringen i augusti. Nu väger han 32 kilo. Har inte tänkt på att ha har blivit större eftersom man ser honom hela tiden men lite bredare har han nog blivit. Skulle inte göra något om han la på sig lite till för han är fortfarande lite unghundsaktig i kroppen. Haha bambi på hal is, typ =)

Har hunnit planera lite vad som ska hända i veckan också. Onsdag blir det träff med Emelie, strosa på stan och kolla in den nya lilla valpen. Undra om jag fåt hålla den? Jag får knappt hålla Silas eftersom jag råkade dra han lite i ena benet en gång när jag skulle lyfta upp honom. Men ingen skada skedd eller hur Em ;) På torsdag är det jobb hela dagen sen åker jim, jag och jum-jum upp till stockholm för att äta middag och dricka drinkar med mamma och sanna. Jim får köra, haha ;)

Vi hörs senare
Daniella


nu har...

36ed31aa7b6443f17a4321782515c68d.png

Kolla varifrån!

nu har jum-jum och jag letat ner oss på stan. Han kollar fåglar och jag njuter av solen. Mysigt :)


23/3-10

Ändrade planer! Struntar i gymmet, magen är inte som den borde...Får ta ut hunden i skogen en stund istället =)

29/3-10

God morgon allesammans =)
Om ca en timme ska jag röra mig mot gymmet. Idag blir det spinning och core. Måste vara duktig den här veckan, annars går hela planen fram till sommaren i krasch, inte kul. Känner att jag har tappat suget lite men det kommer säkert tillbaka när jag kommit igång igen. Nu låter det som att jag inte har gjort något förra veckan, vilket inte är fallet, kom ändå iväg två gånger och tränade men det räcker inte. Måste minst dubbla det. Får se hur det går denna vecka :)

Vi hörs senare
Daniella

nu har...

0-4641fbf9cfea0d4b227b1a2c03aed4f7.png

Kolla varifrån!

nu har jag jobbat och slitit en hel del denna vecka så nu ser jag fram emot en vecka full med träning och motion :) vägrar väga mig imorgon utan gör det om en vecka istället ;) nu ska jag och jim åka och kolla lite inredning och sedan handla lite mat, vi hörs senare!


28/3-10

Ojoj dålig uppdatering när jag jobbar, I know men håll till godo för lovar att blogga skiten ur er i veckan ;) Hade en riktigt lång arbetsdag i fredags och slocknade nästan direkt efter lets dance finalen. Vaknade av klockan i går morse och åkte ner till jobbet lite halv trött men dagen gick super bra och energinsprudlade, vilket märktes av i försäljningen! Efter jobbet åkte Jim och jag snabbt upp till lägenheten för att kolla till den, verkar som att vi får flytta in helgen efter påsk. Efter glutten där åkte vi till Ikea, där bråkade vi runt med halva Stockholm kändes det som. Gick relativt fort ändå, var klara på ca två timmar. Nu har vi ett heeelt nytt vardagsrum och lite annat smått och gott ;)

Nu är det dags för mig att öppna butiken igen och efter det är det hornbasch och maxi som gäller, en typisk söndag helt enkelt. Vi hörs senare!


nu ska...

0-2237396f042463c917f549b07ded7cb7.png

Kolla varifrån!

nu ska jag till jobbet. Kom in och hälsa om ni har vägarna förbi :) fint väder idag!


25/3-10


Saknar min syster <3


25/3-10


JAG SKA KOMMA OM NATTEN OCH ÄTA UPP DIG!!!!!!
(oj såg nu att det ser ut som ett ansikte bakom mig, spöke??)


oj jag...

0c690a98ca3632388b7c8cacb40b274a.png

Kolla varifrån!

oj jag ljög visst när jag sa att jag inte hade handlat något idag. Dessa tre nagelack från Mavala fick följa med hem. I färgerna riga, hong kong och glacier :)


25/3-10

Oj det känns som att jag har varit på språng hela dagen. Efter tandläkaren, som förövrigt gick ganska så bra, så åkte jag ner till Johanna och drack lite tee. Hon är ju hemma nu så det är alltid kul med lite sällskap, Katta låg ovh sov efter att ha jobbat natt. Vi satt och pratade massa bebis snack och kollade in mamma kläder. Verkar som att man ska vara 40+ för att få barn nuförtiden, finns knappt några snygga kläder alls för dom som är i 20års åldern, illa! Efter att ha slappat hemma hos tom och johanna så började det klia i kroppen så vi åkte ner på stan en vända. Kollade kläder åt lille Elliot (stavning??) och även åt Johanna. Jag försökte också hitta något men fann inget som föll i smaken. Jag som alltid brukar hitta massor! Kanske imorgon på lunchen ;) Jim kom ner till stan rutn fyra tiden så då bytte jag sällskap. Johanna fick åka hem och vila fötterna och jimpa och jag traskade vidare. Hittade massaa fint åt honom. Blir alltid lika glad när det är han som vill shoppa eftersom det sker så sällan. Då behöver inte jag få skuldkänslor om jag shoppar imorgon heller hehe. Vi fick även med oss en liten pressent åt Tom och Johanna som vi åkte och lämnade innan vi åkte hem igen. En jätte söt liten napplåda eller va tusan det heter. Haha. Jätte söt iaf =) Vi ska fasiken bli dom bästa farbror och faster som finns, hehe.

Nu sitter jag här hemma. Jim är på hockey med Nicklas. Jag skulle igentligen med men kände att han kunde gå med någon som uppskattar sporten lite mer, hehe. Ikea skjuter vi upp till lördag istället. Katta ska snart iväg och jobba så då blir jag heeelt ensam här hemma. Underbart <3 Sällan man är ensammen här hemma!

Ojj va långt det blev, ursäkta livshistorien haha. Vi hörs imorgon ;)
Daniella


25/3-10

Usch om tjugo minuter ska jag åka ner till stan för att hinna med min tandläkartid. Har borstat tänderna i en kvart nu så dom borde vara rena och fina. Inte har jag fått i mig någon frukost heller eftersom jag är så sjuhelvetes nervös. Tror inte att jag kan beskriva hur otroligt rädd jag är för tandläkaren, finns liksom inga ord som räcker till. Vet inte hur man ska övervinna det heller, riktigt obehgligt är det. Usch! Får ligga där i tandläkar stolen och tänka på min och Jims shopping som vi ska göra i eftermiddag...

nu kan...

-a201a3b572005476c08b1453c789a73.png

Kolla varifrån!

nu kan jag inte sova längre, är för nervös över tandläkaren. Ska vara där halv tolv. Sist lyckades jag ju avboka men den här gången måste jag gå dit. Charlie verkar inte ha några nervösa problem och sover vidare på min arm :)


nu är...

712383d9a3b4bcf9da9d3ef2bfb7755e.png

Kolla varifrån!

nu är jim äntligen hemma :) vi ändrade planerna om bio, vi åker och köper massa små plock och kollar film hemma istället. Mys <3


24/3-10


då, nu, förevigt <3


24/3-10

Nu sitter jag här nyduschad och lite trött i kroppen. Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll och hur jag ska ha håret osv. Pirrar i kroppen när jag tänker på att jag ska träffa Jim om tre timmar och att vi ska ha en myskväll ihop. Underbart att det kan kännas så här efter fyra år, när vi dessutom spenderar varje dag med varandra och bor ihop <3 Love it!

Nu ska jag gå igenom min garderob resväska och se vad jag hittar. Vi hörs senare ikväll, får lägga upp en bild på det färdiga resultatet ;)

24/3-10

God morgon!
Snart ska jag smita iväg till gymmet, eller snart pch snart mitt pass börjar tolv och jag har tänkt köra lite crosstrainer innan så snart var väl att överdriva. Hehe. Ska hinna få i mig frukost också. Har blivit så duktig att jag till och med äter frukost nu för tiden =)

Ikväll blir det bio som gäller, mysigt! Jim har tjatat om Shutter Island vildans länge så har bokat två biljetter till den. Alltid när vi sätter oss i biosalongen så ångrar vi att vi valde en skräckis. Jag skriker högst av alla i salongen och Jim sitter och rycker till vid minsta lilla läskiga frekvense. Det här blir nog festligt ;)

Vi hörs senare
Daniella

23/3-10

Åh nu är jag väldans lycklig. Kollade på skatteverket om jag fick restskatt eller om jag får tillbaka pengar. Hur skönt som helst att se att jag får tillbaka 11.300 kr! Fick lite mer tillbaka förra året men det här är ju ett bra tillskott till vårt sparkapital. Ska för över några tusenlappar på våra fonder också nu när dom börjar gå riktigt bra igen. Underbart! Kommer nog kunna ha en bra sommar här hemma i Sverige ändå. Jim och jag har inte haft en sverigesommar ännu. Vi har åkt utomlands varje år tillsammans, har iofs hunnit med att tälta på öland, padlat kanot osv också men inte bara varit i sverige. Hoppas vi kan hålla oss här och att sommaren blir riktigt fin! Jävlar va vi ska spara pengar. Ska till och med "snåla" imorgon när vi firar fyra år ihop. Nöjer oss med med lite bio mys, kommer bli lyckat <3

Nu börjar snart en toppen tv kväll så vi hörs imorgon.
Daniella


I sommras hemma hos pappa <3


23/3-10

Nu är jag "hemma" igen. Inventeringen gick smidigt och väldans fort. Jag har till och med hunnit med ett träningspass. Känns som att jag har hamnat i en svacka gällande träningen, eller jag är allmänt trött överhuvudtaget. Tror nog att det handlar om att jag är less på att inte bo hemma. VILL FLYTTA HEM NU NU NU! Jag vill veta vart alla saker ligger, jag vill kunna skutta omkring naken om jag så skulle vilja och jag vill äta vår mat inte endast keso keso keso och åter keso. Känns som att jag låter otroligt otacksam, men då missförstår ni mig. Är väldigt tacksam att vi har chansen att bo här istället för i en lägenhet som är jätte skitig och dessutom få gå ner till källaren för att duscha eller till och med gå på toa. Är bara less på hela den här grejen nu...Hualigen!

Dags att duscha av sig svetten, hörs senare
Daniella

god morgon!...

ae3939a144b9b2f4b22ea06134cf1f.png

Kolla varifrån!

god morgon! Nu ska jag hoppa in i bilen och åka till jobbet för lite inventering :)


22/3-10

Oj va jag är trött i kroppen! Sitter äntligen ner efter min lunch och tar det lugnt. Har någe problem med hälsenan, vet i tusan vad det kan vara för något. Kanske efter crosstrainern?? Brukar känna av dagen efter träning...Usch ont gör det iaf. Men inte ska man klaga för de =)

Har 10-15 min kvar på rasten, kanske ska passa på att gå ut i fina vädret. Vi hörs senare!

nu ska...

52d3c0a27b2e3b1fe29650a2abd451a6.png

Kolla varifrån!

nu ska jag snart åka ner till jobbet. Gud va skönt att vi har äran att njuta av solen idag. Underbart :)


22/3-10

God morgon =)
Nu är det snart dags för frukost och för att fixa ordning mig. Börjar jobbar halv ett så det är ju ganska skönt, hehe. Har en fullspeckas vecka den här veckan, vet inte hur jag ska hinna orka med träningen...hmm.

Måndag: Jobba
Tisdag: Inventering (jobba), träning
Onsdag: Träning, fira 4 år med Jim
Torsdag: Tandläkare, träning
Fredag: Jobba
Lördag: Jobba
Söndag: Jobba, träning

Äsch hörni, vi hörs senare!


jaha då...

0-15efe819109351b1867faadd28f721e1.png

Kolla varifrån!

jaha då vart det ändrade planer idag. Är på väg till jobbet, petra hade åkt på nackspärr. Lunchen med mamma får ändras till en middag imorgon istället. Kom förbi och säg hej om ni är ute och traskar i det fina vår vädret :)


19/3-10

Snart är Jim hemma och så ska vi ta en snabbrunda till Jula och Plantagen. Måste kolla lite blommor till lägenheten. Va fräscht det kommer kännas när allt är färdigt där hemma =) På torsdag ska vi till Ikea och stor shoppa. Lär ju vara smokat med folk eftersom det är löning. Juste på onsdag firar jag och Jim 4 år tillsammans. Är inte det sjukt? Undra om vi ska hitta någonting eller om vi bara ska mysa med varandra och prata känslor och framtid, haha det sistnämnda skulle han säääkert uppskatta =)

Vi hörs imorgon, tror inte jag kommer sitta någe mer vid datorn ikväll. Ha en trevlig fredag allesammans!


19/3-10

Kom precis hem från gymmet. Gick piss dåligt idag, känns som att huvudet är någon annanstans. Fick nöja mig med lite kondition och några magövningar. Får köra dubbelt så hårt på söndag. Ikväll ska tom och johanna komma hit på middag tror jag, mysigt =) Och imorgon ska jag och Jim äta lunch hemma hos mamma. Kul, va länge sedan vi sågs känns det som.

Nu ska jag kolla klart på topmodel och sedan hoppa in i duschen

18/3-10

Nu är det inte lång tid kvar tills Jim kommer hem, woohoo! Vi ska åka och kolla lite på bilar, fun fun fun =) Orkar inte sitta och vänta på ett samtal från Stefan så vi åker runt och smyg tittar lite själva också, hehe. Imorgon är det dags för gymmet igen, lite kondition får det lov att bli.

Nu ska jag äta lite ananas så vi hörs senare =)

18/3-10

Oj va jag ångrar gårkvällens beslut angående godiset, fy fan va ont i magen jag fick. Har fortfarande ruggigt ont, usch! Socker är dåligt, så är det bara. Fruktsocker däremot, ananas, jordgubbar och vattenmelon, det går ann =) Blir ingen träning idag heller, känner mig fortfarande lite kraslig så det är lika bra och vänta. Får träna på söndag istället efter jobbet. Kommer bara bli värre annars, inte värt det.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig iordning lite, tycker att man alltid känner sig piggare då. Ge mig ut på en skogspromenad med hunden kanske? Katta ska iväg på kurs så kan inte åka någonstans eftersom hon tar bilen. Längtar tills Stefan ringer och säger att han har hittat den perfekta bilen till mig. Åh lycka <3

Vi hörs senare
Daniella

oj det...

62900adfb04ca2ddf0719e51768751f0.png

Kolla varifrån!

oj det råkade bli min unnar dag idag istället för i helgen. Är man sjuk så är man!


17/3-10

Usch det känns som att jag går på hel spänn hela tiden. Känns som att det är så mycket som det ska fixas och trixas med. Bil, hem, inredning osv. Vill bara flytta hem nu och ha min lilla fina bil så allt är klart. Jäklar vad jag ska köra runt hela dagarna när jag inte jobbar. Djurmagasinet, gymmet, handla inför middagen och massa annat skoj. Tänk att sedan få kliva in i en fin lägenhet, känns inte det helt underbart? Vi var och valde tapeter igår. Fanns inte så värst mycket att välja mellan (akelius är inte så generösa) men vi hittade ändå något som passade oss båda. Blir vit/silvrigt i hela vardagsrummet. Ska köpa alla nya möbler också som ska gå i vitt. Fräscht till sommaren. Funderar på turkost som en liten färgklick på ljus och krukor. Förstår ni att jag siver dåligt när jag bara ligger och planerar sånt här hela tiden. Vill att allt ska vara klart nu nu nu! Tålamod? Njaaa...

efter att...

0-1cfe2d094479625a2d9aa6dd7aa2d5f0.png

Kolla varifrån!

efter att ha varit ute och lekt i snön kommer hamilton in iskall. Vad gör han då? Jo lägger sig på värmegolvet i badrummet såklart, smart kisse!


17/3-10

God morgon!
Ingen träning idag, jag är sjuk tror jag. Ont i kroppen och hostig. Ingen bra kombo. Det här med dålig sömn påverkar en mer än vad man tror,usch. Jimpa började pckså bli sjuk så det är väl en ond cirkel som startar nu. Åh skulle vilja träna eftersom jag har en målvikt som jag vill uppnå så fort som möjligt men det känns som åtmindstonde en vilodag är på sin plats...

Hörs senare
Daniella

16/3-10

Nu är jag nyduschad efter träningen. Skulle behöva vila en stund nu på eftermiddagen, får göra det efter lunchen. Hmm undra vad kylskåpet bjuder på idag? Keso och sill kanske, mumma =)

Vi hörs senare
Daniella




lilla jag är trött...


16/3-10

Åh jag kan inte sova längre. Har sovit jätte dåligt dom senaste dagarna, alldeles för få timmar per natt. Känns som att jag ligger och tänker för mycket och då är det omöjligt att somna. Tänker på bil, på lägenheten och hur den ska inredas samt all träning och mina mål med det hela. Känner mig helt ur balans när det kommer till sömnen. Har massa energi på dagen som bara sprätter i hela kroppen men sen på eftermiddagarna blir jag helt slut i kroppen och när natten kommer så sover jag oroligt. Tänk va viktigt rätt sömn kan vara, annars blir hela vardagen ur balans. Det här måste fixas. Rensa alla tankar innan man somnar och ventlierna alla ideér med Jim. Hoppas det blir bättre...

Nu ska jag kolla lite tv samtidigt som jag ligger i sänga ifall jag kan somna om, sedan ska jag få i mig lite frukost.

Hörs senare
Daniella

15/3-10

Oj va jag känner mig effektiv idag. Har hunnit ringa flera viktiga samtal, lekt med Jum-Jum, tränat och fått i mig lunch. Energin sprätter i kroppen! Gud va härligt =) Petra ringde nyss och undrade om jag ville jobba - på midsommar. Haha hon är ute i god tid hon, sånt uppskattas! Kort pass var det också, fram till två. Då hinner man med sill lunch hos pappa på bryggorna efter det. Ohh kanske ska be pappa hämta mig med båten då. Längtar efter sommaren nu känner jag <3

Hörs senare
Daniella

15/3-10

God morgon allesammans!
Idag är det en toppen dag, bara så ni vet ;) Känner mig pigg och allert idag så tänkte ta ut mig på gymmet. Kör dubbelpass med spinning och core. Nu jävlar!

Ví hörs senare
Daniella


Gog morgon hälsning från mig och Charlie =)


ligger ute...

6f48113e81c84d7a92aef2763c04ee6c.png

Kolla varifrån!

ligger ute i lillhuset och kollar på lyxfällan, vilka nollor det finns asså. Hur kan man låta det gå så långt? Har förövrigt ändrat planer inför sommaren. Köper en vuxenbil och skippar utomlandsresan istället. Blir ju ändå en solresa med mamma och sanna i höst ;)


sitter i...

386bd756769be60e625b6fba907df979.png

Kolla varifrån!

sitter i bilen på väg ner till jobbet. Varför inte komma förbi och köpa en ny fin vår väska? ;)


bara så...

0-1f6bebaabd585c00e816294d6fac6ed1.png

Kolla varifrån!

bara så ni vet så kostar åtta stycken jordgubbar 30 kr på ellbe!


12/3-10


JAG HAR TRÅÅÅÅÅÅKIGT!


12/3-10

Oj va tugnt det var på gymmet idag. Skönt med en vilodag imorgon och sen kör igång igen på söndag. Dessutom är det min unnardag imorgon. Hela veckan har jag varit utan socker, enormt för mig! Bara klara av kvällen nu också, ska nog gå bra ;)

Nu ska jag vila, hörs senare
Daniella

god morgon!...

2d70a3599243da485b7b9fe48ed2ce8c.png

Kolla varifrån!

god morgon! Jum-jum och jag är ute och promenerar i skogen. Gud va skönt med frisk luft och lite solsken på morgonen :)


11/3-10

Nej nu får Jim ta och komma hem. Måste han träna efter jobbet? Det är heeelt okej när jag vill träna men när han vill trna så vill jag bara att han ska komma hem fort fort fort så vi kan mysa. Dubbelmoral? Njaaa sisådär va ;)



Får roa mig lite med webcamen medans jag väntar på Jim =)


hamilton och...

77db6ec01e706a099f2256a86b3b198f.png

Kolla varifrån!

hamilton och jag ligger och kollar på top model. Tycker dock att det är lite tråkigt att han väljer att somna när det är som mest spännande.


11/3-10

Nu sitter jag här ny duschad och luktar jätte gott, annat än vad man kunde säga för en timme sedan. Åkte ner till WC och såg att spinningpasset började halv tolv. Toppen tänkte jag, det kör vi! Fy fan va trött jag vart, det är heeelt sjukt. Har alltid bara kört fegpassen som är 30 min och sedan kört styrka efter men nu gick jag på ett 45 min pass och det var stor skillnad. Fy sjutton asså! Men nu har jag bara två konditionspass kvar denna vecka sen är jag klar ;) Skönt!

Nu ska jag kolla på Mannen som talar med hundar och vila i soffan.

11/3-10

Oj va ont jag har i kroppen, jäkla träningsvärk! Tur att jag bara har mina tre konditionspass kvar denna vecka. Gud va tråkig den här bloggen måste vara för alla att läsa nu när jag bara tjatar om träning och träningsvärk hela tiden. Men håll ut! Ni kan ju se det som att ni följer mig på vägen till mina mål ;)

Vi hörs senare idag, nu börjar snart våra bästa år så ska försöka hinna ut med hunden innan!


10/3-10

Sitter hemma hos pappa och louise nu och slappar. Dom ville ta en dusch och en bastu innan maten men jag orkade inte hänga på. Luktade jätte gott när man kom in hit idag och Louise såg så nöjd ut "Visst är det fint hemma? Och visst luktar det gott? Städerskan var här idag", sa hon med ett brett leende på läpparna. Haha =) Ska också unna mig städerska när vi flyttar till hus!

Nu ska jag slappa lite till och sedan blir det middag, italienskt små plock tror jag dom kallade det. Låter ju super mums! =)

Hörs ikväll
Daniella

10/3-10

Ojojoj vilken träningsvärk jag har! Peter körde inte snällt med mig igår vill jag lova. Var dock sista gången som jag hade han igår så det kanske var bra ändå =) Fick ett helkropps pass och ett uppläg på hur jag ska nå mina mål. Nu jävlar ska det tränas. 5 dagar i veckan, varav 3 av dom är endast konditionspass dom resterande 2 kör jag styrk (måste dock köra 20 min kondition innan jag börjar träna styrkan också). Herre jävlar va ont jag kommer ha i kroppen. Idag utnyttjar jag en av mina två vilo dagar. Den andra kör jag på lördag då jag även passar på att köra min "unnardag". Tror detta kommer bli riktigt bra. Bara jag inte stirrar mig blind på vågen. Peter sa nämligen att jag troligen kommer gå upp 1-2 kg första månaden eftersom jag ökar min muskelmassa. Det är vid det laget jag brukar deppa ihop och sluta träna men nu har min underbara Jim lovat att hjälpa mig igenom detta. Dessutom tävlar jag lite med mamma ;) Åh är så peppad!

Nu ska jag ut och jobba lite till, ikväll blir det middag hemma hos pappa och louise för min del. Jim kommer hem sent från träningen så då kan jag roa mig med dom två så länge =)

Vi hörs senare
Daniella

för drygt...

4f5bb7a63c014b8e70c97384d45de030.png

Kolla varifrån!

för drygt en månad sedan tappade vi bort jum-jums nosgrima under en promenad i skogen. Eftersom att det har varit så otroligt mycket snö har vi inte kunnat gå tillbaka ut i skogen och leta upp den heller. Nyss va jag och katta ute och promenerade på samma skogsväg och vad hittar vi? Jo jum-jums nosgrima sönder tuggad i fyra delar. Det låg utsprid lite överallt. Det kan omöjligt vara han själv eftersom vi inte har gått där och ingen av katterna går så långt upp i skogen. Så troligen är det den lilla räven som jim såg här om dagen. Haha gud va långt ut i skogen vi bor känns det som!


9/3-10

Åh jag sitter och kollar runt på Ikea och planerar tapeter och färger till vår lägenhet. Jag längtar så mycket tills vi flyttar hem igen och allt är tipptopp fint. Allt ska fixas! Nu kommer det bara vara hallen kvar att fixa sen är allt heeelt nytt. Ska måla om sovrummet, fixa nya tapeter i vardagsrummet och toan kommer vara så grymt fräsch när allt blir klart. Köket är jag redan så jäkla nöjd med så där ska inget ändras. Längtar massor!!! Nu kommer man kunna bo i den här lägenheten länge och inte leta annat boende eller så. Man kan till och med skaffa en liten knodd där nu ;) Åh va kul det ska bli att fixa och flytta hem igen <3

Hörs senare, jag ska leva på mitt lyckorus ett tag
Daniella

9/3-10

Känner mig lite seg idag. Vet inte vad det är för fel, liten influensa kanske? Inget att hänga upp sig på så idag är det möte med min PT som gäller. Hatar att han inte kan ha tid på dagen utan att vi har möte vid sju ikväll. Nu ligger jag ju bara här och väntar. Okej kanske inte ska klaga, ganska skönt iofs =) Imorgon är det jobb som gäller så det kan vara skönt att bara slappa idag. Hoppas på lite träningsvärk så det känns att man har jobbat ordentligt. Fick ingen värk från träningen igår trots att jag tog i till tusen. Skumt? Jaja, jag ska iaf be Peter lära mig några bra mag övningar idag tänkte jag. När man går på Core passen så funkar det ju jätte bra men när man ska träna magen själv så har jag glömmt alla övingar haha.

Nu är det dags för lite mango =)


9/3-10

God morgon!

Det smyger runt en lokatt här i trakterna. Den visade sig sist i lördags och har l'mnat massa spår efter sig. I natt vaknade jag, jim, charlie och sigge samtidigt av ett väldigt konstigt läte precis utanför dörren. Förstår ni att hjärtat hoppade till ett extra slag? Vi kollade ut genom fönstret och såg absolut ingenting. Jag väntade mig ett stort lodjur med enorma toffsar på öronen men nej, niet, nada. Vi kom på att vi belvde kissa och för att göra detta måste vi lämna vårat lilla hus och gå in till det stora huset där toan finns. Vi bankade i dörren, skramlde med nycklarna och tog med oss en hammare ut i fall att liksom. Vi tog mod till oss och klev utanför dörren. Vad ser vi där? Jo lilla Hamilton som sitter och kurrar och vill bli uppburen. Vart fan är den stora läskiga lokatten tänkte jag? Måste säga att jag drog en lättande suck när jag plockade upp honom och bar han in till köket och gav honom massa med mat bara för att han var så söt. Efter kisseriet så gick vi lätta som fjädrar in till oss igen och somnade som barnungar.


8/3-10

Okej nu känns det liiite bättre. Hann med ett core pass och sedan stod jag på crosstrainern =) Bara att ladda om och hoppas att nästa veckan invägning går bättre. Nu väntar duschen, vi hörs senare!

8/3-10

Är depprimerad just nu så jag ska till gymet och göra av med lite negativ energi! Hörs senare...


nu är...

6220a4dbbae2c2ad1c35bf8f978d690c.png

Kolla varifrån!

nu är det dags för smink, hår och ett glas bubbel rose :) ikväll ska farfar firas!


hade huvudvärk...

31a0d97b97ec789ed22c63df17c35b3e.png

Kolla varifrån!

hade huvudvärk efter träningen, som vanligt, så gick och la mig en stund. Då kom en av mina små lurvbollar och kröp ner bredvid mig. Nu är det fredags mys!


5/3-10

Idag gick det tungt med träningen. Fy sjutton! Körde crostrainer i 20 minuter och sedan lite lår och mage sen fick det räcka. Nu ska jag få i mig lite lunch och hoppa in i duschen.

Hörs senare
Daniella


5/3-10

Jag tror jag är döende. Fy fan va ont jag har i kroppen! Idag ska musklerna få vila och jag får köra kondition istället. Och kanske klämma in lite magövningar ;) Gud va kul det här är! Älskar att jag har kommit igång. Nu ska vi se hur helgen går med alla sin frästelser. God mat och dryck utlovas på lördag när hela släkten ska träffas ute och fira farfar som fyller hela 70år. Ska nog välja någe nyttigt där med. Den här veckans invägning och mätning ska inte gå åt pipsvängen pågrund av en dag. Icke!

Nu är det dags för frukost och sedan en promenad med Jum-Jum.

4/3-10

Oj fy sjutton va trött jag är nu! Hade iaf en jätte grym tränare som det kändes jätte bramed. Han puschade jätte bra och skrek att jag skulle göra två till osv. Bokade in ett möte på tisdag igen. Sen får jag köra själv men det ska nog gå bra det här. Känner mig så jävla laddad!

Vi hörs imorgon
Daniella

4/3-10

Försöker få en ny PT tid imorgon på dagen istället. Har så ont i kroppen att jag knappt kan röra mig, haha.
Vilken jävla nybörjare jag är!


Fasiken dom hade ingen tid imorgon, piss också! Får köra lugnt idag...


vi är...

0-75bd47e084d10d570efbaae3bacd2ebc.png

Kolla varifrån!

vi är ute och leker med den stora fina bollen som jum-jum har fått av zindra :) han älskar den!


4/3-10

Ajajaj vilken träningsvärk jag har! Visste att det skulle bli såhär. Har ju som sagt mitt första möte med min PT idag, eller tränings coach som det så fint heter. Ska lägga upp ett träningspass som passar just mig och det jag vill ha hjälp med. Hoppas han är en sån där som skriker åt en att komma igen och köra fem till! Eller så kommer jag bara börja tjura då, haha.

Nu ska jag iaf gå ut med hunden en snabbis och sen är det lunch som står på schemat =)

titta emma...

0-313150c92ddee2fb283ba7b5a0aa46af.png

Kolla varifrån!

titta emma jag äter frukost! ;)


3/3-10

Joho då jag kom iväg till gymmet. Körde riktigt hårt till och med. Kanske aningen dumt med tanke på att har mitt första PT möte imorgon där. Peter tror jag min coach hette, hoppas han är bra! Nu jävlar ska det bli ändring. Maten har jag redan lyckats lägga om, det trodde jag skulle vara det svåra men jag hade lessnat på all skit mat så jag slutade helt enkelt äta det. Om någon annan vill ha kött och pommes så gör jag bara en god sallad och tar en litenm köttbit till de för att få i mig protein. Nu är det bara sockret jag ska bli kvitt, det mina vänner kommer bli svårt! Och träningen är på G, nu börjar det kännas kul och lätt att ta sig dit =)

Nu ska en svettig Daniella hoppa in i duschen!

3/3-10

Har inte kommit längre än till soffan. Borde nog ta mig i kragen och åka till gymmet snart
men en eftermiddag med Jum-Jum är ju såååå mysigt <3




3/3-10

God morgon allesammans!

Gud va fint väder vi har idag. Jag blir helt lycklig när jag tittar ut och det är sooool =) Jag fuskade med träningen igår eftersom jag var så himmla trött i benen. Men ska försöka komma iväg nu på dagen istället då det är lite folk så man kan hålla på länge utan att det blir kö vid maskinerna. Hoppas bilen funkar bara =/

Vi hörs senare
Daniella

aj! Nu...

0-3222172b45dc50fe8814feee3b30fc13.png

Kolla varifrån!

aj! Nu är det andra dagen i rad som jag har gjort mig illa så jag börjat blöda. Klump fia!


2/3-10

Oj va jag känner mig lycklig och glad idag. Är det inte härligt med sånna dagar? Älskar att se det leende kunderna får på läpparna när jag skuttar fram till dom säger "Hej hej" med ett stort smajl. I love my job <3

Funderar på att gå ut en sväng på stan nu på lunchen men risken finns att jag råkar köpa massa grejer om jag går in i affärer. Igår blev det en dyr lunchtimme så kanske lika bra att stanna inne idag ;)

Vi hörs senare
Daniella

nu ska...

777b6e1f098839f0dd824ac97fb87315.png

Kolla varifrån!

nu ska jag bara hänga upp lite skylltar sen är jag redo att öppna butiken. Går som en gammal tant idag, stel och jäklig. Det där träningspasset igår va inte nådigt! Grymt kul va det ändå. Idag blir det nog lite styrka på gymet. Hörs senare :)