31/1-10

Usch nu börjar paniken över att gammla datan ha pajjat komma. Alla bilder liksom???? Okej att många ligger på facebook men inte alla. Åh fan va trist :/ Jaja, inte mycket att göra nu...Suck!

Imorgon är det tillbaka till träning och hemmafru som gäller, inte så illa pinkat faktiskt. Hoppas att Jim kan ta ledigt på fredag så vi får en långhelg ihop, vore mysigt =)

Nu ska jag glo film, vi hörs imorgon
Daniella



31/1-10

Men herregud va blogg.se strular! Har inte kunnat blogga från min data på flera dagar =/ Dessutom har våran data hemma kolapsat så Jim fick åka och köpa en ny. Nu har vi en superfin Samsung Notebook, en röd. Ville ha en rosa men det fanns inte, men en röd är ju roligare än svart iaf, hehe.

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att få öppna butiken, har fixat och donat här ett tag nu så nu är det tipptopp =) Håller tummarna för mycket kunder! Kom gärna in om ni har vägarna förbi vetja!

Efter jobbet blir det en sväng till Maxi och sen ut till tom och johanna om jag inte missminner mig? Roligt =)

Nu ska jag byta från julmusik i högtalarna, vi hörs senare!
Daniella

står och...

49d166bc58b707ce761e2d37567146e4.png

Kolla varifrån!

står och väntar på bussen - svinkallt!


solen tittar...

0-5c4ad630e05a74b35c016b16e285bbb7.png

Kolla varifrån!

solen tittar fram så vem vet vi kanske närmar oss vår :) hoppas!


29/1-10

Oj va tiden har gått fort. Snart måste jag börja göra mig iordning inför jobbet. Tror inte mina kära arbetskollegor skulle uppskatta om jag kom till jobbet så som jag ser ut nu, haha =) Hundhåriga mjukisar, skitig t-shirt och slarvigt uppsatt hår. Mmm sexiii ;) Nej jag måste nog piffa till mig en aning, det är ju ändå fredag. Efter jobbet blir det hem och fixa middag fort och sedan ära framför tv:n eftersom det är lets dance. Mysigt! Hela helgen kommer vara lugn, suprise? Imorgon ska jim och jag vara ute i viksberg på kvällen heeeelt ensamma eftersom både Katta och Kenta ska bort, ska iofs hinna med en sväng till Tom och Johanna också, men dom bor ju bara några kvarter nedanför, smidigt!

Nehe hörni, vi hörs senare!
Daniella


Jag önskar mig en pool, en solstol och 28 grader varmt
i födelsedagspressent! Deal?


charlie har...

0-5c45f285ba78c0786c48a1aa4e80c8d4.png

Kolla varifrån!

charlie har blivit konstig den senaste tiden. Han ska stå på en, alltid vara nära och kurrar så fort man rör honom. Sigge har alltid varit så här förut, men nu verkar det vara ombytta roller.


Usch jag...

1c65a36abd9d3aee18d0d8cc3c95c323.png

Kolla varifrån!

Usch jag mår inte bra alls och har bäddat ner mig i soffan. Efter en snabb visit i köket så var charlie smart nog att sno min plats. Känner mig inte redo för tv4 imorgon, får se hur det blir med de.


26/1-10

Oj va trött jag är i kroppen idag. Tror det är en liten infektion på g, men med lite friskt luft och lite lugn och ro så ska det nog bli bra. Ska ju jobba torsdag,fredag,lördag och söndag så måste vara fit for fight ;)

Nu är det Paradise som gäller =)

mia ringde...

637b1ac6f34ca7067b5675420c6c6ed8.png

Kolla varifrån!

mia ringde och ville att jag skulle jobba. Självklart ville jag det :) måste springa ner till tvättis och kolla om allt är klart där nere, få i mig lite lunch sen är jag redo :)


Snälla?

Snälla Jim kan jag få en tidig födelsedags pressent?


fan nu...

0-3475b696276f3292e60183943ace7071.png

Kolla varifrån!

fan nu ger jag mig! Grannen har spikat i väggen sedan åtta i morse. Skulle inte förvåna mig om det var hans flickvän som han spikat upp på väggen. Dom bråkar konstant men nu har jag inte hört dom på någon dag så han har säkert klippt henne. Skönt då blir det väl tyst i huset om nätterna. Okej, ursäkta mitt morgonhumör! Men god jävla morgon på er då.


25/1-10

Oj det blir nog ingen träning imorgon. Har ont i hela kroppen (träningsvärk), börjar bli sjuk och handleden krånglar fortfarande. Måste ringa läkaren igen imorgon, dom är så sega att få ett svar ifrån =/ Jaja, jag får väl roa mig med att tvätta eller något, hmm.

Nu ska jag ladda för Paradise Hotell, hörs imorgon!


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter träningen, skönt. Gick inte lika bra som sist men tror det är för att jag inte känner mig riktigtr hundra i kroppen. Går väl över =) Nu är det dags för sill och ägg macka till lunch, mums!

Hörs senare, Daniella

Vuxen...

Innan jag somnade igår låg jag och tänkte på att jag faktiskt fyller 21 snart. Herregud! Då är man verkligen vuxen, 21 liksom. Då är man ju inte långt ifrån 25 =O Jim och jag har så många mål som vi ska hinna med innan vi är 25 så det är väl bara att sätta igång. Nu har vi 4 år på oss att göra massa stora saker, shiiiit. Men det kommer bli så bra så. Men herregud 21 år! Snart kommer jag vara närmare pensionen än studenten...Jaja, detta ska "firas" med ett öppethus den 20 februari mellan ett och halv tre. Usch då måste jag fixa massa bullar och trams.

Nu ska jag dricka ett glas proviva och ge mig iväg till gymmet. Hårdträning nu!

Vi hörs senare, Daniella


Helgen

Precis som jag trodde så har det varit en super helg! Fredagen var super mysig hemma hos mamma där det bjöds på god mat och bubbel, kollade också på Lets Dance. Hade planerat en lång sovmorgon på lördagen men Jim väckte mif vid nio tiden. Jag gjorde en fuling och hoppade över träningen, ville bara spendera tid med jimpa - inte ofta vi är lediga ihop! På eftermiddagen åkte vi ut till Viksberg. Hälsade på Tom som var ensam hemma. Spenderade några timmar där, snodde Priston Break boxarna så när Jim och jag kom hem bänkade vi oss framför tv´n och kollade i flera timmar. Hann ändå med att dricka lite vin och spela spel innan maten. Idag har jag jobbat, alltid lika kul =) Efter att jim hämtade mig så åkte vi hem och kollade på mer Priston Break, börjar fastna för den serien nu. Har inte sett ett avsnitt innan så det ska bli kul att följa.

Imorgon är det träning som står på schemat, SKÖNT!

Vi hörs imorgon, Daniella


har ätit...

1c6b2ba99d6356c5ffeeda53c22f3de1.png

Kolla varifrån!

har ätit en jätte god middag hos mamma och nu är det lets dance som gäller. Jim har somnat i soffan, han ligger gömd under täcket ni ser i bild :) sötnöt!


har precis...

-87b8a0fc7391c14c780d0a7b919fff9.png

Kolla varifrån!

har precis fått i mig lite lunch. Ska snart ut och jobba igen men först en vända på stan :)


21/01-10

Nu är jag ny duschad. ny insmord med body butter och har flätat håret lite grann så det blir lita vågigt tills imorgon. Känns fräscht =) Imorgon är det jobb, med Mia tror jag, och efter det ska Jim och jag till mamma för en god middag. Mysigt! Nu är det fin städat här hemma också så nu kan man bara njuta hela helgen. Jim blev helt extas när han såg att jag hade hängt upp och vikt allt i hans garderob, haha sötis <3 Nu ska jag kolla på animal planet ocvh sedan blir det bums i säng.

God natt, Daniella
p.s Snart är det lööööön, woohoo!


Hemma hos pappa i sommras. Åh jag vill ha sooool!


haha ser...

6f5ecc7a94224aad4977123d1db711a6.png

Kolla varifrån!

haha ser ni vilken konstig istapp vi har på vår balkong? Den går längs hela "gallret", som vi för övrigt här så katterna inte ska hoppa ut, och sen fortsätter den ner i en spets. Coolt! Jaja, tillbaka till städningen.


Stor städning idag...

Blir ingen träning idag. Måste st'da och dessutom har jag en förjävlig träningsvärk i hela kroppen, haha. Men ska gå ner inna jobbet imorgon och köra kondition och mage. Skönt =) Då känner man sig fräsch sen på jobbet, härligt. Är min lediga helg (lördag) denna helg så det blir en middag hos mamma på fredag med lite bubbel och god mat. Jim får äran att köra men vi kan säkert dricka lite vin och mysa när vi kommer hem sen ändå. Åh jag känner på mig att det blir en toppen helg! Ikväll ska vi ut till Tom och Johanna en snabbis och se hur huset har blivit. Tror Tom redan hade bytt käksluckor och flyttat runt i köket, som redan var fint! Haha men det blir bäl så, har man hus så finns det alltid saker att göra. Åh va avis jag är...Men vi ska ju iaf till Grekland, kan ju låsas som att det går och jämföra med att skaffa hus ;)

Hörs senare, Daniella

vaknade av...

0-78f44d86d131a296e68c3c87a4b12b84.png

Kolla varifrån!

vaknade av att jum-jum kröp jävligt nära. Mysigt att få en hund morgongäsp i ansiktet - äckligt! Nu ska vi ut och promenera :)


20/1-10

Sitter här och finular på om jag ska kära spinning imorgon eller inte. Jag MÅSTE städa här hemma. Riktig storstädning alltså. Kommer jag palla det efter ett hårt träningspass? Är för lat för sånt här, måste skaffa mer självdisiplin. Kan det inte vara kul att städa? Man borde vara som Monica i vänner, kliniskt rent hela tiden - fan va skönt ändå...

Nja, får fundera vidare

ligger i...

0-23405e7585a7fe4d1dcd18e4aa4d5f65.png

Kolla varifrån!

ligger i soffan och gosar i jims tröja. Är för trött för av städa, lovar att göra det imorgon ;) vill ju att det ska vara fint till helgen.


kom precis...

53a285ed5abc1e763d5cf3675ab465b5.png

Kolla varifrån!

kom precis hem från träningen. Gick super bra men hela jag var dyngsur när jag var färdig. Ska äta lunch och sen ta en lång välbehövd dusch! Hörs senare :)


Training

Åh jag vill träna! Ska köra dubbelpass imorgon. Måste ju vara fräsch till Grekland =) Energin bara sprätter i kroppen. Ska kolla klart på Paradice Hotel sen ska jag ut med Jum-Jum på en promenad. Lite energi kanske försvinner då. Vågar dock inte gå så långt nu när det är mörkt ute :/ Jaja, får ta igen allt imorgon på gymmet. Skönt!

Hörs imorgon, Daniella


Ge mig sommar och sol!


nu har...

3f02c455f140ca97a2adf006b1b0335d.png

Kolla varifrån!

nu har jim tagit fram sin julklapp och försöker visa mig vart vi ska åka i sommar. Dock är det här med kartor inte min starka sida, men han är ju så söt när han vill visa mig vilka länder som ligger nära och hur långt det är dit och dit. Gullis!


ligger och...

0-5ca03b9e7153d9a78daf3698c00f38c3.png

Kolla varifrån!

ligger och kollar på tv. Mår inge vidare idag. Handleden vill inte bli bättre sen är jag bara allmänt sänkt idag. Längtar tills jim kommer hem så han kan ta hand om mig!


nu får...

6e4acb65d89492ed0d47b1ef3a3ea9c1.png

Kolla varifrån!

nu får jim lov att komma hem snart! Ska först åka till pappa för att fixa lite med våra fonder och efter det vidare ut till viksberg. Kommer vara fullt upp ikväll :)


Tröttmössa

Åh va trött jag är efter träningen. Trodde den långa duschen skulle göra susen men icke. Borde nog vila en stund så jag orkar hjälpa till med flytten. Längtar efter att få se den lilla stugan =)

Nu: vila

Hörs senare, Daniella

Spinning + Core

Åhoj nu är jag hemma efter ett rejält träningspass. Gick överförväntan men spinningen var riktigt jobbig. Bara att bita ihop. Det borde ju bli bättre efter 3-4 gånger. Känns otroligt skönt iaf =)

Nu ska jag äta lunch, kolla film och vänta på att Jim kommer och hämtar mig så vi kan hjälpa tom och johanna med lite kartonger. Åh va kul att se deras hus, har ju bara sätt det på bild.

Vi hörs senare!
Daniella

Vill till solen!

Åh jag sitter och drömmer mig bort till Grekland. Det lutar åt det här hotellet som har egen strand och ändå pool. Nej nu måste jag gå ner till gymmet om jag ska vara fräsch i sommar ;)



bilder lånade av apollo.se


godmorgon! :)...

534fdd7e4463dfd3b8a7b5f9f9e4a158.png

Kolla varifrån!

godmorgon! :) försöker få i mig lite frukost innan träningen idag. Jag ska våga mig på spinning idag och sen köra ett core pass efter det. Kommer vara helt slut! Vi hörs senare.


nu ska...

23757e9fd77208b2812c79237e5a3b9e.png

Kolla varifrån!

nu ska jag snart ut och nattkissa jum-jum sen blir det nog bums i säng. Ska hjälpa tom och johanna att flyta imorgon, håller tummarna att handen är bättre då för annars är jag inte till så mycket hjälp. Ska äta samma medicin veckan ut som kommer, blir det inte bättre så får det bli en tripp till farbror doktorn :(


nu ska...

71e347ba3c5deb16be691188a3246f49.png

Kolla varifrån!

nu ska vi snart till pappa och louise för att äta middag. Gud så mysigt! Ha en trevlig kväll allesammans :)


jag slavar...

3eade83824741bbd4230d0fcfda1900a.png

Kolla varifrån!

jag slävar i mig tomatsoppan fort så jag hinner kolla på resor åt mig och jim på lunchen. Tror jag har hittat vårat paradis :)


nu ska...

26c2abe5859de4ee44fa788e6ce41275.png

Kolla varifrån!

nu ska jag möta min älskling :)


har precis...

-ecd067b4f102eff3128656fea3d8915.png

Kolla varifrån!

har precis fått i mig lunch. Nudelsoppa. Har jag sagt att jag längtar till lön? ;) ikväll blir det mys hemma med god middag och lets dance och imorgon kväll är det middag hos pappa som gäller. Tror det kommer bli en lyckad helg :) ha en trevlig dag allesammans så hörs vi senare!


ska snart...

0-2289e9bd4a2926919b261a09a72ddcd2.png

Kolla varifrån!

ska snart gå ner till jobbet. Eller nej där ljög jag, jag ska ta bussen ner till jobbet. Tror jag skippar träningen idag, alla mediciner gör så jag får ont i magen. Usch! Vi hörs senare.


What to do???

Köpa hus eller åka ut och resa i sommar? Svårt val...


Kom hem nuuuuuu!

Åh nu får Jim ta och komma hem någongång! Vi ska åka iväg och handla lite granna. Är det konstigt att jag redan längtar efter lön? Det har gått lite för mycket pengar lite för fort den här månaden, hehe. Imorgon är det jobb igen, roligt! Efter det är det träning klockan sex. Body Combat. Tydligen så står man och låtsas boxas mot e fantasi motståndare. Låter väl spännande? Kommer känna mig som en idiot men vad gör det om hundra år ;)

Hörs senare, Daniella



kom hem...

7e8c83d0035609a95ff84de53b418e40.png

Kolla varifrån!

kom hem från träningen för en stund sedan. Idag var det riktigt jobbigt! Nu ska jag fylla på med ett stort glas vatten och kolla på ellen :)


nu h?nde...

0-63087aff4121de090c79104eb51d9cb0.png

Kolla varifrån!

nu h?nde det n?got med handleden! Lika bra att kurera upp med tv? extra tabletter. Fy vad jag kommer m? illa imorgon :(


God kväller

Kom precis hem från en liten kissrunda med Jum-Jum, nu är det dags för Paradise Hotel. Borde gå och lägga mig tidigt idag men det är ju så mycket bra på tv på kvällarna. Får unna mig en liten sovmorgon imorgon till 10.30 för vid elva måste jag traska ner till WC för ett dubbelpass. Roligt! Måste minst träna 3 ggr i veckan och nu har jag slappat måndag, tisdag så onsdag, torsdag och fredag får det bli träning sen får vi se om det hinns med något under helgen. Nu ska jag bädda ner mig i soffan, vi hörs imorgon.

God natt, Daniella


Kom igen wolf...

Åhå va trött jag var imorse, men trotts det fick jag i mig en bra frukost och tog till och med en tidigare buss till jobbet! Duktigt va? =) Nu sitter jag här och dricker en kopp kaffe och väntar på att få öppna butiken. Tycker det är så skönt att vara här tidigt. Hinna städa och fixa ordning och ändå ta en andningspaus innan jobbet drar igång igen. Härligt! Hör nu att det är julmusik i högtalarna, måste byta, hehe.

Vi hörs senare
Daniella

God natt?

Usch jag kan inte sova. Blir så ibland :/ Någon som har bra tips på hur man ska bli tröttare? Jim slocknar på fem minuter när han kryper till kojs, så vill jag också ha det. Men det är så mycket som snurrar runt i huvudet på mig på kvällarna/nätterna. Vet att det inte blir bättre av att gå upp och sätta sig vid datorn, men det är så jobbigt att ligga där inne i sovrummet och vrida och vända på sig. Kanske borde gå tillbaka och räkna får helt enkelt? För det är väl så man brukar säga...


New plans

Vid närmare eftertanke så blir det nog ingen utomlandsresa med älsklingen i sommar. Vi har nya planer <3

Nu: Paradise Hotel...

God kväll, Daniella


En vända på stan

Usch det är fortfarande ruggigt kallt ute :S Längtar till vår och sommar! Känns ändå som att det lutar åt en utlandsresa för mig och Jim trotts allt. Jag hade visst 5 veckor betald semester, korsejsses! Skillnad nu när jag är fast och inte "timmis" tydligen, som förra sommaren. Sprang runt ett varv på stadens gator nu när jag har lunch. Kollade efter nya träningsskor, ojojoj va seriös jag har blivit, hittade iaf några fina alternativ som hade lite rosa i sig. Hehe =)

Dags att kolla på resor och drömma sig bort
Daniella

fast fan...

30e9ee7ce23511f80de107ee8b829fc9.png

Kolla varifrån!

fast fan alltså det vore ju mysigt att åka utomlands med jim också <3


Längtan efter sommaren är stor!

Åh igår kväll låg Jim och jag i sängen med våra almenackor och planerade våran semester ihop. Gud va vuxet det kändes. Vi har aldrig planerat semester ihop! Har alltid behövt jobba varje sommar för att få ut så mycket pengar som möjligt, men nu har vi båda betald semester. Toppen! Ska ha en sverige sommar i år tror jag. Jag, Sanna och mamma ska ju utomlands i oktober när mamma fyller 45, men jag och jim ska ha sverige sommar =) Vad kan man hitta på här då? Kom gärna med tips, hehe.

Vi hörs senare
Daniella


snart ska...

1e0e456eda9f239a7480c9106bb903ff.png

Kolla varifrån!

snart ska jag åka ner till jobbet, för kallt att gå nu! Dessutom är det dags att få ordning på magen, så nu blir det dofilus till frukost :) god morgon!


nu är...

40560208df616eb93c870717dadabe6e.png

Kolla varifrån!

nu är det snart dags att åka till jobbet. Kul :)


kom precis...

2500fad75e71f646079ba8682dd498eb.png

Kolla varifrån!

kom precis hem från träningen. Hade bätt jim spara en köttbit åt mig från gårdagens middag som jag kunde äta till lunch idag. Kolla plutten han sparade! Ena avocado halvan är ju större än köttet. Haha! Vill också påpeka att detta är en lite tallrik. Mums lunch!


sigge kom...

339c46a399d896141ca6b2c6b5cf829b.png

Kolla varifrån!

sigge kom och la sig bredvid mig i soffan. Mysigt! Snart ska jag iväg till gymet, men först måste jag kolla klart på top model :)


Kallt =/

Usch hur länge ska den här kylan hålla i sig? Man håller ju på att frysa ihjäl så fort man går ut. Till och med Jum-Jum verkar tycka att det är för kallt för att vara ute, då är det illa. Nej idag får vi hålla oss inne. Ska fixa och dona här hemma. Sen ikväll är det träning som gäller. Det lutar på BodyCombat, har aldrig provat det förut men någon gpng måste ju vara den första för allt.

Vi hörs senare, Daniella

hemma efter...

0-796651824693a34bc3910015251f075a.png

Kolla varifrån!

hemma efter en otroligt rolig middag på barollo ;)


är detta...

6444a879a5c0208f369ad24da65ff1cf.png

Kolla varifrån!

är detta ett skämt? Är sarah dawn finer bara 28 år? Trodde minst hon var över 35, herregud!


nu är...

0-1216d99a25633aad3437cb196673347c.png

Kolla varifrån!

nu är det dags för en långis i friska vädret. Både jum-jum och jag får klä på oss ordentligt :)


mums nutrilett...

0-7352f2c984e10483195fc2a0238b9a2a.png

Kolla varifrån!

mums nutrilett kaka! Nu är det dags för "lunch" och kolla på så som i himlen, sen dags att städa bort julen! Träningen gick bra btw ;)


nu har...

989189f7cdf3c711f79512be02ad94.png

Kolla varifrån!

nu har jag ringt läkaren, varit ute med hunden och ätit frukost. Ändå har jag energi kvar. Eftersom jag bara har legat i soffan hela helgen och haft ont så börjar det sprätta i kroppen nu när det är betydligt bättre i handleden. Blir ett träningspass på worldclass, men inget som utsätter handen för något. Det får bli ett core pass, mage och rygg så handen får vila i några dagar till. Ha en bra förmiddag så hörs vi senare :)


New year <3



snart ska...

0-2472b23c3bdda79cb727b0dff41d0543.png

Kolla varifrån!

snart ska jim köra ner mig till jobbet. Det är kris med personal så ingen kunde jobba för mig. Får stå med handledsskydd och vänta på att louise kommer in med lite medicin.


mina favvo...

3563b30bf886c1213cc1c5173489719f.png

Kolla varifrån!

mina favvo killar sitter och kollar på tv. Denna dag har inte varit bra alls. Igår kväll svullnade ena mitt knä upp och imorse började handleden värka. Självklart så har jag inte rätt medicin hemma så det blir inte bättre heller. Bara att bita ihop!