Jag.klarar.inte.mer!

0-3dacfc043b131a82955ea57824f3ada9.png

Kolla varifrån!

Jag.klarar.inte.mer!


29/6-09

Fy fan va varmt det är, men man ska ju inte klaga. Sitter ute i Viksberg och tinar bort. Är hundvakt till Bamse och han för inte så mycket liv kring sig, ligger mest och sover. Jum-Jum därimot springer runt med pinnar, bollar och gosedjur. Förstår inte hur han orkar? Fasiken vilken skön sommar jag har =) Lugnet före stormen...om 2 veckor börjar heltidsjobb i fem veckors period. Längtar, ska bli skönt att träffa glada kunder och solbrända resväskekunder.


Nu ska jag lägga mig i den lilla poolen, underbart!
//Daniella


tänk att det var ett år sedan...sjukt!

jum-jum är...

27de8475f87ce6045a798160da681569.png

Kolla varifrån!

jum-jum är cool i Jimpas keps ;)


är på...

190eaa2c7863fb74cdb36cb70f431894.png

Kolla varifrån!

är på väg ner till pappa för kvälls dopp och förhoppningsvis en sväng med båten. Senare ska vi till tom och johanna för att spana in nya lägenheten :) puss på er sommar människor!


25/6-09

Åh va det är underbart ute nu!
Har varit och badat med Katta och Kenta, doppat mig 2 gånger i år redan. Har en liten deal med dom att jag är hundvakt nu när dom har semester och vill åka iväg på grejer. Och dom tar jum-jum när både jag ocg jimpa jobbar. Inte mig emot. Jag slipper lägenheten och kan ligga uet och sola, dessutom har dom varit och köpt en pool idag som jag kan svalka mig i. Tycker synd om alla som måste jobba nu när vädret är så bra. Jag måste njuta av det för i juli-augusti jobbar jag häcken av mig och alla andra kommer gotta sig i solen.

Jimpa ringde och talade om att han går från jobbet vid två imorgon. Perfekt för då kommer vi ner på landet tidigt. Tjat, tjat, tjat - men det kommer bli så skönt. Lämna allt här hemma och bara njuta. Knappt några grannar, ingen koll på klockan och inga måsten.

Juste, Mia ringde igår och talade om hur det hade gått på Mistery Shopping. Accent skickar ur låsas kunder som ska kolla hur vi beter oss och om vi frågar om medlemskort, erbjuder fler varor osv. Vi vart med i topp fem i Sverige, fan va bra vi är! Tydligen var det jag och mia som jobbade den dagen - dream team! Grattis till oss!!!

Nu ska jag sätta mig i solen
Daniella


sol, sol, sol (innan studenten -08)

24/6-09

Sol sol sol! Är det inte underbart? Jum-Jum och jag tog bilen till pappa för att sola och bada. Jag har solat och han har badat =) Louise kommer hem snart och då blir det lunch. Håller tummarna för fisk. Sen är det dags att lägga sig och pressa igen. Måste försöka att få tillbaka brännan jag hade i Bukgarien, den är heeeelt borta just nu.  

Saknar Jimpa. Längtar till helgen då vi ska vara på landet och bara mysa. Sola på dagarna och grilla på kvällen. Skönt med avkopling och att slippa sitta i en lägenhet i värmen.

Hörs senare
Daniella

23/6-09

Jag älskar när Jim planerar middag. Han står där ute i köket och säger saker som "Åh, det här kommer bli så bra", "Det här har jag aldrig gjort förut". Spännande. Undra vad det bjuds på? Behövde den här uppvaktningen efter helvetes natten.
 


23/6-09

Ojojoj vilken natt! Klockan åtta drog det igång i gårkväll. Jum-Jum vart magsjuk. Har sprungit upp och ner för dessa förbaskade trappor hela natten med den lille stackaren. Jum-Jum, jag och jim har knappt sovit en blund. Klockan sex imorse fick vi lite halvpanik när vi märkte att det inte blev bättre, snarare tvärtom. Jim körde ut mig och hunden till Viksberg och sen åkte han vidare till jobbet. Tänkte att det var skönare för Jum-Jum att ligga ute och kunna springa och toa när han behövde istället för att rusa upp och ner för trapporna. Han har fått i sig fil, ris och kokt fisk och inte förens nu börjar det bli lite bättre och han behåller maten. Han har legat helt utslagen på farstubron och flämtat. Men eftersom det är på bättringsvägen så behöver vi inte åka in med honom. Antagligen har han väl fått i sig något som behöver komma ut.

Vi som skulle åka till landet idag med Sanna och Anton för att luncha med farmor och farfar. Gör nog så att Jum-Jum får ligga kvar här ute i Viksberg. Känns så elakt att sätta honom i bilen i 45 minuter. Jag, Sanna och Anton åker ut en stund. Farmor och Farfar måste visa mig hur allt fungerar där ute eftersom jag, jim och jum-jum ska vara där ute hela helgen. Skönt med lite lantluft och friluftsliv ibland, och tur med vädret ska vi ju ha också. Längtar!

Hörs senare
Daniella

Helgen i bilder


22/6-09

Det här kommer bli en bra dag =) Sitter ute i viksberg nu, är hundvakt idag. Ska hålla på lite på facebook och fixa in bilderna från midsommar. Tyvärr glömde jag kameran hos pappa efter sill lunchen, men jag snor lite bilder av Vanja som fottade flitigt hela kvällen ;) Ska hinna med att sitta ute i solen idag också, måste bättra på brännan som har flagnat bort totalt.

Hörs senare
Daniella

21/6-09

Midsommar var helt perfekt! Sill lunchen var super god med super trevliga människor runt om. Tog en nubbe, sen började det smaka skit så jag gick över till rose =) Vid halv fyra tiden gick jim och jag upp till Viksberg där en hel drös redan var samlade. Där vart det 5 kamp och tipspromenad. Jag hade bara ett fel, good girl! Kul med nya människor, eller halv nya. En del har man ju gått skolan med i soldala =) Hur som helst var det en super dag som slutade runt ett - halv två tiden. (Lägger upp bilder på face)

Resten av helgen har varit lugn. Hyrt film och myst igår. Köpte kräftor och rökta räkor till middag. MUMS! Ikväll blir det familjemiddag hemma hos pappa och Louise. Kul att träffa Sanna och Anton igen också.

Nu ska jag öppna butiken, kom ner vetja!
Puss Daniella

18/6-09

Här sitter en trött Daniella vill jag lova, men Jim säger hela tiden "Inge natt natt innan tolv gumman!". Så det är bara att bita ihop. Ska försöka få honom att läsa ett pakitel (nytt ord för kapitel) ur en ny bok som vi ska börja med. "Snälla pappa, nej!" heter den och jag hoppas verkligen att vi fastnar för den. Det finns nog inget mysigare än att ha högläsning en stund på kvällen innan man släcker. Kanske hjälper mig att somna tidigare också, vore skönt att ha en normal dygnsrytm.

Har målat naglarna, duschat, förbrett köttet och fixat alkohol tills imorgon. Hoppas att det blir så mysigt som jag föreställt mig. Det ryktas om 5 kamp ca 15 nya ansikten så det kan ju inte slå fel. Håller tummarna för att vädret är bra så ska ni se att allt annat flyter på. Måste medge att jag är lite nervös inför alla dessa nya människor, men efter ett glas vin eller två så är jag nog mitt vanliga pratglada jag.

Dags att nattkissa Jum-Jum,
hörs imorgon
Daniella


underbara - älskade


jum-jum är...

0-3a53ad92b9481a38aba8a5873ec1eb63.png

Kolla varifrån!

jum-jum är helt utslagen efter vår brottnings match. Att han aldrig lär sig att det inte är någon idé att försöka undvika kloklippning. Åh va jag älskar djur. Hittade en stor, långhårig, orange katthane på blocket som behöver ett nytt hem. Stackarn är 9 år. Tyvär är jim svår att charma, får göra mitt bästa ;)


18/6-09

Jag har haft en underbar start på dagen! Vaknade för en timme sedan och har redan hunnit promenera av jum-jum och borstat honom fin tills imorgon =) Nu är det bara kloklippning kvar. Dags att damsuga av lägenheten också, men det får vänta.

Längtar massor tills imorgon. Klockan ett ska jim, jum-jum och jag vara hos pappa och louise. Där är det massor av folk som ska äta lunch på bryggorna. Sill, potatis och nubbe, kan de bli bättre? Hoppas att vädret håller i sig. Vore roligt att se och jum-jum vill hoppa ner i vattnet eller om han är rädd. Efter lunchen ska vi promenera upp till Viksberg där tom, johanna och hela gänget redan har börjat. Ska köra fem kamp och på kvällen blir det grill och party. Kommer bli en super rolig midsommar =)

Hörs senare
Daniella


ligger här...

0-712a123c7366c8d2cc4976e1e862aa15.png

Kolla varifrån!

ligger här i det kolsvarta sovrummet och funderar. Jag får alltid en massa konstiga tankar när jag ligger här och vrider på mig. Den senaste kvarten har jag funderat på mitt smeknamn. Ella. Lustigt det där. Undra hur jag började kallas de? Jag har aldrig i hela mitt liv presenterat mig som Ella. Men mina äldre vänner har alltid sagt så. Underligt. Tåls att tänka på.


är på...

0-1f2bb24aa4146f5535c7e29918bf98a3.png

Kolla varifrån!

är på väg ner till jobbet, känner mig lagom sliten. Men, tjejkväll på en tisdag får 5 av 5 toasts. Kanonkul!


charlie springer...

0-457b544f66383cbe8b41b2419a575ef9.png

Kolla varifrån!

charlie springer runt med sin leksaks råtta i munnen. Så fort sigge kommer nära den så morrar och fräser charlie. Så roligt att se hur han vaktar Hehe :)


party party!...

0-4406d831e7e231558e6fd342db2fede4.png

Kolla varifrån!

party party! Åh va jag gillar mina underbara vänner :)


nu drar...

59f181baf14fb15016d890b0d5a67d41.png

Kolla varifrån!

nu drar jag. Va roligt det ska bli med en kväll med tjejerna :)


kom precis...

0-36e726a7f03008166d9f161268635b16.png

Kolla varifrån!

kom precis innanför dörren igen och möts av en glad hund. Glatt hoppar han upp i sängen och visar sitt mästerverk. Han har bäddat upp hela sängen och mojsat in sig. Kolla hur han sitter, som en liten farbror. Han är för underbar min jum-jum!


nu ger...

0-6f82c4e5e0c13adc4fdf2f05038f22a7.png

Kolla varifrån!

nu ger jag mig av till solariumet för att bättra på brännan. Gud så skönt :)


16/6-09

Nu är det fight här hemma! Charlie och Sigge ligger och brottas om en leksaksråtta. Vi köpte faktiskt varsin (och lite till) nyss men dom ska ändå hålla på och bråka om en och samma. Jum-Jum har gott och kagt sig igen, den tröttmössan. Jag hör honom snarka enda hit ut. Älskar vårat lilla zoo här hemma <3

Nu är det snart dags för städning, men först ett glas proviva till frukost =) Tror jag ska ta en sväng till solariumet senare också, innan Jellos lilla middag!


om man kollar noga kan man se att jim har bränt in sin hand på magen =)
Ser ni?

15/6-09

Nu kurrar magen mina vänner! Jim skulle överaska med middag och det verkar dra ut lite på tiden. Men gott luktar det från köket i alla fall =) Tror det bjuds på grillspett (el grill). Mums!

Imorgon är min lediga dag, skönt! Ska tvätta upp efter resan. Tur att det mest är kläningar och underkläder så vi slipper gå runt i fula kläder här hemma. På kvällen ska jag hem till Jello för middag. Mysigt =) Roligt med tjej middag mitt i veckan. Jag som precis kom hem från systemet också, tar med mig några cider så får jim agera taxi. Kul kul kul! <3

Hörs senare
Daniella


15/6-09

Oj vilken sovmorgon vi tog idag, jag och jum-jum. Jim var uppe redan innan sex tiden och skulle iväg till jobbet. Tycker att det är kul att komma tillbaka till vardagen =) Vet inte vad det är med mig men jag är så lycklig. Känner mig nästan spirituelle på något vis. Går runt och ler, tycker att det är kul att gå ut med hunden fast att det regnar och att det är mysigt att städa undan. Tror att det är vetskapen om att det är sommar ute (även om vädret säger annat). Allt blir så mycket roligare. Man blir piggare, kan ta vardagsvinare med vänner, vara ute och promenera och grilla. Mysigt <3

Nu har jag setat här och babblat alldelles för mycket. Dags att göra sig iordning inför jobbet =)

Hörs senare
Daniella
p.s lägger inte upp alla bilder från resan här,
dom ligger uppe på face för er som är intresserade.


vill sola meeeeera.

14/6-09

Hej hej hallå alla läsare =)
Kul att se att ni blir fler och fler. Hoppas och tror att det har något med att göra att jag mobil bloggar och uppdaterar ofta, och att det är kul läsning såklart. Dock inte förra veckan eftersom jag var i Bulgarien. Där var det helt otroligt kul. Har badat i poolen hela dagarna och legat och stekt i 30 graders värme. Brände oss rejält andra dagen så all färg har nog flagnat bort men vad gör de om hundra år. Det hände så mycket roligt som jag inte kan formulera i ord här. Men några höjdpunkter var nog när Jim fick massage som var hel hemsk. Han hade gråten i  halsen hela tiden eftersom att massören var så hårdhänt. HAHAHA snäll födelsedags pressent från mig. Sen hamnade vi i tullen på hemresan. Kom fram fyra poliser till oss och bad oss följa med, ganska spännande faktiskt. Dock var det inte mer spännande än så eftersom det tydligen bara var rutin koll. Men cooolt och lite lagom skraj blev man. Hehe.

Nu är nästa sak att se fram emot midsommar. Ska firas ute i Viksberg =) Tom och Johanna bjuder dit sina vänner och jim och jag våra. Har sagt till dom som jag inte redan har sett eller hört ätr upptagna. Jello, johanna, hanni?? På eller ej? Splitta på en taxi hem så blir det super billigt ;)

Nu, dags för middag
hörs senare
Daniella


nu är...

166330a59d3a293dd784ed6a70320947.png

Kolla varifrån!

nu är vi hemma igen och allt är som vanligt. Mina två Bumbibjörnar ligger och brottas i sängen och jag kan inte göra annat än att skatta mig lycklig. Vi har iaf haft det underbart, bilder kommer upp inom kort. Borta bra men hemma bäst :)


5/6-09

Åh herregud va nervös jag är! Jag vet inte inför vad, eller resan såklart men jag tror ju inte att vi kommer störta och kola liksom. Jag är sjuhelvetes skraj helt enkelt. Låg och vred och vände på mig i sängen i 30 minuter sen gav jag upp och nu sitter jag här. Väskorna är packade och allt är klappat och klart. Nu måste jag bara städa av lite eftersom det är ett bombnedslag här hemma igen. Vet inte hur vi lyckas...suck.

Idag ska jag jobba med Mia och Elin. Elin tog studenten igår så jag hoppas att hon är helt slutkörd, moahahaha. Nej usch nu var jag taskig =) Jag har redan varnat henne att jag komer vara nipprig idag. Efter jobbet ska jag och jim ut till viksberg för att fira honom. Han fyller nämligen 20 när vi är i bulgarien. Ikväll firas han med föräldrar och svärföräldrar, vin och middag. Mysigt. Vi kommer sova där ute ikväll eftersom Kenta kör oss vid 04.00 på lördag morgon.

Nu ska jag städa, hörs senare =)

Puss Daniella
p.s Sanna det finns
mysigheter i kylen till dig =)

jag fick...

5b00725fbb01d4c4e65bc8ea9cabeb2f.png

Kolla varifrån!

jag fick en dosa med godis för att jag visade leg självmant :) man tackar!


dags att...

0-72be73e83647fda98544edb0d034bbd0.png

Kolla varifrån!

dags att byta tandborste kanske? Får köpa ny till resan.


tror jag,...

0-254a936480409415f769dbcbd84d14ab.png

Kolla varifrån!

tror jag, liksom johanna, har blivit smittad av angelicas konstiga kombinationer av mat. Nu är det dags för lunch och jag ska äta potatis sallad med avokado och tycker till och med att det ska bli gott :)


har köpt...

41ea44a95b4a04acff23aa1e9b918302.png

Kolla varifrån!

har köpt en ny foundation. Den var helt underbar! Lätt och tun, hatar när det känns som man har en mask på sig av smink! Dessutom är det mineral foundation vilket är ett stort plus :)


4/6-09

Fan, kom just på att jag har glömt mitt paraply på jobbet. Jag som precis har plattat håret också - typiskt!!!

3/6-09

Nu är det bara 1½ dag kvar tills vi åker. Vid den här tiden på lördag har vi landat i soliga Bulgarien. Det ska vara 29 grader på lördag och 30 på söndag, mer vet jag inte. Tror jag aldrig har varit i sån värme förut. Eller joo, kanske i Egypten. Men åh så skönt det ska bli. Härligt att det är piss väder här hemma också. Bra tajming =)

Idag ska jag klippa klorna på alla djuren och borsta dom så sanna slipper ntänka på det när hon bor här under veckan. Ska även bädda rent och plocka i och ur diskmaskinen. Sen är all städning klar - underbart! Sen har vi bara det värsta kvar, packningen. Eller det sla bli ganska kul men jag är så sjukt dålig på att packa. Har tre klänningar för varje kväll eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig osv. Jim brukar rensa den när jag är klar så jag ska klara 20 kg gränsen. Ska göra mitt bästa i år =)

Hörs senare
Daniella

jaha nu...

501871faecea9dad84e5a64ae76f5800.png

Kolla varifrån!

jaha nu har självaste alex schulman fastnat på min data. Kollade på ett klipp och plötsligt fastar hela skärmen, nu har han varit där ett bra tag. Tur att han är stilig karln ;)


3/6-09

Slog en signal till Jimpa. Han jobbar över, men det passade ju bra idag eftersom jag hade fullt shå här hemma.

- Hej Darling, hur går det för dig?
- Jag är klar om tio minuter sen åker jag hem direkt.
- Okej va skönt. Jag har tvättat, städat och hann till och med damsuga.
- Du är en ängel
-Vad sa du? ;)
- Du är en ängel
-Va? (hehe hörde första gången)
- Du är en ängel.
- hehe, tack. Vi ses snart. Jag väntar med maten så kan vi laga tillsammans
- Gör så. Ringer när jag sitter i bilen, Puss älskar dig
- Puss, hej

Underbart att veta att allt slit här hemma uppskattas <3


L.O.V.E

3/6-09

Åh, ska nog se till att Jim Sanna och Jag går på Britney Spears konserten den 13 eller 14 juli =) Beställa direkt skattepengarna kommer in? Åh va häftigt!!!!!!!!!! Hoppas dom finns kvar då bara.

3/6-09

Kan man göra annat än att älska sms-roulette på Calle Schulmans blogg? I LOVE IT <3

3/6-09

Mia ringde nyss och talade om att jag kunde vara ledig. TACK!!!! Nu släppte en stor sten från bröstet. Hinner städa och har tvättis klockan två. Perfekt =) Får se hur det blir imorgon, kanske jobbar från tre...Har jag nämnt att jag har världens bästa chef? ;)

3/6-09

God morgon!
Sitter i soffan och är lite små stressad så det här får bli ett snabbt inlägg. Måste städa så mycket som möjligt innan jag ska ner på jobbet vid tre. Måste försöka hitta en glipa att tvätta också, får endast tvätta det vi ska ha med oss och resten av smutstvätten får vänta tills vi kommer hem. Gud va underbart det ska bli att komma iväg snart!

Hörs senare
Daniella

Bulgarien förra året

2/6-09

Nu är jag mätt och belåten =) Och torr - äntligen! Idag är det en låååång dag på jobbet. Öppnar och stänger. Efter jobbet ska Jim och jag till Maxi och handla hem lite grejer till djuren. Måste se till så allt finns när vi är borta, annars kommer Sanna tuppa av.

Imorgon hade jag planerat in tvättis klockan två men får nog ändra det till förmiddagstid om det finns. Troligen ska jag jobba onsdag och torsdag också, men bara korta pass. Lika bra att ta allt man får =) Har ju en hel vecka på mig att vila!

Hörs ikväll
Daniella

2/6-09

Fy satan vilket väder! Igår pladradde jag om att det var sommar hej vilt. Detta bevisar ju bara att jag hade ännu mer rätt. Ingen sommar i Sverige utan massa regn. Min teori håller i sig. Jag som hade plattat håret jätte ordentligt! Nu är det aldelles vågigt och fult. Strumpbyxorna är skitiga och skorna dyngsura. Jaja, nu ska vi inte vara sånna. Lite mysigt är det ju...när man kommer innanför dörren. Hoppas att vädret inte håller er inne utan att ni kommer ner till mitt jobb, Accent och hälsar och kanske köper er ett peraflax =)

Hörs senare
Daniella

1/6-09

Tror att mitt huvud ska ramla av snart! Fan va obehagligt det är att färga utväxten, kommer aldrig vänja mig =O Men ska man vara fin får man lida piiiin.


är på...

6bc12462f124ca531acd221e3fe4a404.png

Kolla varifrån!

är på väg hem efter en lång arbets dag! En ta-hand-om-mig-själv kväll väntar. Jim spelar bandy så vad kan sitta bättre än blondering, ögonbryns plock och tjej film? Mysigt :)


1/6-09

Åh nu är det sommar kan jag lova! 1 Juni, underbart väder och svett under armarna - perfekt! Nästan iaf ;) Om ynka 4½ dag åker jag och jim utomlands (om nu någon mot förmodan har missat de) UNDERBART! Känns inte allt så roligt och undebart när de är sommar? Dagarna tar aldrig slut, man kan vara ute och träfa roligt folk. Lägga pengar på uteserveringar och dela på en vinare. Tror jag kommer bli lite sommar alkis...hehe.

Hela helger har varit perfekt. I fredags var jag ju som sagt hos emelie med mea, bella och sara. Kul att träffa alla =) I lördags firade vi Katta ute i Viksberg. Det vart vin, badminton, skratt och robinson final (no coments). Taxi hem och en bra natt sömn. Igår var det jobb med Elin först, kul att lära känna henne innan sommaren. Super duktig är hon! Efter jobbet gick mamma och jag ut och åt middag på Eagles, firade morsdag. Malin jobbade också så det var extra trevligt. Kom hem vid sex, halj sju tiden och då ville Jim hitta på något. Det var bara att traskja ner på stan igen, satte oss på Eagles och drack cider och öl, jim åt. David och Sofie kom ner, kul =) Hon va himla rar, från småland om jag inte minns fel. Spenderade tid med dom i några timmar och sen tog vi en gemensam promenad hem. Perfekt söndag =)

Idag är det jobb mellan 11-19.5. Pappa ska komma ner och köpa en resväska tror jag. Han och Louise åker utomlands dagen efter mig och jim. Kroatien tror jag. Härligt.

Nu ska jag leta fram lite kläder, hörs senare
Daniella Claesson