Treon <3

Kvällen fick ett oväntat slut. Emelie och jag åkte till pershagen för att undgås med Sofie :) Jätte trevligt, och SKÖNT! Världens bästa tjejer <3 Imorgon ska vi på stan, käka lunch och efter det ska jag till jobbet. Nice nice nice.

Nu ska jag krypa till kojjs med min man, grrr ;)

Puss Daniella

Bikinishopping

I år tog jag det väldigt kloka beslutet att inte vänta ända in i juni månad för att beställa sommarens bikini för att mötas av att alla ens favoriter är slut i just min storlek. Så nu har jag klickat hem två bikinisar, sen om det dycker upp någon annan som jag vill ha så får jag väl köpa den också men man brukar ju ändå alltid använda typ två stycken men köpa fem till varje sommar. Nu ska jag bara vänta på att dom ska dimpa ner här hemma. Smart drag!
Dessa vart det i alla fall
 

Idag känner jag mig ännu hängigare än igår, har jag ens nämt att jag är sjuk? aja skit samma det är jag trots allt. Känns som att jag har 38 graders feber och som att jag har stoppat in huvudet i en bikupa och blivit stucken 482485768 gånger. Hoppas det går över tills imorgon för jag upptäckte att jag visst ska jobba mellan 14-19 på skorna, alltid trevligt men kanske inte om man känner sig sjuk. Tur att jag öppnade min almenacka för annars hade jag totalt glömt bort de.
Under dagen har jag och Jim uppdaterat praktikbloggen, ja jag vet att det är ett jävla tjat om denna förbaskat tråkiga blogg men vi måste skriva där så det är bara att leva med det hela :)

Nu ska jag ta en kalldusch för att sedan glo lite på tv.

Puss Daniella

Jag och systeryster <3
image899

Woho

Yeah yeah I know - dålig uppdatering IGEN! Vet inte vad jag ska skylla på denna gång? hmm...fullt upp? nja..lat? Jepp så måste det vara! Men jag liksom vet inte vad jag ska skriva om, tror jag får börja köra med bara bilder och väldigt lite text. Himla svårt att få inspiration till både denna blogg och praktikbloggen.
Hur som helst så har helgen varit toppen! Firade Tom som fyllde 20 år i lördags eller det var en slags födelsedags/inflyttningsfest, himla kul och roligt folk :) Efter det vart det Olearys (ovanligt?). Där var det också himla skoj, hängde nog mest med sanna, cassie, andrea och mathilda :) Haha old school. Snackade med Andrea och bestämde oss för att jag, hon och mathilda ska ses någon gång snart, haha kul! Mathilda får inte vara med och bestämma, vi två röstade och hon förlora helt enkelt ;)
I söndags gjorde vi inte så himla mycket, det var kalas på dagen och efter det var det lugna gatan.
Igår hjälpte vi Tom med möbler till lägenheten - gud va fint det blev :) Efter det var det kina mat som stod på shemat - emelie inspirerade mig hahaha :) Hon ska alltid skryta om sin kina mat så jag blir ju så sugen! mm´mm´mm

Nej nu ska vi väl sätta igång och jobba - ikväll ska vi träffa Jello och Daniel skoj skoj skoj!

Puss Daniella

image898
image899image901image903image904image905
image906image907image908image909image910

Bad uppdatering

Har fått lite skäll av Jello att jag uppdaterar dåligt, så må vara men nu jäklar ska det bli bättring. Undra hur många gånger jag har sagt så för att sedan lessna på nytt? Hur som helst så har jag faktiskt inte haft tid med bloggen. Jobbat mycket på dagarna och på kvällarna har jag drivit praktikbloggen. Men här är jag - en fredags kväll! Anledningen till att det blir lugnt idag trots löning för det första att det är big time party imorgon då vi firar både tom´s födelsedag sen har han och sofie inflyttningsfest, woohhoo, och för det andra så jobbar jag tidigt imorgon. Hatar att gå ut och sen tänka vid tolv tiden att man snart måste gå upp igen, så då laddar vi till tusen tills imorgon istället. Känner mig oerhört seg ändå så det spelar ingen roll.
Efter jobbet idag mötte Jimpa upp mig, vi gick en stund på stan med Emelie men jag hittade inget. Eller joo en kl'nning som jag kanske ska köpa imorgon, jag gör helt enkelt så här att jag struntar i att packa kläder så måste jag hitta något på stan att ha på mig på kvällen, smart head!

Nej nu ska jag och jimpa kolla film, mmmyyyyyyssssssss!

Puss Daniella


Förra sommaren -HAHAHA VAD TROR VI ATT VI ÄR? (eller jag iaf!!)
120859-5

Blaj blaj

Tjenixen i pixen! (vad det nu betyder?)

Dagen har varit greatans vill jag lova, flytit på som smält smör på sommaren! Klockan ett var jim och jag hos polisen för en intervjuv, resultatet kan ni se här. Gick super bra, kul kille :)
Efter de åkte vi till KvinnoHälsan, allt gick bra där också. Fick recept och en undersökning "allt ser helt normalt och bra ut" som dom alltid säger. Nu ska jag bara medela mamma att kalaset kommer gå på 400 kr om hon inte vill sin äldsta dotter ska bli på smällen detta år, det är det defenitivt värt enligt mig och säkert enligt henne också ;)
Jimpa har droppat sion mobil igen, letade runt som tokar. Inget att göra något åt då detta händer ungefär 3-4 gånger om året så alla är vana. Min lilla otursfågel <3 Så om ni vill Jimpa något så får ni slå mig en signal antar jag.
Vi har även mejlat katolskakyrkan om hela idén om "nunna för en dag", hur häftigt skulle inte de vara?
Jello: Hoppas du får behålla dräkten
Jag: Då behöver jag inte oroa mig över vad jag ska ha på mig på lördag kväll!


Nu ska jag och jimpa åka och jobba på brännan tills på lördag.

Puss Daniella

Systrarna Claesson <3
image875

Uppdatering

Uppdaterat praktikbloggen nu..  

Härmapan själv?

Har visst varit dålig på att uppdatera men vad gör de om hundra år?


Helgen har varit toppen förutom att jag gjorde en "tess" på lördagsmorgonen. Stressade som fan till jobbet, möttes i dörren av Lena som börjar skratta och säger att det är nästa lördag jag jobbar, well well bara att åka hem igen :) Vad hände mer i lördags? Juste utgång på O´learys. Förfestade hemma hos mammsen sen bar det av. Kändes som att det var huuur mycket folk som helst ute trots att det var helgen innan löning, träffade massa gammla godingar.
Söndagen sov vi ut som aldrig förr, eller nja..Hjälpte Tom och Sofie att flytta, gud va avis jag blev jag vill också flytta och inreda precis som jag vill men just nu får jag nöja mig med att ha storstädat och tänt mysljus.
Idag har jimpa och jag haft möte med Sari. vår lärare, hon ville kolla hur allt gick på praktiken osv. Toppen på snoppen sa vi! (eller kanske inte just dom orden) Har äntligen fått tag i den efterlängtade polisen som ska ställa upp på en intervjuvg angående ungdomsbrottslighet imorgon vid ett, skönt! Sen tänkte vi sväga förbi klostret och kolla om vi får följa med en nunna för en dag, hur häftigt vore inte de? Allt är möjligt bara man vill.
På eftermiddagen åkte vi och storhandlade sen var det bara att slänga i sig lite mat och åka vidare till Emlie. Köpte med mig chinafood till henne, hon verkade med intresserad av den än mig :S hmm.. hehe nej då! Efter mycket kackel så ålte vi vidare hem till Tom och Sofie där Jim, Ktta och Kenta redan var. Var lite social där sen åkte vi hem och här sitter jag nu :)
Mycket lyckad helg och dag <3

Puss Daniella

Bilder från i lördags

image895

kärlek vid första ögonkastet <3

image773
24/3-06

en kattunge rikare

Dom senaste två dagarna har vi varit kattvakt till Hamiltons syster Corona, som förövrigt är jimpas brorsa Toms kisse, så ni inte tror att någon främande människa ringde och frågade..eller förtusan vad babblar jag om? Hur som helst så sprang dom runt hela natten igår, men när vi väl stängde av tv:n så somnade dom bums. Hamilton var inte likakelig som han brukar, tror han ville verka tuff inför syrran. Hon sover över här inatt igen - kul men jobbigt!
Dagen har runit iväg, försökte få tag i polisen om intervjuvn men när vi ringde tidigt i morse så sa en röst att han var på semester men återkommer på måndag - typiskt! Åkte ner till stan, köpte hårfärg m.m. Bokade ett möte med Sari och kollade på våra bästa år.
Under kvällen har vi bara tagit det lugnt, kolat film osv. Ska kolla på This is england nu, den verkar bra!
Imorgon är det jobba från 11-15 på accenten sen är det bara att gå till minako för att köpa hem suschi och sen ta ett lååångt bad för att senare fixa sig för utekvällen! Antar att det blir olearys, hoppas dansgolvet är öppet! Vill ju shaka ass!!! Aja nu ska jag kolla film ha en toppen kväll!

Puss Daniella

Tji fick jag...

En helt vanlig dag har paserat. Jag har jobbat med praktiken, jobbat på wedins skor och sen har jag kommit hem och är hur trött som helst. Precis när jag hade slutat och gick en snabbis på stan och tänkte "gud va skönt nu jobbar jag inte förens onsdag!" så springer jag på Lena (accenten) som säger glatt att Petra vill byta sin lördag och undrar om jag kan jobba - helvetes jävla skit tänker jag men säger såklart "okej toppen!". Planerna om utgång imorgon känns ju inte så superlockande om jag ska öppna på lördag morgon och jobba till stängning. Får se om det blir flyttat till lördag kväll eller om jag väntar med att gå ut till nästa fredag - löning!
Hoppas Jimpa går ut och roar sig iaf så kan jag vara fylletaxi ;)

Puss Daniella

gud va sur jag såg ut för ett par dagar sen....
image865

Praktikbloggen

Nu har vi uppdaterat praktikbloggen så gå in och läs och komentera! Imorgon kommer det  troligen upp en artikel om ungdomsbrottslingar. Skriv en kommentar om ni har förslag på vad vi ska skriva om.

Puss Daniella

Hoppa av, inte hoppa av - de är frågan

Hej hej!

Har precis varit på jobbet ett tag, två timmar för att vara exakt! Skulle bara lära in mig skorna kassan. Jobbade med Ranja (jätte trevlig!). Gud nu vet jag inte om jag är en skomänniska eller en accentmänniska, problem! Får se hur allt går imorgon.
Ranja sa iaf att hon skulle sluta jobba i februari för hon inte orkar mera (hon är gravid) men då är hennes vikariat kvar på 1½ år, hon sa att jag borde söka de! Åh det skulle vara så kul!!!! Jag har ingen känsla för skolan längre, vill inte bli journalist utan vill jobba i butik och speciellt med skor. Ja jag vet - otroligt korkat att hoppa av nu! Men jag vill ju jobba med de här i framtiden! Jag har klarat alla kurser, det börjar ingen ny...men alltid bra att ha en gymnasieutbildning, men hu som helst så måste man ändå plugga vidare för att "bli något". och nu pluggar jag ju till något jag nte vill bli...korkat! Hm får ta mig en diskussion med mamma tror jag, hon brukar vara smart och desutom kan hon igentligen inte säga emot eftersom hon också är en "avhoppare" och hon har lyckats galant (förebild!!) Svårt, vet att Jello kommer göra en predikan över hur korkad jag är om jag skulle hoppa av, samma med emma :) hmmm måste spara på krafterna.

Vad skulle ni ha gjort? Tänkt på att vikariatet är i 1½ år sen efter det så får jag säkerligen vara kvar om jag inte vill börja plugga till något annat...

Puss Daniella

Trodde jag ja...

Ja ni ser ju rubriken, dagens planer gick i krasch när jobbet ringde vid tjugo över nio och undrade om jag kunde komma och öppna vid tio. Upp ur sängen, fixa sig lite halvdant och sedan ruscha iväg till stan. Jag hann! Imorgon ska jag också jobba hela dagen, öppning och stängning, har till och med fått egna nycklar (tuffing).  Har även fått massa tider inne på skorna. Ska bli kul men kommer sakna accenten! Nu är jag bokad hela januari iaf, kul kul kul!
Efter jobbet så åkte jag ner till pappa så var det middag, fisk, potatis och äggsås mmm´mmm´mmm. Finns de någe bättre?

Nu är jag äntligen hemma efter en lååång dag, ska hoppa in i duschen och sedan bums i säng. Skönt!

Puss Daniella

Photoholic

Idag fick jag en sån där knäpp där jag bara sprang runt och tog massa bilder. Tur att jag har köpt mig en bra kamera :)  Bara för det så funkar inte bilderna att lägga in, va fan är problemet? Ska se om det går att återgärda imorgon hmm...
Jimpa och jag rejsade till Salem för att lämna tillbaka fiilmerna som vi hyrde igår, Vacency (?), Ciao Bella och Irene Huss, alla var väl hyffsade måste jag säga. Åkte till Toms nya lya (rimmar!!), fy satan va fint det blir! Dom jobbar på som slavar där men bra blir de vill jag lova. Undra om inflyttningsfest och födelsedagsfest kommer snart? Hoppas!
Har förövrigt ätit en supergod middag hemma hos mammsen, tacooos. Jag och jimpa glömde nycklarna i bilen och båda bildörrarna stod öppna - knäppjökar! Tur att bilen är så ful så ingen vill sno den, plus att den stod nere på stan korsejisses! Nu har jag planerat hela dagen imorgon.

Morgondagens schemat lyder följande
* 08.30 Ringa rematolog läkaren, ringa Kvinno Hälsa läkaren
*10.00 Ner på stan, försäkringskassan, wedins, h&m sen sist men inte minst polisen (intervjuv + foto, jag har inte gjort något brottsligt kolla in praktikbloggen så kommer en artikel upp på onsdag skulle jag tro).
*12.50 Lunch och kolla Våra bästa år (hoppas Marlena är mördaren och alla uppstår)
Sen är det bara att börja skriva artikel.

Puss Daniella




Helgen som har varit...

Känns som denna helg bara har flugit förbi.
I fredags åkte jag först hem till Emelie för att fixa mig lite and drink some wine, sen tog vi burren till Ida där det var massa folk, blandannat Sofie och Tom. Efter sisådag två timmar så drog vi till O´learys och där fortsatte kvällen, Hur kul som helst!
Igår var det film som stod på schemat, på kvällen började jag må riktigt risigt, tror kroppen håller på att vänja sig vid kortisonet igen. Sanna och jag skulle på fotvård men fick ställa in det den här gången också, snurrar i hela huvudet och mår illa som fan. Hoppas det går över snart! Ikväll ska vi hem till mamma och äta tacos, mm¨mm¨mm så hoppas jag kan få i mig lite mat iaf.
Såg att Jello hade ringt, lika bra att slå en plinga nu så jag inte glömmer :)

Puss Daniella


Ny praktik - nya tag!

Nu känns allt aningen bättre. Ska ut ikväll med emelie och några andra girls, jag och jim har öppnat en ny blogg som ni kan se här. Gud va skönt! Längtar tills ikväll och till nästa vecka! Skönt!

Puss Daniella

Bjas kiss skit och gonoré

Hej Hej Hallå!

Har varit en ganska skön dag idag,men känner mig typ deprimerad - antagligen för att jag har börjat käka en massa kortison så kroppen ska orka med och jag vet vad som väntar. Precis som alla andra gånger jag har tagit kortison så kommer jag få enn berömt månansikte, fy satan säger jag bara! Kortisonet gör så det bildas vätska i ansiktet och jag kommer bli världesn tjockaste människa, inte kul! Dessutom kommer jag käka tabletterna i en månad, illa illa illa! Heldre det än att sitta i rullstol iofs. Men inte ens liiite kul :(

Jaja strunt samma, inte sitta och snacka depp här inte - nya tag! (hmmm) Har iaf varit hos mamma idag med sanna och emelie, emelie klipte mig och mamma. As bra vart det! Efter det gick vi och käkade på barollo men tappade matlusten och började tjura istället. Vet inte vad det ör med mig!

Nu ska jag prata med den andra Emelie, min emelie :P Sen sova!

Puss Daniella

Martin Stenmark ville bjuda mig på drinkar

Herregud vilken lyckad kväll det var igår! Först gick jag och Jello till en bar och tog en varsin cider för att komma lite i stämning. Sen när vi väl kom in så visade det sig att vi hade hur bra platser som helst. Tack tv4! När hela showen var över, och Larsa Winnerbäck vann grammis för årets låt, så var det bara till att försöka få tag i Henke som var studioman. Eftersom Jello inte hade hämtat efterfest biljetter så var det vår sista chans. Tyvärr så hade han precis gett bort sina sista, men men vad gör de. Vi kom ner på golvet, träffade The ark som stod och konverserade med oss ett bra tag, the poodles, petter kom fram och hälsade på oss "ehh Daniella" han var förövrigt den fullaste på hela festen och kunde knappt stå på benen. Jag träffade Carola och trodde jag skulle svimma! Danny, Andres (sing for life sing for joy) och sist men inte minst MARTIN STENMARK! Fy satan va snygg han var! olalala! Han ba - när ni kommer in på efterfesten så bjuder jag på drinkar tjejer! Åh tänk om det vore så väl! Petter och Poodles ville att vi skulle säga att vi var med dom så skulle vi komma in, vakterna gick med på det men inte surfittan (ursäkta ordvalet) Svea som tydligen var bossen. Men vad gjorde det för vi hade en super kväll och det ska inte Svea ta ifrån oss! Tack för en toppen kväll <3


image838
Klänning - H&M
Rosörhängen - Glitter



p.s Det blir ingen utgång i Stockholm i helgen så hör gärna av er om ni har något planerat så vi kan joina :)

Grammis Galan

Igår ringde Jello mig
JelloVad ska du ha på dig imorgon?
Jag - Va?
Jello - Vi ska på Grammis Galan!!!

Fatta om jag blev glad :) Då har det lille mongot till kompis lyckats smöra till sig två biljetter till galan som äger rum ikväll. Gud va roligt! Glad jag blev när hon ville ta med sig mig <3 Nu är det bara ett stort problem kvar, vad ska jag ha på mig? :O Ska riva ut hela garderoben nu tror jag...


image787



Fullproppad dag

Klockan ringde halv nio i morse, jag stängde av larmet och hade totalt glömt bort varför jag hade satt på det ens, sen när jag höll på att somna om igen så kom jag på "Satan jag ska till Ikea!" så det var bara att fixa iordning sig och dra till mammsen, sen bar det vidare till Ikea (som sagt). Där var det hur lite folk som helst med tanke på tiden, gick runt och hittade alla grejer som jag ville ha till mitt och jims hus. Super! Åkte till Heron City och käkade lunch sen var det äntligen dags att åka hem.
Sanna och Jag avbokade fotvården idag pga vädret, vågade inte köra så långt när det var snor halt på vägarna - klockt beslut!
Hela eftermiddagen har jag fixat och donat och det blev så himla fint och mysigt! Bättre än jag trodde faktiskt. Har inte orkat ta bilder på det hela men jag tror ändå inte att det skulle göra sig himla bra på bild :)

Nu ska jag krypa ner och kolla film med min loverboy ;)

Puss Daniella

Utgång på fredag i stockholm? Ring om du är på.

Du är det bästa som någonsin har hänt mig <3
image808

Äntligen färdiga!

Korse jisses vilken dag det har varit! Jag vaknade, eller "jag och jag" jim väkte mig vid halv elva - aningen tidigt tyckte jag men det fick duga. Dags att ta tag i dagens schema!
Åkte ner till moraberg för att köpa vägg grej till nya tv:n. På Siba kostade den 599 och på Elgiganten 995, herre gud och ställerna ligger 200 meter ifrån varandra. Okej Elgiganten är bättre på de flesta tekniska grejer (tycker jag) men en tv vägg hängare måste väl Siba lyckas med också så valde det billigare alternativet.
Sen började allt röjande av gammla möbler. Ut med det gammla och in med det nya som det så fint heter. Jag chokade mig själv när jag upptäkte hur otroligt teknisk jag är, mycket bättre än Jim som inte ens kan byta en glödlampa. Jag koplade in boxern, data + internet i tv skärmen (så nu sitter jag och skriver blogg på en 42" skärm istället för en vanlig data, tuffing!) och så lyckades jag även fixa in x-boxen :) Så duktig!
Allt det nya blev as snyggt, har fixat en låh bänk som står under tv:n där vi ska ställa massa ljus och roliga saker. Jag och mamma ska till Ikea imorgon och shoppa lite nya grejer, kommer bli super nice! Lägger troligen upp bilder imorgon!
Hamilton såg helt förvirrad ut när han kom in och hans matskål var flyttad - stakars liten!

Imorgon ska jag som sagt till Ikea på förmiddagen sen klockan halv fyra står fotvård på schemat. Sanna och jag ska iväg på lite spa - igen! Snälla pappa som betalar även denna gång. Ska bli så skönt!

Nu ska jag lägga mig i sängen, har längtat efter den här stunden hela dagen, kolla på FotbollHuligans på Discovery och sedan somna tidigt!

Puss Daniella

Älskar dig <3
image836

42" plasma

Idag tog jag och Jim det stora beslutet att äntligen skaffa oss just den tv.n vi ville ha. Att lyxa till det lite i vardagen mår man bättre av. Ikväll ska vi åka och köpa våran alldeles egna, nya, fräscha 42" plasma tv. Okej lite ironi i det hela "stora beslutet" aja men ska bli kul att köpa tv, that´s it! :)

Nu ska jag fortsätta städa och kolla efter roliga möbler på internet!

Puss Daniella

image835

En helt vanlig lugn dag

Dagens outfit

image834
Döskalle t-shirt - Gina Tricot
Midje kjol - H&M
Nitskärp - Julklapp av Farmor

Dagen har varit hur lugn som helst. Vaknade - jobbade - middag hos pappa - bio. Super nice! Fick för mig under dagen att jimpa och jag skulle ta en sväng förbi heron city, kollade på filmen Leo. Se inte den! Deprimerande och väldigt urusel! Nu ska jag läsa igen min dagliga dos av bloggar och sedan ska jimpa och jag kolla runt lite på blocket efter fynd.

Kul att Lundis kom förbi mig på jobbet idag också, alltid kul med välbekante ansikten. Hör av dig om "middagen" :)

Puss Daniella

Working nine to five..eller nja inte riktigt

Hej hej hallå!

Gud vilken bra dag det har varit. Klockan halv elva ringde det på min mobil, ett 554 nummer så jag sket i att svara. Ingen som jag känner har det nummret, men sen tjoffs så kom jag på "JOBBET!" Så jag ringde upp och mycke riktigt så var det Mia som undrade om jag kunde komma in och jobba med henne idag - självfallet! 12.00 - 18.00, superduper, man tar varje chans man får. Jag ska jobba imorgon också så det är bara att svänga förbi mellan 14.00-18.00 så står jag där och sliter. Kan bara tjalla lite att rean börjar enormt på fredag, nästan alla väskor reas ut och dom snygga DKNY halsdukarna + mössorna, Super fina, funderar på att köpa ett par.
Efter jobbet mötte jag upp mamma så gick vi och köpte mat. Vi gjorde en super god paella, mm´mm´mm. Jag måste passa på att äta fisk och skaldjur när jag är hemma eftersom jim spyr av bara lukten, typ.
Vi har även kollat runt på lite resor. Har ju redan bestämt med Jello, Daniel, Sofie och Tom att vi ska sticka till turkiet i juni, men det vore så himla skönt och bra för min kropp att smita iväg en vecka nu när jag mår som aldra pissagast, jag tror mina vänner förstår om det är så att jag inte har pengar till resan i sommar då. Måste faktiskt sätta hälsan först. Får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag ta mig en varm dusch och sedan krypa till kojjs med min darlooo.

Puss Daniella

Dagens outfit

image825
Skjorta med fluxiflux krage - H&M
Jeans - H&M
Pojkvän - Viksberg ;)

Tänkte lägga upp lite bilder på mig och Hamilton, känns som att han har blivit lite bortglömd i bloggen på sistonde, men icke sa nicke. Han har blivit stor kisse nu som springer uta och jagar råttor och klättrar i träd på dagarna. Alltid på kvällarna, nätter eller när han har saknat mig och jim extra mycket som springer han fram till oss, jamar och pussar oss i hela ansiktet med sin lilla sträva tunga. På nätterna kan man vakna av att han försöker snutta på öronsnibben och klämma ut mjölk med klorna ur kinden, han tror alltså att jag är hans kattmamma och att han snuttar på ett bröst. Så söt! Här kommer lite pics iaf, enjoy som dom säger i USA.

Nyårsafton

Måste bara börja med att önska alla ett GOTT NYTT ÅR! Hoppas alla hade en lika rolig och lyckad kväll som jag hade igår. Stor middag hemma hos Sofie i pershagen där vi blev kvar hela natten. Var 10-12 personer, dom närmsta precis som jag tycker att det ska vara på nyår. Inget stor party på 200 pers så känner man kanske 10 av dom, inte lika kul alls om ni fårgar mig. Började lugnt, sen bjöd jag, jello och sofie upp till dans. Hejdundrans va kul det var :) Shakade ass som aldrig förr, haha alla bara satt och skrattade åt oss. Jag och Rille körde lite dueter också. Ja istället för att skriva ner varje liten detalj om hur det hela gick till som får ni se lite bilder igen. Herre jisses vad det blixtrade hela kvällen. Jobbigt att lägga in alla, så jag sorterar ut men bara lite. Tror det kommer upp bilder från två andra kameror också senare, men än så länge enjoy!

Nyårslöfte: Känna mig fin till studenten, både kropp och själ.

image763
Klänning - Vero Moda (köpte flera stycken men bestämde mig till sist för den här)



Gott Nytt År!
image824