I never gonna give it up - I never wanna stop!

Hejhopp lingontopp!

Känns som jag är uppe med tuppen varje dag nu, ganska förvånad! Eller det är väl inte jag som är uppe, dte är Jim, sen får man några petar på axeln och kanske en viskning i örat och sen börjar han prata om vad som helst för att jag inte ska kunna sova mera. Men det är ganska skönt när man väl är upper. Aja jag snackar bara massa blaj, vill fylla ut inlägget lite antar jag. Men men...

Igår vart det ingen lugn kväll, som vi hade bestämt oss för. Åkte till Sandra som hade party i nykvarn, trevligt folk-trevlig kväll! Super kul var det, lite mycket folk och ingen stans att sitta men men..Kul med nytt folk, eller folk som man känner igen men inte har haft chans att prata med. Nåväl superduper var det iaf!

Nu ska jag iväg och städa och sen ska jag och ´sis färga håret, skänt att bli av med utväxten till valborg :)

//Daniella

Fredag - Lördag

Hej hej hallå!                                         image26

Igår var jag och jim nere hos pappa och grillade, som jag skrev i förra inlägget. Super trevligt! Robban och nina från gbg kom dit också för att stanna över helgen, evigheter sen man träffade dom. Super mysigt var det iaf, satt ute på terassen medans solen stekte våra ansikten.

Idag vaknade jag skapligt tidigt, jim och jag åkte ner på stan. Mamma joina. Gick runt och kollade. Sjukt mycket folk hallelujah! Träffade emelie och henke också, trevligt! Köpte: rouge, solpuder, underlagskräm, klänning och skor :) Firade lite att jag har fått jobb. Plus att studiebidraget kommer på måndag och jag hade typ halva från förra kvar!

Ikväll ska vi bara ta det lugnt, tror vi blir ensamma hemma. Vore skönt! Lite tid för oss själva, lääänge sen!

//Daniella


I´m so happy - I´m so glad - that I´ve got you

Äntligen är det långhelg! Massor planerat  :)

Ikväll: Grillkväll hos pappa. Robban och Nina kommer från gbg också, trevligt!
Lördag: Ta det lugnt, hyra lite film kanske
Söndag: Grillkväll hos Jim och gratta Niklas.
Måndag: Jobba, körlektion, grilla hos Jello, gå ner på stan och kolla brasan!
Tisdag: Bakis

Juste jag har fått jobb :) Skönt! Tack Stefan för att dy fixade in mig. Helg jobb framöver också, och mycket bra betalt! Woho, nu kan jag lyxa rejält och fixa det efterlängtade hårförlängningen till sommaren, fräscht!
Längtar mest till måndag,såklart! ska bli super kul. jag, jim,jello,mathias, emelie,henke, sofie, tobbe, rille, adam och tomas. woohhhooo! gud va lycklig jag är, säkert bara för att jag har jobb, i´m a working woman!

//Daniella

p.s jim är så jäääävla snygg just nu (börjar nästan sippra) jätte brun eftersom vi har solat solarium, typ tre dagars skägg och solbrillor ´mm mmmm mmmmmm!

I brist på fantasi

SÅDAN ÄR DU:


Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Vet inte vad jag har för intressant att skriva så jag snor ett test från AndreyPandrey istället :)

//Daniella


Vardagslyx

Här sitter jag, heeelt ensam.....och det är såååå skönt! Kom precis ur badet. Har haft ansiktsmask, peelat hela kroppen och nyss smort in mig med bodybutter. Och händerna med handkräm. Vardagslyx. Känns som ett litet hemma spa. Bara Daniella tid, självklart saknar jag Jim. Haha det låter som att viär gifta och när han är borta bara njuter jag, men icke. Saknar faktiskt min lilla prince charming. Nu ska jag fortsätta kolla på Ugly Betty och sen mysa mig igenom DH.

//Daniella


Mobbare

Hej och hå en skadad tå! (Hälsningsfrasen är till Emelie)

Har varit i skolan idag, som vanligt. Började halv ett, men trots att jag hade sååå lång sovmorgon så lyckades ag missa tåget :/ Hur är det möjligt? jag var uppe vid halv elva, men sen seeegade jag hela förmiddagen och drog tydligen ut på tiden onödigt mycket.

Efter skolan så hämtade mamma mig. Jag övningskörde först till Jim för att hämta Emelies skor, sen körde jag till Emelie för att lämna hennes skor och hämta hem mina rosa pumps. Läste i Klick att det man skulle plocka fram dom rosa pumpse, så jag tänka göra en chansning och slänga på mig dom någon dag. Sen åkte mammiii och jag ner på stan (kul att spendera så mycket tid med henne btw). Gick runt hela stan för att hitta ett rosa sidenband som skulle passa mina pumps, som jag ska ha i midjan såklart.

När vi gick på stan så såg mamma en tjej på andra sidan gatan så började konversationen:

Mamma: Kolla, hon såg lite konstig ut...
Jag: Hon gick på samma fritids som mig. Jag och Emelie brukade mobba henne hela tiden.
Mamma: Varför mobbade ni henne?
Jag: Meh för att hon fes hela tiden.
Mamma: Men guud va elaka ni var!
Jag: Ähh hon får väl skylla sig själv om hon inte kan hålla tätt.

HAHAHHAHA! :) (Emelie det var SaraH) Roliga minnen väks till liv. Åhh tycker det är så kul att vi har börjat bli "nära" igen. Sunny Beach och allt! Saknat dig <3 (jag åter som en lebba!)

//Daniella

p.s Jag saknar Jim massor, vi firar 13 månader idag. Undra när man ska sluta räkna? Och han firar våran dag med att gå på fotbollen. Längtar tills du kommer hem my love <3

NP

Hej svej dildopastej!  (?)

Idag
hade vi endast en enda liten strunt lektion, vi skulle typ svara på frågor om en bok vi läser. MItt i lektionen vart jag ocg Jim tvugna att gå eftersom vi hade nationella proven i engelska B, lite svårare än i A men så ska det ju vara. Hur som helst så klarade vi det med bravu.

Senare ikväll ska jag köra till strängnäs. Till Sandra, trevligt! Long time - No see. Hoppas bara att hon är hemma så man kan vara lite social. :)

Snart är det Valborg? Några planer? Känns som att det är grymt överskattat men ändå ett tillfälle att utnyttja drickan och vara med polers, kanske grilla. Och det är ju alltid trevligt! Hoppas bara att det är fint väder. Jello och Mathias frågade vad vi skulle göra så jag hoppas på att vi är med dom åtmindstonde, sen såklart anadra nära och kära.

//Daniella Claesson

p.s Jag ska hälsa från Emelie-fucking-Ahlskog.

Sho-aholic

Hejsvejs!

Vaknade suuuper tidigt idag, typ 09.00, så slog en plinka till pappa så vi var ute på vägarna och övningskörde vid halv elva.

Senare på dagen var jag så fruktansvärt raslös så då slog jag ytterligare en gång en plinka, men det här gången till mamma. Mamma, jag, Jim och Katta åkte till skopunkten för att shoppa lite! Men när vi välö närmar oss så ser Jim fästingbussen. Hela familjen Tillberg tog fästingsprutan igår och då mobbade jag dom för jag slapp. Menidag så slog dte tillbaka som en virvelvind, då får dom för sig att släpa in mig i fästingbussen. Mamma mutade med att hon köper skorna åt mig om jag tog sprutan och då gav jag med mig. Vad gör man inte för 2 par skor?

Dom här blev de:

image28image29

Köpte två så fick mamma ett par också...

//Daniella

Sjuk - Sjukare - Daniella

Godmorgon världen! (Jimmy Jansson influens)

Som jag skrev på nederstående blogg så har ajg bara en lektion idag, gympa. Längtade! Skulle bli dans, woohhoo! Men tror ni inte att min fotjävel svullnar upp till en jävla fotboll igår kväll. Jag fick panik och tog min spruta i hopp om att det skulle bli bättre. Men icke sa nicke! Vaknade idag och kan knappt stå upp. Hatar dom här jävla "skoven", speciellt när det är nått man har sätt fram emot som skiter sig bara för en jävla patetiskt sjukdom vid namn reumatism. Lite lebbigt (inte lesbiskt utan läskigt) att känna att man inte kan stå upp och ta sig någon vart för kroppen inte hålls upp av ens ben :/ aja jag lyckades släpa mig till datan som är 1 meter ifrån sängen. YOU GO GIRL! (finns inget värre än att pepptalka sig själv :P ) Aja nu ska jag försöka ta mig till soffan och kolla på Sex And The City som får bli min dag idag. Usch vad jag klagar märker jag :O Finns barn som har det värre än jag, skärpning i galoschen Daniella! (schizzo)

//Daniella

Kalsonger på häng...

Tjoho i galoschen!
Har varit en riktigt slapp vecka ska gudarna veta. Slutade vid elva idag och imorgon har jag bara gympa, funderade på att skippa att gå till skolan men va fanken lite motio har väl ingen dött av? Vi klassen har planerat våran "utflyktsdag" också, vi kom fram till att vi ska på kryssning den 6-7 juni, woohhoo! Party party! Ganska rolig klass att åka med kan jag tänka mig, eller ja vissa iaf. Jag, Jim, Adam, Jello, Rille....ja det var väl dom..haha neeej men flera som man inte "känner" som kanske visar sig vara värsta partynissarna så ska bli roligt. Min pappa och Jims pappa ska med som klass föräldrar och sen några till eftersom man tydligen vart tvungen att ha 1 förälder/3 ungdommar. Tur att man har en rolig pappa som inte kommer att skämma ut än! (Love my dad <3) Jima pappa är också skiit rolig så det kommer bli toppen. Bara en massa roligt att se fram emot nu, skönt! Först Emmas födelsedag den 11 maj, sen klassresan, sen avslutningen, sen Jims födelsedag + hans pressent och sist men inte minst Sunny Beach. Kan det bli bättre? Guud jag tror jag har tagit någon lyckopiller, jag typ flyger fram på rosa moln. (på rosa moln svävar jag omkring och njuter av alla vakra ting)...Och det bästa med allt är allt är tooooppen mellan mig och jim, ny tändning till 1000, inte för att det har varit illa men nu pirrar det i magen 24/7 <3

//Daniella

image26

Mina känsor i ord...

Lätta spår i sanden
Och en vind som smeker ömt
Jag är så lycklig att jag fann den
Den lyckan som jag alltid drömt
Så kom närmre mig
Låt mig värma dig

För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen



Jag älskar dig Jim Tillberg och det kommer jag alltid att göra
då-nu-förevigt

image25

Sunny Beach 19/6

Skönt så var det näst värsta över, bokningen. Nu är det bara det värsta kvar, väntan på resan! Precis om 2 månader, mina vänner, beger sig jag, Jim, Emelie och Henke oss av till Bulgarien. Kommer troligen vara den bästa veckan på hela sommaren. Resan är helt betald, av pappa, så inget sånt oroar man sig för heller. Guuud va jag längtar! Super skönt, och världens bästa rese polers också, kommer ha sjuuukt kul. Woohhooo!!
(jag känner att jag har missbrukar komma tecknet rätt så mycket i överstående stycke. Fy skäms Daniella, så gör inte en riktig journalist)

Nu ska jag gå och mysa med min bejbiii <3 Lite uppmärksamhet ska väl han få också. Älskar dig hjärtat, tror nog inte vi har haft det så bra som vi har det nu? Alla bitar faller på plats och mitt liv är som ett lagt pussel tack vare dig <3


//Claesson

image23


Bikini panik

Då var det dags att byta ut Jis huvud so låg i mitt knä mot min dator istället. Var bara tvuuuungen att ladda upp bilderna på mitt senaste sommar kap som jag gjorde igår.

Vad tycker ni om denna matchning?



Det KLIAR!

Jag har fått årets första myggbet. Jag hade tänkt innan att det skulle vara ett tecken på sommar, men fan det kliar nått så fruktansvärt så jag vet inte om det var lika roligt och sommrigt som jag hade hoppats på? Tänk bara vad hela sommaren kommer bestå av, kliii klii och återign kliiiiiiiiiiiii! Inte så konstigt att jag har fått myggbet eftersom vi hela kvällen igår satt ute och hade trevligt. Det var jag, jim, emelie, henke, cicci,chrille, agge, anika, alexandra och cristopher. Jag och jim kom till emelie typ vid sju tiden, då hade hon fullt upp med att leda sitt lag till vinst i deras lilla kubbtunering. Jag och Jim gav oss inte in det hela utan satte oss på en filt och drack gott och kollade på när emelies lag vann. (skönt för annars hade hon varit grinig loser)  :P När det vid åtta tiden började bli lite kyligt så tog vi vårat pick och pack och gick in och fortsatte kvällen där. Vi hann tyvärr inte boka någon resa som igentligen var hela tanken, men shit happends - get over it. Plus att det var så förbaskat roligt så det spillerillade ingen roll för vi ska gå ner och boka på tisdag tror jag. Super Nice helg!

Nu ska jag plugga, bajs också!

//Claesson

Nu är det sommar - nu är det sol - nu är det koskit i hagen!

Finaly är det helg, som jag har väntat och längtat!

Igår kväll var det årets första grillkväll, super mysigt! Satt ute på terasen hemma hos pappa och kollade ut över bryggorna och alla båtar som åkte förbi (alla? typ en). Satt ute och käkade, helt sjukt att man kan göra det i april :O Men man ska ju inte klaga. Vid nio tiden gick vi upp till jim efter god mat och massa god dricka. Gick och la oss i toms stuga eftersom han är borta så har vi tjingat den i helgen. Lika bra att vänja sig eftersom den blir våran den 15 maj. Men det största problmemet är att jag basolut inte kan sova där ute! Jag gjorde verkligen en super satsning igår men det slutade med att vi gick in och la oss vid 04.30 för att jag skulle kunna få en blund på hela natten! Måsdte försöka lära mig det nu, kan ju inte hålla på så där hela livet.

Idag eller rättare sagt ikväll ska jag och jim till emelie och henke för att planera resan, ohh va kul det ska bli! Lite vin och mycket emelie, vilken toppen kväll!

Tooodels, nu ska jag duscha!

//Claesson

Ett steg närmare körkort

Klarade precis teoripreovet. Super skönt! Fick 56 den här gången skönt. Klickade mig fram och sen helt plötsligt stog det GODKÄNT! Jag skuttade ut ur rumet och gav ifrån mig ett litet glädje tjut som var ganska likt ronja rövardotters vår skrik! Super roligt iaf.

Nu ska mamma och jag iväg och träna. Aerobics och core. Sommaren -07 här kommer vi!

//Claesson

Det är det här som kallas Journalistik

1.Var hittade du den här listan?  Andrea :)
2. Var är dina föräldrar födda? Sverige 
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Ingen aning :/
4. Vilken är din favoritrestaurang? Hmm, La Cantina är smarrigt 

5. När badade du i en pool senast? I lördags hemma hos Emma. 

6. Har du varit med i någon skolpjäs? Jepp Törnrosa, jag var hon :)
7. Hur många barn vill du ha? Ett, en tjej som ska heta Ängla 
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Typ hårdrock
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Oj just jävlar jag får rösta :O 
10. Vad har du för TV-kanaler?  Dom flesta! 
11. Har du åkt moped någon gång? Ja en gång i tiden höll man på med sånt pinsamt 
12. Har du busringt någon gång? Haha jaa det har väl alla? :P 
13. Har du fått felparkeringsböter?
 Ja, jag stod utanför entren vid sjukhuset, illa!
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?  Nej aldrig i livet, höjdrädd! 
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?  Kan inte kartan så bra :/  Egypten tror jag 
16. Har du en egen trädgård? Egen och egen, hemma hos pappa har vi tomt så det räcker och blir över! 
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Sailormoon :) 
18. Kan du alla orden i nationalsången? Ja då! Patriot?
19. Badkar eller duschkabin? Dusch när man har brottom, bad om man vill mysa till det ;) 
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?  Vet inte riktigt. massa bra!
21. Favoritpizza? Vizuvio eller Calsone 
22. Chips eller popcorn? Chips, men jag får ont i magen av de :/ 
23. Vilken färg på läppstift använder du? Använder lipsyl, ljusrosa 
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Haha neej men pinnar när man var liten. Emelie? 
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Guud nej, skulla aldrig våga ställa upp. Kort och tjock funkar nog inte där :P 

      26. Apelsin- eller äppeljuice? Både och 
      27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Mamma igår, vi åt thai mat, smaskens! 
      28. Favoritchoklad? Mmm-mm-Maraboooo 
      29. När röstade du senast? Har aldrig röstat, förutom skolvalet! 
      30. När åt du en hemodlad tomat sist? Sommras tror jag :) 
      31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej inte vad jag kommer ihåg! 
      32. Är du bra på matlagning? Ja då, värsta kocken!
      33. Klarar du att tänka själv?  Ja det är klart! 
      34. Har du beställt något från TVshop? Nej, allt är nog bara lögn där! 
      35. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Räknas det om jag vart tvungen att använda svarta byxer och svart t-shirt som servitris? 
      36. Vad var det senaste du handlade?  Solbrillor tror jag 8-) 
      37. Har du kräkts offentligt? Nej inte vad jag kommer ihåg :P 
      38. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Sann kärlek, sen miljonär :) 
      39. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja, det funkade för mig och Jim..eller för mig iaf, vet inte om han blev förtjust i mig på momangen! 
      40. Har du ringt något betalnummer? Tjejer ringer grattis ;) 
      41. Kan man vara vän med sitt ex? Nja, vissa kan kanske
      42. Vem var det du besökte på sjukhus senast?  Det var nog jag som låg inne på sjukhus sist tor               jag, som vanligt 
      43. Hade du mycket hår som liten bebis? Ingen aning :P 
      44. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? "Hej det är Daniella.....HAHA där fick jag dig allt, prata in ett medelande efter tonen"
      45. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Myser med Jim ;) 
      46. Vad är du tacksam för idag? Jag kommer bli väldigt tacksam om jag klarar teoriprovet!

Sunny Beach

Jepp så var det bestämmt, Sunny Beach 07 here we come! Jag, Jim, Emelie, Henke och kanske Micke. Roligt som tusan! Emelie och Henke ville till Turkiet men inte lika billig shopping och dricka :) Man får ju mer valuta för pengarna! Ska väl antagligen boka resa på fredag, längtar massor! Woohhoo...

Ännu en dag i skolan, journalistik. Undra vad vi ska skriva om idag? Några artiklar eller webb texter. Hoppas vi snart ska skriva krönikor, min favorit! Jajaja dags att börja angagera sig kanske. 

//Claesson

You got me twisted!

Hejhopp!

Idag var det skola igen, USCH! Mobbade som våran skola (med våran skola menare jag Tumba gymnasium) är så hade vi lov förra veckan. Nu är alla andra lediga, men icka sa nicke jag ska d¨inte kunna vara social och luncha med kompisar. Tack rektorn! :/ Har föresten 2 matte B prov nästa vecka också, jävla skit lärare att lägga allt precis efter man har kommit tillbaka till skolan, just matte b är skiiit svårt funtar på att hoppa av kursen, men då ligger jag 50 poäng efter i planen så det funkar inte heller. Någon som vet om man får poängen även fast man får IG i slutbetyg?

Håller på att planera semstern i sommar. Gud vad jag längtar! Det lutar åt att Jag, Jim, Emelie och Henke ska åka till Sunny beach den 19 juni. Hoppas! Jag och Jim var där förra sommaren och bara äääääskar det, hoppas vi smittar av oss på emelie och hennes karl! Roligaste resan wwoohhhooo! <3

Nu börjar vänner!

//Claesson

Uppdatering på komando!

God morgon alla glada läsare (och ledsna)!

Igår var jag med Emelie på stan, möttes klockan ett och gick en vända. Hon köpte skor och en jacka medans jag fick nöja mig med en silver/discokula lång t-shirt. Käkade lunch på det gamla traditionella stället Donken, trevligt att träffas. Long time no see.

Senare på eftermiddagen åkte jag hem till Emma, där var hon (såklart) och Elin. Vi badade bubbelpool och mööös till tusen. Vid den här tiden saknade jag Jim något så fruktansvärt vill jag bara meddela. Vi drack vin och förfestade lite, tog elva bussen ner till stan och gick ut på krogen.
     Vid tolv kom Jim och Nenne som hade varit uppe i stockholm och firat eftersom Nenne fyller år idag, gick alltså ut på krogen vid tolv för att då blir det ju ny dag, man måste ju vara smart! Vi hade super trevligt och dansade assen av oss, iaf jag, emma och elin. KUL KUL KUL!

Idag vaknade Jim som vanligt samtidiogt som tuppen. Morgonpigg karl jag har skaffat mig :/ Kelade i sängen i typ en timme sen var det nybakade frallor som gällde till frukost! mmmm mmmm mmmmmmmm.

Snart ska jag och Sanna iväg på påskmiddag hos farmor och farfar. Trevligt! Kul att den nya lilla kusinen kommer vara där också Disa som hon så fint heter. Sanna kommer och plockar upp mig med moppen, känner mig hur töntig som helst men vad gör man inte för lite köttbullar och prinskorv?

//Daniella

p.s Tillägnat Andrea som så gulligt bad mig uppdatera ;)


Beroende?

Hela dagen i ända har jag settat och kollat på Sex And The City, och inte har jag fått nog än! Nu har jag bara 2 sesånger kvar att kolla på, det är typ 10 skivor kvar kanske! Är jag beroende? Nu mera består mina natt drömmar av Miranda och Steve, Carrie och Mr. Big - Vilket är illa! Jag pratar om dom i sömnen och det enda jag tänker på är att snart är tv.n ledig och då kan jag sätta på ett avsnitt till. Vad ska jag göra när hela 6 sesånger är slut, kapput! Mysa med Jim kanske....

//Claesson

image16

I can see it in your eyes - I can feel it when we tuch

Tjoho!

Igår var jag som sagt (skrivet) i Katrineholm och hälsade på Mormor-Sigbritt och Bengt. Jag körde halva vägen dit och hela vägen hem, I´m begining to be a prooow på att köra! När jag kom hem till Jim igen fick jag reda på att Tom ska flytta, vilket i sin tur betyder att jag och Jim får ett alldeles eget hus! Wooohhoo! Längtar till movingday som tusan, 15 maj tror jag det blir.

Idag har det inte lyckats hända så mycket än, har varit ute på en rask promenad med Jim och hunden. Ikväll ska jag åka och hälsa på min nya lilla kusin, Stefan och Lollo har fått en liten tjej. Undra vad hon ska heta?

Nu: Time for lunch!

//Claesson


SPA-dag

Idag fick jag äntligen njuta av min födelsedagspressent av mamma och Gunilla. SPA -dagen var kommen! Klockan tolv kom vi till spat, mamma och jag, beställde in vin och lunch. Efter lunchen badade vi i bubbel poolarna. Salt vatten i ena poolen och nått annat i den andra (inte klor), skulle tydligen vara bra för något :) Sen simmade jag några längder, tänkte att jag kan väl ändå passa på att bli av med dagen kondition, simmade några varv sen fick jag den första behandlingen, manikyr! Gud va skänt det var, så nu är det mjuka händer med fina naglar som skriver den här bloggen. Käkade frukt i massor och sen vid 15.00 så var det dags för nästa behandling som både mamma och jag fick. Kaffe skrubb, den var gudomlig! Den rekomenderar jag starkt, skulle tydligen vara bra nu till sommaren så man blev av med precis alla döda hudceller så man blir lättare brun så fort solen tittar fram från sinna gömmor. Underbar dag - Underbar pressent!

Imorgon ska jag och mamma till mormor-sigbritt och Bengt. Mammas mormor och hennes man i katrineholm. Ska övningsköra dit, hur bra som helst! Mamma plockar upp mig vid åtta tiden imorgon bitti med frukost i bilen, mysigt. Ska vara där till elva fika (elva fika är lika viktig för dom som söndagstjäns i kyrkan är för kristna). Äta lite mat och sen ska vi hjälpa dom och handla, sen ska vi hem igen.

Kommer sakna Jim massor, var ju utan han idag också! Buuuhhhäää.

//Claesson

Lördagen

Igår var Jim och Jag på bio, pappa och Louise skulle också gå men på en annan bio, så fick skjuts upp till heron och hem igen. Skönt! Kollade på "The number 23" den var ganska bra, fast det finns ju en risk att man blir knäpp i huvet efter den där filmen asså :O Tvångstankar till 1000!

Snart ska jag träffa emma på stan, ska köpa glass och sätta oss vid maren. SOMMAR! Har köpt nya somlbrillor men vet inte om jag vågar använda dom, jag och jim hade lite bråttom till tåget från stockholm så jag sprang in och provade ett par glajjer så sa han att dom var skit bra, utan att jag kollade mig i spegeln så tog jag dom. Sen när vi sätter oss på tåget och ska hem så börjar han skratta när jag använder dom, elak, då har han typ sagt att dom fulaste glasögonen i världen är super snygga! Så nu går jag runt med världen fulaste brillor, måste köpa nya! Men nog om det, jag ska som sagt träffa emma på stan, mysigt. Var hur länge sen som helst vi hittade på något. Kul att hon ringde för omväxlingsskull! Snacka massa plaj och sola nyllet, det är väl inget man tackar nej till.

Senare ska jag på Olarys (ingen anning om hur det stavas) och kolla hockeyn, roligt värre! Tror Adam hade bokat bord till 6 st tror jag Jim sa, undra vilka som ska dit. Men som vanligt blir jag väl ensam tjej, adams brutta måste kaxa till sig lite och börja hänga med tycker jag, vore så kul med en till tjej i det grabb gänget! Men hur som helst så hoppas jag på att ssk vinner och går upp igen!!!!

Imorgon ska mamma och jag på spa! Guuuud va skönt! Jag fick det när jag fylde år. Vi ska dit till tolv typ, käka lunch och dricka vin, bada bubbel pool, sen manikyr och lite senare choklad massage tror jag det hette. Gud va skönt! En hel dag med bara njutning på schemat! Super, precis vad jag behöver för att få bort dom där hårda knutarna i nacken!

Nu ska jag göra lunch, mm mm mmmm tortelini med champinioner och bacon. Smaskens!

//Claesson