Första andvent

Nu var första advent kommen, nu är det bara ynka 22 dagar kvar till jul. Längtar så enormt mycket.

Idag har vi storhandlat inför en super god middag, hann även med en sväng till moraberg så nu har vi köpt skarvsladdar och julstjärnorna är uppe i fönstrena. Vi har alltså julfixat här hemma. Myyyysigt!
På kvällen gjorde vi en jätte god middag till katta och kenta, tänk om Sofie och Tom kunde ha kläckt ur sig tidigare att dom tänkte stanna så kunde vi ha gjort extra med mat =) Nästa advent kanske? Kom på i sista sekund att vi hade glömt vin så vi racade hem till mamma och hämtade upp två flaskor. Känns som jag skriver lite osamanhängande, men watta häck!

Imorgon är det ny vecka och nya tag som gäller, ska mejla gårdarna och kolla lite efter event inför veckan. På eftermiddagen blir det träning och sen shoppande! Måste köpra julklapp till sanna, sen köpa 18 pressent till Linn och en klänning :) Skulle även behöva ett par ljusa jeans och ett par svarta men känns inte så kul att ta från spar pengarna. Har hitills lyckast shoppa upp från 40.000 till 22.000, illa sa pernilla, men man måste väl få unna sig lite vardags lyx ibland?

Nej nu ska jag kolla på BD // Daniella

  image655
Dagens slappis
T-shirt mef tryck - Vero Moda
Jeans - H&M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback