I´m going home - to the place were I belong

Hej hej hallå!

Jaha inte mycket att skriva förutom att jag fortfarande är sjuk :( Ber till gudarna att jag är bättre tills imorgon för då är det ju utgång som gäller, men känns inte så lockande om man går runt på dansgolvet och krampar? Fast iofs så folk kanske tror att det är en ny dansstil *tjitjing*

Idag har jag och j legat hemma och degat åter igen, men klockan 14.45 var det tandläkaren som gällde. Bästa tandläkarbesöket ever - inga hål! Woohhooo. Men han sa att jag hade ett flertal småhål mellan tänderna så det är bara att börja använda tandtråd och ännu mera listerin (det är så starkt!!!!). Sen var det bara hem och krya igen...
Vid sex tiden skulle jag göra ett nytt försök att bli piggelin genom att hjälpa emelie och henke med deras flytt. Packade massa grejer och åkte och storhandlade men mitt i affären så började såklart kramperna igen, hualigen! Vet inte vart jag ska ta vägen när dom kommer, är som ett långt sendrag i hela magen men sen vipps så går det över efter 15 sekunder. Jaja det blir väl bättre med tiden. Får väl se om det blir skola, men träffade Jello på Ica Maxi (grattis reklam) så nu tror väl hon att jag skolkar om jag inte kommer, nåväl så må vara!

Nej nu ska vi kolla på film, bye bye äppelpaj!

image272

Sjuklingar

Usch sitter här och är sjuk, hualigen! Orkar inte må så här, plus att det är precis i början av skolåret, jaja bättre att vara sjuk nu när alla lärare bara går igenom målen med kursen och sånt strunt, men ändå pissigt! Både Jim och Jag ligger hemma nedbäddade och kollar tv och fryser, blä blä bläää....Får se om det blir skola resten av veckan eller hur jag gör. Tandläkaren imorgon iaf, livrädd!!! Slutar alltid med att jag får borra typ två-tre hål, och nu har jag fått en ny tandisläkare också - det här vårdar inte gott!!

Jaja nu ska jag krypa tillbaka till sängen eller kanske försöka få i mig lite mat...Bloggandet får sätta igång på allvar senare...

Hoppas jag är kry till fredag, då är det ju partyyyyyyyyyy

Lördagens bravader

Goddagens alla läsare!

Igår var ju som sagt jag och J på Barolo och käkade middag, nu när jag tänker tillbaka på det så ångrar jag att jag inte proppade i mig de sista på talriken också, men men bra att vara efterklok. Super mysigt var det iaf, älskar att sitta på uteserveringar och kolla på allt folk som går förbi, tur med vädret hade vi också..lyckat helt enkelt. Sen huxflux bestämdes det i sista sekund att vi skulle till emelie och förfesta och sedan utgång. Kom till Emelie vid typ nio tiden tror jag och tog kvart över elva bussen därifrån. Gick upp till Johnnys kompis och var där i en halv timme sen delade hela drösen på sig. Jag och J gick till stanlys där bland annat lundis och mathilda var, sen som vanligt så träffar j på några gamla hockeypolers. Trevlig kväll..Tack alla inblandade :)

Idag har jag inte gjort så mycket, kollat film och bara degat. Har knappt sovit nått i natt för jag är så hejdundrans förkyld så det går inte att andas genom näsan och nässpreyen var slut. PANIK!! Hatar att andas genom munnen...tungan domnade typ bort och jag slutade producera saliv typ, hualigen! Hoppas det blir bättre inatt, ska sova hemma hos mamma också och det var huuur länge sen som helst!!! Ska äta wook mmm´mmm´mm.

//Daniella



Bilder från gårdagen...

image266

Outfiten för kvällen
Gråglansigt linné - Vero Moda
Jeans -  H&M


Kräftis

Halloj!!

Igår var det kräftskiva för hela slanten vill jag lova. Jag. Jim, Kenta, Katta, Mamma, Sanna, Tom, Sofie, Pappa, Louise, Örat och Kenneth samlades nere hos pappa vid bryggorna runt halv sju tiden och då började kalaset :) Käkade kräftor, räkor, ost och kex och så var det såklart nubbe och annat gott att dricka :) En super rolig kväll iaf! Vi var väl hemma igen och sov vid ett halv två, kändes lagom. Tack alla för en toppen kväll!!!!

Idag sov J och jag hur länge som helst! Vid ett tiden vaknade jag till och kollade på klockan, tänkte somna om men fick lite ångest om vi skulle sova bort hela dagen så jag väckte min karl och någon timme senare åkte vi ner på stan och shoppade loss :) Ikväll ska vi ut och äta, fira lite att vi hade 1 år och 5 månader igår, snart 1½ år wwoohho, och det pirrar massor i magen fortfarande <3 Efter Barollo (där vi ska äta) så vet jag inte vad som händer, kanske emelie och henke, kanske utgång eller kanske hem och kolla filmer och mysa...får se vart vindarna bär!


Nu ska jag fixa mig lite...

Ha en bra kväll för de ska jag // Daniella


Lite pics från igår


Stop in the name of love!

Dagens då...


image255

Randig skjorta - Gina Tricot
Blåa shorts - Lindex
Halsband - Indiska

Nu ska jag duscha sen ikväll blir det kräftiiiis :)

Torsdagen

image245

Börjar med dagens outfit
Tee - Cubus
Shorts med hög midja - H&M



Jaha då var det dag 2 i skolan och jag är redan trött på det. Orkar inte redan börja planera och ta alla saker på så stort alvar men nu huxflux så ska våran klass hålla i vår aldeles egna webb tidning. KUL - jaa men lite jobbigt kanske..Vi är tre redaktioner och jag hamnade med Elishba, Ida, Adam och Alexander. Jaja det löser sig väl det med :)

Idag skulle vi ha tränat men Jim fick typ feber eller nått så vi struntade i det så kör vi ett core pass imorgon direkt efter skolan, kul kul kul. Istället åkte vi och shoppade åt mig, eller jag drog med honom :) Har ju fått pengar nu (tänker inte skryta, men man blir så glad när man får pengar och inte är vann vid mer än studiebidraget) så nu var det shoppa gärnet, tror nog 40 000 räker ett tag så jag satte 4000 på min personkonto och resten på ett sparkonto. Smart!

Imorgon är det ju skola (media komunikation B börjar) och sen träna som jag skrev, men sen till kvällen blir det kräftskiva nere hos pappa vid bryggorna med mig, jim, katta, kenta, pappa, louise, sanna, mamma, tom och sofie. Kul :)


//Daniella Claesson



Dagens shopping (föutom ett underkläds sett)



1. Vinröd kortärmad kofta - Gina Tricot
2. Vit kofta -  Gina Tricot
3. Vit / Guldig tee - Cubus
4. Grå stickad klänning - Cubus
5. Blå och vit randig skjort / klänning - Gina Tricot
6. Brun melerad kjol - Gina Tricot
7. Grå kilklak sko med spänna - Sko punkten
8. Svart tyg sko - Sko punkten
9. Svarta skinn stövlar - Sko punkten

Tack emelie och ida!!!

HAHAHAHAHA OMG vilken frän bild Emelie och Ida lyckades rota fram på mig i inlägget nedanför inte sant? Schysta polers man har :) Nåväl, bjuder på denna för jag lovade att inte ta bort =)

Uppdatering kommer senare. Nu - fiskgratäng, Sen - Träning

//Daniella

Sömnig?

120859-244

Ska bort på middag ikväll! Duger den här outfiten? :)
Nyklippt o allt, och vi får ju inte glömma att jag har färgat håret ;D

Ha det braaaa. Peace and Love!

Sommaren är kort

Usch idag var det första skoldagen. Fick ångest när Sari (vår mentor) frågade vad vi har gjort i sommar " Inte ett dugg" - ploppade upp i huvet! Sista sommarlovet ever och det har varit piss väder och man har sovit bort dagarna. Okej riktigt så illa har det kanske inte varit men inte det bästa sommarlovet iaf....

Det här har jag gjort
* Sunny Beach med Jim, Emelie och Henke
* Tältat (första och sista gången)
* Kryssning med Jim och Kenta
* Model House
* Alla födelsedagar (Jim, jello, emelie och andrea bla)
* Fått en bil

Ska ut på höstshopping i näste vecka, tänkte uppdatera garderoben lite inför hösten och vintern. Tänkte bla köpa lite mysiga koftor i fina färger, stövlar, bas plagg som t-shirts och ett och annat par byxor. Men vad ska manha för höstjacka?`Trench är såklart fint men hade det förra året, skinjacka har ALLA, vill ha nått anorlunda men fint. Förslag snälla? HJÄLP MIG!!!


//Daniella


Dagen outfit (ansiktet behövs ju inte påpekas. I know!!!)

image243

Grå klänning - MQ
Svart t-shirt - H&M
Svart väska - Mammas gamla

Införskaffat - BIL!

Hej hej!

Idag fick jag och J en bil av hans päron, världesn gulligaste! Måste lägga upp lite bilder på pärlan.



Och motorhuven ser såklart ut såhär:
image242



Torsdagens bravader

Var ju som sagt (skrivet) på kryssning igår med J och kenta. Hade super kul men är sådär lagom seg idag. Laddar upp lite bilder som kan förklara kvällen bättre kanske :)

image230
Under middagen käkade jag räkor och tyckte synd om dom så jag satte en i blomvasen för att den skulle få lite vatten :) (okey jag hade klunkat vin innan)

image231
J och jag innan vi fixade oss, dirket efter middagen. Nu var det dags för taxfree

image232
Jag pooosar för J, nu har drickan slagit slint! Dags för dansgolvet!

image233
Lite ego alko pic.

image234
Frisk luft ute på däck med en spanichcoffé.

image235
Far och son vid ett av dansgolven.

image236
Mumsar på J´s hemliga drink vid kareoken.

image237
Min J som har fått lite för mycket att dricka, här skuttande till hytten skulle jag tro.

Resten av kvällen är historia, over and out!


Farväl fastland

Jahap snart bär det av, jag hinner nog med en liten snabb bloggning innan avfärden!

image229

Outfiten jag ska ha till middagen, sen blir det andra kläder till dansgolvet vill jag lova!

Brun/Guldig tee från H&M
Guld väska från Vila
Jeans shorts egna avklipta

Tagen av Tess

Tio första:
Första bästa kompis:
Emma och Emelie
Första bil: Har inte haft någon egen än, men snart :)
Första kärlek:
Alexander Hjort (typ sex års)
Första husdjur: En underlat som hette Busan men visade sig vara en kille :/
Första semester: Ingen aning, säker gotland eller nått sånt.
Första jobb: Simskolelärare
Första köpta skiva: Ingen aning
Första riktiga kärlek: Eddie (woohhoo Nanne grönwalls brorsa!)
Första piercing: Öronen, var ytte pytte liten!
Första konsert: Spice Girls skulle jag tro..

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Vitt vin
Sista bilfärd: Med J från gymmet.
Sista filmen du såg: Hotel, skiiiit dålig thriller som J valde
Sista ringda telefonsamtal: Mamma
Sista bubbelbadet: Hemma hos Emma med henne och Jello.
Sista spelade cd: I Malins bil, någon bränd :)
Sista kyss: Jim
Sista gången du grät: Don´t remember
Sista måltiden: Lunch, spagetti och kötfärsås

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nix
Blivit arresterad: Noohhooo
Blivit kär vid första ögonkastet: Jepp skulle nog tro de va!
Fått ditt hjärta krossat: Många gånger
Strippat: Jepp
Haft ett one night stand: Yes
Busringt till nån: Såklart!

Sju saker du har på dig:
1. Tunika
2. Legings
3. Hotpants
4. Örhängen
5. BH
6. Trosor
7. Linne

Sex saker du gjort idag:
1. Tränat
2. Ätit lunch
3. Ätit en nektarin
4. Duschat
5. Sminkat mig
6. Pussats

Fem favoritsaker just nu:
1. Jim Tillberg
2. Pistagenötter
3. Musiken på datan
4. Modet just nu, snyggt!
5. Löshår

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Jim
2. Emelie
3. Emma
4. Jello

Tre val:
Svart eller vit: Svart
Sommar eller vinter: Sommar
Choklad eller chips: Chips tror jag, svårt val!!

Två saker att göra innan du dör:
1. Ta studenten
2. Gifta mig lyckligt

En sak du ångrar:
Massa dumma grejer!

I remember love - so beautiful

Tjoahopp allesammans!

Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva, men får lite dåligt samvete om jag inte uppdaterar och glömmer allt roligt som har hänt.


Igår var det min och J´s värsta dag på länge skulle jag kunna tro! Började klockan elva när vi åkte hemifrån för att köra Core passet på world class vid halv tolv. Tog oss i kragen trots den svåra träningsvärken från passet dagen inna. Allt gick bra tills dess att vi kom till klaffbron där det såklart skulle vara broöppning i 42726874 år, sen när vi kom därifrån runt kvart över började det bli lite stressigt eftersom jag hade varit så korkad och inte bytt om utan tänkte inviga omklädningsrummet. När kom till polisbacken för att parkera så finns det självklart ingen parkering, klockan går och vi kommer till gamla kulturskolan för att leta parkering där men icke sa nicke. Paniken kryper inpå än och jag börjar bli otålig och den tidigare ljuva stäman utvecklas till något så elakt och grinigt. J kör vidare upp till en annan parkering där det äntligen fanns plats, skönt! Nu var det bara att springa till gymmet, men såklart hade jag inte mina sköna skor på mig nej nej, jag hade på mig mina nya 11 cm högklackade gula skor, smart! När vi väl kom fram var klockan 11.29 och man ser på deras klocka hur sekunderna går. då har han i receptionen mage att säga att " bara om ni är ombytta så får ni springa ner fort, för ni får absolut inte komma försent till klassen" Ville bara skrika och tala om att det var tackvare den här jobbiga stan som inte har tillräckligt med parkeringsplatser och en jävla bro som åker upp och ner stup i kvarten som vi inte hann, men jag andades lugnt och vi fick gå upp till bilden för att åka hem igen. Men tro inte att våran otur hade gått över en, nixpix! När vi skulle backa ut från parkeringen så råkade vi krocka med bilen bredvid oss och vi båda fick panik. När vi kollade närmare på bucklan så var det inget stort som tur va, så katta (j´s mamma) fick komma ut och hjälpa oss att fortsätta backa ut, sen tog vi vårat pick pch pack och stack därifrån....sen tror jag oturen vände faktiskt :) Vi fick tvätta bilarna när vi kom hem så det blev tillslut lite wet t-shirt contest av det hela :P

Idag har jag inte hunnit med så himla mycket än. Vaknade vid halv elva, åt n frukt och sen åkte vi till world class för att gå på coren. Kom i tid! Körde järnet. Och självklart skulle J´s gamla flamma vara där och jag var helt nyvaken och osminkad, hatar när det händer. Jag lyckas alltid se ut som mullemäck när jag stöter på människor  man vill vara fräsch inför, attans! Nåväl :) Nu sitter jag bara här och gör absolut ingenting, ganska skönt faktiskt - känner mig fortfarande hängig så ska kura nu för imorgon smäller de för då blir det kryssning woohhoo! Skulle igentligen velat träffa Andrea en stud den här veckan, men det får vänta tills nästa kankse :) Eftersom min mobil är cp så är det lite krångligt att få tag i nära och kära :/

Gudars va långt jag skrev :O jaja så får det bli, nu hoppas jag bara inte att jag råkar trycka på fel knapp eller att något händer med datan så hela texten försvinner, hatar när de händer!

//Daniella

Underbara älskade

image228

Jag måste vara världens lyckligaste tjej tror jag! Älskar dig Jim och de kommer jag alltid att göra <3

Shoe shopping

Nu har jag liksom Andrea och Tess tagit mitt förnuft till fånga och köpt dessa sandaler för endast 49 riksdaler. Kollade runt lite efter andra skor men hittat inte vad jag letade efter :/ too bad.
Nu ska jag och jimpa iväg och träna, woohhoo world class here we come!


image226

CP GREJ!!

Asså vill bara säga till alla nära och kära att min mobil är cp skadad så ett flertal sms har inte kommpit fram till mirg, så tyck inte jag är dryg om jag inte svarar ;) om det är nått så ring så är ni schysta! tack på förhand ;)

Congrats darlooo

Grattis honey till körkortet <3 wwoohhhoo snart får det bli roadtrip, måste bara köpa bil först ;)


image136

Snodd av Ryckle :)

Personfakta:
Namn: Daniella Claesson
Kön: Tjej
Ålder: 18 barre
Längd: ynka 161 cm
Smeknamn: Ella
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grönmelerade

Har du någonsin:
Ätit sushi: JA!!! Världens godaste mat!
Stått på scen: Jepp många gånger :)
Varit ihop med någon som varit otrogen: Jepp
Klättrat på berg: Mjoo tror de
Sett vita huset: Nix

Antingen eller:
Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö tror jag
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår för då är det snart sommar :)
Matte eller engelska: Englisch

Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: jaaa såklart <3
Vet den om det: Jepp :)
Vad tittar du på hos en man: insidan..hahaha skoja ansiktet typ ;)

Inom de 48 timmarna:
Kramat någon: Jepp
Kommit sams med dina föräldrar: Va? Om jag är sams med dom? har nästan aldrig varit osams :/
Bråkat med en kompis: noohhoo

Gillar du att
:
Ge kramar: Ja, mysigt
Ge massage: Nej, men skönt att få
Gå promenader i regnet:  Hatar att gå vad det än är för väder :P

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Massa mysiga saker, var bla i sunnt beach med jim och hans pappa
Svär du för mycket: Nja, kanske när det är småbarn runt omkring
När duschade du senast: Igår kväll / natt
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Militärgröna
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen, tyst som natten här förtillfället
Vad är bredvid dig just nu: Jims byrå med kläder
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Jims kaffekopp som han alltid lämnar vid datorn, hårbortse,dvd film, min mobil och lite högtalare
Vad var det sista du åt: En godis :P
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Jim Tillberg <3
Har du en lavalampa: Haha neeej
Hur är vädret just nu: Varmt men lite grått
Vad gjorde du igår kväll: Hyrde film och kollade på, sen spelade jag, jim, katta, kenta, tom ovh sofie kort :)
Vem pratade du sist med på telefon: Mammi <3
Vad gör dig glad: Shoppa, Jim och när jag får pengar eller nått kul av mamma :D Juste gröna lund också!
Vart skulle du vilja åka: Turkiet, afrika och typ thailand
Vill du ha barn: Jepp en flicka :)
Vad ska dom heta: Tjej = Engla, Kille = Theodor

Model för en dag

Hinner väl med en liten snavv uppdatering innan jag ska börja fixa mig för kvällens party. Här kommer bilderna från idag, tog cirka 260 stycken men köpte bara fem för 1000 kr :)

image219image220
image221
image224image225


Party all the time

Halloj alla läsare..kollade precis min statestik och det är snäppet över 100 stycken som läser varje dag, helt sjukt ju! Asså inte så mycket att skryta med eftersom att många har typ 1000 tals läsare men jag är ganska så nöjd, vore super om ALLA kunde lägga in en kommentar och skriva sitt namn så man ser vem som läser, eller så gör man som mig och smyg läser lite folks och låter bli att säga det hehe. Nåväl slut babblat!

Idag har jag och mamma varit i Åkerstyckerbruk för att hälsa på hennes bror och hans familj, jesus vilket liv det var med tre ungar och två hundar runt springade :O Skulle aldrig palla, jag ska ha en unge som ska vara tjej och heta Engla (världens finatse namn!!!). Men iaf så lunchade vi där och vid två tiden åkte vi hem igen för att gå en runda på stadensgator. Köpte bla block och allt skol material tills skolstarten den 22 (?). Skulle igentligen träna idag igen cokså men känner så sjuuuuk, buuaahh, så jag skippar det så jag kan vara kry imorgon!

Imorgon ska jag, mamma och sanna upp till stockholm. Först ska vi äta på Mongolia som är typ världens godaste resturang sen ska vi strosa och vid kvart över ett ska vi till en fotostudio och ta massa bilder, man blir sminkad och hela faderullan. Mysigt! Man ska ta med sig två olika outfits tror jag har bestämt mig redan! Sen på kvällen blir det utgång!

//Daniella



Mina förslag till imorgon,Va tyckts?

image185image168


Slut på sol och bad?

Jahapp så var det dåliga vädret tillbaka - men det är inte lika pissigt som förut med hallå vart tog SOLEN vägen? Nu är det liksom 2½  vecka kvar tills skolan börjar kan det inte bjudas på heta dagar och mysiga party kvällar? Orättvist!

Igår fick jag, jim, emelie och henke ett ryck och åkte och kollade på bio. Harry Potter och fenixorden, som btw var as bra! Jim och jag hade ju harry potter maraton förra torsdagen då vi hyrde alla 4 filmer, 9 timmar harry (JA TACK!) så vi var laddade :) Hade super kul iaf, men vissa *host* emelie *host* missadee ju slutet på grund av piiiiiiip.(ahh asså hemligt, hehe)
Fick sms av både jello och andrea som undrade om vi ska ut på fredag - can´t wait! Party Party! Emelie vill gå ut ikväll också, men får se hur det blir med de - känner mig febrig och dann..inte så kul då kanske :/

Nej nu ska jag snart göra lunch, sen hade jag tänk åka ner till pappa och lägga mig vid bryggorna men det verkar ju inte bli av tack vare vädret, och Jim som ska jobba också, what to do what to do? Kanske kan åka iväg och träna, eller nej för det ska jag göra ikväll kom jag på :)

Daniella Claesson

image206

Sommar och sol - vi har kort tight kjol

Hmm jag kom just på att jag har varit aningen seg med att uppdatera, men har inte riktigt varit sugen på det heller.

I lördags var det iaf party för emelie med släkt och vänner, sen var det tk som gälde! Riktigt trevligt, även denna gång kom det fram en trogen läsare, alltid lika kul :) Söndag och måndag har det bara varit lugnt och idag har jag och emelie varit på stranden. Skönt att vädret börjar arta sig (peppar-peppar). Jim jobber den här veckan så får väl vara med mamma eller ligga nere vid bryggorna hos pappa, skönt det med! Nej nu skriver jag bara blaj...Juste nu ska jag försöka fixa min blogg, haha jag har ingen aning om hur man gör..men emelie får väl rätta till den annars!

//Daniella

image212
Dom två bästa <3 (HAHA vilken bild!!!)

Fredag - Lördag

En liten snabb uppdatering nu innan kvällens bravader drar igång!

Igår (fredag) : Var jag såååå seg vill jag lova , tack vare Harry Potter maratonet kvällen innan så var jag vaken till halv fyra. Planerna var att jag skulle vara alkistaxi åt mamma och hennes vänner så jag följde med dom till Järna, åt middag men sen huxflux så vart jag party sugen. Tog bilen hem och började förfest för mig själv eftersom J och hans kompisar var hos Adam och firade Tobbe (GRATTIS!). Men vid halv tio kom Jim, adam och simon till mig och då vart det lite livat. Vid halv tolv drog vi till TK där vi träffade emma, elin, emma forsis amanda och sen hela hölö typ :) Vart en trevlig kväll!

Idag: Har mamma och jag gått på stadensgator, där det föresten är flygmyr invation så dom var överallt, innanför bhn (!), i håret och i öronen, mamma och jag köpte pressent till Emelie. Woohoo! Nu sitter jag här nyduschad och luknar mumma...Ska fixa mig snart,lite panik över att jag inte ska hinna, men men, det löser sig nog :) Ska iväg till Emelie snart och fra henne, ikväll blir de party party så se upp för oss :)

// Daniella

p.s. Vill bara hälsa till min trogna läsare. HEJ LISA! Alltid kul när det kommer fram folk och hälsar glat. Uppskttat :)

Nu - då - föralltid

image213
image174
image136

Party för Andrea :)

Korse jisses igår var det party! För det första så firade vi Andreas födelsedag och sen vart det såklart en liten eftersläntar fest för Emelie som fyllde i måndags, men mer party för henne blir det på lördag vill jag lova!

Gårdagen började med att jag och Emelie var på stan i typ 71542345 timmar för att hitta en outfit till henne för kvällen. Sen när hon hade bestämt sig gick vi upp till mig men sen huxflux så ändrade hon sig och fick gå ner och byta :P Sen började vi fixa oss och runt åtta kom bruttorna och förfestem kunde börja. Det var jag, emelie, emma, tess, emma forsis, andrea, tamara och sist men inte minst Jim som inte hade några andra vänner (skoja!)  Party party! Vid halv tolv (?) Gick vi till TK där kvällen fortsatte!

Idag ska jag och Jim ha Harry Potter kväll..woohhoo. 9 timmar film framför oss :P SKÖNT!



Några bilder från gårdagen!