Uppdatering

Ojojoj nu var det evigheter sedan jag skrev. Måste ha varit innan helgen va? Nåja får väl köra en liten uppdatering för er läsare. I torsdags kom sanna hit på kvällen och sov över, vi spenderade hela fredagen tillsammans. Började med att storhandla inför middagen vi skulle hålla för våra män på kvällen. Städade som tokar gjorde vi också! Åkte hur som helst och hämtade Anton vid kvart i åtta vid tåget, stressade hem så vi ksulle hinna till Idol. Mötte Jimpa i dörren typ så det var perfekt tajming. Super trevlig fredagkväll=) På lördagen var det upp och jobba och på kvällen tog vi det bara lugnt. Skulle på bio men somnade i soffan supertidigt båda två så det flyttade vi till söndagen. Gick på "Patrik 1,5" , en grymt bra film vill jag lova! Dessvärre blir jag så jävla irriterad på alla omogna jävlar så lever i sin bubbla där det är "så jävla äkligt" när två killar pussas på film. Själv tycker jag att det är dom trångsynta jävlarna som är jävligt äkliga som inte inser att kärlek är kärlek! Huuur som helst så är det en sevärd film! I måndags var både jag och jim lediga, mysigt! Tyvärr var det inte lika mysigt på kvällen då jag vart sjuk. Fick en sådan huvudvärk som jag inte trodde fanns. Okej jag har väl haft huvudväårk förut, såklart. Men då har det bara varit att ta alvedon så försvinner det efter 20 min. Det här var inte den typen av huvudvärk vill jag lova. Korsejisses säger jag bara! Sen kröp febern fram och sen började jag må illa för huvudvärken så jag viste inte vart jag skulle ta vägen. Vaknade på tisdagen med denna jävla huvudvärk som vägrade att försvinna. Hade klockan på alarm var 5:e timma så jag kom ihåg att ta alvedon. På tisdagskvällen gick det över när vi var ute i viksberg. Tom har börjat tatuera. Han är sjukt duktig vill jag bara be att få tala om. Så om någon vill vara övningspalet till honom så hör av er =) Han tatuerade Jim. Jimpa vart så lycklig att han äntligen fick sitt ankare på underarmen  som han har tjatat om hur länge som helst. Blev super fint! Får se om vi åker ut dit ikväll så ska han tatuera sig ännu mera, får se vad det blir för kul. Och idag, tisdag, har jag faktiskt hunnit med en hel del men har massa kvar att göra under dagen. Har varir och vaccinerat Jum-Jum och storstädat och klockan är bara halv tolv typ. Duktig! Det som återstår av dagens planering är att åka till Djurmagasinet och köpa kattsand och hundmat. Sen måste jag ner på stan för att springa in på apoteket coh köpa avmaskning till djuren. Sen måste jag till en vanli affär och köpa toapapper. Sen är jag äntligen klar =) Nu ska jag ge Jum-Jum mat nu och invänta något bra tv-program. Åhhh kom just på att det är valpkurs imorgon! KUL KUL KUL!!!

Puss Daniella
p.s nu har jag inte drukigt alkohol på 1 månad!

En dag i hälsans tecken

Idag sov jag och Jum-Jum ut rejält. Vaknade 10.20 av att Sanna ringde. Pratade med henne om fredagen. Hon och Anton ska komma hit på middag och idol. Gud va skojsigt! Saknar henne massor. Hur som helst, efter det städade jag av lägenheten igen. Storstädade igår men de är helt stört hur fort det blir skitigt med två katter och en hund. Efter städningen gick jag och jum-jum på långpromenad i skogen. Han har blivit så duktig på att gå i koppel nu.Längtar tills han blir lite större så man kan gå ännu längre. När vi kom hem var det lunchdags och efter det slocknade han på soffan. Han har blivit jätte stor nu! 11 veckor imorgon. Har lite panik inför 6 månaders ålder då han räknas som tonåring och hamnar i trotsåldern. Ska gå massa kurser med honom så han blir jätte duktig. Jaja medans han sov gjorde jag lunch till mig - fruktsallad. Mums! När Jim kommer hem ska vi gå ännu en långpromenad och till middag blir det köttbullar, potatismos, brunsås och lingonsylt. Smarrigt!

Imorgon ska vi ut till Viksberg och träna Jum-Jum i skogen. Va roligt! Då får han springa runt med Bamse också. Det är en sån himmla härlig höst. Känner lyckopirr i hela kroppen =) Skönt! Nej nu ska jag kolla på Våra bästa år.

Puss Daniella

½ Reapriset

Gud va trött jag var när klockan ringde imorse vid elva. Bara upp och hoppa. Fixa sig till jobbet, rasta hunden, ringa agria och tandläkaren. Körde ut Jum-Jum till Viksberg där dagmatte Katta väntade. Kom till jobbet efter många om men vid 12.45. Dagen har rullat på hur fort som helst! Har gjort om i butiken eftersom ½ reapriset börjar imorgon. Jag hatar ½ reapriser. Folk blir mycket snålare vill jag lova och om en kund har köpt varan igår tillexempel så kommer som in och vill "köpa om varan" för att få tillbaka ungefär 70 kr. Herregud! Det positiva med det hela är att det nästan alltid är fullt med folk i butiken och man säljer mycket varor. Så det överväger nog det negativa trots allt =) Hur som helst är jag ledig fram till lördag nu om Petras rygg är som den ska. Jim och Jum-Jum mötte upp mig halvvägs från jobbet och hem. På vägen upp till Mariekäll träffade Jum-Jum en liten kompis, Troja. En söt liten Jack Russel flicka. Jag tror Jum-Jum blev kär för när dom hade latjat klart började han pipa och yla typ. Tjejtjusare! Nej nu ska jag hoppa ner i badet och mysa. Ska försöka få med mig Jim ner men han är nog trött efter första dagen på nya arbetet. Imorgon kanske ;)

Godnatt Daniella

Ops I did it again!

Oooops dålig uppdatering! Sorry. Nå vad skrev jag om sist? Juste tandläkaren. Usch vill inte tänka på det så nu byter vi samtalsämne. Helgen, låt oss prata om helgen. I fredags var jag ledig, hur skönt som helst. Spenderade tid ute i viksberg på dagen och på kvällen var det Idol dags. Tur att Yasmina åkte ut, hon borde nästanha åka veckan innan också, enligt mig. Konstigt att hon var så grymt bra på hela audition delen men nu huxflux är hon inte lika vass längre. Efter Idol var det ju självklart att vi knäppte över till Eftersnack. Katrin Zytomierska är helt klart min nya favorit i alla kategorier! Så klockren. På lördaegn jobbade jag fram till tre då Jim kom och plockade upp mig. Åkte raka vägen hem till Mariekäll och började städa för vid sextiden kom adam, rille, tanya och mathias på besök. Killarna spelade NHL och tanya och jag socialiserade =) En riktigt trevlig kväll om jag får säga det själv. Tack! Idag har jag jobbat, öppnade vid tolv. Efter jobbet åkte jag, jim och jum-jum ut till viksberg för middag och mys. Nu ligger jag här i soffan och kollar på I hennes skor. Vet inte hur många gånger jag har sett den men den är så bra =) Nej nu ska jag snart gå och lägga mig för ska upp och jobba imorgon igen, petra är sjuk. Måste hålla Jim sällskap, han är nervös för imorgon, gulligt.


Puss Daniella
p.s nu har jag inte rört en droppe alkohol på tre veckor,
ska som sagt inte drick något innan min 20 års dag. Skönt!


saknar sanna <3


Tandläkarskräck på hög nivå

Jaha då har jag tagit mig i kragen och bokat tandläkartid. Jag är sjukligt livrädd för tandläkaren. Jag fick en tid i sommras men den "glömde" jag helt bort så nu var det dags att fixa en ny innan årsskiftet så jag slipper punga ut med flera tusenlappar eftersom jag alltid har hål i tänderna. Det spelar ingen roll hur mycket jag borstar dom förbannade tänderna eller om jag struntar i sockerprodukter, jag har alltid minst två hål. Kanske därför jag är så himmla rädd? Usch den långa nålen som dom sprutar in bedövning med och sen lägger man till det hemska borr ljudet som låter som man har en stor jävla gräsklippare i käften. Nej tack! Funderar ärligt talat på att avboka och bojkotta tandläkaren för evigt. Jim vill du kyssan en gammal hagga utan en ennda tand i käften? Du blir nog så illa tvungen....

Igår var vi ju på middag hos pappa och louise, var himmla lyckat. Jim börjar jobba hos Dry-it  på måndag troligen. Kul! Pappa nu förväntar vi han sig firmabil och ny mobil. Vill hemskt gärna ha tillgång till lägenheten i Norge också. Okej? Nej nu ska jag slita prata strunt och börja jobba igen. Åhh efter jobbet ska jag och jim shoppa. Kul kul kul!

Puss Daniella

p.s ta det lugnt du "djurvän" fär ute, min syster är hundvakt idag så Jum-Jum är inte själv ;)

Jobba jobba jobba!

Gud va jag har varit trött dom senaste dagarna. I söndags gick vi och la oss klockan nio, somnade som en stock men klockan tio över nio ringde farmor och väkte mig för att boka in måndagen. Det är illa när ens farmor är uppe senare än en själv. Igår hamnade vi också i sängen super tidigt, tio tror jag vi låg och snarkade. Skönt! Ikväll blir det nog samma tid igen. Direkt i säng efter DH. Ska upp och jobba tidigt imorgon med. Jobbar tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag. Full vecka!

Sanna skulle ha passat Jum-Jum imrgon men Jim har blivit sjuk så han är hemma imorgon och passar honom. På kvällen ska vi förmodligen hem till pappa och äta middag. Han och Jim ska snacka jobb nu när pappa har erbjudit honom jobb på hans firma. Hoppas det blir bra! Ska ta med Jum-Jum också så sanna får träffa honom =)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på S.O.S familj, fan va störda ungjävlar det finns alltså!

Puss Daniella


Grattis Darling till körkortet, sa ju att du skulle kirra de ;)

Dagmatte

Just nu letar jag och Jim efter en dagmatte till lille Jum-Jum som kan tänka sig att ställa upp 2-3 gånger i veckan under dagtid. Att tänka på är att han inte är rumsren ännu så man måste gå ut med honom efter varje sovstund, varje lekstund och efter varje måltid. Vi ser gärna att du kan hundar bra och vet vad som behövs för att göra Jum-Jums dag till den bästa. Vanligtvis jobbar jag inte i veckorna men om det skulle dyka upp någon dag mitt i veckan så vill vi att samma person ska ställa upp hela tiden. Om du är intresserad kan du maila mig på [email protected]


Älskar hösten

Ojojoj va jag har hunnit med massor idag. Vaknade vid nio tiden, gick upp och storstädade, hoppade in i duschen, gick ut på en promenad med vovven. Mötte upp farmor utanför Asta (min gammelfarmor) med Jum-Jum. Gick upp till Asta en stund på fika. Känns kul att det uppskattas när man dyker upp där. Jum-Jum charmade henne på en gång. Hon älskar djur. Varför tar man sig inte tid att umgås med dom gammla i släkten? Asta är 94 år. Känns som en god gärning när man kommer hem, man har gjort någon glad. Helt stört att det känns som en "god gärning", det borde vara det mest naturliga som finna att gå dit och vara lite social. Skärpning Daniella!

Nu ligger alla djur och sover. Charlie ligger på klätterställningen, Jum-Jum ligger på Sigge och Sigge vaknar till och tvättar Jum-Jum. Dom här tiderna är bäst!


Puss Daniella

Härliga höstdagar

Idag har vi haft våran lille Jum-Jum i precis en vecka. Gudars va jag längtar tills han blir lite större så man kan gå långpromenader. Nu är det ju så himla mysigt väder ute och allt ser jätte fint ut. Träden är färgglada och luften är frisk. Härligt!

Just nu sitter jag här på jobbet, öppnar om ca 10 minuter. Jag kommer alltid hit tidigare än jag ska, men då hinner man fixa runt lite i butiken innan det är dags att öppna. Skönt att slippa stressa. Det är så kul att jobba på söndagar, hur många gånger har jag inte sagt det nu? Är så laddad för att träffa folk. Dessutom har jag varit vaken sedan 09.30 så känner att energin riktigt har kommit igång.

Ikväll ska vi på kalas. Olle fyller år. Ska bli trevligt och såklart får Jum-Jum följa med. Igår kom pappa, louise, farmor och farfar förbi på fika och förälskade sig i det lilla charmtrollet. Hade riktigt trevligt.

Nej nu ska jag börja jobba lite lätt. Hörs senare!

Puss Daniella

Tillbaka till vardagen - imorgon

Imorgon är det äntligen dags för jobb igen. Det har såklart varit jätte skönt att vara hemma med Jum-Jum och självklart riktigt roligt! Men imorgon är det dags att jobba igen och jobber hela helgen, ska bli så kul. Undra vad det är för erbjudande vi har denna vecka, kommer inte ihåg. Jo juste skinhandskar och en väska tror jag. Åh va kul det ska bli! Katta kommer vara här och ta hand om den lille parveln imorgon och lördag - söndag är ju jimpa ledig. Just nu sitter jag och laddar för en tipptopp kväll. Jim ska ut i köket och göra mat, snart börjar Christine följt av Vänner, efter de står du är vad du äter på schemat (Katrin Schulman Zytomierska är med), sen lyxfällan och efter det måste jag se debatt med Blondinbella =) Sa ju de, tipptopp! Jim får ta kvällspasset med Jum-Jum och springa upp och ner för trapporna sjuhundratrettioelva gånger, hehe.

Längtar ännu mera tills imorgon kom jag på för då ska vi ha Idol och texmex kväll här hemma, mumms och jippie!

Hörs senare
Daniella

jum-jum


I miss you

Jag hade sett fram emot att vara ledig denna vecka och börja jobba på fredag igen som planerat. Men herre gud va jag misstog mig. Jag är verkligen inte ledig. Att ha en liten hundvalp som dessutom är risig i kistan är ett jobb 24/7 vill jag lova. Dock har natten varit super lugn så håller tummarna för att det ska vara lika lugn i natt men tror inte de. Har sprungit upp och ner för dom här satans trapporna tusen gånger idag, hoppas på en fräsch rumpa snart. Nu uitesluter vi torrfoder i en vecka och istället blir det mosade fiskbullar och morotspuré. Han är redan så mager så måste se till att han behåller maten han får i sig och fiskbullarna och morotspurén är bra för magen. Nu har han börjat bojkotta filmjölken också. Har bokat vaccination och valpkurs för den lilla parveln så vi får någe styr på honom. Kul!

Hoppas Jim kommer hem från jobbet snart, vill ha sällskap som svara när jag pratar med dom. Katterna och Hunden är lite dåliga på de, dom kollar mest på mig som att jag är knäpp i huvudet. Sötnötar.

Puss Daniella

Kommer inte ihåg när jag var så här trött senast

Nu börjar jag bli super trött, dags för nattsömn kanske? Har kollat på sos familj. Hur i helskotta kan en 12 åring vara så jävla uppkäftig och elak? :O Vad skulle man göra som förälder om ens unge var så där? Stakars föräldrar säger jag bara. Har förövrigt haft en tipptopp kväll. Emelie och Henke kom förbi en stund innan åtta och hälsade på oss. Lekte lite med Jum-Jum och hämtade tröjor. Efter det åt jag och jim middag, gudars va gott det var! Blev sent eftersom han jobbade och jag var för lat för att börja fixa med maten under dagen. Imorgon kanske ;) Nej nu ska jag kolla klart på Christine, rasta hunden och sedan är det bums i säng. Har en lång dag framför mig imorgon.

God natt
Daniella

Lång natt

Nu börjar vi få lite bukt på Jum-Jum´s mage, skönt! Torrfoder + fil tre gånger om dagen nu. Klockan sju på morgonen till frukost, 12-13 till lunch och 17 till middag. Igår gjorde vi mistaget att ge honom mat efter klockan sex, har fått massa tips av uppfödaren att ge innan 18.00, gissa om jag fick rusa under första timmarna under natten. Herre gud! Säkert varje halvtimme var det dags för ett toa besök. Runt tre på natten började han få grepp på det hela och höll in kisset längre så det blev stora pölar, duktig kille! Går sakta men säkert framåt.

Jim kom hem från jobbet tidigare idag än igår. Härligt nu får vi en lång kväll tillsammans. Snart ska jag skicka ut honom till köket så han får fixa en god middag. Ikväll är det s.o.s familj och efter det DH, kan det bli bättre? Längtar!

Hörs senare
Daniella


Jum-Jum och Charlie

Heltids jobb

Herre gud va det är tufft att ha en valp. Jag är helt slut! Stakarn är dålig i magen också så det blir dubbelt så mycket spring för att rasta honom. Ska ställa mig och koka ris åt honom så han får det till frukost imorgon + fil. Skippar valpfodret tills det kommer korvar igen, hehe fräscht! Jag sover när han sover, förutom nu, leker med honom när han vill leka och springer upp och ner i trapporna minst 1 gång i timmen. Tur att han är så himmla söt, han är värd allt och lite till! Just nu har han mojsat in sig under Jims arm för att sova. Gulligt =) Jag har förövrigt märkt att folk huxflux blir mycket trevligare när man kommer med en liten hund valp. Ett äldre par med en collie stannade på andra sidan vägen och skrek till mig hur söt min hund va och ställde massa roliga frågor. Folk runtomkring måste trott att vi var knäppa som skrek åt varandra från varsin sida, hehe. Sen började en granne prata med mig, dom hälsar knappt annars, trevligt! Juste jag kollade upp det där med valpkurs också. Han är tvungen att vara 12 vckor så får vänta i en månad med de, han kommer bli så duktig. Har även fått ett super fint koppel av Katta till honom eftersom hans förra var alldeles för stort. Blått med små diamanter på, supersött! Ska försöka ta mig ner till jobbet i veckan och visa upp honom men först måste han bli bra i magen. Torsdag kanske =)  Imorgon kommer Sanna hit. Då blir det middag och skitsnack ;)

Puss Daniella

Jum-Jum en blandning mellan labbe-golden-leonberger-setter-springe spanniel

Oj oj oj va det har hänt mycket sedan sist.I lördags fyllde mamma år. På dagen storstädade jag och jim, i säkert två timmar! Åkte och handlade inför, lyssna nu, vår lilla hundvalp. Gissa om det var svårt att hålla de hemligt för alla? Lördagen gick ganska fort, hade riktigt trevligt. Var nykter, vilket jag ska försöka vara enda till min 20 års dag i februari nästa år. Men det betyder inte att jag ska vara tråkig för de ;) På msöndagen jobbade jag, gick bra där. Sista timmen gick så sakta eftersom jag bara längtade efter att åka och hämta lille Jum-Jum. Jim hämtrade mig kvart över fyra sen bar det av till en uppfödare som heter Hundenssköld. Jum-Jum har flera syskon som fortfarande finns kvar att köpa. Endast tikar kvar. Hon som håller i det  var hur snäll som helst och hade massa fina hundar. Jum-Jum var mycket mycket mindre än vi trodde. Katterna är större!!! Just nu är det mest samma sak hela tiden. Mata, sova, gå ut och kissa. Har funkat riktigt bra hittils. Ingen enda lite olycka inne på hela dagen. Han är duktig och piper så fort han måste kissa eller bajsa. Just nu ligger han på mig och sover. Åhhh så söt! Alla nära och kära får komma förbi och hälsa på =) Nu har jag en hel del ärenden att ta tag i innan dagen är slut och jim kommer hem från jobbet.

- Spärra Jims mobilnummer. (Han har tappat bort mobilen så är det något skriv till mitt nummer eller ring hem)
- Klippa klorna på Charlie, Sigge och Jum-Jum.
- Kolla efter valpkurs
- Försäkra Jum-Jum.
- Skicka bilder till uppfödaren och berätta om första natten.
Åka till Djurmagasinet och köpa massa grejer.

Puss Daniella




God natt

Korse jisses va jag är trött. Har settat här och gäspat i två timmar tror jag. Har iaf haft en jätte trevlig kväll med alla nära och kära. Jello, Daniel, Adam, Rille och min kära Jim. Nu sitter Jim och Rille och spelar tv-spel, jag ska snart gå och sova tror jag. Trevligt sällskap jag är, men va fasiken spelar det någon roll. Äsch nu snackar jag skit, ska sova nu :P

God natt
Daniella


Idol

Gud va alla är super duktiga på Idol nu huxflux. Kul! Jag sitter här med alla boysen, Rille har komit hit också. I pauserna knäpper vi över till ps3 så dom får sin dagliga dos av NHL, herre gud säger jag bara. Nej nu ska jag glo runt på andras bloggar.

Puss Daniella

Tipp topp humör

Gud va jag känner mig lycklig och glad idag =) Började jobba klockan halv tolv. Möttes av en halv hysterisk Lena som sa att Mia fyller år jag måste springa in på h&m för att hitta på någon pressent. Skuttade iväg och köpte ögonskugga, läppglans och en ansiktsmask som blir super nu när hon ska utomlands, kommer vara så himla fin =) Efter ett tag på jobbet frågade Mia om jag ville ha "utvecklingssamtal", vart himla glad eftersom det egentligen bara är ordinarie och fasta som har det. Skum jag är men det var roligt =) Klockan gick suoer fort idag. Vid tio i sex sa jag till Lena att jag bara skulle kissa innan hon gick hem så jag kunde stänga vid sju. Då huxflux visade det sig att jag slutade vid sex och att det hon som stängde, skönt! Ringde Jim som fick hämta mig en timme tidigare.

Nu sitter jag här med boysen. Adam och Daniel kom just hit. Nu spelar dom nhl och snackar om olika lag, jag har stängt av öronen så jag slipper höra om alla spelar, hehe. Snart börjar Idol så tror jag kan härda ut. Skönt med en lugn social kväll idag. Imorgon bitti ska jag och jim iväg och handla och storstäda. På eftermiddagen åker vi upp till mamma som fyller år. Congrats! Blir lugn kväll även då. Gudars va skönt det ska bli =)

Puss Daniella

Hund jakt

Idag känner jag mig allmänt seg. Har lite smått huvudvärk och kroppen är trött. Kanske inte ska sitta framför datorn om jag har ont i huvudet? Korkat men va fasiken vad ska jag annars göra? Jim är och jobbar och jag har redan städat och orkar inte planera vad det blir för middag ikväll. Äsch har inget att skriva just nu så jag återkommer senare. Gudars vilket onödigt inlägg.

Smell you later
Daniella

Allting, allting är nästan perfekt

Det som vore den sista pusselbiten nu är en liten hund. "Varför ska ni stressa med allt för?" "Snart har ni gjort allt, det är bara barn och giftemål kvar" "När ni är 30, vad ska ni längta efter då?" säger en del. Men om allt känns så jävla bra varför ska vi gå runt och trampa och invänta att vi fyller 25 för då minsann är det okej att skaffa hund, hus och volvo. Om allt känns lika bra just nu, i detta tillfälle, varför ska vi då vänta i x antal år då allt fortfarande känns exakt lika bra. Låt oss leva,låt oss njuta, låt och chansa lite för att vinna. Vi kommer vara tillsammans hela livet, vi vet det. Vi stressar inte - vi lever vårat liv tillsammans. Vi lever det livet vi vill leva. Katter, förlovning, lägenhet och otroligt mycket kärlek. Alla som är fulle med det här skitsnacket är bara avis. "Va ska ni längta efter sen" tjatet är ju bara skitsnack, när vi är 30 och allt är klappat och klart ja då mina vänner, då ska vi bara njuta! Man kan inte planera saker utefter att allt ska skita sig i ett förhållande. Vissa vill inte skaffa djur, för tänk om det tar slut. Varför skulle de ta slut? Satsa helhjärtat på ditt förhållande. Är du kär, lycklig och glad? Bygg på det som redan finns där då. Skaffa er ett eget liv, det livet just ni vill leva. Man kan inte ha inställningen att det kommer ändå ta slut om tre eller 20 år. Då kommer du aldrig att hitta den rätta. Kom igen va fan. Kärlek är för stort för att gå miste om.

Jim och jag har bestämt att vi får välja varsin hund. Vi börjar med min. Jag vill ha en liten hund, en snäll hund, en hund som ser ut som en fralla och låter roligt när den andas. Jag vill ha en mops eller en fransk bulldog. Jims hund köper vi när vi har ett hus med tomt eftersom han vill ha en stor hund. Det känns också lättare att börja med en liten, lätt skött hund. En hund som inte vill springa maraton varje promenad. Vi är redo...

Charlie och Sigge 5 månader

Tänka sig att vi har haft dom sedan dom var 6 veckor. Tyvärr finns det inga bilder från den tiden eftersom dom var otroligt skygga i början men nu är dom super spralliga och sociala. Tror att dom kom från sin mamma för tidigt men eftersom vi har haft Hamilton, han var bara 8 veckor när vi tog honom, så är man lite vanare vid att lära dom gå på toa och mosa maten osv. Idag fick dom sin favorit mat. Köpte en jätte stor påse med deras favvo hårdisar, dom tycker inte om mjukmat så här hemma serveras det bara hårdisar. Dom fick också en ny leksak och en egen kalender som vi fyller i fakta om dom i. Kul =)

Vart en sen lunch / tidig middag ute i viksberg idag efter att Jim kom "hem" dit efter jobbet. Så till lite måltid ikväll har vi köpt ost kex och chiabata. Blir till att tända ljus, sätta på idol och äte det ikväll. Längtar. Vi har faktiskt tagit oss i kragen och städat här hemma nyss också, skönt.

Hörs senare
Daniella