Heltids jobb

Herre gud va det är tufft att ha en valp. Jag är helt slut! Stakarn är dålig i magen också så det blir dubbelt så mycket spring för att rasta honom. Ska ställa mig och koka ris åt honom så han får det till frukost imorgon + fil. Skippar valpfodret tills det kommer korvar igen, hehe fräscht! Jag sover när han sover, förutom nu, leker med honom när han vill leka och springer upp och ner i trapporna minst 1 gång i timmen. Tur att han är så himmla söt, han är värd allt och lite till! Just nu har han mojsat in sig under Jims arm för att sova. Gulligt =) Jag har förövrigt märkt att folk huxflux blir mycket trevligare när man kommer med en liten hund valp. Ett äldre par med en collie stannade på andra sidan vägen och skrek till mig hur söt min hund va och ställde massa roliga frågor. Folk runtomkring måste trott att vi var knäppa som skrek åt varandra från varsin sida, hehe. Sen började en granne prata med mig, dom hälsar knappt annars, trevligt! Juste jag kollade upp det där med valpkurs också. Han är tvungen att vara 12 vckor så får vänta i en månad med de, han kommer bli så duktig. Har även fått ett super fint koppel av Katta till honom eftersom hans förra var alldeles för stort. Blått med små diamanter på, supersött! Ska försöka ta mig ner till jobbet i veckan och visa upp honom men först måste han bli bra i magen. Torsdag kanske =)  Imorgon kommer Sanna hit. Då blir det middag och skitsnack ;)

Puss Daniella

Kommentarer
Postat av: hundvän

om hunden är dålig i magen ska den ju äta torrfoder och inte vanlig mat, då blir det bara sämre. försök få den att äta så mycket torrfoder som möjligt. annars kommer den bara bli kräsen när den blir äldre också :P

2008-10-06 @ 23:50:38
Postat av: Alina

Ha en trevlig kväll! :)

2008-10-06 @ 23:54:11
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Daniella

Hundvän: Jo jag vet men vi hade fått ett brev av uppfödaren som talade om att hon har gett dom ris och fiskbullar när dom har varit dåliga i magen. Kockade ris men kan tala om att det inte var någon hit enligt Jum-Jum så nu blir det torrfoder som är blandat med fil. Filen kommer vi fortsätta att ge honom efter att magen blivit bättre också eftersom det är bra både för pälsen och magen.

Alina: Tack detsamma! =)

2008-10-07 @ 18:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback